předkola - 3. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
28.07.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
MagpeCZ

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
Fluor

2:0

Reagovat
pedro-pedro

Ještě loni bych psal, že jde o vyrovnanou dvojici. Dnes jsou pro mě výrazný favorit Turci.

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
HullCity

Nejhorší možný soupeř pro Šachtar,ale vzhledem k tomu,že letos jsme oslabili více jak obvykle,každý soupeř z předkola by byl nepříjemným.Výhodou je,že naše liga už odstartovala a Šachtar nehraje špatně,hlavně Alex Teixeira na kterého budeme spoléhat.Další plus je také ten,že začínáme venku,tak snad se nám podaří uhrát přijatelný výsledek do odvety...1:1/2:1.

Reagovat
HullCity

V 1.poločase jsme mohli vést minimálně 0:2,škoda,že do odvety jdeme bez vstřelené branky na hřišti soupeře,ale věřím v postup i tak!!

Reagovat
veikko

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim ty vaše tipy na výsledek..

Vypadá to, že čekáte, že RVP tam šoupne pár gólů..RVP nehrál s týmem ještě jedinej zápas. Pokud bude v tomhle zápase hrát, tak maximálně tak na posledních 15 minut.

Základ bude pravděpodobně takhle: 4-3-3

Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Bruno Alves, Kjaer, Caner Erkin - Mehmet Topal, Meireles, Diego - Nani, Sow, Fernandão

Reagovat
pedro-pedro

Myslím, že tu nikdo o RvP nepíše kromě tebe. Myslím, že ty další 3 posily, které sám zmiňuješ v základu, stačí na to aby Fenerbahce bylo favorit. Těžko považovat za outsidera někoho kdo koupí 4 hráče dohromady za 600 milionu, Já mám třeba pochyby o Nanim ale Kjaer a Fernadao podle turkům hodně hodně pomohou. Fernandao má ještě tu výhodu, že neměnil prostředí je to nejlepší střelec loňského ročníku. Když by se sečetli branky vlize co dal Sow a fernandao tak je to 36 branek. To jsou podle mě aspekty co favorizují Turky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem turek a Fenerbahçe fandim odmalička, ale jak ten klub znám dobře a vim, jak to všechno na začátku sezony vždycky je, tak bych to tak skvěle neviděl. Nicméně očekávání jsou velká. A Fenerbahçe mírnej favorit asi je. Ale nemyslim si, že by Shakhtar až tak oslabil odchod hvězd..Jejich trenér Lucescu je podle mého názoru jeden z nejlepších trenérů planety. Dřív trénoval Galatasaray, vyhrál s nima evropskej superpohár a následující sezonu se s GS dostal do čtvrtfinále LM. No a tureckej fotbal zná dobře, pochopitelně zná dobře i tu atmosféru...oni budou hodně dobře připravený...

Nani poslední 2 přátelaky neodehrál moc dobře. Na Kjaera to vypadá, že je spoleh, Fernandao je takovej ten typickej doklepávač a má dost ránu, ale ať dělá co dělá, v základu dlouho nevydrží. To uź bylo v těch přípravnejch zápasech vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

A sezona 2002/2003 nezapomenutelná s BJK1903 - mistr ligy, v lize snad bez prohry, čtvrtfinále UEFA Kupasi, i když dál měla jít Slávka....V následující sezoně výhra na Chelsea...

Reagovat
Veselac

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že 1. zápas doma vyhrajem ale jestli FB postoupi tak to fakt nevim......Schaktar prodal svoje duležite hráče a je fakt že kadr mame lepsi ale tohle neni FIFA, Fener ma novyho trenera, s tymem pracoval teprv 3 tydny, 8 hračů odešlo a 8 prislo tym jeste nema souhru. Schaktar naopak ma staly kádr, Lucesku je trenerem Schaktaru 9 let a hlavně jim už zacala i liga. Koukal jsem se na posledni 2 zapasy Feneru proti Olympiakosu a Marseille ktere jsme vyhrali 3-1, hrali jsme fakt skvele, utocnici jsou ve forme ale pratelak a LM neni stejny :D Je to na 50% oni jsou rozehraní ale my zase mame hrače kteří muzou v okamziku rozhodnout, hlavne v odvete kdy bude hrat i RvP. Snad postoupime do skupin. Jo a hodne stesti Sparte a Plzni czczcz

Reagovat
pedro-pedro

Já viděl tu Marseille a přijde mi že útok je vražedný, skutečná síla. Až bude hrát i RvP tak to bude těžké úplně pro všechny. Sow a Fernandao hrají již teď výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Hiko

3:1

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec vypadal vyrovnaně, možná o něco málo šancí víc měli Turci, Šachtaru fakt chybí nějaká kvalita dopředu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele