čtvrtfinále - 1. zápasy
03.04.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Skvělé utkání Málagy s Dortmundem skončilo bez branek

Napěchovaná La Rosaleda spatřila skvělý zápas, jemuž chyběly k absolutní dokonalosti jen a jen branky. Borussia Dortmund byla po většinu utkání lepším týmem, svůj zejména prvotní tlak a šikovnost ovšem nedokázala přetavit v gólový úspěch. Málaga však kouzlo neztratila a dokázala si vytvořit několik příležitostí, které hasil až vynikající Weidenfeller.

Ovšem z pohledu celého utkání a významnosti pro své mužstvo můžeme označit za největší hvězdu Willyho Caballera, který pochytal hned čtyři tutovky soupeře a velkou měrou se podílel na tom, že Málaga má vcelku slibnou šanci postoupit. Výtečný výkon podal též defenzivní štít Málagy Jérémy Toulalan, který zabránil obrovskému kvantu příležitost Dortmundu. Za smolaře pak můžeme prohlásit německého mladíčka a budoucí hvězdu Maria Götzeho, jenž zklamal v zakončení ve dvou obrovských šancích v prvním poločase. Ostatně, první dějství bylo z perspektivy celého zápasu nesmírně atraktivní, zatímco ve druhé půli obě mužstva do jisté míry polevila ve své snaze a držela soupeře daleko od branky.

Nenechte se zmást, zdání totiž klame! V bouřlivé atmosféře andaluských i vestfálských chorálů se v prvém dějství odehrávala přenádherná bitva napěchovaná výtečnými fotbalovými okamžiky, o něž se sice v prvopočátcích zasluhovala dortmundská družina, ale v samém závěru poločasu o sobě nechala slyšet i Málaga.

Borussia již od prvních minut dominovala ve hře s balónem, prezentovala se neuvěřitelně silnou spoluprací a kvalitní rozehrávkou, v níž výhradně dominovali německé mladé pušky Marco Reus, Mario Götze a Ilkay Gündogan, k nimž se příležitostně přidával i nepolapitelný polský dělostřelec Robert Lewandowski. Toto kvarteto dohánělo zadáky Ančoviček k naprosté zoufalosti a stálo za největšími příležitostmi svého celku nejen v prvním dějství, ale i v poločase druhém.

Prvotní hrozbu ovšem zaznamenal argentinský forvard Málagy Javier Saviola, který po příhře Gámeze vykoupal Gündogana a z růžku malého čtverce počechral boční síť Weidenfellerovy svatyně. Avšak byla to Borussia, kdo v úvodu klání diktoval tempo hry a dostal se do opravdových tutovek, v nichž jsme hned ve dvou případech mohli vidět dvacetiletého špílmachra Maria Götzeho.

Ve čtrnácté minutě přehlavičkoval Lewandowski na půlícím kruhu Demichelise a vybídl k samostatnému úniku mladého reprezentanta Götzeho, jehož až na hranici šestnáctky doběhl upalující Toulalan a krapet jej znervóznil, protože jinak si nelze od hráče podobné extratřídy tak chabé zakončení ani vysvětlit - hrdina španělského týmu, zkušený brankář Willy Caballero, si s jeho nuznou přízemní ranou bezpečně poradil.

O pět minut později ztratil na půlce balón po pressingu Reuse Antunes, mičuda se dostala ke Gündoganovi, jenž šel společně s trojicí spoluhráčů do otevřené obrany Málagy. Další velká naděje v celku Jürgena Kloopa před vápnem výtečně přihrála osamocenému Götzemu, jenž hned z první nepropálil opět výtečně zasahujícího Willyho Caballera.

Patrně nejatraktivnější pasáž přišla ve druhé polovině prvního poločasu, v níž si prvotně Dortmund vytvořil obrovský tlak, z něhož rezultovala neuznaná branka z ofsajdu či výtečná a Caballerem nadvakrát polapená střela Reuse po vynikající kombinaci na jeden dotyk.

Posléze vystrčili ploutve z konzervy i Ančovičky, když nejpilnější ofenzivní hráč Málagy Isco vymyslel výbornou přihrávku na Saviolu, kterému ve skluzu chybělo jen pár centimetrů, aby ohrozil Weidenfellera. A vraťme se kvapem na druhou stranu barikády, kde jen o minuto později zakončoval na malém vápně mimo Kevin Großkreutz.

V jednatřicáté minutě zatáhl za záchranou brzdu Weligton, fauloval Lewandowskiho a vysloužil si stopku do odvety, načež mohl sledovat, jak pěkný pokus Marca Reuse z přímého volného kopu narazil na reklamní panely vedle Caballerovy branky.

Fantastická a svižná kopaná pokračovala i nadále, na hřišti i na tribunách to pozitivně vřelo a oba celky překypovaly energií i odhodláním. V samotném závěru prvního dějství se probudila i Málaga, která zůstávala poněkud v ústraní a její ofenzívní choutky byly velmi často zpacifikovány již v koridoru před velkým vápnem.

Jednou ze zářných výjimek byla Weligtonova hlavička z dvaačtyřicáté minuty, s níž si vytříbeným zákrokem poradil na zemi Weidenfeller, jenž balón ještě vyrazil na hlavičku Toulalana. Francouzský defenzivní štít Málagy mičudu obratem poslal k pravé tyči, kde ji odvrátil do bezpečí Mario Götze.

Tentýž hráč vstoupil jako uragán i do druhého dějství, když po jeho výtečné práci na levém křídle a mírně tečované přihrávce mohl skórovat osamocen na penaltovém puntíku Lewandowski. Jenomže polského útočníka, o něhož se zajímají přední evropské velkokluby, zklamalo zakončení jeho slabší nohou - levačkou, míč se namísto do branky dotrmácel do autu.

Zatímco šancí více méně ubývalo a nebyla jich taková hojnost jako v prvém poločase, neuvěřitelný náboj u hráčů Dortmundu i Málagy přetrval do posledních minut. Oproti prvému dějství se na obou stranách kupily nepřesnosti ve finální fázi, velkým pozitivem ze strany domácích bylo i vyrovnání hry v poli, ačkoliv byla Borussia nadále na míči nepatrně silnější.

Na další obrovskou příležitost jsme po několika náznacích museli čekat až do pětašedesáté minuty, v níž opět šikovný a v dnešním zápase zářící Gündogan nalezl perfektní kolmicí Götzeho, který osamocen před Willym nedokázal usměrnit svou ránu mezi tři tyče. Jen o minutu později se dostala do výtečné příležitosti naopak Málaga, ale Weidenfeller opět fantasticky zareagoval a vyboxoval ránu Isca, načež si bez potíží poradil i s dalekonosnou pumelicí Toulalana.

Hru později rozdrobila řádka střídání, v samotném závěru pak oběma mužstvům oproti celému utkání chyběla "šťáva" a síla svého soupeře případně dorazit. Fantastický a pěknými fotbalovými momenty napěchovaný zápas tak skončil bezbrankovou remízou, která může být pro obě mužstva nesmírně ošidná.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (357)

Přidat komentář
penepi

Dáme to? Dáme!

Nur der BVB!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1-2 Borussia je velice kvalitní soupeř a Malága není tak moc silná aby jej vyřadila

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 BVB musi isť dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga to zase nejak haluzacky uplichti..ale v Dortmundu uz skonci...tip X..1:1

Reagovat
johnn

Dortmund moze vyhrat celu sutaz a to im prejem

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež ale je to utópia

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež ale je to utópia

Reagovat
smazaný uživatel

anything could happen

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Bayernista18

Snad za BVB nastoupí všichni, prej maj teď velkou marodku. Pokud budou hrát všichni, 02 je jistota, doma jasná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

prej joo prej nee

Reagovat
smazaný uživatel

bude to remiza ale pak BVB postoupi 1:1

Reagovat
berger321

Neprohra Malagy 1:0,1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Auswärtssieg!!!

Reagovat
mastakillah

2:1 pro Málagu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (snad)

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
penepi

Pôjde to na Prima Cool?

Reagovat
slovaňáák

Ano.

Reagovat
vanGomm

Tip H1X.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno

Reagovat
slovaňáák

Hlavně vstřelit nějakej ten gól a vytvořit si co nejlepší pozici do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak jisty bych si nebyl ze BVB vyhraje v malaze... Spanelskou silu jeste k tomu doma bych nepodcenoval. Typ plichta :)

Reagovat
cristiano.K.

tenhle duel by byl pro většinu mnohem zajímavější než jednoznačný zápas Realu

Reagovat
JacoBee

so?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

nebo spíš takhle, nebudu dnes u tv,takže budu koukat na Real přes net. Čekal bych,že si ČT vybere tenhle duel

Reagovat
db18

jenže možnost prvního výběru má myslím Prima Cool

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že právěže nemá. První ve středu vybírá ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
db18

tak to se divím - ČT holt už nejde o to, jak kvalitní přenosy vysílá, ale o sledovanost... a většina si bude chtít naladit úžasného Cristiana

Reagovat
db18

...ale zasebych ten zápas předem tolik neodsuzoval, Burak by tam něco mohl dát a Hamit bude mít o motivaci postaráno (tomu by pak jenom chybělo, kdyby po jejich postupu chytli ještě Bayern )

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasné. Zrovna dneska ČT ten výběr schvaluju. Je mi jasné, že v první řadě musí prodat pozlátko přenosu a až ve druhé řadě jde o kvalitu přenosu. Nevolil bych jinak.

Reagovat
cristiano.K.

vždyť pokud někdo sleduje výkony BVB od základní skupiny,což bych od ČT čekal,že také sledovali,tak by museli dát BVB,chápu,že Real je větší značka,ale tohle si ČT měla vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá pravda, ale takových lidí je menšina. Většina se podívá do programu a řeknou "Jůůů Real" nebo "Jůůů Mourinho".

Reagovat
cristiano.K.

no menšina.....myslím,že právě zápasy ze základní skupiny dávala ČT, mám na mysli City-BVB a BVB-Real a v obou zápasech BVB dominovalo, proto je smutnější,že rozhodlo jéééé Real, Mourinho nebo Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ČT ty zápasy s největší pravděpodobností nedávala primárně kvůli BVB.

Reagovat
jv

Zpočátku asi ne, ale později se to určitě měnilo a BVB se stalo vyhledávanější.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Já budu dneska stopro sledovat Málagu. Mohl by to bejt i fajnovej fotbálek.

Tipuju 2:1 pro domácí.

Reagovat
Honza Matoušek

Jenže pro laický joudy, kterejch je u TV většina, bude vždycky větší tahák Real.

Reagovat
Arne

Snad to ale nebude taková řežba jako Málaga s Portem...

Reagovat
Robochelsea

Otrasny duel, Malaga tam nema co robit a Dortmundu neprajem uz iba preto ze je to nemecke muzstvo. Ale skor to prajem Malage, tu narozdiel od BvB nebudu "experti" kvoli ucasti v semi povazovat za najlepsi tim sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto hovorí fanúšik Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 / 2:2

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tentozápas bude také jistě zajímavý, škoda , že jej neudidím ,dám přednost svému úhlavnímu nepříteli.

Podle mě jsou šance vyrovnané, Málaga umí zahrát velmi dobrý fotbal,myslím, že ale rozhodne výhoda domácího prostředí v odvetě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový dojem, že bude Německo-španělské semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuju, že bude německé a španělské semifinále,tedy následně německo-španělské finále.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je trosku jasny na 99% ted ... ze uz to bude nemecko-spanelsky semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych si přál Bayern - Barcelona a Real - Dortmund. Finále samozřejmě Barcelona - Dortmund, ale ani Barca - Real by nemuselo být vůbec špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Real - BVB už letos bylo. Teď je na řadě Real - Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, a finále Real - BVB by bylo neuvěřitelný To by pro mě bylo vážně nepřekonatelný. Leda, že by se tam někdy dostala Sparta, no, takže jak řikám, nepřekonatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě se mi líbilo, jak si je Dortmund dával a bylo by zajímavé sledovat, co se v obou týmech od základní skupiny změnilo.

Reagovat
Shevchenko

Jistojistě nejpřekvapivější čtvrtfinalista z Málagy? A Gala?

Reagovat
smazaný uživatel

ono možná anitak nejde o kvalitu soupeře, jako spíš o to, že Gala vyřadil S04, zatímco Málaga vyprovodila Porto.

Reagovat
Shevchenko

Což jsou docela srovnatelné celky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si vůbec nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jenom docela, Porto je momentálně někde jinde než Schalke..

Reagovat
penepi

By som povedal, že Schalke je lepšie.

Reagovat
RickNash

jarní Schalke se s Potrem nemůže rovnat, to podzimní by mohlo velmi směle.

Reagovat
RickNash

tak jiný čtvrtfinalista z Málagy ani nebyl, že...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska bez Kuby

Reagovat
Carrick

A kdo místo něj? Grosskreutz?

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. žádná jiná (reálnější) varianta mě nenapadá.

S Kubou nechtějí riskovat a možná je to tak i lepší. Hlavně aby se dal do kupy na odvetu

Reagovat
Carrick

Jo, to je asi rozumný přístup. I tak si myslím, že ukopete přijatelný výsledek do odvety. Lewa jim tam beztak aspoň jednoho šoupne.

Reagovat
Logan

Tak ve Sttutgartu hrál Sahin s Gundoganem a Benderem, s tím že Ilkay byl nahoře v té útočné trojce, tak třeba tak by to šlo taky

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky šlo. Taky mě to napadlo, že by Ilkay mohl hrát AM, Mario na křídle a Nuri, Moritz nebo Seb na DM. Nebo prostě místo Kuby bude hrát Schieber...toereticky je možné všechno, ale nejpravděpodobnější je ten Kevin..

Reagovat
smazaný uživatel

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to dneska na 1:1 (Isco - Reus)

Na Rosaledě se vyhrává těžko, ale gólová plichta bude dostačující pro odvetu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nemozem sa stale rozhodnut komu priat postup, Malage by som to tiez velmi zelal, ale Dortmund je Dortmund no, tak uz som sa rozhodol..Dortmund

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
božský John

Říše potvrdí svou sílu i v tomhle duelu

Reagovat
db18

OT: nemáš zcela náhodou v plánu jít studovat do Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

HEJA BVB! Dnes výhra, ale ani remízka by nebyla špatná! Hlavně postup!

Reagovat
Centrofixka

1:3 BVB, Dortmund to vyhrá celé

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle, Dortmund je mnohem komplexnější mužstvo, než Porto. Ačkoliv nás právě Dragoes dostali hodně dobrým pressingem a byl jsem docela rád, že obrana držela docela pohromadě, tentokrát to bude o mnoho těžší. Stejně jako Kily se těším na souboj Isca s Reusem a Götzem, pro nás je ovšem velmi důležité, že může nastoupit trio Joaquín - Toulalan - Baptista. Hlavně Bestie si myslím bude mít po dlouhém marození obrovskou chuť!

Reagovat
Kokesh

Marození?

Reagovat
smazaný uživatel

On se znovu narodil, tak jsem spojil marodění a narození

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem 1:2 a na tiket som dal 0/1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Kundogan

Reagovat
One-Real

Málaga: Willy, Gámez, Weligton, Demichelis, Antunes, Joaquín, Toulalan, Iturra, Isco, Saviola, Júlio Baptista

Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Felipe Santana, Schmelzer, Kehl, Gündoğan, Götze, Reus, Grosskreutz, Lewandowski

POME MALAGA

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

a kto este, Subotic?

Reagovat
slovaňáák

Jojo Neven.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto este, Subotic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano.

Reagovat
smazaný uživatel

K té sestavě Málagy není co dodat, nějak podobně jsem si to představoval. Na Marce mají zase Santa Cruze a místo Iturry maj Ignacia, tak jsem zvědavý, kdo se tam nakonec ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mají správně dle tvého modelu.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ?? saviola nieeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel předpokládaný, taky bych tam radši viděl někoho jinýho, než ofsajdáře a kopáče Saviolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Umi on vubec neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ... ano ... tedy myslím ... jo ... asi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika BVB, škoda toho Kuby, ale i tak

Reagovat
Messiáš

Málaga pojďme !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kehl místo Svena? nevím, nevím..

Reagovat
Arne

Kehl je tuhle sezónu v LM vynikající, já jsem určitě pro... Co mě dost zajímá, je to, jestli bude Großkreutz fakt na pravým křídle nebo na levým jako postaru.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda. Letos je vynikajici, ale Sven je nejbehavejsi hrac, co jsem kdy zazil. Hlavne proti Iscovi s Joaqinem by se tomohlo vyplatit mit v tymu takoveho drice...

Reagovat
jv

Bude určitě hrát z levý strany, nechci si to představit opačně.

Reagovat
slovaňáák

No, možná tam bude v průběhu zápasu nějaká rotace..

Reagovat
jv

Zkušenost se bude dneska ve středu hodit, tohle není Man City. Sice jsem to od Kloppa nečekal (to zřejmě nikdo), ale zase dokázal, že umí překvapit. Třeba proti Realu měl Seb jeden z rozhodujících podílů na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to necekal.. tak snad to zvladne..

Reagovat
slovaňáák

Toho bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, Qatar tretí zástupca v Lige Majstrov...

Bestia trhaj

Reagovat
smazaný uživatel

Katarský šejk je sice vlastníkem, ale ... de facto vlastníkem není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Link prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Prima Cool

Reagovat
jv

...nebo Prima Play.

Reagovat
10

Eros je Juventino

Reagovat
smazaný uživatel

Trhej, Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga musí. Pro Pelleho.

Reagovat
smazaný uživatel

a samo i trošku pro můj tiket

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Marco dneska minimálně jeden fíček

Reagovat
smazaný uživatel

BVB zatím famozní.

Reagovat
-Carles-

Willy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Gotze odfláknul.

Reagovat
Arne

To nebylo odfláknutý, on se zastavil a potom už je to složitý... Přišlo mi to úplně stejný jako Krejčí v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

odfláknutý

Reagovat
GEGE

Asi se díval na Krejčího proti Plzni

Reagovat
patas92

zakončil jak žáček

Reagovat
smazaný uživatel

Taková šoura moura od Gotzeho.

Reagovat
Pipo123

Hrozné zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

škodáá, ale pěkně Lewa..

Reagovat
stas87

ach lewa...to je to co ho robi svetovym utocnikom,uplne mi to pripomenulo prvy gol v madride :) a perfektne emocie polskych komentatorov skoda ze mario tieto situacie neriesi razantnou strelou

Reagovat
smazaný uživatel

Marně si lámu hlavu, jak tenhle tým může ztrácet v lize 20 bodů ...

Reagovat
Yanek

Stejně mají štěstí na los. Jestli přejdou přes Dortmund, tak to bude v dalším kole konečná. A to výrazně.

Reagovat
smazaný uživatel

Šachťar jako štěstí moc neberu, ač samo nemá takový zvuk, jako západní kluby. Ale kvalitu maj podobnou.

A Málaga byla samozřejmě jeden ze dvou nejpříjemnějších klubů, ale žádní nazdárci to nejsou.

Reagovat
Yanek

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, ty myslíš Málagu. Já ale celou dobu mluvím o Dortmundu.

Reagovat
Yanek

sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je válec. Gundogan skvostná prostrkávačka.

Reagovat
-Carles-

Willy - Mario 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA

Reagovat
Pipo123

Gotze

Reagovat
stas87

ten antunes je labina malagy?on prisiel z portugalska ci odkial?lukasz by tam cez jeho stranu mohol nieco poslat

Reagovat
jv

Je tam snad na hostování z AS Řím, kdysi velká naděje.

Reagovat
stas87

ee,v juni podpisal s pacosom zmluvu,v zime prisiel na hostovacku pride mi slaby,gamez je lepsi,skoda ze lukasz viac neutoci prave po jeho strane

Reagovat
patas92

ten Gundogan je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

čučím na něj taky s otevřenými ústy. Prej je to jeden z cílů jak pro Real, tak pro Barcu. Ono to stejně dopadne tak, že tam Gundogan zůstane (jestli nemá taky nějakou pro sebe šikovnou klausuli).

Reagovat
patas92

do Barcy se podle mě moc nehodí a Real mu nepřeju už jen z principu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál takhle pořád, tak se uplatní všude

Reagovat
jv

Budoucí náhrada Schweinsteigera, ten odcházet nebude, minimálně pro nejbližší roky určitě ne, ani nemá důvod. Jinak klauzuli už by nikdo mít neměl, co vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze, ty drevo drevené.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze by se se svojí koncovkou do Barcelony hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Subotic ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to trapný, ale měl to být džouk

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne lahodky dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

ale zakončenie ako mladší žiaci.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, taky arsenal spred par rokov

Reagovat
Pipo123

Malaga nemá zálohu strašne statické to tam je, ten Iturba a Toulalan zatiaľ hrôza

Reagovat
smazaný uživatel

Tuk tuk tuk, Malage sa hlava toci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si to ťukají ti žlutí. Je vidět, že už spolu hrajou nějaký pátek.

Reagovat
-Carles-

No, Malaga má veľký problém, BvB hrá famózne.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné akce. Zatím se bavím báječně.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne neľutujem výber tohto pred Realom.

Reagovat
smazaný uživatel

lewa aky rychly

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta prihravka bola zbytocna, ved bol za brankarom

Reagovat
stas87

to aj v lige malaga nechava hrat supera? myslel som si ze prave malaga je atletickym timom s dobrym pohybom a kombinaciou,zatial dortmund ovlada zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje im záloha, z toho to celé vyplýva.

Reagovat
Pipo123

No ale tréner tiež vyčkáva, BvB hraje cez stred a úplne v pohode. Nebyť Demichelisa a brankára tak je po zápase...

Reagovat
stas87

blbost,malaga sa spolieha na individuality a tym to zatial nejde preto to vyzera ze im nehra zaloha,zaloha len nema cas posunut to na kridla

Reagovat
smazaný uživatel

BVB sa dostane až pred šestnástku úplne bez problémov, bez nejakého väčšieho odporu a nie je to nariadenou taktikou, Toulalan a Iturra proste nestíhajú.

Reagovat
stas87

tak zalezi to aj podla herneho stylu,illkay je velmi pohyblivy a dynamicky hrac,kehl si to zasa uhra pozicne,ja moc zaloznikov malagy nepoznam ale ku koncu polcasu sa tiez celkom jednoducho dostavali k 16ke bvb

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsi dobře - Málaga je tým, co má rád balon a většinou tvoří hru.

Reagovat
Staenly10

Zatim moc pěkný a zábavný fotbal ...Už by měl ale Dortmund něco proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen bojím toho, že ti hráči jsou úžasní jako tým - v Dortmundu. Jak je někdo z tohohle inkubátoru vyndá, tak jsou poloviční (a míň). Sahin, Kagawa ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sahin, čo kvôli zraneniu nemohol hrať a keď sa uzdravil, tak v Poole hrával CM alebo AM? A ten Kagawa, čo zatiaľ dopláca na príchod van Persieho? Nebyť toho a Rooneyho skvelých výkonov, tak by určite hrával viac a určite lepšie, potenciál ukázal.

Reagovat
Staenly10

Kagawa se celkem drží..

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě se čekalo víc

Reagovat
Staenly10

Před přestupem Persieho možná..

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa se teď slušně rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme tie podmienky tam su idealne a z hracov vytahuju 100 percent co inde byt nemusi, ale to "nedarenie" sa tym dvom je dost specificke

Reagovat
kiwwi

tazko povedat ako je na tom Kagawa...jedna vec je ta, ze by potreboval viac hravat a na svojej primarnej pozicii ma hviezdu ligy, ale na druhej strane sam o svojich vykonoch povedal, ze s nimi nie je spokojny, cize to nie je len zalezitost klubu

ked ale hra a hra dobre tak je radost to sledovat...dotyky genia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Shinjimu bych nechal ještě čas, příští sezónu bude zase lepší, takhle to bylo i u nás. Taky ale bude záležet, kde bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Pelle o poločas v kabině pořádně seřve. Doufám že Malaga vyhraje

Reagovat
Arne

Hmm, už by pomalu bylo záhodno, aby taky ten gól dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan Škoda, že se zakopal ve Španělsku a tím pádem si zavřel dveře do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se nezakopal. Jen je hodně často zraněný a potom to taky tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopat je možná špatné slovo, ale podle mě hrát stále ve Francii tak je pořád v repre. Jako DM je stále špička a podle mě dlouho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

zakopal? Vůbec ne. Hraje výborně. Že jsou Francouzi lenošní sednout na letadlo a kouknout na něj, je jejich problém. Ne jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

kristofyk

03.04.2013 21:23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Joaquin Otrasný center...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to stejně dopadne tak, že jim ho tam Málaga dvakrát foukne a bude vymalováno. Dortmund hraje sice famozně, ale tou koncovkou docela urážejí fotbalová božstva.

Reagovat
-Carles-

Malaga síce v strede pola dostáva na prdel, ale je vidieť že šance si vytvárať vie. Nakoniec to skončí 1:0 po Iscovom góle

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Málaga má skvělou předfinální fázi. Jak se dostane přes zálohu Dortmundu, tak si to tam dát umějí. Škoda, že dneska hraje Joaquín zatím nepřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

uhuhuhuuuu Bestie krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas mi trochu zacina pripominat ten legendarny psv lyon

Reagovat
JozkokozleJ

To je reklama na futbal

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě moc velká divočina a málo defenzívy. Ne nadarmo se říká, že nejlepší útok je zajištěná obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

každej preferuje něco jinýho, ale mě tohle vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

prave tie divociny su najlepsie a najpamatnejsie

Reagovat
JozkokozleJ

Ano, kazdy rad ine, ale zapasov, kde dominuje defenziva je mnoho. Oproti tomu podobna totalna ofenziva je sporadicka.

Reagovat
jv

Reagovat
-Carles-

Wow, to je zápas

Reagovat
A Seleção

Krasny zapas zatim.Nedokazu ani rict,komu preju postup vic. Pro oba

Reagovat
nani92

Takto to vyzerá,ked sa v LM stretnú nové tímy a nie tie isté ošúchané..

Reagovat
Pipo123

Saviola je tam len do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, snad tam půjde do druhý půle Santa a zas rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

až se dostane do šance, tak uvidíš, k čemu tam doopravdy je.

Reagovat
Pipo123

No len či sa dostane, pretože nedostáva sa k lopte skoro vôbec, Subotič a Santana ho v každom súboji pretlačia, Baptista aspoň podrží loptu, dokáže niečo vymyslieť, radšej by som tam videl Santu ktorý by v súbojoch mohol byť platnejším hráčom...

Reagovat
Pipo123

A na druhej strane, striedal by som ho a poslal tam ďalšieho záložníka, pretože občas stredová dvojica Malagy nevedela kde im hlava stojí. BvB akoby ku koncu už strácalo sily do útoku.

Reagovat
-Carles-

Tak jednu šancu už mal a zakončil to dosť biedne, aj keď to bolo z veľkého uhlu. Ja by som ho dal dole, obzvlášť keď ja Santa na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bola od toulalana jahodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Sice bez gólu, ale šťavnatej fotbálek.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dominator

Reagovat
Free_player

zatim hodně dobrá podívaná

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Alan_Shearer

Na jedny strane Gundogan, na druhy strane Isco ... samozrejme jsou tam i dalsi borci, ale tihle dva se mi dnes opravdu libej.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco mě teda zatím moc nepřesvědčil

Reagovat
Alan_Shearer

Je hodne hlidanej, ale jakmile dostane trosku prostoru, tak mi prijde fakt skvelej. Jinak, ocividne jsi fanousek BVB, jakej mas nazor na Santanu? Vidim ho hrat tak poctvrty v zivote a moc se mi nelibi. Velka nejistota, hodne nepresnosti ..

Reagovat
smazaný uživatel

odpovím ti po 2. poločase, teď mizím k televizi

Reagovat
smazaný uživatel

počkam si na to hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

sory nějak jsem zapomněl: Felipe už teď několik let je 3 stoperem za Matsem a Nevenem a vždy, když byl jeden z nich zraněný, tak ho dokázal velice dobře zastoupit.

Letos toho odehrál zatím nejvíc a mám z toho takové smíšené pocity.

Jak už jsi řekl, tak jistotou zrovna neoplývá, a často kazí právě rozehrávku nebo se někde zapomene.

V hlavičkových soubojích je ale skvělý, není ani pomalý a někdy dokáže vytáhnout skvělé zákroky. V některých zápasech mi příjde i lepší, než Neven. (ten je letos úplně stejný případ) Nikoho jiného tam nemáme. Pouze opravdu mladé talenty a ti na LM zatím ještě bohužel asi nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Iba dve mená - Mario Roman

Krásny polčas, škoda že BVB nedala gól, mal by som pri telke väčšiu istotu Inak prekvapil ma transparent Hanover, kedy miesto O bol velký znak BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkay opět jak z jiné planety, Mario v posledních zápasech už klasický pálí šance, lewa hraje fenomenálně ale ještě neměl pořádnou šanci. Škoda, že v té první šanci maria nebyl Marco, ten by to zavěsil bez problému.

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší zápas čtvrtfinále

Reagovat
mickey mouse

Fúha, to je úžasný fotbal.

Reagovat
jv

Paralela se včerejším zápasem by tam i byla, nemalá, akorát tomu chybí branka, už jsem si říkal, že se nám to musí vymstít, což se nakonec málem vyplnilo, Roman skvěle podržel. Každopádně by to chtělo udržet balón pod kontrolou, i kdyby to mělo skončit bez gólů, tak za týden bychom měli držet postupové karty ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

jv čo zatial hovoríš na Santanu? Nemáte tam miesto neho niekoho lepšieho? Sa mi zdá nejaký neistý.

Reagovat
jv

Nemáme. Je pravda, že některé zápasy, zejména z poslední doby, mu nevyšly, balóny mu nedržely u nohou a celkově to nebylo tak přesvědčivé. Celkově to ale ve srovnání s Hummelsem vyznívá pro Santanu záporně, protože minimálně rozehrávku a rychlost mít na tak vysoký úrovni nikdy nebude a to je pochopitelně znát. Jinak o kvalitách Santany hovoří asi nejlépe to, že ho před sezónou chtěl Leverkusen, Gladbach a další kluby, kde by hrál pravidelně základ. Odehrál za nás plno dobrých mačů.

Reagovat
Arne

Víc držet míč to chce... Jak se nechají vybláznit a Málaga začne lítat jako motorový myši, je zle.

Reagovat
penepi

Ilkay je proste fakt boh, milujem ho.

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mi to zápas v Manchesteru. Krásný fotbal, spoustu šancí, ale žádný gol.

Tak snad se teď předvede náš expert na goly na 1:0 - Marco

Reagovat
Free_player

Chudák Marek, že musí být ve studiu se Strakou

Reagovat
One-Real

Škoda že zrovna tenhle zápas se překrývá s Realem. Doufám, že ještě Málaga neřekla poslední slovo. Jinak tohle je asi parádní odpoveď těm, kteří tu někdy po losu a v průběhu času psali, že tohle bude nezajímavý zápas.

Reagovat
patas92

škoda, že ten Dortmund je tak sympatický tým, do Arsenalu bych totiž bral půl týmu

Reagovat
Arne

Já si nemůžu pomoct, ale v poslední době ve finální fázi často hamouní, hlavně Lewa a Marco... Dneska to není tak do očí bijící jako v lize, ale třeba jak Marco střílel levačkou nebo asi u dvou akcí Lewy to tam zase bylo... Jinak moc pěknej zápas, ale co se týče výsledku, nemám z toho dobrej pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

až jeden z těch dvou bude mít golovku, tak věřím, že ji promění

Reagovat
jv

Lewa hlavně měl přihrávat při tom průniku středem, kdy bylo jasný, že ho dřív nebo později o míč oberou, když měl kolem sebe asi sedm hráčů.

Reagovat
Arne

Tak ono toho tam bylo víc a nebyl to jenom on, ale jestli s tím někdo před nějakou dobou začal, tak Lewa... Docela rychle se z toho pracovitýho a trpělivýho kluka stala hvězdička, který je Dortmund malej, přestože není schopná trefit z penalty bránu.

Reagovat
jv

Přesně. Tohle od Lucase vidět nebylo, i když si to mohl taky dovolit, ale Lewa už se zřejmě vidí na jiný adrese, škoda pro něho. Měl by si vzít příklad od Kuby, držet jazyk za zuby (hlavně agent) a makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mám z neho pocit, že už hraje len na svoje triko, aby sa lepšie predal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem pomalu na druhou půli. Snad Málaga vyhraje

Reagovat
stas87

skoda,penalta to mala byt ale rozhodca to nemohol vidiet,lewa zasa so stastim

Reagovat
Side

Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

omg to už si dělají prdel

Reagovat
patas92

šancí na 6 zápasů

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Tréner Malagy je asi slepec kokos také okná v defenzíve a on to vôbec nerieši

Reagovat
smazaný uživatel

Okna jsou i u Borussie...dneska holt kdo brání, nevěří brankáři

Reagovat
Pipo123

No ale Malaga mala čo, dve šance ? BvB malo 3-4 čisté tutovky, pritom hrajú stále to isté, útočia cez stred a Malaga na to nevie reagovať, respektívne tréner Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale já si stejně myslím, že Malaga to nakonec ukope a dá gol z ničeho

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ... navážet se do trenérskýho řemesla zrovna Pellemu ... to chce hodně velký sebevědomí.

Reagovat
Pipo123

Tak já mám Pelegriniho rád, hráči nemôže za to ako ich prehráva súper, ono tá stredová dvojica v zálohe sa môže aj posrať keď sa proti ním rozbehne 4-5 hráčov s loptou. Preto nechápem že čaká zo striedaním a neposilní stred zálohy, aj keď na úkor ofenzívy.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak to co nedal Lewa, to by trefil i Varadi, Kraut, Lokvenc nebo kdokoliv jiny (ikdyz ... )

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý fotbal!

Reagovat
Godwinson

Lewandowski

Reagovat
stas87

nechcem sa lewy zastavat,kanonier jeho formatu by toto mal premienat ale...ta lopta od götzeho bola celkom prudka,bek ju tecoval a lotpa este poriadne skakala a lewa to necakal a este mu nevysiel krok,skoda

Reagovat
smazaný uživatel

hej, bola to ťažká pozícia, lopta mu skĺzla, preto išla tak strašne mimo, z opakovačky som to zbadal aj ja. Ale tých šancí už mala BVB dosť, toto sa väčšinou zvykne vymstiť.

Reagovat
Arne

Ať už táhne do Manchesteru nebo kde ho chtějí... Ať se vrátí Barrios nebo někdo, to skoro nemůže bejt horší.

Reagovat
patas92

pálí to, ale hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa je hrozny palic teda

Reagovat
smazaný uživatel

juj to bola prihravocka

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéři to trochu pořešili a už to není ta jízda

Reagovat
smazaný uživatel

alebo uz hraci nevladzu

Reagovat
Godwinson

Toulalan je stejně megaborec ... škoda přeškoda toho transferu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan - Gonalons by byla nejlepší záloha ligy.

Reagovat
Godwinson

Tak to nevím, já myslel jeho přesun jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale kdyby tehdá zůstal. Škoda...

Ttřeba takovému Arsenalu by se neskutečně hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem preco ho arsene nezobral

Reagovat
Godwinson

No každá varianta by byla lepší než ta, co se opravdu udála. Buď by L1 zůstal jeden z nejlepších hráčů a megasympaťák nebo bychom se na něj dívali v nějakém top klubu.

Reagovat
Arne

Ten zákrok na Maria jako nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten welington už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

toulalan ukazal iscovi ako sa to robi

Reagovat
Tomanatura

to si fakt delaji prdel, ne? Kdyby nebyli sobecti blbecci, tak vedou 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

omg ale gundogan je kral

Reagovat
smazaný uživatel

dodnes by som bez fify skoro ani nevedel, že existuje, ale dnes kraľuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Iscooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tá by roztrhla sieť-

Reagovat
Arne

Ilkay - vyžehlit Kehlovu chybu a hned tam tohle vyštramákovat... Paráda. Jen to zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...ale tentokrát to bylo těžké na zakončení. Možná to chtělo nahrát na Lewu pod sebe, ale ten dneska taky pálil, takže to vyjde nastejno

Reagovat
Godwinson

Isco jí slušně schoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas gólmanů jednoznačně. A Lewa se vrací do své formy z první sezóny.

Reagovat
Tomanatura

Malaze staci jeden jediny gol a Dortmund se z toho posere. Celkove na me pusobi jako tym a Dortmund jako joga bonito vyber.

Reagovat
Arne

Ono to tak skončí.

Reagovat
db18

tak snad to bude Micho nebo Santa

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 skonci

Reagovat
penepi

A Mario do tretice. Toto mi úplne pripomína zápas na Etihade.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Králíkovi to dneska nesedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga by mohla dát gol, zasloužila by si ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reus dolu?

Reagovat
jv

Kdy jindy by měla přijít Julianova chvíle, dneska ho tam nacpe, věřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

2x dostal míč a hned vybuřil

Reagovat
Alan_Shearer

Tak pojd Santo ! cejtim gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas strasne sklamanie po tom namlsani

Reagovat
A Seleção

Asi tak

Reagovat
db18

to je dost, že se na hřišti taky objeví Kirch

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jdu spát. Ten druhej poločas je slabej odvar tý první půlky.

Na postup je to tak 55 na 45 pro BVB.

Reagovat
Pipo123

Kto nahradí Wlingtona a Iturru ? to môže byť citeľná strata do odvety, inak dobrú noc

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Sanchéz, nebo Lugano a do zálohy Camacho...

Reagovat
A Seleção

Videl bych to spis na 65 na 35 pro Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně. Myslím si, že nebudeme schopni dát na WS branku

Reagovat
A Seleção

Rikam to sice nerad,jelikoz vam preju postup,ale budme uprimni-je to skoro az mission impossible...

Reagovat
Tomanatura

To je fakt neuveritelne, ze tohle mohlo skoncit 0:0. Byt Kloppem, tak je v kabine zmrdam jak psi, to by je mohlo stat postup.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu.. nejvíce by se k dnešnímu zápasu hodil výsledek 1:3

Reagovat
Free_player

Na Bernabeu docela hřbitovní atmosféra proti tomu co fans předváděli v Maláze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a vyvstala nutnosť dobiť ďalšie nemecké mesto...pomaly sa cítim ako za 30 ročnej vojny, a nie ako v LM.

Ale bonusom je, že by stačila na postup akákoľvek gólová remíza. Hm...9. duben, to bude ale urputný boj...

Reagovat
smazaný uživatel

hráč utkání: jednoznačně Ilkay

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečeno, kdybychom vstřelili aspoň branku, tak věřím, že máme šanci. Takhle - ač se to může jevit jakkoliv - tomu moc nevěřím. Bude chybět Iturra, beru, ale nahradit Weligtona bude tisíckrát těžší ... vlastně si vedle Demíši nedokážu představit nikoho jiného ...

Reagovat
smazaný uživatel

pre dortmund velice ošidných 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Franz je hrozný, nechápu, jak může někoho trénovat.

Reagovat
Free_player

Götze ten gol dneska dát prostě měl ....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tu první šanci měl proměnit. Ta druhá šla dát ta třetí už byla těžká..

Reagovat
Free_player

Reagovat
GEGE

Bez Hummelse BVB mnohem jistější vzadu.Malaga se štěstím uhrala hodně přijatelný vysledek do odvety

Reagovat
Arne

S volama se fotbal dělat nedá a se sobcema taky ne... Škoda že neprohráli, takhle je všechno na první pohled v pořádku, v odvětě mají proti oslabený Málaze dobrý šance, ale s tímhle by v semifinále dostali pořádně za uši... Snad to Kloppo vidí a srovná je, protože takhle jsem po zápase BVB nebyl zklamanej snad ani za časů, kdy se tam producírovali Klimowicz, Buckley a spol...

Reagovat
jv

Kloppo si to pohlídá a zlepšení už bude vidět v sobotu.

Jinak bych to zase nedramatizoval, kdyby tam spadla ta první šance, mohlo to být všechno jinak, třeba 1:3 a teď bychom tady podobné věci neřešili, i když je fakt, že hlavně Lewa mi přišel hodně "namistrovaně", ostatně jako tradičně a není se mu ani moc co divit, když nemá adekvátní konkurenci, tohle se prostě musí během léta změnit.

Ač se to možná na první pohled nezdá, tak citelně chyběl Kuba a jeho přímočarost, takhle si to tam Mario s Markem a Ilkayem neustále strkali a mnohdy razantní a jednoduchý řešení tomu asi nejvíce ze všeho chybělo.

Reagovat
Arne

Tak jinak to být mohlo, ale tohle nepíšu jen na základě včerejška.. S tím Kubou souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

zas nepřeháněj..

Reagovat
Arne

Přeháním. Ale lepší než furt žít s ružvýma brejlema.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas..Samozřejmě ta laxnost v zakončení dokáže naštvat, stejně jako hloupé chyby v obraně, ale jinak to včera bylo ale vcelku dobře odehraný zápas Dortmundu.

Reagovat
slovaňáák

*poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to si dělaj prdel, ne? Takovejch šancí? A přesně jak řikal komentátor, to mě hned uplně napadlo, Götze se asi díval na Láďu Krejčího, kterak promrhat náskok několika metrů a pak slabě zakončit podél brakáře, to bylo uplně to samý Škoda, fakt škoda. Stačil by i jeden gól, dělá to fakt hodně. Aspoň bude odveta zajímavá a Cool si to po výsledku Realu určitě vybere, ale zároveň to je dost zrádný. Věřim, že se doma vyhraje, ale 0:0 prostě až zas tak dobrej výsledek neni, vzhledem k průběhu už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No a jinak na ty strkačky a narážečky směrem k bráně se fakt kouká moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

až na to zakončení a laxnost to bylo vlastně dobře sehrané od nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta kombinace byla parádní a Malaga tu obranu prostě prostupnou má, ale to zakončení selhalo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses ale asi díval na Real, ne? byl to opravdu tak jednoznačný zápas jak hovoří výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ja videl Real. No, byl. Respektive Gala drzelo mic a v prvni puli melo 1-2 sance, ale nepochopitelne v druhym polocase byli jeste pasivnejsi. Real to celou dobu drzel v rukou a hral chytre. Gala kombinovalo pomalu a spis kolem pulky a pak uz nic nepredvedli.

Reagovat
j_mrazik

Nevím, proč všechny situace napasovávají na českou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se nabízelo. I tady v diskusi to padlo. Ty situace byly hodně podobné.

Reagovat
j_mrazik

Jako že se zalekl tý šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek do odvety ....

Reagovat
mastakillah

Bavil jsem se parádně. Nejlepší zápas čtvrtfinále!! Snad Málaga neřekla poslední slovo, ikdyž dnes měla dost štěstí snad se jí bude držet

Reagovat
smazaný uživatel

Willi je proste borec

a keďže poste jednotky majú vyriešený, tak Rubén natrvalo k nám...

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

BVB mělo vyhrát, ale když nepromění zhruba z pěti (možná víc) obrovskejch šancí ani jednu, můžou bejt rádi, že neprohráli. Idyž bezgólovej výsledek z venkovního hřiště neni pro Dortmund moc výhodnej, doma porazili Ajax, Real, Manchester City i Šachťar, tak nevidim důvod, proč by neporazili Malagu. Chci německý, nebo německošpanělský finále.

Reagovat
db18

(ale ve finále radši Real/Malagu než Barcu - a Malaze bych to přál jen kvůli Michovi a Santovi )

Reagovat
smazaný uživatel

Götze: "Zwei Tore hätte ich auf jeden Fall machen müssen. Es war heute nicht mein Tag, ich hätte der Mannschaft auf jeden Fall mehr helfen können."

Reagovat
cristiano.K.

Mario sice měl aspon jeden dát,ale to co nedal Lewa nebo spíš jak to zakončil,přitom se mi zdálo,že mu neskočilo.

Malaga si určitě šanci vypracuje,pokud dostane BVB první gol,tak jsem na to zvědav,ale taky to může skončit 5:0 a nikdo neřekne ani bž.

Reagovat
herbage

co tam hráči Borussie proboha dělali? Götze, Lewandowski? Takové gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/41bef67b20ef5d8db5a904755fa40980/

Výborně BVB...už se těším na srovnání sil s Barcelonou, podle mě to bude zápas roku, ještě lepší by bylo kdyby se utkali ve finále, ale nevím jak je to nalosovaný. Každopádně atraktivnější než nudnej Bayern s trapným Realem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele