čtvrtfinále - 1. zápasy
01.04.2014 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético v Barceloně vedlo, Neymar srovnal

V Barceloně dnes večer radost mít nemohou, protože od domácích Blaugranas se jistě čekalo víc. Zvláště poté, co byla zraněna největší ofenzivní hrozba hostí. Jenže skóroval jeho náhradník, Diego Ribas. Přesto se domácí rozešli s Atléticem remízou, neboť Neymar prolomil kouzlo brankáře Courtoise.

Španělsko bylo svědkem napínavého utkání mezi domácí Barcelonou a Atléticem Madrid. Na trase mezi katalánskou metropolí a hlavním městem se samozřejmě odehrává ještě jedno poněkud klasičtější utkání, ale i ten dnešní střet byl plný emocí, zajímavých ambicí a především fotbalu na té nejvyšší úrovni.

Atlético po dlouhé době ve Španělsku narušilo starodávnou hegemonii Barcelony s Realem Madrid a v současné chvíli je prvním týmem La Ligy. S Barcelonou se tým trenéra Diega Simeoneho pravidelně utkává a jejich poslední dva duely skončily bez branek. V Lize mistrů jde ale především o prestiž, bez níž se neobejde ani jeden ambiciózní klub. Jednalo se především o souboj dvou elitních střelců, protože se střetli Lionel Messi a hostující bomber Diego Costa.

Barcelona sice měla výhodu podpory domácího prostředí, ale byl to Simeoneho tým, který se jako první dostal do velké šance. Victor Valdés se zranil, takže do brány musel Pinto. A ten vyrobil první velkou chybu už ve čtvrté minutě, když nepřesně odkopl a nahrál soupeři. Následně se míč dostal k Davidu Villovi, který mohl utišit známé prostředí. Proti svým bývalým spoluhráčům se ale po chybě defenzívy neprosadil a mířil mimo tři tyče.

Blaugranas si utkání od prvních minut užívali a jejich fanoušci určitě taktéž. Přesné pasy Messiho či jemné nuance dotyků s míčem v podání dua Iniesta - Xavi byly lahodícími momenty pro oko každého příznivce fotbalu. Barcelona ale musela řešit vážnější problémy, protože po těžkém pádu musel ze hřiště zkušený stoper Gerard Piqué. Odpovědnost strážit Diega Costu připadla mladíčkovi Bartrovi. Nutno říct, že Costa mu příliš mnoho problémů zpočátku nepůsobil.

Atlético se zatahovalo až příliš často a do osamocených akcí se nepouštělo. Snad jen náběh Diega Costy vypadal slibně, ale Bartra si poradil. Stejně tak brankář Courtois na druhé straně při likvidaci Neymarovy hlavičky. Pomalu se emoce na hřišti začaly měnit ve žlutá napomenutí, když v závěru první půle mohl míč za Pintova záda dostat David Villa. Někdejší hvězda Valencie však narazila na skvělý zákrok barcelonského brankáře.

Druhou půli začali domácí mnohem lépe a jejich tempo Colchoneros jen těžko stíhali. Často byl u míče především Neymar s Iniestou, ale naráželi na pozornou obranu či brankáře Courtoise. Atlético sice přišlo o svou největší hvězdu, když se zranil Diego Costa a nahradil jej zkušený záložník Diego, ale přesto se dočkalo branky jako první.

Téměř posvátnou půdu Camp Nou narušil Diego Ribas, který byl nejprve faulován Iniestou. Ze šoku se však sebral až podivuhodně rychle, což dokázal, když si naběhl na nahrávku a nikým příliš nehlídán se rozhodl k zakončení. V tu dobu se sice pohyboval asi pět metrů za šestnáctkou, ale přesto Pinta překvapil a zakroutil svou ránu k bližší tyči!

Barcelona se ale nevzdala a bojovala o každý míč. Po dalším z nich se Andrés Iniesta rozhlédl, viděl nabíhajícího Neymara a přesnou nahrávkou jej vybídl. Brazilská hvězda byla u míče o moment dřív než obránce a obstřelil brankáře Courtoise přesně k tyči! Camp Nou se dočkal trefy v síti belgického brankáře a zdramatizoval vývoj utkání - 1:1.

Na hrací ploše se objevil také chilský křídelník Alexis Sánchez, který měl ještě zvýšit již taky vysoký tlak domácích. Někdejší hráč Udinese si často vynucoval fauly na svou osobu a k jeho cti slouží i schopnost a ochota vypomáhat svým spoluhráčům v defenzivní složce. Snahy Barcelony se však upínaly k opačné straně hřiště, protože remíza s Atléticem a především inkasovaná branka není z pohledu postupové matematiky příliš dobré znamení. Lepší náladu se pokoušel vykouzlit Lionel Messi, ale ani on na skvělého brankáře Courtoise dnes nevyzrál. Odvetné utkání tedy slibuje opravdu luxusní zápletku.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (724)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Betis nedal z penalty, to je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 (Prosadi se Leo, Pedro nebo Xavi - Costa)

Reagovat
smazaný uživatel

podle me da leo aspon 2 goly... z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 3-1

Přání: 1-2

Reagovat
Lamskej#RMCF

kolik penalt pro Barcu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze aspon 3.

Reagovat
smazaný uživatel

dame aspon 2 penalty? asi si vsadim ze bude penalta... to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

při tom, jak Atleti prasej se snad něčemu divíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom.. ze bude hrat neymar zrejme zaklad.. se opravdu nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

ok, neymar je simulant, a najde se jich jistě mnoho v Barceloně, ale nejen v Barceloně ale i všude...Ale ty pochop jednu věc taky - čím více nějakej tým drží míč, tím je pravděpodobnější četnost faulů na něj...Hráči sou technicky velmi dobře vybavení a kdekdo umí 1v1 a zkouší to tam více než jinde, tzn. taky se zvýší četnost faulů...Podobně jako je tomu u těch penalt a už to tu psal martin0007...

Reagovat
Eve95

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

zvýší se počet pokusů 1na1, ale exponenciálně roste počet simulací a vykoledování si penalt. Ten hráč ještě ani neleží na zemi a už otáčí hlavu na sudího, jestli bude pencle nebo nebude. Bohužel tohle není problém Barcelony, tohle je mor celé španělské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
loki5

Koukám jak se to množí "penaltové" příspěvky. Můj typ je 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi moc nesledujete Barcu Dostane se do 16 víckrát za zápas než váš fotbalový tým za celou sezonu a to už je těžší z tama někoho dostat čistě Takže GTFO haterzzz Visca El Barca

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbený*

Reagovat
Lamskej#RMCF

ty si dobrý teda no...plivu na tu tvoji Barcu...stačil mi zápas s Espanyolem a chtělo se mi znovu zvracet

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím ,že to že asi po pěti letech si dovolili zapískat rozhodčí víc penalt pro Barcu než pro Real asi není možné některým merengues přenést přes srdce.

S Atléticem to bude velmi těžké , budeme muset podat ten svůj skvělý výkon , aby jsme dosáhli výsledku s nadějí na postup , v odvetě to bude velmi těžké.

Atlético sice svým fotbalem nijak zvláště nebaví diváky ,ale hrát proti nim je jedním z nejtěžších úkolů. Myslel jsem , že po prohrách v Almérii , v Osasuně a po vypadnutí z poháru , kde je Real docela přehrál už opustí své nadějné pozice a i do LM se budou zdát přijatelným soupeřem , ale v posledních zápasech , zvlášť teď na San Mamés ukázali , že jsou se svým fotbalem zpět a že můžou porazit kohokoliv. To jak si poradili s Basky bylo pro Real a ještě víc pro nás až záviděníhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

ano bude to velmi tezke.. proto si nejsem jist.. zda-li bude stacit kvota jedne penalty.. radeji tedy ty dve

Reagovat
Jerichoo

za posledné tri roky je bilancia vyrovnaná, niekto to sem dával. Tak netrep

Reagovat
Free_player

ted to je na pencle vyrovnaný, takže ty bílý courky nemaj co žvanit

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
loki5

Nevím proč se tu tolik řeší penalty. Podívejte se na počet penalt v ostatních ligách ligách a LM.

Ronaldo liga 5 LM 1

Ibrahimovič liga 7 LM 1

Messi liga 4 lm 2

Yaya Touré (mancity) liga 4

Arturo Vidal lm 4

Steven Gerrard (leverpool) liga 8 z 10 gólů

Penalty k fotbalu patří. A útočně laděné týmy se holt do penaltových situací dostávají častěji

Reagovat
loki5

Messimu jsem jednu v lize ubral

Reagovat
loki5

a u Ronalda mi taky jedna chybí sakryš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zkrátil na to, že Realisti zase pláčou úplně zbytečně.

Reagovat
fenixLFC

8 z 11

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 to čo teraz predvádza Barca je niečo údesné, v lige sa síce cez víkend kontrolovane nezapotili, ale spravili to tak bravurne, že keby im rozhodca neodpískal penaltu tak neviem neviem. Radšej by som ich videl hrať proti Chelsea, tam by to nejakým fotbalom hrozilo, ale toto bude zase pafotbal.

Reagovat
loki5

Celkem pochopitelné že nehráli naplno po 2 zápasech v jednom týdnu a s tím že dnes budou hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2
Reagovat
smazaný uživatel

Já od toho dneska čekám z naší strany jízdu. Myslím si, že na Atlety vletíme a budeme chtít dát co nejrychleji gól, a protože nemáme odvetu doma, tak musíme rozhodnout už v prvním mači. Cokoliv jinýho by pro mě bylo překvapením. Dále bych od Taty očekával nějakou taktickou změnu na oblufnutí Chola. Ten už jistě týden sedí v kabině a vymýšlí varianty, jak rozbít naši hru. Je třeba mu do těch plánů trochu šlápnout.

Co se sestavy týká - obrana je asi jasná - Dani, Pique, Mash, Alba. Záloha je asi taky jasná - Sergio, Xavi, Iniesta (tady se zastavím - Iniesta je pro nás naprosto klíčový - musí hrát a musí hrát v záloze). No a útok? Ve všech dosavadních mačích s Atletama letos jsme hráli na jedno žihadlo, a bylo to víceméně k prdu, ale co vymyslet jinýho? Napadá mě tak maximálně hrát na dvě žihadla a Messiho doprostřed. Dneska to bude (jak jinak s Atletama?) o fyzičce, takže nasazení lýného Cesca by bylo chybou. Navíc by Cesc tak neroztahoval obranu, jako se to bude dařit Pedrovi a Alexisovi.

Můj tip je 2:1, což by byl sice ošemetný výsledek, ale holt to na nás Atleti umí, tak z toho musíme vycházet. Důležité je si udělat před odvetou alespoň nějaký náskok.

Reagovat
10

"lýný Cesc"

Reagovat
smazaný uživatel

je tvrdě líný, no.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim píšeš víceméně souhlasim, ale bojim se těch myšlenkovejch pochodů Taty...A Neymara bych nechal na lavce.

Reagovat
Free_player

tip 2:0, ale stačila by výhra i klidně 1:0 ... hlavně neinkasovat ... Visca

Reagovat
smazaný uživatel

co tam pletes isca?

Reagovat
Diego2

3:0 Messi, Iniesta, Alexis

Reagovat
j_mrazik

Těch Atletů je škoda. Přál jsem jim, aby došli dál. A doufal jsem, že se dočkám souboje s PSG.

Reagovat
mimi_united

Prianie semifinále

Atletico - United, PSG - Real

Reagovat
smazaný uživatel

Realita: Bayern - Barca/Atletico, PSG/CHelsea - Real/BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona postupi, vyhra Ligu Majstrov, ligu aj pohar. Je to najlepsi tim na svete, ktoremu nikdy v zivote nepomahali rozhodcovia a tak opat bez pomocou rozhodcov vyhraju s prehladom treble

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by si nemal tolko fetovat :D

Reagovat
BBystr

Ano lebo rozhodca za nich hra futbal a aj za nich dava goly a ano s prehladom vyhraju treble tohto roku

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze si jeden z tych normalnejsich madridistov, ale zrejme sa len radis do skupinky tragedov "z madridu", ktori sem pravidelne pisu kraviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se do kalendáře co je za datum.

Reagovat
smazaný uživatel

snad je to nim...

Reagovat
smazaný uživatel

miluju april

Reagovat
Ed_Hazard

to je moc aj na prvý apríl.....a teraz seriózne, ja verím v neprehru Atletov

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mam pre vas tutovky dna - Treba podat na cervenu kartu v zapase plus penalta.

Ved hra penaltylona

Reagovat
smazaný uživatel

už sis vsadil jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhlety tutovky vždycky přináší hroznou smulu bejt tebou,tak to nepřepálím

Reagovat
smazaný uživatel

to je nieco neskutocne, co tu uz pred zapasom vyvadzaju jednoduchsie individua, nepriatelia barcelony na vecne casy a nikdy inak...

Reagovat
smazaný uživatel

ano vsichni se proti nejlepsimu tymu sveta spikli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dego Costa dost možná přijde o první čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Barcelony. Útočník Atlética Madrid kvůli nespecifikovanému zranění nedokončil včerejší trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam nepostaví Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

2:2..Atléti do toho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som rad keby dnes hrame bez Cesca a Neymara, bez nich hra Barcelona momentalne o triedu lepsie. Dufam dnes hlavne v ciste konto a snad Pinto nezkiksuje

Reagovat
smazaný uživatel

bez Cesca? hrá výborne

Reagovat
smazaný uživatel

hra dobre ked je v zalohe s Iniestom. ale neznasam ked hraju vsetci stredni zaloznici spolu, t.j. Cesc,Iniesta aj Xavi. preto dufam,kedze bude hrat urcite Xavi, ze dnes bude barca hrat klasicke 4-3-3, najlepsie bez Cesca v strede a na kridlach s Alexisom a doliecenym Pedrom

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takovou sestavu bych chtěl vidět taky , i když mám Cesca i Neymara rád , proti Atletům to bude chtít na křídlech Pedra a Alexise.

Reagovat
sensei25

Plackovia sa už zliezli...xD...dnes Barca výhra s prehladom 3-0...trosku mam obavy o nasho "dvojmetroveho" kvazi stopera a tragéda v jednom s menom Mascherano...nech už odtial tahá prec

Reagovat
X-bano-X

Veľmi ťažký zápas, no čo iné čakať od LM v tejto fáze. Verím že gól nedostaneme a minimálne jeden dáme.

Prianie: 2:0

Reagovat
sensei25

Plackovia sa už zliezli...xD...dnes Barca výhra s prehladom 3-0...trosku mam obavy o nasho "dvojmetroveho" kvazi stopera a tragéda v jednom s menom Mascherano...nech už odtial tahá prec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V nouzi tam barceloně něco foukne

Reagovat
Kluivert9

Dnes ty tvoje aprílové příspěvky mají konečně opodstatnění...

Reagovat
roman1978

hele, ty jsi z Orlové?

Reagovat
bakasa

Nabízím zarámovaný plakát (86x67cm) vlastoručně podepsaný Thierry Henrym s certifikátem pravosti. Nabídky na: jan@danek.pro (http://postimg.org/gallery/axxzttrg/3b99cf10/)

Reagovat
2miguel1

Dnes 4:1( Messi,Messi,Dani,Neymar,Gabi)

Reagovat
smazaný uživatel

ne podle me barcelona penaltu kopat nebude... APRÍL

Reagovat
Lamskej#RMCF

každopádně se utká nejprotěžovanější tým s nějvětšíma prasatama ... a jelikož to největší prase Costa bude asi chybět, tak vyhraje Barca ....

Reagovat
Cizinkx

Jak si zjistil, že nejprotěžovanější, a největší prasata? Máš nějaký graf? Docela mě to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

ved nevidis ze to pisal typicky hejtersky fanusik Realu?... na take komenty je aj skoda drat klavesnicu s reakciou

Reagovat
X-bano-X

Chápem, že je prvý apríl, ale toto je príliš okaté. Nikto ti nikdy neuverí, že sa v štvrťfinále LM stretne Real s Realom

Reagovat
Dr. Admess

Dost těžkej zápas, snad se nám podaří udržet nulu. A nedivil bych se, kdyby to skončilo 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ve třech zápasech padlo dohromady jenom 15 střel na bránu, ale my konečně nastoupíme se zdravým a ve formě hrajícím Messim a Iniestou, takže minimálně 2 góly očekávám. Otázkou je sestava, kterou po dlouhý době deníky nevypustily už několik dní před zápasem, přál bych si trojku Neymar - Messi - Alexis, ale asi se dá očekávat, že se Tata opět rozhodne pro větší kontrolu hry a klasiku z velkých zápasů, takže nakonec nastoupíme s Cescem a jeho jarní formou. Hodně by nám pomohlo, kdyby nenastoupil Costa, ale s tím se počítat nedá, ať si Simeone říká, co chce. Atléticu už takhle bude chybět Raúl, navíc sám Costa stoprocentně bude chtít hrát a naťuknutí ho v tom těžko zastaví, zvlášť když na podzim přiletěl do Vídně den před zápasem s berlema a nakonec dával dva góly.

Reagovat
Kily

mně už přes týden něco říká, že to z pohledu Atletů dneska dopadne podobně jako letošní semifinále CdR

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak hladký průběh nečekám, ale okolnosti hrají dost proti nim. Konec v LM by pro ně ale mohl být celkem pozitivum, protože karty mají rozdaný jasně, na titul v lize jim stačí 7 zápasů, v LM 5 se soupeři z TOP8 a na obou frontách zároveň šance nemají.

Reagovat
Kily

taky se na to tak dívám, ještě by to mohlo podpořit to případné Costovo zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mě pobavil nový díl Crackovie, hraje v něm skutečný Laporta a má tam pár super hlášek, kterýma si dělá srandu sám ze sebe a ukázal docela slušnej hereckej talent.

https://www.youtube.com/watch?v=NbfqGJq8sYI (na konci)

https://www.youtube.com/watch?v=VodFtS7Bu8E

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, Pinto udělá kiks, bude červená a penalta. V druhem poločase Mascherano červená, přímák a gol. Rohový kop a 0:3. V 90 minute přímák pro Barcu, Messi na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

najprv som si myslel, že to myslíš vážne, ale keď si napísal priamak pre barcu a gól z toho, tak som pochopil, že to je 1.4.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je nerealny i jako april barcelona v 10 a jeste penalta proti nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 1. dubna, tak by chtělo nějaký vtípek, třeba v podobě nestranného sudího na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Během utkání přistane padákem Shakira a vyhulí všem, opakuju úplně všem kromě Piquého a ten rozhodne...

Reagovat
smazaný uživatel

U Piqého ale neni jistota do jaký brány skoruje :D

Reagovat
smazaný uživatel

všem na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

prianie 1-2 (cesc-DC, miranda)

tip 3-0 (messi pen., alba, peter)

Reagovat
smazaný uživatel

Přání Spíš si přejte aby to váš bílej aušus neprojel s Dortmundem...

Reagovat
2miguel1

Barcelona vyhrá - rizhodca

Barcelona prehrá - koniec barcelonskej éry

.

.

Dani

Reagovat
boryland

2:0......Leo 2......

Reagovat
bandwagoner

0:2

Reagovat
Dr. Admess

100. pro letošní výhru Barcelony v lize, v Lize Mistrů i v Copa del Rey.

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo na jakym programu to dnes dava barca vs atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 2:1, alespoň jedna penalta v zápase, a jedna červená..

Reagovat
maxton

velmi dufam v remizu, najlepsie 1:1

Reagovat
Billy McClane

Dani Alves: „Ak vyhráme, vždy za tým budú rozhodcovia...“

Konecne povedal volaco zmysluplne

Reagovat
sensei25

Tento zapas nebude v TV?Kto sa ma pozerat na traposov z Mnichova?

Reagovat
-Carles-

Tata sa bude podla mňa držať osvedčenej zostavy s trojicou Xavi, Cesc, Iniesta. Otázne je len to, koho k Leovi. Dnes by som posadil Neymara a skúsil Alexisa.

Reagovat
alcantara

Dnes ziadny stres, az prilis dobry pocit u mna. Myslim, ze tento dvojzapas o chlp zvladneme, nieco ako PSG v minulom roku, hoci teraz sme na tom o nieco lepsie. Je velka skoda, ze sa musime navzajom konfrontovat, radsej by som nas videl vo finale Pokial zachovaju Xavi, Andres a Leo standard z poslednych tyzdnov, nieco tam padne. Tipujem klasiku tazkych zapasov, co znamena,. ze Cesc, ktory nevie, co ma v zalohe robit, nas bude strasit.

Visca el Barça!!!

Reagovat
-Carles-

Na druhej strane, tento model so Cescom zatiaľ zaručuje úspechy, aj keď na ihrisku nepôsobí že by mal na hru výrazný vplyv

Reagovat
Jerichoo

Budú to niekde dávať? Niekto sem raz hádzal link, v ktorom bolo napísané na akých kanáloch sa daný zápas hrá

Reagovat
alcantara

Tiez by som rad vedel.

Reagovat
-Carles-

All stars na sedlárskej

Reagovat
alcantara

Podnik oproti Irishu?

Reagovat
-Carles-

Jo hneď oproti. Nikde inde v TV Barcu nedávajú, tam si môžeš vybrať.

Reagovat
alcantara

A co to je za program, ked nikde inde nebezi

Reagovat
-Carles-

Netuším na akom programe Asi tam majú nejaký kanál, ktorý bežne v podnikoch nebeží. Ja som tam včera písal, či dávajú Barcu a keďže bola odpoveď pozitívna, hneď som si tam miesto rezervoval.

Reagovat
alcantara

Ja by som tam kludne siel, hoc tam asi nikoho nepoznam,vacsinou sa schadzame partia u nas v pk, fanusik City, Chelsea a ja a navzajom si nadavame Chodievas tam s nejakou partiou pravidelne?

Reagovat
-Carles-

Jo s malou partiou (2-3) ľudia keď vydá čas, ale skôr chodíme inam, malý rím na šafku alebo havana na družbe. Allstars len kvôli tomu, že to inde nejde a na United sa mi pozerať nechce.

Reagovat
alcantara

Ale ked tak semifinale, ak bude, dnes by ma pivo zabilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to právě chlapi řeším, tak kam mám přijít?

Reagovat
X-bano-X

Tiež tam chodím. Atmosféra je tam vždy parádna. Dnes si však vystačím doma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se snad na tu nudu nebudeš dívat,ne?

Reagovat
Jerichoo

Pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa ode mě není žádná, jen od tebe . Nadáváš stále na nudu Barcy a podjatost jejich rozhodčích , ale zápas si nenecháš ujít . Prostě pointa je v tom , že sledujeme , co se nám líbí.

Reagovat
Reggie

Neskutecny, ze uz se tu breci i pred zapasem . Doufam, ze to rozhodci zvladnou, protoze uz me nebavi cist tyhle hovna porad dokola. Smysluplnou debatu aby tu clovek pohledal, ale plac a srance jsou tu uplne vsude.

K zapasu: Bude to hodne tezky, fyzicky urcite narocny. Nejvetsi strach mam z nasi obrany a z Pinta, ale snad se vsichni hecnou. Dulezity bude, jestli budou mit vsichni chut do hry, jako napriklad AC loni doma. Neco takovyho bych si rad zopakoval

BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo si poranil koleno a čeká ho dvouměsíční pauza

ŠOK ! Real Madrid se musí do začátku jarní části sezóny obejít bez útočníka Cristiana Ronalda devětadvacetiletý Portugalský reprezentant si v ligovém zápase proti Rayo Vallaceno natrhl meniskus v levém koleni a musí na operaci, po níž stráví na marodce zhruba osm týdnů... Ronaldo si zranění přivodil na konci druhého poločasu sobotního duelu v devadésáté minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Apríl?

Reagovat
smazaný uživatel

Má to být aprílový "vtípek" ale mi to teda vůbec vtipné nepříjde. Nenachytal jsem se na to, protože jsem něco v tomto duchu dneska očekával, ale takové rádoby vtípky z pověrčivosti nesnáším, nechápu, proč zrovna takový idiotský článěk vydali. Mohli si vybrat lepší téma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dava to Digi Sport LM 1

Reagovat
alcantara

Vlastne jo, to mi nenapadlo, to nejako poriesim v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

na netu se to asi nedá naladit, že?

Reagovat
2miguel1

http://www.wiziwig.tv/ ...stiahni si sopcast a budes to mat v HD kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

a to je co dugi sport LM 1?KDE to mam vzit???

Reagovat
Ed_Hazard

keď už je prvý apríl, tak nech to má grády:

UTD - FCB 2:2

FCB - Atleti 1:2/2:3

hlavne nech je pekný futbal (dnes to vidím na španielsky duel) a nie som sklamaný ako pri final part HIMYM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší sestava podle mě: Alvez - Pique - Masch - Alba, Busq, Iniesta - Xavi - Fabregas, Messi - Alexis ..Sestava 4 - 1 - 3 - 2 je podle mě ideál, na Atlety to chce něco flexibilního a hodně hrát v záloze - tj. minimálně jim propůjčovat balon...Popř. sestava 4-4-2 . Hlavně chci vidět sedět Neymara, kterej by byl proti Atletům dle mě uplně jalovej (a víc v poloze "leh" než "stání" )

Reagovat
smazaný uživatel

při takym "záložním" nepodcenení si myslim že Barca uhraje krásnej výsledek 3-1

Reagovat
Ed_Hazard

nie je tá záloha s Xavim až príliš statická na Atletov?

Reagovat
smazaný uživatel

stli chceš ve hře 4 záložníky, tak koho jinýho tam dát...Já si myslim, že to bude hlavně o tom moc jim nepůjčit balon a ten Xavi je stále v kontrole balonu skvělej. A viděl bych úspěch v kolmicích za obranu na nabíhajícího Messiho nebo Alexise, ale tu zálohu mít ztuženou a držet jí dál od branky Atletica, aby se v případnym protiútoku rychle všechen blok stáhnul na svojí půlku a pomáhal bránit...Koneckonců, někdy bych chtěl i vidět Barcu zalezlou a číhající na protiútoky Alvez, Alba by to tam rychlostí mohli zavést, jim by nabíhal Messi a Alexis a v druhý vlně protiútoku by dobelhávali X+I+F ...to mě jen tak napadlo, taková zvláštní představa..ale sem zvědavej jak by se hrálo dobře Atletům proti hodně defenzivně hrající Barce.

Reagovat
Ed_Hazard

môže byť, pred nejakým časom som tu čítal od niektorých Culés (netuším už kto to bol), že s Xavim je tá záloha lenivá a pomalá

ale súhlas, základ bude nedať Atletom loptu....aj keď oni sú na to celkom zvyknutí po zápasoch s Realom a Barcou, tak uvidíme večer

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi volal Tátovi?

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče nemůžu se dovolat, nevim předvolbu na to blbý španělsko...Prostě si myslim, že to zas nějak takticky posere...Nejhorší by bylo, dyby dal sestavu 4-3-3 s tim ze v zaloze fabregas a utoku neymar....ten fabre v zaloze klidne, ale v čtverný a neymara tam prostě dneska nechci vidět, proti silově hrajícím atletům se podle mě nemá šanci moc prosadit, tam hraje prim jen pro Messiho a Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Neymarem s tebou souhlasím, ale Fabregase bych radši viděl na LCF...vrozestavení 4-1-2-1-2 by byl platnej jako podhrot...

Reagovat
roman1978

co pořád máte proti tomu neymarovi? je pořád stokrát lepší než, jakákoliv jiná volba na jeho místo. nejlepší je to neymar, messi, sanchez. pedro neumí vůbec nic, každý balon pokazí a nebo příhraje dozadu, jediné, co dokáže, je běhat. aaa. a hlavně do útoku necpat líného cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jen nemá formu...

Reagovat
roman1978

moc ne, ale je platnější než pedro. každý je lepší než pedro

Reagovat
Mishko

Neviete niekto, či sa niekde nedá podať, že Messi dá gól z penalty?

Reagovat
Ed_Hazard

pochybujem, ak by to niektorá stávková vypísala, do zajtra by vyhlásila krach

Reagovat
roman1978

tak já teda osobně ti dám kurz 1,3. vsadíš si?

Reagovat
Ed_Hazard

na barcu/proti barce zásadne nepodávam.......to ma naučil život

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Přece jsi vždy přesvědčený o tom ,že Barca bude kopat penaltu a že soupeř dostane červenou , tak co tě nevypočitatelného naučil život? Měl jsi to dát , to přece nebyl žádný hazard , ale čistá tutovka.

Reagovat
roman1978

více ŽK: Barcelona 4 - stejně 4,5 - Atl.Madrid 1.55

Červená karta ANO 3,2 - NE 1,25

Penalta ANO 3,2 - NE 1,28

Reagovat
Mishko

no to vidím, ale ja by som chcel podať presne na to, že dá gól Messi z penalty... pár mesiacov dozadu to pri nejakom zápasy bolo medzi Špeciál stávkami, no dnes nič... škoda, kurz +- 5 by som hneď bral

Reagovat
roman1978

tak si dej kombinaci, že dá messi gól a taky penalta. je tam kurt 1,6 a 3,2 a hned máš 5

Reagovat
Mishko

asiže to nejde skombinovať

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo poradit kde tento zapas mohu sledovat????na jakym programu

Reagovat
smazaný uživatel

Madridské slzy neoschly ani za týden. A dokonce tečou i pod zápasy, které se Realu vůbec netýkají.

Reagovat
valloire

super. Ty pičo,ty si nás vodíš !!! Jsi bezva.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni tečou jen pod články Barcelony , to si všimni. Jsou to opravdoví chudáčci .

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc sem davaji zapasy ktery nikde nevysilaji,takze se dozvym zitra kdo vyhral ve zpravach

Reagovat
roman1978

dozvym

Reagovat
smazaný uživatel

kde se to da sledovat pane chytrej

Reagovat
roman1978

na internetu je asi milión odkazů

Reagovat
smazaný uživatel

treba?

Reagovat
roman1978

což takhle prostě napsat barcelona atletico online a něco ti vyskočí

Reagovat
roman1978

třeba sportlemon, rojadirecta atd atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 z penalty a červená pro barcu

Reagovat
El Campeon

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
El Campeon

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 doufam atletico je nevyzpytatelny tym

Reagovat
CHONG

Neymar sebou flákne nebo zahraje rukou ve vápně a bude to v kapse.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Hmm, Swarley?

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Gabi, Tiago, Koke, Arda Turan, Villa y Diego Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa, jak nečekané

Reagovat
alcantara

Pinto, Alves, Alba Pique, Mascherano, Xavi, Busquets, Cesc, Iniesta, Messi y Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

klasiika

Reagovat
Atlético de Madrid

tohle se bude bránit líp, než kdyby tam byl Pedro/Alexis.. na druhou stranu jsem zvědav, jak budeme bránit Messiho, s tím mají všechny týmy vždycky největší problém a mnohdy je to klíčovej prvek zápasu

Reagovat
alcantara

Dnes citim, ze nieco velke vyvedie, po Madride ste jeho najoblubenejsi super a konecne nastupi proti Vam s formou blizkou svojmu limitu.

Reagovat
Atlético de Madrid

bohužel, taky se bojim, že proti takhle dobrýmu Messimu jsme už dlouho nehráli..celý je to o tom, že dobrej Messi znamená víc pohybu, víc šnací a naše obrana ten tlak nemusí ustát..ale pořád doufám, že Cholo má nějakej super plán, jak ho zastavit jinak jen tu statistiku poupravim - Messi dal nejvíc Seville (23), Realu (21), Osasuně (21) a až pak Atléticu (20)

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Neymar y Messi.

Reagovat
2miguel1

.

.

Cesc nech si ma nepraje ak zahrá svoj "zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi by bylo Iniestu do zalohy a Alexise(Pedra) na kridlo ,ale tak snad Tata vi, co dela...

Reagovat
2miguel1

Iniesta bude mať podla mna volný pohyb, on v tej zálohe dosť často bude, len s Cescom niekedy ako keby hráme o jedneho menej

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad pude na hřiště Alexis brzo. Na Camp Nou vstřelil snad 80% svých gólů. Pedro by byl určíte taky platný. Já bych to postavil iniesta - Bus- fabre a ney-messi-alexis. .s tim, že za dobrého stavu poslat xavihk uklidnit hru a potom i Pedra

Reagovat
roman1978

aji ja

Reagovat
valloire

Dneska vyhraje s přehledem Barcelona Musím říct,že ten tým obdivuji. Podává teď excelentní výkony. Nejlepší je Messi.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

tak už to chápem

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš , že to jde , tohle se dá číst i na druhý den.

Reagovat
LAM

Očekávaná sestava která zatim byla úspěšná.

Druhá věc je opět základ pro Mascherana.Jestli dnes bude hrát jako proti Madridu a zas přes něj půjdou goly tak je to jeho hřebíček do rakve od fanoušků.A i Martino by to slušně slízl za to že by ho postavil.

Reagovat
Mercury

Nerozumím proč nehraje někdy/nikdy Bartra, podával dobré výkony. Mohl by to být takový Varane z vlastní akademie, ne, Mascherano, furt dokola, i když hraje jak hraje. To je nad mé chápání, argument o zkušenosti obstojí jen do určité chvíle.

Reagovat
smazaný uživatel

na ME U21 bol vyborny

Reagovat
Rssa

Bartrabauer tam letos hraje hodně dobře a určitě bych ho příští rok rád viděl jako třetího stopera

Reagovat
smazaný uživatel

to bude match

stanice na acestream, mimo iného to dáva sky sports 1

http://api.torrent-tv.ru/t/BgF2xM3fd1KWxgEVO21eprkQPkZi55b0LosbJU8oeZVikr1wPAmjkV%2ByixKZYNGt

Reagovat
Phillipinho

Nemas odkaz na ten sky sport ?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://7bbbf192ee0512ed2490a4d9ef1bd65188cea1f5 SD

acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692 HD

Reagovat
Phillipinho

Dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden odkaz nejde otevřít...

Reagovat
smazaný uživatel

bez acestreamu nie, to je snáď jasné

Reagovat
alcantara

30 - Atletico Madrid have played the most games in #UCL history (excl. qualifiers) without having been given a red card.

Tak teda dnes premiera

Reagovat
Atlético de Madrid

však my máme víc klubovejch rekordů k překonání - třeba ještě nikdo nikdy nevstřelil hattrick v novodobý Champions league

Reagovat
smazaný uživatel

Další červena ve prospěch Barcy? To by asi někdo nerozdychal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak to nemůže dávat žádná česká nebo slovenská televize.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to volové

Reagovat
smazaný uživatel

MU s Bavorama je velký lákadlo, to se nedá svítit.

Reagovat
Kenneth

Ani ne. Ja se radsi dneska podivam i na nudny katalansky fotbal.

Reagovat
Mrvinho

Tak se dívej na Bayern s MU

Reagovat
smazaný uživatel

ATLETI !!!

Reagovat
Mishko

Visca el Barça!

¡Més que un club!

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto nahodou kvalitny stream okrem ace?

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Reagovat
roman1978

pintooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto první chyba.

Reagovat
Kenneth

Cule Villa.

Reagovat
Fairplay

Ten Neymar je takovej hnis

Reagovat
Kenneth

Takovou vrtuly z niceho Neymar. Odpad proste toto.

Reagovat
Dr. Admess

To není vůbec dobrý. Proč se radši nemohl zranit Masche?

Reagovat
Atlético de Madrid

kdo ho zranil? však Pique vyskočil a blbě mu přepadnul přes záda...

Reagovat
Dr. Admess

A kde píšu, že Piquého někdo zranil?

Reagovat
Atlético de Madrid

jo pardon, já četl "proč radši nemohl zranit Masche"

Reagovat
LAM

A jsme v hajzlu bez Piqueho

Proč se nezraní ten zákeřňák Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace dotažená až do střídání, žůžo taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto-Bartra-Mascherano - tak tohle bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Koke slušne po nohe

Reagovat
kvasha16

tak co, kolko este budu hrat Atleti v 11-tich? ja tipujem tak do 50-55 v pripade ze Barca neda gol

Reagovat
technecium

Atletico může jít do zapasu s celkem jednoduchou taktikou... A to zranit co nejvíc soupeřů. Vyřadí si soupeře jak pro odvetu, tak pro zbytek ligy. Easy a ani by mě to od toho týmu šupáků nepřekvapilo.

Reagovat
Atlético de Madrid

koho že Atlético zranilo?

Reagovat
technecium

Všiml sis toho může? Nebo to slovo neznáš?

Reagovat
Atlético de Madrid

ok, v tom případě může jít Bayern do zápasu s United taky s taktikou zranit co nejvíce soupeřů

Reagovat
technecium

Co má s tím společného Bayern? Pleteš si holínky a hodinky a víš proč? Protože se oboje natahuje...

Reagovat
Atlético de Madrid

pokud může jít jeden tým s takovou taktikou, tak může i druhej.. nebo proč myslíš, že by Atlético mělo zranit víc hráčů barcelony než Bayern hráčů United? Atlético hraje tvrdě ale nezraní o nic víc hráčů než každej jinej průměrnej tým

Reagovat
technecium

A proč na mě argumentuješ Bayernem, kterej mě absolutně nezajímá?

Reagovat
Atlético de Madrid

proč podle tebe může spíš hrát na zraňování soupeřů než ostatní týmy?

Reagovat
technecium

Abych ti lépe nastínil situaci, jak tady argumentuješ.... Paní učitelko, kudy se jde na Sněžku? Víte děti, Praha je hlavní město České republiky

Reagovat
Atlético de Madrid

no ty tu spíš meleš o nějakym týmu šupáků... já jenom nechápu, proč podle tebe Atlético může hrát s taktikou na zraňování soupeřů..to snad každej tým kdyby chtěl, ne?

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
Atlético de Madrid

ok

Reagovat
Dominator

Lenze Bayern by nezabil dve muchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To přeháníš!!

Reagovat
Atlético de Madrid

koho že Atlético zranilo?

Reagovat
alcantara

Mate nejaky slusny sopcast pripadne link, ktory neseka? Dik.

Reagovat
alcantara

Mate nejaky slusny sopcast pripadne link, ktory neseka? Dik.

Reagovat
patas92

Channel - 151570

Reagovat
smazaný uživatel

Co tímhle chtěl Dani říct ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Dani prosim, bez do City a kohokoliv, kdo umi na 10 metru nacentrovat bych koupil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Andres skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný Messi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta mohol na neymara este davat

Reagovat
smazaný uživatel

Messi fantasticky. Iniesta klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo napsat, jak to zatím vypadá? Kdo je lepší, co šance? Bohužel mám dřevěnej počítač, takže se mi každej stream neskutečně seká. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc, klasicky nuda, pinkanie okolo 16ky atl.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mel radsi zustat doma, dve nejvetsi sance (Iniesta, trestnak) Barcelony po jeho lacinnejch ztratach ve stredu pole..

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nechápu, co teď Simeone zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je tragédie. Dokope je tak daleko a pak zradí sval.

Reagovat
smazaný uživatel

DC19

Reagovat
smazaný uživatel

neymarovi to riadne odskakuje niekedy, na to akú ma techniku

Reagovat
Fairplay

Atletico se vůbec nechytá, hrají na jejich poměry až nečekaně připos.raně a zezadu a myslím si, že to přesně bude nahrávat Barceloně. Asi už jim i dochází síly, přeci jen se blíží konec sezony, ale pokud se zázračně nevzchopí a nezačnou hrát jejich klasickej fotbal proti silnějšímu soupeři, tak nemají sebemenší šanci. Jo a Arda se mi vůbec nelíbí, hraje strašně opatrně a brzdí to..

Reagovat
smazaný uživatel

Že co měla Barca za šance?

Reagovat
Fairplay

O šance tady nejde. Když nalosovaly Atletům Barcu, čekal jsem, že opět budou praktikovat jejich tvrdej, agresivní fotbal s vysokým napadáním. A místo toho to hrají klasicky na Barcelonu jako 80% dalších týmů, tohle Barca umí prolomit.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone tak hrál i na San Siru. Očekával jsem to.

Reagovat
valloire

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je tam úplně zbytečně

Reagovat
patas92

to je vždycky v tomhle složení

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Ale sám nevim, jestli bych to radši postavil Xavi-Iniesta, nebo Cesc-Iniesta. Jedinou výhodu to možná má, že tam Tata zkusí ve 60. minutě poslat nadrženýho Pedra/Alexe za jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dani, na to ze je to profesionalni fotbalista a mel by mit nejakou techniku, tak vubec, ale vubec neumi centrovat, vzdyt on to bud prestreli stadion, nebo do toho nejak pichne a snad to nekoho trefi. Podle me ani vubec nevim, kam ten mic chce posat

Reagovat
Atlético de Madrid

jako Alvés? poslední roky to moc nedává, ale míval jedny z nejlepších cenrů na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni 3 roky to absolutne neskutecne nedava

Reagovat
smazaný uživatel

Akože, výkon sa mi celkom pozdáva, Atléticu nenechávame skoro žiadny priestor a rýchlo ich oberáme lopty. Chýba tomu už len gólik.

Reagovat
Dr. Admess

Wau. Ten Arda je taky slušný hovado.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žeru Albu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Bartra zahraje normalne mic a on to piskne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vylízanec Turan už měl mít dávno REDku! Nějakej stream, kterej se neseká?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě pobavilo...

Reagovat
smazaný uživatel

at to dneska dopadne jakkoliv, alespoň do 75. minuty chci vidět fotbal bez zákeřností a chyb rozhodčích,,prosím..

tip: 1:0

Reagovat
CHONG

Takže Neymar sebou ještě nefláknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Utři slzy, ono to ještě přijde.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to dost vyrovnaný. Barcelona klasicky drží míč, ale vyloženou šanci si dokázala vypracovat jen po té akci Messiho a Iniesty. Atlético tam taky svoje šance mělo, ale bohužel to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel teď bude penalta pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Mercury

Messi, Sergio a Bartra zatím výborní. Neymar opět naprosto ztracený, Cesc taky. Alexis i Pedro na plac co nejdřív proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi koukám na jinej zápas, ale Neymar patří k tomu nejlepšímu, dvě žlutý na něj, plus se dostává celkem do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem to ani neotevřel, ale tuším že to bude Apríl

Reagovat
X-bano-X

Nadpis úžasný a potom v texte že nemal odpiskať penaltu na Ronalda ani na Neymara

Reagovat
CHONG

Až na to, že "faul" na Neymara rozhodl zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že kdyby se Barca složila, rozhodla by "penalta" na Ronalda.

Reagovat
CHONG

To je hodně velké kdyby, rozhodující nebyla penalta, ale červená karta.

Reagovat
X-bano-X

Jasne. Rozhodol zápas, tak isto ako ho rozhodla penalta na Ronalda.

Reagovat
valloire

''Neymar či Pedro, si často chtějí vynutit penaltu.'' Ten článek je tendenční...Neymar ani Pedro vůbec nesimulují.

''Možná to jsme často právě my, rozhodčí, myslíme na to, jak zareagují lidé v Katalánsku na to, co děláme. Tlak je z jejich strany obrovský'' to je nemožný,Barcelona spoléhá vždy na své vynikající hráče

Reagovat
CHONG

Tak snad teď bude mít klidnější spaní, když se tak pěkně vypovídal, čurák zasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si myslíte, že to není APRÍL jo? :D kterej debilní rozhodčí by se přiznal, že nějakému týmu připískával? :D

Reagovat
CHONG

Třeba rozhodčí, který pískal Lyon - Monako.

Reagovat
patas92

Dneska se gól bude dávat těžko, na druhou půlku prostě musí Pedro nebo Sanchez, nejlépe místo Cesca...btw Bartra skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem teda čekal, že to bude horší, ten prostor tam je, jenom ho využít

Reagovat
smazaný uživatel

zatím zápas podle očekávání :) hlavně nedostat doma gol

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bitva, jako všechny letošní mače s Atletama. Jsem trochu zklamaný, protože jsme na ně vůbec nenastoupili a čekáme ... a čekáme ... čekáme, co vymyslí Messi. Taková taktika může fungovat na City nebo Real, ale na Atletu musíme vymyslet něco navíc.

Cescovi nepřijdu v týhle pozici na chuť, takže to nemá cenu komentovat. Že by Alexis byl platnější, než Neymar, je taky každýmu jasný. Ney si prvně musí udělat pořádek v hlavě. Evidentně ho ta jeho kauza zasáhla. Na druhý straně by ve druhé půlce mohl vyprodukovat na Atletech nějakou rudou - žlutí se jim to tam pořádně. Kromě Thiaga celá záloha ...

S obranou jsem spokojený, ale Atleti na nás toho moc nezkusili - přijeli si pro plichtu a tu zatím mají.

Pinto je nejistý v rozehrávce, ale to je stará písnička. Jedním okem sleduju Courta a druhým DDG. A nám chytá Pinto. Chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Musime ich roztrhat v zuboch

Reagovat
hntlyl

balon na penalte a Pinto zveda ruku a omlouva se

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas bude o tom, kdo se s čím lépe vypořádá ve vlastních řadách. Atlético s útokem, protože bez DC19 je to poloviční a Barca s obranou, protože mít na stoperech Masche s Bartrou a v bráně Pinta, to chce velkou odvahu. Jo a smrí to redkou. Hrát opatrně!!! Protože o Neymara se stačí otřít penisem a letí jak strýček Fido.

Škoda, že David neproměnil hned první hřebíček do rakve, hrálo by se lépe. Neymar zatím klasika, největší hnis současného fotbalu, vlastně ona celá Barcelona je docela hnis, když se to vezme kolem a kolem. Pro místní klučíky připomínám, že fotbal je chlapská hra a ty fauly, co předvedlo Atlético nebyly nic zvláštního. V pohodě.

Reagovat
X-bano-X

jo jo boli úplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale ten současný španělský trend je k smíchu. A jak známo trendy udávají nejznámější, Barcelona a Real. Padat po každém kontaktu a otáčet se na rozhodčího je smutné. Opravdu mi to nechutí fotbal. A pak si tady číst po pár normal faulech, že jsme prasata, to fakt ne.

Reagovat
X-bano-X

Každý faul, ktorý bol ocenený kartou, bol ocenený správne. V druhom polčase ste tam mali dosť ďalších faulov, no rozhodca to nechal tak, keďže by šlo už o druhé žlté a spravil dobre. No hovoriť o niektorých fauloch, že sú normálne.......

Reagovat
valloire

to je na tebe klučíku

Reagovat
alcantara

Boli v pohode na kartu. Este by mohli take fauly predviest v druhom polcase a bude to v pohode este viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, karty v pohodě.

Reagovat
valloire

a ty jsi taky klučík

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Nesouhlasím. Atlético hodně borce Barcelony fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale ...

Reagovat
valloire

to je něco,taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, já v Barceloně byl. Ta organizace mě uchvátila, Camp Nou nádherný, dýchlo to na mě klasikou a hrdostí. Ale momentálně si zvykli na každý odpískaný kontakt, hráči jdou pohledem po rozhodčím, hlavně Neymar. Tak reaguje i obecenstvo. Asi se tam zapomíná, že fotbal je opravdu původně chlapský sport a hráči by měli soupeřit a prát se o vítězství. Ne očekávat pomoc od rozhodčího při každém nezvládnutém souboji. Brych dnes výborný, karty udělil správně. Nade mnou se ale objevilo, že Arda je prase. Proč? Tohle prostě nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas bude o tom, kdo se s čím lépe vypořádá ve vlastních řadách. Atlético s útokem, protože bez DC19 je to poloviční a Barca s obranou, protože mít na stoperech Masche s Bartrou a v bráně Pinta, to chce velkou odvahu. Jo a smrí to redkou. Hrát opatrně!!! Protože o Neymara se stačí otřít penisem a letí jak strýček Fido.

Škoda, že David neproměnil hned první hřebíček do rakve, hrálo by se lépe. Neymar zatím klasika, největší hnis současného fotbalu, vlastně ona celá Barcelona je docela hnis, když se to vezme kolem a kolem. Pro místní klučíky připomínám, že fotbal je chlapská hra a ty fauly, co předvedlo Atlético nebyly nic zvláštního. V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem o tobě lepší mínění. Ale o tom je život , že se člověk stále učí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze být pouze rezervovaný. Sport jako je fotbal probouzí hlavně ony emoce. Já jsem jim dal včera průchod. Trošku jsem to přehnal s neomaleností, to je pravda. Ale píšu to tak, jak si myslím, že to je. Neymar je padavka a je jakýmsi odrazem neustálého ublíženectví a hlavně zbytečného nátlaku na sudí. Nebudu pokrytec a vím, že simulování je dnes součást hry (částečně se tak hráči sami chrání před zákroky soupeře, ale zvykli si toho využívat, v tomhle ohledu je prostě Barcelona nejvíce vidět). Je třeba mít oči otevřené a já nemám problém přiznat, že Atlético včera hrálo nekoukatelný fotbal a nebo uznat nesporné a častokrát kouzelné kvality například zrovna Barcelony. Opravdu tleskám, že jsem četl příspěvek v jiné diskuzi, kde příznivce Barcelony napsal, že je pro něho Neymar skoro k nevydržení. Představ si, že bys proti němu hrál a on pořád padal. Vždy je na to třeba nahlížet z více stran.

Takže shrnutí:

Moje negativní emoce jsou k smíchu, Neymarovo simulování je k pláči a Barcelona je v tomhle ohledu, který jsem výše už několikrát rozepsal také hnis. Jinak k nim mám respekt, já na Camp Nou byl a byl jsem z toho půl roku unešený. A to byla jen exkurze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komentátora na stadionu není ani 80 tisíc lidí.

Reagovat
Billy McClane

Hlavne nech sa este kapacita navysi pri prestavbe

Reagovat
asskicker

Hlavne si to zase pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Alba hraje dneska hodne slusne

Zato Alves, kdyby mel nekoho, kdo ho muze posadit na lavku, tak uz by davno sedel.

Reagovat
patas92

do piče

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Hovnoooo Sice jsem to neviděl, ale livescore potěšilo. Dobře gólová minuta.

Reagovat
valloire

MU taky vede

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

pekná strela no

Reagovat
smazaný uživatel

atl aj utd v rovnaký čas

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
roman1978

ty pičo wow. jak někoho napadne z takovéto pozice vystřelit? wow

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz v brane soupere vidis takovyho saska, tak co by ne..

Reagovat
Ángel di María 22

Mělo to tam padnout i Mesutovi tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

I Benzemovi.

Reagovat
Ángel di María 22

To bylo o něco blíž, ale taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to byly dve uplne dokonaly strely, jak umistenim, tak silou.. Fakt skoda..

Reagovat
CHONG

Proti Pintovi je to přirozený instinkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná rána. Skoro životní.

Nicméně ... letělo to dlouho. Tohle by se asi dalo chytat.

Reagovat
Pettirosso

hovno životní, Diego umí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Hroššo style...

Reagovat
smazaný uživatel

.. trochu komplikace ale to otočíme..

Reagovat
smazaný uživatel

VELMI DŮLEŽITÝ GOL PRO ATLETY

Reagovat
smazaný uživatel

no shit

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro za Cesca a Alexis za Neymara. Hned

Reagovat
patas92

jak dlouho tam ten zbytečný Cesc ještě bude?

Reagovat
alcantara

Krasne ako vykryvaju priestory a su pohyblivy. Messimu nedaju ani cm priestoru. Fantasticky tim, bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tata si jede svoje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

penalta na Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

Cas skakani prichazi..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

letecký den

Reagovat
valloire

Iniesta nikdy nesimuluje ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

treba skúšať

Reagovat
Billy McClane

Nikdy!

Reagovat
Ed_Hazard

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najednou to jde....

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc si hraje svoje baroko.

Reagovat
smazaný uživatel

Huráááááá. Cesc doslova katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední zápasy hraje strašně no. Jakmile je nějakej těžší zápas, tak strašně hodně chybuje.

Reagovat
patas92

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je ve druhém poločase na vystřídání...hrozně kazí

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jesm Iniestu zakřikl....GOOOOOOOOL

Reagovat
valloire

Neymar to je paragán

Reagovat
CHONG

Neymar neumí dneska ani spadnout, že to za něj musí převzít Iniesta?

Reagovat
alcantara

Vidlaci na stadione piskaju na Davida, to je tiez zgerba

Reagovat
smazaný uživatel

Villa hroznej, sance zazdil, k tomu vubec nic..

Reagovat
alcantara

JOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

jooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta famozně

Reagovat
alcantara

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Neymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Miranda to teda pekne vypustil..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to válec.

Reagovat
alcantara

5 minut bez cesca a 3 golovky

Reagovat
patas92

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to prudce koukatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze dycky zacnou makat az se prohrava...

Reagovat
valloire

Sergio a Xavi by mu měli domluvit sudímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis tam toho za tu chvilku udělal 5x tolik

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je Busquets porad u rozhodciho.. Strasnej kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

slovo kokot je slabé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Taková Barca mi chyběla

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o co Gabimu jde - oba jasné fauly.

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Gabi von

Reagovat
smazaný uživatel

Alves U nej je to bud posranej centr, nebo nahravka zpatky, nic vic ....

Reagovat
alcantara

Leo daj im teraz gol

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar se taky rozehrál.

Reagovat
Atlético de Madrid

A rozsimuloval. .

Reagovat
alcantara

A diego si vzal teraz priklad z neho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Diego taky dost simuloval.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Billy McClane

A rozpadal

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si musí víc věřit. A co je důležitější - musí mu víc věřit spoluhráči. V předchozích zápasech mi přišlo, že mu moc nepřihrávali, přitom kdyby tam byl Pedro, tak by mu to dali. Snad mu ten gól pomůže.

Reagovat
patas92

Juanfran

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jestli chce City Alvese, tak bych prosil na kolenou aspon za 5 mega, Xavi proste v zakladu hrat nemuze, on by mel naskakovat z lavky za stavu napriklad 2:0 uklidnit a podrzet hru, dopredu uz nic nevymysli a k cemu nam tam je, kdyz je pritukava a stejne nic.

Reagovat
patas92

Tak to vůbec, Xavi je furt strašně platný, mnohem platnější než Cesc.

Reagovat
alcantara

Sosa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je picus..

Reagovat
valloire

Proč je to nenechal zahrát?

Reagovat
X-bano-X

Lebo je prvý apríl dpc

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se k tomu neměli. Po právu.

Reagovat
roman1978

nádherný fotbal. atletico nevědělo, kam se dřív otočit. jen s velkou dávkou štěstí uhájili tu remízu. nicméně, nad očekávání, oslava fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

možno tých 15 min po neymarovom góle

Reagovat
Fernando_Torres

To nebylo o štěstí, ale o tom šílenym nasazení a bojovností, s kterou tohle utkání odehráli... O štěstí bys mohl mluvit kdyby Barca trefila tří tyče a dvakrát minula prázdnou bránu...

Reagovat
Kenneth

Neymar si dneska nasadil korunu krale simulantu a picusu. Neskutecny kolikrat on ten travnik uvalel. A Atleti docela smesny vykon, mel sem pocit jako by tam nehral prvni tym Spanelska ale Stoke City.

Reagovat
roman1978

král simulantů je ronaldo a král pičusů jsi ty

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz sa z toho posral v kúte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Jak prdel na hrnec

Reagovat
Infi

Reagovat
Free_player

zásah potopená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni valeni, to je neco mezi vrutem a parakotoulem, to musel nejakou dobu trenovat..

Reagovat
frankiefcb

Pravda začínám mít na toho synka nervy. Ale na druhou stranu do Barcy vyloženě zapadnul. Je to jejich nejlepší herec či letec.

Reagovat
smazaný uživatel

z tvoji strany je to v poslednich tejdnech takova krec, ze to mozny neni ty musis mit vylozene smutnej zivot, ukrivdenej ufnukanek...

Reagovat
Kenneth

A to jako proc?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze kolem sebe permanentne jen kopes a plives, takhle zapsklej tu snad neni vubec nikdo...

Reagovat
Kenneth

A kde v tomhle prispevku kolem sebe kopu? Jo pockej, ja ti vlastne zkritizoval tvoje milacky, to je mi lito.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nekdo po prdeli do krve odjezdi zapas, necha tam srdce i dusi, tak je to smesny. ze se vubec divim, ze me ten nedostatek jakyhokoliv respektu prekvapuje. slovo nabubrelost dostava novych rozmeru...

Reagovat
Kenneth

Pokud ti tohle staci. Ja od prvniho muzstva ve Spanelsku cekal vice nez jen 9 muzu ve vapne a nakopy nekam do prdele. Vy jste si v tom zapase nevypracovali vubec nic nejakou slusnou ofenzivni akci.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tohle mi staci bohate. myslim, ze i ty bys byl rad, kdyby takovy srdce a nasazeni predvadel real. jinym zpusobem se s nimi hrat proste neda a tohle na ne vyborne plati - ostatne ctvrta plichta v rade. neni na vyber, v otevreny hre by nas barca rozmetala. vubec vydrzet tohle tempo celejch 90 minut je myslim neuveritelny. ofenzivu jinak myslim dost poznamenalo zraneni DC...

Reagovat
Kenneth

Pokud jste spokojeni s tim ze dopredu hrajete na Nou Campu jako Stoke City, tak prosim. Neberu ti to. Jen rikam ze se mi to hnusi a hned sem ufnukanej.

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, libilo by se ti vic, kdybychom to otevreli a dostali bura

Reagovat
Kenneth

Fandis Atleticu a nebo Betisu?

Reagovat
Kenneth

Po Mourinhovo predstaveni s Interem a s Realem ve finale Copy si taky kazdy myslel ze Barcelona se neda prehrat ofenzivne, jenze se uz ukazalo dost tymu od ty doby, kteri ukazali ze se s nima da hrat ofenzivne.

Reagovat
Kenneth

Az tam takovyhle vykon predvede Almeria, tak uznam ze dobry, odjezdili to aspon protoze na vic nemaji. Ale pokud ti v obrane stoji Bartra - Masch a v brane Pinto a vy se presto o nic nepokusite, tak je to proste bida a zmar.

Reagovat
Kenneth

Moc vam lichotim, vy ste se pokusili, ale to bylo asi tak vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěknej mač a zasloužená remíz. Moc jsem se bavil. Bitva dvou nejlepších mužstev v Primeře. Docela o parník.

Reagovat
valloire

dyť jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak o parnik..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenápadně.

Reagovat
One-Real

10 dní zpátky bylo mužstvo v rozkladu, sezóna pomalu v trapu, vyhazovali jste tady půlku kádru a trenéra a najednou o parník lepší, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Proste dilino a pokrytec...zbytocne riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

No jo, pokora byla vždycky ctností fanoušků Barcelony, však počkej, ono se ti to vrátí.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

No ty tu pokoru vyučuješ!

Reagovat
CHONG

Háček je ale v tom, že na rozdíl od Jiřiny, já jsem tady neměl o pokoře plnou hubu keců.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tebou , jak i dle tabulky vyplývá , jsou tam tři vyrovnaná skvělá mužstva a čistě herně mi vychází , že lepší jsou Barca a Real. Atlético si zaslouží respekt za organizaci a obětavost.

Samozřejmě , že raději přeju Atléticu než Realu , ale že bychom Real i my převyšovali a dokonce o parník?

Reagovat
Ángel di María 22

Pohodovej výsledek, teď je otázka, jestli bude Costa k dispozici na odvetu. Když jo, tak postoupí Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej vysledek, jen skoda, ze toho Neymara Miranda s absolutnim nezajmem zabranit mu vystrelit totalne vypustil..

Reagovat
Fernando_Torres

Bál se zasekávačky a nějakýho dalšího Neymarova trojitýho salta...

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, hrál Messi?

Reagovat
valloire

Byl skvělej. Nejlepší hráč světa.

Reagovat
drussbarb

Jak může někdo jako ty prudit směrem na Jiřího, to nechápu ... Vlastně chápu, ale toto mé pochopení tvé osoby ti nelichotí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdessi

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že z toho půlhodinového megatlaku nic nespadlo, ale jinak dobré. odveta bude brutální boj. a ještě: hráčům bych zakázal centry vzduchem!

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Proč? To je docela dobrá taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taktika na ubránění sebe sama za celý zápas asi 50 centrů do vápna a nic z toho (jo, jedenkrát slabá Messiho hlavička, ale to byla náhoda)

Reagovat
valloire

divný,když výškovej průměr je tak 160 cm i s kopačkama

Reagovat
smazaný uživatel

solídna nuda dnes, čakal som teda viac od oboch, atléti si šli pre krásnych 0-0, remízu však uhájili a na Calderóne to bude určite väčší zážítok

Reagovat
roman1978

Reagovat
Free_player

tak za remízu jsem nakonec docela rád uf ... Iniesta Neymar

Reagovat
alcantara

Takto to ma byt Skvely, strhujuci zapas dvoch fantastickych timov. Ak vypadneme, tak so vztycenou hlavou, nemame sa za co hanbit. Atletico je tim, ktory moze ist kludne uplne dokonca. Proste paradny futbalovy vecer a vitaz tohto stvrtfinale nech to vyhraje cele

Visca el Barça!!!

Reagovat
Kenneth

Strhujici. To jo, 90 minut oblehani jedne kasy a naznaky Atletu o nejakou akci kdy to bud nahrali pod tlakem protihraci a nebo to nakopli dopredu jak ti posledni drevaci, to bylo neskutecne strhujici.

Reagovat
One-Real

Za Mourinha by to bylo brany jako destrukce fotbalu, dnes je to strhujici zapas fantastickych tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
roman1978

a tobě to opravdu připadalo stejné?

Reagovat
alcantara

Ja by som tychto hlupacikov velmi neriesil

Reagovat
One-Real

Opravdu ti to prislo tak diametralne odlisne od toho, s cim tam jezdil Mourinho, aby mohl ten rozdil v hodnoceni Mourinhovych navstev na NC (fotbalove hledisko) a tehle tak odlisny?

Reagovat
roman1978

ano, přišlo mi to diametrálně odlišné. je rozdíl mezi tvrdou hrou a zákeřnou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych nezapomnel na diametralni odlisnost v tom, ze ty vase hvezdy skakaly jeste 20x vic nez normalne.

Reagovat
One-Real

Tak jestli je pro tebe jedinym aspektem pro rozdil mezi totalnim humusem devastujicim fotbal a strhujici podivanou dvou fantastickych tymu fakt, jestli tym hraje tvrde nebo zakerne (coz je dost subjektivni), tak mi to staci.

Reagovat
alcantara

Barcelona ma nadchla uplne, ta tuzba po vitazstve bola fantasticka. Atleti ma nadchli svojim aktivnym pristupom v defenzive. Mam ten tim hrozne rad, za to, co predvadza posledne 2 sezony. Mam pravo prist im uspech. Myslim, ze som povedal dost, bodka.

A s tym curakom chod trebars do prdele, konecne je po troch rokoch od neho pokoj a som za to velmi rad.

Reagovat
One-Real

A Real na konci prvni + ve druhe a treti Mourkove aktivne nenapadal? Ja Moua nemam rad a s jeho odchodem jsem spokojeny, ale co tu predvadite je neco silenyho. Predvest presne tohle Real, tak jsme za nicitele fotbalu, devastujeme ho, jsme ostuda Spanelska a predvadime totalni humus. Naopak Cholo je za za temer na chlup stejny vystup hodnocen jinak (viz vyse.). Atleti si zaslouzi obrovsky klobouk dolu, ale zrovna dneska to i diky respektu z LM a postupnymu utlumu sil nebylo rozdilny od nasich navstev.

Reagovat
alcantara

Nechapem, preco mi sem cpes Real, ked som sa o nom zatial ani slovkom nezmienil. Ja Vas ako klub respektujem, tvoje poucky nepotrebujem, rovnako sa mi nechce merat penisy Realu a Atletica.

Reagovat
One-Real

Sak to neni mirene primo na tebe, spis obecne. Stacilo by si projit diskuze pod clasicem za Mourinha a vzit nejaky hodnoceni soupere z vasich rad a pak hodnoceni dnesniho Atletica z vasich rad, kdy jedna a ta sama vec je na jedne strane to a na druhe vime.

Reagovat
alcantara

Nechcem davat velke vyhlasenia a hrat sa na neviniatko, kedze som tiez kadeco napisal, v globale som sa ale vzdy s Mourinhovym hernym prejavom zmieril, ci sme vyhrali alebo vypadli, nejakym sposobom som to respektoval, hoci to neocenim zrejme nikdy.

Atleti su mi blizsi, v horizonte celej sezony fantasticki, je to spanielske a technickejsie muzstvo, v mojich ociach vzdy budu viac ako Inter ci Chelsea. A bol to pre mna pohladnejsi a odvaznejsi vykon, ako predviedol niekedy Mourinho, napr. s Interom.

Reagovat
valloire

Inter ale hrál o 10,nezapomněls?

Reagovat
drussbarb

A jejich brankář dostal žlutou za zdržování už v prvních minutách, nezapomněls?

Reagovat
X-bano-X

Rozdiel je ten, že hráči atletica hrajú na hranici svojich možností. Real mal pod Mourinhom tím za pol miliardy, ktorý hral priposrane aj keď mal naviac. V tom je ten rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se stačí podívat na ty jména, kterým se to líbí ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rika BUH a naprosta EuroFotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

*legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasprosta

Reagovat
Ángel di María 22

Hrozný šášové fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej souhlas, ale já si pořád myslím, že to Atleti vzali za špatnej konec. Ty síly, který dali do Ligy Mistrů, jim budou v lize scházet. A tam měli ke trofeji blíž.

Reagovat
frankiefcb

Co síly, ale hlavně Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Costa se zranil už na tréninku. To by se zranil i bez LM asi.

Reagovat
frankiefcb

Tak hlavně, že nastoupil. To je docela nezodpovědné. Jinak by mě zajímalo, co je s Villou. Jsem nečetl, ež by byl zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je blázen. Myslím si, že řekl, že je v pohodě, ikdyž nebyl. Však to mu asi říkal před tím střídáním Cholo.

Reagovat
frankiefcb

Já vím, že je blázen, ale Cholo by mohl mít trochu soudnosti. to by se nemuselo vyplatit. Snad se dá dokupy.

Reagovat
frankiefcb

Ty vole on hrál. Viděl jsem druhý poločas a vůbec jsem netušil, že hraje. Davide Davide.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že zhrený Madristy clásico ještě nepřebolelo. Zas probrečeli celej mač.

Otázka do pléna - proč na ten fotbal koukají, když jim to přináší takovou bolest?

Reagovat
alcantara

Zavist. 11 rokov je strasne vela.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý pokus

Reagovat
valloire

Za mě můžu říct,že jsem se bavil. Barca je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

ses ozral?

Reagovat
valloire

ne,ale prohlédl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Jeď, jeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na toho vola reagujete, vždyť se dá čas daleko líp využít než se dohadovat pořád o jeho korupčnické Barceloně.

Reagovat
roman1978

aha, keneth2 přišel oxidovat

Reagovat
CHONG

To víš no, je těžké to překousnout, když i samotný rozhodčí přiznal, že nás poškodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Však se směj, jak říkal Ivánek, důležitý jsou tři body a je už jedno jak, viď?

Reagovat
X-bano-X

Konkrétne v čom? A konkrétne kde? Tak keď vyhlásil, že faul na Ronalda bol mimo vápno a vy ste šli do náskoku? Chudáci poškodení

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, nekaž to. Na jejich webu se objevil aprílový článek a CHONG to nepochopil.

Reagovat
CHONG

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Přečti si ten článek aspoň celý, dřív než tady budeš vyskakovat jak čertík z krabičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty fakt zalez nekam do diry, to je hrozny..

Reagovat
X-bano-X

Tak si to najprv prečítaj a potom hundri. Takých mám najradšej. Nemáš páru čo a ako ale rečí plné kecky.

Reagovat
Ángel di María 22

A ty klasicky v průběhu diskuze řešíš víc Real i při vašem ČF v Lize mistrů, klasika. Lýný

Reagovat
smazaný uživatel

Že ťa to stále baví rýpať. Podľa toho ako píšeš si určite starý plešatý panic s mindrákom z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej výkon od nás Atletico absolutně odešlo fyzicky..tohleto už dlouho nevydrží :) Veřím v postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš kundunde?

Reagovat
smazaný uživatel

1) nauč sa používať klávesnicu

2) fantastický výkon si predstavujem inak (a nehovorím to preto, že by mi vadilo, že ste herne zničili súpera, ale preto, že to bol priemer)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

tak určitě

Reagovat
roman1978

nechápu, proč se na to madristi koukají. v televizi, v hd kvalitě, je další fotbal a oni raději stream nenáviděného klubu

Reagovat
smazaný uživatel

I obojí se dalo

Reagovat
valloire

já mám Barcu rád

Reagovat
roman1978

tak u tebe je to něco jiného

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

My šťastnější vlastníme počítač i televizi.

Reagovat
roman1978

a to z toho něco máš, když sleduješ obojí? já to párkrát zkoušel a je obrovský rozdíl koukat jen na jeden

Reagovat
CHONG

Nedělej z toho kovbojku, zas tak složité to není, dělám to tak často, když je víc zápasů, které jsou zajímavé a zároveň v žádném z nich nehraje Real, který si jako jediný zaslouží mou stoprocentní pozornost.

Reagovat
valloire

Tak já koukal na vás a v TV občas mrknul na stav. Ale musíš mít zápas č.1,obojí nejde.

Reagovat
Elliasson

*nenáviděných klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Tatovi nedocvakne, že nemůže hrát Xavi a Cesc najednou, tak už nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já začínám mít pocit, že Tata vidí něco, co ostatní ne. Protože je do očí bijící, že s žihadlama jsme lepší, ale my hrajeme ... s Cescem.

Dneska ta změna byla neuvěřitelná. Z minuty na minutu jsme viděli jinou Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Tata tu hru i zrychlil. Xavi dává víc přihrávky dopředu a i když to furt je na větší držení míče, tak to neni vyloženě obléhání branky. Proto mi do toho Cesc nezapadá. Takhle tam máme v podstatě 5 záložníků, protože Messi to často rozehrává z půlky a vepředu utopenej Neymar. Mít na každý straně právě to žihadlo, tak je to válec (jako dneska). A kdyby se do toho přidal Cesc místo Xaviho, tak by si to podle mě náramně sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata hru zrychlil tak, jak to jen s Xavim v záloze jde.

Takže se dostáváme do situací, že vlastně máme tvůrce na fleku, kde už by mělo být nebezpečí. Navíc to hraje Cesc ještě s takovou pomyslnou grácií, čili se nepředře a neudělá krok navíc. A to je prostě na tom fleku strašně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže zatim to "žihadlo" je dycky Alves, kterej 90% centrů posere a už ani nahrávky po zemi nemaj oči...Jak sem psal ze začátku, přál sem si tam Alexise namísto Neymara (že dal gól, todle dát hold musel)

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dosť podobný tým predchádzajúcim, otázka je prečo sme začali hrať až od 65 minúty

Iniesta je zase späť a jeho forma a zdravie bude rozhodovať, či urveme letos nejaké trofeje.

Neymar je simulatnský zmrdeček a nič na tom nezmení ani jeho gól

Reagovat
X-bano-X

Tak striel na bránu bolo o dosť viac ako v minulých zápasoch. Celkovo mi to prišlo viac otvorené. no a atmosféra na NC už dlho nebola ako dnes.

Reagovat
Ángel di María 22

O to lepší, že jste si nevytvořili žádnej náskok

Reagovat
X-bano-X

To je úplne vedľajšie. Ja nežijem v Barcelone a je mi 100 krát prednejšie keď vidím že hráme pekne a proste to nedáme, ako keď hráme zle a vyhráme po náhoďáku. Odveta je otvorená a verím že vonku gól proste dáme. Či to bude stačiť je otázne ale ľahko kožu nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tie strely a šance prišli paradoxne až po tej 65. minúte dovtedy sa tam dostal do tutovky iba Iniesta po tej Messiho prihrávke v prvom polčase a potom si tam už pamätám iba tie Neymarove pokusy spoza 16tky, ktoré netrafili ani bránu.

Yop atmosféra bola skvelá, a určite pomohla v tej poslednej polhodinke aj keď v jednom momente nás tam prepískali fanúšikovia Atletov v prvom polčase na pár minút.

Reagovat
One-Real

Ty mi rekni, co ten tata blazni. Mate dve neodjistene rakety na lavicce a misto toho, abyste primocare Atletum zatapeli, vyuzivali Messiho diagonalek, paradnich nabehu od Pedra a Alexise, tak si to tam smrdlate pres prostredek, kde to Atleti maji skvele resene?

Reagovat
frankiefcb

Ještě, ež tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám tomu nerozumiem a je to asi jediná vec, čo ma dosť štve na Tatovi. Na druhej strane mu ta zostava v El Clasicu zachránila La Ligu.

Kto by to ale čakal, že budeme nadávať, že Pedro s Alexisem sedia na lavičke, najmä ten Pedro

Reagovat
CHONG

La Ligu mu zachránil Mallenco.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

To asi nedělal moc dobrý počtář, má tam dvě chyby a dvě hodnoty mu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

chytremu napovez, hloupeho trkni, na chonga, kennetha a spol. se vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsi to řekl , jse rád , že aspoň Atlético má uznalé a objektivní fanoušky ,s těmi druhými je to opravdu k neuvěření.

Jinak včerejší zápas ukázal , jak na tom jsme a že soupeři typu Atlético nebo Chelsea jsou pro nás prostě nevyhovující . Pokud nkdo rezignuje na fotbal a umí bránit , nejsme schopni si s tím poradit. Paradoxně si ale myslím , že v odvetě by to mohlo být jiné , tam snad domácí budou chtít hrát fotbal(i když mají nahráno a možná se zase vrhnou na beton) a nám by se trochu mohli uvolnit ruce. Bohužel ale můžou rozhodnout gólmani a naše špatná obrana.

Reagovat
valloire

On je ten nejobjektivnější a nejuznalejší fanda Atlética.

Reagovat
CHONG

Z cizího krev neteče.

Reagovat
alcantara

Verim v odvaznu odvetu. Gol dat musime a ajked inkasujeme ako prvi, nic tragickeho sa diat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach z Tatu. Takticky sa nezmenilo NIČ. Od poslednej Pepovej sezóny až do dnes tam proste rozdiel nie - je. Celé je to v podstate o tom, či Leo s Andresom upletú z hovna bič. Mám dve krídla v top forme a ja ich ubíjam na lávke... toto je proste zhovadilosť. Pochopím Cesca v udržovacom mači, úplne ho chápem na Xaviho pozícii, ale v tomto systéme proste nie.

Každopádne Atleti absolutórium. Toto je srdce, takto sa bojuje. Cholo ich snáď krmí surovým mäsom - draví, rýchli, hladný po lopte, vydržia lietať po zadku 90 minút. Im fakt nejde nepriať. Ak je momentálne niečo fotbalová moderna, tak je to Cholo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza,Barcelona začala hrát klasicky až po golu.Spíš bitva než pěkný zápas.

Slovo k Neymarovi: (asi tolikrát s sebou zametl).

Reagovat
smazaný uživatel

Po 65. minutě Atletico totálně rezignovalo na útok, Simeoneho 4-6-0 se zkrátka nabízelo, byl tam strach a remíza se prostě bere všemi deseti. Obrovsky chyběli RG s DC. Ale obrovsky. Barcelona si zaslouží za fotbal po 65. minutě obrovský palec nahoru. Naprosto strhující fotbal. O simulování se nebudu bavit, můj názor na některé hráče Barcy znáte a bohužel na naší straně se často přidal Diego. Tak to zkrátka je, asi nemá cenu to řešit.

Pokud bych to měl rozebrat, tak se opět ukázalo, že LM je pro Simeoneho úplně jiná soutěž než PD a nejspíše i pro hráče. Je z toho cítit obrovský respekt. Úzký kádr mu ani nedovolí nějakou odvážnější hru.

Od Atletů nejlepší Thibaut a stopeři. Beci to měli těžké a semtam zahořeli, hlavně Juanfran to dlouho zvládal bezvadně, ale zhruba jeho 3 poziční chyby mohly rozhodnout zápas v náš neprospěch. Tiago s Gabim ok. Koke se mi líbil, méně už Arda. David propadák, tohle není hra pro něho. Střídající slabší, hlavně José to v jednom momentu naprosto nezvládl. Diego životní rána, párkrát podržel míč, simuloval a kazil jednoduché přihrávky. Díky za tu branku.

Barcelona po 65. minutě úžasný kolotoč. Skvělý Bartra, strhující Busq a geniální Iniesta s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Odhliadnus od "sympatii" treba povedať, že od tej 65 min. to hodne ťahal aj Neymar. Záver mal výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Ale určitě je třeba si všimnout, že spoustu práce za něho udělal Iniesta. Uvolňoval se, uvolňoval prostor, sice párkrát zkazil a ztroskotal, ale tu odvahu s jakou se do hráčů Atlética pouštěl Iniesta, tu Neymar dlouho neměl, zlepšil se až po té brance.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta jednoznačně dneska muž zápasu (ikdyž by se to asinabízelo Diegovi za tu skvělou trefu navenek)...Messi byl utopenej a k ničemu se skoro nedostal, když byl náznak, že by se mohl začít uvolňovat přes protihráče, hned se k němu srotili další dva a přes tři se prosadit už je prostě problém, měl to fakt neskutečně těžký a asi to je i jedinej recept, jak ho maximálně eliminovat (já bejt trenér, vždycky hráče vedu k tomu ať Messiho zdvojují a klidně i ztrojují).

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Messi líbil. Jak píšeš, proti ztrojení je to těžké, ale přesto dokázal uvolnit prostor a rozdával velice přesné přihrávky.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

No já viděl druhý poločas a vůbec jsem netušil, že David hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny míče dostával do vzduchu, to je pak těžké. Při jeho pohybu a síle v soubojích... Být tam DC nebo RG v plném zdraví, tak si vytvoříme minimálně o tři situace víc.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar je fakt hrac, kteryho muze mit rada maximalne tak jeho vlastni matka. nikdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, přiznám se, že od té doby, co ho mám na očích v Evropě, tak jsem k němu někdy nespravedlivý. Dá se říct, že jeho tančící pohyby mě baví, ale ta jeho prezentace sama sebe je opravdu hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

kvality ma ohromny, jeho nabehy za obranu jsou naprosto bezkonkurencni, ale sam se srazi tim svym divadylkem....

Reagovat
cristiano.K.

a Marty

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, co ten tu predvadel s falcaem, tak asi stejne davno ztratil rozum

Reagovat
2miguel1

Cesc by mal vrátiť svoj plat a odísť dobrovolne na tribunu..zas a znova katastrofa ...Simeone to očividne vie na Barcu ...ono, pre Barcu je možno aj paradoxne hrať lepšie so silnejším superom ale slabším trenerom ako so silnejším trenerom a slabším mužstvom ...vychadza mi z toho že radšej hrať s ManUtd,(asi aj Real),PSG ako proti BVB,Atletiko,Chelsea alebo Bayern..najhoršie mi z toho vychadza Chelsea, potom Atletiko,Bayern a BVB...Atletiko to zavrelo, nedalo sa hrať našu hru, tie TOP mužstva to vedia...ono my s kludom postupime skoro vždy do 1/4,1/2 ..ale potom je tam pár mužstiev proti ktorým nám to proste nejde....dufam, že v Atletiku to bude pre nás trochu otvorenejšie, v Madride musi jednoznačne hrať Pedro, Neymarovi to proti Atletiku tiež ide ...Cesc este raz, na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chyba trénera nie Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lutujem ludi na stadione ze museli zaplatit nie male peniaze za tento humus

Reagovat
roman1978

a já lituji tvé rodiče a příbuzné, že musí mít v rodině tento humus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyjadruj sa k zapasu alebo drz hubu kreten

Reagovat
smazaný uživatel

ja lutujem teba pepik cesky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě tady nikdo nenapsal nic o Pintovi. Jestli nám letos něco vezme trofeje, tak je to on.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že nikdo nemá zapotřebí do něho šít. Je v těžké situaci. On je dvojka a ví to o sobě. Pak od něho všichni očekávejme, že plnohodnotně nahradí Valdese. Myslím, že soudný člověk, to po něm ani nemůže chtít. Já mu fandím.

Reagovat
CHONG

Dvojka? Spíš nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že nula. Je to průměrný gólman, který je zvyklý na svoji roli, to je vše.

Reagovat
CHONG

Tak už dneska perlil, po pár zápasech si povíme víc.

Reagovat
smazaný uživatel

prumernej golman, co udelal v celte zamoru? pinto je velice solidni golman, bohuzel kiksar. pro madridistas je ostatne nula i valdes...

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že Pinta jsem viděl za svůj život tak ve třech zápasech. Vždy mi přišel nervózní. Dneska párkrát nezvládl rozehrávku. Pro mě průměrný gólman. Ale jak říkám, jsem laik.

Reagovat
smazaný uživatel

reflexy ma paradni, ale je to zmatkar. zaplata pro barcu je to myslim pomerne slusna...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo veľmi krátkozraké

Reagovat
smazaný uživatel

OK, napsal jsem to blbě. V pozici, v jaké jsme, je Pinto největší slabina našich ambicí. Kdykoliv se k němu jakkoli dostane nebo dostává balon, tak mně se zvedá krevní tlak. Rozehrávka maximálně průměrná, ale přesto sebevědomí obrovský (šílená kombinace). K tomu neumí chytat centry. K tomu má špatný odhad na dění ve vápně. Má špičkový reflex, ale stačí to? Mně ne.

Reagovat
alcantara

Zatial ale nic nepokazil. Aj dnes mu tazko nieco vycitat, zo 100 pokusov ju 99krat z danej pozicie netrafi takym sposobom, ani keby velmi chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera to řekl ve studiu výborně - prostě ten gól na hřišti soupeře je strašně důležitý, a kdyby jim Pinto ten kus daroval takovou lacinou chybou, tak jsme to měli ještě o další kus těžší.

Naše už tak nejistá obrana (ikdyž se to fakt lepší víc a víc) nepotřebuje mít za sebou ještě nejistého gólmana. To je blbá kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

a co dneska provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypracoval hlavne tu gólovku Villovi v 10 minúte a u Valdésa sme zvyknutý trošku na inú rozohorávku. S Pintom je to dosť kostrbaté, ale o tom sa vedelo už z minulých sezón

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jsem nevidel, byl jsem jeste v praci...

Reagovat
smazaný uživatel

vem to tak, že to byl jeho první ostrej start v podstatě..nervozita tam podle mě sehrála velkou roli a ty jeho odkopy byly hrozivý...

Reagovat
Pettirosso

Krásný góly, v druhým poločase krásnej fotbal Jen škoda, že to vypadalo, jak kdyby se hrálo normální kolo šp.ligy

Reagovat
One-Real

A kdyz se clovek kouka na toho Alvese a zohledni Tatovu posedlost Cescem, mohl by jednoho z ty dvojice kridelniku narvat misto nej na obranu a budeme tu mit dalsi Kaderabky.

Reagovat
taws

po tý simulaci měl dostat iniesta červenou

Reagovat
valloire

vůbec ne,to byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to v klidu mohl no, ale rozhodci jinak suprovej vykon sice par spornejch momentu, ale s tema spanelskejma sasulama se to neda srovnavat...

Reagovat
smazaný uživatel

Yop, tiež sa mi dnes Felix páčil

Reagovat
smazaný uživatel

jako piskal spis lehce ve vas prospech, ale to se u domacich a vetsiho klubu dalo proste cekat odridil to fakt s prehledem, udrzel si respekt, nenechal na sebe vyvijet tlak. vedeni PD by fakt melo na ligovy slagry zvazit rozhodciho ze zahranici...

Reagovat
smazaný uživatel

španělští klauni jsou strašní, o tom žádná. ALE: jak to tak čtu, tak mi přijde, že si na kvalitu sudích stěžují fandové i kluby víceméně všude.

Nicméně tahle prohazovačka sudích mezi soutěžema by mohla být prospěšná v tom, že ti sudí prostě mají na ty kluby nějaké vazby a to pozitivní i negativní. Pak je asi hodně těžký pískat bez předsudků a narovinu.

Reagovat
el Principito

nevim proč doma nehrajeme s neymar - messi - pedro/alexis

jinak bartra to zvládnul svěle, busquets fantastickej

odveta bude těžká, musíme dát gól ... uvidíme, jestli bude hrát costa

snad to zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

mě mrzí, že sem tam nedal těch +5,5 karet....tam byl kurz, a teď se držte, 2,1 (!!) ...v odvetě to bude jasná sázka, protože válend tam podle mě bude ještě mnohem víc...Jinak mě utkání zklamalo, hlavně ta první hodina, Atleti hráli snad ještě hůř jak Inter v 2009. Muž zápasu Inesta, nejhorší výkon již klasicky Cesc (doprdele jaktože byl v Arsenalu tahounem ?? )

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzena remizka? Btw take semifinale Real, PSG, Atletico, United To uz neviem co viac by sme chceli...

Reagovat
smazaný uživatel

já už pomalu začínám věřit, že to letos uhaluzej United

Reagovat
Ángel di María 22

To by nesměli dostat ten gól. Tam je hotovo.

Reagovat
Kily

já bych je neodepisoval, hodně by jim pomohlo, kdyby na lavičce zase zůstal Mandžukić, ale i tak JaviMar a Schweinsteiger budou chybět hodně, hotovo tam rozhodně není

Reagovat
Ángel di María 22

Právě zrovna Bayernu chybět nebudou a vsadil bych barák, že doma Mandžu hrát bude. To bude tak 3:0. Kdyby vyhráli a stačilo jim jen betonovat, tak bych jim šanci určitě dával, takhle jí tam nevidim.

Reagovat
Kily

dneska si na svou šanci počkali a dočkali se a co jsem viděl Martineze a vzpomněl si, jak divně několikrát působila stoperská dvojice Dante-Boateng, tak tam by z toho pro ně něho vylézt mohlo, tím spíš, když ke špičce má daleko ještě Rafinha. Jasný favorit samozřejmě Bayern, o tom žádná, United musí dát gól, hrají venku a mají Moyese, který je schopen z těch šancí na postup dost ubrat

Reagovat
iamek

Venku mame nejlepsi bilanci v lize. Tam problem nebude. Problem bude jestli tak necekane dobry vykon predvede obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zasloužená. Do 65. minuty neměla Barca prakticky nic a Atletico hrálo skvěle pozičně, po brance se ale vsadilo na 4-6-0 a to byla půda pro Barcu, která do toho šlápla a vytvořila docela dost silný tlak se spoustou narážeček. Štěstí bylo, že se jim moc neotevíraly cestičky pro kolmice nebo nebyli ve správném náběhu. Někdo bude nesouhlasit, ale pro mě zasloužená remíza. Simeone s tím víc nemohl dělat, chyběli dva nejlepší hráči do útoku a to bylo sakra poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stridani sosa za villu a alexis za cesca rozhodlo zapas

podle me docela zaslouzeny: barca mela mnohem vic sanci i vic ze hry, ale prohra by byla za ten hrdinskej vykon atletu trochu kruta

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhliadky do odvety? Ja mam pocit, ze doma vyhrate, ale uvidime co lekarske spravy. Ani neviem co sa stalo tym dvom. Pozeral som United.

Reagovat
smazaný uživatel

barca je porad favorit tenhle vysledek je paradni, nechava nam sanci postoupit, ale barca je zkratka kvalitou uplne jinde a zustava favoritem...ale cholo se postara, aby je pripadnej postup bolel jeste dalsi dva tydny...

Reagovat
Ángel di María 22

Tipuju 0:0 a v posledni 10ti minutovce gol z brejku na 1:0. Hodně napoví to, jestli bude Costa nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si že Messi se už prosadí...Já to spíš vidim na 1:1 a prodloužení, né-li pak penalty, což bude v prdeli protože Curtois je sakra jinde než Pinto.

Reagovat
migwel

Penaltička nebyla, Messi se zase nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ja fakt nechapu, proc se za ty simulace nedavaj zluty ...jak jinak se toho zbavit ? Iniesta by byl venku a byl by to jinej zapas... ten gol by nepad ... tohle samozrejme neni jen na Barcu, tak se nezblaznete, jinak zapas jsem nebidel, jen sestrih na coolu, tak nevim, jestli se tam nedeli i neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

ted si vezmi, jak to je pro rozhodciho tezky to v ty rychlosti a ne vzdy dobrym postaveni a vyhledu na hrace (na inkriminovany misto dotyku/udajnyho dotyku) enormě složitá záležitost odhalení simulace...Já jsem pro to trestat dodatečně - nějaká komise rozhodčích si sedne potom u videa a jak uvidí prokazatelnou simulaci, tak autom. stop na další utkání, popř. bude-li to rozhodující simulace jako tehdy třeba Limberský totálně nasimuloval tu pencli, nebo Rezek v repre a ty situace pak rozhodli vývoj, tam bych trestal mnohem víc.

Reagovat
C-M@ster

Leda trestat zpětně.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova:) rozhodčí to nemá šanci posoudit. Ale dnes kdy he každy zapas nahravan desitkama kamer..... simulace zapas stop simulace ovlivnujici zapas 5 zapasu stop... ikdyz je pravda ze i minilmalni kontakt te muze tak rozhodit ze spadnes a vypada to jak simulace a ve skutecnosti neni.... toto by se muselo poradne osetrit

Reagovat
smazaný uživatel

tojo je to fakt složitý...IAle třeba mnou uváděný simuly čuráčka Limberskýho a ještě většího hajzla Rezka, tam to bylo jasný všem už po prvnim opakovanym záběru...Dobrý zas je, že rozhodčí maj svoje schůze a tam prodebatovávaj kdo jak a co a pak to uplatňujou v určitý míře v zápase a podle toho pískaj/nepískaj.

Reagovat
valloire

Ty fandíš Barceloně a vzpomeneš si na Limbu.

Reagovat
Billy McClane

To by Neymar musel ukoncit karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Tata: "When Diego scored, I almost felt like cheering it myself. It was a golazo"

a je to venku, tata je proste nasazenej zaskodnik

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela rád, že hrajeme odvetu venku, trochu čekám, že dojde na prodloužení. Neymar v dalším velkém zápase opět klíčový, super Iniesta, Busquets, Alba i Bartra, naopak Cesc zase na ručník. Tohle je už jeho třetí sezona jako na horský dráze, možná by se měl zvážit jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, teď budu vypadat jako absolutní lajk, ale jak je to v prodloužení ? Dejme situaci: zápas skončí 1:1 a bude prodloužení, kde se Barca ujme vedení, musí pak dát Atletico dva góly ? Jako asi jo, sem si tim jistej na 90% protože prostě i v tom prodloužení sou na domácim hřišti, ale....nejsem si jistej uplně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

pique na ctyri tydny out...

Reagovat
alcantara

Pekne v prdeli v tomto obdobi... Je niekto vykartovany pre odvetu u Vas?

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by bejt, ale pokud nebude DC, tak je to pro nas daleko vetsi rana...

Reagovat
Kily

ani není, víc jak dvě žluté má jenom Juanfran, ale ten už nasyslil čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ted jsem to jeste procekoval. nemazou se nahodou pred play-off karty ze skupiny?

Reagovat
Kily

ne, viz. třeba Lewandowski

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže scénář z loňský sezony, do nejdůležitějších zápasů zase nastupujeme sice s o rok starším, ale pořád nevyhraným Bartrou, navíc s Maschem místo Piquého. A to jsem si minulý týden říkal, jaký máme letos štěstí.

Reagovat
-Carles-

Bartra napriek malej vyťaženosti dnes skvelý výkon, teraz bude mať šancu ukázať sa. Väčšie obavy mám u Mascherana ktorý proste dokáže vyrobiť neuveriteľné chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl perfektní, když na to naváže, budu strašně rád, ale celá ta situace se stopery je prostě úplně zbytečná, navíc stačí lehký zranění nebo karty a hrajem proti Madridu nebo v případnym SF se Songem nebo Adrianem.

Reagovat
alcantara

Klub s druhym najvacsim obratom. Slusna vizitka, nepoucitelny.

Drbnute reakcie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je to plýtvání s Messiho a Iniestovo nejlepšími léty, ti dva měli mít minimálně o jednu LM víc.

Reagovat
alcantara

Zase nemozes byt pahltny, nemaju sa ani jeden co stazovat na nedostatok uspechov, zaroven by jeden stoper nevyriesil urcite vsetko, tak jednoduche to nie je Ten amaterizmus je ale ohromny, fail s Carlesom je trestuhodny. A zdaleka to nie je vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledání stopera je jenom špička ledovce, skutečný průser je v tom, že si vedení poslední dva roky honilo ego na číslech a škudlilo na svoje megalomanský projekty místo toho, aby jednali trochu proaktivně (nebo prostě jenom udrželi Guardiolu) a nečekali, až se to to začně hroutit, minimálně bychom se tím vyhnuli ostudě s Bayernem a pořád bychom byli hlavní favoriti na vítězství. Hráči je sice ještě pořád drží, ale v léty ty změny už zkrátka přijít musí, jednak bude potřeba napravit napáchaný škody (náhrada Xaviho, stopeři), ale zároveň vyřešit i obměnu týmu, protože za rok zůstane ze současnýho kádru v ideálním případě maximálně 10 hráčů. Když zaspíme i letos, bude to znamenat dva hodně složitý roky, po kterých už Iniesta nemusí být tím, kým je dneska (druhým nejlepším na světě), a pak už bude pozdě. Jejich kvalitám by odpovídalo určitě víc, než "jenom" dvě Ligy mistrů (od 2009).

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ty vole a jako na zavolanou se ozve FIFA.

Reagovat
valloire

Iniesta už je před Messim ?

Reagovat
indy

ak si dobre pamatam, tak za poslednych 6 sezon sa toto stalo uz aspon stvrty krat...vzdy nam na najdolezitejsiu cast LM chybaju stoperi

Reagovat
Kily

no jednat v lednu trochu prozíravěji, tak dneska máte taky svého Senderose v rukávu

Reagovat
alcantara

Pekne v prdeli v tomto obdobi... Je niekto vykartovany pre odvetu u Vas?

Reagovat
Side

to je kokot

Reagovat
raduinho

Takové štětky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Táta na odvetu něco vymyslí. A Neymar Neymar Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

posledni vec: ten piskot na villu byl hodne ubohej, to me dost nemile prekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Ale když se přiblížila kamera, tak někteří diváci tleskali. Přesto bych očekával víc respektu.

Reagovat
F.Torres

Hned na úvod, zápas jsem neviděl, pouze sestřih, ovšem nešlo si nevšimnout, že Iniesta neměl dohrát. Se žlutou se teatrálně skácel ve vápně a kdyby měl rozhodčí kule, měl být venku. Takhle to hodně ovlivnilo zápas, jelikoš poté nahrával na gol.

Sice to není až tako okatý jako proti Espanolu, kde místo 1:0 vykouzlil rozhodčí 0:1, ale zase přišla pomoc od muže s píštalkou.

Reagovat
valloire

Zase neblázni. Iniesta přece nesimuluje,to už tady bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si ten zápas neviděl ,tak do toho moc nekecej Takovej Gabi mohl dostat 4 žlutý a ten zápas taky dohrál,tak prosim tě mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, co je pro vás žlutá karta. Byly to obyčejné fauly, zvýrazněné letectvím Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takový obyčejný fauly,za který se proste žlutá dává Kdyby to bylo nadruhou stranu a ty obyčejný fauly udelali hráči barcelony,tak se tu bleje ješte týden

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás by určitě nikdo neblil. Pod Simeonem se právě prezentujeme tvrdou hrou. Myslel jsi, že by blili příznivci Realu. To asi jo, protože vy se podkopáváte navzájem a moc rádi.

Reagovat
alcantara

Klub s druhym najvacsim obratom. Slusna vizitka, nepoucitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti hráli hnusně

připomínalo mi to Chelsea která většinou hraje beton

byli stažení na šestnástce a jen bránili od začátku

stejně postoupí Barca

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem vzpomínal na tu chelsea. hrozné něco takového

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrozné? To má jako každej tým povinnost hrát ofenzivní fotbal tak, aby se ti líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné samozřejmě pro mě na dívání. můžou si hrát jak oni chtějí. to jim neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pro nezaujatého fanouška předvedlo Atlético hnusnou hru. Je ale třeba to vidět z širšího měřítka. 65 minut Barcu do ničeho nepustili. A kdyby se nezranil DC a mohl hrát Raul Garcia, tak to zase bude vypadat jinak. Villovi chce dát míč do nohy nebo do prostoru, takže on může hrát jen ve dvojici s někým.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignace na útok. Zranění Raul Garcia a Diego Costa. David Villa nedůrazný, osamocený, střídaný za José Sosu (záložník) - možná to mělo přijít trochu později, ale Simeone se bál o výsledek. Nedivím se mu. I tak je ten výsledek fantastický. Troufám si tvrdit, že všichni fans Atletica si přáli jediné, ať se to odehraje se ctí. Tak se i stalo. Hráči tam nechali vše.

Reagovat
Kily

má u vás vůbec ještě nějakou budoucnost Adrián?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle ti sebyk odpoví lépe než já. Já mám takový pocit, že se odepisuje. Myslím, že má odehraných jen kolem dvaceti zápasů, LM docela pravidelně (1 gól proti Zenitu - jediný celý zápas). A v lize si myslím, že jestli odehrál 3 celé zápasy, tak to bude moc.

Reagovat
smazaný uživatel

nema, v lete se ma pakovat. v posledni dobe uz jen sedi na tribune a vypada to, ze i jeho vecnej ochrance cholo nad nim asi uz zlomil hul...

Reagovat
alcantara

700. pre Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Aby promarodil tolik měsíců, kolik toho nasimuloval.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

futbal na hovno. co cakat od barcelony a atletika. fuuj, blee a kokutci tu este onanuju ze uaaau ako dobre hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi chudáček.

Reagovat
roman1978

zalez ty rumunský vidláku

Reagovat
smazaný uživatel

http://ep01.epimg.net/elpais/imagenes/2014/04/01/media/1396388644_517852_1396388667_noticia_normal.png

Ten graf vpravo nahoře je docela jednoznačný, pravá strana s Danim, Xavim a Neymarem bude prostě jasný cíl pro každýho soupeře. V odvětě snad bude hrát Neymar na svý a vpravo Alexis nebo Pedro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele