základní skupiny - skupina E, 6. kolo
05.12.2012 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus uspěl v Doněcku a postupuje z první příčky

Juventusu se obnovená premiéra v Lize mistrů zatím výborně daří. V obtížné skupině sice nezačal nejlépe, ale nakonec se stává lídrem skupiny. K tomu mu pomohly tři body z Donbass Areny. Juventus doprovodí do vyřazovacích zápasů Šachtar Doněck.

Před zápasem byla postupová matematika víceméně jasně daná - Juventus nesměl prohrát, chtěl-li postoupit. A domácí Šachtar si chtěl pohlídat první místo, to znamená lepší výchozí pozici do losovacího procesu. Co se týká základních sestav, oba týmy postavily asi to nejlepší, co měly k dispozici.

Za Šachtar nemohl nastoupit například Luiz Adriano, kterého nahradil Eduardo. Juventus se musel obejít bez Claudia Marchisia. Jeho místo zaujal Paul Pogba. V útoku nastoupili Mirko Vučinič a Sebastian Giovinco. Nicklas Bendtner se nevešel ani na lavičku.

Velkou chybu vyrobil na začátku Andrea Barzagli, ale po jeho nepovedené nahrávce zpět na Buffona ještě stihl zasáhnout Bonucci. Obrana Staré dámy si zpočátku moc nerozuměla a domácí hráči pronikali před vápno hostí mnohem snadněji, než by bylo záhodno. Zaplněná Donbass Arena hnala své miláčky kupředu.

Pronikajícího Williana nepustil dál Chilan Arturo Vidal, který ale za zpomalení brazilského rychlíka vyfasoval žlutou kartu. V osmé minutě pro defenzivního hráče rozhodně nic příjemného. Švédský sudí Eriksson držel otěže zápasu pevně v rukou a například Kucherovi důrazně připomněl, že za faul se píská volný přímý kop. Andrea Pirlo z něj ale nic nevykouzlil.

Šance na reparát po Stěpaněnkově faulu dopadla o něco lépe, protože míč olízl ruku bránícího Fernandinha. Muž ve žlutém ale nepískl a nechal ve hře pokračovat. Po chvíli ne úplně vysokého tempa mohli hosté udeřit. Výborné krytí míče a tah na bránu předvedl Mirko Vučnič, který udržel balon u kopaček i přes dvojici obránců a nahrál jej nabíhajícímu Giovincovi. Malý útočník ale technickou ranou namířil míč těsně vedle Pjatovovy brány!

Objevily se hlasy, které říkaly, že si oba celky pohlídají bod a o výsledku je dopředu rozhodnuto. I když tento názor nezastávám, tak druhá část prvního poločasu těmto hlasům dávala jasně zapravdu. Ne že by byla nouze o zajímavé akce, ale nasazení obou týmů bylo téměř neviditelné.

Do druhé půle se už nepodíval domácí Eduardo, bývalého hráče Arsenalu nahradil Marko Devič. A mladík se okamžitě zapojil do kombinace, protiútok tří hráčů na dva hostující ale nezakončil nejlépe. Hráči Šachtaru se snažili zaskočit svého soupeře a málem se jim to i povedlo, když vypálil Teixeira. Tentokrát ale Buffona nepřekonal, i když jeho střela málem způsobila infarktové pocity mnoha fanouškům Bianconeri.

Po kombinaci Juventusu se k míči dostal na hranici vápna čekající Andrea Pirlo, obhodil si protihráče a zakončil, ale střelu italského veterána zastavila vnější tyč! A tempo zápasu začalo narůstat - na druhé straně pálil Mchitarjan, ale nemířil právě nejpřesněji.

Přesto padl gól. Možná ne úplně regulérní, ale i takové zásahy se počítají. U míče opět Vučinič a ten našel v ofsajdu stojícího Lichtsteinera. Sudí ale nepískal a tak akce pokračovala centrem před Pjatova. Obrana chybovala, čehož využil maličký Giovinco a pod jeho tlakem si Kucher vstřelil vlastní gól - 1:0 a v Londýně zavládlo zklamání.

Doněck ale mohl srovnat. Ratův centr mířil na Deviče, toho ale uhlídal Asamoah, od jehož stehna míč orazítkoval dokonce tyč! Následně míč odkopl Giorgio Chiellini. Vzrušené momenty pokračovaly, po Pjatovově nesmyslném vyběhnutí mohl před prázdnou bránu nahrávat černohorský kapitán Vučinič, ale obrana jeho akci na více pokusů zablokovala.

V této chvíli vedla Chelsea nad dánským Nordsjaellandem už 6:1. Ale ani to jí nestačilo. Život (a fotbal zvláště) je někdy dost nelogická záležitost, co říkáte? V Donbass Areně se toho moc nedělo, Juventus se snažil hlídat vedení a typicky po italsku nikam nespěchal.

Ani nastavený čas nic nezměnil, přestože se Šachtar snažil. Nicméně, Juventus velmi dobře bránil a po špatném začátku základních skupin nakonec vítězí. Do další fáze postupuje Stará dáma z prvního místa. Šachtar přišel o body, ale postup z druhého místa mu neunikne.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1154)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 1. CT 4 za výběr,co se týče samotnyho zápasu,tak doufam že uvidime pěknej fotbal,snad to nebude žádnej beton v podání juve,tipuju že to bude 2:0 nebo 3:0 pro sachtar,kdo má jinej názor,tak mu ho neberu,juventus je silný tým.jo,hlavně si nechte komentáře typu ,aby to to posrany antifair-play mužstvo prohrálo atd... sachtar hraje krasnej fotbal a to 1. místo v tabulce je zasloužený.jo,bylo to hnusný,ale mě by zajímalo proč třeba nikdo nekritikoval messiho?(barca místo vrácení sachtaru míče začala svoji akci a byl to gol.).Který dál vyrovnavaci gól proti právě proti sachtaru v 89 minutě ( byl to rozhodujici gól) narozdíl od adrianova,nebo ruka henryho.no prostě by se našlo hodně situací... prostě sachtar dojde hodně daleko,pokud nechytne real nebo barcu, sory že jsem se tolik rozepsal,jo a mimochodem.pokud se vám nelíbí můj komentář,tak se ani nevyjadrujte,nemá to cenu protože ty vaše kecy mi jsou u ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HullCity

Moc dobrý příspěvek...jinak já bych to viděl na remízu 1:1...Šachtar si pojistí 1.místo a Juve postoupí...to vyhovuje oboum a hlavně ta defenzivní sra.ka jménem Chelsea pomašíruje do EL!!!

Reagovat
HullCity

Jinak nechápu,jak někdo může čučet na zápasy LM na ČT4.Ta úroveň komentátorů jde pěkně dolů.Čapek a Bosák si takhle mohli dovolit komentovat na začátku 90.let ale teď kdy má každý internet,tedy přístup k informacím a oni melou něco o tom,že hráči z východu jsou jim méně známí nebo Šachtar je pro ně každým rokem překvapení,DĚSNÁ výslovnost některých jmen(Kucher místo Kučer...tímhle mě Bosák dostal,ale jeho největší perlou bylo,když říkal Savičevič místo Savič,nechápu jak to mohl poplést),to Čapkovo neustálé srovnávání kohokoli s Messim a Barcou,úděsní "experti" ve studiu(pořád mi nedochází čemu se Karoch po každé větě tak směje nebo proč Drobný neumí vyslovit R) a to jejich nesmyslné přiřazování týmů k různým českým hráčům:Čechova Chelsea,Rosického Arsenal nebo Kadlecův Leverkusen.Nikomu tohle nevnucuji,ale tohle mi stačí k tomu,abych se díval na anglický link(od Angličanů jsem ještě neslyšel výraz "něčí Barcelona" nebo "něčí Messi").Protože tohle dokáže pokazit celý zápas,byť je sebelepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nekoukám na čt4 , koukám se na stanici trk ukraina přes satelit.a proč.ten palec? No protože většina čechů bude koukat na sachtat,aspoň budou vědět že nejsou špatný,ale.naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že ruske komentatori jsou o hodne lepši. Je to fakt znat, ten profesionalni přistup k Footballu celem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
freewill

... akorát musíš "oprášit" staroslovjenštinu která se tady přestala používat už v 9. století.

Jinak souhlasím s hroznou výslovností cizích jmen ať už hráčů, klubů nebo měst - je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Džordžo Čielini alebo Čievo Verona

Reagovat
smazaný uživatel

No,když porovnam ruský a ukrajinský,tak ruský jsou úplně hrozný,ale v porovnání s ct,jsou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejlepší mi přijdou na 2+2 pak sky sports pak trk ukraina a pak ruský... můj subjektivní názor

Reagovat
smazaný uživatel

to je neplacený kanál? Dá se nějak naladit přes skylink?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ten trk ukraine

Reagovat
KingMaster13

Zkus Prima Cool tam maj docela dobrý komentáře a navíc ve studiu Franz Straka ten by dokázal rozesmát i mrtvého

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,na Prima Cool jsem se koukal,dobře to komentovali i to studio maj lepší a samozřejmě používaj "ŠACHTAR" a ne jak na CT 4 "ŠACHŤAR". To mi uplně leze na nervy.Jediný co bych podotknul Primě je to,že když opakujou goly z vysílaneho zápasu,tak k toumu pouštěj klidnou hudbu,která se k fotbalu vůbec nehodí,ale spíš k přírodě

Reagovat
randi

Klidnou hudbou myslíš Coldplay - Fix you?

Reagovat
smazaný uživatel

To nwm,ale po juve-chelsea,to bylo klidný

Reagovat
smazaný uživatel

To Šachťar mi taky trhá bubínky... Nejlepší komentátoři jsou na ntv+ (až na Utkina).. Tam ten fotbal dokážou prožívat jak v Itálií, prostě pecka...

Reagovat
Biozdenda

prima cool s dobrým komentářem? sorry, ale nevěřím, že netrolluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to lepší jak na ČT nebo Nova sport

Reagovat
smazaný uživatel

oproti štúdiu na ČT je všetko lepšie, s tým nič nenarobíš

Reagovat
smazaný uživatel

s tou hudbou tam souhlasim taky mi tam vubec nesedi!

Reagovat
junglist

když už jsme u tý výslovnosti jmen hráčů...co Shaqiri? Čapek řiká šačiri a to mi uplně trhá uši...neni to šakiri? třeba se pletu, fakt nevim. o to jeho křestní jméno se radši nepokoušim

Reagovat
smazaný uživatel

Prima Cool veľmi milo prekvapuje, inak pri všetkej úcte k ČT, ktorá je úrovňou niekde inde ako všetky slovenské stanice dohromady, to štúdiu LM či eur. alebo svetových šampionátov je otrasná, ´expertov´ netreba komentovať, až na pár svetlých výnimiek je to údesné a podpriemerné, ich znalosti sú niekedy žalostné, nie že by som išiel prechvaľovať patetického Merčiaka, ale ten máva väčšinu fakt prehľad, i keď tiež občas perlí jedna radosť a je vzrušený z Manchestru a Barcelony až do spotenia ale u nás sa tiež nájdu tragédi, Lešický, ten asi za každým pozerá iný zápas Najlepšia klasika, ktorá vždy výborne pobaví je samozrejme Laco Borbély, tomu by mali dávať oveľa viac priestoru, nikto mu síce nerozumie, ale tá zanietenosť za futbal priam religiózneho charakteru, to sa len tak nevidí a pre mňa ako fanúšika calcia je po tých sračkoidných ódach na Premier League, Barcelonu a Real ako balzam na uši vždy ´objektívny´ a ´nikdy nie tendenčný´ italofil Karol Marko, ten vždy poteší

Reagovat
smazaný uživatel

aj moja syntax je otrasná - úroveň štúdia tam samozrejme mala byť

Reagovat
smazaný uživatel

mne uplne vyhovuju komentatori na ct 4, dobra uroven, aj studio je v pohode, na prima cool je to horsie ale stale lepsie ako pocuvat preafektovaneho merciaka na stv

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ ide o úroveň komentovania na ČT4, ak človek sleduje nejakú konkrétnu ligu podrobnejšie, tak zisťuje, že Čapek s Bosákom sú niekedy učni, určite sa hlavne Bosák dobre počúva, lenže s tým hláškami už to niekedy silí, namiesto toho, aby komentoval, čo sa deje na ihrisku. Na druhej strane mať podrobný prehľad už o takmer jednej jedinej súťaží môže byť pri tom návale informácií problém, nieto ešte ak človek má mať prehľad o ďalších troch špičkových a ďalších mužstvách, nehovoriac o takom Nordsjellande (ani napísať to neviem) a dánskej lige či o Diname Záhreb lige nogomotnej k tomu prehľad a informácie o hráčoch, história, nejaké štatistiky, ono to určite nie je ľahké 90 min. podávať k niečomu kvalitný komentár, najmä ak ten futbal niekedy za veľa nestojí, to už to zachraňujú len nejaké pikošky, zákulisné klepy, bulvár a história

Reagovat
smazaný uživatel

ja se pobavil a zasmal

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj STV tam je dycky živo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Tak kdyby ČT4 vybrala jinej zápas, už by to bylo fakt chorý... Tady zkrátka nemohli zvolit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:2 Nebyl bych proti ikdyby se dohodli a poslali CHelsea do hnoje Šachťar by udržel 1.místo a Juve by postoupil Oba hrajou pěknej fotbal a zaslouží si jít dál Šachťar si myslím že útočně hrát nebude protože by se jim to mohlo vymstít a v případě prohry by je to odsunulo na 2.místo a ono je kurva rozdíl hrát osmifinále proti United,Bayernu atd než třeba proti Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo třeba Realu, že

Reagovat
Y.N.W.A

a AC Milán, Portu, Valencii či Arsenalu ...ale ne tak jako jasný, první místo budou chtít uhrát o tom žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš snad srovnávat letos tragický týmy AC, Valencii a Arsenal s letos vynikajícím Bayernem, Dortmundem nebo Sachtarem

Reagovat
smazaný uživatel

letos tragický Ac milán může klidně vyřadit Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

MAs Pravdu :D

Reagovat
Shevchenko

Kurz na remízu.

Reagovat
Pettirosso

asi vědí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

no bacha, včera byl 1.8... jde nahoru.. a kurz se odvíjí podle toho jak sázej lidi... takže o "vědění" nemůže být řeč... kdyby "věděli" tak kurzy zrušej úplně a na západ není možný tipovat

Reagovat
vanGomm

Na remízy se běžně vypisují kurzy kolem 3,00.To,že je na remízu v tomto zápase 1,80,tak to už o něčem vypovídá.Třeba v sezóně 1997/98 LM zápas Leverkusen-Monako by poražený končil.Samozřejmě to skončilo remízou.Ke konci zápasu si už všichni přihrávali kolem půlící čáry a rozhodčí už nemusel vůbec běhat.Nebo EURO 2004 Dánsko-Švédsko .Tam ta remíza dokonce "musela" skončit min.2:2,také to tak i skončilo!0:0 a 1:1 nestačilo.Nebo Itálie serie A i B jsem už viděl na podobné "remízy" kurzy 1,30-1,40!!Je ovšem pravda.že zápas Doněck-Juventus je přece jen jiný,protože domácí již postupují.I když i zde je ta remíza velice pravděpodobná.Juventus potřebuje bod.Pokud by ho však potřeboval současně také Doněck jsem přesvědčen,že by to měla Chelsea spočítané.Takhle ještě "žije".

Reagovat
M.Vaza

Vůbec by mě nepřekvapilo kdyby měli hráči Šachtaru přislíbené nějaké odměny od Abramoviče za výhru,a i beztak jsou schopni Juve dát 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne by mohli dostat uplatek od Abry a jeste pak vyhrat...pak by mohl Abra jit za Platinim a divit jakto ze Sachtar vyhral kdyz jim dal uplatek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Abramoviče kašlem, ale i tak 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna dvojka 0:2 FORZA JUVE !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu se tu biješ do hrudi, jak akceptuješ názory druhých, cituji: "kdo má jinej názor,tak mu ho neberu" ... a pak tu druhého vysměješ. Tomu říkám vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,já měl blbou náladu,jinak máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

si zabil si precitaj svoj prvy prispevok a potom toto aspon sa clovek na tebe zasmeje

Reagovat
smazaný uživatel

Juve staci remiza Forza JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.A Chelsea půjde do EL!

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu sice staci remiza...ale ta se konat nebude..Sachtar je doma zfoukne...tip 1...3:1

Reagovat
clinger

tip 2:1 a konec juventusu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka Šachtar tak oplatí Chelsea tu jejich haluz výhru a Juve si zajistí postup!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
vanGomm

Tip X.Tento výsledek stačí,jak Doněcku na 1.místo,tak Juventusu k postupu.Navíc by se tak elegantně zbavili Chelsea,která pokud by postoupila byla by určitě asi dost nebezpečná.Také kurz,pro tento zápas na remízu u Chance 1,85 (jinde to bude podobné) se moc často nevidí.

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme si pro ten potřebný bod.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Ranoth

Kdy se losuje 1 kolo lm

Reagovat
smazaný uživatel

1. kolo se losovalo už v létě pokud myslíš 1/8 finale,tak 20.12.2012

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sem zaspal co se delo poslednich 5 let?

Reagovat
Free_player

wtf ?

Reagovat
Chazy

S Rafou v Chelsea je to asi stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať postoupí Doněck, pak mi to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha on už má postup jistý, tak mi to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zranění jsou lepší než jeden mrtvý.

Reagovat
M0rb1D4S

Šachťar vyhraje, ale my doma stejně maximálně remizujem, takže postoupí Juve tak či tak..

Reagovat
rossoneri89

FORZA JUVE

zapas dava STV1

Reagovat
Mr.Jindros

Mám dost sevřený půlky.

1:1 (Juve první, Šachťar v závěru vyrovná)

Snad.

Reagovat
10

http://i49.tinypic.com/25jfpt4.jpg

http://i48.tinypic.com/33ttaue.jpg

já osobně čekám spíš "překvapení" v podobě 4-3-3, velká škoda, že není na tu Willianovu stranu k dispozici Pepe

Reagovat
Pinturicchio

Já v to 4-3-3 docela doufám.

Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli, Lichtsteiner - Asamoah, Pirlo, Pogba - Vucinic, Quagliarella, Giovinco

Reagovat
Mr.Jindros

Snad nemáte pravdu.

Reagovat
10

s těmahle nebránícíma křídlama by nás asi pěkně povodili ...Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli, Lichtsteiner - Asamoah, Pirlo, Vidal - Giaccherini, Vucinic, Isla

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jsem přemýšlel, koho na to křídlo. Možná bych pak prohodil Asamoaha s Giaccehirinim, posadil Vucinice ( mně se víc líbí, když hraje zleva, středem to občas kazí tím, že jde zbytečně do dvou-tří hráčů a ztratí míč ) a na hrot dal Quagliarellu.

Reagovat
DelPiero137

To uz vyzera lepsie, proti Sachtaru by som isiel radsej zo zabezpecenej obrany. Aj ked tato formacia by asi smerom dopredu nebola extra sila (neviem kto by vystrelil na branu, bol v 16-ke) ale radsej istota. Ked nam Sachtar supne 2 kusky bude neskoro.

Reagovat
minoLFC

prehra Juve, prehra Chelsea

Reagovat
miky10

Je to fuk, Chelsea beztak nedá Dánům gól.

Ale tohle bude plichta no, sem o tom přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tomu neveris, ale kdyby jo, tak @20 by byla aspon trochu naplast

Reagovat
Pettirosso

Torres dá hattrick

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude remíza tip : 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy je Turín metropolou Talianska?

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

A není snad ? Metropole nemusí být jenom jedna...

Reagovat
smazaný uživatel

Metropole - znamená významné město, které je kulturním, obchodním nebo politickým centrem určité oblasti. A navíc je metropolí Piemontu, takže označení naprosto v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu obaja

Reagovat
panca

jak rika moje neter, metropole je Zličín

Reagovat
smazaný uživatel

s tím, že to obchodní centra používají nesprávně, a pak tím blbnou lidi, s tím už moc nenaděláme

Reagovat
panca

no jo, jenze ji bylo 18 a mela maturovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak úplně všechno špatně

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

a to kto povedal a kedy? Metropolou Piemontu je, spolu s Milánom a možno Benátkami tiež ekonomickou či kultúrnou (to skôr tie Benátky) metropolou severného Talianska a ako úradujúci majster a mužstvo s najväčším počtom titulov možno, záleží od toho, ako sa na to človek pozerá.

Reagovat
The Krupy

Vraj v lete získame Llorenteho zadarmo, a hráč chce hrať za nás. Ponúkame mu plat 5 mega ročne plus bonusy, čo je zhruba 2x viac než berie teraz v Bilbau. Stojí však o neho aj City.

Reagovat
panca

ja bych mu treba 5 mega nedal. Spanel neproverenej ligou. Hodne velkej risk. Bude mu 28. Za dva roky ho budete vyhazovat

Reagovat
The Krupy

To je pravda, ale taktiež sa môže chytiť. Najradšej by som ho priviedol už v zime, za tých 7 mega lebo ktovie v akej forme bude ak nebude celý rok hrať...

Reagovat
smazaný uživatel

5 je ok, kedze sa usetri na prestupovej ciastke.

Reagovat
smazaný uživatel

když tak ho pak můžem nechat sedět, dokud nepodepíše za míň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Tiež si myslím

Reagovat
The Krupy

A inak, dnes sa ide na prvé miesto !

Reagovat
smazaný uživatel

Juve to dá

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že vyhraje Sachtar:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nervozita by se dala krájet. Doufám, že to dobře dopadne.

Jinak koukám, že se tady velice rychle zapomnělo, proč se přestalo hrát 4-3-3 a je s podivem, že se tohle rozestavení vzývá po zápase, kde jsme proti jedenácti hráčům Torina nebyli schopni vymyslet vůbec nic.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě to nebylo rozestavením, ale tím, že hráči byli na špatných pozících ( Vucinic střed, Giaccherini pravá strana, levá strana díky De Cegliemu dopředu nic, pravá tím pádem obsazená a taky nic ).

Reagovat
10

S tím já souhlasím, nejsem pro trvalý přechod na 433, ale dneska by to imo bylo vhodnější na eliminování hlavních zbraní Šachtaru. Bavili jsme se o tom už po zápase v Turíně.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, takto nás rozsekají na maděru, když budou chtít.

Reagovat
Melchior

prave ze ve 4231 proti 352 nas maji vetsi sanci porazit.. tam je peticlenna zaloha dost vytizena a zaloha SD je proste pohyblivejsi, nez ta nase, hraci si meni pozice.. blbe by se to branilo a do deseti hracu by se i blbe utocilo.. 433 mi prijde jako nejefektivnejsi formace proti 4231, snad jeste na par s 442, ale to je zase v nasem pripade neefektivni dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

prosím ještě jednou, pomalu, s obrázky a elektronickou tužkou

Reagovat
Melchior

úplnej studijní expert ČT .. prostě skoro všechny týmy hrající 4231 nám dělaly v optimální kondici problémy, přijde mi to jako solidní counter na 352.. kdo nesdílí můj názor, tak mu ho samozřejmě neberu

Reagovat
Coniglio

1:3

Reagovat
Pinturicchio

100. pro postup JUVENTUSU !

Reagovat
Coniglio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

v lednu si nas

Reagovat
exse

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

kurz na remizu 1,85 až tak okato sa na nej nemuseli dohodnut..a zase su v tom Taliani..je zaujimave, ze vzdy, ked sa prevalil ich škandal s ovplyvnovanim zapasov, tak sa dostali do finale velkeho turnaja..v roku 2006 ho vyhrali, tento rok Euro boli druhí nahoda asi

Reagovat
Melchior

a kolik bys dal ty, zkuseny bookmakere, abys na tom neprodelal majlant? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ma spolecnyho kurz s dohodnutym vysledkem? to by naopak byl vyssi kurz kdyz uz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVENTUS dnes dufam ze remiza

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozumieš kurzom vobec? Nizky kurz je preto, lebo remiza je dohodnuta..to ma s tym spoločne

Reagovat
Milan.B

vies taliani na reprezentacnej urovni nieco znamenaju, ne jak anglicania. tak nemel sracky a ten nizky kurz je presne kvoli tomu co pise Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

No ved preto, lebo to ovplyvnili a sračky melieš ty

Reagovat
DelPiero137

Euro 2004 : SWE-DEN 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

Když si myslíte, že je to dohodnuté a tak jasné tak saďte 10 mega a máte doma 18,5 mega a Kalousek už vás nemusí vůbec srát !!!

Reagovat
homeles8

a kde mám vzít 10 mega?

Reagovat
Neuro

třeba ti do večera vyřídí hypotéku

Reagovat
vanGomm

Vsadit 10 000 000 určitě nejde.Už i při 5 000 vzazených na pobočce buď obsluhá volá může-li to vzít,nebo to hlídá program a automaticky padá kurz.Třeba na EURU 2004 bylo na remízu Dánsko-Švédsko tuším 1,30.Tam to bylo navíc pikantní v tom,že to muselo skončit min.2:2.Takže se ani na 0:0 a 1:1 nesázelo.

Reagovat
vanGomm

Při teoreticky vsazených 10 mil.by se ovšem muselo vsadit 11 mil. a pak by nebylo 18,5 doma,ale pouze 7,5.Pokud by to nevyšlo,tak by mohl dotyčný jít rovnou někam na půdu.Trámků tam bývá dost.Jak ale říkám takovou částu oni stejně nikdy nevezmou.Navíc i kdyby,tak to stejně nikdo nedá.Ten,kdo je multi sázet nepotřebuje a ti ostatní by tam na to takovou částku stejně nepoložili.

Reagovat
homeles8

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...nuda

Reagovat
smazaný uživatel

ať juventus táhne, ten klub má mussoliniho pachuť

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, historii nezměníš. Bayern má zase Hitlerovu pachuť

Reagovat
Pinturicchio

No a nebo je to tak, že někteří lidi na EF jsou tupí jak brusle a jen provokujou.

Reagovat
smazaný uživatel

provokuje spíš juventus

Reagovat
Pinturicchio

OK, Masopuste.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern určite nie, Mníchov 1860 áno.

Reagovat
Milan.B

presne, ved Bayern v tich rokoch oznacovali ako "Judenclub", cize Banana Joe len tara nezmysly

Reagovat
Arne

To by mě zajímalo, kde jste to vzali...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mňa, nemám to potrvrdené, zdroj som zabudol...

Reagovat
smazaný uživatel

Hitler se zajímal o Schalke, ne? A to tam stejně hráli Poláci..

Reagovat
Milan.B

pokial viem tak Mussoliniho oblubeny klub bol Lazio a Hitler mal v oblube 1860 Mnichov

Reagovat
freewill

... správně, hoši by si měli trochu prostudovat historii

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš pachuť erudovaného blbce

Reagovat
Bayernista18

Jděte do hajzlu! Mussollini a Hitler jsou už dávno pryč a kluby s nima nemaj nic společnýho! Historii nezměníš, ale nesmíš se na ní koukat teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanúšik AC sa musím spýtať -

Reagovat
smazaný uživatel

Mussolini pochádzal z kraja Emilia Romagna a skôr by tá ´pachuť´ sedela na Bolognu, ktorá bola v 20. a 30. rokoch veľmi úspešným klubom, majú tuším nejakých 5 či 6 titulov, po vojne už nehrali v talianskom futbale takú významnú rolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by byla super

Postoupí skvělej Šachtar a sympatickej Juventus a vyapdne Čelzí. Tohle bude pro mě nejlepší dárek k Vánocům

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že to Shakhtar neodehraje v tréninkovém tempu a bude chtít skutečně zvítězit. Kdyby šlo skutečně do tuhého, asi by Juve odjíždělo z Doněcku s přídělem, ale momentálně se mají věci trochu jinak..

Reagovat
Milan.B

Juve by momentalne s pridelom neodjizdelo od nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Sachtaru určitě motivace chybět nebude. Pro ně je LM opravdu svátek, protože v domácí lize hrajou s Karpaty nebo Záporožím, max. s Dynamem. Navíc mladí hráči se budou chtít předvést v co nejlepším světle. Tohle určitě nevypustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi se budou hodně divit až Dněpr, nebo Dynamo půjdou nahoru podobným způsobem jako Šachtar.. Na Ukrajině se fotbal hodně zvedá.. Ale samozřejmě máš zatím pravdu..

Reagovat
The Krupy

Nerobte z tých ukrajincov druhú Barcelonu, tento bandwagon megahypu je smiešny....

Reagovat
zde73

Rozumni lide se vzdy dokazou domluvit...ze jo?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
zde73

Jinak FORZA JUVE!!!

Reagovat
DieFohlenBMG

dávám nepadne gol mezi 75. a 90.min

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju Rafovi a Péťovi postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ten bod udělaj, ikdyž Šachtar je podle mě největším černým koněm LM, tak uvidíme bude to rozhodně zajímavej zápas.

Reagovat
M11

bojim se bojim.. pokud 4-3-3 tak jeste vic..

ale tesim se neuveritelne.. pojdme pro potrebny bod.. nejlepe zkusit vsechny 3..

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Melchior

dnešní expert ve studiu ČT je Bílek

Reagovat
DieFohlenBMG

dobrej tahák

Reagovat
Mercury

To se něco poučného jistě dozvíme.

Reagovat
Shevchenko

Ten bude na Coolu.

Reagovat
smazaný uživatel

super po dlouhé době odborník (krom Csaplára, ten tam bývá často)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior
Reagovat
smazaný uživatel

taky sazka na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=9TL5vPlBVYA

Klidně i tohle, hlavně ať nepostoupí modrá špína.

Reagovat
Pettirosso

klasika

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kvooca

a na konci je videt jak komentuje Čapek a jak by komentoval František Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Sem to ani nemusel otevírat a bylo mi jasné, co to bude.

Reagovat
herbage

já tedy čekal Drogbu a fucking disgrace, to by bylo možná ještě lepší

Reagovat
DelPiero137

Ariaka, Ariaka 2, Bariaka...

Reagovat
Arne

To zase ne... Ať Šachtar Juve klidně porazí, když ti dánští bojovníci něco urvou na SB. To by potom bylo vše o moc sladší.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
PhilipS

Tohle je bohužel remízovej zápas...0:0....kéž bych se mýlil...ale Juve bude betonovat a Šachta se nikam zbytečně hnát nebude....bude to pravděpodobně dost nekoukatelný...

Reagovat
PhilipS

Jaktože tady tolik lidí fandí Juve? Chci dál Chelsea, hlavně Péťu, má formu...

Reagovat
junglist

taky bych byl radši pro postup chelsea, má atraktivnější hráče, na hazarda s oscarem se prostě dobře kouká ( herně samozřejmě), ale ten postup si podělali v turíně když dostali trojku, tam se to prostě rozhodlo, bohužel

Reagovat
Free_player

postup Juve ! ... jak sem měl minulej rok radost z propadáků obou Manchesterů, ted mi to místo United plně vynahradí Chelsea

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co má Desperado vuči niflheim-ovi když znevažuje jeho vysokou školu?

Reagovat
Godwinson

Proč by nemohl. Jestli stojí za znevážení ...

Reagovat
smazaný uživatel

znevazovani svoji skoly bych nebral moc vazne - stejne je snad na vsech skolach 99% lidi ktery potrebujou (chtej) titul vcetne me

Reagovat
raduinho

Výšku znevažují jenom kreténi. Sere mě, když se například doktoři nebo chemici povyšují nad ekonomy jen proto, že udajně ve cvičeních opravdu něco dělají.

Reagovat
Godwinson

Nad "ekonomy" se mohou povyšovat i lesníci a zemědělci, to je těžký.

Reagovat
raduinho

No zrovna "hnojaři" by se neměli povyšovat nad nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by lidi nefandily Juve ten klub ma tradici a neni to umele vytvorenej klub diky penezum jako je chelsea kterou to vse zacalo(PSG,MANCITY,MALAGA,atd.....)za juventus hraly legendy treba nedved,trezeguet,camoranesi,tachinardi,buffon,del piero,zoff,ferrara,ravanelli,vialli,zidan,jugovic,baggio,a dalsi forza juve!!!!!a juve patri do ligy mistru kdyby chelsea porazila 2x doneck mohlo byt vse jinak a cechovy by prospelo kdyby prestoupil

Reagovat
homeles8

lol

Reagovat
The Krupy

Zidan hrával v Mainzi a Dormunde, nie v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo zbytečný, ne?

Reagovat
freewill

Reagovat
smazaný uživatel

OT: a a kde studujete?

Reagovat
The Krupy

FF UPJŠ Košice

Reagovat
smazaný uživatel

všb ostrava

Reagovat
Kvooca

Dnes doufám v obrovskou blamáž. Moje přání (do morku kosti nenávidím Chelsea).

Shachtar - Juve 2:1 a CFC - Nordj 0:0 a Torres nedá v 90(+3) penaltu, nejsem ale snílek. Tenhle zápas nebude nudný, ale skončí tolik potřebnou plichtou. A CFC pod Rafou "konečně" zabere.

Reagovat
Lamskej#RMCF

no ty kursy jsou divokééé doufám, že uvidíme pěkný zápas....plus zapnu neco na streamu.....Na Cool Chelsea a navíc poslouchat tam ty mamrdy "komentátorské" je neco hrozného....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: viem že je to zo včera expreska ale nebol som tu ...-

Wesley Sneijder by kvůli neshodám ohledně smlouvy mohl v zimě opustit Inter a podle všeho má jednoho zájemce v Turecku. "Fenerbahçe se o něj zajímá a sleduje jeho situaci. Mluvil jsem s ním o tom, nyní se rozhoduje," uvedl hráčův krajan Dirk Kuijt, který v Istanbulu působí od léta.

keby tam išiel tak Fener by malo riadnu silu ale len asi kvoli penazom

Reagovat
smazaný uživatel

dejte si to pěkně po plichtě !!!!!!!!!!!

Reagovat
The Krupy

Dúfa že si do STVčky pozvú Karola Marka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli už dlouhá léta fandím AC, tady jednoznačně FORZA JUVE !

A namyslím, že je ta remíza tak jasná, jak tady hodně lidí píše, Juventus bude hrát na výhru a když zahrajou jako proti Chelsea, není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

A když Sachtar zahraje jak doma proti Chelsea,tak taky není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám vůbec nic proti Shakhtaru a plně uznávám jeho velmi vysoké kvality, ten postup Vám přeju, jde o to, že Juve má v tomto zápase přece jednom větší motivaci a pro Italský fotbal by byl nepostup další "malá tragédie", nehledě na to, že by na úkor Juve postoupila Chelsea, se ktero venku remizovali a doma je rozdrtili

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,ale třeba postoupite i když prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť. Juve venku

Reagovat
Pinturicchio

To jsme viděli v zápase na SB, Juventus byl lepší na hřišti i v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

V hledišti ano na hřišti nesmysl. Remíza spravedlivá. Juve asi postoupí a pak hned končí pokud pujde z 2.fleku.

Reagovat
The Krupy

Nezvládaš to už teraz, choď radšej na pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme. Já sem totálně v klidu a EL letos "beru". Stalo se.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Juventus doma a Juventus venku je v LM obrovský rozdíl. V Doněcku to bude max. remíza.

Reagovat
10

v čem konkrétně je ten rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Venku dvě remízy. Navíc jediná remíza doma právě se Šachtarem. No nevim...v Doněcku Juve zcela určitě nevyhraje.

Reagovat
10

ty výsledky zná každej, ptám se, v čem je ten "obrovský rozdíl"? protože třeba doma se Šachtarem jsme hráli hůř, než na Chelsea, v Dánsku jsme měli asi 30 střel na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bude mít ve studiu ČT? Btw. nechápu, proč si Prima může zvát zajímavé hosty (Bílek, Straka, atd.) a na ČT jsou pořád ti stejní tragédi jako Buttengel, Táborský, Karoch, Cipro...jsou v tom peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mají s něma smlouvu jako s "externisty" - "fotbalovými experty", tedy s Táborským a Karochem určitě, ale třeba i Straka se v ČT občas zjeví...mě spíš vadí, že už dopředu je jasné, co budou povídat, už roky pořád to stejné dokolečka, žádná invence, progres...

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu hlavne informace o hracich (a dalsich vecech) naprosto neaktualni - treba David Villa (nic proti nemum mam ho rad) porad ho uctivali ve studiu jako velkyho strelce a to v dobe kdy uz par mesicu byl naprosto bez formy

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jo? .. a to chceš radši na Prima Cool poslouchat toho osla Boučka, jak se ptá Galáska jestli si nějací jeho bývalí spoluhráči v Ajaxu kupovali hulení ???? ..Na Kobzanovou je sice pěkný pohled...ale jenom pohled...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem snad říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď štúdio na Prime s Boučkom fakt za veľa nestojí, na ČT to tiež nie je žiadna sláva, a čo sa komentovania týka, tak Prima Cool pomerne slušné, lebo bosákoviny bývajú niekedy už otrepané (ale nič proti nemu, je to legenda, niečo ako u nás Borbély )

Reagovat
SaianSupaCrew

Já mám nejradši pana Levého. Sice vypadá jako vedoucí JZD, ale v hlavě to má evidentně srovnané.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

+ ještě Psotka

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvit umí, ale žádné velké znalosti nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Marko

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chytrej člověk

Reagovat
Pinturicchio

"Chlapi, nelejte to pivo z oken, podívejte se jak vypadám"

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať je studio o fotbale, ne jako ta šaškárna na COOLu

Reagovat
smazaný uživatel

to si ešte nevidel štúdio na Dajto, tam už boli v štúdiu takí ludia ako ten trafený choreograf, čo mu ani meno neviem prísť, čo chodí s tou šťabajznou Pociskovou, no a ku komentátorom škoda slov, jediný, kto tam rozumie futbalu, je Zeman, aj keď toho moc nemusím, predsa je to v tom cirkuse jediný schopný človek. Lenže zápasy našej reprezentácie, tam by mal problém komentovať aj Gabo Zelenay, tú nudu a dedinský futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

odporucate teda vsadit na remizu? Ak by tretim klubom nebola chelsea tak by som to urcite dal, ale teraz sa bojim ci abramovic nejak nebude motivovat hracov shachtaru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Sachtar nevyhraje, tak Abramovic vyhodí Lucesca i všechny hráče Sachtaru

Reagovat
Rssa

OT: Nechci rozjíždět nějak extra velké OT, ale potřeboval bych vědět, jestli je tu někdo, kdo se opravdu vyzná v digitálních zrcadlovkách a objektivech. Potřeboval bych radu.

Reagovat
smazaný uživatel

ptej se

Reagovat
Rssa

Je velký rozdíl v ostrosti a kvalitě fotek, když má objektiv světelnost stejnou v celém rozsahu zoomu a když ta světelnost přibližováním klesá? Nějak moc markantní, co by amatér rozpoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

kamarad pise:

no to je zajímavá otázka.. tenhle faktor (konstantní nebo proměnlivá světelnost) nemá na kvalitu, ostrost vliv... ALE faktem je, že profesionální, tedy lepší, kvalitnější zoom objektivy mívají konstantní světelnost, je to jakýmsi zvykem.. profík tak nastaví nejnižší světelnost a nemusí se starat, kam zazoomoval a ví, že má pořád např. f4... takže nakonec lze říct, že zoom objektivy s konstantní světelností bývají lepší, kvalitnější a fotky lepší, většinou ostřejší..

u amatérských zrcadlovek (menší velikost senzoru) bych to ale v potaz nebral.. např. dva konkurenční standardní objektivy (pro většinu těl) jsou Tamron 17-50 2.8 (konstantní) a Sigma 17-70 2.8-4.5(?) a co do kvality jsou srovnatelný, každej má svoje pro i proti.. ovšem pak dělá např. Canon svůj vlastní takový zoom Canon 17-50 2.8, je výrazně dražší a je taky výrazně lepší než oba předchozí..

amatérovi bych poradil pročíst si recenze, podívat na fotky na netu (skvělá stránka pixel-peeper.com - zde vidíš výsledky kombinace tělo x sklo)

jinak co rikal vseobecne, amater bez ambici nepozna, pojal to trochu "podrobne"

Reagovat
Rssa

Hehe, přesně ty dva objektivy jsem měl na mysli.

Já mám Pentax K-r a chtěl bych něco lepšího než je seťák 18-55 3,5-5,3(?), jsem sice amatér, ale mám rozhodně ambice...

Zkus se ho ještě zeptat na toto.

A taky jestli by pro amatéra na cesty byl vhodný i Tamron 18-200, vzhledem k mé mašině. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si koupil tu Sigmu 17-70 a později nějakou levnou pevnou padesátku.. sám jsem to tak i kdysi udělal, akorát jsem měl Canon a ne Pentax.. Sigma oproti Tamronu má větší dosah - nezdá se to, ale 50 vs 70 mm je znát, ale hlavně umí makro, resp. takové pseudo-makro, ale to amatérovi bohatě stačí! je opravdu velký plus mít možnost vyfotit si kdykoli pořádnej detail - kytku, brouka... navíc Tamron prý moc dobře neostří..

no a pevný padesátky jsou za hubičku, velmi kvalitní obrazovej výstup a fotí se s tím super potréty..

nad jakymkoli zoomem 18-200 bych vůbec neuvažoval (maximálně tak od Nikonu, ten je prej dobrej, ale pěkně drahej), protože tyhle univerzální skla jsou vždycky kompromis..

záleží ale na tom, jaký má požadavky, pro někoho je to kvalita dostačující, proto se taky prodává :-) kámoš ho má a je spokojenej.. já bych s tim fotit nemoh - blbá kresba, kontrast.. ale řikám - nejlepší je mrknout na pixel-peeper.com, podívat se sám a říct si "jo, tohle se mi líbí"... je to o tom, jak moc je člověk náročnej a zmlsanej.. já bohužel dopad tak, že musim fotit skly od 30.000 vejš, ale je to moje blbost, že jsem takhle skončil :D dokud jsem měl starej foťák a nestudoval jiný fotky, byl jsem naprosto spokojenej..

taky nevim, jestli Pentax nemá nějaký svoje dobrý, cenově přijatelný, zoomy.. v jejich sklech se vůbec nevyznám..

jen te musim varovat, on v tom hrozne lita, porad kupuje, prodava objektivy, nektery drzi chvilku, jiny o neco dyl a porad vybavu zkvalitnuje, zacinalo to celkem nevinne je to regulerni droga... a obycejnej clovek v tom rozdil nevidi

Reagovat
mato Kreator

JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

0.2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Aspon Ze Mame Vidala Fuu

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Mate niekto skusenosti s kupou listkov na Serie A cez www.listicket.it?

Reagovat
brenk

Shakhtar Donetsk: Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Rat; Fernandinho, Stepanenko; Alex Teixeira, Mkhitaryan, Willian; Eduardo

Shakhtar bench: Kanibolotskiy, Kryvtsov, Gai, Kobin, Ilsinho, Douglas Costa, Devic

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Vucinic, Giovinco

Juventus bench: Storari, Caceres, Padoin, Giaccherini, Marrone, Quagliarella, Matri

Reagovat
brenk

Takže stávka na istotu, som zvedavý na Pogbu, uvidíme, či je prirpravený na veľké zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Na nej se dnes moc tesim

Reagovat
brenk

Ja mám z neho obavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Verim,ze je nenaplni

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava skvela,dnes urvem vyhru,i kdyz to fakt nebude lehky,jak uz tady vylo receny Sachtar je cerny kun souteze a budou se prat.Vecchia Signora!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

...on totiž Raiola dneska řekl, že Mario stojí stejně jako Mona Lisa

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
mato Kreator

Quagliarella do zakladu boha

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
Pettirosso

ser na sop, přežij ty kecy odborníků a pusť si čt4

Reagovat
Pinturicchio

To ne, poslouchat zase ty zažité hlouposti o italském fotbale se mi fakt nechce.

Reagovat
brenk

Skús STV

Reagovat
Pinturicchio

Věřím, že horší by to být nemohlo, spíš naopak, podle zdejších komentářů na úroven STV, ale stejně zůstanu hezky u PC.

Reagovat
brenk

Jak myslíš, na STV sa to prežiť dá (aj keď ja by som zvládol aj ČT a neviem aká je tam úroveň komentátorov).

Reagovat
Pinturicchio

Hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

odporúčam Karola Marka na STV, je síce zaujatý za calcio maximálne neobjektívne, ale je to balzam na uši po tých sračkoidných klišé o ´catenaccie´, ´nezáživnom futbale´, a nezmyselných ódach na anglický futbal a Barcelonu s Realom.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár, bude veselo...

Reagovat
10

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejlepší střelec Juventusu Kvajilará."

už to začalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Conte domluvil na remku

Reagovat
Pinturicchio

Jde vidět, že o tom víš hovno, ... to domlouvají funkcionáři.

Reagovat
panca

dnes muze juve ukazat na co ma Hlavne at neudela ostudu

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme na to.

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Juve, Juve, musite. Bo Cukotka musi von.

Reagovat
The Krupy

Riadne nervy mám

Reagovat
smazaný uživatel

Míra komentuje! Supr

Reagovat
herbage

Korupčníci do toho, forza Juve

Reagovat
panca

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial sa nezda, ze by to bolo dohodnute na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

tej karty škoda

Reagovat
panca

ten cernej levak bob je vybornej

Reagovat
mato Kreator

marko-Sachtor

Reagovat
10

Kutcher měl mít kartu kua už...

Reagovat
božský John

Tak neukazoval, kolikátá je minuta (že se má na nějaky karty zatim vysrat). Asi proto jí nemá

Reagovat
Il Architetto

On by ji dostal i bez ukazování, sleduj zápas radši.

Reagovat
božský John

Jo, šéfe !

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

300 pre postup Juve

Reagovat
PhilipS

Ježiš to je šašek Mkhitarian...nemůžu vystát tohle....se ho dotkne v obličeji a valí se tam jak kdyby ho střelili...

Reagovat
PhilipS

mimochodem hodně bohatá na góly první dvaceti minutovka LM

Reagovat
mato Kreator

je-2stupnov to preto

Reagovat
Il Architetto

Ruka

Reagovat
Yanek

Penalta

Reagovat
mato Kreator

kurva jasna ruka

Reagovat
The Krupy

Toto mala byť penalta !!!!!!!!!!!!

Reagovat
Neuro

podmázlý rozhodčí Romanem

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
panca

video, video, video

Reagovat
Il Architetto

Ty vole jasná.

Reagovat
10

hmm

Reagovat
M11

takova ruka to je sila

Reagovat
Pettirosso

zatím je to hrozně opatrný z obou stran, Šachťar zatím malinko lepší díky pressingu

penalta jasná..

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Pinturicchio

Co chce víc?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram..kto mal kopať penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
Yanek

Vždycky je hrozně frustrující, když rozhodčí udělá takový zářez. Zatím ale Juve hraje moc dobře, snad jim to vydrží. Pogba se mi moc líbí.

Reagovat
terry

První kontroverze by tu byla.

Reagovat
Pettirosso

Mchitarjan vypadá jako Di Maria, nebo se mi to jen zdá?

Reagovat
Il Architetto

Leooo

Reagovat
brenk

Gio

Reagovat
Il Architetto

Giooooo ty dobytku.

Reagovat
Pettirosso

voleee, kua, to měl být gol

Reagovat
Maresma

Miluju Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vuuul

Reagovat
The Krupy

Fuuuuuu Gioooooo toto nás môže mrzieť

Reagovat
herbage

klid, je domluvená remízka

Reagovat
panca

co je s matrim? Uz dlouho jsem ho nevidel...

Reagovat
Pettirosso

ztratil na dovolené střelecký prach..

Reagovat
smazaný uživatel

dani kopu penaltu...trololo :D

Reagovat
smazaný uživatel

cech chytil penaltu. Haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

To je vuuul.

Reagovat
terry

ČECH.

Reagovat
smazaný uživatel

bola npč kopnuta

Reagovat
PhilipS

Zatim nevim, kdo je marnější jestli Edouardo nebo Pogba...

Reagovat
Pinturicchio

Pogba?

Reagovat
10

Barzagli dvě mega hrubky už...Bonucci zatím nejlepší hráč s Mirkem

Reagovat
10

+ Stephan

Reagovat
Pinturicchio

Řekl bych, že i Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea kope penaltu. OMG

Reagovat
smazaný uživatel

a nedal

Reagovat
Godwinson

Co to na SB píská za úlisnýho magora. K tomu přijdu a hned si vymyslí penaltu ... Petr Eden

Reagovat
M11

Barza silene dve hrubky

Reagovat
Il Architetto

Další penalta.

Reagovat
Godwinson

To jsem nežral

Reagovat
smazaný uživatel

už tretia penalta za 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

luiz dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
10

Kucher měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to má Roman dneska pořešený jak doma, tak v Doněcku. Kdo umí, umí ...

Reagovat
PhilipS

Šachťar je neskutečně trapnej...evidentně vyhrát nechce...

Reagovat
Godwinson

Koukám na to pět minut a tam je to podle mě jasný :)

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa dajú v 80tej minute nejaký haluzny gol a vyhraju 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

já z toho mám teda taky podobnej pocit. Každopádně si Chelsea nemá vůbec na co stěžovat. Už takhle je ve hře jen kvůli náhoďáku v nastavení a plichtě Juve v Dánsku.

Reagovat
PhilipS

Proč náhoďák? Kdyby takhle hrál Šachtar proti Chelsea tak dostane trojku a Chelsea by postoupila v pohodě...

Reagovat
miky10

Ospalejc už ten Šachtar hrát nemůže?

Reagovat
miky10

Torres

Reagovat
Pettirosso

ještě dva!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

proč Bosák vytváří dojem, že na to oba týmy serou, když je to očividně blbost..?

Reagovat
herbage

na druhou stranu, že by se někam hnaly? Ani jeden tým nemá proč, takže já si nestěžuji

Reagovat
10

Co víc by Juventus měl hrát venku proti prvnímu týmu skupiny. Nemyslím si, že by se vývoj utkání nějak lišil za jiných okolností. Navíc ty pasáže se střídaj, Šachtar má úseky hry, kdy nás zavře.

Reagovat
herbage

řikám, já jsem spokojený, ale kdyby jeden z týmů musel vyhrát, tak by byl obrázek hry asi jiný. Takhle hrají oba stylem hlavně neinkasovat. Pro mě by tedy bylo spíš znakem demence trenérů, kdyby své hráče hnali dopředu

Reagovat
Pinturicchio

Protože už delší dobu stojí jako komentátor za hovno.

Reagovat
M11

sere na to Bosak.. dnes dava vic nez dost najevo ze ho dnesni duel nebavil uz dlouho dopredu

Reagovat
terry

Jako kdyby to byla nějaká zábava.

Reagovat
M11

nebavilo ho to uz pri nastupu hracu na hriste

Reagovat
terry

Říkal? Každopádně se mu nedivim. Jet po letních zkušenostech zase do Doněcku, komu by se chtělo.

Reagovat
M11

podle me to komentuje ze studia

Reagovat
terry

Je na místě.

Reagovat
terry

Aha, tak ne, já předtim špatně pochopil jeho tweet.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že sedí ve studiu.

Reagovat
terry

To je potom moje chyba.

Reagovat
PhilipS

serou na to totálně...hlavně domácí....když si pustíš jinej zápas tak to nasazení je úplně někde jinde...evidentně Akhmetov Ambramovice nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, beztak fandí Chelsea blbeček.. asi si tam nebudou lámat nohy když jim prostě ta remíza stačí.. i když některý zákroky sou i tak ostrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Přepnul jsem z Macháčka (z Macháčka!!!) na Bosáka a nemohl jsem tomu uvěřit. Dneska už ho zašlape každý druhý, hlavně tu jeho (ne)chuť.

Reagovat
terry

No jo, on by si nejradši popíjel kvalitní skotskou a komentoval golf. Tam je v pohodě.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, dvě penalty. Byly alespon?

Reagovat
smazaný uživatel

jedna jo..ta druha z ktorej dostalli dani gol nie

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Arbiter

No u té druhé těžko říct, byla to střela na bránu, zastavila ji ruka v pokutovém území.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě

Reagovat
terry

Dvě neproměněný, jedná proměněná.

Reagovat
rossoneri89

ani jednemu sa nechce

Reagovat
brenk

Zatiaľ je to dobré, netreba sa nikam ponáhľať, zo zabezpečenej obrany, na istotu, bojovať o každú loptu. Artura okolo 60. minúty stiahnuť, neverím, že vydrží celý polčas bez karty. Penalta jasná, ale treba na to zabudnúť.

FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc teda...

Reagovat
panca

nudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná slabota tohle utkání.

Reagovat
Minister

čo sa tam stalo páni? tak trochu som zaspal...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď vyhodit slabýho Mirka a k výbornému Giovincovi nasadit Kváju a ono to pude...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mít na Giovinca brutální averzi, to je fakt strašný, ta jeho hra.

Jinak Čapek si asi dnes zlomí jazyk.

Reagovat
Mr.Jindros

Neskutečně mě sere. Lepší by byl snad i Bendtner.

Reagovat
10

hm, tak to zase neeeeee

Reagovat
Pettirosso

než Čapek určitě

Reagovat
10

no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jsem se o víkendu aspoň zasmál, tenhle mě jenom sere.

Reagovat
10

smíchu už bylo dost, v lednu "popálí do pýči"

Reagovat
Pettirosso

Kvajáru už 5x přejmenoval

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
j_mrazik

Slabý Mirek? Vždyť pro ostatní sťukává dobrý balony, vytvořil gólovku...

Reagovat
Pettirosso

ironie

Reagovat
j_mrazik

Tohle na mě nemůže. Já nevim, třeba je Kvája v neskutečný formě, dávají mu balony a chodí se rovnou radovat.

Reagovat
Pettirosso

spíš šlo o to, že ironicky prohodil výkony Mirka se Sebou Kvajára jednoznačně musí na plac

Reagovat
The Krupy

Asi tak, otrasný je Gio. Mirko odvádza kvalitnú robotu.

Reagovat
herbage

ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ciao, jak to vyzerá zatiaľ? Ukrajinci asi nehrajú naplno, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalty na Chelsea - proti Chelsea být neměla a druhá pro Chelsea být neměla taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ofc

Reagovat
10

jak to mohl ten brankovej nevidět???

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl...

Reagovat
Pinturicchio

Třeba nechtěl, no.

Reagovat
božský John

Úkol zněl jasně...

Reagovat
Pinturicchio

Nesmí projet !

Reagovat
božský John

Reagovat
M11

videl

Reagovat
10

musel...ten pomezní imho taky, vždyť tam tou rukou vletěl jak superman

Reagovat
panca

brankovej to mel krasne pred sebou

Reagovat
miky10

400. proti Torresovi a pro nákej ušmudlanej gól Šachtaru

Reagovat
Mr.Jindros

Pal do pýči.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Melchior

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Minister

tak to je od teba tvrdé...

Reagovat
db18

Reagovat
Arbiter

Reagovat
PhilipS

Zatim si dávaj velikej pozor, aby ho nedali ani omylem...

Reagovat
miky10

Reagovat
The Krupy

Toto je výborný zápas ! Fakt si užívam takéto strategické šachové hry na ihrisku, baví ma to omnoho viac než nejaký hurá futbal bez mozgu. Ukrajinci sú omnoho slabším tímom, my na ihrisku dominujeme a fakt dúfam že vyhráme, resp. si aspoň zabezpečíme postup. Hlavne sa mi páči obranná hra, a celý náš herný štýl. Ten neuveriteľný pressing, nápadanie hráčov súpera a podobne....som rád aj za komentár Karola Marka, ktorý vyvažuje Merčiaka, absolútne mimo ako vždy. Z hráčov ma neskutočne serie Giovinco, pokazí čo môže hoci sa snaží. Taktiež treba stiahnuť Vidala, nemôžeme si dovoliť jeden z jeho skratov. Poďme ich rozobrať ako lego.....Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

tak a v druhy puli sachtar zabrat, nebo budete vracet vstupny...

juve zatim hezky

Reagovat
smazaný uživatel

fakt milujem tých ´odborníkov´, podľa ktorých to bo ´slabý zápas´, však z hľadiska toho, o čo sa hralo (podaktorí si to tu asi pomýlili s hodovým zápasom starých pánov), takže palec hore za komentár, máš úplnú pravdu, v takticky ťažkých zápasoch sa ukáže sila mužstva, lebo vymyslieť obyčajnú dobrú prihrávku už len do diagonály je niekedy nadľudská úloha (aj maestro Pirlo sa o tom mohol presvedčiť ). O to viac poteší potom. Až na to, že Juventus dal gól z ofsajdu, tak výborný zápas.

Reagovat
Arbiter

2 - Since August 2005, David Luiz is one of only two defenders (with Mats Hummels) to have taken multiple CL penalties. Maverick.

Reagovat
Melchior

ta atmosféra je ale neskutečná.. zatím Juve ukazuje, že postup si na úkor Chelsea jednoznačně zaslouží, tak nechť Bůh dá a KURVA POSTOUPÍME

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen náhoda, že všude už se pět minut hrají druhé poločasy a zrovna tyto dva zápasy jsou takhle pozadu?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj. Třeba v Braze jsou taky pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

conspiracy Keanu

Reagovat
The Krupy

Jesse Ventura ?

Reagovat
Pinturicchio

Já začínám mít z toho druhého poločasu špatný pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

V Doněcku to vypadá, že je od konce prvního poločasu domluvená remíza 0:0

Reagovat
panca

ukrajinci gola daji. Pri stesti cukotky to nemuze skoncit 0:0

Reagovat
miky10

Kundáááááá

Reagovat
terry

Huuuu.

Reagovat
božský John

To jsou vemena, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuu, uz som ritku stahoval.

Reagovat
brenk

práve sa mi zastavil krvný obeh

Reagovat
j_mrazik

Tak co Juve, dejcháte?

Reagovat
Pettirosso

právě se mi plíce zase rozběhly

Reagovat
miky10

No vida, už to aspoň trochu vypadá, že chtěj hrát.

Reagovat
miky10

Garrííneeeeeek!

Reagovat
Mr.Jindros

Ty seš ještě tady?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chlapci ma tu dakto skusenosti s vyškou alebo nanu chodi namornaskola.sk dik

Reagovat
Pettirosso

fuuuuuuu

Reagovat
The Krupy

Jooooooo

Reagovat
miky10

Heh, Pirlo tyč, zas to hraje všechno pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste měli zase postoupit takovouhle haluzí, tak bych se vás v PO opravdově obával. Takový štěstí máte fakt jen vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve to urve. Oni tohle umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

druhý poločas zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Yanek

Giovinco mooooc hezky

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MIRKOOOOO JE GÉÉÉÉÉNIUS

Reagovat
terry

Domácí ten gól očividně štve.

Reagovat
miky10

Reagovat
panca

nejhorsi hrac juve

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus !

Reagovat
miky10

Ofsajd

Reagovat
Pettirosso

hlídej si radši Torrese, dal ti další gól

Reagovat
Honza Matoušek

Giovinco svůj dnešní !supervýkon! podtrhl krásným golem! Torres is back.

Reagovat
smazaný uživatel

Pi*a Bosáku offide možná tak milimetr..

Reagovat
cresposuper

Ofsajd Lichtsteinera..

Reagovat
panca

video, video, video jasnej ofsajd

Reagovat
Pipo123

Lichti pekne to spravil

Reagovat
C-M@ster

Takže 1:1 ?

Reagovat
Yanek

Lichsteiner v offsidu? No tak mame vyrovnáno.

Reagovat
božský John

O kousíček. Furt se řiká, že by se tyhle hraniční situace měly pouštět, tak myslim, že v pořádku

Reagovat
herbage

tohle nebyla hraniční situace. Hraniční je ve smyslu, když je v náběhu na branku, ne když se vrací zpátky

Reagovat
božský John

Byl tam o tlustý sklo, rozhodčí není stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Pouštět by se měly ty hraniční u kterých si rozhodčí není jistý, ne? Když si je jistý, tak ať to odmává. Ne že vědomě pustí ofsajd, aji když miniaturní.

Reagovat
božský John

No, já bych si jistej nebyl. Bylo to fakt o kousíček, čehož jsem si všim až z opakovanýho záběru. Takže bych to pustil

Reagovat
Yanek

nic nenamítám.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo hraničné ani trochu, jasný ofsajd o dva tri kroky, nie o nejaký náklon tela či špičku kopačky, čo je podľa mňa hraničná situácia.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

Mirko za to jak ustál ten súboj

Reagovat
herbage

jasný ofsajd, ale nevadí

Reagovat
The Krupy

A čo ? Nepískli nám jasnú penaltu.

Reagovat
The Krupy

Dnes je historická chvíľa, Gio dal gól vtedy keď sme neviedli, a nemali sme náskok 2-3:0.

Reagovat
PhilipS

nedal...

Reagovat
Pipo123

Veď nedal gol, ani sa lopty nedotkol

Reagovat
cresposuper

Giovinco sa toho aj dotkol?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal.

Reagovat
miky10

A Torres...To je v píči prostě.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Shevchenko

Vučinič je neuvěřitelný.

Reagovat
Pinturicchio

Génius

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Counter

Torres superforma

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

z ofsajdu a ještě vlastenec. Tahle skupina má koule.

Reagovat
terry

Škoda. Když už to je výhra k ničemu, tak si Torres tradičně střelí. Tohle ho udrží v sedle. Ale tak stejně bychom ho v zimě nestřelili.

Reagovat
miky10

Dopadá to naprosto nejhůř, jak může, k zblití tohleto.

Reagovat
terry

Já to čekal.

Reagovat
herbage

vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

sice zejtra brzo vstávám, ale počkám si na sestřihy, Torres 2 goly, to není jen tak

Reagovat
Mr.Jindros

Ofsajd a dvojitá haluz, radost z toho nemám, ale v první půli měla být zase pencle, to mě trochu uklidňuje.

Reagovat
božský John

Zase to otřepaný...

Giovinco: I don't always score goals, but when i do..i don't

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Korupčníci z Turína. To je pořád samej Abramovič a přitom on si pojistil jen zápas s Dánama. Jasnej ofsajd.

https://pbs.twimg.com/media/A9YUzghCUAASOh_.png

Reagovat
smazaný uživatel

Len kompenzoval neodpiskanu ruku Shaktoru z prveho polcasu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako sa mala jasne piskat penalta pre Juve v 1p

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo docela o dost. By mě zajímalo, kam ten praporkář čučel.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste si všichni nějak jistí, že to byl ofsajd. Mě se zdálo, že v momentu přihrávky byl bek na druhý straně prakticky ve stejný rovině. Neberte vše co řekne Bosák hned jako svatou věc.

Reagovat
miky10

Máme oči no, podle střihu trávníku to bylo vidět dost jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost jasně? To chceš říct, že to byl metrovej ofsajd? Dívej se na moment přihrávky.

Reagovat
miky10

Půlmetrovej no, dost na to, aby to bylo (nejpozdějc) z opakovanejch záběrů vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kamoška na Fb, lol

Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí, by měl mít s sebou řetěz, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo.......no vypadala jsem ráno v autobuse jako piča.........

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mimochodem - MU teče. V součtu se včerejšíma dvěma prohrama dostává PL tenhle tejden pěkně na prdel.

Reagovat
miky10

Chelsea zachraňuje.

Reagovat
vodka

za MU hraje ze základu jenom Rooney a DDG, přitom šancí mělo MU 10x taolik. Kluž dala gola po nechytatelne strele z 25 metru...

Reagovat
C-M@ster

MU a Arsenal jistej postup, MC jistej nepostup. Jen Chelsea o něco hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Vždyť je to přátelák.

Reagovat
CHONG

Výmluvy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
DelPiero137

To je bez pochyb ze by ste is prevalcovali, mozno aj s beckom. Takto zacinali k tomu pristupovat aj kluby zo SA a koeficient sa stratil...

Reagovat
CHONG

Ten Juventus je neuvěřitelně nesympatický tým.

Reagovat
herbage

Mohlo by to skončit takhle, Juve je určitě přijatelnější soupeř pro osmifinále než Šachťar

Reagovat
smazaný uživatel

a prre koho je prijatelnejsi ?

Reagovat
Pipo123

Juve môže ísť na Arsenal ?

Reagovat
herbage

pokud vyhraje skupinu, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych zase jel radši na Ukrajinu. Juve nechci ani za nic.

Reagovat
herbage

však při tomhle výsledku budeme spokojení oba

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ak to takto skonci tak juventus dostat nemozete. Iba timy na druhych miestach

Reagovat
Minister

Arsenal skončil druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval som na jiri-fcb

Reagovat
herbage

aha, sry

Reagovat
herbage

Juve při výhře je ve skupině první

Reagovat
Pinturicchio

Jako pro vás?

Reagovat
smazaný uživatel

nedovedu si představit, co by se v zimě muselo dít za věci, aby sme z OF postoupili...ať chytnem kohokoli...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo neco pro Pettirossa :)

Reagovat
Pettirosso

já bych si to přál ale s tou vaší formou by to byl krátkej proces. Snad na silvestra chytnete formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja po tom nijak zvlast teda netouzim :)) Ja mam jiny nazor nez herb, praveze Juve by nam nesedelo. 3-5-2 a do to Vase vysoke napadani, nic pro nas no

Reagovat
Pettirosso

ale ta pauza je dlouhá a ne jednou se stalo, že tým, co měl na podzim formu, ji pak v únoru potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi PSG. Verim, ze Wenger by nas pres ne dostal

Reagovat
Pettirosso

v čem?

Reagovat
miky10

Ve všem asi.

Reagovat
Pettirosso

leda v tom, že na Anglány moc neumíme

Reagovat
herbage

Šachťar mi přijde jako těžší soupeř a Juve by nám mělo stylem hry více sedět

Reagovat
Pettirosso

no podle mě by vám právě styl Juve neseděl, umíme to zavřít vzadu a dopředu máme pořád sílu, byť nemáme kanonýra, navíc máme hrajeme fyzicky dost náročnej styl, to by na vás platilo. Ale rád budu za konfrontaci

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych to chtěl taky. Nechci Barcelonu, jinak je mi to jedno.

Reagovat
10

nedráždi zebru bosou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

pre Arsenal tam momentálne nie je prijatelný nikto, sorry.... momemntálne, to sa samozrejme môže do výkopu zápasu vo februári zmeniť. Ináč Juventus by si zrejme s Arsenalom poutieral zadok ako s Chelsea minimálne doma, o tom nepochybujem.

Reagovat
terry

Chelsea válec.

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Tutově nevědí, co se děje v Doněcku.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Ser na ně.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
db18

Reagovat
10

no one gives a fuck

Reagovat
miky10

A Nandička nám atakuje hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

mám dotaz, jaktože pokud dneska doneck prohraje a chelsea bude mít stejně bodů a lepší skore, postoupí doneck?

Reagovat
miky10

Vzájemný zápasy, Šachtar víc gólů na hřišti soupeře.

Reagovat
terry

Protože vzájemnej zápas.

Reagovat
CHONG

Nerozhodují náhodou vzájemné zápasy?

Reagovat
božský John

Pokud dá Torres hattrick, tak Chelsea dostane bod navíc. Prostě ultimate achievement

Reagovat
brenk

Reagovat
Shevchenko

Giovinco

Reagovat
The Krupy

Zbytočné prekombinovanie, ach zase raz....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo trestuhodný.

Reagovat
Pipo123

Ten Gio je hrozný, fakt najhorší hráč v zápasoch Juve

Reagovat
10

si dělá prdel? Kucher tam měl 4 žlutý zákroky

Reagovat
Pipo123

Lichti si tam pekne vodí obranu na kraji

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

Lichty jako mazák

Reagovat
božský John

Fakt celej Ángel.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Héééérec

Reagovat
Shevchenko

Proč se Bosák opravil z Kučera na Kuchera?

Reagovat
herbage

no, to toho ukázali

Reagovat
miky10

Snad oba týmy vypadnou v osmifinále.

Reagovat
terry

Drž hubu, ty vole, to nikoho nezajímá tady. Tvoje názory.

Reagovat
miky10

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Fňuk fňuk

Reagovat
cresposuper

To určite.

Reagovat
madridcan

To bolo velmi velmi zaujimave nepremenenie sance

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry že se debilně ptám, ale ono se hraje v CHL na vzájemné zápasy? Nerozhodovalo dřív skóre?

Reagovat
Pipo123

Vidal, Lichti a Chielini už nevládzu, neviem na čo čaká tréner Juve

Reagovat
brenk

neuveriteľné dokedy sa čaká, aj Vidal mi príde úplne vyšťavený...

Reagovat
10

nemá moc koho tam poslat...možná Lucu

Reagovat
brenk

Je pravda, že nemá moc na výber, ale podľa mňa taký Padoin by teraz bodol, žiadny kreatívny hráč, ale dozadu svoje odrobí...

Reagovat
DelPiero137

Na Litchy ho sme mohli doplatit. A Martin by to zvladol.

Reagovat
Minister

Juve nemá trénera

Reagovat
Mr.Jindros

Nevystřídá ani jednoho.

Reagovat
Mr.Jindros

Tak možná Lichtyho. Giorgia určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rat nic moc jméno

Reagovat
10

jj, příjmení jako dělaný pro Arsenal

Reagovat
JIMMY-PO

Celtiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GjøvikFF

Celtiku fandím, ale ten gól dali z vymyšlené penalty. Tohle už není fotbal.

Reagovat
Mr.Jindros

Mimochodem, udělal Lucescu proti normálu nějaké změny? Šachťar nastoupil v plné palbě, ne?

Reagovat
miky10

Adriano nemoh hrát, a nevim co je s Hubschmanem.

Reagovat
smazaný uživatel

vykartovany tušim

Reagovat
Mr.Jindros

Nebo tak.

Reagovat
Mr.Jindros

Taky nemohl hrát. Myslím zraněný.

Reagovat
miky10

Já EF články nečtu no.

Reagovat
The Krupy

Konečne ten starý dobrý Lichti z minulej sezóny, radosť sa na neho pozerať.

Reagovat
10

na Chelsea i dneska jeden z nejlepších, proti Hazardovi a Willianovi

Reagovat
The Krupy

Presne tak, takto by mal hrať stále.

Reagovat
The Krupy

Eta Beta na pľac !

Reagovat
The Krupy

Aha tak on tam radšej pošle Matriho

Reagovat
10

Fabio si to vyžere až do dna, jak jsem tady tušil...

Reagovat
The Krupy

Mrzí ma to ohromne, ak pôjde v zime preč on a nie Matri resp. ten zbytočný dán, bude to fail ako prasa

Reagovat
Pipo123

Lichti dneska najlepší na place, behá hore dole, čo center to šanca

Reagovat
The Krupy

a to som ho v Laziu nemal rád

Reagovat
brenk

famózny

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Grande Chiella do vyřazovací fáze

Reagovat
smazaný uživatel

a nenuluju sa nahodou karty po skonceni skupinovej fazy ??

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netuším, ale tak to by tam snad nepsali, že příští zápas zmešká. Takže asi ne.

Reagovat
10

týmovej průměr 11 naběhaných km v 88. minutě

Reagovat
herbage

los bude v pátek?

Reagovat
smazaný uživatel

20. prosince

Reagovat
Minister

ne... 20.12.

Reagovat
smazaný uživatel

deň perd koncom sveta. clever

Reagovat
smazaný uživatel

to juve to má zaplacený snad i v LM...

Reagovat
Free_player

Reagovat
10

Kucher je normální 3,14ča

Reagovat
Godwinson

Buffon

Reagovat
j_mrazik

Bosák mi krade hlášku, že se nebude pouštět do žádných velkých akcí.

Reagovat
miky10

Ten Buffon je stejně neuvěřitelnej sympaťák.

Reagovat
Mr.Jindros

Aspoň za něco tě můžu pochválit.

Reagovat
miky10

Dík.

Reagovat
Mr.Jindros

Já jsem říkal můžu.

Reagovat
miky10

Očekávám další chvályhodnou řádku palců od juventinů.

Reagovat
The Krupy

Ja toho Chiella proste milujem môj najobľubenejší hráč z kádru spoločne s Buffonom....ako to tam pred chvíľou burcoval

Reagovat
brenk

Giova vetrovka

Reagovat
brenk

JE TO TAM!!!

Reagovat
10

YES! Nádhera. GRAZIE RAGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

A teď Juve - Real, prosím.

Reagovat
The Krupy

Až vo finále, snáď

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A vam bys pral Galatasaray co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi sasek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaky si pokakany z Realu..

Reagovat
The Krupy

Best in the woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorld !

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Hotovo, šmitec. Dneska se rozhodně nerozhodlo, takže si není nač stěžovat. O tom žádná. Evropskou ligu ale paradoxně budeme dobývat mnohem snáz než Ligu mistrů a koho by nelákalo zahrát si i příští rok v Superpoháru!

Reagovat
Svatej

Líbí se mi, jak umíš hledat pozitiva, ale tohle je přehnaný ..... nějak jsem si zvyknul na to, že to v LM každoročně dotahujem daleko

Reagovat
terry

A co mi zbejvá. Já už s postupem nepočítal. Teda definitivně jsem přestal věřit dneska po pár minutách a nebudu tu jako jiní kopat kolem sebe.

Reagovat
miky10

Gratulace Šachtaru, takle to odchodit je docela umění. No neva, na 99% bylo rozhodnuto už před dneškem, tak co, vyhrajem EL.

Pro Šachtar Barcu, pro Juve Real, díky čau.

Reagovat
miky10

Neměla bejt reakce, ale hodí se.

Reagovat
db18

Skončíte na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

To jako Chelsea? Já tu žádné Anglány nechci.

Reagovat
db18

Ze zkušeností po Liverpoolu?

Já spíš doufam, že my nedostanem nějaký velký jméno, protože pak by to bylo na stadioně k nevydržení (ideální by byl někdo z tria Hannover, Stuttgart, Gladbach)

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Ale už jsem viděl Manchester United, 2x Arsenal, jednou Liverpool. Fotbal po anglicku my stačí. Navíc už dlouho k nám nepřijeli akční fanoušci. Chtělo by to něco zajímavýho (Hannover, Stuttgart, Lazio, Ajax - i když, ten už jsem na Spartě viděl dvakrát).

Reagovat
db18

Možná bych bral ještě Basel (cca. jako týmy z Německa), pak ještě aby to nebyl Turek, nebo podobně "zapadlá" část "Evropy"

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej by byla super. Pamatuju si na FCZ a jejich Zurcher Sudkurve. To byli asi nejlepší fanoušci, kteří u nás byli .

Reagovat
herbage

evropskou ligu až takhle dobývalo Mancity, AC, Juve, MU, Liverpool nebo Bayern a všichni víme, jak to vždy dopadlo

Reagovat
terry

Však já vím. Rozhodně nás nevidím automaticky ve finále. Taky jde o to, jak k tomu všemu přistoupíme.

Reagovat
Pinturicchio

Nádhera. Jsem na nás neskutečně hrdý.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
10

Kucher to posral...dohodnutá remíza, Seba to proběhne a on si to tam vrazí sám

Reagovat
Minister

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Juve! Na tenhle tým se dobře kouká. Buffon je frajer! Moc se mi líbilo, jak v závěru uklidňoval tu situaci, kdy do něj ten Ukrajinec vrazil .

Reagovat
smazaný uživatel

smekam Pogba za chvily vyradi Vidala ze zakladu

!!!FORZA JUVENTUS!!!

Reagovat
olis

gratulacia k postupu, pre Calcio perfektne, ako som uz pisal dufam ze v EL teraz narazime na Chelsea a prejdeme cez nich

Reagovat
Shevchenko

Výborně Juve, takhle skupina dopadla nejlíp, jak mohla. A Šachtar očividně není takové terno, jen Chelsea je hrozně slabá.

Reagovat
terry

V těch zápasech venku byla, to není žádná novinka.

Reagovat
10

doma byla mnohem silnější, no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

no, 7 bodů doma je velmi dobré

Reagovat
terry

Rozhodně to nebylo tak špatný jako venku.

Reagovat
10

njn, ale nikoho z těch dvou prvních týmů nepřehráli, s troškou štěstí tam mohlo Juve i Šachtar vyhrát...resp. s trochou méně štěstí Chelsea

Reagovat
terry

Však to jo, proti tomu nic nenamítám, ale venku to zkrátka byly těžký průšvihy. Doma jsme taky klidně mohli Juventus "v klidu" porazit, když jsme vedli 2:0, ale všichni víme, jak to dopadlo.

Reagovat
vodka

Reagovat
brenk

Real Madrid, Arsenal, Porto, Celtic, Galatasaray, Valencia...

Reagovat
M11

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !!!

EUFORIE !!! Ukol splnen.. ted uz to bude nadplan.. a treba nam los bude naklonen a vytahneme to jeste dal..

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Ukrajinci dnes nuloví, my naopak perfektní. Jediné čo ma mrzí je situácia Etu Betu, ,ale inak......super ! Konečne po tých rokoch, konečne sme v osemfinále LM ! Forza Juve per sempre !

Reagovat
Shevchenko

Jsem jediný, koho Bosák s tím jeho [Kucherem] neuvěřitelně sral?

Reagovat
Shevchenko

A Čapek je ještě lepší. [Kucher] a [Džiovinko] Za to bych je fakt střílel, to je fakt takový problém se to naučit správně?

Reagovat
terry

Jak se vyslevuje Giovinco?

Reagovat
Shevchenko

Džovinko

Reagovat
miky10

To není takovej rozdíl, ne?

Reagovat
Shevchenko

Docela je, ale tady jde hlavně o to, že on komentuje fotbal, kde se téměř pořád setkává s italskými fotbalisty, a tohle jsou úplně základy italštiny. Prostě naprostá ignorace a amatérismus ze strany ČT.

Reagovat
miky10

Tak nevím, zrovna rozdíl mezi Džovinko a Džjovinko mi přijde docela zanedbatelnej, našel bych spoustu věcí, který by se ČT daly vyčíst víc. Ale je pravda, že zjistit přesně by si to měli no...

Reagovat
Shevchenko

No a to vůbec nemluvím o tom Kučerovi, to byla ale naprostá demence.

Reagovat
terry

Jo, tak to potom jo, já tyhle dva výrazy bral stejně, ale je jasný, že když se na to "i" dá moc velkej důraz, nezní to dobře.

Reagovat
PhilipS

Šachtar se mi fakt zhnusil...co vůbec dělá v LM, když Akhmetov nechal zabít předchozího majitele, aby ho mohl koupit...klub k zblití... Nicméně gratulace Juve...šel za tim...Lichtsteiner zahrál dobře...

Reagovat
Pipo123

koho nechal zabiť ?

Reagovat
Pinturicchio

Jinak to, co tady předvádí Miky a Terry je směšné, ... ale ne tak, jak nejspíš zamýšleli.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
terry

Pokrytci, všichni do jednoho. Jednu výjimku bych možná našel.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska to moc nedáváš.

Reagovat
terry

Já jsem naprosto v pohodě. Snad jsem tady ani jednou nepoužil nadávku, nepřispívám u každý sračky, nepalcuju tady každou kravinu. Však se jen někdy podívejte na tu vaší smečku. Proti vašemu postupu jsem neřekl ani popel, naše třetí místo beru, tak co ještě chceš?

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem se tě zastal, vole.

Reagovat
terry

Čekal jsem, kdo se do nás frajersky opře. Já tu jen předvádím (a to jen asi ve dvou reakcích na Mikyho) to, co vy vždycky. Směšnej je předevšim Jindros. Já si tu jinak akorát párkrát okomentoval aktuální dění.

Reagovat
Pinturicchio

Aneb když se rádobynadhled změní v křeč.

Reagovat
Mr.Jindros

Klid. Já Mikyho jenom tak přátelsky pošťuchuju.

Reagovat
Free_player

No vida a ani nebolelo ... Juve ! ... je čas udělat Modráskům pápá pozdravujte v EL

Reagovat
Honza Matoušek

Vypadl už někdy obhájce ve skupině?

Reagovat
Shevchenko

Ne

Reagovat
terry

Ne, jsme první.

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
Pipo123

Paráda já chcu v EL zápas Lazio - Chelsea pre fans by to bola bomba keďže majú takú menšiu družbu

Reagovat
smazaný uživatel

A nesedí náhodou všichni ti družebníci v kriminále, případně nemají zákaz vstupu na stadion ?

Reagovat
db18

Knajpa to jistí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty, co mají zákazy, nepustí snad ani ze země, ne? Takže ani ta hospoda nepřipadá moc v úvahu.

Reagovat
db18

Kdo by je měl pouštět? Jsou v EU...

Reagovat
smazaný uživatel

Fízlové. Pokud vím, tak se musí hlásit na stanici v době zápasu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale víš, co...takhle v evropských pohárech, to je hovno. Horší je, když máš zákaz a hraje se Mistrovství světa .

Reagovat
olis

nechaj ich Neapolu, ja chcem pomstu

Reagovat
herbage

může Arsenal v osmifinále narazit na Manchester United nebo nejdřív v čtvrtfinále?

Reagovat
Shevchenko

Ve čtvrtfinále

Reagovat
miky10

Až od čtvrtfinále, v osmi na sebe ještě nemůžou kluby ze stejný země a zástupci stejnejch skupin.

Reagovat
Kenneth

To jako odborník jako ty neví, že v osmifinále se nemůžou potkat týmy ze stejné země?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jak jsi nakonec tu pravděpodobnost počítal

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bude do tří let ve finále.

Reagovat
herbage

nebýt té haluze Chelsea v minulém ročníku, tak bych si dovolil i oponovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou v evropském měřítku jasně nahoru, není moc velkých týmů, o kterých to lze tvrdit.

Reagovat
herbage

to ne, ale o týmech jako Barcelona, Real, Bayern či MU nejde říci, že by šly dolů. Šaanci maj velkou, do tří let je to i možné, ale dal bych tomu tak 20%

Reagovat
fantomas

47 - Shots by Arsenal in Champions League play

111 - Shots by defensive giants Juventus in Champions League play

Reagovat
fantomas

(a číslo Juventusu je braný před timhle zápasem, zatimco to naše po poslednim zápase s Řekama)

Reagovat
Pinturicchio

Už letos, s Realem.

Reagovat
mato Kreator

mame to vsuchu FORZA JUVE

Reagovat
Swarley

City out, Chelsea out bohužel o to víc sil budou mít na ligu (v případě Chelsea ještě hraje roli EL a hlavně Rafa - takže jsme v klidu )...

ono je dobře, že se jednou za čas ukáže, že prachy nejsou všechno...pro Chelsea i City to bude zajímavé s blížícími se novými fin. pravidlami, takže by mohla být z toho solidní sranda...nezbývá než doufat

Juve to po těch letech přeju

Reagovat
terry

On se zase Rafa nevyvíjí zas tak špatně. Uvidíme, jak se přežijou Vánoce, ale na jaře s tím v lize může slušně zatočit.

Reagovat
Swarley

odepsat vás už v zimě je samosebou blbost, ale doufám, že stihnete nebrat ještě teď o svátkách takovou ztrátu, že už to bude takřka nemožné se vrátit do boje o titul

Reagovat
terry

Teď Benítez ještě pár týdnů nebude mít vůbec čas s týmem něco většího zkoušet, případně do něj dostat nějakou fyzičku apod., ale on očividně moc dobře ví, co je kde špatně. Navíc dnes vyzkoušel jako první trenér Luize v záloze. Uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
Swarley

všako ono je to spíš takové popíchnutí, patřil jsem mezi tu menšinu, která Rafovo angažování od první chvíle nezatracují

Reagovat
terry

Tak ty sis to mohl jako nefanoušek Chelsea dovolit.

Reagovat
Swarley

to je pravda, ale spíš že jsem se ani neangažoval do předběžného posměchu a podobně...ten pohled fandy Chelsea je úplně někde jinde

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že Aggera tam nevyzkoušel bblec.

Reagovat
smazaný uživatel

Další Sibyla? Vždyť ste z těch dvou lehkých zápasů získali jeden bod. Za tu dobu co přišel Rafa ste získali dva body, my o sedm víc. A herně to taky nevypadá nijak úžasně. Jestli v nedělu vyhrajeme, tak bude mět City co dělat aby nás stáhlo. A vy byste byli o další čtyři body zpátky - pokud porazíte Sunderland.

Reagovat
Rssa

...Messi out

Reagovat
Swarley

zraněnej nebo co?

Reagovat
Rssa

Jj

Reagovat
Swarley

na jak dlouho?

Reagovat
Rssa

To ještě netušíme, odvezli ho na voziku. Buď pochroumane koleno, nebo zadni stehenní sval nebo vazy v koleni. Takže 1 týden - několik měsíců...

Reagovat
Swarley

ouuuuu, tak to doufám, že ne-e, to by byl solidní průser...

Reagovat
Rssa

Uvidíme. Osobně si myslím, že letos už si nezahraje.

Každopádně na rekord kašlu, hlavně ať je v pořádku a není to nic vážného, co by se mu mohlo projevit v kariéře.

Reagovat
Swarley

toho rekordu je škoda, ale co je to v porovnání s tím, když by si odrovnal koleno a třeba rok jako Vidic nehrál...snad to nebude nic takového a dá se brzo do kupy...jak se mu to stalo? nějak blbě sám?

Reagovat
miky10

Snad bude dobrej a stihne ten rekord...

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol Juventusu jasny ofsajd.. bolo to vidiet na prvy krat

Reagovat
smazaný uživatel

gol nedal juventus

Reagovat
Azazelo RD

Tak pokud se útočící hráč zapojil do hry, tak je jedno, kdo ten gól dal a mělo se pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno .. nemalo k tomu dojst a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazeni: PSG, Schalke, Dortmund, Bayern, Malaga, Juventus, Barcelona, Manchester U.

Nenasazeni: Porto, Arsenal, Real, Celtic, Valencia, Sachtar, AC Milan, Galatasaray

Uz se tesim na los Akorat skoda, ze nenasazeni musi zacinat doma

Reagovat
Swarley

no tak to nejsou extra hezké vyhlídky hlavně ať to není Real nebo Sachtar

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Realu se nemate koho bat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jeste nas, ale nas chytnout zatim nemuzete

Reagovat
Swarley

to já se nebojím ani Realu, ale jsem pro jednodušší cestu do finále

Reagovat
raduinho

PSG-AC

Barcelona-Arsenal

United-Real

Schalke-Porto

Dortmund-Celtic

Malaga-Galatasaray

Bayern-Sachtar

Juventus-Valencia

Reagovat
KingMaster13

Akorát pro United někoho snadnějšího

Reagovat
raduinho

Jak věřím tomu že to je opravdu LOS, tak mám prostě tucha že tihle 2 půjdou na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Juveee

Reagovat
fantomas

Dost trapnej výkon Šachtaru.

Reagovat
Pettirosso

kušuj protivo

Reagovat
fantomas

No tim neřikám, že ste nehráli dobře..

Reagovat
Pettirosso

v pohodě

Reagovat
Mr.Jindros

Celtic nebo Kluž.

Reagovat
Shevchenko

Teď si mě zarazil, postupuje Galatasary ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Já koukal na tabulku tady na eurofotbale a tam je Kluž. Pokud postupuje Galatasaray, tak Galatasaray.

Reagovat
miky10

Tady na EF je to seřazený podle skóre.

Reagovat
Mr.Jindros

Už je to spravené. To spravujete ručně?

Reagovat
miky10

To teď nevim, asi jo.

Reagovat
freewill

Gratulace "Staré Dámě" - naprosto zasloužené vítězství, v druhém poločase bylo jasně vidět rozdíl mezí Juve a soupeřem - zkušenost + bojovnost. Šachtar s největší pravděpodobonstí skončí v osmifinále ... prostě peníze nejsou vše, chce to i srdce, koncepci, domácí soutěž vyšší evropské tčídy atd. (... to je zpráva zejména pro toho "ukrajincofila" SHAKHTAR DONETSK).

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
terry

Reagovat
spider_8

Sportovně nutno uznat, že postoupily dva týmy, který si to zasloužily. Chelsea je první obhájce, který vypadl hned ve skupině. Opět po roce primát v lize mistrů Každopádně na jaře nejspíš nebudeme v boji o titul a pokud nebudeme muset bojovat ani o 4. místo, tak bychom mohli věnovat EL plnou pozornost. Evropský double během dvou let, proč by ne...

Reagovat
DelPiero137

S vysledkom maximalne spokojny, vyzerato ze ak sa pripravime na supere a nepodcenime zapas (Inter, AC, Sachtar doma) tak dokazeme min. vyrovnanu partiu. O gol sme boli lepsi, ktovie akoby to vyzeralo keby Sachtar musel hrat naplno o postup.

Obrana sa mi az tak nepacila, kolmice a nabehy Sachtaru su smrtiace. Nebyt Devica mozno by sme nepostupili.

Pacil sa Mirko, ten chlapec je vyborny ked sa dokazu vyuzit jeho schopnosti. Keby si este daval zalezat na kazdej lopte bol by genialny.

Pogba sa mi paci, az natu zbrklost v niektorych jasnych situaciach. To sa da vycvicit a vekom by to malo prist. Vidiet ze v hlame mu to pali, techniku ma dobru a 1na1 je vyborny.

Reagovat
SqueeZy

Krása, nádhera. Jsem rád, že se nepotvrdila avizovaná remíza a Kucher nám pomohl. Těším se na další kola. FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pettirosso

Díky moc kluci, krásnej zážitek z dnešního dne, neuvěřitelně jsem se těšil a byl nervózní. Zápas jsem si naplno užil. Snad dostaneme nějaký zajímavý tým a postoupíme dál.

Grazie ragazzi!!!

Reagovat
The Krupy

Ja chcem čo najslabšieho súpera, a tých najlepších na prípadné semifinále či dokonca finále.

Reagovat
Pettirosso

btw jsem jedinej, který si přál postoupit ze druhého místa?

Reagovat
miky10

Nejsi, já si dneska přál to samý.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
db18

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

ze by pak bylo o silnejsiho soupere min potom co bychom pres nej postoupili?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

loupez po italsku nj co cekat od cechu jinyho zaslouzeny prvni misto... jedeme dal, mame na kazdyho

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zmenili

Reagovat
Trand

Juve. Když už ne v lize, tak aspoň v LM jim přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Juve po nie moc dobrom uvode nakoniec 1. miesto

Reagovat
Pinturicchio

A euforie umocněná tím, že v dalším zápase, v Palermu, už bude na lavičce ANTONIO !

Reagovat
The Krupy

udalosť roku

Reagovat
brenk

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
freewill

Gratulace "Staré Dámě" - naprosto zasloužené vítězství, v druhém poločase bylo jasně vidět rozdíl mezí Juve a soupeřem - zkušenost + bojovnost. Šachtar s největší pravděpodobonstí skončí v osmifinále ... prostě peníze nejsou vše, chce to i srdce, koncepci, domácí soutěž vyšší evropské tčídy atd. (... to je zpráva zejména pro toho "ukrajincofila" SHAKHTAR DONETSK). ... Shakhtare čekám na komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi ten Marchisio... doma v Turíně.

Reagovat
brenk

Čo proti nemu toľko máš? Uznávam, že dokáže byť neviditeľný, ale naozaj vyzrel, je gólový, odmaká každý zápas, nemenil by som ho za nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne nechybuje tolik jako Vidal

Reagovat
brenk

Pre mňa sú obaja na rovnakej úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

jo vsak Vidal ma jiny vlastnosti... dobre likviduje akce a evidentne ma i cit pro gol... Marchisio zas vybornej prehled ve hre a technicky skoro dokonalej... oba by se ale mohli este zlepsit, to je fakt...

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ho rád

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio je skvelý hráč, určite by v zápase pomohol viac ako šikovný, ale málo skúsený Pogba.

Reagovat
Delsemela

úspěch si ANI ŠPINAVÝMA PRACHAMA NEKOUPÍŠ !!! A SICE NEJTRAPNĚJŠÍ VÍTĚZ LIGYMISTRŮ V DĚJINÁCH A S NÍM TAKÉ ANGLICKÝ UBOŽÁK MISTR SHITY MIZÍ V ODPADLIŠTI FOTBALOVÝCH DĚJIN !!! GRAZIE JUVE !!! TED JEŠTĚ V DALŠÍM KOLE PSG !!!

Reagovat
The Krupy

Však oni tú LM minulý rok vyhrali.

Reagovat
Pettirosso

Jj, PSG určo můžeme dostat, stejně kvalitní myšlenka, jako celej příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj naco sa takto strapnovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se má na co těšit!!!

Doufám, že oba kluby ukáží, kterážeto skupina byla skupinou smrti.

Reagovat
DelPiero137

Co myslis, nechal nas Sachtar tak trochu? Alebo sa Antonio podstivo pripravil na zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych to postavil jinak. Myslím, že motivace byla taková všelijaká. Ale hlavně jsme je dokázali otrávit.

Reagovat
10

Už se asi částečně viděli na dovolený, která jim zejtra začíná...

Reagovat
Shevchenko

800 pro finále Juventus - Dortmund

Reagovat
The Krupy

S nimi sme v 90. rokoch zvádzali legendárne boje. Ale radšej by som videl finále Juve-Real.

Reagovat
smazaný uživatel

S Realem jste také svedli pěkný boj. Hned rok po Borussii. Lars Ricken

Reagovat
The Krupy

Tak zápasy s Realom mám v Európe najradšej. Ten ktorý si hovoril, alebo napr. pamätné semifinále LM zo sezóny 2002/2003 ...gól Del Piera mám v živej pamäti doteraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná sezóna se smutným koncem. Ale z toho zápasu si spíš pamatuju gól, co dával Méďa.

Reagovat
10

to byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ricken moj prvy dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
DelPiero137

Tam dal Alex jeden zo svojich naj golov (finale 97) skoda ze sme nevyhrali. Tie 3 finale po sebe sme mali vsetky vyhrat...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

... i osmifinále bude pro oba týmy dost velké sousto - seminále je pro oba maximum (i když stát se může cokoliv)

Reagovat
smazaný uživatel

Juve - Milan nechceš proč?

Reagovat
Shevchenko

Protože nevěřím, že na to máme.

Reagovat
smazaný uživatel

já i jo, odchod Ibry nosí štěstí

Reagovat
Shevchenko

Na to pořád musím myslet. S ním by to asi šlehlo.

Reagovat
GEGE

Reagovat
The Krupy

Fenerbahce U19 - Juve U19 1-2 - NextGen

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

Messi v pořádku, uf

Reagovat
The Krupy

Máš nejaký update ? Spolubývajúci je Messi fan a chce update

Reagovat
herbage

prý pohmožděný koleno, nic vážného, ofic. zdroj

Reagovat
The Krupy

Dík

Reagovat
Kenneth

Co má Messi společný se zápasem Juve-Šachtar?

Reagovat
herbage

hlavní fotbalová zpráva roku

Reagovat
smazaný uživatel

nic no, potřebuje to napsat někde, kde je zájem, když pod nudnou barcelonou není

Reagovat
smazaný uživatel

sprosták ten herbage

Reagovat
Rssa

Moc bych se ještě neradoval, já to chci vidět na vlastní oči, jak Leo šťastně poskakuje, že mu nic není

Reagovat
stiflerovamama

Tak jednu dvojicu pre osemfinale uz pozname . United dostanu papierovo najslabsieho , cize asi Celtic sak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dostanem Liverpool, páč chceme nějaké echt tragédy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek je jak Orloj .

Reagovat
Benesse

Síce som dnešný zápas kvôli pijatickej akcii nestihol, tak som neuveriteľne šťatný že to takto dopadlo. Teším sa na žreb, teším sa na osemfinále, teším sa na ligu majstrov pretože tá vždy začína až po skupinovej fáze Nech dostaneme kohokoľvek musíme zabojovať. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ,ze se Sachtar bude osmifinale pakovat Hnusnej fotbal v Donecku To same plati i v Barcelone Dobre ,ze jizanum Celtic vypalil rybnik Skupiny zrusit a hrat ko jako za starych casu v PMEZ

Reagovat
smazaný uživatel

co to ty trepes retard?:)

Reagovat
smazaný uživatel

cobole co mas?

Reagovat
smazaný uživatel

NEPIIIIIIS KKTINY

Reagovat
DelPiero137

Inak tu euforiu by som trochu krotil, budem rad ak prejdeme 1/8 finale.

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Rssa

Dělal kličku brankáři, srazil se s ním, ale ještě se pak snažil ho přelobovat, už se zraněnou nohou...

Reagovat
Rssa

Swarlos...

Reagovat
The Krupy

A ako by povedal Bennes "korupcnici podplacaju uz aj v europe"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi: Good news it seems. Not official but players are leaving the stadium thinking it's only a knock.Tests only to confirm that's the case

Reagovat
j_mrazik

Už i ve studiu pochopili, že Chelsea jsou....... <->

Reagovat
freewill

Opravdu upřímná gratulace Chelsea k postupu do EL (na víc neměli a bylo to jejich momentální maximum) - pro Viktorii i Spartu by to byl docela příjemný soupeř který by skýtal dost velké možnosti k postupu do dalších kol pro obě naše mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Juve

a teraz s nami, to by bola parada

Reagovat
alcantara

Hmm, tak nic

Reagovat
The Krupy

Dnešnú eufóriu mi pokazila čerstvá správa, podľa ktorej chceme Dormundu ponúknuť 25 mega za Lewandowského....to by bol poriadny vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidiet ze Inter bol dobra konkurencia juventusu v Serii a naucil trochu aj juve hrat ten futbal, popritom aky je skvely

A prial som si postup juve, chelsea nemam vobec rad

Takze GRATZ juvefans, uzite si postup

Reagovat
The Krupy

Neviem ako vy, ale ja chcem vidieť v osemfinále súboj Vidal vs Melo, takže turci...čakáme na vás.

Reagovat
brenk

Ja by som zobral Celtic- prijateľný súper, skvelí fanúšikovia.

Reagovat
brenk

Ale Juve si svoje pre tento rok splnilo, všetko to už bude niečo naviac, takže nebudem protestovať proti nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete REal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má někdo nahraný zápas Chelsea s Nordsjaellandem na Coolu i s poločasovým studiem? Dám cokoliv za záznam z toho poločasového studia.

Reagovat
smazaný uživatel

mam, ale pozadujem milion KC

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn.

Reagovat
kiwwi

900. pre spravodlive vypadnutie Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, i tohle má svoje kouzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

900. Pro zdravého Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Takový glory hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

900. pro zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Turína . Jsem rád, že se spící obr probudil na evropské scéně .

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Liverpool. Tyhle bašty do týhle soutěže patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nejproduktivnější (golově) tým ze základních skupin, ale pořád někteří budou narážet na CHL minulý rok

Reagovat
kiwwi

to ze viac ako tretinu svojich golov dali v poslednom zapase doma proti najvacsiemu ousiderovi LM uz dodavat netreba

Reagovat
Svatej

Táhni už, bože

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt má pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus, který tady všichni vychvalujou a myslím si, že většina ho vidí min. v semifinále s něma remízoval 1:1 ... to je potom pro tebe outsider?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a Juventus dokázal vyhrát v Doněcku, kde Vy jste prohráli. To jsou věci viď...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Já tuto debatu s tím co je cenné a co méně cenné nezačal, mě to psát nemusíš..

Reagovat
Svatej

a ono to mění nějak situaci?? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mění to hodnotu a vážnost té situace a to už ani nemluvim o důležitosti.

Reagovat
Svatej

vážnost? důležitost? Ujasni si pojmy..

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý není počet vstřelených gólů, ale počet bodů. Ty si ujasni, že řešíš kraviny. To, že jste dali nejvíc gólů je úplně zbytečný, protože jste stejně nepostoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se někde naráželo na nepostup Chelsea? Nevídím...

Reagovat
Svatej

A já tu okolnost nějak zveličuju ? jen ji bránim, takže kopeš špatně ..

Reagovat
GjøvikFF

Co řešíš, s Juve a Doněckem hrála Chelsea odpornej připosranej fotbal, ve 3 ze 4 zápasů s dobrým soupeřem byla výrazně horší, tak k čemu to komu je, že dala ve skupině nejvíc gólů.

Reagovat
Svatej

já bráním to znehodnocení toho úúsěpchu (nastřílení tolika gólů ) to vy si z toho vytahujete co se ám zlíbí

Reagovat
Svatej

a vysětli mi prosím pojem ''hodnotná situace ''

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotnÁ situace a hodnotA situace jsou dva odlišné termíny. Pokud nepoznáš rozdíl, nedivím se. Přijdeš mi totiž jako blbec

Reagovat
Svatej

V tom případě vysvětli pojem Hodnota situace.... Já se ti tu odpověď naopak snažil zpříjemnit tí, že jsem změnil hodnotu na přídavný jméno ...nesnaž se dělat blbce z lidí, kteří ho udělají z tebe

Reagovat
Svatej

Respektive..to musí dát 8 gólů Barceloně aby vstoupily ty góly v platnost?

Reagovat
kiwwi

nemusis ma az takto oslovovat, kludne mi hovor kiwwi

Reagovat
Svatej

nebo pitomče...výstižnější

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dobrý mindrák

Reagovat
Svatej

Nemám, jen mě zkrátka serou anonymní masturbanti tady na EF, kterým je těsno v slipech jakmile si můžou do někoho kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak můžeš vydržet sám ze sebou

Reagovat
kiwwi

si samonasierac?

Reagovat
Svatej

To bylo z toho spodního šuplíku

Reagovat
smazaný uživatel

čili tvého šuplíku

Reagovat
Svatej

Co ti na to mám říct, odpovídáš jak děti ze školky...

A:,,ty jsi blbej''

B:,,a ty jseš ještě blbejší ! ''

Reagovat
kiwwi

a ty si najblbejsi

Reagovat
Svatej

školka !

Reagovat
smazaný uživatel

ty se mi fakt líbíš napíšeš tady urážlivý koment na jednu osobu a pak se divíš, když ti to někdo oplácí si opravdu hodně smutný případ je mi tě velmi líto.

Reagovat
Svatej

Kde se tu divím? Kde ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

a pan chce slovíčkařit to je pak s tebou těžké, příště se zkus chovat slušně a nebude tu taková debata

Reagovat
Svatej

není o slovíčkaření.... Nafukuješ tady koule, ale mluvíš do vzduchu a vaříš z vody...a ještě k tomu lžeš...tak to nenazývej slovíčkařením

Reagovat
smazaný uživatel

a kde lžu

Reagovat
Svatej

že se divím, jsi psal - to je lež

Reagovat
smazaný uživatel

takže to byla jen taková poza, aha

Reagovat
Svatej

jaká póza, co to meleš?

Reagovat
Free_player

dééébil ... ale pobavils

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale na tvé pseudopříspěvky se jinak odpovídat nedá, protože se ve svých urážkách přesně charakterizuješ

Reagovat
kiwwi

na teba staci

Reagovat
Svatej

možná pro tebe tobě stačí málo

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy se toto prosimtě nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro ně obrovský úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je už doopravdy konec...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tady normální? Do diskuze přispěju něco sem tam, ale nechápu racionálně proč by toto měl být "konec"? Co je na to nepochopitelného?

Reagovat
Pettirosso

nepochopitelná je tvoje demence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, já jsem tak rád. Největší fotbalová radost hned po tý, když vyhraje nějakej z klubů, kterym přeju.

Reagovat
Svatej

Na druhou stranu, nikdo ještě nevyhrál LM a EL rok po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si myslíš, že při šířce kádru, kterým Chelsea disponuje, náročnosti PL a snaze dojít, co nejdál v FA cupu, je nějaká šance, že EL odehraje s takovým nasazení, aby ji vyhrála?

Reagovat
Svatej

Tak proto jste minulý rok pro jistotu podělali LM i EL, abyste mohli bojovat o ligu dál..Good move Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jsi zábavný piš dále

Reagovat
Svatej

Rádoby nadhled ? umělé

Reagovat
smazaný uživatel

ne opravdu mě bavíš

Reagovat
Svatej

Tak to máš asi nudný život, jesli tě baví tohle

Reagovat
smazaný uživatel

komické figurky jako ty člověka prostě zabaví

Reagovat
Svatej

Lidi, kteří se schovávají za milion smajlíků jen proto, aby vypadali, e jsou nad věcí a přitom se v křeči svíjejí pod stolem, baví naopak nejen mě,vale prakticky kažždýho

Reagovat
smazaný uživatel

v jaké křeči o čem to meleš prostě mě tvoje hloupé příspěvky rozesmály víc v tom nehledej

Reagovat
Svatej

Já v tvých příspěvcích nehledal nic už od začátku, bylo vcelku jasný, že postrádají cokoli, co by mě někam posunulo

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi u tebe úplně jasné

Reagovat
Svatej

Vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

A to souvisí s mým příspěvkem jak?

Reagovat
Svatej

Asi tak, že jste tu všichni hlásali, jak jedete EL, že si to dáte s prstem v nose..Nehledě na to že LM se hraje ve stejným tempu už dost let na to, aby s tím týmy s jejich kádry počítaly ...

Tak nevím, co do toho pleteš nějakou šíři kádru , kterou má CFC na víc soutěží vyhovující..

Reagovat
smazaný uživatel

všichni tak to potom jo Já třeba říkal že EL je jenom soutěz na rozehrání pro hráče širšího kádru, na nic jiného pro týmy typu United dobrá není.

Reagovat
Svatej

nebudu sem psát procenta, kolik MUfanů to říkalo a kolik ne..ty mě nezajímáš, tak sivtvý příspěvky zkrátka nečtu..

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže to nepsali všichni a ty si obyčejný sprostý lhář že

Reagovat
kiwwi

tak napis tych, ktori ta zaujimaju

Reagovat
Svatej

nebudu, nechci čelit komentářům, jakej jsem vlezdoprdel apodobně, jako už to schytalo pár mých předchůdců, kteří se na tohle téma s někým bavili

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Vždyt bylo úplně jasný, že EL budeme hrát víceméně s náhradníky a že nám bude chybět ta správná motivace. Nakonec to tak i dopadlo.

Reagovat
Svatej

Nojo, My vlastně takhle přesně uvažovali o Lm tenhle rok .... je jasný, že tohle řekne po bitvě každý

Reagovat
smazaný uživatel

porovnáš neporovnatelné

Reagovat
Svatej

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ano EL a LM zkus najít rozdíl

Reagovat
Svatej

takže v EL neexistují silní soupeři ? ...chápu, radši bys skupinovou fázi LM s Celticem, Cluží a Gala, než třeba s Atl. Madrid, Lyonem a někým dalším ... ta kvalita se nemusí lišit..hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

EL nemá v žádném případě byť jen polovinu prestiže jako LM a ani finančně není zajimavá, proto bylo jasné že ji Fergie nebude věnovat tak velkou pozornost, není to soutěž pro velkokluby

Reagovat
Svatej

Proto vítěz EL vyhrává každý druhý rok super pohár za posledních pár let ? ...

nedebatuju o tom, že LM není kvalitnější..to každýmuvdojde..ale mluvíš o tom jak o sranda soutěži pro kluky za barákem, kteří si chtěj kopnmout a kolikrát tam narazíš zkrátka na silnější soupeře než v LM, minulej Rok MU, MC, Live..tenhle rok Inter, Atl. M, Lyon, Bilbao, Spurs a takhle to bude furt....

ty kádry se těžko daj šetřit v jakýmkoliv poháru..

Reagovat
smazaný uživatel

a super cup je jako nějaká prestižní trofej? Vždyť je to jenom další přátelák před ligou, asi stejně důležitá trofej jako ta sranda MS klubů. Já mám EL rád a rád se dívám i na ty jiné týmy co nehrají LM, ale trvám na svém pro velkokluby to není prestižní záležitost a já bych raději vyhrál Ligový pohár než EL.

Reagovat
Svatej

Aha, takže by měli hnedka radši vypadnout, pro jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se snad od začátku o tom jak to brali loni United. A tam to byla soutěž pro hráče širšího kádru a je to tak správně. Když se vypadlo tak se vypadlo, nikomu to nevadilo. Asi jako prohrát v přípravě.

Reagovat
Svatej

Ne není, prohrát v přípravě = prohrát přípravě...

Prohrát evropskej pohár se nerovná prohrát přípravu... Ani přibližně a to co říkáš jsou alibistický kecy...

A já tu narážku s MU myslel uplně jinak... Nehledě na to, že neznáš kádr CFC a nepochopitelně se smeješ jeho nedostatelný šířce, což je směšný

Reagovat
smazaný uživatel

ne nejsou to alibistické kecy tak to prostě je. EL je pro mě jako fanouška United, z pohledu United, naprosto bezcenná trofej.

Reagovat
Svatej

Tak jsi buď Gloryhunter, nebo si nevážíš ničeho a klesáš níž a níž..

Reagovat
smazaný uživatel

zkus argumentovat ne se navážet

Reagovat
stas87

nechaj ho,united hraju LM kazdy rok,chelsea taku poziciu nema a je rada za kazdy pohar ci trofej ktoru vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

ale to se mu snažím vysvětlit, že jsou týmy pro které EL slouží jen jako doplněk a pak ty druhé, pro které to má cenu.

Reagovat
Svatej

Hlavně že CFC za poslední roky je nejúspěšnější tým, co se týče bojů v LM

Reagovat
stas87

a kolkokrat ju od novodobeho zalozenia LM hrala?kolkokrat united?ja som nepisal ze chelsea nie je neuspesna,len nema poziciu a priority united

Reagovat
Svatej

Pozici a priority ? ty mají uplně stejné..od soutěžě LIGY MISTRŮ je CFC pravidelným favoritem (výjma poslední 2, 3 let a to ještě minulý rok vyhrála ) Dostává se za poslední dobu pokaždé dál než United, so what ?

Reagovat
Svatej

posledních 10 let favoritem, ať nežeru ..

Reagovat
stas87

ucast v LM:

united 18x

chelsea 11x

o pocte titulov ci trofeji sa nemusime bavit nie?ja ti kaslem na nejakych 10 rokov,v pozicii united nikdy chelsea nebude a stav sa treba na hlavu...vy si mozte zachranit sezonu vyhrou v EL,united len titulom v PL,uz to chapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nejde o účast, ale o to, kam se ten tým dostane..vypadnout 10x v semifinále je pro mě horší úspěch než vypadnout 3x ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam je to hlavně o tom co ti píše i v tom příspěvku, Chelsea by výhra v EL zachránila sezonu, pro United by byla jen trofej EL pořád neuspěch, to je ta pozice o které píše.

Reagovat
smazaný uživatel

namlsany cfc by el zachranila sezonu? tezko...chelsea uz jde letos jen o to dostat se do lm, kdyz titul je spis v kategorii snu

Reagovat
smazaný uživatel

do LM se dostanou i když o titul si to nerozdají, pokud přejdou přes dvě kola tak se pro ně stane EL jednou z priorit.

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslim si, kdyby meli o co hrat v pl

a pri tom srovnani s united /ktery tu resite/, ty se pres 2 kola nedostali, a nemyslim, ze to uplne vypousteli

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně že jim Fergie neřekl ať se na to vykašlou, ale žádná priorita to nebyla. Chelsea těch trofejí fakt nemá tolik a věřím tomu, že zaujmou jiný postoj.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, tyhle tymy staveny na vyhru v lm a velkejch ligach proste nenamotivujes na el, narozdil od tech mensich ale kvalitnich a ve forme. chelsea patri v soucasnosti ke gigantum at se to nekomu libi nebo ne.

jinak v tyhle vasi celkovy debate mate samozrejme pravdu, on to nejspis taky vi, jen se nudi

Reagovat
smazaný uživatel

taky nikde nezpochybňuji, že patří k top týmům

Reagovat
smazaný uživatel

jo a vlastne ms klubu

kvuli tomu najali rafu, ten vi jak se to vyhrava

Reagovat
Svatej

A pozici jako United už prostě Chelsea má .. Smiř se s tím ...

Reagovat
stas87

ok,necham ta pri tom,nie som zasa tak stary aby som ta poucoval ale ... ti cudne hodnotit nieco co je 20 rokov(zaciatok LM)a vybrat si len poslednych 10 rokov ked sa ti to hodi?

Reagovat
Svatej

Je asi stejný prohrešek říct deset let, aby se mi to hodilo, jako říct že LM je 20 let

Reagovat
stas87

jezis ty si fakt oukej hokej

Reagovat
Svatej

....Ne..nevim co znamená oukej hokej ..zůstanu neutrální

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Chelsea dostávala pokaždé dál než United, tak má lepší koeficient. Což nemá. Za posledních pět let ho měla lepší akorát loni.

Reagovat
Svatej

Máš někde ten koeficient ? I kdyby ho měla o něco horší, lepší, furt jsou priroity a poslední doboou i ta pozice stejné ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Díky

3. místo...Jesli tohle není evropská špička poslední doby, tak už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže je

Reagovat
Svatej

a ano, jsou to prestižní trofeje... Chápu, že bys to bez přemýšlení vyměnil za výhru ve školním Coca-cola cupu

Reagovat
smazaný uživatel

ne nejsou a to i kdyby ses rozkrájel.

Reagovat
Svatej

Nemusim se krájet..prestižní není Emirates cup, šikimutu Cup vvJaponsku, ale EL prostě je..

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebe možná

Reagovat
smazaný uživatel

PL, dlouho nic, Liga mistrů, FA Cup a pak jsou to sranda trofeje. CS má pro mě větší váhu než CC, protože je tam většinou hodně zajímavý soupeř jako Chelsea a nebo loni Man City. EL velkokluby neberou vážně. Taky ju nikdo z top už dlouho nevyhrál Ani Bayern, ani Juventus, ani my, ani Liverpool. A myslím, že ju nevyhraje ani Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo CS sem zapomněl. To je taková velice kvalitní generálka na ligu, většinou hraná v plné síle.

Reagovat
Svatej

Já taky s výhrou nějak nepočítám, ale nemám rád alibistický kecy, že vlastně vůbec o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

prostě pro tebe je každý kdo má jiný názor na EL jen alibista

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

aha typická reakce internetové nuly

Reagovat
Svatej

jo, okomentováno internetovým hrdinou...

Reagovat
smazaný uživatel

ty tady neumíš přijmou názor druhé osoby chudinko.

Reagovat
Svatej

Příjmu ho od normálních lidí tady, o kterých vím, že jsou normální... Takže tvůj je mi u zadku

Reagovat
smazaný uživatel

tady je jen vidět tvá úroveň přijít a urazit neumět přijmout cizí názor

Reagovat
Svatej

Nemusíš si hrát na rozumnýho ... a vůbec, mluvíš tu o navážení se a přitom jsi to byl ty kdo se naváží do mě už od začátku...víc sypat popel na hlavu sobě samotnýmu už nemůžeš...Já se pustil do kiwwiho protože je to zkrátka blbec.. Jeden z nejnenáviděnějších tady a právem.. Nebudu zas rozepisovat proč nebo co ...Protože by to bylo s tebou zas na hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

jistě to mě tady baví nejvíc, ten mindrák všech lidí z kiwwiho

Reagovat
Svatej

Není to Mindrák..to že ho nemají rádi není Mindrák....Když někoho nesnášim, tak je to hned mindrák ?

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale podívej jak si po něm ty vyjel i když napsal jen čistou pravdu, a pokud někoho nenavidíš na základě internetové diskuse tak potom tě velmi lituju, to už by byl lepší ten mindrák.

Reagovat
Svatej

To že někoho neznám osobně znamená že ho nesmim nemít rád ? Co maj potom říkat židé ohledně Hitlera apodobně? Vážně jsi tak hloupý ? ( ano, zase někoho urážím, ale tohle už není normální ) .... On se pouští do jiného klubu, já se pouštim do něj..nevidim v tom problém, pokud on může, tak já taky...Seems logic, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si žij v tom svém psychicky narušeném světě, kde nenavidíš lidi, takový člověk potom co si tady napsal mě nemůže urazit, jestli ty mě považuješ za hloupého tak ti děkuji, nechtěl bych být podle tvé zvrácené logiky chytrý,

Reagovat
Svatej

Zvrácené logiky? ... Je to naprosto normální, pokud někdo něco řekne, covje naprosto nelogického, tak se může seknout, ale ty se sekáš skoro v každým příspěvku, to si prostě nemůžu myslet,vže jsi chytrej člověk...

Moralizovat tu o navážení se do jiných lidí, přitom se navážíš do mě

Moralizovat o urážení lidí , urážíš mě

Moralizovat tu ohledně internet haters, přitom nenávidět člověka, kterýho neznáme je naprosto normální...

Ne...Tobě to jen nedochází, ale tvý ego nedovolí to přijmout

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš že jo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to řeknu takhle, kdyby ses choval slušně tak se do tebe nenavezu ani jednou, ty ses tady začal chovat jako fracek tak ti to oplácím a je jedno že si původně neurazil mě. A ano nenávidět někoho na základě jeho názorů na anonymní internetové diskusi je zralé na prohlídku u psychiatra.

Reagovat
Svatej

Dramaticky přeháníš a zas jen vaříš z vody ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechám tě při tom

Reagovat
Svatej

Nádech, výdech..jsi si jistý, že to uneseš?

Reagovat
smazaný uživatel

já ano nemám tak smutný život abych musel někoho nenávidět

Reagovat
Svatej

Ano, budho, chápu...Všechny miluješ, všem žehnáš, o všechny se staráš

Reagovat
smazaný uživatel

opět to ženeš do extrémů, opravdu máš asi nějaký psychický problém

Reagovat
Svatej

Ty mě tu říkáš že zavádim do extrémů a jsem podle tebe na psychiatra ? ...Buďto jsi uplně gigahloupej, nebo neskutečnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

díky že mě to potvrzuješ

Reagovat
Svatej

Když člověk dělá to, co říká že není správně - viz to co jsem vypisoval 06.12.2012 00:57, tak je podle mě hloupý, protože káže vodu, pije víno a kroutí přitom očima (neber to proboha jako reakci na nějakýho smajlíka, myslim to obecně ) ... Ale jakmile i po upozornění na tohle to dělá dál..tak je fakt hodně hloupej...

Akorát si dál nabíháš na smeče

Reagovat
smazaný uživatel

jen pokračuj

Reagovat
Svatej

Na to je s tebou moc velká nuda Nezapomeň do toho plést zas urážení a minimálně dvakrát zopakuj příspěvek (06.12.2012 01:17) ...Tenhle čas šel tak krásně využít na spánek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já taky chcu aby se vyhrál každý zápas. Ale když už mám něco obětovat, tak určitě radši FA cup než LM a radši vyhraju PL, než všecky ostatní trofeje dohromady. A EL je na mojim žebříčku hodně nízko. Není prestižní, není finančně pořádně ohodnocená, není to nic co by definovalo úspěšnou sezónu. Jediné její plus je, že se do ní dostáváme hodně zřídka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ergo, bylo by super vyhrát EL, ale na týmu bylo vidět, že jim to za to nestojí. Což šlo dopředu odhadnout. Alespoň sme měli dobrý los na zajímavé soupeře.

Reagovat
Svatej

Celkem souhlas ... I když LM osobně řadim nad FA cup..Liga samozřejmě priorita ...

Reagovat
freewill

... to má, ale tak soutěží typu ČFL nebo MSFL !

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je největším favoritem EL Anži.

Reagovat
stas87

celkom skoda ze sachtar nedokazal vyhrat v turine prajem juventusu porto to by nemuselo byt uplne bez sance

Reagovat
madridcan

Bayern Múnich, Juventus, PSG, Schalke, Manchester United...Jedno je iste uz teraz-zapasy Realu pojdu na JAR v TV aj doma, aj vonku

Reagovat
stas87

ja ti dam múnich bral by si bayern?

Reagovat
madridcan
Reagovat
stas87

ja som si myslel ze by si ich chcel prave kvolli odvete za minulu sezonu

Reagovat
madridcan

Ak by Jose sa poucil a hral s Realom to, co ma hrat Real tak kludne. Ked bude Realu vstiepovat nieco, co nevie, tak radsej Bayern nie

Reagovat
madridcan

Zaroven gratulujem anglickemu futbalu k historickym uspechom-City prvy tím, ktory ani raz nevyhral v skupine a Chelsea prvy obhajca, ktory nepostupil zo skupiny.

Reagovat
Svatej

Občas se nedaří

Reagovat
C0br

Radši se věnuj osmifinále a tomu, abyste nedostali čočku

Reagovat
madridcan

od koho?

Reagovat
C0br

Hádej

Reagovat
madridcan

Jediny kto ma napada je Bayern

Reagovat
kvasha16

Chelsea rada prepisuje historicke tabulky, ci uz v dobrom alebo v zlom

Reagovat
smazaný uživatel

holt PL je Nej v jakémkoli směru

Reagovat
madridcan

1000 pre Juventus a ich jazdu zakladnou skupinou LM Nech sa dari aj nadalej(Takze sa Realu laskavo vyhnite )

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

Chelsea je týmem bez tradice (jen ve velkém Londýně je 10 klubů které se mohou pochlubit významnější historií než tento klub), srdce a koncepce. Je to něco jako anglické Drnovice či Blšany - tedy pračka špinavých peněz (v tomto případě od KGB + GRU) ... nebo snad někdo věří té krásné pohádce o tom jak bezprizorný chlapec z dětského domova Románek k miliardám přišel? Pokud ano no tak to tedy je se slabomyslností tohoto národa horší než by bylo možno očekávat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

na konci je malo vykricniku i smajliky bys mohl pridat

jinak mohl bys prosim te vypsat tech 10 klubu s vyznamnejsi historii a trochu tu historii u kazdyho rozvist, dik

Reagovat
freewill

... když vezmu "Velký Londýn": Arsenal, Tottenham, Fulham, West Ham, Q.P.R., Millwall, Watford, Brentford, Leyton Orient, Barnet, Wycombe (tady jich máš 11 a další ... Charlton, Crystal Palace, Wimbledon, ...). Detaily si najdi na jejich webovkách. Takže Chelsea = londýnské Blšany nebo Drnovice a tedy žádná historie, žádné srdce, žádná koncepce. Myslím, že by ses měl do toho Londýna na fotbal a atmosméru těch vyjmenovaných klubů jet podívat a až se vrátíš tak snad napíšeš smysluplný komentář.

Reagovat
RMCF

Chelsea rozhodně není tým bez tradice, jenom nebyl v te absolutní špičce, ale nazdárci to nebyli ani před příchodem ABramoviče... AS hráči jako Desailly, Hasselbaink, Zola a dalšími to byl sympatickej klub širší špičky v anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslis to spatne, ale forma hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

"V této chvíli vedla Chelsea nad dánským Nordsjaellandem už 6:1. Ale ani to jí nestačilo. Život (a fotbal zvláště) je někdy dost nelogická záležitost, co říkáte? V Donbass Areně se toho moc nedělo, Juventus se snažil hlídat vedení a typicky po italsku nikam nespěchal."

To mohl napsat jen úplný trouba. Takže Chelsea měla postoupit - logicky - protože dala 6 golů Dánům? To skutečně může napsat fotbalový expert?

Reagovat
Largo

Ne, cílem bylo vyzdvihnout paradoxnost situace...

Reagovat
vladis271

3 mufanov dáva dole jeden Svatej, mzusia spolupracovať aby sa mu rovnali už som starý, chlapec hrá vysokú ligu, patrím do starého železa

Reagovat
vladis271

"Nádech, výdech..jsi si jistý, že to uneseš?" toho by som k nám bral hneď

Reagovat
smazaný uživatel

Zase vidíš akorát to, co vidět chceš.

Reagovat
j_mrazik

Já si ani nejsem jistej, že chápu, co tím chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, ale matně tuším že psal něco o mě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

anglicko 4 muzstva v skupinach dalej idu len 2 ....taliansko 2 muzstva ,obidve idu dalej money league su 4 miestenky do LM zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš money kluby. My a Gunners jedem dál.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i Gunners by z trošku težší skupiny postupovalo zatraceně těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude pro angličany katastrofa AFC končí už v osmif. a MU pak ve čtvrtfin. My a City ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hurá do EL. Snad neuděláme ostudu jak loni MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné na tom je, že v LM pokračují jen ty anglické kluby, které tam opravdu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je vůbec los ? V pátek?

Reagovat
Pinturicchio

1100. pro Andreu Agnelliho, který dnes slaví své 37. narozeniny. Vše nejlepší !

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cristiano.K.

Zasloužený postup Juve, ačkoliv Šachtar hrál tak na 70%,ale i kdyby hrál naplno,kdo ví,Juve bylo takticky skvěle připraveno.Chyby rozhodčích,gol z ofsajdu,penalta pro Juve jasná.

Pogba,jestli na sobě bude pracovat tak bude pro Juve naprosto nepostradatelnej. První poločas byl na vystřídání,druhý hrál slušně,ale ta stavba těla na 19let je neuvěřitelná, tohle si nechal Fergie zdrhnout ten strčí ty průměráky jako Fletcher,Carrick nebo Cleverly do kapsy.

Reagovat
j_mrazik

Chlastat ráno nebo mít ještě v po devátý zbytkáč... slušná práce.

Jinak je pravda, že Pogba mohl dostat víc šancí.

Reagovat
cristiano.K.

hm, čekal jsem,že první přiběhne kiwwi se smajlíkem " " takže palec pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tož co čekáš. Carrick zařídil ty první dva ze série tří titulů když měl Liverpool nejsilnější sezóny co pamatuju. Označit ho za průměráka může leda ten kdo soudí hráče podle bodů ve fantě, a nebo ten kdo nikdy neviděl žádný náš zápas.

Reagovat
cristiano.K.

čekám,že se seběhnete jako vosy na med, proběhlo to tak na půl

Reagovat
smazaný uživatel

O něčem se nemá cenu přít. Taky bys mohl prohlásit že Persie byl zbytečný nákup a nevstřelí u nás ani deset gólů. Byla by to stejná blbost jako to o tom Carrickovi. Ale proč ti to vyvracet.

Reagovat
cristiano.K.

byl to klasický troll,nechto bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to všeci víjou.

Reagovat
kiwwi

tak sme si zaprehanali

Reagovat
cristiano.K.

máš zpoždění

Reagovat
smazaný uživatel

zmlkni

Reagovat
DelPiero137

Na Pogbu som zvedavy. Na 19 rokov je fyzicky neuveritelny, aj prehlad ma nadstandardny. Ale stale ma nedostatky v podobe laxnych prihravok. Vcera sa mi 1na1 pacil viac ako ktory kolvek stoper. On ked stal pri hracovi, nebal som sa.

Reagovat
cristiano.K.

Mohla by přijít zpráva,že Abramovič odvolal Rafu kvůli neuspokojivým výsledkům v LM

Reagovat
Miguel19

Gratulace Juve a Doněcku. Zasloužený postupy, my si ho ani trochu nezasloužili. Koukal někdo na CFC, jak to vypadalo? Herní projev atd.? Asi dobrý přátelák, když i Torres 2krát skóroval co? To bude zase voda na mlýn Benitézovi.

Reagovat
freewill

Tak on Torres by možná teď dal i Baníku Ostrava dva goly.

Reagovat
freewill

Jsem hodně zvědavý na výkon Chelski na severu v Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je chelski?

Reagovat
smazaný uživatel

Život (a fotbal zvláště) je někdy dost nelogická záležitost, co říkáte? V Donbass Areně se toho moc nedělo, Juventus se snažil hlídat vedení a typicky po italsku nikam nespěchal. ???? stoho mi vrie krv v zilach to nejakych chelski redaktor pisal? praveze to bolo az moc spravodlive konecne postupili ty co si to zasluzili ked neratame danov tak rusaci maju pasivne skore a len styry body juve ma aktivne skore a 8 bodov shaktor 4 body a pasivne skore chelsea nic neukazala proti silnejsim superom FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi je gay

Reagovat
smazaný uživatel

čelzííííííííí finito tak to tak vidim ze na Novasport budu mat tyzdenny statny smutok ..ale tak trebars si čelzi zajiste pusti aspon 30krat v reprize a trosku po onanovat ! aa Torres sance gooooool, Mikel opet Mikel Essien celzi jede ku predu..nebezpecna strela skvely zakrok Petra Cecha

Reagovat
smazaný uživatel

na cem jedes?

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim juventus hajzlici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele