osmifinále - 1. zápasy
18.02.2014 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Barcelona si odváží z Manchesteru dvougólový náskok

Ani výhoda domácího prostředí Manchesteru City nijak výrazně nepomohla, domácí borci totiž dvakrát inkasovali. Srdnatý vývoj Pellegriniho celku nestačil, neboť Citizens museli dohrávat bez vyloučeného Demichelise. Barcelona po gólech Messiho a Alvese slaví, k postupu má blíže právě katalánský gigant.

Souboj gigantů evropského fotbalu, ale podle mnohých také souboj neomezených financí a slavné historie. Tak či tak, dnešní večer dlouho před začátkem utkání sliboval napínavý souboj. A to také proto, že se utkaly dva nejofenzivněji zaměřené kluby. V tom hostujícím dresu nechyběl Argentinec Lionel Messi, jeho reprezentační kolega Kun Agüero ale nastoupit nemohl. Šéfem záložní řady Citizens se opět stal Yaya Touré, který před nějakým časem oblékal barvy katalánského giganta.

Před Fernandinhem dnes večer stála téměř nemožná mise - defenzivní štít dostal za úkol zastavit fenomenálního Messiho. Právě tento duel byl k vidění po prvních několika kombinacích Blaugranas. Domácí tým spoléhal především na svou fyzickou a výškovou převahu, což zpočátku zápasu Barceloně nečinilo žádné větší problémy. Katalánský obr v poklidu kombinoval kolem půlící čáry a napadán byl snad jen dvojicí Negredo - Silva.

Martinovi svěřenci si kulatý smysl přivlastnili již od úvodních minut a nedávali najevo sebemenší potřebu půjčit jej soupeři. Nutno dodat, že také záložní řada Citizens působila poměrně hluboko ve hřiště a tvořila spíše prodlouženou ruku vlastní defenzívy. Negredo se Silvou se museli cítit odříznuti na půlící čáře, neboť hráči anglického celku v kombinační hře příliš nevynikali. Čišel z nich příliš velký respekt k soupeři, což se projevovalo také malým počtem napadajících hráčů.

Když už se ale Citizens dostali do útoku, Barcelona měla plné nohy práce. Skvělé vysunutí od Davida Silvy sice zakončoval Álvaro Negredo, ale jeho oblouček z úhlu nakonec do brány nesměřoval. S přibývajícími minutami sbíral Manchester City také odvahu a pomalu se stával pro soupeře nebezpečným. Ambiciózní celek sice nepatří ke zkušeným týmům v rámci evropských pohárů, ale postupně nutil svého soka k faulům. I když se Barcelona poté ujala zpátky iniciativy, její centry vždy dorazily pouze ke skále jménem Vincent Kompany.

Opravdu velmi těžkou práci dnes měl Mascherano, který musel výškový deficit proti Negredovi dohánět pílí a zkušenostmi. Přesto si ale s jeho osobností poradil. A ještě víc ošemetných situací musel řešit zkraje druhé půle, protože do ní Citizens vběhli nebojácně. Zásadní problém vznikl ale na druhé straně. Stíhat Lionela Messiho je téměř nadlidský úkol, který Martin Demichelis nezvládl čistým způsobem a za faul na hranici pokutového území byl vyloučen. První gól Messiho na Ostrovech tedy rozjásal hostující culés.

O tomto okamžiku se zřejmě ještě dlouho budou vést spory. Jednak proto, že krátce před touto situací Jesús Navas reklamoval faul na svoji osobu, jednak proto, že zákrok Martina Demichelise zcela průkazně nebyl v pokutovém území. Oslabený Manchester se sice nevzdával, ale složitost situace si uvědomovali i jeho fanoušci. Negredo spolu se střídajícím Nasrim sice srdnatě bojovali, ale byla to Barca, kdo měl na kopačce další branku. Střela Daniho Alvese ale těsně minula Hartovu tyč.

A opět zdlouhavá až házenkářská podívaná, která prohlubovala frustraci domácích a nadvládu hostí. Žádná ofenzivní smršť se nekonala; také proto se na hřiště dostali Neymar a poté také Edin Džeko. Právě ten se mohl málem radovat, když jeho spoluhráč Silva po krásné diagonále vyzkoušel Victora Valdése, ten se však překonat nenechal. Navýšit vedení Blaugranas se pokoušel Neymar, ale Kompany dnes na hřišti zkrátka kraloval. Eleganci a tvrdost umí podobně skloubit jen málokdo.

Přesto se do zakončení dostali právě domácí. Dlouhý pas na Edina Džeka totiž musel reflexivním zákrokem "hasit" až Valdés. Ofsajd spasil také domácí, protože branka Piquého nebyla uznána. Závěrečné minuty už Barcelona díky štěstí a Valdésovi ubránila, Citizens ani srdnatý výkon v oslabení na body nestačil. A to především proto, že Joe Hart inkasoval ještě jednou! Do pokutového území se totiž prodral Dani Alves a překonal anglického brankáře. Katalánsko slaví, Barca důrazně nakročila k postupu.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1473)

Přidat komentář
diastan

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 oba vlastný gól =)

Reagovat
madridcan

Tazko...Mascherano vraj hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

hele..dal vlastně Masch za tu dobu co je v Barce už nějakýho góla do soupeřovi sítě ? :) včera sem nad tim přemejšlel při sestřihu nějakejch zápasů z LM, kde měl dobrý střely z dálky...Kdekoliv, nejen v LM..pohár, liga atd.

Reagovat
madridcan

nedal

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí dát on tam není od toho aby dával góly

Reagovat
Ángel di María 22

Klíčový bude, aby byl ready Fernandihno. Kun by byl skvělej bonus, aspoň jako střídající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
KingMaster13

3:1 pokud to Shiťáci nepustěj tak UEFALONA nemá na Etihadu šanci

Reagovat
smazaný uživatel

dle čeho soudíš ? Podle formy City ? A Barca jí snad nemá ? Když se za posledních 5 let setkala Barcelona s někym z top4 tak jak to dopadlo ? Bude to krásnej zápas, rozhodně City budou soupeřem jinym než Rayo Vallecano, ale rozhodně to nebude jednoznačný pro City....nevim na jakym základě tak někdo soudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Zapomněl jsem že UEFA je nenechá prohrát. Podvodníci snad dostanou přes držku v dalším kole

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží hodně nato jak se uzdraví fernandinho a kun... pokud budou , tak si myslím že šance máme velkou 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa posledných vyjadrení Pellegriniho by Aguero hrať nemal, Fernandiho je vraj pripravený.

Reagovat
antimadrista

budu spokojen za jakoukoliv brankovou remízu, 2:2

Reagovat
Aldeano

Barca postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to nemysli! cityzns je nejlepší takže postoupí oni!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

City Barcu prejde

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako vás v FA Cupu

viď ?

Reagovat
smazaný uživatel

omg...

Reagovat
smazaný uživatel

nie tak ako my City v Premier Lige

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy tam spolu hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno

Reagovat
smazaný uživatel

začni sledovat fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nastoupi Kun tak 3:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Doma se musi vyhrat a pokud mozno co nejvic, protoze na Campu je mozny vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak přátelé a co tak 1:3 to vám nic neříká

všichni Barcu už odepsali ale opak je pravdou

Reagovat
LyEX

Prave toto, aj podla nejakeho dennika bol vypracovany percentualny postup vsetkych tymov a city malo viac %, nechapem preco, Barca 1. v lige, dlhe roky patria medzi semifinalistov minimalne a samozrejme Messi, ale snad city naslapnu a nebudu sa bat.

Reagovat
smazaný uživatel

..takhle čumim jak tu všichni jednoznačně favorizujou City, ale moc dobře si pamatuju předloňský semifinále (ano, semifinále v němž byla Barcelona od sezony v 2008 pokaždé, z toho 2x LM vyhrála..to jen tak pro připomenutí), kdy hrála doma s Chelsea ("hotovym" anglickym týmem z top 4) a byť prohrála 0:1, tak byla od Barcelony ve všech směrech, kromě gólovejch, přehraná. A kolikrát od tý doby hrála z anglickejma týmama z top 4...Dobře, uznávám že podle mě je na tom City s formou i hráčskou kvalitou nejlíp z anglickejch týmů jak teď tak i co se týče těch minulejch konfrontací, na druhou stranu v LM sou už tradičně poloviční, kterak Barcelona ne a zvlášť v takovýdle soutěži jsou hodně důležitý zkušenosti, kde má logicky Barcelona jednoznačně navrch....A pak je tu ještě jedna věc....jednim slovem....Messi ...Prostě bych to fakt neviděl tak jednoznačně jako vy, nevím co vám k tomu dává důvod, když se Barca vyhne faulům a nenaskytne moc příležitostí City k standartkám obecně, pak nemam obavu a vidim to na výsledek 2:1, 3:1 ve prospěch Barcelony...Vždyť i jednotlivý srovnání individualit...Porovnejme si Silvu a Iniestu, Zabaletu a Busquetse, Puyola a DeMichelise, Aguera s Messim...Yaya je považovanej za klíčovýho hráče City (určo jeden z nich je, to nepopírám), ale v Barce před lety často leštil laávku...

Reagovat
t0mmy33MCFC

na tom tvym porovnanim individualit nevidim nic jasnyho krome teda Demichelis - Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt myslis, ze je Demichelis o tolik lepsi?

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja praveze rekl ze leda tam odhadl rozdil v kvalite vyssi na strane FCB ale jinak ty porovnani sou diskutabilni

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ani mnou porovnavanej Aguero nehraje a stli chces srovnavat Negreda, Milnera (ten teda taky nehraje, ale jen ho tu uvadim) nebo Dzeka s Messim, pak si padlej na hlavu. Uznam jen, ze tidle hraci mohou bejt nebezpecnejsi v hlavickach ve vapne, coz jak sem psal, bude jedna z hlavnich zbrani City.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak aguero sice nehraje ale ja se bavil o porovnani messi aguero...

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslis, ze je aguero kvalitnejsi utocnik ? Resp. uka mi kvalitnejsiho utocnika/hrace nez je Messi :) nenajdes ho...a stli myslis ze Ronaldo, Ribery apod. pak je to zase ta sama pisnicka, na kterou mam svuj nazor v tom ze Messi je proste nejlepsi a ze to brzy dokaze i tem nejzarytejsim kritikum (ikdyz asi ne fandum Ronalda, tem asi nikdy..). Kazdop. i srovnani tehle dvou je ted irelevantni, protoze Messi hraje a Aguero ne. Hrat asi bude Dzeko a Negredo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu stále opakuješ to, že Messi je nejlepší a že to je TVŮJ názor, ale když tu přijde někdo s jiným názorem (třeba s Ronaldem jako nejlepším), tak si schopný mu vymluvit díru do hlavy a absolutně nedokážeš akceptovat to, že si někdo myslí něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby, jen když se tu zas řeší ronaldo vs messi, dám argumenty proč si myslim že Messi...Jen o tom todle téma neni, tak sem je tu neuváděl a uvádět nebudu, na todle téma a rozpor sem už dávno rezignoval, napsal sem už o něm dost a málokdo mi dokázal na moje argumenty polopatě a normálně odpovědět, nebo je zpochybnit.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ano argumentoval bych o porovnani Kun - Messi, oba ted zabrzdilo dost zraneni, takze jak rikas je to irelevantni ale jinak tezko rict, kdyby hral Kun na hrotu Barcy , mel by treba taky golu , a naopak tezko rict jestli by se Messi proti tymum ze spodni poloviny tabulky PL prosazoval, kdyz vidim highlights z PD tak kazdej na nej jen cumi jak bezi a nic, v PL by dostal kosu a ma po srande

Reagovat
t0mmy33MCFC

pred mesicem nebo jak je to dlouho, kdyz se oba vratili ze zraneni , na tom byl vykonama rozhodne lepe Aguero... bohuzel se zase zranil a Messi zas ted podava uz vykony..

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

presne tak...kde sa hrabe nejaky Messi na Aguera

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaletu a Busquetse. Jono, ty se fakt dají relevantně srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

nebral sem to post za post. Vim že Zabaleta neni def. záložník, ale to je fuk, prostě individuální kvalita je jednoznačně na straně Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho si tyhle dva teda srovnával a jak si přišel na to, že Busquets je lepší individualita?

Reagovat
smazaný uživatel

můj názor, myslim si že je prostě lepší hráč, komplexně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To je komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone to v Anglicku veľmi nevyhráva preto by som sa tiež skôr priklonil k výhre ManC 2:1, no doma to zase vidím na víťazstvo Barcelony

vidím to na krásny dvojzápas

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale naposledy tam snad hráli s Chelsea předminulou sezonu v semifinale, a tam bych nesoudil ze jim to neslo. Vysledkove to nevyslo, ale prubeh zapasu byl pro Chelsea z prdele klika, stejne jako celej dvojzapas vlastne, v tomhle dvojutkani platilo na 100%, že nevyhrálo lepší mužstvo. Noa před tou Chelsea snad finále ve Wambley, kde přejeli Manchester (v tý době ještě starej dobrej ManU z TOP4)...Možná se mejlim, ale na jiný zápasy soutěžní, kdy hráli na ostrovech, si nepamatuju teda. Resp. ty dva poslední...Možná tam vlastně byl ten Arsenal vlastně, teď se mi to plete jak spolu hráli často.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak ještě mezitim hráli s tim Arsenalem kde prohráli 1:2 ( http://www.youtube.com/watch?v=mH41c5y-S7A) teď na to koukám....Pravdou je, že asi budou hrát stejně a že anglický mužstva sou doma silný + ta kulisa výtečná, jak je žene a taky to, že současnej kádr City stavim kvalitativně vejš nad Arsenal tehdy....No...bude to zajímavý...Svůj konečněj tip přehodnocuju na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, kolikrát se stane, že za jeden zápas Messi zahodí tolik tutovek :D to je jen výjímečná záležitost ,) navíc mu neuznali regulérní gól, ono bejt to 2-0, ale dobrá "kdyby" nechám fakt stranou ,) ...ale prostě ani tady nehráli špatně (no v tý obraně jo, už klasicky teda...žel)

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi rád povídáš sám se sebou že?

Reagovat
Marv

2:0

Reagovat
madridcan

Na tento dvojzapas som Ribery22

Reagovat
Ángel di María 22

Proč musíš bejt hater Benzemy zrovna na tenhle dvojzápas?

Reagovat
madridcan

podla jeho oblubenych klubov

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, ja vim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 myslím, že to bude otázkou formy, španielsku ligu zažili dvaja obrancovia city určite aj Pellegriniho skúsenosť s Malagou stojí za niečo, ale neverím, že zastavia naštartovaného Messiho a Fabregasa. Negredo s Navasom (Sevilla 2013) ma cez víkend moc nepresvedčili. City budú skôr zaujímavý v odvete, keď tam už bude aspoň Fernandinho. Dúfam, že Ture si nedá vlastný.

Reagovat
smazaný uživatel

City bude snáď zaujímavé (alebo zaujímaví) ježišmaria píšem ako decko

Reagovat
smazaný uživatel

Spojené arabské emiráty vs. Katar

posledný zápas vyhrali Emiráty po napínavom priebehu 3:1, takže môžme očakávať dobrý futbal

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
k0udy

1:2

Reagovat
raduinho

za litr na 0

Reagovat
Darren Fletcher

City

Reagovat
Woods

City su favoriti podla mna ale ak bude mat Messi svoj blaznivy den tak po prvom zapase moze byt po drame

Reagovat
johnn

3:1 musia da t inak neni sanca na postup

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra City bez inkasované branky by byla velká paráda. Ale osobně to spíš vidím na výhru s inkasovaným gólem nebo brankovou remízu. Tip: 2-1

Reagovat
niflheim

Mám takový pocit, že to skončí 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

teraz hrá ten druhý manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
eder

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

1:2

Reagovat
Atlético de Madrid

Doma budou silní, letos jim to díky Pellegrinimu šlape i v Evropě. Tady se ukáže, jak moc je Martíno schopný taktik. Venkovní zápasy v play-off Barcelona poslední dvě sezony nezvládá a City může trestat. Nevěřim, že si tam Barcelona přijede pro výprask, ale výhra domácích je reálná, takže by se hlavně měli snažit vstřelit venkovní gól. Rozodovat se zřejmě bude až na Camp Nou a tam je zase silná Barcelona. Celkově má lepší hráče, víc zkušeností a City chybí Agüero, takže Barcu favorizuju a pokud zahraje obrana a nepokazí to trenér, tak by měli postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Takže takto,ak sa bude hrať pekný otvorený futbal tak tipujem výsledok výhru 2-1 ktoréhokoľvek z tímov alebo remízu,ale ak city postaví betón čoho sa najviac bojím tak tipujem 3:1 pre city....Rozhodne boj o stred poľa City má silovejších záložníkov a mnoho ľudí ich preto favorizuje,no uvedomme,že výborný technici ako : Iniesta,Fabregas,Xavi či Busquets si v 90% všetkých súbojov dokážu pokryť loptu tak,že jej ju súper môže zobrať jedine faulom,dôležité bude sa vyvarovať stratám,ak sa tomu Barca vyhne ovládne aj stred poľa,,,Neviem ako to vyzerá so stopérskou dvojicou,ale ak by hral Demichelis mohol by to byť pre Messiho celkom priechodný stred poľa.Kompany ide často do sklzu a ak sa nemu Leo vyhne myslím,že Demichelis už nebude problém.....Veľmi som zvedavý na porovnanie dvojice Neymar-Zabaleta,,,,Skoro som zabudol,,,tipujem,že Pique bude zajtra srážiť Ďžeka a Mascherano-Negredo ak sa toto ubráni nemal by byť problém,,,Alba by s Navasom rýchlostné problémy mať vôbec nemal, a Dani sa bude musiať viac venovať defenzíve....Verím v 1:2 ....Visca El Barca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na ty rozbory máte před vstupem do diskusí Primery Division nějaký školení nebo vás to fakt baví psát dokonce už i před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

Povie niekto kto fandí aj Sparte aj Slavii

Reagovat
Ángel di María 22

Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Touré - Navas, Silva, Nasri - Negredo

Nějak takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem,či bude hrať Fernandinho základ po mesačnom zranení...asi nie...

Reagovat
t0mmy33MCFC

verim ze bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrať.

Reagovat
eder

Hodně bude záležet na rozhodčím. Jestli povolí tvrdší metr a naopak bude trestat simulaci i v náznacích, pak jsou jasnými favority domácí.

Reagovat
roman1978

a jestli nepovolí tvrdší metr a bude rozdávat žluté karty jako ve španělsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Stači ak bude pískať fauly... :D

Reagovat
smazaný uživatel

Manuel Pellegrini: "Proti Barceloně budeme hrát ofenzivní fotbal" tak to už ano sab tešim...

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
Al Capone

City bez nejmenší šance na postup. Jako aby nováček v osmifinále porazil katalánce tak tomu fakt nevěřím.

Reagovat
tulen

tu by som dal under, asi všetci očakávame prestrelku, ofenzívna sila oboch je veľká, ale ako to pri takýchto zápasoch býva zvykom tak rozhodovať bude obrana - čiže tento zápas menej ako 2,5 góla za mňa a celkový postup City, ktorý predsalen tú obranu má kvalitnejšiu

Reagovat
smazaný uživatel

Dost to záleží i na stoperech, Piqeu a Demichelis když mají den tak to stojí za to

Reagovat
tulen

tak Demichelisa som nepochopil vôbec čo robí v City, ale ako, ak beriem celkovo obranu tak si myslím, že majú navrch City, demichelis nedemichelis

Reagovat
madridcan

Pisal som pod hokejovu diskusiu- Kombo Slovensko Manchester City 10,94 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

uteče ti to o remízku s čechuny

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně né remízu a prodloužení...to mi tam chlapi nedovolí přepnout a já to chci sakra vidět od začátku :(((

Reagovat
madridcan

Ak hovoris o bare, tak budem riesit podobny problem

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně že :/ žel je tam víc hokejovejch fandů a asi by mi neprošlo to tam lajznout, kdyby zrovna začaly nájezdy to by byl lynč :)

Reagovat
cejen13

Kde si to našel prosimtě? Kdo nedá okrádá sebe a svojí rodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 tady není o čem:) City shoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ťápeš takové blbosti? Proč by měl takový kvalitní tým shořet jak papír a zdá se ti , že Barca v posledních venkovních zápasech je suverén???Mně ne , za výsledek , který píšeš bych byl šťastný ,ale nevěřím v něj a už vůbec ne po jednoznačném průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že v něj neveříš neznamená,že mluvím blbosti:) Anglické týmy na Barcelonu proste neumí a pokud nedostanem gola ze standartky,tak veřím,že čisté konto udržíme:) A při momentální pohodě Messiho nějaký goil taky dáme:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se omlouvám ze příkrý koment tvého typu,myslím,že jsme fakt byli lepší a výsledek odpovídá. Je to prostě skvělé! A příští týden Schalke vyhrát bez obdrženého gólu a budu šťastný! Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Osobne to vidím na remízky, tu aj na Camp Nou s tesným postupom Citizens, tak snáď...

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je Plzen z LM venku a můžou dávat v telce ty velkokluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Ta prohra s Hackenem stále bolí co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty....

Reagovat
Mercury

Nevidím jediný důvod, proč by Iniesta neměl být v předpokládané sestavě, když momentálně hraje ve skvělé formě. Bartra podle mě nastoupí taky jen v případě, že by Mascherano opravdu nebyl schopen. Někdy mě zdejší preview sestav opravdu překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně trochu mrzí, že se na EF objevuje spousta článků od autorů, kteří tomu skutečně rozumí a pak jsou ligová preview tvořena lidmi, kteří nechci říct, že by tomu nerozuměli, ale nevidí do toho tak do hloubky a pak vznikají tyhle nepřesnosti (teď nemluvím konkrétně o tomhle preview, nečetl jsem ho).

Na druhou stranu je dobře, že jsou ty tam doby, kdy bylo preview doslova překládáno ze soccernetu.com

Reagovat
Largo

Ta sestava je jen pravděpodobná.... Samozřejmě oprena o nazory spanelskych deníku, ale stále jen pravděpodobná, tudíž názorově subjektivni. To je řekl bych ta nejmenší věc na celem preview.

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dnes vypuká! Bude to těžký zápas, je prakticky bez favorita, City jsou nesmírně silní a duel může skončit jakkoliv, zvláště,pokud se týmy herně neznají a nehráli proti sobě ještě,je těžko srovnávat a tipovat. Barca hrála proti Rayu zápas snů, už na Anoetě to bylo až na výsledek pěkné,tak pokud bychom byli schopni diktovat hru jak je nám vlastní a budeme na to fyzicky stačit, mohli bychom brankovou remízu uhrát,to by byl do odvety skvělý výsledek.

Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufam, že se díval Pellegrini na bayern vs barca, protože takto by City měli hrát: agresivně, silově, vysoký presing, zdvojovat (ztrojovat) Messiho a hlavně by měli hrát kompaktně jako tým tzn. brání i útočí celý tým . Pak máme šanci. Toť můj názor.

Reagovat
sokar

tu si dovolim tvrdiť že zdvojovať až ztrojovať Messiho by bola samovražda pre City, narozdiel od zápasu s Bayernom budú hrať úplne iný Alexis, iný Pedro, iný Cesc a pravdepodobne nastúpi aj Neymar. Zo zápasom s Bayernom by som to ozaj neporovnával, pretože tam bol ozaj hrozbou azda iba Messi (navyše zranený), kdežto teraz chytili aj ostatný hráči z ofenzívy skvelú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím , že sakkoo má pravdu , pressing vždy dělal Barce potíže a City na to má dost silových hráčů,aby nám zatopili a motivaci mají taky obrovskou, bude záležet,jak se s s tím vypořádáme a jak to půjde Messimu,jestli Barcu gólově podpoří. Je to prostě zápas, který je pro mě nejen plný očekávání,ale i otazníků , ta dvě mužstva spolu prostě ještě nehrála a vývoj těžko odhadovat. BARCA!!!

Reagovat
drussbarb

V tomto zápase favorizuju spíš City kvůli nedobré obraně Barcy, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel naše obrana není na potřebné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je slabina obou. Podle mě toho Barcelona využije. Je zvyklá útočit, City není zvyklé bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam dost záleží i dost na tom jak si pohlídají Kompanyho při standartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kdo to bude pístkat?

Reagovat
madridcan

Jonas Eriksson

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to 50/50, ale podle mě rozhodnou zkušenosti a Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Demichelis na hřišti, bude City rádo za remízu, jinak to bude výhra o jeden až dva góly po přestřelce

Reagovat
minoLFC

takže kiwwi tipuje jasný postup Barcy a možný postup Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia United su vacsinou zabavne karikatury

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou jejich víra (zaslepenost?) je obdivuhodná - ještě tak dvě kola zpět byli ve hře o titul a pořád dají úplně v klidu LM, zábavné počteníčko to tu občas bývá

Reagovat
smazaný uživatel

ten Demichelis tam fakt je??? Pelle je sebevrah

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 Visca El Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 Visca El Barca!!!

Reagovat
Rssa

Bojím se naší obrany, snad bude hrát Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Postoupí ale Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, City fyzicky Barcelonu zvalcuje, ale rozhodovat sa bude az v odvete, kde su Citizens polovicni, dufam ze nastupi Milner

Reagovat
Kenneth

No, bez Kuna jste polovicni i doma.

Reagovat
smazaný uživatel

ale s Fernandinhom v zalohe aj bez Kuna to mozu v pohode zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

tym padom aj sila Yayu sa zvysuje

Reagovat
kiwwi

Yaya Toure bez lopty = hrate o desiatich

Reagovat
smazaný uživatel

toho zastupi Garcia, ktory nemusi nic vymyslat, lebo mu to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze po martyho komentarich uz to maji vsichni za samozrejmy fakt..

Reagovat
kiwwi

netusim co pisal Marty, toto som ja odpozoroval u Yayu za ten cas co u vas hra

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, presne tohle jsi tady vzdycky psal..

Reagovat
kiwwi

hmm, pamatam sa asi na dva pripady, kedy som si pisal tusim s mindasom a zhodli sme sa na tom, ze hra Yayu bez lopty je katastrofalna, jak sa tam pluzi bez zaujmu po tom ihrisku

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Když na něj lidi nekoukají jak na svatý obrázek, tak to vidí všichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis, tak ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze vetsina tady.

Reagovat
smazaný uživatel

V anglický sekci na něj koukáte jak na obrázek skoro všichni.. A kdo ne, tak to vidět musí. Je to stejně jasná věc jako třeba to, že měl Nedvěd skvělou fyzičku.

Reagovat
Mindas

Ale prd. Každý vidí, že Yaya je bez balonu k hovnu. Stejně jako když má den, kdy nemá zájem se přetrhnout. Za tohle jsem ho kritizoval vždycky. Kdy byl líný na krok a max. se zmohl na rozhazování rukama, když mu to spoluhráč nedal přesně do kecky. Stejně jako každý vidí, že když má den a chce se mu, tak ho prostě nezastaví nikdo a je schopný přestěhovat tři hráče na zádech přes půl hřiště a ještě s balonem u nohy. Má svoje klady a zápory jako každý hvězdný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaký prd, když se mnou souhlasíš?

Reagovat
Mindas

"V anglický sekci na něj koukáte jak na obrázek skoro VŠICHNI..."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky koukáte.

Reagovat
Mada

ty jsi blázen.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak v cem, protoze jinak to ani nejde. Kazdopadne za ten pohyb jsme ho s Mindasem kritizovali vzdycky, jednou to bylo tak hrozny, ze jsme byli nadseni, kdyz konecne vypadl na APN. Ale ze se na nej jinak skvele kouka, to nemuzes poprit. Mimochodem, v Barce s tim problem nemel, ne? Proste to vypada, ze pod Mancinim zpychnul a v 30 uz ho to nikdo neodnauci.

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce s tím problém docela měl, řekl bych.. Pravděpodobně to nebylo tolik vidět, protože Xavi i Iniesta mají pohyb zas ukázkovej. Ale rozdíl ve hře mezi jeho sezonou a sezonou s Busquetsem byl obrovský. Ale v PL rozhodně zpychl, je na něm vidět, že to má na salámu.

Reagovat
Mindas

Jj, na to APN jsem si vzpomněl. Tehdy jsme tvrdili, že to zase až taková ztráta být nemusí a téměř jsme jí vyhlíželi. A to jsme ještě v listopadu/prosinci říkali, že bez něj bude zle. On měl fakt strašidelný přelom tehdejšího roku. Byl absolutně na pěst.

Reagovat
cristiano.K.

a proto jsem před týdnem psal, že Yaya bez míče je líný na krok. On je línej na krok a přitom může být i tak extrémně užitečnej.

Reagovat
Kenneth

Bez Martyho bysme totiz nevideli jeho katastrofalni def. cinnost. Az on nam pujcil bryle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses mi ukradenej.

Reagovat
Kenneth

No bez Fernandinha byste to mohli zabalit, protoze jestli by tam sel zase Demichelis, tak muzete dostat vyprask. Jenze i tak vam neverim, musite mit na noze mic a ja neverim ze vam ho Barca pujci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale o tom sa bude rozhodovat v strede pola, kto bude mat loptu castejsie, kde by mohol byt Ferda platnejsi nez Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Tady musím oponovat. City už dlouho nejsou venku poloviční viz. bayern, spurs. V posledním zápase s Chelsea nehrál Ferna a zastoupil ho až překvapivě dobře Garcia a Kun je skvělý, ale City nestaví jen na něm, takže to pujde. Je pravda, že bude záležet na záloze, pokud Ferna s Yayou budou držet střed, tak máme vyhráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia s Fernandinhom by mali byt ok, Javi je v defenzivnej cinnosti dobry, smerom dopredu od neho neocakavam nic, od toho tam bude Yaya a ten plac medzi sestnastkami obeha Ferda, ono to vyzera, ze skutocne City nastupi s defenzivnejsou zostavou

Reagovat
Kenneth

A vlastně máte i polovičnho Yayu, protoze ten je tam bez balonu uplne zbytecnej.

Reagovat
Mindas

Milner by dnes měl mít stopku, mám takový pocit. Ale na venkovní zápas by byl skvělý. Mohl by tam krásně vymazat Messiho, stejně jako teď v sobotu Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

len ci ho Pelle nasadi, aj ked Milner je vo vonkajsich zapasoch jeho milacik

Reagovat
kiwwi

pochybujem, ze ho postavi na stopera

Reagovat
Ángel di María 22

Protože o tom to je.

Reagovat
kiwwi

a o com? Hazard hra na kridle, kde hra aj Milner, Messi hra na hrote, jak by ho Millner mohol branit?

Reagovat
Mindas

Messi se motá všude. Stejně jako Milner.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdo to tady nenapsal, tak se nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic cim tezsi souper a lepsi braneni a takticka pripravenost, tim vic se stahuje a pomoha rozjizdet akce.

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

stavim sa o co chces, ze Milner sa bude s Messi stretavat len sporadicky, ak vobec

Reagovat
Mindas

Aby se Milner nesetkal max. pohledem na Messiho z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted jen jak to myslis..

Reagovat
Mindas

Nechci chodit dopodrobna.

Reagovat
Il Architetto

5:1

Reagovat
Miguel19

City snad půjdou přes to katalánské zlo!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.extra.cz/10-veci-ktere-nevite-o-slovensku-divna-zeme-co-ji-sfoukneme-v-hokeji-jako-svicku

K dnesnimu hokeji, pobavilo hlavne "6. Na Slovensku jsou velice krásné ženy a velice oškliví muži, což má za důsledek, že všechny krásné Slovenky žijí v ČR, zatímco na Slovensku nežijí ani ošklivé Češky."

Reagovat
smazaný uživatel

jop, veta ktora si odporuje snad od sameho zaciatku vo vsetkom

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, slovenky jsou krasny a je hrozne sexy, kdyz nejaka holka mluvi slovensky

Reagovat
smazaný uživatel

sexy urcite nie su (teda ja si inak predstavujem sexy), su pekne, ale to vacsina bab zo strednej a vychodnej Europy, akurat ten clanok bola taka nizka provokacia, ze sa na to chytilo stovky vztahovacnych Slovakov

Reagovat
fenixLFC

jedine, ktore mozu slovenkam podla mna konkurovat je (co je divne na to ake povedomie ma ta krajina) su rumunky. nemyslim romky alebo co, ale proste rumunky su fakt nadherne

Reagovat
Jerichoo

není nad inteligentný humor

Reagovat
smazaný uživatel

neni nad to si delat prdel ze svyho postizenyho brachy

Reagovat
smazaný uživatel

takze mas brata uplne zdraveho? tak to kloboucek

Reagovat
drussbarb

Nice

Reagovat
drussbarb

No nevím, já se obávám, že nás Slováci můžou pěkně potrápit. My jsme na této OH zatím nedokázali nic (Švédsko druhou půlku zápasu zvolnilo, Lotyšsko neberu jako ukazatel kvality a proti SUI jsme nedali branku), Slováci zvládli neinkasovat proti Rusům, nevidím jasného favorita. Dneska se mi bude zadek třást strachy hned dvakrát, takhle vydatný den pro TV fanouška hokeje a fotbalu tu dlouho nebyl a dlouho nebude

Reagovat
Reggie

Presne tak!

Reagovat
smazaný uživatel

všetkých 10 bodov by sa dalo pretočiť aj naopak smerom na vás, veľmi trápny pokus o provokáciu, to vypovedá o inteligencii toho autora článku, na druhej strane by som sa nečudoval keby nejaký debko od nás vymyslel niečo podobné, pretože nemá o čom písať a jeho inteligencia je podobná jeho veku....

Reagovat
fenixLFC

ta veta je blbost, aj ked je fakt, ze 3/4 peknych bab v cesku su slovenky tak stale je to iba mala cast toho co je na slovensku

Reagovat
kiwwi

Apparently, the Old Trafford stadium tour has been sold out to Barca fans.

‪#‎cityvsbarca‬ ‪#‎manchesterisred‬

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
madridcan

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1002373_472731286186720_733855799_n.jpg

Omar vita Ligu Majstrov Ale niektorych nesom isty. Od dvanastej hodiny- Lewa, Kompas(alebo mozno Yaya), Zlatan, Messi, Kießling, Balo, Costa, Mesut, Ribery, Hulk, CR7, Draxler(?), Hazard(?), Drogba, Persie(?), Saviola(?)

Reagovat
smazaný uživatel

spis yaya, kompas neni tak tmavy

jinak dobra prace, nektere z "mensich" klubu jsem nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já si lámal hlavu u toho červeného, při tolika jejich porážkách sem zapomněl že je ManU ještě ve hře

Reagovat
fajdax

Podle mě je to přesně jak píšeš

Reagovat
Free_player

největší ránu má Ribéry .... ale jinak dobře ty

Reagovat
Mindas

Tady vážně nikdo nebere v potaz, že Barca City už přes deset let neporazila?!

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju na ten pratelak, kde mel myslim Ibra premieru. A nakonec dali asi ctyri tycky, ale prohrali po gole Petrova.

Reagovat
Mindas

V suchým triku. "Povolíš, přitáhneš."

Reagovat
roman1978

a ty jsi už v té době fandil city? pochybuji

Reagovat
Mindas

Ne, nefandil. Začal jsem jim fandit od této sezóny. Zbožňuji Nasriho, takže to byla pro mě jasná volba.

Reagovat
roman1978

aha, chápu

Reagovat
Mindas

No vidíš, jak si bystrý chlapec.

Reagovat
Rssa

Nasri je tahak, ten přivedl k City polovinu současných fandů City :-)

Reagovat
Mindas

Reagovat
roman1978

a taky už mnohem víc než deset let barca neporazila blšany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

A ti spolu hráli?

Reagovat
roman1978

nepochopil?

Reagovat
Mindas

Evidentně ne, no.

Reagovat
roman1978

takže i pro tebe. hrála někdy barca se city nějaký ofiko zápas?

Reagovat
Mindas

Ano, hrála.

Reagovat
roman1978

tak kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

19.08.2009

Reagovat
roman1978

Tak Gamper není zrovna normální zápas. Je to součást přípravy. Sestava hovoří za vše.

Myslel jsem oficiální zápas, kde nemůže střídat celý tým. Liga, Liga mistrů, Evropská liga, Supercup apod.

Pinto

Montoya, Fontas, Puyol, Maxwell

Sergio, Yaya, Guddy

Pedro, Bojan, Jeffren

Reagovat
smazaný uživatel

takze tento zapas bol treningovy za zatvorenymi branami stadiona? si najprv zisti, co je oficialny zapas, potom mozme pokracovat ... mozno

Reagovat
roman1978

pardon, já myslel nějaký pořádný zápas a ne přípravu na sezonu. ne, nehrálo se bez diváků, ale to se nehraje třeba ani na soustředění v teplých krajích. byl to obyčejný pouťák, ve kterém hráli dva hráči základní sestavy. ano, to je fakt super zápas veliké důležitosti. a taky jsem myslel, že to každý normální člověk pochopí. letos to hráli se santosem, taky ofiko zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to nieco meni na skutocnosti, ze ten zapas bol oficialny?

Reagovat
Mindas

Při OFICIÁLNÍM otevření CoMS, třeba. Je to dost oficiální?

Reagovat
roman1978

ještě jednou, nečekal jsem, že budete hledat nějaké pouťáky. napíšu to jinak - soutěžní zápas, stačí?

a ne, není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že Barca Blšany ještě nikdy neporazila

Reagovat
indy

ked Barca vyhra, tak aspon budem par dalsich tyzdnov viac zit futbalom, keby vypadla tak by to snad nastartovalo malu revoluciu v time, pretoze vrchol uz ma tento kader za sebou a nie je sa uz kam posunut

Reagovat
vanGomm

Z posledních 5 zápasů je bilance obou vyrovnaná (3 1 1).Dá se tedy očekávat vyrovnané utkání.Tip X,nebo výhra o gól.Tady bych malinko víc věřil domácím (52:48).Na kterém programu to davájí?

Reagovat
Ángel di María 22

Cool

Reagovat
vanGomm

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
-Carles-

Som zvedavý ako sa s výberom zálohy Martino popasuje a aká trojica nakoniec vybehne na trávnik. Dúfam však v Xaviho na lavičke, neprekvapil by Song v základe.

Valdes - Alves, Pique, Bartra, Alba - Iniesta, Bus, Cesc - Alexis, Messi, Pedro

Hlavne streliť minimálne jeden gól a nedostať viac než dva. Gólová remíza bude stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn, ale Xavi asi hrát bude.. Barca bude chtít kontrolovat hru.

Reagovat
-Carles-

Tiež si myslím že hrať bude. Ale zrovna proti takto fyzicky zdatnej zálohe súpera to môže znamenať solídny prúser.

Reagovat
smazaný uživatel

S Xavim to vidím na dva scénáře.. Buď nuda, nebo vám City napráská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prece jen nahrada Moyese?

Reagovat
fajdax

Persie

Reagovat
iamek

Konecne ma Diego foto s Januzajem

Reagovat
Sandstorm

Tak nevím komu v tomto duelu přát postup. Asi se rozhodnu až v průběhu podle toho, kdo bude hrát líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková bitva to bude a stejně je zase nejvíc vidět Mourinho .

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 City vyřadí ty rutinéry z Barcelony a pujdou az do finale. pápá Barcelono...

Reagovat
Ketchup

Citizens i bez Kuna 2:1...

v Manchestru mirne chumeli

Reagovat
fajdax

mírně chumelí

Reagovat
valloire

4-1

Reagovat
boryland

1:2....Leo 2..... Visca el Barça.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych s tema typama pockal.Možná máte někdo pravdu a lecos to napoví,ale rozhodovat se bude až ve Španělsku.(a tam Barca..známe to..)

Reagovat
Neuro

no prostě ji tlačí rozhodčí nebo si vysimulovává standartky nestyď se to napsat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro oba týmy zápas pravdy, u Barcy jsem hodně zvědavý na sestavu, která nám napoví, co si o Tatovi můžeme myslet. Chtěl bych to vidět bez Xaviho (tudíž přímočařejší), ale nevěřím tomu, zvlášť když v lize odpočíval. Hlavně ne paskvil s Cescem, Andrésem a Xavim dohromady, ale ani to se určitě vyloučit nedá.

Reagovat
alcantara

Potesi akakolvek golova remiza, klasicky, dnes je pre nas jeden zo zapasov pravdy a nastavime si zrkadlo, mam skor obavy, ale siesty zmysel mi nikdy velmi nefungoval

Visca el Barça!

Dnes sa fandi v bare od siestej az do polnoci

Reagovat
rel7

nevíte někdo proč Demichelis poslední zapasy seděl? musím říc že poslední zápas pro Chelsea se mi Lescotův výkon hodně líbil až zaskočil, asi bych zvolil raději jeho přece jenom je trochu rychlejší jak Martin..

Reagovat
Mindas

Proti Chelsea byl Lescott skvělý. Fakt nedokážu pochopit, proč ho častěji s Kompasem Pelle nestaví, když dlouhodobě je to zkrátka nejlepší stoperská dvojice v City. Demi je vemeno a třeba takový Nasta absolutně nezvládá zápasy vedle Kompanyho. Docela šokující.

Reagovat
fajdax

David Luiz o slovní přestřelce mezi Mourinhem a Wengerem: "Takový je fotbal, nesmíte poslouchat každého, protože když tak učiníte, nebudete mít jen jednoho trenéra, ale budete jich mít 10, 20 nebo 100. Každý chce být součástí našeho klubu, je to přirozené."

ta poslední věta

Reagovat
cristiano.K.

60% na 40% pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budu v zostave fakt Demichelis, Garcia a Clichy tak idem nalozit na uefalonu aspon za liter

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to taky zkusim. U Barcy zas bude dulezity, jestli tam postavi trojku Cesc, Iniesta, Xavi..

Reagovat
sensei25

poprosím bez XAviho....ak tam bude on,tak fabregas bude nulový,pretože bude na hrote a s jeho rýchlosťou to bude bieda ako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

taku komicku obranu by mal rozlozit aj sam Messi...

je to skoda dofrasa, este nejake 2-3 tyzdne dozadu som to videl na jasny postup city

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to hodně štěstí, sám tomu nevěřím. První zápasy venku jsou dlouhá léta o tom přivézt (nejlépe gólovou) remízu. Pochybuju, že se na tom bude něco měnit, zvlášť když už ten tým není na výkonnostním vrcholu. Jestli nastoupí ta slátanina na držení míče (oblíbený způsob obrany), tak to bude spíš bezgólová nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestav se rozhodnu. Hru a moznosti Citizens znam dokonale, u vas se pry zase rozehral Messi a Iniesta, tak uvidim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky počkám na sestavy, ale na Barcu nevsadím za žádných okolností, kurz se mi nelíbí. V obranné fázi je spousta problémů, každá standartka zavání gólem (zvlášť proti City). Pokud nastoupí sestava, o které se spekuluje, bude jasné že jedeme pro remízu. A vůbec bych se nedivil, kdyby to nestačilo ani tak. Messi s Iniestou se hodně zvedli, ale pokud nebude pohyb (Busquets, Xavi, Iniesta, Messi a Cesc spolu), bude to bezzubé bušení do zavřených vrat.

Reagovat
sensei25

Ja si myslím,že ak posadí dnes Xaviho a namiesto neho pôjde Fabregas,tak to Barca dá..Xavi to veľmi brzdí smerom dopredu,Fabregas je priamočiarejší a anglickú ligu pozná čo môže byť male +...mám takého tušáka,že City dostane naloženo...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně na nic preview vůbec tam nejsou napsané absence. Takže jak to je Aggúero, Fernandinho stale out?

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini v poslednom rozhovore na ktorý som natrafil vravel, že Fernandiho bude pripravený na zápas a že Aguero dnes hrať ešte nebude, najskôr proti Stoke cez víkend.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

OT: hele,v FM mám ještě 160 mega dostupnejch na platy,ale stejně můžu dát max. 20 mega..jde to nějak upravit,abych mohl dát víc? btw.je to 2008

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Phillipinho

Tata Taťka prej na poslednim treninku zkousel jedenactku: Valdes- Alves Pique Masch Alba- Xavi Busquets Iniesta- Cesc- Messi Alexis

Reagovat
sensei25

Nechápem prečo nenechá tú istú jedenástku z víkendu...načo je tam 1,5M vysoký Mascherano nechápem(ako chce brániť Džeka a Negreda),namiesto Alvesa by som dal Adriana a Cesca namiesto Xaviho a na krídlo Pedra,alebo Neymara...

Reagovat
-Carles-

snáď to takto nepostaví

Reagovat
Phillipinho

Taky se mi to nelibi...namisto Cesca bych dal Pedra nebo Neymara...takhle se tam jenom bude plect...

Reagovat
sensei25

cesc hral výborne v strede ked tam nebol Xavi,ked tam bude Xavi,Cesc bude na hrote a to je ako keby tam ani nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre nauzasnejsi klub sveta. Barca do toho.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové potřebuju poradit, u bet3*5 je akce na zápas City-Barcelona. Pokud sadíte na předzápasovou sázku, tak máte LIVE sázku ve stejné výši zdarma. Jak to sadit? Napadá mě tohle:

12 a remíza 1,3 a 3,6

10 a dvojka 1,55 a 2,40

02 a jednička 1,40 a 3

Nebo jinak, aby byla možnost vyhrát oba tikety? :-/

Reagovat
Hristo Stoichkov

A dá se to hned vybrat, nebo to musíš ještě xkrát protočit?

Reagovat
smazaný uživatel

vybrat, proto mě to zajímá...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tohle uděláš a vyhraje předzápasová sázka, tu sázku zdarma ti zruší.

Reagovat
Al Capone

Ještě, že to jde cool a je jistota, že to uvidím...

Reagovat
smazaný uživatel

kde se resi ČR - Madarsko?

Reagovat
roman1978

kdo by to řešil?

Reagovat
roman1978

to bylo rychlé

Reagovat
roman1978

a ještě rychlejší

Reagovat
minoLFC

Nemá Kuzminová nejakých bratov - neuznaných hokejistov?

Reagovat
smazaný uživatel

Víctor Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Fàbregas, Alexis, Messi e Iniesta.

Necakana

Reagovat
Ángel di María 22

To je jeste neofiko bych rekl. Az ve 45 bude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neoficialni, ale nejhorsi mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší sestava? naopak, plná palba, to nejlepší co máme

Reagovat
Ángel di María 22

A je potvrzená.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec s Neymarem? Zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol zraneny, ale dnes by hrat uz v pohode mohol. V zaklade nie je z taktickych dovodov.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by se nechytal proti urostlejším hráčům city, už vícekrát takhle propadl, když hrál v anglii např. proti repre anglické

Reagovat
smazaný uživatel

mama mía. Tata to chce zabetonovat předržováním balonu.

Přeju Alexisovi troje plíce, protože tohle uběhat nebude lehký.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas do puntiku. Betonarska sestava, 70% drzeni mice a zadna sance. Dostaneme gol z brejku nebo standartky a bude po nas.

Reagovat
Billy McClane

Ved oni mu uz daju pred zapasom tu spravnu medicinku

Reagovat
smazaný uživatel

má to nějakej hlubší smysl, nebo je to klasická ukázka madridské demence?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Barcelona odjede s porážkou, na nějáké džení míče na půlce hřiště a milion sehrávek mezi obráncema nejsem zvědavý...Doufám že nebudu usínat u toho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Navas, Toure, Fernandinho, Kolarov, Silva, Negredo

Reagovat
Ángel di María 22

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Dementelis ? Clichy ? ...toto je konec

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ángel di María 22

Tobe se ta sestava fakt libi, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

je divný

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis hral za Bayern, skvely hrac.

Reagovat
Bayern +

Že sa zrovna ty ozývaš, som myslel, že už máš orgazmy zo Silvu na AM. Resp. inak sy spýtam, akú si mal predstavu na dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proti Barcelone orgasmus jak krava..

Reagovat
Bayern +

Buď rád, že tam nie je Mancini a nehrá to na Yaya - Ferda - García.

Reagovat
Bayern +

Nn, mal postaviť Clichyho bez podpory Kolarova s Jovetićom na LW, nerozohraného Lescotta na CB, Kuna o barliach na hrot len aby vám bolo po vôli.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacil by Kolarov s Milnerem pred sebou.

Reagovat
Bayern +

Suspended.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem vul, achjo..

Reagovat
Atlético de Madrid

Kolarov je dopředu hodně konstruktivní a má skvělý centry. Dozadu je naopak špatnej, takže je to myslim v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

A Clichy je jako co? Lepsi v defenzive? Fakt mi nemusis psat prednosti o nekom, koho podrobne sleduju ctvrtou (resp. treti) sezonu.

Reagovat
Atlético de Madrid

No tak oba jsou lepší dopředu, než dozadu a LB je největší slabina City. Takže uplně chápu Pelelgriniho, že tam radši dal dva dozadu špatný a dopředu dobrý obránce, než jednoho dozadu špatnýho obránce a dozadu špatnýho Silvu, kterýho navíc posunul na (pro tenhle zápas) lepší pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy je lepsi na tribunu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Však se na to podívej už teď, Alvés ani nehraje obránce a většina útoků jde přes něj. Proti němu je lepší mít dva obránce, když je Kolarov navíc lepší záložník, než obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni lepsi zaloznik nez obrance.

Reagovat
Bayern +

Veď ale skús sa na to pozreť z opačnej strany. Čo mal ako urobiť? Clichyho dať na LW, alebo vymyslieť iný paskvil na LB, keď Clichy ti tam nesedí a Kolarov je vyššie.

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
Atlético de Madrid

Z pohledu City super. Barcelona je díky Alvésovi a jeho spolupráci s Messim nejsilnější na pravé straně, a tak to Pellegrini zkusí eliminovat dvěma levými beky. Kdyby tam nastoupil Silva, tak zdaleka neudělá dozadu tolik práce jako Kolarov, navíc pod hrotem bude blíž centru dění. Na stopera mohl dát Lescotta, ale zvítězily Demichelisovo zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusenosti? Spis Lescottova drevenost, antifotbalost, antikonstruktivita nebo antitechnika, jak jen chces..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Zrovna Demichelis v tomhle neni o moc lepší Lescott byl v mistrovský sezoně City možná nejlepší anglickej stoper, teď měl problémy ze zraněníma a moc nehrál, tak šel dolů, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Demichelis ma rozehravku a techniku docela solidni.

Reagovat
Bayern +

Presne. Až na toho Lescotta, je blbosť do tak dôležitého zápasu dávať neaktuálnu a nezohratú dvojicu. Navyše Micho má skúsenosti z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Iniesta

Dělá si Martino prdel? Proč zas je Iniesta v útoku, ať fakt jde do prdele. Má na výběr Pedra nebo Neymara a dá tam Iniestu, hm, hned se na ten zápas o moc víc těším.

Reagovat
smazaný uživatel

já Barcelonu dlouho nesledoval ale dost mě zarazil ten Iniesta v útoku, to tam hrál už vícekrát? To je teda dost divný...To je jako v repre Fabregas v útoku..

Reagovat
Ángel di María 22

Dost na hovno teda. To jsem na ten zápas zvědavej.

Reagovat
Fairplay

Jak jsem před zápasem věřil City, tak při pohledu na sestavu očekávám výhru Barcelony. Ba dokonce bych se ani nedivil, kdyby to bylo třeba 1:3.

Reagovat
LAM

Je vidět že City bude chtít hrát na protiútoky.Ale nevěřim že Fernandinho bude hrát dobře po měsíci bez zápasu.

Od nás čekám bohužel až moc velký držení balonu.Tak uvidíme jak to bude vypadat.

Reagovat
Billy McClane

Pekne priposrane zostavy oba timy

Reagovat
Bayern +

TEAM NEWS: City v Barcelona.

Follow all the action on Twitter: www.twitter.com/mcfc

Prvý koment: Rama Abez: jebem li vam majku gdje je Edin?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. tak to bylo o fous z prdele. Od půlky zápasu jsme přestali hrát a vyklízeli jsme Slovákům střední pásmo. Bylo až neuvěřitelný, jak lehko Slováci pronikali do útočnýho pásma. Kombinace horšího bruslení a špatné taktické přípravy odevzdávala svoji daň. Tohle fakt nebylo povedené. Komentátoři sice tvrdili něco o povedeném výkonu, ale já si to nemyslím. Proti Amíkům musíme přidat o 100 %, jinak to bude konečná.

Uvidíme, jak moc sil v nohách mají ještě naši staříci. Tohle bude asi klíčové.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy na hovno, to nejaky sazky seru..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zkusim Kompas gol a premyslim nad Alvarem, ten bude delat obrovsky problemy. Jakou ma formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, jak se Kun zranil proti Arsenalu, tak mu to tam prestalo padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi zkus Yayu, ten pokud se postavi k trestnaku za vapnem, tak je to na 90 % gol.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyz ja cekam, ze mu to tam Kolarov bude cpat a stopery mame tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Iniesta ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slepoň

Reagovat
Nikikrew

Boa mne sa to ani nechce pozerat po tom hokeji....

Reagovat
Andis

Prasečí hlava ve studiu omg

Reagovat
Tomekcz

pelegrini se pos.al a bude betonovat dostanou 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak věříte té levé straně obrany City, kde hraje Demichelis s Clichym? Takhle papírově to vypadá, že tam by mohla být trochu slabina domácích. Alexis by tam mohl mít trochu prostoru, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano ......no ještě že nehraje aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl by to špatný nápad - City proti Barce ve finále. Holt byl los (???) proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme! Visca el Barca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný choreo.

Reagovat
pejsek5

Nějaký kvalitní stream?

Reagovat
Sali5
Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Al Capone

Takže po předkrmu (hokeji), jde pořádný chod.

HALA CITY

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iniesta na křídle ... to je prostě fail. A zrovna když hrál minule v záloze svůj nejlepší mač. Tata je buď velký mág, nebo velký ...

Reagovat
kiwwi

hra dost v strede povedal by som

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Bayern +

C'MON CITY!

Reagovat
CHONG

Let's Go City, Let's Go!

Reagovat
EAG le grand amour

Fakt se to čte Demičelis?

Reagovat
Euphael

jo

Reagovat
EAG le grand amour

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva hrajte, ste ako priposrani.

Reagovat
Il Architetto

Oni tak hrají pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zatím spokojení. Čekal jsem daleko větší aktivitu a převahu City. Zatím nám dávají strašně moc prostoru.

Reagovat
kiwwi

a ja som prave toto cakal

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini neumi velky zapasy, takze mam strach, ale come on City !!!

Reagovat
valloire

Zábavnej zápas

Reagovat
patas92

tohle chce hrát City celý zápas

Reagovat
Aldeano

A ono něco hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je nechápu. Čekal jsem od nich něco úplně jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal tohle. Oni jsou letos špatní když proti nim někdo zatlačí. A Barcelona tlačí imrvére.

Reagovat
smazaný uživatel

Já PL nesleduju, ale City vypadalo na velký válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Oni jsou dopředu skvělí. Ale dozadu je to mnohem horší. Většinu zápasu jedou a jedou, a nikdo se proti nim nestačí nadechnout. Ale když se jim soupeř vzepře, tak ztrácí i proti mnohem menší kvalitě. Barcelona hraje na držení míče a stupňovaný tlak. To jim sedět nebude. Leda by vás rozběhali a přejeli. Ale to jim asi nedovolíte.

Reagovat
Aldeano

City to zatím pěkně válcuje. City nejlepší tým světa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Chester City

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je nudaaaaaaaaaaaa

Reagovat
valloire

hokej,to je paráda

Reagovat
Euphael

Zajebte tu barcu kuafix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Predohra...

Reagovat
Tomekcz

city nemaj sancu ani se nedostanou k mici

Reagovat
Il Architetto

Zííííííííííív.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsem se na ten zápas těšil?

Reagovat
kiwwi

aby si si mohol vychutnat, jak fanusikovia aj hraci vytrolluju City uz pred zapasom a pocas zapasu sa City doma nezmoze ani na prechod za polovicu

Reagovat
Aldeano

Protože si ovlivněn velebením PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivnější sestava by byla jen, kdyby hral Lescott za Negreda

Reagovat
Minister

Nuuuuuuda

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce jsou slyšet i fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

messi gol @2,25

Reagovat
smazaný uživatel

pred 2. pulkou @3,4 tak to uz se musi hrat

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsem čekal, že se City třeba pokusí aktivně získat míč

Reagovat
Euphael

Ostuda jaká je atmosféra na tom stadionu

Reagovat
Aldeano

Ty jsi v posledních 20 letech neviděl PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by u vás v tom nakupním centru v Madridu byla o moc lepší atmosféra .

Reagovat
CHONG

Asi tak na stejné úrovni: http://www.youtube.com/watch?v=9TL5vPlBVYA

Reagovat
smazaný uživatel

i to je zabavnejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

City posrané už před zápasem nechává Barcelonu hrát svůj líný fotbal. Zápas snů.

Reagovat
smazaný uživatel

City se začíná poněkud osmělovat...

Reagovat
smazaný uživatel

yaya

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je takovej traged

Reagovat
Aldeano

Letos teda rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysli mu 3-4 zapasy a uz je hviezda ? .. od zranenia nic nechyta

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo chtěl napodobit Červenku?

Reagovat
valloire

20 minut si to kopou na pár metrů a první šanci má City Pro ofenzivní barcelonskej hurikán

Reagovat
Tomekcz

aguero uz by dal 3 goly

Reagovat
kiwwi

Alves solidne tecie...23 minut a uz 4 fauly

Reagovat
Aldeano

V poslední době jeho optimální forma...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes zase kvalita

Reagovat
Tomekcz

valdes jak skocil do kompase kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Pique zas dominoval pod balonem

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela prdel? Iniesta zahraje vysokou nohou/slapak a on piskne proti City

Reagovat
smazaný uživatel

lol tie vybehy Valdesa sú uplne retardované.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes zase komicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca čeká až na domácí půdu a domácího rozhodčího nebo proč nehrají?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by meli hrát?:D 0:0 je dobrej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

pokud počítáš s domácí pomocí sudího, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlo tam daj Songa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Clichy Jasná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho je neskutecnej hrac, mam radost, ze jsem se v nem nemylil

Reagovat
valloire

Iniesta Střelba je sprosté slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

a preto majú španieli wc

Reagovat
smazaný uživatel

wc mam aj ja doma

Reagovat
smazaný uživatel

faul zobral mu loptu

Reagovat
Tomekcz

demichelis

Reagovat
Aldeano

*Demičelis. Jinak souhlas.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Miguel19

Tvl Hart se posral...takový výhoz

Reagovat
hefy

To je jeden z nejnudnějších zápasů, co jsem kdy viděl.

Reagovat
kiwwi

este dvadsiati to napiste

Reagovat
hefy

Ode mě stačilo jednou. To se domluv s někym jinym.

Reagovat
Aldeano

Je pravda, že Gorbačov je fanoušek Wiganu?

Reagovat
hefy

Jojo, podobně jako HItler.

Reagovat
mojmira

klasickej zápas barci ... žádný překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Demichelis co dela ten saso

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu tak to bolo tesne od cokooko labuznika messiho

Reagovat
kiwwi

ten Hartov uces je nechutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ne snad? vyzera s nim este ako vacsi slizoun ako normalne

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je akorat normalne nakratko ostrihanej, ani s nima nic nema

Reagovat
kiwwi

nad usami to ma nejak cudne vystrihane a vrch ma ulizany dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Můj účes.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je nuda.

Reagovat
Manik...

Demichelis, to bude pruser

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím, když si můžou koupit City koho chtějí, tam staví Demichelise. Ten borec je schopen odstřelit celou sezonu do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je faul na Messiho odletel až do španielska

Reagovat
valloire

Děsná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nudnej zapas a on ho jeste kouskuje tema faulama

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se Barca snaží proti City centrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se Barca snaží proti City centrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se Barca snaží proti City centrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole oproti tomu hokeji ČR - SR je tohle propadák Sudí taky dobrej mentál, kouskuje to neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano v ty obrane

Reagovat
valloire

pentle

Reagovat
smazaný uživatel

:DD

Reagovat
smazaný uživatel

ty vooooooooooooole, dalsi faul..

Reagovat
smazaný uživatel

hezký sáně. A diví se žluté ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mascherano len a len s rukami

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je strasny kazdu kktinu piska

Reagovat
Manik...

Zda se mi to, nebo hraje Barca čím dal větší sracku?

Reagovat
valloire

Cesc se ještě diví

Reagovat
smazaný uživatel

dyt se smali oba

Reagovat
valloire

máš blbej stream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takoví simulantský kundy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak se tohle neustálý padání a ležení do fotbalu dostalo. Borci každý 70-80kg svalů a každou minutu někdo leží po souboji

Reagovat
valloire

no jak...koukni dneska a musí ti to bejt jasný

Reagovat
r.mrazik

Mohla by to ta cerna svine trochu vic pustit....

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan

Reagovat
valloire

Přál bych si,aby sudí někdy pískal zápas Barcelony jako se píská v PL. Ti by asi čuměli.

Reagovat
smazaný uživatel

asi stejne, jako tvuj Real

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Já bych si přál, aby se někdy pískala PL jako zápasy Barcy v PD. To by teprve čuměli....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Demichelis mi zatim prijde jako nejlepsi hrac City

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo. Hraje to tam za dva. Zatím úžasný.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kiwwi

to su vtipne suboje Kompany vs. Alexis/Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo Leverkusen v pohárech je fakt osluda BL

Reagovat
smazaný uživatel

*ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

kurz zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem neodolal..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Zlatan je trhá na kusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen má hroznú formu. Skoda, lutujem Samiho

Reagovat
smazaný uživatel

za polcas over hotovo, kurzik 2, aj tak sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem fyzicky slabší tým, než Barcelona, to je fakt co kontakt, to pád.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Atlético de Madrid

Barceloně hrozně chybí šířka. Iniesta se pochopitelně stahuje do středu, kde kombinuje se středními záložníky. Všechny útoky chodí po pravý straně. Chtělo by to vyměnit Xaviho za Neymara a obraz hry by se naprosto změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se mi líbí tvoje postřehy. To je skoro každý jeden trefa do černýho.

Já bych Xaviho do druhý půlky klidně vystřídal Neymarem nebo klidně Pedrem. Prostě někým, kdo by útočil i z levý strany, ale ono to zatím v tý záloze funguje nad předpoklady. Tam jsem čekal, že nás zdrtěj a no je to tak, že oni na nás čekají někde na svojí půlce. A měnit něco, co takhle funguje, by asi nebylo úplně rozumné.

Stejně všechno bude záležet na Pellem. Jestli si z první půlky neodnesl pocit, že se s touhle Barcou dá hrát, tak je to jeho velká chyba. Ale jestli si toho všimnul, a jestli do toho začne City šlapat, tak by mohlo být v tý záloze peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tohle je kazdej zapas, co to takto postavite. Na druhe strane kraje sice jsou, ale je to klasicky jedna velka tradegie. Navas na nic a Kolarov v zaloze taky, on pro tu svou hru potrebuje nabehy z hloubky a ne tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne úplně každý. Od útočení by na tý lajně měli být i krajní beci, ale na Daniho jsou tam dva, takže ten je nulový (ne přínosem, ale v útoku), a Alba má asi defenzivnější pokyny, protože se do útoku taky nehrne, ač má před sebou většinou dálnici.

Já bych řekl, že heslem dnešního mače bylo pro oba kouče slovo "strach".

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ty kraje se pekne pokryvaji, a to jenom vysvetluje jejich dnesni ofenzivni silu.. Jinak jo, to je presny.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím spokojenost...jestli Barca uhraje bezbrankovou remízu,tak doma si postup v pohodě pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

nuuuuuuuuuuuda to mohli radsej opakovat zapas TJ horna streda - dolny lopasov

Reagovat
Ed_Hazard

dolny lopasov? odkial si?

Reagovat
Ed_Hazard

dolny lopasov? odkial si?

Reagovat
smazaný uživatel

5:0?

Reagovat
Rssa

To je zase hovno, co hrajeme. Neskutečně pasivní fotbal pro lenochy. S tímhle není šance uspět a pokud ne City, tak nejbližší kdokoliv nás v pohodě porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až se mi sekne Bloodzeed, tak tím zážitek neutrpí. Akorát se sem tam budu muset podívat na livesport na čas.

Reagovat
Rssa

Oni se tam ti naši borci sekli všichni. Alexis chudák trpí, jak všici stojí jak ocasové a on tam nemá komu a nemá s kým.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandy ostatních klubů chápu, ale moc nedokážu pochopit Culés. Vždyť bylo dle tý sestavy jasný, co budeme hrát. A hrajeme to dobře, sic nám to City docela ulehčuje.

Reagovat
Miguel19

Jako Demichelis je zatím parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič moc čo sa týka šancí ale to tempo je super

Reagovat
Billy McClane

kiwwi kedy si uz konecne das do oblubenych klubov Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City chce hrat futbal, ale Barca si tam bude hrat hadzanu.. tesim sa na zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

zatim teda nic moc..barcelona podle očekávání místo utoku drzi mic na pulce nebo misto strely z vapna radsi pro jistotu sehraje jeste dozadu a City taky zadna vylozena sance az na par zavaru....Tohle si Barcelona pohlida, pokud si odveze remizku, pro kterou si i prijela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jiný úhel: http://i.imgur.com/MqbBMDh.gif

Slušný dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už len preto si ho barca mala udržať :)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj je to jeho slabšia noha. Neskutočný je

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/MqbBMDh.gif

Zlatanova raketa na 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

mně to přijde trochu podobný s tímhle

http://i.imgur.com/MqbBMDh.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelisovi zapas vychadza, Negredo je bijec par excellance, Navasa by som uz fakt nakopal niekde, Yaya hraje svoju klasiku, Ferda sa mi nezda nejak vo svojej kozi, snad sa zlepsi, ale na inak celkovo cajovu Barcelonu to zatial staci, tak snad vyuziju sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navasa by si nakopal ?.. ved nepokazil nic a centre dava dobre

Reagovat
smazaný uživatel

no prave tie jeho priehladne zasekavacky mi lezu krkom, a hej, obcas da dobry center, ale to sa uz vie

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy <-> Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz ta Aleksova zluta me trochu strasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho byl parádní prvních cca. 15 minut, kdy si skvěle hlídal Messiho. Alváro, klasika, parádní výkon, zabojuje, podrží míč. Celkově slušnej výkon, u míče moc nejsme, což bylo ostatně jasné hned na začátku, nicméně co se týká šancí, tak si myslím, že by nějaký gól padnout mohl. Nebál bych si vystřelit, Yaya by to mohl zkusit. Přinejhorším to střelí vedle, případně to vyrazí Valdes na roh a tam je šance na vstřelení gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a tuhle ruku ten sudí nepíská?

Reagovat
sensei25

Nechápem hráčov ManC,spraví faul,celý svet si to pozrie a ešte tam plače(viď Touré a Kompany)...a nezapíska jasnú penaltu pre Barcu chujus slepí a díval sa nato ako zahral rukou....

Reagovat
smazaný uživatel

aka jasna penalta?

Reagovat
sensei25

ak to nepozeráš,tak nepíš...jasne zahral hráč City rukou vo vápne

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrát takhle rukou někdo z Barci, tak se hateři poserou.

Reagovat
Ángel di María 22

No vidíš to, v tomhle případě z toho sereš jenom ty.

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

normalni pentel, obcas se nepiska, ale jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom, jak tam Masch stahoval Negreda rukou k zemi, o tom bych se taky vyjádřil. Ono to není tak jednostranné, hale.

Reagovat
smazaný uživatel

proč do toho proboha taháš další situaci?

Reagovat
stas87

je to zatial ta klasicka prvopolcasova nuda s tym ze nikto nechce urobit chybu?v druhom zapase je hotovo tak asi prepnem na city

Reagovat
Ángel di María 22

To je hrozná nuda, achjo. City se postupem času zvedlo, ale nechápu, proč nejsou schopný to aspoň občas pořádně povytáhnout a hodit pořádnej press. To je jen čekání na zkaženou přihrávku pořád. Jestli budou takhle pokračovat, tak z toho nic nebude. Buď to skončí 0:0 a nebo se Barceloně povede jeden z hodně mála odvážných vstupů do vápna City a dá gól.

Reagovat
Ángel di María 22

Taky jsem si to mohl přečíst po sobě, abych neopakoval *pořád* jedno slovo dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád neplač pořád

Reagovat
smazaný uživatel

a do kouta

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kuna to asi moc nema cenu.

Reagovat
Ed_Hazard

kun by nemal na zapas absolutne ziaden vplyv

Reagovat
smazaný uživatel

Na pressink jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nic proti, ale tohle mi přijde docela alibistický. Máte v útoku těžký kalibry i bez Kuna, takže mi tohle stěžování nepřijde na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to skončí po týhle tragédii 0:0. Barcelona se doma ujme vedení z ničeho 1:0, pak nedá City tři tutovky, Demichelis dostane červenou a Barca dá z offidu na 2:0. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nejak si to představuju:D Až na ten offside:D

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, prý by to mohlo být klidně finále. Prý si máme představit, že se hraje v Lisabonu they said.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepochopím co za člověka vybíralo ty fotbalisty do tý reklamy, kde říkají "No to racism.". Jsou tam zabraní z 15 cm a oni vyberou tam takovýho kentaura jako Ribéry.

Reagovat
kiwwi

presne...mali tam vybrat len krasnych vysokych blondakov s modrymi ocami

Reagovat
naheCZ

No to racism

Reagovat
Aldeano

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Nema niekto video alebo gif na tu ruku Manchestru City vo vlastnej 16ke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Beatles a hey jude v prestavce na city? Pekny

Reagovat
Radin

Beatles a hey jude v prestavce na city? Pekny

Reagovat
valloire

Demichelis dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se nám asi hrálo, kdybychom měli na place devítku, jako je Negredo ...

Reagovat
Tomekcz

messi by ho hned vystipal z tymu uz by nedaval tolik golu

Reagovat
smazaný uživatel

for sure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

nachodil skret aspon kilometr nebo tam jen stoji kapsar

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

aaaah :DDDD

Reagovat
Flamex

omfg,to posral rozhodčí

Reagovat
kiwwi

konkretne ako?

Reagovat
Flamex

psal jsem to moc brzy :) myslel jsem že vzal míč :)

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis úřaduje.

Reagovat
kiwwi

hehe, penalta, cervena, nazdar...ale je mi luto Demichelisa, najlepsi hrac City

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Meter pred vápnom, Messi jak v druhej okresnej, skopnú na polke, dokotúlať do vápna!

Reagovat
kiwwi

are you fucking sure?

Reagovat
Bayern +

Nadsázka. Bolo to pred vápnom, pískol kokotinu jak mraky. Dúfam, že ich v odvete Kun rozjebe na blato. Alebo ešte lepšie, Nasri za polhodinu už dnes.

Reagovat
Tomekcz

to bylo pred vapnem

Reagovat
Minister

Demichelis

Reagovat
valloire

bez pentle to holt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pencle:D žvante si co chcete:D

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Side

Demiochelis, je to tady

Reagovat
I am Mancunian

a ja s kiwwim sme mali pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele chtěl jsem dát červenou pro demichelise v odvetě a on nebude už ani hrát

Reagovat
Pepe1911

offside?

Reagovat
Luc-Luc

Messi

Reagovat
king23

Překvapuje mě, že za takovouhle penaltu máš ještě to svědomí toto oslavovat

Reagovat
sensei25

choď si pozrieť ako oslavoval ROnaldo proti Elche,keď dál gól z vymyslenej penalty,čo táto nebola v žiadnom prípade...

Reagovat
king23

Proč sem taháš Ronalda? Já taky nepomlouvám Messiho, že slavil. Na jejich místě bych slavil taky... Jenom komentuji tady toho uživatele a jeho svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Super. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava jak Benzema

Reagovat
pa3ce

Nemal to byť ešte priamy ?

Reagovat
Coutinho10

mel.....kontakt byl na care...skoda touhle chybou je po zapase

Reagovat
sensei25

správne odpískané...nechápem len jedno,prečo hrá CIty taký betón....veď Pelegrinni povedal,že budú hrať ofenzívne....

Reagovat
mr.Silver

Mind games

Reagovat
Bayern +

Meter pred vápnom, kokoti vyjebaní žltí...

Reagovat
Minister

tak meter dokonca

Reagovat
sensei25

Ďalší slepec

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nebude hrat pristi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul to byl, bylo to zamezení jasné šanci, ale přesto...jak já nenávidím ty dvojité (trojité) tresty. A to přesto, že v dnešním matchi jsem v pozici nezaujatého

Reagovat
smazaný uživatel

tam není ale žádný dvojitý trest

Reagovat
smazaný uživatel

penalta + červená, dá se to brát defacto jako dvojí trest (samozřejmě za předpokladu, že je penalta proměněna)

Reagovat
smazaný uživatel

není to dvojitý trest. Prostě faul ve vápně = penalta. Zmaření vyložené šance (kdekoliv) = červená. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

1. trest = exkluzivní šance pro soupeře dát gól

2. trest = tým je oslaben (i když jsou i zápasy, kdy to na mančaft má přesně opačný efekt)

eventuelně se ještě hovoří o

3. trest = vyloučený hráč nesmí hrát další zápas

Jinak samozřejmě je to na delší polemiku, nedávno se myslím dost rozebírala možnost zrušení tzv. dvojitého trestu, kdy kombinace penalta + ČK by se udělovala pouze pokud by inkriminovaný zákrok byl zároveň nešetrný až likvidační .

Reagovat
smazaný uživatel

v FM by som za toto s Demischelisom rozviazal kontrakt

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Navasovi bych za tu simulaci před tím golem dal taky červenou. DObře mu tak zmrdovi unfair play, snad ho ještě v kabině po zápase zkopou

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool, skoda len, ze na Barcelonu sa uz vobec neda pozerat

Reagovat
kiwwi

je to pravda, nie je to pohladne, ale Barca hra ucelne a nemozes sa im cudovat

Reagovat
smazaný uživatel

necudujem sa, ale radsej som pri tom vytiahol zosit a zacal sa ucit, tak co ti poviem..

Reagovat
C0br

Předcházel jasný faul na Navase.

Uefalona no

Reagovat
roman1978

idiot no

jsi

Reagovat
Kluivert9

Demichelis jistotka

Reagovat
PavlíčeQ

Však to bylo před vápnem, tak jakápak penalta

Reagovat
king23

Du blejt

A opět Barcelona. Každej malej kluk viděl, že ten zákrok byl půl metru před vápnem.

Reagovat
sensei25

choď k očnému dement slepí....si to pozri 100x a buď objektívny....a vyjadri sa ešte k tej ruke v prvom polčase vo vápne City....som zvedavý na tvoj názor na tú situáciu...isto to bude ďaľšia perla z tvojích úst...

Reagovat
king23

Co to meleš s prominutím za sračky? To jsi ještě nerozdýchal porážku v hokeji?

Zákrok byl zcela jasně před pokutovým územím, každej to viděl.

Penalta za ruku z prvního poločasu byla 100%, rozhodčí úřaduje.

Reagovat
sensei25

nechápem prečo tu pletieš hokej...je mi jedno,že vyhrala CR...držím Vám palce s USA...ja som potom asi slepí,lebo som to nevidel pol metra za čiarou

Reagovat
king23

Dobře, nebudu tak útočný.

Jsem rád, že jsi aspoň připustil, že jsi slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Pičechelis

Reagovat
smazaný uživatel

A Madristi, co byli po první půlce děsní hrdinové, teď budou plakat na rozhodčího. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Klasika je spíš barcelonská penalta. Je směšné, že obhajuješ něco, co může každej vidět zcela jasně ze opakovaného záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická zmínka o Madridu, i když Real vůbec nehraje.

Reagovat
Kluivert9

klasika...

Reagovat
Tomekcz

komediantsky predstaveni se skretem zacina ale dobre jim tak za tu pripo.ranou sestavu

Reagovat
sensei25

sám si škret

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej taktickej výkon Barcelony Na to jaký meli City kecy,tak hrajou velký hovno

Reagovat
Manik...

to nebylo ve vápně ... Jinak Demichelis kokot takhle ho riznout

Reagovat
valloire

Neříkal Platini náhodou něco o tom,že když se odpíská penalta,neměla by být už red?

Reagovat
sensei25

BOha,všetci tu zrazu píšu ako nebola penalta,ale keď v prvom polčase zahralo City rukou vo vápne,tak každý čušal...

Reagovat
Pepe1911

Nebyl před tim "penaltovym zákrokem" Offside?

Reagovat
Pepe1911

Nebyl před tim "penaltovym zákrokem" Offside?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl...a bez úvodzoviek poprosím

Reagovat
Yanek

Hlavně, že se draze kupoval Nastasič no.

Reagovat
Minister

toho ale nekupoval Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tohle byl tlak.

Reagovat
Chazy

Fotbal ve svý nejlepší podobě, žádná akce, žádnej pohyb a jedna velká nuda, že já to ještě zkouším

Reagovat
smazaný uživatel

*Soccer

Reagovat
Chazy

Nechtěl sem provokovat

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to pořádnou výstroj, helmy a taktické defenzivní orgie

Reagovat
Chazy

Však z toho tam chybí jen ta výstroj a helmy, který asi nejsou potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě reklama co 3 minuty , ale ani ta defenzíva nic moc dneska.

Reagovat
Chazy

Neznám sport, kde by byly nějak moc často reklamy, ale kdyby to tak bylo v tom dnešním zápase, tak by aspoň bylo na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, dneska by to bylo to nejzábavnější, ale tak dalo se to čekat no. Místo dnešního zápasu bych si snad pustil i tu NFL raději

Reagovat
Chazy

No vidíš, i tak se dá začít

Reagovat
Swarley

a Demichelis se tak snažil...

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt nuda jak svina dnes, take muzstva sa stretnu a prakticky zapas bez sance..

Reagovat
Aldeano

Fandí Gorbačov Wiganu?

Reagovat
Chazy

Když Wiganu fandil Hitler, tak je možný cokoliv.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

akurat rozmyslam ci nie si ty alebo Hefy sam Gorbacov

Reagovat
Rssa

Když chci drámo a pořádně přímý fotbal - kouknu na LFC

Když chci klidný ťukes, víceúhelníky až do kabiny a kontrolu - kouknu na FCB

Když chci důvod k pití - kouknu na Baník

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

uz ked som videl zostavy. bolo mi jasne ze to rozhodne Dementelis

Reagovat
smazaný uživatel

tie narážačky barcelony sú neskutočné

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Ofside to nebol

Reagovat
Minister

Bolo to asi presne na hranici.

Reagovat
smazaný uživatel

vyloženě na posouzení sudího.

Řeknu to tak, že co vzal první půlku, přidal tady.

Reagovat
smazaný uživatel

tuto pridal aj cervenu.. a neodpiskal predtym jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Když šel Messi sám na kasu, tak měl dát co?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by sam nesiel keby sa piskal ten faul na Navasa

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si vzpomněl:

Kluivert916.12.2013 12:34

Barca se už teď těší na Demichelise

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Jojo ja zas na odborniky, co mi tam tvrdili, ze rozhodne nenastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Zupillo16.12.2013 12:35

Nebude hrát

[reagovat]

Kluivert916.12.2013 13:01

Beztak bude. Kompany, Nastasič budou tradičně out

[reagovat]

Pěknej odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

Však nebude hrát, zbylou půl hodinu a další zápas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt si musí BARCELONA počkat až dostane CHELSEA, ta jediná má s nima vyrovnané statistiky a dokáže je vyřazovat

Reagovat
smazaný uživatel

to bude DERBY, že to svět neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY ne ale vzhledem k tomu, že se ty týmy potkali celkem 12 krát od sezony 1999/200 do sezony 2011/2012 to je víceméně dost častý zápas a kupodivu z těch všech vzájemných soubojů vychází lépe chelsea ač je to pro hejtry, kteří neustále opakují něco o štěstí pro chelsea nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala to byť penalta ale bolo to strašne blízko...ťažké na posudenie

Reagovat
vacin

Tak jsem se na to zpětně díval a podle mě na 80% to byl offside, a 100% mimo vápno

Reagovat
Pepe1911

JJ,mě se zdál taky offside,a ten první kontakt byl jasně mimo vápno...

UEFALONA

Reagovat
smazaný uživatel

100% onside. Prakticky na hranici vápna.

Reagovat
Minister

žiadny offside...

Reagovat
vacin

O tom offsidu si fakt nejsu jistej a i pokud byl, tak to bylo hrozně hraniční a Messi měl nohy na úrovnii Kompanyho, ale tělo v offsidu

Reagovat
Shevchenko

Dement. Dement a nic jiného. Buď penalta nebo červena, ten debil vůbec nemá cit pro hru.

Reagovat
Minister

Išiel sám na brankára. Podľa pravidiel jasná červená nie?

Reagovat
kiwwi

takze zhrnieme komentare haterov Barcy, predchadzal tomu faul na Navasa, bol to ofsajd a bolo to pred vapnom

Reagovat
smazaný uživatel

a je to pravda..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked pred vapnom to bolo mozno minimalne.. tam to nemohol ani vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul na Navasa, ktory videl asi kazdy okrem rozhodcu.. potom ze preco sa na Barcelonu kyda

Reagovat
sensei25

City nehrá absolútne nič a to od 20:45

Reagovat
smazaný uživatel

Bože tak se s tím prostě smiřte už, to co ubral v prvním tak přidal v druhém. No big deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že City vyrovnají. Na to fandím Barce už dlouho.

Reagovat
vacin
Reagovat
Atlético de Madrid

Pellegrini by měl něco změnit, což po tý redce půjde jenom velmi těžko. Jejich největší zbraní byli brejky a silnej střed zálohy. Na to první jim chybí Agüero, to druhý od začátku zápasu nefunguje. Pokud nepřijde nějakej záblesk geniality, střela z dálky nebo penalta, tak je asi dobojováno. Martíno by tam teď měl poslat Neymara, ten by rozhozený City zničil už uplně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je děs jak tu pořád brečí ti fandové Realu.

Reagovat
Minister

Reagovat
Kluivert9

Ses tu novej? Zvykej si...

Reagovat
smazaný uživatel

děs je, že barcelonští nedokážou pochopit, že ne každý, kdo nemá rád barcelonu není fan realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, kolikrát jste to museli přečíst, abyste to přebrali?

Reagovat
Coutinho10

a ted zbyla pul hodina o nicem

Reagovat
CHONG

No nevím, ten zákrok na Navase byl teda rozhodně pískatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

na Ostrovech se tohle nepíská

Reagovat
Al Capone

Tohle je CL ne PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje se na Ostrovech

Reagovat
CHONG

Pokud by takový metr nastavil rozhodčí od začátku, tak v pořádku, ovšem realita je trochu jiná.

Reagovat
Al Capone

To je uplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom z kama je rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi řekni proč pro Barcelonu celý zápas tyhle fauly píská...at píská všem stejně....

Reagovat
Pepe1911

Neměl by někdo odkaz na video celé té akce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je čas na Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se ukázat

Reagovat
Luc-Luc

fans city

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

City se semkli krásně po tý červený.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuji, že měl sudí v tu chvíli tenhle screen, ale kdo ví

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Nj, na čiare.

Reagovat
valloire

Kolikátá kontroverzní pentle pro Barcelonu to už je? Plus červená Že já na to nesázím

Reagovat
Honza Matoušek

Tak červená byla jasná, ale přišlo mi to už na první pohled jasně za vápnem.

Reagovat
Minister

Červená snáď jasná nie?

Reagovat
valloire

ta možná,ale kolik jich takovejch nebylo

Reagovat
sokar

schválne, daj mi jeden príklad keď za kosu zo zadu na unikajúceho hráča nebola červená

Reagovat
valloire

mluvím o jinejch red

Reagovat
drussbarb

Jestli myslíš vážně celý svůj příspěvěk, tak už opravdu není důvod číst tvé komenty. Jsi hrozně přelétavý - chvíli jsi odborník a pak troll, nevím, jak tě mám brát. Penalta asi ne, červená URČITĚ ano!

Reagovat
valloire

mluvím o sázení před zápasem...

Reagovat
Atlético de Madrid

Na twitteru jsem viděl asi tak pět fotek z různejch úhlů a v různý fázi toho zákroku. Faktem je, že to bylo minimálně na hranici velkýho vápna. Redka jasná za faul zezadu ve velký šanci, penalta nevim, fakt to byl hodně těsný. Rozhodčí to na hřišti bez techniky má těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

vytiahni aj na vás niečo :D

Reagovat
Atlético de Madrid

Barcelona (36) have surpassed Real Madrid (35) as the club with most penalties awarded in the Champions League history.

taková zajímavost

Reagovat
Kluivert9

Tak proto tady tak rvou

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Atlético de Madrid

cože je na tom tak k smíchu?

Reagovat
Al Capone

Tak banda simulantů nám vyčítá penalty a pak přijde tohle. To je prostě k smíchu jak si serou do huby

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych to teda nepřičítal nějakejm simulacím. Španělský týmy mají nejvíc technickejch hráčů co chodí ve vápně 1 na 1 a přesně takoví jsou nejčastěji faulovaní. Co si tak vybavuju penalty Barcelony a Rrealu v LM, tak většina byla buď jasná nebo chyba rozhodčího, nějaká simulace jim nepředcházela.

Reagovat
valloire

necce se mi to hledat,ale hodně těch Barcelonskejch simulace je.

Reagovat
Atlético de Madrid

Do tohohle se fakt nechci pouštět, to je nekonečnej boj

Reagovat
valloire

možná

Reagovat
Atlético de Madrid

V těhle diskuzích si většinou nepředkládáte nějaký fakta a argumenty, jen si předhazujete urážky. Barcelona má v kádru hráče, kteří rádi něco přihrajou (Alvés, Alba, Alexis, Busquets), Real má zase strašný prasata (Ramos, Pepe, Arbeloa, někdy Xabi nebo Marcelo), Di María je taky simulant.. Myslim, že si v tomhle nemáte co vyčítat. A Atlético má taky hráče, kteří chodí tvrdě do těla nebo se chovaj jako idioti. Když si něco takovýho chceš najít, tak si to najdeš skoro u každýho týmu

Reagovat
drussbarb

A tohle tesat do kamene

Reagovat
Al Capone

Tak jsem to nemyslel, že by penalty vysimulovali, to já jim jen tak říkám, oni simulují totiž skoro pořád a nemusí to být nutně v pokutovém území. Jen jen směšný jak se nám smějí, že nám usíd pískají pencle (i ty 100%) a pak tohle. Nic víc v tom ne není

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam jako nasimuloval?????

Reagovat
smazaný uživatel

A proto tady tak vyvádějí.

Reagovat
valloire

Proto. Všichni tohle ví a sere je že teď máte těch penalt víc.

Reagovat
Side

Clichy

Reagovat
valloire

busquets bez karty

Reagovat
Honza Matoušek

Jediná světlá stránka pro City je, že Demichelis nemůže hrát v odvetě.

Reagovat
r.mrazik

Kez by dostala Barca zas Bayern...to je hrozna chodici hra

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrzí spětně SAFA, že poslal Piquého zpět do Barcelony ?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, on by určitě nebyl na takové úrovni kdyby zůstal v United

Reagovat
r.mrazik

Ále...

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand a Vidic byli lepsi stoperi, v kazdem ohledu. Navic jak pise Chong, dělá dost často číčoviny

Reagovat
r.mrazik

Pravda,ja to spatne pochopil

Reagovat
CHONG

Vždyť je to kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem viděl toho Evanse a Smallinga tak jsem si říkal to samé.

Reagovat
CHONG

Takže by si účkaři stejně moc nepomohli, místo jednoho kopyta, kopyto druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Moyesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to Moyesem nebo tím kádrem, kterej je celkem přestárlej. Ale s Cleverleym, Evansem a Welbeckem to fakt daleko nedotáhnou. Musí rozbít prasátko a nakoupit kvalitu. Hlavně ten jejich střed zálohy je fakt horor.

Reagovat
r.mrazik

Nemrzi...v te dobe byla jasna dvojka rio x vidic...navic vzdyt je obcas az vtipny,on je medialne vdecny diky ty zpevacce

Reagovat
Luc-Luc

Neymar, konecne

Reagovat
Pepe1911

Zápasy Barcelony už sledovat nebudu.Dnes jsem udělal výjimku a byla to chyba.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Já ve 20:45 usnul a probudila mě až penalta...

Reagovat
mojmira

mě stačil první poločas, to je fakt nekoukatelný

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Usty

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

taky nemám žaludek se na to dívat, ale nikomu proti chuti no

Reagovat
smazaný uživatel

Edin by tam mohl něco zasadit asi jeden z nejsympatičtějších hráčů z toho umělého klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iniesta je bozsky

Reagovat
Miguel19

Ouu, skvělá akce..

Reagovat
Minister

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem se aspoň utvrdil v tom, že na zápasy Barcelona kdokoli už koukat nebudu, bo to se fakt místy nedá. Už do toho chybí jenom Čapkův komentář a usnul bych u toho úplně.

Reagovat
Trand

Dobrý robot.

Reagovat
Al Capone

Nemůžu si pomoct, ale tem Neymar je prostě horší než v Santosu. Když si člověk vybaví když tam hrál tak každou chvíli dal nádherný gol nebo dokázal neskutečně obejít hráče a ted v Barceloně pomalu nic...

Reagovat
smazaný uživatel

podobne jako zlatan je na barcu moc genialni, ale prizpusobivejsi, ten jeste zazari

Reagovat
roman1978

a viděl jsi ho už hrát? zkus se podívat třeba na jeho poslední zápas a jeho poslední gol

Reagovat
Al Capone

Jo jasně, jeden gol dělá fakt hodně

Reagovat
Pepe1911

Pomalu nic je přehnaný.Možná se ti to nezdá,ale mezi jihoamerickým a evropským fotbalem je pořád obrovskej rozdíl.Zvykne si a bude výbornej,nemám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Divil bych se kdyby to bylo jinak. Braziská liga je trochu jiný level, navíc jako nejlepší hráč týmu o parník byl prostě výraznější.

Reagovat
smazaný uživatel

z toureho sa normalne stal playmaker, strasne komplexny hrac

Reagovat
Miguel19

Lol, tak to nebyl offside..

Reagovat
Minister

nebol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol:D ten komentátor je zhulenej ne?:DD

Reagovat
smazaný uživatel

Lol:D ten komentátor je zhulenej ne?:DD

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vypadá chyba rozhodčího.

Reagovat
Side

žádnej ofsajd, na co tam ti kreténi čumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že nás praporkář okradl o tenhle gól. Mohl být skoro hotovo.

Reagovat
roman1978

proč tu najednou madristi a podobní nepíšou, že byla barca okradena o gol?

Reagovat
CHONG

Real hraje až za týden, ale stejně se tu skloňuje častěji než Barcelona nebo City, zkrátka fenomén.

Reagovat
roman1978

to bude asi tím, že tady píšou madristi. já o realu nepsal nic

Reagovat
CHONG

Brambory a erteple.

Reagovat
roman1978

a nebo tak

Reagovat
havrys99

ale hrozně těžká situace pro asistenta, hráči v pohybu + další dva v ofsajodvý pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte mi prosím,kde ten dementní komentátor videl offside?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes Legenda

Reagovat
Pepe1911

Tohle by taky odpískal

Reagovat
smazaný uživatel

To byl faul na Piqueho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepískal ruku?

Reagovat
valloire

No.....ne

Reagovat
Pepe1911

ne

Reagovat
Chazy

Jinak Aldeano, pravda to samozřejmě není.

Sadly, in 2005 the club's commercial director John Fillingham admitted the tale that Gorbachev would await Wigan results while sitting in the Kremlin in his club colours was made up. Back in the gloomy days when the club struggled at the bottom of the Football League it was hoped the story of this unlikely celebrity fan would drum up some interest.

Reagovat
valloire

Nedovolený zákrok na piqueho? Stává se z toho basket když hraje Barca?

Reagovat
Side

Pique na párku, to nebyl žádnej faul, prostě to posral debil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Fairplay

Piqué je taková komická figurka, nechápu, co pořád dělá v základní sestavě Barcy. I když možná i proto je obrana jejich dlouhoudobě nejslabší část sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

mam citak ze city este vyrovna nejakou haluzou

Reagovat
kvasha16

Barca redka a penalta, ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby si to videl aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

FCB už to tolik neválcuje jako za Pepkovo časů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč by fanoušci Realu měli brečet, mě to je uplně jedno, jasně že chci aby postoupili City, ale když postoupí Barcelona tak ji vyřadí Real, a ještě to bude sladčí

Reagovat
Euphael

Jediní, kdo může vyřadit Barcu je Bayern nebo Arsenal.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Euphael

Zítra hodně lidí vystřízliví

Reagovat
valloire

Reagovat
Minister

Hm, to fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Neboj, taky možná postoupíte přes Dněpr

Reagovat
Shevchenko

Jak si tohle fanoušek Arsenalu vůbec může dovolit říct?

Reagovat
Euphael

Barcelona - Manchester united

PSG - Chelsea

Atletico Madrid - Arsenal

Dortmund - Real Mardid

-------------------------------

Vidím budoucnost, tak jsem si dovolil vám trošku předestřít jaký bude los QF

Reagovat
Euphael

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

proc city? nejlepsi by bylo porazit barcu ve finale

Reagovat
smazaný uživatel

City hraje skvěle po tom vyloučení.

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

City

Reagovat
kiwwi

GAME OVER!

Reagovat
r.mrazik

Kdyz si clovek odmysli nasriho a clichyho,tak maj celkem sympatickej tym (na to ze to jsou smejdsky ropaci )

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool:D City ho home,you are drunk:D

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool:D City ho home,you are drunk:D

Reagovat
valloire

Já myslel,že chlastáš už od rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Golasoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Rssa

Dani umí střílet??

Reagovat
Billy McClane

900. pre najlepsiu ligu na svete, Primeru Division

Reagovat
Chazy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Tak to zas nebude s culés dva tejdny řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, oni jsou fandové Barcelony pověstní tím, jak si po výhře vždy vyskakují

Reagovat
valloire

vy si vyskakujete i po porážce

Reagovat
smazaný uživatel

No... ne.

Reagovat
valloire

ale ruku fakt nepískal...

Reagovat
Svatej

ne bezprostředně po výhře, ale stačí aby uplynulo pár dní a najdeš to zkrátka všude.

Reagovat
smazaný uživatel

CLICHY

Dejte ho fakt do pice nekam..

Reagovat
j_mrazik

Jakmile je někdo už za ním, tak na to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tam vyklusaval, to me fakt dostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt nejhorsi obrance ever. Balony nezpracuje, jinak je zakopava, prihrat neumi, pozicne mimo, s jednou ze dvou vetsich sanci nalozi jak Hubacek v nejlepsi forme a u dvou pruniku Alvese tam vystoupi jak pica, necha se vyradit jak pica a pak vyklusava jak pica, PICA jedna! Do pekla s nim!

Reagovat
Counter

A pak přijde nějaký chytrolín a směje se Arsenalu, že Clichyho neudržel, a jaká že je to známka slabosti

Reagovat
CHONG

Dost krutý zápas pro City.

Reagovat
smazaný uživatel

jak krutý??? mohlo to být o hodně víc. jako jo, rozhodla "pecka"...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to cekat, Pellegrini je tragickej trener do velkych zapasu, nevyhral ve svy kariere snad ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

omg co dneskam urobil zle Pelle ? Za to ze Demischelis im prehral zapas nemoze

Reagovat
Pepe1911

hartova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Hartův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Replay of Demichelis trying to catch Messi.

https://pbs.twimg.com/media/BgyQCDTIIAAy2KN.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Barci si krátili čas v červené části Manchesteru, tak kterej klub je vlastně v Manchesteru teda větší ?

Reagovat
bruchy

Nudnej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíš tak 1:3, ale tohle je asi taky konečná. Jestli to Barcelona šeredně nepodcení, tak City vyřadí až moc lehce.

Reagovat
smazaný uživatel

CA$H 0:2 CLASS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Spíš Katar 2 : 0 Abú Dhabí

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe to sedlo

Reagovat
Counter

třetí do party, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby za par let v ty parte nebyli vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
edejv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Barcelona vcelku v suchým triku, ne? Jinak proč nehraje místo Demichelise někdo jinej? On je fakt šílenej.

Reagovat
kiwwi

dovtedy to bol ich najlepsi hrac, bez srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vsechno meni, meli bysme oslavovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Demichelis hrál do toho faulu dobře. On není špatnej, má zkušenosti a svojí pomalost vynahrazuje (většinou) dobrým timingem a požiční hrou.

Reagovat
Bayern +

S Kompasom boli včera najlepší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

slusny zarez.. a Hart je strasna diera

Reagovat
Counter

ManCity mají pořád šanci uspět, a to z těchto důvodů:

1) Nemůže hrát Demichelis

2)....

3)....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úkol splněn - ETIHAD dobit!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

A to je ještě jeden z těch chytřejších ...

Reagovat
smazaný uživatel

Až do krve.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Biozdenda

už jim doházely baterky?

Reagovat
kiciN

a tak zkusil jsi to, češtine

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hodně lehkej zápas....jak se u nás říká, v suchý triku.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou vaší neběhavou hrou to ani jinak nejde

Reagovat
Ángel di María 22

Jako bych to neřikal před zápasem

City bez zkušeností z play-off LM a Demichelis to krásně udělal. Jinak hrozná nuda, škoda, čekal jsem dobrej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle jeb na nich vrat sa domov do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

ten maximalne do Getafe..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Barceloně k dnešnímu vítězství. Nejlepší hráč zápasu možná překvapivě Valdes. Celkově tam bylo dost sporných momentů, na druhou stranu červená a penalta dle mě oprávněná.

Hlavní problém z naší strany byla pasivita a to, že Pelemu nevyšel ten tah se změnou rozestavení. Chyběl tomu pressing a Barcelona pak hrála ten svůj klasický vyčkávací fotbal. Další věc, na kterou jsem si už zvykl, ale stále na ni mám alergii je neustálé nakopávání míče dozadu v situacích, kdy to je úplně zbytečné. Kdyby radši vystřelili, udělají líp, minimálně by byla šance na roh.

Zápas jsme prohráli nicméně pořád věřím v to, že postup není nereálný a ta možnost tady stále je.

Reagovat
valloire

ende

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes ?.. mal 1 dobry zakrok, aj to po nastreleni a este odpiskani faulu.. zase bol neisty a mal dneska stastie, ako cela Barca

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Valdes. On tam neměl pár zákroků, měl jich více a ano, byliyi se štěstím, ale kdo to štěstí nepotřebuje? Celkově by byl výběr nejlepšího hráče jako vybírat jednookého mezi slepými. Alváro bojoval, David taky, ale nebylo z toho naneštěstí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

o com to tocis ? .. Valdes tam mal 2 tragicke vybehy na centre.. okrem toho len povinne strely, az na tu Dzekovu co bola po odpiskani.. na "muza zapasu" ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezaujatého diváka dobrý výsledek. V odvetě bude muset City hodně útočit, nechtěl bych vidět ten beton, kdyby dneska náhodou vyhráli. Jako bonus by jim to mohlo trochu pocuchat formu v lize.

Reagovat
roman1978

tady šlo hezky vidět, jak je messi neoblíbený, jak ho nikdo nemá rád, jak si s ním nikdo neplácl, jak ho nikdo neobjal. je to prostě parchant, co střílí akorát do fanoušků madridu a vystrnadil toho hodného ibrahimoviče a villu atd atd atd atd

Reagovat
valloire

Tak může si za to sám

Reagovat
roman1978

tak to každopádně

Reagovat
sensei25

a tady je zasa pekne vidieť aký si ty dement....

Reagovat
valloire

hezká reakce od někoho,kdo nepochopí ironii a ani nedokáže reagovat na koho chce...

Reagovat
roman1978

že jo?

Reagovat
roman1978

co prosím? uvažuj trošku, než něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

ty to nemáš v hlavě v pořádku

vyhledej doktora

Reagovat
roman1978

hele cules, já to myslel ironicky. já fandím barceloně

Reagovat
CHONG

Tak to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto snový výsledek. Toho mače jsem se strašně bál.

Dneska tady jela debata jak obstojí Tata po taktické stránce. Já bych řekl, že Tata nevyhrál, ale Pelle naprosto vyhořel. On má v ruce bazuku a hraje jako by měl dřevěnou pistolku. Strašně připosranej výkon. V Primeře hrajeme proti daleko aktivnějším soupeřům. A co je horší - on viděl první půlku, a do druhé nic nezměnil. Tohle bylo trestuhodné a Barca to zaslouženě potrestala.

Naše hra byla ... taková, jakou jsme chtěli hrát. Asi kouč i hráči jen koukali, kolik dostávají od domácích prostoru.

No, uzavřu to tak, že je to fantasticky rozehráno, ale ještě není hotovo. Každopádně si neumím představit, jak by chtěl hrát Pelle na Nou Campu, když doma odehrál toto.

Barca, Barca, BAAAAAARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat, proč máte potřebu psát tyhle pozápasové shrnutí? Dokonce jsem si všiml, že to někteří z primery děláte před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

za sebe - baví mě se bavit o odehraným mači

Reagovat
Fairplay

Souhlasím s tebou. Přijde mi, že jste přišli pro remízu a City vám "darovalo" krásný výsledek. Totální kolaps Pellegriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolaps? Do debility Demichelise to zadna hitparada nebyla, ale ten tym si s prehledem hlidal remizu, po nejaka dvacate minute, kdy to bylo fakt hrozny, to teda jo, zacali hrat solidne a vytvorili si i nejaky sance. Jako sel do toho s hovnem v trenkach, ale za to, ze jsou Demichelis s Clichym sracky a vypatlanci, za to fakt nemuze.

Reagovat
Ángel di María 22

A to nemohl hrat Lescott a LB Kolarov a na kridle Nasri?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, zkus Pellemu zavolat.

Reagovat
valloire

Hlavně,že máš Pelleho jako skvělýho trenéra a Real mu měl dát šanci i dál. Je mi jasný proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Snovy vysledek, jinak zklamani. Skoro polocas hrajete proti 10 a krom prvnich 5 minut po vylouceni jedno velky nic, to bych cekal vetsi zajem to rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne diky tomu chcipakovi na nasi leve strane se to vyplatilo, tak gratulace, ale snad se o to jeste popereme, protoze jste rozhodne porazitelni. Jak ten tym nebude mit co ztratit, tak by nakonec mohl zaradit na nejvyssi stupen a se stestim by to mohlo vyjit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak MOTM jednoznačně Pique je vidět, že se umí i vybičovat k hodně dobrejm výkonům

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
Fairplay

Cože?

Reagovat
Ángel di María 22

Jen tak dál

Reagovat
Largo

Kompany!!!!!

Reagovat
Fairplay

Kdyby se na to dalo vsadit, klidně bych dal tisícovku před zápasem na selhání Demichelise. Proč vůbec nastoupil do tak důležitého utkání? To ani nemohlo dopadnout jinak, ten hráč patří do základu průměrného celku PL, v tak ambiciozním týmu, jako City bezpochyby je, by měl bojovat o lavičku. Jinak celkově ta dnešní sestava City příliš hrůzu nebudí ani na papíře, natož pak s zbytečně připosranou taktikou Pellegriniho. Ze strany City velké zklamání.

Reagovat
Kluivert9

Ten kurz by byl hodne nizkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fans City fakt ostuda jde vidět co je to za fans. Když si vzpomenu na mač MU vs RM na OT, ikdyž Real byl lepši tak ti fans Manchesteru je hnali celej zápas a byla tam skvělá atmosféra. City je pořád taková parodie.

Reagovat
valloire

Pár stovek plzeňáků přeřvalo fans City.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, to je ostuda ten klub, sice hrajou pěknej fotbal a jsou prachatý, ale u mě tohle nevyhrává. Jsem spíš pro týmy jako je LFC MUFC u AFC je mi celkem sympatický.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
herbage

zasloužená výhra Barcelony, byť je pomezní okradl o gól, ale takový je život

Reagovat
valloire

Zas hlavní jim přidal penaltu,tak je to srovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt rozhodcov tak nedojde k tomu najazdu Messiho, cervenej ani penalte..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Aguero na odvetu ?

Reagovat
Euphael

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

osobne bych penaltu piskl bez vahani, ale tady je videt, ze mel byt primak

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1781891_10152585280845130_1330727004_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom obrázku ale není moment v době kontaktu, ten přišel až o kousek dál... Ale i tak to bylo spíš nad čárou než za čárou... Ale z hranice vápna by asi stejně Messi s Xavim neměli problém ten přímák roměnit.

A zase na druhou stranu u toho gólu Piquého ten ofsajd Fabregase nebyl.

Reagovat
naheCZ

Jak byl Demichelis nejlepší na hřišti, tak vlastně i nejhorší, protože rozhodl zápas pro neprospěch svého týmu. V takovým zápase tohle nemůže předvést, bylo úplně jasné, že dostane červenou a v sázce bude i penalta, která byla nakonec i odpískána (i když to nejspíš ve vápně ještě nebylo). Druhý zápas si už asi Barcelona bohužel pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

SKORO SEM ZAPOMEL ZA TU DOBU CO SEM BARCU NEVIDEL JAKA NUDA TY JEJI ZAPASY SOU

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si zapomněl gramatiku

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

A CO?

Reagovat
Ángel di María 22

n

Reagovat
CHONG

Ty jsi dobrý šašek

Reagovat
drussbarb

Když neumíš gramatiku, tak nepiš velkým, ono jde pak každá chybka docela dost vidět ...

Reagovat
Usty

Tak snad je vymrdne Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou vůbec nějaké zprávy o Titově stavu? Dlouho sem nic nezaregistroval, tak by mě to zajímalo. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BdfebHRCIAApvGp.jpg

Je to někdy ze začátku ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. komentář

Reagovat
smazaný uživatel

No když bych to měl nějak objektivně zhodnotit...Barcelona celkově určitě lepší. Více šancí, vlastně ovládala hru, až na pár okamžiků, kdy to vypadalo, že City převezme iniciativu, to je ale jasné, dominovat 90 minut v kuse prostě nejde.

City mě dost zklamalo, fotbalově nepředvedlo téměř nic až na akci, kdy zakončoval ve druhém poločase Silva. Snažili se to uhrát přes protiútoky, které ale vubec nevycházely, a přes standartky, ke kterým se ale téměř nedostali. Barcelona je jasně takticky přehrála.

Rozhodčí. Nevím jak je přesný výklas pravidel, ale já osobně bych dal červenou a přímák, nebo žlutou a penaltu, no bylo to nejednoznačné. V prvním poločase jasná ruka myslím Clichyho, to mohla být penalta. Jo a Piquého gól měl platit, Cesc v ofsajdu nebyl. Takže o nějakém poškozování, či dokonce nadržování Barceloně nemůže být řeč.

City už nevěřím,dneska mě docela zklamali, no uvidíme. Asi jim zbudou síly na ligu, bohužel.

Reagovat
soukup

červená být musela, jediný o čem se dá polemizovat je penalta/přímák, kde se mi to taky nezdálo ve vápně, ale karta mohla mít jen jednu barvu

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

No doufal sem, že to díky MCFC bude trochu pohyblivější fotbal, ale bohužel ne. Barca záměrně s míčem prvních 10-20 dotyků dělá v chůzi a Citizens toho poslušně vždycky využili k tomu, aby šli všichni za míč, tak jak to Barca chtěla. Jako chápu, že je těžký tohle presovat, protože hráči Barcy z toho skoro vždycky vybruslí nějakou narážečkou a kontrolou nad míčem a hrozí, že tam bude díra, kterou pak využijou, ale dívat se na to je utrpení

Reagovat
Ángel di María 22

Jako ten jejich styl padá pořád a pořád do větších hoven, ale díky tomu, že tam mají stále kvalitní hráče a jak vidno, dost týmů hraje připosraně, jim to stačí. Ovšem na co? Bayern s timhle prostě přehrát nemůžou, ani kdyby se posrali, kor s Guardiolou na lavičce a troufnu si říct, že nás v momentální formě taky ne. A takový silově nabitý PSG je podle mě taky ve výhodě.

Reagovat
Shevchenko

Příšerný zápas

Reagovat
Minister

Čavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ako by ste ohodnotili yayov vykon v druhom polcase? mne pride do zapasov v LM uplne zbytocny,lahm,toni a basti si s nim vytierali prdel neskutocne a barca viac menej tiez,on zopar subojov vyhral ale inak mi pride zbytocny na tom ihrisku,nebehavy hrac..a ked uz si vypytal loptu tak ju vzapati stratil a barca mohla pridat skorej druhy gol,prvy polcas som nevidel a PL nesledujem,len mi to tak prislo

Reagovat
soukup

podle mě musel hrozně trpět, takovejhle statickej fotbal v chůzi naprosto bez pohybu mu snad ani nemůže sedět. I kdyby vzal míč do tahu, zkusil to skrz tu svoji sílu a dynamiku, tak by na něj vlastní spoluhráči koukali, co blbne, proč radši nestojí a nekouká, jak si Barca ve stoje přihrává

Reagovat
stas87

ak super city vela kombinuje v strede ihriska a po strate lopty okamzite presuje tak je yaya nahraty,bayern ani barca nehraju silovy futbal plny subojov a on tape..zrazu je postaveny do kolotoca prihravok a netusi oc ma robit,koho si strazit,kedy napadat..a ani citanie hry nema vysoke,to fernandinho je podstatne inteligentnejsi hrac ako yaya ja toto pisem pod dojmom toho ze som ho videl proti bayernu a barcelone a to este len 3 polocasy s nim city ak chcu byt uplna spicka nikdy nic nevyhraju,v PL im pomoze vyhrat ligu ale v LM neobstoji,dokonca by som povedal ze nema sancu ale to je mozno prilis krute

Reagovat
soukup

Já bych na něj nebyl tak tvrdý, určitě se hodí i jinam než do silovýho fotbalu plnýho soubojů. Prostě mu ale nesedí, když dominuje soupeř a on má bez míče běhat a vykrývat prostor, to pak vypadá fakt bezradně a ztraceně. Pořád je to ale skvělej hráč a že s ním v sestavě City nic nevyhrají je kravina. V zápasech, kde je City lepší a tempo zápasu udávají oni, tak dokáže klidně vyhrát zápas sám a hráče soupeře fyzicky utahá a zničí. Podle mě je to chyba především trenéra, že buď udělá takovou taktiku, kde je takovej hráč k ničemu a nebo, že když teda chce hrát způsobem, kterej mu nebude sedět, tak ho nemá nasadit a dát tam někoho jinýho. Pro klub s možnostma jako mají City by snad neměl být problém mít takovej kádr, aby se bez Tourého v některých zápasech obešli

Reagovat
stas87

pisal som o bayerne a barcelone v tych zapasoch nepouzitelny je,za tym si stojim ale to su len dva timy ktore hraju takto unikatne

pises v zapasoch kde je city lepsi..ale futbal sa vyhrava v zalohe,nemyslim si ze by city barcelonu v zalohe prehravali.bayern tym zosilnenym stredom zalohy ten zapas ovladol dost skoro,ja proti yayovi nic nemam ale nie je lepsie ak by on hral este vyssie a za nim by bol fernandinho+hrac ktory skvele cita hru a eliminuje riziko brejku ci prepadnutia toureho na superovej polovici? fakt som city videl len tri polcasy takze nemam z coho cerpat,je to len moj dojem

Reagovat
soukup

psals, že je zbytečný v LM a ne proti Barce a Bayernu, tak sem to chtěl upřesnit. Jako jo to by mohlo fungovat, ale opět, to je problém trenéra a ne Toureho. Pokud je Yaya proti týmům co mají na hřišti převahu na CM k ničemu, tak by tam neměl hrát, tím spíš, že to není poprvé. Má buď sedět nebo mu má trenér vymyslet jinou úlohu (AM) nebo jiný systém

Reagovat
stas87

mea culpa dobry postreh od teba no skusalo uz city hrat s tromi stredakmi blizko pri sebe?tak ako bayern?oni by mohli v tomto vyrovnat psg,silneho hraca maju v yayovi,mozog vo fernandinhovi akurat potrebuju este toho poctiveho defenzivneho zaloznika ktory aj tu loptu vie posunut dalej a vypomoze s utokom v ich podani by to nemuselo byzerat zle

Reagovat
soukup

nevím, zas tak často je nevidím, ale nemyslím si, že by to takto zkoušeli. Moc nevím, kdo by jim to poctivý DM ale kvalitní dopředu měl hrát. To už ho spíš hrává Fernandinho mi přijde.

Reagovat
stas87

z toho co si mal moznost vidiet..je pre teba yaya optimalny partak k fernandinhovi?

Reagovat
soukup

to fakt si netroufám říct, tam je to i o tom, že hrají s dvěma útočníky, to má velkej vliv a prostě to spíš tlačí přes individuální kvalitu. To bych je musel sledovat fakt hodně a to nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde jen o partaka. Kdyz hrajes na dva utocniky, ty doplnuji Nasri se Silvou nebo Navasem (ten je teda lepsi), kteri obrane vubec nepomahaji, tak je to pro ty stredaky obrovska zatez, a tak Yayova slabina vynikne jeste daleko, daleko vic. Kdyby to bylo poskladany trochu rozumeji, tak by to vypadalo lip. Coz treba dneska bylo, ale to je trochu specificky. Yaya neni neinteligentni, jen hrozne liny a naladovy, je mu 30, pod minulym trenerem zpychnul, ted ho to jen tezko nekdo odnauci. Ale podobne, jak hraci Barcelony, potrebuje hrat s micem u nohy, potrebuje, aby jeho tym diktoval tempo zapasu. Jak je bez mice a souper ma drzeni 70 %, tak je hrozne podrazdenej. Chtel bych v podobne situaci videt treba Xaviho nebo Iniestu. Holt je to s nim tezky no, ale jinak to v dulezitych zapasech byval vzdycky kral.

Reagovat
Atlético de Madrid

Několikrát hráli 4-2-3-1 s Tourém na AM. To bylo před několik lety a na DM ho jistili Barry a De Jong. Tady jsem našel jeden příklad

http://en.wikipedia.org/wiki/2011_FA_Cup_Final

Celkově má City imho dlouhodobě problém v tom, že ty hráče skládá z taktickýho hlediska na blbý pozice. Silva na levym křídle neni uplně ideální, ten dozadu pracovat nebude a stejně se bude stahovat do středu; byl by ideální na AM. Touré by taky měl hrát AM, jak se shodneme. A to navíc hrajou ještě na dva útočníky. Pak tyhle hráče chtějí nějak naskládat na hřiště a to vede k disbalanci. Jasně, ono to proti valný většině týmů v PL stačí a hrajou tam výborně, ale proti evropský špičce v LM se pozná ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Toure nemusi hrat zadny AM, jen by ten system mel byt daleko vic vyvazenejsi v defenzive, aby ty jeho vylety, ktery tolik miluje a ktery vyhraji hodne zapasu, nebyly tolik na skodu, treba jako ty Khedirovy v Realu. A ne, ze pred nim budou hrat ctyri nebranici tydyti.

Reagovat
Atlético de Madrid

Yaya je naprosto super do brejku do otevřený obrany. I proti slabším týmům je to dobrej playmaker. Má pohotový přihrávky a každýho zbourá. Ale jakmile musí bránit, tak je to slabší. Neni to vůbec inteligentní hráč, popravdě si myslim, že by bylo lepší, kdyby v takovymhle zápase hrál až někde pod hrotem a měl za sebou dva dobrý střední záložníky.

Reagovat
stas87

takto je zabity a city stracaju prevahu v strede pola odkial sa zakladaju utocne akcie

Reagovat
Atlético de Madrid

Takhle v podstatě prohráli i ligovej zápas s Chelsea. Touré chodil hodně dopředu a nechával v záloze jen samotnýho Demichelise (kterej nastoupil jako DM). Sice několik šancí vytvořil, ale v momentě kdy ztratil míč stačila jedna rychlá přihrávka na útočníky a Chelsea šla v několika lidech proti nekrytý obraně.

Reagovat
fff

Ja proti Dzekovi nic nemam, ale on ked nastupil tak fakt vyzeral akoby nevedel ani spracovat nahravku .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda hned při tý šanci Daniho jsem si říkal proboha at Hart nevybíhá, jediný kam to může dostat je prostřel mezi nohy. A buch ho. Kdyby nevyběhl, tak Alves vůbec nestřílel, podle mě hrubá chyba golmana v tomhle

Reagovat
iamek

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdyby někoho zajímaly rekordy dnešního zápasu:

- Messi vyrovnal Raúla jakožto nejlepšího střelci v historii LM za jeden klub (66)

- Messi vylepšil svůj rekord v počtu měst, ve kterých se v LM trefil (21)

- Messi vylepšil svůj rekord v počtu gólů ve vyřazovací části LM (30)

- Barcelona předstihla Real jako tým s nejvíce udělenými penaltami v LM (36)

- Barcelona vylepšila svůj rekord týmu, proti kterému bylo v LM uděleno nejvíce červených karet (25)

Reagovat
smazaný uživatel

ty poslední dvě statistiky jsem myslel, že byly překonány tak před dvěma lety

Reagovat
Atlético de Madrid

Ta druhá dost možná ano, Barcelona s 25 vede, Arsenal je druhý s 18.

Reagovat
vitasrp

Mě jenom fascinuje, že všichni nadávají Demichelisovi za rudou, ale fakt, že to byla v první řadě chyba Kompanyho, to nikdo nezmíní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany mozna nevystoupil a zustal tam, ale to je duvod, proc sejmout Messiho a posrat celej dvojzapas?

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si ho este doprovodil na cervenom koberci k Hartovi? tiez sa mi nepaci nadavanie na Demichelisa za kazdu cenu, do tej redky bol najlepsi na place s Negredom, ta penalta vsak bola vzhladom aj k vyvoji zapasu naozaj kruta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, tak on byl nejlepsim hracem do vylouceni, aha, to prece vsechno meni a jakoby ji nedostal. Viva Martin!

Reagovat
smazaný uživatel

odloz si ten sarkazmus na inokedy vacsina stoperov by do toho zakroku sla, ok, Demichelis je vemeno, ale skutocne mas potrebu ho vozit za kazdy jeho pohyb? pisal by si to iste aj pri Nastasicovi ci Kompanym? uz mi pripominas pomaly Tomeka

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej, posral to? Posral. Znemoznil tim postup? Znemoznil. Zkazil tim "solidne" rozjety dvojzapas? Zkazil. Deje se casto, ze neco posere? Deje, hodne casto. Mam tim padem potrebu se po nem vozit? Mam, je to na miste.

Reagovat
smazaný uživatel

posral, ok, je vinny, ale v tej situacii by kosil i Kompany, som o tom presvedceny, je jasne, ze my z obyvacky by sme do toho suboja nesli, Barca by viedla 1:0 a bolo by to strasne jednoduche, alebo ho skosit pred vapnom, dostat cervenu a dohrat zapas na 0:0, no vyber si , mas na to tam ani nie sekundu, ja by som si nebol isty , ktore z tych rieseni za ten kratky cas urobim

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Kompany, Varane nebo Pepe si to muzou dovolit, oba maji drajv, neskutecne rychly prvni kroky, dlouhou nohu a vyborny, skvele nacasovany skluzy. To je neco uplne jinyho nez vyslouzilej culicek, kterej je pomalejsi nez snek. Ten nemel narok..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rovno napis, ze ta ista situacia by v Kompanyho podani nebola ta ista , je otazne, ako by sa v alternativnom kombu zachoval napriklad Lescott

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak kazdej hrac ma svoje urcity vlastnosti a podle tech musi podobny situace vyhodnocovat. Delat neco, kdyz na to ocividne nemas, je tvoje chyba. A za ty potom musis nest nasledky.

Reagovat
smazaný uživatel

za tie peniaze by som robil aj to na co nemam v kazdom pripade, Pelle si za to nesie zodpovednost, nie Demichelis

Reagovat
vitasrp

Jasně, že ne, já taky nenávidím, když stoper fauluje ve vápně a udělá pecku + rudou, protože je to v podstatě to nejhorší řešení. Ale ta jeho kritika mi přijde přehnaná, je důležitý upozornit, že chybu, kvůli který celá ta situace vznikla, udělal druhý stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to muzeme jit jeste dal a vzpomenout si na debilni ztratu kouzelnika Navase na pulce, nutno upozornit, ze opravdu hloupou a opravdu velmi zbytecnou, kterou se pokusil zachranit paradnim dvojtym Rittbergerem. Vtipny bylo, jak se drzel za koleno a potom, kdyz videl, ze se nepiska, vystartoval jak srnka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak jako mas pravdu, Kompany za to urcite muze taky.

Reagovat
Atlético de Madrid

SItuace byla taková, že za obranu nabíhal hráč, kterej je na prvních pár metrech nejrychlejší s míčem na světě. Takže ho pomalejší Demichelis mohl jen těžko stihnout, nicméně věděl, že buď zkusí něco udělat nebo přijde gól. A vyhodnotil to špatně. Jeho chyba spočívá v tom, že šel do toho skluzu, i když neměl moc šancí získat míč čistě a tak zbytečně oslabil svůj tým, když už bylo jasný, že nějakej gól padne. V těhle situacích už se špatně rozhodli horší hráči a Demichelis nehrál celej zápas vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
valloire

hasil co nezavinil. Hrál výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena vubec neni jeho chyba, do vylouceni, ktery ocividne neplati, hral vyborne a to je to hlavni, o co v zapase jde a co se pocita, cert vem cervenou..

Reagovat
teenz

Reagovat
Atlético de Madrid

Udělal jednu chybu v situaci, kdy se musel během setiny sekundy rozhodnout. Kdyby ten skluz neudělal, tak by mu Messi utekl, dal gól a ty bys tu nadával, že je Demichelis pomalý hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi tezko, kdyz to nebyla jeho chyba.

Reagovat
soukup

jako jsou tři možnosti jak z týhle na hovno situace "vybruslit"

1) faul !bezpečně! mimo vápno - červená a přímák, pravděpodobně bez gólu, ale pak hra v oslabení

2) dát si bacha a nechat ho zakončit - pravděpodobný gól, bez karty

3) skosit ho ve vápně - nejvíc pravděpodobný gól ze všech tří možností + hra v oslabení

Pořadí od nejlepší po nejhorší nechám na tobě, ale myslím že trojka je celkem jasně nejvíc na hovno. Takže asi tak k Demichelisovi

Reagovat
Atlético de Madrid

Však mně je to jasný, tuhle situaci nezvládl

Reagovat
valloire

Takže hráč,kterej v tom zápase hrál dobře a dostal se do situace,kdy musel hasit chybu někoho jinýho a zkoušel zastavit Messiho a zastavil ho za cenu faulu před vápnem a celkem neměl v tý situaci moc na vybranou,byl vlastně tím celej zápas k hovnu. Kdyby tam byl kdokoliv jinej,dopadlo by to stejně. No ale bude se nadávat na hráče,kterej hrál do tý doby výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, protoze to je prece to nejdulezitejsi. On za to nemuze, udelal to nejlip, jak mohl. Jinak te zdravim, Nostradame.

Reagovat
valloire

Co? jakej Nostradamus?

Reagovat
smazaný uživatel

som dostal za faul kartu ale bola zdravotná tak už nehrám ináč by som hral dnes

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze uz je rozhodnute no, City sa moze sustredit na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta a červená je blbost, ale co už.

Jak má ten rozhodčí v rychlosti poznat, kde byl ten faul, když to nejste schopní poznat ani vy s několika záběry kamer a obrázky? Dáváte tu věci, které jsou daleko před kontaktem, jen aby to zase vypadalo pro Barcu hůře. Kontakt, kvůli kterému Messi spadl, byl těsně, opravdu jen pár centimetrů před vápnem a jen jeden z deseti rozhodčích by v tomhle případě nepískl penaltu.

Reagovat
CHONG

To je všechno irelevantní, v první řadě se měl pískat zákrok na Navase.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl ale faul, to akorát nasimuloval s tím, že mu to fouknou

Reagovat
CHONG

Ten pád přihrál, ale kontakt tam byl jasný a s metrem jaký rozhodčí nastavil, se to pískat prostě mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

že tam byl kontakt je docela logické, když je fotbal kontaktní sport. Nebyl to faul, byla to simulace a měl dostat dodatečně ještě žlutou Navas

Reagovat
CHONG

Zvláštní, Barceloně se pískají i situace, kdy ke kontaktu vůbec nedojde (někdy se za ně dokonce udělují červené karty), ale jak jde o druhou stranu, tak je fotbal kontaktní sport, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

zajímavé výsledky, ten průzkum jsi dělal dotazníkem nebo skrz rozhovory se sudími?

Reagovat
valloire

No...ne. penalta se má pískat,když si je jistej. Ovšem u vás jsou si jisti furt. To je fakt. Celej poločas píská jakýkoliv náznak faulu a pal to nechá na Navase bejt.

Reagovat
soukup

místo aby ten jeho skok do prázdna lidi odsuzovali, tak to naopak má být argument proti penaltě z následné akce? smutný

Reagovat
valloire

Smutný je,že nastavenej metr v určitý situaci neplatí. Spousta "zákroků" City faul byla a najednou ne. Ale tak už jsem si zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu, více než kdo jiný, nemůžou napadat druhý tým z nějakého nadržování, prostě nemůžou, vypadá to trapně.

To, že pro lidi, kteří zápas co zápas Barcelony, na ní nadávají, byl jakýsi metr, který byl u Navase porušen, není můj problém a ani to řešit nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože tebe jsme tady ještě potřebovali

Reagovat
Euphael

Barcelona - Manchester united

PSG - Chelsea

Atletico Madrid - Arsenal

Dortmund - Real Mardid

-------------------------------

Vidím budoucnost, tak jsem si dovolil vám trošku předestřít jaký bude los QF

Reagovat
mr.Silver

Real Mardid

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je tlačová chyba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve slově Bayern udělat tolik chyb, aby z toho vzniklo slovo Arsenal, to je teda na pováženou.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal hranici té lajny až za Demichelisovo vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi chtělo no... Přeci jen by se mohl objevit další exot, který bude tvrdit, že by to neměla být penalta ani podle tohoto obrázku, protože část Demichelisova těla je mimo vápno

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

ked si tu snimku otocis, tak zistis, ze to bolo 3 metre vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

ALE DEMICHELIS SE TEZKO MOHL VRATIT O METR DOZADU NE?

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle se vyhravaji zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

A nemáš někde ještě takhle vykrojenou ofsajdovou hranici u té situace, kterou odmával Fabregasovi, čímž Barcelonu zase o regulérní gól okradl?

Reagovat
smazaný uživatel

chapes suvislosti? ze tym zapas ovplyvnil a k ziadnej situacii s fabregasom a neuznanym golom by nasledne ani nedoslo? to aj ako kompenzacia vyznie este ako vacsia fraska

Reagovat
smazaný uživatel

To pak ale můžu argumentovat i tím otočeným autem v první půli. Kdyby ho měla Barcelona, tak mohla dát gól a pak celý zápas kontrolovat lépe...

Ale dobře, dám tedy na tvojí radu a ve všech ostatních zápasech v budoucnu budu komentovat vždy pouze první špatný verdikt rozhodčího, protože ty ostatní by se vlastně nestaly, takže se o nich mluvit ani nesmí...

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavat si situaciou otocenym autom keby bolo keby keby so zle posudenou situaciu, ktora ovplyvnuje vysledok, super napad

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi hrál někdy fotbal, tak bys věděl, že i otočený aut dokáže ovlivnit výsledek... Stejně jako třeba ten chybně odpískaný faul na Valdése, který nebyl a City mohlo hrát dál... Stejně jako ta ruka ve vápně City... A dalo by se pokračovat. Prostě rozhodčí dělá chyby vždy, dělá je na obě strany a každá chyba ovlivní další dění a další vývoj = kdyby nebyla, nemusela by bát žádná z těch následujících.

Jen jsem tím chtěl naznačit, že nemá cenu nad tím takhle fňukat a řešit, co a jak ovlivnilo vývoj, ale je potřeba hrát dál... Jednou rozhodčí pomůže těm, pak oněm. Bohužel po zápase se vždy ozývají hlavně ti, kteří prohráli (i kdyby rozhodčí udělal proti nim jedinou chybu a v jejich prospěch desítky)

Reagovat
valloire

Ano,sudí jednou pomůže těm,jindy těm,akorát v LM pomáhá většinou Barceloně.

Reagovat
asskicker

takze si zasa poplakal, aj ked viac poskodili Barcu ako City

ehmm, chong a ty, fakt klasici

Reagovat
valloire

Strašně poškozená Barcelona je snad vždycky. Praporkář neodmává ofsajd a tudíž jasnej gól....klasika. Ale penalty,co nejsou, kope vždy poškozená Barcelona...

Reagovat
asskicker

neprehanaj dedo, nikde nepisem o strasne poskodenej barcelone

dala regulerny gol, neuznany + penalta po ruke v pokutovom, neodpiskana vs penalta, ktora s najvacsou pravdepodobnostou byt nemala.

tak co zas plackas?

Reagovat
drussbarb

Pěkně řečeno

Reagovat
valloire

Reagovat
Fairplay

Jdi spát, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

JEZDY CO TADY HNED BECITE SAK JE TO SRANDA NE A PENALTA ANI OMYLEM

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/MiserableEvergreenBobcat takto zhruba to videl pomezní ...každý normálny sudca by to odpískal ...

Reagovat
Infi

vidíš, čistá

Reagovat
Manik...

Ta hra Barcelony byla otřesná. City se k ničemu nedostali, ale to bylo snad ještě hnusnější než autobus Chelsei . Když si vzpomenu jak hrála Barca před 3-4 lety za fotbal, tak to bylo jiné pokoukáníčko. To jsem na ně moc rád koukal, ale teď předvádí fakt sr*čku

Reagovat
iamek

Reagovat
roman1978

jasná a naprosto zasloužená výhra. v prvním poločase jsme měli mít penaltu za ruku. ve druhém poločase jsme dostali penaltu, pak nám zase neuznali jasný gól. city nepředvedlo naprosto nic.

ted ten inkriminovaný zákrok dávali znovu a v reálném čase rozhodčí prostě tu penaltu prostě fouknout musel. zákrok byl sice před čárou, ale messi padal celým tělem už ve vápně a rozhodčí prostě nemá možnost si to rozfázovat na videu.

prostě zasloužená výhra a hateři na tom vůbec nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra určitě ne. Jen kvůli tomu, že Barcelona kopala penaltu a pak hrála proti 10 si tu výhru nezasloužili. Celý zápas nepředvedli nic čím by si ji zasloužili a stejně tak City. Remízový zápas a taktika Barcelony tomu i odpovídala.

Reagovat
roman1978

ty tvé argumenty nic nemění na tom, že to byla zasloužená výhra. penalty k fotbalu patří, měli jsme kopat už mnohem dřív, city akorát zalezlo a čekalo, to nebyl fotbal, ale destrukce. my jsme dva goly dali oni žádný. dle mého názoru to je naprosto zasloužené. a to jsme ještě několik tutovek spálili a neuznali nám regulérní gól.

Reagovat
Mindas

Destrukce? Boha mu, ty jseš vemeno.

Reagovat
t0mmy33MCFC

asi tak, barca nehrala nic dokud demichelis to nedaroval zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

A cim si zasluzily remizu City? keby nedostali tu cervenu tak by to na remizku mozno dali, dovtedy to bolo viac-menej vyrovnane, potom to slo v 10 do haja.

Ziadna presvedciva vyhra, ale zasluzena.

Reagovat
OVi.77

OT: "Od vychodu maji prijit kurevske tepla. Protoze slovaci zacinaji palit hokejky"

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo bude zitra chytat Kanade?

Reagovat
smazaný uživatel

Price

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

jakože jistota ??

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Fanta? Každopádně díky, já bych jinak na ní úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo fantasy, tak díky, doufám, že máš pravdu :D

Reagovat
niflheim

Captain?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mě City hodně zklamalo... Tipoval jsme výsledek 2:1, což by bylo do odvety dost zajímavé, ale bohužel.

Co se týče diskuze zde, tak nechápu to stěžování na rozhodčí... To si pak může stěžovat i Barcelona, že mohla mít penaltu za ruku v první půli, že jí byl ukraden regulérní gól, protože Fabregas v žádném ofsajdu nebyl, atd... Prostě rozhodčí nějakou chybu udělá, tak nemá cenu si stěžovat.

Ano, zákrok byl nad hranicí vápna, takže se měl kopat trestný kop... Je otázka, zda by se vůbec něco změnilo. Xavi nebo Messi by asi neměly problém to tam z hranice šestnáctky poslat. A hlavně si stěžují akorát místní hatěři... Ono podle prvního záběru to vypadlo jako jasná penalta a mysleli si to i všichni hráči na hřišti včertěn Demichelise, který proti penaltě ani červené vůbec neprotestoval... Pouze ukazoval směrem k pomeznímu, že Messi byl v ofsajdu, což ale opakovačka vyloučila. Takže vyčítat penaltu rozhodčímu, když ani nikdo jiný na hřišti proti tomu neprotestoval, se mi zdá trochu mimo mísu...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
roman1978

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

objektivni fanda barcy

delam si prdel, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Barcy sice nejsem, ale dnes proti City jsem jim rozhodně přál. Takže kvůli tomu asi úplně objektivní nebudu...

Ale nemám problém přiznat, že ten první kontakt byl ještě nad čárou nebo těsně před ní = měl to být pouze přímý kop. Pouze nechápu ten hod na rozhodčího zde v diskuzi, když udělal chyby i na druhou stranu a navíc ta situace byla tak těsná, že nikdo na hřišti proti penaltě neprotestoval... Což teď potvrdil v rozhovoru i Kompany, že ani on nevěděl, že to bylo mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusim ani barcu ani city /dokonce city jsou mi sympatictejsi/, ale v dnesnim zapase po prubehu sem pral barce...

asi si potrebujou zanadavat, v praci a doma nemuzou, tezko rict, kazdopadne skoda diskuze.

rozhodci slusnej vykon v porovnani s normou PD a snad i PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado Prej Xavi by to nemel problem tam poslat ? Cmooon, trochu soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

tak xavi nebo messi, kdo si myslis ze by kopal?

Reagovat
Fairplay

"Xavi nebo Messi by asi neměly problém to tam z hranice šestnáctky poslat."

...a v tento moment jsem přestal číst.

Reagovat
CHONG

To s tím Xavim má být nějaký vtip na odlehčení?

Reagovat
CHONG

Zlatan

Reagovat
LAM

Velmi slušnej výkon ale blbost Demichelise nám hodně pomohla.Do tý doby jsme neměli žádnou vyloženou šanci a hráli jsme po vápno.

Docela mě i zarazilo že nás pak City chvílema přehrávalo a vypracovali si 2 velký šance.Tohle by se nemělo dít a naopak by jsme se měli pokusit celý osmifinále rozhodnout.

Ale jinak velmi potěšila obrana(hlavně že City zahrávali jen 2 standartky)a je škoda že na konci ta střela Leovi vůbec nevyšla.Doufám že naše výkony teď půjdou nahoru protože to chce ještě něco přidat a Leo ještě též 100% není(tak 90%)

Odvetu snad budem hrát ještě o něco lípa Tata snad upustí od týhle pomalý sestavy a s Neymarem v systému 4-3-3 si dojdem pro jasnej postup.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak je vidět, že názor většiny lidí ohledně nasazení Demichelise byl pravdivý, nebýt toho bylo by to přinejhorším remíza, fantastický výkon Kompanyho naprosto devalvován tím jak Pelle prokaučoval útok...

Reagovat
Counter

Pelle to na tiskovce krutě nezvládl.

"The referee decided the game. From the beginning I felt he was not impartial."

"He did not have any control of the game. I do not think it was a good idea having a referee from Sweden in charge."

Reagovat
roman1978

druhý mourek

Reagovat
smazaný uživatel

no, nie je to prvy krat, je strasne ublizenecky a vztahovacny

Reagovat
CHONG

Má pravdu.

Reagovat
LAM

Ty jsi prostě klasik.Každej se tomu směje a jenom ty a nějací další madristi tady budou říkat že pravdu má

Za tu dobu co jsi tady jseš schopnej jenom nadávat na cokoliv okolo Barci a inteligentní názor od tebe je něco jako pravda od politika.

To tě opravdu baví furt jenom nadávat na Barcelonu a s někym se hádat?Proč neřešíš jenom Real a na ostatní se nevykašleš.Takhle ze sebe děláš jenom dokola totálního exota.

Reagovat
CHONG

Protože můžu a protože mě baví ty rozhořčené či moralizující reakce.

Reagovat
LAM

jj klasickej hater Asi by jsi měl ve volnym řase dělat i něco jinýho než blejt na Barcu.

Reagovat
CHONG

Díky za radu, ale zařídím se raději podle svého

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiciN

tak a do zítřka se tady aspoň nebudou smát Wengerovi za brečení

Reagovat
smazaný uživatel

No tak neviděl to na videu že. Až to uvidí v klidu, tak třeba bude mluvit jinak. Ikdyž rozhodčí to opravdu moc nezvládl, ale na obě strany stejným metrem. Zásadní rozhodnutí byly dokonce v neprospěch Barcelony.

Reagovat
fantomas

Pak by měl mluvit zdrženlivě a ne hned zpochybňovat sudího nestrannost.

Reagovat
smazaný uživatel

No však s tím souhlasím, tohle rozhodně neměl říkat Jen jsem podotkl, že to podle mě bylo v návalu emocí.

Reagovat
Side

Tak to si chvilku posedí na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini surely facing a Uefa ban for questioning ref's impartiality. Mourinho got a 5-match ban (reduced to 3) tho he had previous

Reagovat
Infi

to je vůl

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě to nebaví. To je nějaká móda nebo rovnou mor?

Pelle včera klesl jak trenérsky, tak lidsky.

Reagovat
niflheim

Skoro jsem to trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/MiserableEvergreenBobcat ....čistá penalta, neviem o čo vám ide . každý normálny sudca by to pískol

Reagovat
smazaný uživatel

mozno u Barcelonakov, ja ako rozhodca by som takuto neistu situaciu proti domacim vo vyrovnanom zapase nevyhodnotil ako penaltu, cervena vsak jasna,

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozhodčí bys tu situaci neviděl a poradil se s pomezním, který by měl stejný záběr, jako tady dal stevosk. Ano, každý normální rozhodčí by v tom případě dal penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako rozhodca mam z ciary lepsi vyhlad na lajny nez my v rychlosti z obrazovky, ja nehanim rozhodcu, ale chyba to bola, a napisat ze cista penalta moze len zaujaty fanusik, cista nebola ani z toho zaberu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla z toho záběru čistá, jen by jí na základě toho záběru každý normální rozhodčí dal. Bylo to ve sprintu maximálně 20cm před vápnem, navíc vše schováno za tělem Demichelise. Nemohl to vidět hlavní a ani čárový tak dobře, aby s jistotou mohli říci, že to penalta nebyla.

Penalta to prostě nebyla, ale nikdo nemůže nic vyčítat rozhodčím.

Reagovat
Counter

Reagovat
Infi

s tím že penalta to prostě nebyla nesouhlasím, to bylo tak hraně že se nedá říct ani tak ani tak

Reagovat
smazaný uživatel

výhoda gfycat je v tom, že si to môžeš spomaliť. ok, priznávam, že to nebola penalta na 100% ale nebolo by tu ani z polovice toľko hatu keby sa nejednalo o barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

výhoda gfycat je v tom, že si to môžeš spomaliť. ok, priznávam, že to nebola penalta na 100% ale nebolo by tu ani z polovice toľko hatu keby sa nejednalo o barcelonu

Reagovat
stas87

ak si to zastavis v momente kde je lopta presne na ciare tak demichelis ide do kontaktu s messim a to je na ciare,ciara sa berie teda ako uz vo vapne?ak nie tak to bolo mimo vapna a penalta byt nemala

Reagovat
Counter

Čára už se počítá jako součást šestnáctky.

Reagovat
stas87

tak som to zastavil este o kusok pred tym,prvy kontakt demichelisa s messim je este pred vapnom,lopta je presne na polovici ciary,skus to sam zastavit v tom momente ak vidis to iste co ja,je tam teda vidiet messiho koleno a demichelisov kontakt

Reagovat
Counter

Počkej, já to psal jen jako odpověď, jinak souhlasím s tím, že to penalta být neměla. Akorát to bylo tak těsné, že rozhodčímu to vyčítat nejde ani náznakem.

Reagovat
stas87

ok ja za tym nevidim nejaku pomoc barcelone,tazka situacia a on ju vyhodnotil ako penaltu,je v tom aj umenie messiho vediet kedy padnut..to je vychytralost hraca a tu messi ukazal,zariadil redku a barce vyhru,tohto by suarez nebol schopny lebo je to hlupak a simuluje iba vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

asi pol metra pred vapnom, Messi to chvilinku ustal az potom balans nevydrzal a padol , preto z toho mali pocit, ze faul bol vo vapne, ale ja som tu max. hranicu videl uz z priameho prenosu, a opakovacky mi to len potvrdili, nevinim rozhodcov z umyslu napomahat, ale chyba to proste bola, v takychto dolezitych zapasoch by sa nieco take nemalo bagatelizovat

Reagovat
DelPiero137

V priamom prenose to bolo pekne vidno ako DeMichelis isiel do sklzu este pred 16-kou, klzal sa a tesne na hranici 16-ky prislo k dotyku/faulu. Velmi tazko posudit, hlavne tie celne, spomalene zabery rozhodca nemal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=SStqT7xgkzM

Neuznaný gól Barcelony, který měl platit.

Reagovat
Infi

škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měli Pellemu pustit. Třeba by se pak zastyděl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/MqbBMDh.gif Neskutečný, s železnou pravidelností to takhle trefovat.

Reagovat
Counter

A to je jeho slabší noha

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc. Mě nejvíc udivuje ta sebejistota, z něho to uplně čiší, že to do té šibenice fakt urve

Reagovat
Infi

Nevím, už mi příjde že ta nenávist vůči Barceloně pramení jen tak z povinnosti. Od Martina hrají daleko přímočařeji a porazit City na jejich hřišti je velky úspěch. Hlavně po tom, co City doma 90% soupeřů rozdrtilo. Nechci a ani nebudu číst komentáře ostatních lidí, takže nevím jak se celkově k tomu fotbalu staví nebo například k penaltě, ale některé určité uživatele si dokážu představit. No dle mě brutálně na hraně, ale spíš byl Messi vně než venku, akorát když už byla penalta tak mu nemusel dát červenou, škoda.

ALE kura výsledek perfektní, pome pome postup

Reagovat
Pony Slaystation

11 proti 12 a pak 10:12 je tezky, ale nevadi. Dneska po hokeji to nej... hnusnejsi v televizi, a to jsem se na LM tesil. Barca = antireklamam na fotbal

Reagovat
jakubbosak

ty jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

no co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=SStqT7xgkzM

Mal platit tento gol alebo nie ? Fabregas v ofside nebol ale Pique ano.

Reagovat
Infi

platit by měl

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ?

Reagovat
Infi

no podle toho jak se dneska bere mrtvý offside, ale věřím že by platit normálně měl

Reagovat
smazaný uživatel

neviem presne teraz ako to je, podla starych pravidiel by vssak platit nemal, lebo zakoncujuci hrac tazil v momente prihravky na spoluhraca zo svojej ofsajdovej pozicie, ale v poslednej dobe som videl uz taketo regulerne goly

Reagovat
smazaný uživatel

NEdostali Cesi od Nistelrooya svojho casu podobny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste regulerni gol, nevim, co resite.

Reagovat
asskicker

ako pises, podla stareho, to sa nepiska uz snad 4 roky ak nie viac.

piskal by to vtedy ak by napr. Pique v ofsaide, kryl telom pred Hartom smer lopty.

Reagovat
nemamvasrad

Tohle se taky nepíská od tohohle roku, nebo se pletu?

Reagovat
jakubbosak

podle pravidel platit měl, ale těch sporných situací tam bylo podle mě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pique nebyl v ofsajdě, ale v ofsajdovém postavení, a to je rozdíl. Pokud by šla přihrávka na Piqueho, tak by se dostal do ofsidu a porušil by pravidla. Přihrávka však šla mimo jeho dění, čili on hru neovlivnil a proto se nedostal ani do ofsidu.

Reagovat
Mindas

Naprostá parádička. Člověk se dívá na zápas s kámošem, fanouškem Barcelony, a jen vidí sestavu, tak veškerá měsíční natěšenost jde do hajzlu. Lescott odehraje naprosto snový zápas s Chelsea, ale stejně dostane přednost to vyhaslé vemeno z Malagy. Šok, že byl u klíčové situace dvojzápasu a celé sezóny v LM. Ale ok, beru, je to šnek. Ale prosím, prosím! Ten Navas se prostě nedá! To je jako zubní vrtačka u zubaře. To je naprostá bezmoc a bolest. City jdou do brejku a ten splašený sr*č jde na půlce do dvou hráčů, kdy navíc Yaya se Silvou jsou zcela volní. To opravdu musí sport přinášet kromě pozitivních a negativních emocí i emoce fetišistické?! Do toho všeho ještě pašák Clichy, u kterého už nedělní Blesk psal, jak vlastně jeho dnešní centry dopadnou. To je jako se psem, který se vám udělá na koberec. Hned ho vzít a vyválet mu v tom čumák. Takový Pelle by měl v tom být drhnut celý až po uši. To je opravdu chyba v naší zaslepenosti nebo v tom, že zkrátka hráč, který nemluví španělský, tak nemá šanci si kopnout?! A navíc celý tento kulturní večer v režii velice sexy Primy Cool, která vezme z toho požitku ze zápasu absolutně i to poslední. To sepsutí fanoušků City musel brát už každý s úsměvem. Zvlášť po té redce, kdy CoMS chvěl hlasitý Blue Moon.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Úsměv hlavně při vzpomínce na to, jakej šílenej spasitel podle lidí ze sekce PD přicházel do City ze Sevilly v létě. Teď by mě ti jeho milovníci moc moc zajímali. Tragédek.

Reagovat
Mindas

Jak v některých věcech byl Bob na kkt, tak v některých byl naprostý king. Když nepočítám jeho standardně špatnou LM, tak on veliké zápasy uměl a národnost s jazykem byla pro něho bezvýznamným faktem.

Reagovat
Dominator

On zrejme narazal na Navasa :)

Reagovat
smazaný uživatel

to vobec nic nemeni na situacii

Reagovat
Ángel di María 22

To by mě zajímalo, kdo tvrdil, že to je spasitel. A proč by vůbec takovouhle roli měl mít? Jedině proto, že se jmenuje Jesús asi..

Reagovat
alcantara

Je to fantomas...

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že sem spasitele nadsadil, ale přicházel s "nejlepšim centrem ligy" a podobně no. I to je extrémně směšná vizitka pro PD potom.

Reagovat
Aldeano

Silva, Negredo těm se taky věřilo hodně že? V PL sekci myslím, že ne... Úsměvné.

Reagovat
Kenneth

Tak prej spasitel.

Reagovat
Infi

takové kruté zhodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

budes v poriadku vsak?

Reagovat
Mindas

Dlouho se tu neukážu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny. Ale s tim Demichelisem bych to nevidel tak kriticky, do vylouceni to byl nas nejlepsi hrac.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně při vyloučení řešil chybu Guru - Kompanyho. Pokud by hrál Lescott celý zápas, byl výsledek daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

city v krize z ktorej ju vytrhne asi az navrat aguera. barcelonu netreba podcenovat stale je to jedno z top muzstiev ale sledovat jej hru je niekedy fakt utrpenie.

Reagovat
madridcan

Rychly gol na Nou Campe a su zase v hre, ale Manuel sa kruto posral. Tato Barcelona bola zdolatelna...

Reagovat
One-Real

Gratulace do Barcy, o vikendu uz to pro ne takova prdel nebude.

Reagovat
Ángel di María 22

Anoeta magic, snad.

Reagovat
alcantara

Od nás očakávaná statická údržba bez nábehov, vonku už asi naozaj nič iné hrať nebudeme, na úbohých domácich nám to ale v suchom triky stačilo. Na to, že nás mali úplne rozniesť, príjemný výsledok

Vodca el Barça a usudzujem, že čítať sa to tu asi neoplatí...

Reagovat
alcantara

Visca

Reagovat
madridcan

kedze si to rano pravdepobne aj tak nebudes pamatat, tak citaj het

Reagovat
vocasisko

upřímně, chcípni. nedáváš tomuto světu vůbec nic, jsi nudnej, gn

Reagovat
Aldeano

Vodca el Barça

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

búúú, mééé, ihhááá

Reagovat
vladis271

no madrid sa dá aspoň čítať. To váš culés vodca sa veru nedá. Vždy, keď otvorím nejakú PD diskusiu so zápasom Barcy, tak jeho príspevky sú ako zo šablóny. Rozhodca poškodil Barcu tam, golááááááááááááááááso, rozhodca pomohol Realu tam, rozhodca poškodil súpera Realu hentam.

PD diskusia je tak neskutočne slabá, že tí s IQ aspoň 90, čo to vidia chodievajú radšej pod PL.

Reagovat
roman1978

Reagovat
madridcan

Tie prve dve vety pisat nemusis, to vie predsa kazdy Ale aj tak skonci United pred Liverpoolom

Reagovat
asskicker

tak to si asi slepy, pri Barce je to jeden clovek, no pri Reale hned traja, dedo, cong a ehmmm, ci to kombo nikde nevidis, dnes uradovali tiez a to Real ani nehral

Reagovat
valloire

Za to ty jsi strašně zábavnej a vždycky,když si přečtu tvoje komický komenty,válím se smíchy.

Reagovat
madridcan

A ani ty si to rano nebudes pamatat, takze ti to odpustim

Reagovat
Largo

Nejlepsi hrac jednoznacne Kompany!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
-Carles-

Barca Barca Baaaaaaarca

Reagovat
smazaný uživatel

LEKCE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA Champions League Higlights Show v HD (EN) - http://fotbaloveforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=1468

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

City malo zbytocne velky respekt. Barcelona ich prevalcovala? To by muselo vyzerat inak. Nezvladli ten zapas po taktickej stranke. To bolo vidiet hlavne v prvom polcase.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
drussbarb

Výsledek vynikající, až nečekaně skvělý! City mne nepříjemně překvapilo svým betonářským herním projevem, od zápasu jsem čekal víc. Co se týká penalty, z mého pohledu jasná červená + přímák z velmi nebezpečné vzdálenosti, penaltu bych nefoukl. O nepenaltě nejsem ale ani zdaleka tak přesvědčený jako místní objektivní fanoušci fotbalu . Jinak ta ruka se písknout dala, ale dala se i nepísknout, tady zbývá jen politovat Plzeň, která po mnohem míň výrazné ruce v zápase proti AC prohrála solidně rozehraný zápas. Bohužel i o tom je ale fotbal ... Tak, dneska ještě porazit USA a Bayern a budu spokojený

Reagovat
Diego2

Zajimave jak se tu zadny z velkych odborniku na pomoc Barcelone nevyjadril ke golu Piqueho treba ...jo kdyz se plivalo tak tu bylo plno , kdyz prisel dukaz ze to ofsajd nebyl a gol mel platit tak se tu rychle vylidnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire a jeho banda to zase nezvládla. Nádherný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhonene, upratane?

Reagovat
Kenneth

Jako bych to nerikal, bez Kuna uplne zbytecni.

Reagovat
kiwwi

Vincent Kompany : "Barcelona were not superior to us."

Roy Keane : "He's obviously tired. He doesn't know what he's talking about."

Reagovat
roman1978

Reagovat
Arbiter

těžko říct, podle highlightů lepší asi fakt nebyli...

Reagovat
kiwwi

akoze Kompany pozeral len highlighty hej?

Reagovat
Arbiter

co?

Reagovat
kiwwi

nic nic, you are obviously tired

Reagovat
Arbiter

nejsi ty mimo?

Reagovat
kiwwi

chjo

kto videl cely futbal, nemoze povedat, ze Barca nebola lepsia

Reagovat
kubys

Reagovat
Arbiter

evidentně může...

Reagovat
kubys

Tak říct na názor hráče, který byl na hřišti to, že podle highlightů Barca nebyla lepší tým je fakt něco...

Reagovat
Arbiter

bude se City poohlížet po novém gólmanovi v příští sezóně?

Reagovat
Arbiter

Jinak Pelle to dost neunáší...

Reagovat
smazaný uživatel

Super!! Byli jsme prostě lepší proto vyhráli,snad odvetu pohlídáme!

Omlouváme se dále všem antibarcelonistům,že musí už tolik let 1-2krát týdně pravidelně sledovat tu nudu a nemohou dělat nic jiného,lepšího a hodnotnějšího.

Visca el Barca! Nebo jak tu psal jeden z oslavujících culés Vodca el Barca! Za mě Vínco el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem to psal před zápasem,tak jsi mě málem ukamenoval:D

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se ti na tom místě omluvil,viděls? Nicméně stojím si za tím, že výsledek je obecně neočekávaný , ManC bylo přece po celý zápas lepší ,aktivnější a fotbalovější a kdyby Barceloně nepomohli rozhodčí simulace a počasí jako vždy(a ještě UEFA) vyhrálo by City rozdílem třídy

Jsem hlavně potěšen brekotem madridistů,takhle nevidíme plakat ani CR7!

Reagovat
roman1978

a ještě jsi nenapsal, že skřet je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to bych zapomněl , měl dostat žlutou , ale vlastně neměl ,protože předtím měli dosta Alba a Busquets červené za ten brutus na Navase.

Reagovat
roman1978

a oba góly po haluzi a na nou campu nás rozdrtí, teda pokud nám nebude (ostatně jako vždycky) pomáhat rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nám určitě bude pomáhat , my nejsme jako Real , který si to vždy musí vydobýt sám , jako třeba v Elche nebo vloni na ManU v LM,kde už to bylo trapné i Mourinhovi.

Reagovat
roman1978

díky bohu, že máme UEFU, FIFU, BLABLAFU a všechny rozhodčí. Mít to tak těžké jako ostatní kluby, tak bychom nemohli nikdy nic vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt neuvěřitelná sebranka, místo toho, aby jste se těšili z vítězství, tak více než polovinu z vás nejvíce zajímá to, jak si co nejtupěji rýpnout do Real, i když ten s tím včerejším zápasem nemá nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,my reagujeme na to,že je to tu dnes většinou ze strany Realu samé napadání za pomoc rozhodčích,tak si přečti napřed komenty svých "lidí" a potom si přečti ty naše,tedy pokud se na to objektívně podívat chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

A co mi je potom, kdo co nahoře psal? Já prostě nechápu proč se staráte o to, komu fandí ten, který si dovolil napsat nějakou kritiku rozhodčího. Co vám je po tom? Včera šlo hlavně o Barcelonu a City a já mám pocit, že nejvíckrát je tu zmíněný klub, který hraje až za týden.

Reagovat
10FKK

Ty jsi velký pokrytec..

Reagovat
asskicker

ako sa to snazi uhrat, celkom slabe nato, ze hore ma kolegov z klubu co hra az za tyzden a ktori tu urobili z diskusie zase zumpu.

ale tak to je klasika pri LM, staci si pozriet aj predchadzajuce rocniky, najviac prispevkov pri Barcelone maju tradicne fanusikovia RM.

Reagovat
smazaný uživatel

skřet simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možný, že jako madridská vizitka stačí dvě slova?

Reagovat
smazaný uživatel

Při třetím už by byly pravopisné chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty bys měl držet tlamu, protože, podle pár příspěvků výše, zrovna nejsi taky žádná hitparáda. Hlavně čárky a psaní mezery za ní, ti dělá velké problémy. Jednou totiž tu mezeru píšeš před(!), někdy dokonce před i po(!!) a někdy vůbec. Správně si to nenapsal snad ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu debilů král , vally a chong ti musí místo přepustit , to je jasné.

Reagovat
kiwwi

Paranoid!

Pellegrini after Man City 0 – Barcelona 2: ‘Referee wasn't impartial, he owed Barcelona and decided the game’

''He made a mistake against them in the group stage and today he rearranged it.' (!!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš asi dobře zakomplexovanej dement,že? radši si hled toho jakou sračku předvádí tvoje united,který mimochodem přístí rok ani poháry hrát nebude a neser se do city,pellegriny mluví pravdu.

Reagovat
kubys

Děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Pelle to dost nedává, no... Asi ho čeká ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela k neuvěření, že se Pelle (a média) víc nezajímají o tu sračku, kterou chtěli City hrát. S čím přijde Barca a Tata, věděl celej svět. A Pelle proti tomu postaví a hraje naprosto neúčinnou připosranou taktiku. Být majitelem toho klubu, tak bych se vážně zamýšlel nad tím, zda ho Pelle takhle nepotopí v dalších důležitých mačích.

Reagovat
Jerichoo

Nastupil v priposranom rozostaveni bez ochoty hrat svoju hru a pritom sa do na vas da viac ako inokedy. Trenerska katastrofa Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ,nečekal jsem takový špatný výkon, polovina týmů z PD nám zatápí víc než včera City a na domácím stadiou snad dvě třetiny.

Reagovat
Mindas

Reagovat
alcantara

Mourinho, Wenger, teraz Pelle... V anglicku ich ucia len plakat

Reagovat
smazaný uživatel

Málem by jsi zapomněl na Fergieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. Od Mourinha to beru, Wenger mě tenkrát překvapil, ale Pelle mě šokoval. Od něj to prostě bolí.

Reagovat
Arbiter

Mourinho si na rozhodčí letos vůbec nestěžuje. Řekne třeba, že to bylo špatné rozhodnutí, ale že to k fotbalu patří nebo něco na ten způsob. Takový frontální útok, jaký předvedl Pelle, José nepředvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini je proti Mourinhovi pořád gentleman a osobnost , Mourinho je hulvát a nafoukanec,to jestli je letos lepší(i když jsem si ničeho takového nevšiml,naopak se stále do někoho naváží) na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu o tom, co Mourinho předváděl v dřívějších dobách, když proti nám hrál. Jeho "Por que" je legendární.

Co předvádí teďka v Anglii, je mi u prdele. Jsem si ale jist, že jakmile by na Barcu narazil, tak by žvanil o sudích znovu. Dělal to tak vždy, nevidím důvod, proč by měl svojí fungující taktiku měnit. Vždyť mu to lidi žerou ...

Reagovat
alcantara

A z toho vznikaju vsetky tie Uefalony atd., ked si to deti precitaju... Ako chapem, ze pracuju pod tlakom, ocakavaju sa vysledky a existuje tendencia zvalovat vlastne chyby a omyly na druhych, ale ocakaval by som od takych person kusok sebareflexie, ved City bolo vcera uplne slabucke, to je najvacsie sklamanie dna.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto to píšu - Mou je ... no, Mou. Tam to prostě musíš chápat.

Wenger mě tenkrát tím brečením na sudí překvapil, protože jim tenkrát sudí pomohli v prvním mači, kde neuznali Messimu regulerní branku. Navíc jsem si o Wengerovi myslel, že je to rozumný člověk.

Ale od Pelleho to prostě bolí. Ten pro mě doteď byl čistá duše. Ale to asi ve fotbalu není už nikdo. Od něj strašný zklamání.

Reagovat
herbage

ty jseš fakt někdy natvrdlej, to není možný. Zkus někdy taky myslet a vcítit ser do druhé osoby. Jen proto, že nás tehdy sudí zařízl, podle tebe Wenger není rozumnej? Hrál si někdy fotbal? Viděl jsi někdy vyloučení za odehrání míče po odpískání? My tehdy drželi postupovej výsledek a tohle nás srazilo. Nevím, jestli bychom postoupili, ale prostě rozhodnutí sudího je něco, co se ten zápas silně poznamenalo a pak má člověk po prohře takový hořký pocit. Ty bohužel furt to vidíš jen z té své červeno-modré strany a nejsi schopen myslet a dost mě to na tobě štve. Měř všem stejným metrem i té své Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Za zakopnutí míče jsem nikdy neviděl dát červenou ,ale jako v tomto případě jsem za to jako projev nesportovního chování viděl dát žlutou. RvP dostal žlutou , tak nevím proč se snažíš takovými bláboly ospravedlnit vaše vyřazení , v tom zápase jste např. u nás nevytřelili na branku(přesto jste dali gól Busquetsem) a byli jednoznačně horším týmem. RvP měl např. dostat za faul druhou žlutou už dávno. Na tento zápas si velmi dobře pamatuji a chápu,že cítíte jakousi hořkost,ale na postup jste rozhodně neměli.

Reagovat
vladis271

džízs. Pretože ak má hráč žltú, sudí si musí dobre rozmyslieť kedy a začo mu dá redku. Tu neplatí žiadna železná logika. Dokonca sudí väčšinu odpúšťajú druhý žltý zákrok a dávajú ju až za 3. A tu sa bavím o veciach ako lokte, či podkopnutia zozadu. Rozhodca síce si samozrejme obhájí žltú v pohode, rovnako ako by si dokázal obhájiť redku v 5 minúte po dvoch žltých zákrokoch. Ale urobí to nejaký rozhodca? Nie neurobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak tady píše jirka, podívej se na to ještě jednou, RvP se choval jako hovado celý zápas,takže ta druhá byla už i součtem , ale asi ani to ti evidentně nestačí. Také se při pohodlném sledování zaměř na to ,jak Arsenal hrál ,že se vůbec do šance nedostal,takže taková kuriózní žlutá určitě přišla vhod svalit vinu na někoho jiného.

Reagovat
vladis271

Mám lepšie veci na práci, že si en zápas púšťať. Samozrejme, že predstaviteľ klubu sa ohradí voči redke pri zakopnutí lopty, ak by ju dal sudí za ten zákrok, čo prišiel 15 minút predtým ako píšete, tak nikto nič nepovie. Prskať síru na gunnerov, či Wengera zato, že sa nato odvolávaj/ Však je to úplne pochopiteľné. v každom zápase môže sudí niečo ovplyvniť. Často sa stáva, že ovplyvní výrazne, a niekedy je to ako sčítanie a odčítanie, komu vlastne v zápase pomohol viacej. A vždy sa vyťahuje ten najviditeľnejší moment, v tomto prípade červená za odkopnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš o tom,že dostal červenou za odkopnutí ještě stokrát ,pak to bude pravda pro všechny a nikdo už nebude tvrdit ,že to byla žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

A najednou to víš. A to ses tady s Lolkáčem divil že tuším Nani nedostal červenou za faul v prvních pár minutách zápasu.

Reagovat
X-bano-X

Mne príde divné že spomínaš stále tú redku ako keby bola za to odkopnutie. 15-20 minút predtým tam Peržan zozadu zobral jedného z hráčov Barcelony a rozhodca prižmúril oko a len mu dohovoril. Čo si potom čakal za to odkopnutie? Pohladenie a teplé mlieko s medom? Proste sa mu to nasčítalo. Je to veľmi hlúpe, rovnako ako Peržanove pozápasové vyhlásenie. Vylúčiť ho o tých 20 minút skôr nikto nemôže povedať ani ň. Ale že ho tam nechá ešte 20 minút a potom pri prvej chybe pošle pod sprchy je ovplyvnenie zápasu.......ach jo.

Reagovat
alcantara

Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně. Prostě to vyloučení byla jen berlička zhrzených fandů (a představitelů klubu). Chápu, že to muselo bolet, protože měli Barcu na lopatkách, ale je trapné to tady pořád zmiňovat. Brečet takhle někdo na naší lavce, tak to odsoudím.

Reagovat
valloire

Nebudu mluvit o rozhodčím,ale poškodili nás. Trávník byl moc suchý a byl to neregurélní terén. P.G.

Reagovat
herbage

trapné zmiňovat? Kua, kdo to tady asi dneska vytáhl, kdo s tím přišel? Se mi snad jen zdáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co jsme zmínili, bylo to, že si na sudího kromě Pelleho stěžoval i Wenger a Mourinho. A to je prostě holý fakt.

To tys to tady s krvavýma očima začal rozviřovat.

Se mi snad dáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

zdáš ...

Reagovat
herbage

příčina - následek. Wenger reagoval na vyloučení Persieho a vy tu řikáte, že brečel. Nebo co jste mysleli jinýho tím "wengerovo brekem" než jeho reakci na vyloučení Persieho? Vaší logiku fakt nechápu

Reagovat
herbage

"Wenger mě tenkrát tím brečením na sudí překvapil, protože jim tenkrát sudí pomohli v prvním mači, kde neuznali Messimu regulerní branku. Navíc jsem si o Wengerovi myslel, že je to rozumný člověk.

"

vůbec jsi to nevytáhl

víš co, seru na to. Kdyby s tebou byla kloudná řeč, tak to má smysl, ale tohle prostě nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu situaci jsi tady začal rozebírat znovu a znovu ty, ikdyž bylo jasný, že pravdu prostě mám já.

Do Wengera jsem nikde nekopal, jak jsi si ty vymyslel.

Má to cenu. Akorát ty prostě nemáš nic v ruce.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
vitasrp

Ono je zkrátka neuvěřitelný, že si dokážete jakýkoliv rozhodnutí sudího obhájit.

Pokud pískneš ofsajd, uběhne jedna vteřina s hráč v šanci normálně zakončí, pak nemáš absolutně žádný právo dát mu druhou žlutou kartu. To je v takhle důležitém zápase totální zářez a nedá se to obhájit - měl ho vyloučit 20 minut předem a nikdo by nic neřekl, nikoliv čekat a pak udělat tohle..

Reagovat
X-bano-X

Osobne by som bol oveľa radšej ak by ho proste poslal do šatne vtedy, kedy mal a neboli by tu žiadne blbé reči. Bohužiaľ to je len utópia, keďže reči by tu boli tak, či tak. Lenže tu to je stále to isté. Chelsea, Arsenal, Inter, Real vždy boli poškodené chudence maličké. A za všetko môže len a len Barcelona. Je v podstate jedno že im bud neoprávnene vylúčia hráča alebo neuznajú regulérny gól, či súperovi uznajú neregulérny. Vždy sa hovorí len o chybách rozhodcu v neprospech jej súpera.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Za první jsem nenapsal, že není Arséne kvůli tomu vyjádření rozumný. Akorát prostě v mých očích o něco spadnul.

Zadruhé - já chápu, že to pro vás bylo zklamání. Chápu, že to vyloučení nebylo nejšťastnější, ale ty zase pochop, že se zlobím, když si stěžujete, jen když se vám to hodí. Prostě jednou ublížil, jednou pomohl, ale vy jste samozřejmě vypíchli jen to ublížení.

A to už vůbec neberu to, že se Peršan v tom mači choval jak šílenec od začátku, a měl letět už v první půlce. Podívej se na ten mač znovu ...

Já obecně nechápu stěžování si na sudí od představitelů klubu. Nebo spíš to teda chápu - je to jistá forma nátlaku. Představitelé klubů by se měli soustředit na to, co můžou ovlivnit.

Třeba my zase komentujeme trávník, a ač jsou tyhle argumenty pravdivé, tak mě to taky nejde pod fousy. Hráči mají hrát, trenéři mají trénovat, majitelé a prezidenti klubů mají řídit kluby. To je jejich funkce.

Reagovat
Counter

Ale to prostě nejsou srovnatelné situace. Zatímco gól Messiho nebyl uznán pro ofsajd, který jen těsně v hodně nepřehledné situaci nebyl, tak v případě RvP to bylo čistě rozhodnutí rozhodčího, který si zahrál na hrdinu.

Když dala včera Barca ten gól z "ofsajdu", taky dohrála akci až po odpískání. Jaktože nikdo nedostal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přece jedno - sudí chyboval a Arsenalu pomohl. To musel Arséne vidět - kamerových záběrů bylo dost.

Chápu, že ta červená karta byla hodně zvláštní, ale svést všechno jen na ni, a nevzpomenout si na první mač a na chování Peršana ve druhém mači, je strašně zvláštní.

Reagovat
herbage

tyvole proč spadnul, jak spadnul? Kurva, ty nemáš žádný emoce? Kvůli pochybnýmu rozhodnutí byl jeho tým vyřazen, málem jsme šli přes vás dál, tak je jasný, že ho to sralo, když se o to velkou měrou přičinil sudí. Že neměl koule vyloučit Robina rovnou, to je jeho věc, ale že ho pak vyloučí za píčovinu, to je prostě chybný rozhodnutí, když trestá hráče za to, že hraje dál, navíc když ho ani nejspíš neslyšel. Kdyby za tohle šel ven Messi v zápase s Realem, tak z toho vyletíte z kůže. My vám po zápase gratulovali, byl to zasloužený postup a přehráli jste nás, ok. I jsme vám pak přáli. Ale vy jste jak jebnutí a musíte to furt vytahovat, když my to už dávno přešli. Vy neumíte prohrávat, ale co hůř, ani vyhrávat. Tedy nechci křivdit všem, pamatuji si i další fandy FCB, kteří nás chápali

Reagovat
roman1978

kvůli tomu rozhodnutí byl tým vyřazen? to snad nemyslíš vážně. chybné rozhodnutí bylo neuznat v prvním zápase gól. tým byl vyřazen, protože hrál prostě hůř. a to dost výrazně.

Reagovat
vitasrp

On totiž není rozdíl hrát proti Barce v 11 nebo 10..

Když byl soupeř špatný, proč jste proti němu při hře 11 na 11 v nějaké 55. minutě nedrželi postupový výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě při té hře 11 na 10 se v plné nahotě ukázalo, jak špatně Pelle taktiku nastavil. Když nechal po gólu svoje hráče hrát, tak byli daleko nebezpečnější, než v jedenácti.

Reagovat
vitasrp

Na stranu druhou mohli taky dostat 4 branky, do toho vyloučení Demichelise měla Barcelona jen onu klíčovou situaci + střelu Xaviho z dálky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já se nebavím o naší výtečné hře a nebezpečnosti. Z naší strany to byl typický kalkul - přijeli jsme hrát na plichtu a tak jsme hráli.

Ale jo, je možné, že kdyby City nastoupili a hráli svůj fotbal, tak třeba dostanou víc banánů, ale nevěřím v to. Ale to je samozřejmě teď už spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

On svuj fotbal nemuze hrat proti TOP tymum, protoze je ten system absolutne nevyvazenej v defenzive (a to mu vlastne jeste chybel Aguero, jeden ze tri nejdulezitejsich hracu letos). Doma sice vetsinu tech lepsich tymu z PL porazel, ale ty mely vzdycky plno sanci, ta obrana horela neskutecne. A to se neni co divit, kdyz mas v sestave Toureho a pred nim dalsi ctyri hrace, kteri nebrani, to by proti Messimu byla sebevrazda. Otazka je, jestli to z Pelleho strany neni spatne uz od zacatku, protoze dela plno chyb a v tomto ohledu uplne ty stejny jako Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, kolik kritiky se najednou snáší na Yayu. Ještě nedávno jsem na něj četl jen samou chválu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mi o neslo o Toureho, to kritiku a naivitu Pelleho. Yaya po takticke strasne neni uplne nejlepsi a navic k jeho hre a nejlepsim vlastnostem patri neco, co tymu sice hrozne pomaha, ale pak to diky nim nim nedava defenziva. Ale to uz si proste musi poresit trener, jako to treba Mourinho dokazal v Realu s Khedirou, a ne tam pred nej postavit to, co stavi. To proste v zivote nemuze fungovat. Takovej Carlo prisel do Realu s podobnou vizi a nakonec (i diky proverkam s Atleticem treba) pochopil, ze takhle teda ne a rozjel neco, co muze fungovat daleko lip a hlavne proti komukoliv. Pellegrini.

Reagovat
10FKK

Ještě včera tady psaly ódy, jak si Yaya namaže celou zálohu na chleba a po bitvě je největší šupák Přitom bez něj by neměl MC vůbec nic... Jinak od domácích velké zklamání, řeči o otevřeným fotbalu, sebevědomá prohlášení hráčů a velké prd - autobus alá chelski.

Martino v těžkých zápasech sere na romantiku a hraje na jistotu, což se mi moc nelíbí, ale udržet MC na jedné a půl šanci to je na velký klobouček! Navíc s přemotivovaným Cescem, který ve druhé půlce zazdil co šlo.. Potěšilo, že tam pustil Roberta alespoň na pár minut, chlapec vidí důvěru a bude makat!

Reagovat
Mindas

Autobus. Kde tohle ribery o Yayovi psal? Krásné, že jste City udrželi na jedné a půl šanci. To potom City udrželo Barcu na dvou šancích, a to ještě v deseti.

Reagovat
10FKK

Kde píšu o Ribérim? Podle tebe to byl ofenzívní koncert? Systému 5 - 4 - 1 kde obrana je na vápně, záloha pět až deset metrů před obranou a na kruhu je hrot čekající na zoufalé odkopy se jinak neříká... Četl jsem tady spoustu komentů, jak Barcu roztrhá neskutečná mašina na góly a skutek utekl... Což mě mrzí, protože miluji fotbal a to co předvedl tým domácích bylo zoufalé. Barca hrála na remízu, což je taková pohárová klasika, která mě netěší, ale ŠEST semifinálových účastí v řadě...

Reagovat
Mindas

Ofenzivní taktika to nebyla, ale ani žádný autobus. Byla to připosraná vyčkávaná bez chuti vnutit svůj styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Samozřejmě, že je chyba už v počátku. Ale to oba dobře víme. Přišel do City a věřil jsem, že konečně přejdeme na 4-5-1 se Silvičkou na podhrotu. Překvápko, že Silva byl včera na tomto postu jak z jiné galaxie, že?! Ale ne, City pokračuje dál v tom sračkoidním rozestavení, co nastavil Bob. Ok, ta vyváženost šla dost brutálně k ofenzívě, ale zase z defenzívy se stal jeden veliký vtip. Proti horším týmům je to v klidu, tam se to prostě přestřílí, ale proti takticky vyzrálým týmům je to nepoužitelný. Pelle je nepoužitelný. A to nemusíme ani zdůrazňovat, jak je to ještě více umocněno tímto pohárovým stylem, kde je cítit každá branka. Mancini měl problém se slabšími týmy, nedokázal je právě shrnout pod ten válec a rozmačkat, ale ty silné si mazal na chleba. Minimálně v PL. Takže co je teď horší? Jinak Pelle, nepasovaný specialista na LM, posunul City o jediné kolo dále oproti Bobovi. Kdo měl obtížnější skupiny asi netřeba rozebírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, to ani neni moc co dodavat. Jinak Silva vcera zahral skvele, to byla pastva pro oci, sice ten mic tolik nemel, ale kdyz, tak vynikajici prace. Jinak Manciniho mazani na chleba bych neprecenoval, tam souhlasit nemuzu, vypadalo to priblizne stejne jako u Pelleho.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak s tym mazanim na chleba u Boba som si nie velmi isty, vzajomna bilancia s LFC, CFC, AFC viacmenej vyrovnana, akurat SAFa si dokazal povodit celkom pravidelne

Reagovat
Mindas

U něho to zkresluje první sezóna. Ve zbylých dvou dělal problémy vždy jen Lfc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Navic herne taky pekna bida, a to i po tom vylouceni, kde tam meli dobrych prvnich 5 minut. A to je tam u tech dvou situaci Alvese jeste klasicky zachranil Clichy svou genialitou.

Reagovat
smazaný uživatel

ALE KVŮLI POCHYBNÝMU ROZHODNUTÍ JSTE ZŮSTALI VE HŘE PO PRVNÍM ZÁPASE. To je takovej problém prostě akceptovat, že jednou sudí přidá a jindy ubere? Proč Arséne (a vy) po prvním zápase neřekl, že jste vyhráli pomocí sudího? Mám za to, že jste to oslavovali jako jedno z největších vítězství téhle éry ...

Reagovat
madridcan

,,To je takovej problém prostě akceptovat, že jednou sudí přidá a jindy ubere?"

Reagovat
smazaný uživatel

A co chceš chápat? Tvůj tým postoupí i přes to, že mu v prvním zápase nebyl uznán regulerní gól, a ještě si přečteš od kouče soupeře, jak byl soupeřův tým poškozen ... V tu chvíli je strašně těžký něco takovýho zkousnout.

Z vašeho pohledu jste prostě byli poškozeni a tím to hasne. A my vás máme litovat, jaký jste chudáci.

Z mého pohledu sudí minimálně stejně ublížil Barce, když neuznal gól Messiho na 2:0, který by nejspíš ukončil vaše trápení už v průběhu prvního zápasu. A chci po tobě, abys mě chápal?

Reagovat
herbage

tyvole, fakt nevím, jak to říci slušně. Myslel jsem, že jsi chytřejší. Nikde se nepřu, že vám nesprávně neuznali gól na Emirates Stadium ani že jste byli lepší. Já se bavil jen o tom vyloučení a dávno bych už to přešel, kdybys to ty tady dneska nevytáhl, abys mohl kopat do Wengera. Mě už je to u prdele, ani jsem se o tom nechtěl bavit, ale je prostě elementární rozdíl mezi špatně posouzeným postavením mimo hru a vyloučením hráče, kdy má rozhodčí čas a tady prostě zářez byl. Rozhodčí si to jistě obhájil, ale Wenger byl pochopitelně nasraný a jinak se hodnotí utkání s odstupem času a jinak po zápase. Po prvním zápase byla obří euforie, on byl na lávce a neviděl nějaký záběry postraních kamer, neměl to tedy proč komentovat. A po druhém zápase byl nasraný a cítil, že jeho tým byl poškozen. Ukaž mi trenéra, který by se vracel k prvnímu zápasu, takový není. Hlavně je kravina stavět ty dvě věci na stejnou úroveň, když stojí zcela na jiné (nedokonalost lidského oka x špatný úsudek). Stejně tak ty nemáš právo soudit rozum Wengera, když sám bys brečel po každém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ale to je ten problém - ty to stavíš do roviny - co jsme si, to jsme si, teď se jdeme bavit o tom, co nám sudí upřel teď ... Prostě nevidíš souvislost - jednou pomůže, jednou ublíží.

2. Já do Wengera nijak nekopal. Projeď si prosímtě tuhle diskusi (a pak si nafackuj). Já psal, že mě tou kritikou sudího Wenger překvapil.

3. Ano, ty dvě věci prostě nejde dát na stejnou roveň - jedna chyba znamenala neuznaný gól a druhá "jen" vyloučení hráče (kterej měl bát tou dobou už ve sprchách - to mu sudí jen domluvil).

4. Že se věci hodnotí jinak v emocích po zápase a jinak s odstupem času, je jasné. Proto nechápu, že jsi od té doby nepochopil tu směšnost brečení Wengera. Mohl jsi napsat, že ho chápeš, že to řekl v emocích, ale že neměl pravdu.

5. Nečekal jsem, že by Wenger hned po zápase říkal něco o tom, že mu sudí pomohl, ale očekával jsem, že by po tom druhým mači mohl dát jedna a jedna dohromady, a mohl mlčet.

Reagovat
herbage

pořád nechápeš podstatu problému, zkus se prosím zamyslet. Pořád to stavíš na stejnou úroveň, ale není to. S ofsajdem je to tak, že jednou sudí pomůže, podruhé odmává proti tobě, ale s tím nejde nic dělat, je to prostě jen člověk a někdy je nad lidské možnosti každou situaci správně posoudit. Zrovna Arsenal je tým, který byl odmáváním neexistujícího ofsajdu mnohokrát poškozen v bojích o titul a Wenger si nikdy nestěžoval. Ale vyloučení van Persieho byla svévole rozhodčího. Nejde ani tak o to vyloučení, ale o princip. Prostě nejde poslat hráče ven za takovou prkotinu, to se nedělá. To je jak kdyby tě zlobilo dítě a nenechalo spát a úmyslně dělalo bordel, ty bys mu přišel pohrozit, že ještě zvuk a seřežeš ho a to dítě by dalo pokoj, pak si omylem kýchlo a tys přišel a zmlátil ho. Zkrátka trest neodpovídal prohřešku a když pak van Persie sekal latinu, tak za tohle nemůže jít hráče ven. Ale je vidět, že ti zkrátka nedocvaklo, proč a v čem se to liší. Nevím, jestli jsi jen líný přemýšlet nebo jen proto, že se jedná o Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Už vaříš z vody ...

Tak jinak - kdyby sudí správně vylil Peršana za faul, tak bys byl v klidu?

Když použiju tvoje slova, tak on SVÉVOLNĚ nechal Peršana hrát o 20 minut dýl, než hrát měl. A stěžoval si na to někdo z Barcelony?

Reagovat
herbage

ne, celou dobu my šlo jen o tohle. Kdyby ho vylil předtím, tak jsem vklidu

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale pak vůbec nechápu tvoje uvažování

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě pěkný přirovnání. Tvůj tým se dostane pomocí chyby sudího přes semifinále LM. Ve finále ho jiný sudí poškodí a ty začneš vyřvávat, jak ti sudí ukradl trofej. Budeš v právu, nebo budeš velký pokrytec?

Reagovat
vladis271

sa čuduje, že máš na nich nervy. Pochop, oni sú evolučne nastavení z PD diskusie (kde 99 percent ich príspevkov je vojna medzi nimi a madridistami), že svet je rozdelený len na čiernu a bielu. Nie sú zvyknutí, že ak ich alebo Barcu niekto kritizuje nemusí byť nutne hater (ako ty), ale len človek, čo poukazuje na niečo negatívne v zápase, čím im rozhodca pomohol a ovplyvnil zápas. Táto diskusia je fakt úplne iný svet.

Reagovat
madridcan

ale co si jak?

Reagovat
vladis271

a neni to tak? Veď to musíš ako častý návštevník PL vidieť. Áno sú tam exoti ako Mr.Nobody, fajdax, Arbiter (u toho to mrzí najviac, lebo ruzom má. Ale zámerne trolluje), ktorí by mohli dostať permanentný BAN, ale je to skôr výnimka, tuna je výnimka nájsť niečo normálne. Vader začal fandiť radšej minuloročnému Liverpoolu a tohtoročnému Fulhamu, než tomuto tu.

Reagovat
Arbiter

ti dám taký permanentní ban, že se ti z toho panenky protočí

Reagovat
vladis271

Reagovat
madridcan

Tak radsej ako Barcelone by som aj ja zacal fandit Liverpoole a to je co povedat Ale tak mna ta liga zaujima, snazim sa aj sledovat viac zapasov a ked je tema k zapasom, tak preco nie. Len uz musis mat ludi, ktorych nazor vyhladavas a ich vlakna citas. Ked tam dojde nas znamy fanusik, ktory po kazdom kole kupuje Vidala, Pogbu, Falcaa, Aguera, Suareza, Thiaga Silvu a tak dalej, tak toto urcite citat nebudem a preskakujem automaticky cele vlakno. Ale ak sa riesi taktika, nejake kauzy a podobne veci, tak do toho sa zapojim rad. Cristiano vs. Messi uz nejakym tretim rokom nevnimam vobec. Proste sa len vyjadrim, ze pre mna je najlepsi CR7 a tym to konci a hasne. Necitim potrebu o svojom nazore presviedcat ostatnych u ktorych viem, ze ich aj tak nepresvedcim. A ze sa riesi Real vs. Barca? Tak su to dva giganty, ktore s vynimkou tohto roka maju monopol v spanielskej lige, tak sa budu riesit najviac. Pod Bundesligu nechodim skoro vobec(hoc som sa hotoval ju sledovat, ale ten Bayern ma odrzadza), ale podla mna tam je tiez vela diskusii k Bayernu a Dortmundu. Tiez sa najdu vynimky, lebo vela ludi z Ciech ide do Nemecka na zapas, takze riesia aj ine timy. S tym nikto nespravi nic. Mame tam aj fanusikov napriklad Raya alebo Celty, ale hlavne aj Atletica Madrid a Valencie(po zrusenim sf.cz sa niektori vratili a skvalitnili diskusiu opat), takze az tak jednotvarna ta diskusia ako pises vyssie neni. Premna je PL diskusia zaujima v tom, ze tam viem riesit aj svoju oblubenu temu filmy napriklad a uz je taka zauziavna klasika, ze sa vsetko stahuje pri takychto temach pod vasu diskusiu. Na PD nezanevrem urcite hoc mas samozrejme pravdu, ze je tam vela zbytocnych prispevkov od pravidelnych uzivatelov, ale ja nemam co kritizovat, kedze aj mne vie v hlave riadne jebnut

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Barcelona ! Až do finále s Bayernem !

Reagovat
Ketchup

Byl jsem u toho včera osobně...v deseti suprově odehraný zápas. myslím si, že ještě není všemu konec... S výkonem co citizens doma předvedli můžou v 11ti lidech na barceloně dát klííído ty 2goolky a jedeme od začátku...STÁLE VĚŘÍM V POSTUM CITY

Reagovat
roman1978

i já STÁLE VĚŘÍM V POSTUM CITY

Reagovat
Ketchup

Reagovat
smazaný uživatel

No včera byli jednoznačně aktivnější a lepší, prakticky na to,že hráli doma Barce nepůjčili míč ,co teprve na Nou Campu! Nedivím se , že jsi po té ofenzívní smršti spokojený!

Reagovat
Ketchup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Škoda tej Demichelisovej červenej(zdalo sa mi že to bolo ešte pred čiarou).

ˇYampa sympatické vyjadrenie, aj na Banka.

Reagovat
minoLFC

Žampa

Reagovat
Rssa

At to bylo kde to bylo, tak červená stejně musela padnout

Reagovat
kiwwi

co ma spolocne to, ze to bolo pred ciarou, s cervenou kartou?

Reagovat
minoLFC

nič, kde vidíš spojitosť? červená bola zaslužená, píšem len je to škoda....že to bolo pred čiarou s tým nesúvisí

Reagovat
roman1978

text v závorce se ve většině případů vztahuje k poslednímu zmíněnému

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens neukázali dokopy nič, Barca si hrala svoje až veľmi v pohode, keď by už niekto chcel špekulovať o tej penalte tak pripomeniem že v 1.polčase jednoznačná ruka od hráča City v 16stke a navyše chybne odpískaný offsajd pri góle Piqueho tuším keď to dával do prázdnej brány.....červená jednoznačne, zákrok priamo na čiare takže si rozhodca mohol vybrať. City sklamali, ale pozor na odvetu, tam nemajú čo stratiť.....

Reagovat
sokar

neviem čo ma potešilo viac, či včerajšia výhra nad City alebo čítanie haterských komentárov, ktorý určite aspoň týždeň vopred nespali a tešili sa ako Barca dostane naložené

ale je až zvláštne ako tu všetci hateri začali prskať nad penaltou (ved to bolo po faule, dokonca z offsidu, meter a možno aj viac pred vápnom a dokonca sa tu spochybňuje aj jasná červená :D) ale pri ruke vo vápne v prvom polčase si asi všetci spoločne v rovnakom momente odskočili na wc, takže samozrejme to nevideli. No a samozrejme že je pochopiteľné ked sa odpíska offside kotrý ani nebol a padol z toho gól, ved chyby sa stávajú predsa. Uefalona rullez

Reagovat
sokar
Reagovat
Diego2

pekne napsane

Reagovat
kiwwi

vies ako hateri funguju...otvori livescore, kukne Barca cervena a penalta, rychlo nabehne na forum a napise "jasne, Barca cervena a penalta, bez toho by to neslo"...potom si rychlo prebehne komentare, docita sa ze bol ofsajd a faul bol pred vapnom a vsetkemu predchadzal este jeden faul a uz ma jasno - UEFAlona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked som videl tu zostavu bolo mi jasne ako to dopadne. pellegrini je neskutocny smiesko

Reagovat
sokar

osobne som sa včera pozastavil ešte nad jedným momentom, na hranici vápna v súboji Negreda s Mascheranom. Masch mal pred súbojom ruky na Negredových ramenách počas súboja ruky sťahoval, no Negredo cítil ťahanie/faul a tak spadol, a dúfal že sa odpíska penalta. A tu pre mňa nastala nepochopiteľná situácia, to rozhodca sa tváril že sa nič nestalo alebo že to nevidel? ved predsa mal na výber 2 možnosti - pískať faul a tým pádom aj penaltu pre City alebo pískať simuláciu a žltá karta pre Negreda...

Pokiaľ sa toto nebude pískať tak sa simulácii nezbavíme azda nikdy

Reagovat
kiwwi

nie vzdy proste musis piskat...teraz si si ce nevybavujem presne situaciu o ktorej hovoris, ale zazil som iks situacii, ked to proste nebol ani faul na odpiskanie ani simulacia na kartu...proste to necha sudi byt a da prednost plynulej hre

Reagovat
sokar

ja som toho názoru, že ked hráč padne s tým že si ide po penaltu tak to simulácia je, tak buť to rozhodca vyhodnotí chybne a skočí mu na to a odpíska penaltu alebo mu to nezožerie a trestá simuláciu

Pokiaľ hráči nebudú vedieť že za simulácie im reálne aj hrozí nejaký trest tak sa toho nezbaví nikto nikde

Reagovat
-Carles-

Tak City nepredviedli absolútne nič, na to že sa jedná o ašpiranta na titul v bájnej PL to bol výkon na úrovni priemerného tímu Primery. To aj Granada je doma nebezpečnejšia. A to som čakal veľmi ťažký dvojzápas, s takýmto priposraným herným prejavom im naložíme v pohode aj doma.

Rozhodca zápas nezvládol ideálne, ale v konečnom dôsledku je výsledok zaslúžený. Penalta na hrane pískateľná, červená úplne jasná. Ale ten Pelleho brekot...

Už som aj zabudol, aké krásne sú diskusie pod zápasmi Barcelony vo vyraďovačke LM

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a myslel som si ze ked MU stratili FA, strati aj barca FIFU a UEFU ale zda sa ze UEFIFAlona nikdy neumre. vcera piskali tradicne vsetko pre nich

Reagovat
asskicker

nemysli slepicak, ocividne Ti to neprospieva

Reagovat
vanGomm

Zápas rozhodl moment,kdy šla Barcelona do početní převahy a následně proměnila penaltu.Ano červená byla oprávněná,ale některý rozhodčí by třeba nařídil pouze přímý kop.Možná,že by se našel i rozhodčí,který by odpískal ten předcházející zákrok ve středu hřiště ve prospěch Manch.City.Takže by pak samozřejmě k tomu brejku a následné situaci vůbec nedošlo.Mám dotaz,jak je to z rozměry hřiště?Moderátor ve studiu řekl,že Manch.City čeká dotahování výsledku na velkém hřišti.Doteď jsem si myslel,že rozměry hrací plochy musí být stejné.Jak to tedy vlastně je?Nebo jsou vyjímky?U Barcelony by mě to ani moc nepřekvapilo.

Reagovat
kubys

Délka musí být v rozmezí 90–120 m, šířka 45–90 m (pro mezinárodní utkání 100–110 × 64–75 m).

Reagovat
vanGomm

Tak podle těchto rozměrů to je sakra rozdíl!! Ani nebudu počítat kolik je ten rozdíl na čtvereční metry.S tím by tedy mohli už konečně něco dělat.Ještě,že alespoň rozměry branky musí být stejné.

Reagovat
X-bano-X

Ako píše Kubys rozmery sú dané od - do a Barcelona má maximálne. Teda mala maximálne, teraz si nie som úplne istý pretože sa mi zdá, že ho zmenšovali.

Reagovat
kubys

Camp Nou má 106x70, Etihad 105x68.

Žádný markantní rozdíl.

Reagovat
X-bano-X

Tak to predsa len znižovali Komentátori to stále majú zažité ako letisko.

Reagovat
kubys

Jojo, na druhou stranu ze záběrů kamer to vypadá pořád strašně veliké, záleží na úhlu no. Mně třeba trávník v Allianz Areně přišel z televize strašně velký, ale není tomu tak.

Reagovat
X-bano-X

Bol som aj na NC aj v Allianzke. NC má trochu ostrejšie stúpanie tribún, preto to tam vyzerá obrovské.

Reagovat
kubys

Mimochodem největší hřiště má Real.

Reagovat
Free_player

Zápas sice trošku v mírnějším tempu, zvlášť od City jsem teda čekal větší jízdu ... ale je splněno ... nechci nic zakřiknout, ale postup je téměř zpečetěn ! Fakt bych nerad City nějak podceňoval, ale odvetu by jsme měli v poklidu zmáknout .... Ted k tý penaltě bylo to fakt na hranici, ale čekal jsem spíš přímák, ovšem redka je snad bez debat ...

Jinak Kompanyho bych bral okamžitě ! neskutečný zvíře .... Visca el Barca

Reagovat
valloire

Vidíš,že to umíš City moc přetaktizovaný a připodělaný,měl bejt přímák a red a Kompany je úžasnej. Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumím. Dokonce ani žádný rejpnutí tam není.

Reagovat
valloire

Vyhrálo se a je spokojenost. Možná proto.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

City hráli od začátku stylem, se kterým neměli šanci uspět...nechápu, proč tyhle kompaktní, útočně laděný týmy hrají proti Barceloně tak zalezle a pasivně, aktivní, útočnou hrou by určitě měli šance na úspěch mnohem větší...jinak ze strany rozhodčího velký hrubky na obě strany, jednak ruka Clichyho ve vápně a penalta po faulu mimo vápno, takže si nemá kdo stěžovat...odveta bude formalita, City velký zklamání...

Reagovat
ronaldinho_10

FIFA Rule: "If foul continues inside penalty area, it's a penalty kick."

Reagovat
kiwwi

toto je ale vytrhnute z kontextu...tento dodatok sa tyka drzania resp. hrou rukami

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

máš pravdu

Reagovat
roman1978

aji já si to myslím

Reagovat
10FKK

Díky kluci!

Reagovat
Bayern +

1400. pre postup Manchesteru City

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, retarde, ale není tu snad nikdo, kdo by nepovažoval penaltu i červenou za blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to nepochopil a nebo nechceš chápat, omlouvá tě jen že jsi fanoušek Barcelony u nich je to normální. Tenhle článek o změně fotbalových pravidel v soutěžích ligy mistru a evropské ligy. Poukazuje jen na to že sudí hrubě ovlivnil zápas ve prospěch Barcelony, opět a zase.

Reagovat
Free_player

ty si radši pěkně pročti diskuzi mentále

Reagovat
smazaný uživatel

A tím máš na mysli co že sudí opět jako vždy pomohl a odřidil to tím správným směrem? To nemusím číst, včera jsem to viděl.

Reagovat
roman1978

ty jsi mi ale idiot. rozhodčí barceloně neuznal regulérní gól, neodpískal jasnou penaltu a ty tady přijdeš a píšeš jednu hovadinu za druhou

Reagovat
sokar

ale ja ho chápem, proste rozhodca ich jednoznačne zarezal, prve samozrejme správne neodpískal penaltu po ruke, a následne si mal vybrať medzi redkou a penaltou, samozrejme pri zachovaní objektivity a aby sa očistila barca od Uefalony tak by mal odpískať priamy kop a udeliť žltú kartu, no a následne kedže akcia vyvolá reakciu by nedošlo ani k vymyslenému offsidu a tak by nemal o5 ako poškodiť Barcu takže suma sumárum, 3x poškodil City!!!

Reagovat
10FKK

Dobře čaroděj!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš takovou pentli, kdy měl ruku od ramene po loket u těla a zbytek volně asi 20cm vedle trupu? Takou ruku jsem nikdy v PL neviděl písknout ve Španělsku je to normální? Uff to jsem si oddych ještě že se na tyhle ligy vubec nedívám. A ten ofside, neofside vznikl až po inkriminované situaci s penaltou a redkou. To nemíním hodnotit jak by to potom vypadalo pokud by bylo MC v 11 a prohrávalo, nebo v 10 a 0 :0.

Reagovat
sokar

dovolim si tvrdiť že myslí presne tú ruku, ktorá sa odohrala jasne v pokutovom území a ktorou jednoznačne zmenil dráhu letu lopty čím hrubo ovplyvnil sytuáciu a mala nasledovať jednoznačne penalta

Reagovat
roman1978

nech ho, je to mentálně ne úplně vyvinutý jedinec

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě co tady uvádíš nepomuže ani pokud si hráč ty ruce k tělu přiváže, pokud ji trefí míč tak to vždy změní dráhu letu, nebo ne?

Reagovat
sokar

je rozdiel mať ruku pri tele, pozdlž tela alebo ak si kryje časť tela, a je rozdiel ju mať vystrčenú do priestoru

http://www.youtube.com/watch?v=cPgD1SDz_Tw

tu máš jeden príklad ked sa ruka pískala, a len pripomeniem tu to Barcelonu poškodilo ešte viac

Reagovat
PP

Jen kvůli těmto diskusím stojí za to na eurofotbal chodit!

Reagovat
ronaldik

Stará UEFAlona je zpět! Takovou prasáckou penaltu písknout, po faulu na Navase, mimo vápno a ještě přihranou, to se jen tak nevidí

Reagovat
asskicker

Od Ronaldika to s prihranou penaltou sedi

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžou existovat ty a tobě podobní to nechápu, hrozný život musíte mít

Reagovat
smazaný uživatel

vidím že lidi to tu zas nezvládají... ostatně jako každý jiný vítězný mač barcy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každý zápas kdy proti Barceloně nastoupí tým který by ji mohl porazit, a je zaříznut jak podsvinče, v poslední době už je to každý zápas vyřazovací částli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

asi s tebou nemá smysl rozebírat to, ale pokud si někdo může stěžovat na výkon rozhodčího tak je to barca....

Reagovat
smazaný uživatel

Copak byl na vás tvrdy, že. Poslal vás do 10 a ještě proti vám pískl pentli, Ne to bylo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, a co řekneš na tu ruku a gol piqueho??? jinak kdybych měl možnost kamery tak bych pecku

taky nepískl

Reagovat
sokar

aaaa konečne sme sa dozvedeli o čo tu celý čas ide konečne prišiel súper, ktorý by ju podľa predpokladov a predchádzajúcej formy mohol vyradiť a nakoniec zas z toho nič nebolo a na nič sa nezmohli

Reagovat
technecium

Včera mě výkon barcelony velice potěšil. Přesně věděla co chce uhrát. Jela si tam pro remízu, bez problémů by ji byla ji dosáhla a pak prostě přišla ta redka poprávu, což ji darovalo mnohem příjemnější výsledek. Od Barcelony jsem takhle takticky vypělý výkon neviděl asi 3 roky, proto z toho mám naprostou radost. POkud bude takto hrát proti každému celku, má šanci dojít až do finále. Jen tak dál.

A pro zdejší hnidopichy: Pokud se cítíte lepší než ten rozhodčí, udělejte si taky licenci a ukažte, že umíte být užiteční a lepší než on.

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

další zlatáááááááááá, martinááááá

Reagovat
10FKK

A biatlonisti vezou další!

Reagovat
roman1978

tak snad. svendsen to musí pokazit. a hodně

Reagovat
10FKK

To asi neklapne, bohužel... Ale každá placka je skvělá!

Reagovat
roman1978

stejně pořád doufám. ono se mu už to několikrát na té stojce podařilo.

Reagovat
10FKK

I já, ale na druhou stranu, přej a bude ti přáno!

Reagovat
valloire

Ten biatlon to zlato nedá a nedá. Ale i tak super.

Reagovat
roman1978

A hlavně, osmá medaile je doma. Vyhraná sázka potěší. 40 piv bodne.

Reagovat
valloire

congratulation Biatlon tě zachránil. A to ještě není konec...

Reagovat
roman1978

díky, díky. už mám chuť. na hokej asi půjdu do hospody a vyberu si první část výhry. yes

Reagovat
10FKK

Gratuluji! Hlavně se rozděl, ať nemáš otravu...

Reagovat
roman1978

díky. dělit se nebudu . budu si to vybírat postupně

Reagovat
valloire

Tak 5 kvalitních vopiček. Zadara,to potěší.

Reagovat
roman1978

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele