základní skupiny - skupina H, 4. kolo
01.11.2011 20:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Plzeň zápas nezvládla, gigantovi podlehla 0:4

Plzeňané zápas s mistrovskou Barcelonou nezvládli a prohráli o čtyři branky. Zápas hodně ovlivnil sudí, jenž vyloučil obránce Čišovského. Na to zareagoval Messi, který zaznamenal hattrick, jeden gól přidal také Fabrégas.

Barcelona má dnes večer mnoho důvodů k oslavám. Trenér Pep Guardiola oslavil dvoustý soutěžní zápas na lavičce katalánského velkoklubu. A toto číslo po dnešním zápase zvláště rozradostní fenomenálního Lionela Messiho, který vykročil k pokoření třetí stovky branek. Plzeň naopak nemá důvod k širokému úsměvu, ačkoli se ze začátku zápasu prezentovala velmi dobrým napadáním a dokázala si vytvořit několik slušných šancí, mnohá rozhodnutí rozhodčího Schörgenhofera zůstala nepochopena a srazila domácí na kolena.

V některých fázích zápasu si museli hráči Plzně opravdu připadat jako bez nohou, nestačili Španělům technicky ani rychlostně. Na druhou stranu, kdo by čekal otevřenou partii proti nejlepšímu celku planety? Výsledek není úplně směrodatný, zejména před oslabením se Plzeňané snažili o souhru a aktivní přístup k soupeři.

První velkou šanci zápasu měl ve svých nohou plzeńský rychlík Petržela, který se spoluhráčem vykombinoval středovou linii Barcy a mezi stopery pronikal pro Plzeň tím nejlepším směrem. Na rozdíl od zápasu s Hradcem ale svůj útěk až do šestnáctky úspěšně zakončit nedokázal a stav se neměnil.

Trochu prostoru od obranné formace Barcelony dostal také Daniel Kolář, ale ani on nedokázal svůj volej usměrnit do míst mezi třemi tyčemi. Poté začala Barcelona více běhat, zastřeloval se jak Messi, tak mladíček Thiago Alcantará. První velké představení si do té doby schoval sudí Schörgenhofer, který Jiráčkovi odpustil faul na Fabrégase.

Co ale neodpustil asistent, byl zákrok Mariana Čišovského na pronikajícího Messiho. Co víc, sudí tento zákrok po chvíli přemýšlení ocenil červenou kartou a penaltovým kopem. A jak to tak bývá, argentinský kouzelník se v těchto situacích nemýlí - 1:0 pro hostující 'Blaugranas'.

V této fázi utkání se katalánský kolos rozhodl využít své početní výhody a začal si hrát. Špatné znamení pro jakéhokoli soupeře. A byl to opět poslední dobou kritizovaný útočník, který přidal svůj druhý gól. Adriano mu po pěkné výměně míče poslal dobrou přihrávku a Messi naprogramoval míč tak, že byl domácí brankář Pavlík naprosto bez šance.

Druhá polovina utkání se stala opět etudami v podání Barcy, jejíž naprosto sladěný orchestr těšil všechny své příznivce. Tóny této skladby mohl rozladit opět Petržela, kterého našel skvělým pasem na zadní tyči Daniel Kolář, ale mladý ofenzivní hráč naklonit misky vah na stranu domácích nedokázal. A šampion se opět začal probouzet.

Fabrégas střílel těsně vedle, Messiho přímý kop Pavlík bravurně vyrazil. Thiago poté hlavičkoval jen těsně nad Pavlíkovu svatyni. To ale naznačovalo příchod ještě zlověstnějších událostí, které naplnil miláček hostí, Cesc Fabrégas. Běžela 72. minuta zápasu a mladíček Isaac Cuenca nacentroval přesně do míst, kde se bývalý 'Kanonýr' právě nacházel - 3:0.

Diváci ale měli vidět ještě jeden gól. Opět z dílny fenomenálního Messiho. Messi u balonu, Pavlík bez šance. Jednoduchá rovnice, vystihující tento zápas. Zápas skončil 4:0 pro hosty a nezabránili tomu ani všichni svatí, včetně arcibiskupa Dominika Duky, jenž utkání osobně přihlížel. Výsledek znamená, že Guardiola může nechat v dalších zápasech odpočívat své nejlepší hráče a vyzkoušet si další barvy na paletě zvané Barcelona. Plzeň je kvůli remíze z druhého dnešního zápasu skupiny na posledním místě a prát se může o Evropskou ligu. Nicméně, boj to bude ještě velmi napínavý.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, soccernet.com

Komentáře (1121)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forma neforma Barcy stejně to bude v její režii.Výsledek tak 0:4 víc asi ne.BATE pak nesmí "něco" uhrát s AC Milán,jinak to bude mít Plzeň těžké na to 3.místo.

Reagovat
-Pato-

chtelo by to 10 at de AC na první místo a Plzeň (pretoze je mi naprosto nesympaticka) at si aspon zahraje tu EL

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to blíží! Podruhé v životě uvidím Barçu naživo. Navíc budu v sektoru hostí!

Sestava je mi celkem jedno, ale doufám, že nastoupí Puyol (ikdyž to vypadá, že hrát nebude..), toho jsem ještě hrát neviděl a samozřejmě nové tváře jako Fabregas, Villa, Thiago a nebo třeba i Alexis. Ostatní jsem už viděl nebo by mi ani tak nevadilo kdyby nehráli....

Nejlepší by byla sestava - Valdés - Alvés, Pique, Puyol, Abidal, - Xavi, Fabregas, Iniesta, - Alexis, Messi, Villa ale té se samozřejmě nedočkám, ale i tak to bude nádhera.

Snad to bude povedený match.

Barça podle mě bude chtít rozhodnout o postupu právě v tomto zápase a navíc pochybuju, že bude Plzeň i tentokrát, tak obrovské štěstí...

Viděl bych to na vítězství tak o 3 góly.

Těším se jak malý kluk, přibližně tisíc opravdových fanoušků Barçy, to bude neuvěřitelná atmosféra!

Forca Barça!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZM4H2fxViA4 !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užij

Reagovat
smazaný uživatel

je to fajn ale na gauci v teple a klidu to ma pro me taky svy kouzlo

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Užij si to

Reagovat
Filipow

Taky jedu. Nýbrž ale "jen" v sektoru domácích, ale i přesto budu fandit Barce.

Forza Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že aspoň dostaneš přes hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
alcantara

Neskutocne, co sa tu clovek docita. Fandit inemu tymu, ako je ten domaci je naozaj nehorazne previnenie sa, mozno by bolo vhodne zvazit aj jeho uvaznenie, co povies?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit v domácím sektoru týmu hostů si přesdržkudání přímo říká.

Reagovat
smazaný uživatel

* o přesdržkudání

Reagovat
vocasisko

tak stejně jestli nebude v Plzeňském kotli, tak těm čumilům, co kolem něj budou sedět to bude úplně u prdele a vůbec bych se nedivil, kdyby tam byli hlavně kvůli Barce

Reagovat
alcantara

Pokial je tvoreny vyhradne obmedzenymi a zakomplexovanymi jedincami, tak asi ano, predpokladam ale, ze zajtrajsieho zapasu sa to nastastie tykat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vlezeš do "špatnýho" kotle, musíš počítat s následky. Lidi to holt nevidí rádi. U nás na Sigmě takhle jednou "zabloudil" do našeho kotle při zápase s Baníkem fanoušek Katowic a upřímně řečeno, mohl být rád, že odešel živej.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive byl odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Slezan

Reagovat
kubys

O rly?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, který jde fandit svému klubu do kotle soupeře, nedoplácí na zakomplexovanost oněch kotelníků, ale na svou debilitu.

Reagovat
alcantara

Suhlasim, ale ja vyrazy "sektor domacich" a "domaci kotol" nepovazujem za synonymum.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na typu stadionu. Třeba v Edenu bych za sektor domácích považoval celou severní tribunu. U nás na Letný zase kotel+protilehlá, kde se schází slušné množství starých fanoušků, ultrasáků, chuligánů a aktivních výjezďáků. Ale obecně platí, že fandit na cizím stadionu mimo sektor vyhrazený pro hosty je riskantní.

Reagovat
alcantara

Ked som bol na zapase v Dunajskej strede, bol uplne natrieskany stadion, Slovan vyhral 0:5, neboli sme v sektore hosti a odisli sme s pokojom a bez problemov domov. Ked naposledy hral na Slovane Athletic, tak zopar hostujucich fanusikov sedelo pri dlhorocnych permanentkaroch a ziadny problem rovnako nebol. Zalezi od nadhlade fanusikov nachadzajucich sa v tvojej blizkosti, a verim, ze s tym problem zajtra nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že vždy záleží na lidech ve tvém okolí. Ale prostě člověk, který jde fandit hostujícímu klubu mimo sektor vyhrazený pro fanoušky hostí, se dobrovolně vystavuje riziku nevraživosti domácích fanoušků.Tak to prostě je.

Reagovat
alcantara

To je samozrejme mozne, ale priat niekomu rozbitie huby je trosku mimo misu a co je horsie, este tu podobne zvrateny nazor zopar ludi opalcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží, jak to bereš. Můžeš na to nahlížet tak, že jakékoli násilí, nebo jeho propagování je špatné. No a druhý pohled je takový, že člověk, co si veme dres svého klubu a půjde do sektoru domácích fandit svému klubu nerespektuje domácí fanoušky, svou přítomností v jejich středu a svým fanděním "cizímu" klubu je provokuje, takže projevy nesympatií vůči vetřelci jsou namístě. Samozřejmě, že se to může obejít bez násilí.

Reagovat
alcantara

Ja vychadzam z predpokladu, ze uvedeny uzivatel nema listok do kotla, kde sa fandi nonstop pocas celeho zapasu, ale medzi "beznych" fanusikov, ak ich tak mozem nazvat. Ist dobrovolne medzi ultras z pozicie dudzieho fan asi nie je najracionalnejsie rozhodnutie a nevidim jediny dovod medzi nich chodit, to moze naozaj priniest iba same negativa.

Reagovat
smazaný uživatel

Se slzou v oku vzpomínám na fandění v modrém herthanerském moři s šálou Realu a v dresu v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Třeba tam bude víc fandů Barcy, beztak jich tu má víc než Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tam určitě spousta fanoušků v dresu Barcelony, stejně jako na Camp Nou v sektoru hostů. Když nebude provokovat, násilí nehrozí ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo bude za provokaci považovat samotnou přítomnost v cizím dresu a fandění. Nebo co jsi myslel tím provokovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nějakou ostřejší diskuzi s vášnivějšími. Já jsem si na Camp Nou hleděl svého a nikdo si mě nevšímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanousci" v dresu Barcelony na Camp nou dostali pres hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom se ti drsňáci celí podělaní klepali ve vazbě. Ale myslím, že v tomhle případě nějaká ta provokace proběhla.

Reagovat
Kepy_FCB

to by se mezi chachary nestalo že by někdo vlezl v cizím dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem slíbil...

Reagovat
Losinho

za to, že jdeš do sektoru hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky budu v sektoru Barcelony Nemůžu se dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera bude skvela? Ja byl v Barcelone jednou jedinkrat pred 14 dnema(snad uz vickrat ne) a fanousci Barcy neumi fandit. Jenom se drepnou,parkrat za zapas zarvou Leo,Leo a hotovo. To neni vubec zadna atmosfera...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je docela rozdíl být na Nou Campu, kde je plno turistů a "fanoušků" kteří tam jdou jen aby se neřeklo a o Barçe neví vůbec nic. Navíc pro Culés zrovna zápas s Plzní nebyl kdo ví jak atraktivní, takže tam asi těch pravých fanoušků moc nebylo. A nebo být v sektoru hostí, kde budou jen ti opravdoví fanoušci Barçy

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš zažít pořádnou atmosféru na Camp Nou, tak musíš jít na El Clásico, zápasy LM když už o něco jde a nebo zápasy v lize s týmy jako Valencie atd

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mi chces rict,ze opravdova atmosfera je tam na 5 zapasu za celou sezonu? Jo,to je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i v plno dalších zápasech je skvělá atmosféra, ale nemůžeš čekat zázraky při zápase s nějakou Plzní, která většině fanoušků je uplně u pr*ele a takový zápas je prostě nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnoti clovek co videl Barcelonu nazivo jednou?

Reagovat
M.Vaza

Barca si poradí i s tím svým tréninkovým přístupem.. 0:3

Reagovat
diastan

Určitá šance bude uhrát něco proti AC doma, s Barcou doufám v co nejlepší výsledek + vstřelený gól by byl fantastický. 1:3

Reagovat
vanGomm

Tipuji,že Barcelona vyhraje o více jak od 2 góly.Plzeň by se měla hlavně soustrědit na zápas v Borisovu.Tam se bude rozhodovat o postupu do EL.Pokud by tam totiž prohráli,tak by pak i případná výhra s AC Milan byla k ničemu a zápas by byl de facto už o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by zázračně uhrát 0:0,to by ale musela mít Barca hodně smolnej den. tip 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 jako v Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

tu uz plzen nebude hrat az tak zatiahnuto tak 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, předběžně vybráno na Ligu mistrů, takže:

Bate Borisov - AC Milán 2

Arsenal - Marseille 1

Villareal - Man. City 2

Trabzonspor - CSKA Moskva 2

Dortmund - Olympiakos 1

Co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sidy10

Reagovat
smazaný uživatel

BATE zremizuje AC 1:1

AC už má 7 bodů čož je prakticky jistej postup a na severu jim bude zima.

Pro BATE to bude bod k ničemu, protože je Plzeň stejně nakonec rozdrtí.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Vsimnete si, ze ja dal palec 17:39. Jakoze sem s tim taky souhlasil. A o kus niz tipuju Plzen, ze prohraje 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem optimista 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nick, tip

Reagovat
lampard11

1:1 optimista-realista 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Optimista 0:0 Realista 4:0

Reagovat
berger321

to mas pravdu pokud myslis realista jako fanousek realu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Můžete mi někdo poradit ohledně Fantasy Football na uefa.com? Udělal jsem si tam sestavu 4-4-2 a dal Save Changes, ale po uložení se mi ti hráči hodí zase tak jak byli předtím. Např. Sergio Ramose mám ve středu obrany a Abidala na kraji. Vadí to něčemu nebo dělám něco špatně? =/

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí to ničemu, je to jedno, na který pozici je

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Optimista 3:0, realista 2:1:-)

Reagovat
smazaný uživatel

3x za 6 sezon

A Pedro hrát určitě nebue. Vypadá to na Cuencu...

Reagovat
vocasisko

vidím to ta, že nastoupí hráči, co nenastoupili v sobotu proti Mallorce, až teda na vyjímky

Valdés-Alves, Pique, Abidal(ale fakt moc rád bych viděl konečně Fontáse!! ), Maxwell - Sergio, Xavi, Fábregas - Cuenca, Messi, Iniesta

očekávám tréninkové tempo, výsledek max 0:3

mimochodem, neví někdo jestli nebude mít Barca ještě v úterý nějakej trenink? myslím otevřenej, protože ten dnešní je uzavřenej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde hraje Tavares? Nic o něm zase nevím

Reagovat
Kily

Hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ne

Reagovat
Losinho

Pokud vím, tak hostuje z Hamburku v Boro, ale zaručit ti to nemůžu.

Reagovat
Kily

v létě se vracel, HSV ho má i na soupisce, akorát nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle toho co já vim o něj v HSV nestojí nebo mu vypršela smlouva a byl na testech v Dijonu což zřejmě nevyšlo! Jestli je pod smlouvou v HSV tak o něm nic nepíšou - ani v rezervě ani v injury listu ! Divný ! Hvězda GL a nikde nehraje

Reagovat
Kily

asi by odpovídalo to, že o něho nestojí, jelikož při jejich letošní mizérii by se dalo i čekat, že trenéři protočí víc hráčů a on by mohl být mezi nimi. Koukal jsem ale jenom na transfermarkt a hsv.de

Reagovat
Losinho

Aha, tak dík.

Reagovat
naheCZ

1:0!!! ne tak 1:3, ale ať prosím dá Plzeň gól nebo si vypracuje aspoň gólovou šanci

Reagovat
homeles8

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vaše tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je pre Plzeň halvne hrať dobre :-)...ale pre nich je najviac dolezity zápas s Bate ;-)...ale ajtak pojdu do Europskej Ligy si myslim ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je pre Plzeň halvne hrať dobre :-)...ale pre nich je najviac dolezity zápas s Bate ;-)...ale ajtak pojdu do Europskej Ligy si myslim ;-)

Reagovat
Losinho

0:1

Reagovat
vanGomm

Pokud budou i nadále favorité úspěšní,tak Plzni v Borisovu remíza 0:0 stačit do EL nebude.Počítám to dobře?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Doma by mohli proti AC uhrát bod, což by teoreticky, při remíze v Bělorusku, mělo stačit ke třetímu místu. Věřím, že AC si výhru ve skupině zajistí porážkou Barcelony doma ( ) a tak by to mohli v Plzni "vypustit"

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze PLZEN neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Plzeň se nedá.

Reagovat
M11

nedat ani jeden podpis.. slusne ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Řekl bych, že budou chtít dát ty 4 kusy aby se dosáhlo pětistovky, takže budou při chuti a tipl bych to na 0:6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako? Takový koment? Jdi do......

Reagovat
Infi

Jaký koment? Co se ti přesně nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, mam 2 listky na zapas na protilehlou tribunu.

Reagovat
Swarley

nazdar, já mám zase docela hezkou čepici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Za kolik prodáš?

Reagovat
Puskas

Za lístek na protilehlou tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty si začínáš dělat seznam chtivých překupníků a až přijde ten správný čas, tak je začneš likvidovat ve stylu Sedm?

Reagovat
Kily

ještě že jsem díky sportování přestal lenošit a jíst a v hospodě dávám nadprůměrné spropitné, pýcha, závist a smilstvo se mě netýká, takže už jenom hněv a jsem ze swarleyho jídelníčku pryč

Reagovat
centos

Přece nemůžeme dovolit, že někdo vykoupí čepice a pak je se ziskem prodá

Reagovat
Swarley

no to on taky neřekl jen jsem chtěl napsat něco, co má podobnou informační hodnotu

Reagovat
exse

Minule jsem tipl 2:0, takže teďka čekám 1:2, všichni nakládejte.

Reagovat
exse

Proč to kurva píšu jako reakci?

Reagovat
centos

Nemohl jsi mi odolat.

Reagovat
Losinho

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz konecne vime proc to Fabregase z Arsenalu tahlo porad tolik domu

http://farm5.static.flickr.com/4136/4940136711_785d45785f_b.jpg

Reagovat
delfin

fuj bleee... Hovado!!!

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Čech bude Plzni chybět Pavlík mu podle mě nesahá ani po kotníky

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tebou ..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlik je lepší než Čech, i když to co zachytal v Milane, proti tomu nejde rict krivy slovo.... doufam ze to vecer Pavlas predvede!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dušanu Kuciakovi se daří v brance Legie Varšava. Gól neinkasoval už 465 minut a atakuje tím klubový rekord Jána Muchy, který v roce 2007 nepustil balón za své záda dohromady 634 minut.

Nevíte někdo, kdo takový rekord drží v GL?

Reagovat
C-M@ster

Čechinho?

Reagovat
F.Torres

928min Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a pls co se stalo čechovi??

Reagovat
smazaný uživatel

Pražský arcibiskup Dominik Duka požehná hráčům Viktorie Plzeň před úterním zápasem Ligy mistrů s Barcelonou. Duka na stadion přijde na žádost plzeňského klubu. Nejvyšší zástupce české katolické církve poté v pražském Edenu zůstane a bude večerní utkání sledovat.

Je to trapný

Reagovat
centos

Když Plzeň nevyhraje, Bůh zabije koťátko.

Reagovat
Rssa

Já radši pséky.

Reagovat
Losinho

Dneska už se zkouší všechno.

Reagovat
Kepy_FCB

nejstarší zločinecká organizace na světě se musí zviditelnit

Reagovat
Puskas

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
blaugrana

Nehnevajte sa na mňa, ale taký ateistický národ si dá požehnať pred zápasom. Trochu mimo. Ale tak budiš.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vyprask uz sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme to skonci stejnym vysledkem jako v Barce..tip 2...0:2,0:3

Reagovat
Godwinson

1:4

Reagovat
božský John

3:2 Xavi nebude vědět, kde mu hlava stojí, Legenda dvakrát zakopne o tkaničky a budou penalty, ale Plzeň je stejn ě přestříl

Doufám, že naživo uvidim první a doufejme, že ne poslední výhru Plzně v LM

Reagovat
blaugrana

Nj, Xavi v skutku nebude vedieť, kde mu hlava stojí, keď zrejme nenastúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak jinej malej čudla

Reagovat
Rssa

Chtělo by to už dneska překonat magickou hranici, takže střízlivým odhadem tipuji 2:4 (ať domácí nežerou a je to drámo).

Každopádně opět prosím dobré duše (např. Hristo ), aby mi poslali odkaz na stažení zápasu na email Rssa@centrum.cz (někomu to bude hlásit, že email nemohl být doručen nebo nějaký error, ale ono to dojde) a bez VÝSLEDKU, spoilerů! Díky moc.Opět to nestihnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším barcelonu. Vždycky se raduju když prohraje takže jako vždy faním tůmu který proti ní hraje Tentorkát PLZEŇ věřím v zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pekna remizka,plzni verim ,ze to ukope

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se tentokrat nebude predvadet jako na Nou Campu a Plzen sestreli minimalne hattrickem.

0:8 a ostuda jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
Puskas

Plzeň hraje doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Bude hrat Fabregas?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude komentovat Čapek. To jeho hmmm mi spolehlivě otráví každý přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no...on se dost zasekává....na druhou stranu doufám, že to bude komnetovat on ptz on je fanoušek barcy...a je to dost znát:)....líbí se mi, když celej zápas používá superlativy na hru barcy(a hlavně messiho:D).....jinak tip....když postavěj to nejsilnější, a myslim že jo, tak....0:5....ikdyž samozřejmě plzni přeju to nejlepší........!!!FCB!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je sfouknem vidim to na 4-1 první poločasy máme horší, takže ten skončí 0-1 a pak dá Baky prvního a jiráček dá hattrick...poslední gol dá v 87. minutě z penalty - Pique zahraje rukou ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,jsem tu psal a najednou buch,vypl se mi počítač,asi vypli elektřinu. Ale jinak,existují jen 2 varianty průběhu zápasu,buď se Plzeň po celý zápas k žádné šanci nedostane anebo jich bude mít spoustu a všechny zahodí,každopádně je jisté,že aspoň 1 gól dostane a pokud k tomu Barcelona nebude mít dost možností, tak jí k tomu dopomohou rozhodčí(otáčením faulů,autů,rohy místo odkopů či naopak ,pískání ofsajdů při každé šanci Plzně atd.), protože,ti se řídí tím slavným příslovím,že silnější pes kopuluje

Reagovat
Mercury

vskutku hodnotný příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,konečně to někdo uznal

Reagovat
smazaný uživatel

a zatím se ten průběh potvrzuje,Plzeň zahazuje 1 šanci za 2. a Barcelona všechno proměnuje,typická česká klasika

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej nick :D

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
cepinzcegamy

Trapp dá hattrick. Je tam kurz jen 5001:1

Reagovat
Didier Drogba

to nic moc teda

Reagovat
Puskas

ten bude rád, když bude mít hattrick v podobě 3 dotyků s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka

Reagovat
Didier Drogba

chtěl bych vidět jak Horváth zalehne Messiho.Bylo by to pro mě osobně stejná podívaná, jak kdyby dala Plzeň házenkářům gól

Reagovat
vocasisko

Plzeň to dneska vzdává a zkusí porazit nějaký házenkáře místo aby s postavila nejlepšímu fotbalovýmu týmu na světě? ale já je chápu

Reagovat
Didier Drogba

ty seš ale vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

v házené asi Plzeň Barcelonu taky hnedtak neporazí

Reagovat
antimadrista

0:3

Reagovat
j_mrazik

Vidět Plzeňáka v Barcelonským dresu a zeptat se mě "Kdepa je Eden?" Tak ho asi vezmu Pislnerem po tlamě.

Reagovat
božský John

Reagovat
vocasisko

silácké, to musí všichni, co bydlí v Plzni fandit Viktorce?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty víš, kde jsou v Plzni Štruncovy sady?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho pozval na pivo a pokecali by sme, radsi ale kdyby to byla pekna fanynka barcy

Reagovat
Swarley

minule měla Plzeň smůlu, tak doufám, že dnes při Barce nebude stát štěstí a Plzeň jim ze dva kousky dá...remíza 2:2

Reagovat
Puskas

V čem přesně měla smůlu?

Reagovat
vocasisko

v tom, že Barcelonští dali 2 góly, kdyby měla přece štěstí, tak by je nedali stejně tak jako nedali těch ostatních 15 šancí

Reagovat
Swarley

v zakončení..

Reagovat
Puskas

Jo, měli smůlu, že to sudí zakončil, jinak by to srovnali, chceš říct? Rozumnjěíš důvod mě nenapadá, když byli bez střely na bránu.

Reagovat
Puskas

rozumnější

Reagovat
Swarley

že se na to chytne vocasisko a podobní, to se nedivím...ale že tobě neříká nic vtípek, sranda, prča, čuryna - to jsem nečekal

Reagovat
Puskas

Tak to jo, já totiž někdy nevím, když mi v jiné debatě někdo cpe do repre Krejčího, tak ... Dostals mě

Reagovat
Swarley

tak já vždycky musím trošku rýpnout do těch nabubřelých barceloňáků...startují vždy nádherně na drc

Reagovat
smazaný uživatel

No teď ti to moc nevyšlo.

Reagovat
Swarley

kdybych neodkryl karty tak se tu vztekáte doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Zas tak profesionálně jsi to nezahrál

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4,hlavni jsou ale dresy..

Reagovat
Kily

Messi si jich dneska na sebe bere 16, ten největší dostane Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba chce taky

Reagovat
Puskas

Proto přijeli z Barcelony všichni, aby získali nějaký plzeňský.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nedostanou pořádnej klepec 1-3 ale i tak jsme pořád mistři

Reagovat
C-M@ster

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň sice hraje "doma", ale to jí proti Barceloně jen těžko může pomoct. Barcelona není nijak oslabená (až na Pedra) a proti Plzni chce zvítězit.

Plzeň bude muset "makat" po celou dobu hrací doby a měla by zlepšit jak obranu (1. zápas s Barcelonou ale slušně zdorovala) tak HLAVNĚ útok, aby si vytvořila i nějakou tu šanci na přímé ohrožení Valdésovi branky. Odhaduji že Barcelona Plzeň opět zaskočí hned v úvodu a neponechá nic náhodě. Plzeň bude mít větší práci než venku na Nou Campu.

Můj tip :

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň sice hraje "doma", ale to jí proti Barceloně jen těžko může pomoct. Barcelona není nijak oslabená (až na Pedra) a proti Plzni chce zvítězit.

Plzeň bude muset "makat" po celou dobu hrací doby a měla by zlepšit jak obranu (1. zápas s Barcelonou ale slušně zdorovala) tak HLAVNĚ útok, aby si vytvořila i nějakou tu šanci na přímé ohrožení Valdésovi branky. Odhaduji že Barcelona Plzeň opět zaskočí hned v úvodu a neponechá nic náhodě. Plzeň bude mít větší práci než venku na Nou Campu.

Můj tip :

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to opět odflákne, takže čekám jen 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Barca!!! 0-5 (Messi, Messi, Messi, Messi, vl. Petržela)....Viva Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Swarley

jistě, nezajímají mě připosraný odhady

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA SE TO DÁMY A PÁNOVÉ STANE !! Plzeň vyhraje 1:0, díky Horváthovi, který v 90 minutě s 34 metrů vymete růžek a Messi ho bude prosit na kolenou o jeho dres.............. Potom se Horváth probere s velkou kocovinou a přečte si noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria až do 95.minuty povede 1:0, ale v poslední vteřině vyrovná Valdés nůžkama z půlky hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes neni Rustu

Reagovat
smazaný uživatel

To si už Plzeň vbude myslet, že vyhrála, tak na hřišti už nikdo nebude

Reagovat
Mihi

Plzeň: Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth - Petržela, Kolář, Jiráček, Pilař- Bakoš

Barcelona: Valdés - D. Alvés, Mascherano, Pique, Abidal - Fábregas, Busquets, Iniesta - Cuenca, Messi, Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Xavi?

Reagovat
vocasisko

nějaké lehčí zranění, nehrál kvůli němu už v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je sestava barcelony: Valdés, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Messi, Thiago, Sergio, Adriano, Abidal and Cuenca.

Reagovat
smazaný uživatel

PLzeŇ dá gól ! Za 1000.- kurs 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlík Z Kladna až do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se zdálo,že dá gól Bakoš. Tag se to dal za litr.

Reagovat
Mercury

škoda peněz

Reagovat
smazaný uživatel

v prvnim zápase mu chyběl kousek, tak dnes by mohl

Reagovat
emanuel habasko

ja se tesim na Plzen po odvete :)

Reagovat
alcantara

El Barça jugará con: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Thiago, Cesc, Adriano, Cuenca y Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdo se tu opakujte s tou sestavou jelita.

Reagovat
alcantara

David na tribune.

Reagovat
vocasisko

Iniesta už 3tí zápas není v základu?

Reagovat
culé

Ale aspoň vidno, že Pep chce aby si všetci zahrali

Reagovat
vocasisko

tak samozřejmě, ale za ty 3 zápasy se protočili všichni ostatní záložníci v základu, jen Andérs ne , ale tak Legenda se musí šetřit na důležitější zápasy

Reagovat
culé

je len dobré, že Thiago dostáva viac a viac času... ale Iniesta po zranení zahral fakt dobre

Reagovat
vocasisko

já jsem za Thiaga taky rád, ani v tom nejrůžovějším ( ) snu jsem si před sezónou nemyslel, že by dostal tolik minut co dostává a je to jen dobře ... jinak koukám, že Fontás není ani na lavičce, asi se ho stále drží drobné zranění... snad to není tím, že mu Pep už vůbec nevěří

Reagovat
culé

Cuenca

Reagovat
Kenneth

To bych se na to vysral, hlavně sem si dal Iniestu do základu ve fantě.

Reagovat
Kenneth

reakce na alcantaru.

Reagovat
culé

teraz sa pri našej zálohe pri zápasoch proti slabším na nič nespoliehaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to budu koukat opravdu jen kvůli Plzni a budu jí ze srdce přát..

Reagovat
alcantara

On nastupi, uvidis.

Reagovat
alcantara

Alexis uz ma zdravotne povolenie

Reagovat
smazaný uživatel

BATE uhrálo remízu s AC...Plzen bude muset bud dnes nebo priste s AC neco uhrat pokud chce bejt treti

Reagovat
Swarley

dneska výhra je vystaráno

Reagovat
naheCZ

proč? výhra nad BATE to jistí....

Reagovat
exse

Hlavní je vyhrát v Borisově, pokud chcou mít jistotu. Pokud by tam remízovali, tak by to měli těžký, ale taky určitě ne nemožný.

Reagovat
Infi

AC podruhé neklopýtne, holt bude muset Plzeň sestřelit Bate.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by neklopytlo , vzdyt ani na San Siru moc pekny vykon nepredvedlo nebyt ty hodne prisny penalty tak Plzen by mozna udrzela 0:0. Nerikam ze nemelo jine AC sance , ale nejaky velky tlak to teda nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt staci porazit Bate a jsou treti

Reagovat
alcantara

Plzenski, Cech je zraneny, ked chyta Pavlik?

Reagovat
Kily

Plzeňané, kteří se musí obejít bez zraněné brankářské jedničky Marka Čecha, jehož místo zaujme Roman Pavlík

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha?

Reagovat
Kily

nevlastní, brácha kope za Jablonec

Reagovat
alcantara

Aha, uz to citam.

Reagovat
smazaný uživatel

O kousek mě minulo tlumočení tiskovek a Barcelonu o fous sabotáž

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody

Reagovat
panca

koupi nekdo 2 listky na plzen - ac milan? Puvodni cena 1 700 Kc za jeden.

Reagovat
Swarley

"na tom Barcelona hrát nebude"

Reagovat
mike.84

hm super. retardovaný milán to prostě musel posrat a plzen zažije zazrak pokud skončí třetí

Reagovat
Swarley

vždyť to je jedno ne??Plzeň po losu věděla, že aspoň jednou Bate budou muset porazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, Plzeň přece nevyhraje jedinej zápas a musí postoupit... když né, tak za to může Milán, nikoliv ona

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň iniesta mohl byt v základu. ale tak nedá se nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Czaplar se Smicou super

Reagovat
Swarley

Csaplára žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rááááááádek Bejbl

Reagovat
smazaný uživatel

villa ani na lavičce, ty škoda

Reagovat
Swarley

od první minuty Barca vůbec neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets radsi zakopava do autu

Reagovat
Swarley

jistě...5 obránců na place, posraní až za ušima

Reagovat
vocasisko

tak by mě zajímalo kdy viděl Bosák hrát Abidala na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě to zajímalo

Reagovat
Godwinson

Plzeň moc pěkný úvod, jen tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, jak se prosím vás jmenuje ten druhý komentátor, který dneska tvoří duo s Mírou Bosákem? díky ....

Reagovat
smazaný uživatel

havok301.11.2011 20:40

Rááááááádek Bejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych ho teda nepoznal .....

Reagovat
smazaný uživatel

To nepoznáš podle jeho obrovskejch znalostí o současnym španělskym fotbalu? Kvůli tomu ho tam totiž údajně zvou, naivně si myslej, že španělskej fotbal stále sleduje. Ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

největší penalta.

Reagovat
panca

faul, ale jak pak pilar simuluje. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí zatim

Reagovat
vocasisko

Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
panca

jakto ze nejsi na stadaku?

Reagovat
Swarley

jaaaaaaaaaj, už to mohlo být

Reagovat
Godwinson

Ježiš, to měl být gól.

Reagovat
Langi

Petržela zazdil životní šanci

Reagovat
mike.84

Reagovat
hefy

MILANEEEEEEEEEEEe

Reagovat
smazaný uživatel

Petržel!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželo ty blbče!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

....a další.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vemeno ten Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář ještě větší.. z týhle kdy skáče míč to musí narvat nártem a ne placírkou takhle ledabyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je hroznej hráč. Věčně ho vidim pálit šance a nebo ztrácet ve středu hřiště balon.. jako teď

Reagovat
smazaný uživatel

Ani přihrávat to kopyto neumí.

Reagovat
Kenneth

Dopiče!!

Reagovat
Swarley

tak to trefte do řitě

Reagovat
vocasisko

ta Piqueho rozehrávka

Reagovat
C0br

Co chtěj víc proti teátro clubu?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim nevim komu by dneska nezaujatej divák říkal teátro klub

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak tohle nebylo o simulování, ale prostě o demenci rozhodčího...

Reagovat
mike.84

jaaaaaaaaaaaaaaaaaj to vas bude hoši mrzet.. doprdele petrželo na cos myslel ? beztak zavřel oči

Reagovat
One-Real

Jaaaj, tohle verim ze bych dal i ja.

Reagovat
Swarley

tak já bych udělal dlouhou kličku a dával to do prázdné, ale tak ne každý máme tolik talentu

Reagovat
smazaný uživatel

z takovyhle sance jedine lobovat golmana

Reagovat
C0br

Já bych to udělal jako Petržela ovšem precizněji.

Reagovat
Swarley

a j*b to na tribunu

Reagovat
C0br

Skrz síť.

Reagovat
Swarley

taky možnost, ale záleží na povrchu

Reagovat
smazaný uživatel

alebo medzi nohy jak mu dal Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

tak červenou teda nechápu, ale penalta jasná

Reagovat
Mikesh

Reagovat
hefy

Tak to je vražda fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

zrovna se o te červené ve vápně diskutovalo u císaře a zrovna plzen to odsere

Reagovat
Godwinson

Červená je tedy poněkud přísnej trest

Reagovat
stas87

cervena absolutne nie penalta jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčííí je píííča...

Reagovat
smazaný uživatel

redka?

Reagovat
Swarley

tak to běž do pr-ele...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá na vylíž prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Červená ??? To je debil.

Nechapu to protezovani světových týmů na úkor ,,prcků´´ .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on toho "prcka" prvně podpořil, když proti němu nefoukl pentli, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg nepodporuj tady tu Barcelonu... Tady se nikdo o penaltě nebaví, ale tohle prostě na červenou nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tady o červené, ale o "protěžování velkých na úkol prcků" tak jsem jen poznamenal, že prckovi prvně sudí pomohl, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, je to koupený, v horšim případě domluvený. Barcelona si totiž musí kupovat zápasy proti Plzni, jistota je jistota

Reagovat
F.Torres

kurvy to zase podplatili

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí na piču dnes, fakt, že jo. Jasnou penaltu nedá, pak dá srandačervenou...

Reagovat
vocasisko

tak nejhorší je, že to zase u haterů nejvíc schytá Barca, přitom je ten rozhodčí na obě strany tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, ale nebrečme

Reagovat
Godwinson

Tak, jako Varas ...

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase kvůli rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Písknout penaltu a ještě udělit červenou, to je moc... to je asi ještě bonus z toho faulu na Fabregase,

Reagovat
vocasisko

tak penalta byla jasná

Reagovat
Yanek

Určitě. Já to myslel tak, že mi přijde moc tvrdé písknout penaltu a ještě k tomu udělit červenou... navíc takovou.

Reagovat
vocasisko

tak to samozřejmě

Reagovat
vocasisko

tak penalta byla jasná

Reagovat
JacoBee

penlta byla jasná jak tady tak an fabreho..plzeň si nemůže stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

však až na úplný blbce nikdo neříká, že nebyla....ale ta červená byla zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ty Španěle ... Di si psát na elfutbol.es... jestli tohle bylo an červenou... komedianti

Reagovat
Staenly10

Pí*us. A celej zápas v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas je v prdeli.. a to to vypadalo dobre a koukatelne.

Reagovat
Swarley

právě, tohle mě fakt dokáže nasrat...penalta jasná, to byla i ta první, ale takhle je poslat do deseti?

Reagovat
F.Torres

rozhodčí je fakt ...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhočí viděl že je Plzen lepši tak ho musel vyloučit a darovat jim penaltu .. pač barcelona to ma zas koupeny

Reagovat
JacoBee

a proto první penaltu na fabreho nepískl že.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelo zas koupenej špíl

Reagovat
smazaný uživatel

na druhé straně také odpustil ne sice penaltu ale standartní situaci a červená karta je prostě výsměchem fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To jdi doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase. Dementní rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná, ale tá červená karta, to bol výsmech zo strany rozhodcu

Reagovat
madridcan

Valdes im podakuje,ze prekonal rekord

Reagovat
Infi

Penalta jasná, červená být absolutně neměla. Rozhodčí to opět nezvládl, nezvládá to na obě strany.

Reagovat
F.Torres

jasně na obě strany.. Plzen červená a prohrává, Barcelona vede..

Reagovat
Infi

Už měli kopat druhou.

Reagovat
F.Torres

tak pique měl taky dostat žlutou a plzen měla mít standartku ve slušnej situaci

Reagovat
Infi

Však píšu, na obě strany.

Reagovat
F.Torres

ale ne rovinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejvic to stejne pokonil Petrzela. Mel davat na 1:0 a bylo by

Reagovat
Godwinson

Kdy už se od té kombinace penalta a červená upustí ... ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky říkám --- když se píská penalta, nemá se dávat červená...To je dvojitej trest a mnohdy to ten zápas rozhodne či ovlivní, tak jako dneska Přitom těch prvních 20 minut bylo jako z pohádky, fakt paráda ze strany Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pecka jako, ale i takový lidé můžou pískat ligu mistrů??? kde se můžu hlásit prosím

Reagovat
Infi

Jinak Vicky a Messi

Reagovat
smazaný uživatel

50. červená pro soupeře Barcelony za poslední tři roky. Co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Například kolik těch červených karet bylo po dvou žlutých (a pak by mě zajímalo, kolik žlutých karet bylo za fauly, ruce, řeči, nesportovní chování, svléknutý dres apod.), kolik červených karet bylo uděleno přímo a za co byly. To bys mohl dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo holt Barcelona to se dalo čekat že rovina nehrozí

Reagovat
Kenneth

Tohle je jen předkrm, vyvrcholení přijde ve vyřazovacích.

Reagovat
smazaný uživatel

a absolutní vrchol v El Clásicu, jako vždy, že?

Reagovat
Kenneth

Klidně bych si na to vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to bude jen nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelo zas koupenej špíl nechapu jak jim kuže někdo fandit simulntum

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy katalansky

Reagovat
vocasisko

Vlna haterů se vynořila přitom Barcelona za to nemůže že od začátku ten rozhodčí píská hovno na obě strany. Kdyby plzeň dala jednu ze svých 2 loženek, mohl být klid, takhle se tu bude zase jen rok zvracet.

Reagovat
Staenly10

Jestli sis nevšim,tak se nadává na rozhdočího a né na Barcu,takže zbytečnej příspěvek.

Reagovat
Staenly10

Až na pár vyjímek.

Reagovat
vocasisko

pár?

Reagovat
Staenly10

Jo. Chceš pomoct je spočítat?

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápeš? Přece Messi dal Petželovi ten dres za to, že v dalším zápase nedá gól, to je logický, ne? Když si to nepojistíme u UEFY, tak přímo

Jinak by ten dres přece logicky získal ''český Messi''

Reagovat
smazaný uživatel

jasně takže ta červená vlastně byla oprávněná že

Reagovat
smazaný uživatel

Tos prosimtě z mejch příspěvků vyčetl kde?

Reagovat
soukup

ty máš nějakou vadu na mozku? jací hateři se tady vyrojili?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu první větu ani nemusíš dávat otazník. Tím si buď naprosto jistý.

Reagovat
Josifek

A je po zápase, vše díky tragickému sudímu. Penalta to samozřejmě byla, o tom není sporu, ale kartu měl dát žlutou. Škoda Petželova sola. Ted už to bude jenom bago..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten rozhodci je nejaky pomaly,furt to piska uplne pozde ..

Reagovat
Erdovec

tak a teď uvidíme 60minut nudy

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo, ne nějakej filip, ale tohleto kazí místní diskuse. Koukej ...

Reagovat
soukup

teď už na to nemá smysl koukat, škoda že ten zápas měl jen 20 minut, ale když je někdo kretén tak se nedá nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dvoustá branka z penalty, jak příznačné

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Messiho 200. kus. Ve 24 letech.

Reagovat
Swarley

to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

branky z penalty se preci nepocitaj ne? nebo to plati jenom, kdyz je dava Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Swarley

to si snad dělají prdel ne?

Reagovat
F.Torres

no jo a už to je zase fair-play...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle snad Barca nemá zapotřebí tohle byl hnus fair play fakt nula u nich

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nectí fair-play?

Reagovat
vocasisko

Vždyť měla Barca balon po tom co střetu, tka co se zase řeší?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky ten rekord dal taky. No to je dnes super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

jj vynikající, vy si to doklepete do konce Plzeň časem už nebude mít sílu vůbec na žádnej odpor a bude to přímo fotbalový pošušnáníčko

Reagovat
Kenneth

Fabregas. Ten tu katalánskou školu prostě chytá.

Reagovat
Infi

Můžeš si odpustit psaní takových sraček?

Reagovat
Usty

Ty vole, co to tam je na tom hřišti kromě 11 (teď už 10) Plzeňáků..? Hamba blejt..

Reagovat
fantomas

Tak to se dohrálo brzo.

Reagovat
Yanek

Plzen to dobre okopava...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak se ti bude líbit, až pokope Milán

Reagovat
Yanek

Nebude.

Reagovat
Swarley

však ale tak to má být...Barca ze standartek není nijak extra nebezpečná, tak není problém v tom, je dojíždět...přistupovat k hráčům, nedávat jim místo, jít tvrdě do těla a právě to se mi na Plzni líbí...ne kolem nich poskakovat, tak jak jsme to dělali my ve finále LM...to jsem málem sežral televizi...

Reagovat
Swarley

trošku jsem si uletěl se srovnáním Plzně a MU, ale snad je pointa jasná

Reagovat
Yanek

Tak na Barcelonu se asi jinak neda, to je pravda. Ale v jednom momentu mi to prislo az moc prehnane, fotbal neni rugby

Reagovat
Swarley

tak jasný...neříkám, že lámat nohy, ale jít do nich trošku tvrdě a ten prostor který tak potřebují, jim prostě nedát...

Reagovat
smazaný uživatel

oni do nich nemůžou jít tvrdě! pak nedostanou jejich dres/podpis....

Reagovat
Swarley

nj, jak říkám...každej je z nich zbytečně připosranej...

Reagovat
Yanek

S tim souhlas no. Snad se neceho takoveho dockam na San Siru, tam se budou lamat ledy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak poté červené kartě je to jen a jen dobře jen by měla Plzeň ještě na agresivitě přidat

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi tady líbí sudí svým rozhodnutím prakticky rozhodl zápas ale Barcelonští nestoudní fans se díví že někdo nadává

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten rozhodčí to slušně zazdil.

Škoda že Petržela a Kolář neproměnili svý šance

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrál Kolář aspoň jednou spoluhráčovi a ne někomu z barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

je strašně pomalý a kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela má možná rychlost, ale nemá Tottiho cit pro míč...

Reagovat
soukup

proto taky hraje v sedumadvaceti pořád jen v Plzni že...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jen mě to přišlo hrozně líto...kdyby třeba z tý Barcy nebyl tolik zesraný..furt nějaký messiho dres, ať si ho strčí někam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no to určitě nemá no

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi dneska má pod dresem ten barcelonský

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký funkční link prosím? Nic mi nejede. Dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fakt dík

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je proste nesympatickej tym. Nevim proc ji tak nemam rad,ale jeji hra se mi vubec nelibi... Stejne jeste vyrovnaji,verim tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro celý fotbal by to bylo jen a jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

za ten nazor na Barcelonu :-)

Reagovat
F.Torres

Cuenca taky skokan,...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to i cescovi dobre lita :D

Reagovat
Langi

ten rozhodčí to píská jak Královec Spartu...jak může takový pako pískat LM

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz ji piska i Kralovec...

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

rakušan..

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý Královec

Reagovat
smazaný uživatel

Lutujem tu Plzen, este aj tu musi skriatok kopat penaltu a super musi dohravat v oslabeni, z 3,3 zapasov 3 penalty pre Barcu a 5 cervenych kariet pre supera!!! Tomu sa hovori nestrannost rozhodcov, len pre zaujimavost Real odohral 13 zapasov, kopal penatu 3 krat, dohraval oslabeny 3 krat, pocet cervenych kariet u supera 0, Barca nemala v tejto sezone este ani jedneho vyluceneho hraca a odohrala o 1,3 zapasu viac!!! Len taka zaujimavost pre Messiho a spol. honilnikov.

Reagovat
smazaný uživatel

jděte s těma hádka, jestli rozhodčí připískávaj víc realu a nebo barceloně, do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

to nie su ziadne hadky, ale veda, konkretne statistika, ktore je len dokazom toho o com sa tu cules neustale hadaju a presviedcaju samy seba, ze to tak nie je... kludne mozem dat statistiky aj inych europskych velkoklubov pre porovnanie...

Reagovat
Infi

Publikum taky vynikající, to hodlají celý zápas propískat? Zlaté vuvuzely

Reagovat
Kenneth

Pořád lepší než rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mají dělat , když už jim zápas fakticky skončil?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

se jim divíš? nazačátku řvali Plzen, Plzen ale od toho golu bych taky pískal..

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

zato na Nou Campu tam se fandilo

Reagovat
F.Torres

jako v kostele

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás se z tohohle zápasu udělalo hrozný rodeo. Čekal jsem, že bude na stadecu peklo a je ... ticho. Úplné ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono by to vypadalo jinak kdyby je nezařízli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
Infi

Dle tvé teorie by mělo každé publikum začít hvízdat při zářezu?

Reagovat
Erdovec

v 99% podobných případů se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

a co mají dělat jásat nad tím že sudí rozhodnul zápas

Reagovat
Erdovec

jak na Nou Camp

Reagovat
smazaný uživatel

a minulej rok Arsenal na Nou Campu, tam pískalo 90 tisíc idiotů, tak nvm co děláš.

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

touché

Reagovat
Infi

Mi je totálně u prdele jestli to bylo i na Nou Campu, prostě se mi nelíbí dnešní publikum nebo ho snad nemůžu zkritizovat aniž bych se dočkal dementních odpovědí jakože "noooooooo a nou campu to taky bylo nooooooooooo"?

Reagovat
F.Torres

Chce to stáhnout jednoho z dvojce Kolář/Horváth a dát tam Duriše

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barca je ... když mají míč, tak chodí a běhají zásadně jen při bránění

Reagovat
vocasisko

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

201. No ... fenomén ...

Reagovat
Godwinson

Je to škoda, je to vůl, ten zelenej pán, tak nadějně to celé vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi bez Iniesty a Xaviho jenom 2 goly za polocas

Reagovat
smazaný uživatel

no a posledne jen 3 za polocas...to je ale zero,co ?

Reagovat
vocasisko

minule hattrick za půl hodiny, nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej zápas, úžasná atmosféra

Reagovat
Swarley

tož dobrej ťukec no

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje ta Plzeň sympaticky nezabalili to i po té vymyšlené červené to se mi líbí

Reagovat
Swarley

no to sice jo, ale v deseti už je to hovno platný...ale snaží se dál, to je sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nemohlo hrát v Plzni. Do Prahy evidentně nedojeli nejlepší Plzeňáci a atmoška stojí za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra je dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

...to nemohu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

já ano ten pískot je jen logickým vyustěním toho co se v prvním poločase dělo takže je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...já tu nechci diskutovat. Jen jsem doplnil tvou větu o jeden "cimrmanovský" dodatek, který se k tvému komentáři dle mého soudu hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano já to pochopil ovšem nevěděl sem že tato citace není i tvým názorem na věc proto ta reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, abych o tom diskutoval jsem z poločasu viděl moc málo. Ale z toho mála soudím, že to tam stojí za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískot možná nadávat umí každý i pískat. Povzbuzovaní nic moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten pískot je plně v pořádku reakce na vymyšlenou červenou kartu a na nesportovní chování hráčů Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Co to fandění ? Proč nejdou slyšet ?

Reagovat
smazaný uživatel

já fandění slyšel a moc dobře pokud ty ne doporučuji zapnout na tv zvuk já mám na ovladači takové velké plus zkus si ho najít

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mála, co jsem viděl, tak bylo slyšet jen odpovídačky Viktorka-Plzeň, červená-modrá, pak takovýto řvaní, když se Plzeň snažila jít dopředu a pískot. Párkrát byli trošku slyšet fanoušci Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

čili klasický český způsob povzbuzování holt těch fanatiků je u nás málo

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl. Proti Liverpoolu (Palermu, Lausanne, CSKA, PSV, Kodani, Pao atd.) se fandilo mnohem líp, slávisti když hráli nějakou tu pohárovou soutěž, tak taky fandili líp. A Plzeňáci fandili o dost líp třeba proti Kodani. Dneska mi to tak nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

no vy sparťani máte výhodu že kromě aktivního kotle je dost aktivních lidí i na protilehlé tribuně i když ta atmoška proti scousers mě moc nenadchla jako přímého účastníka co se Slavie týče ano ale to prostě byla taková jejich euforie

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to ti děkuju. Na protilehlou chodím taky .

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má jiný představy o ideální ženské, jak vidím tak i o fandění proti Barceloně při takovém zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

kdyz dojeli do milana, tak nemam strach, ze by nebyli v praze

Reagovat
smazaný uživatel

proč teda nejsou slyšet?

Reagovat
panca

jsou nasrani a citi, ze uz ani fandeni nepomuze. Je proste hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, dá se to pochopit. Nicméně - já bych si alespoň zařval. Na takovej mač se ti kluci už možná v životě nepodívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Ti nechci brat iluze,ale "na takovej mac"? Spousta lidi byla hodne zklamanejch,ze jsme dostali do skupiny prave Barcu. Ja osobne jsem si radsi vymenil smenu v praci,abych mohl letet do Beloruska,nez abych jel dneska. Ono to pro kazdyho neni tak "skvelej" mac,jak myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, to, že je to normální mač, je vidět všude kolem ...

Reagovat
smazaný uživatel

To,ze z toho medmrdky delaji nejlepsi zapas co kdy byl v CR neznamena,ze to tak opravdu je...

Reagovat
smazaný uživatel

To se pta fanousek Barcy? To nemyslis vazne...

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně že ty sedíš u pc ty trosko.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Barcelona mi pomalu začíná lézt krkem

Reagovat
vocasisko

škoda rozhodčího ...

Reagovat
soukup

tak Barca vede o dva a druhá půlka bude už jen z povinnosti, Plzeň fyzicky odpadne, Barca to dochodí...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

V tomhle měli dědci z Uefy pravdu... Fotbal se hraje pro lidi a když utkání, které český klub a fanoušek zažije možná jednou za život, ukončí ve 20. minutě červenou, která zcela jednoznačně být nemusela, je to k pláči

Reagovat
Josifek

Škoda přeškoda, tohle mohl být zajímavý zápas delší dobu než jen nějakých 20 minut, ten začátek Plzeň hrála velice sympaticky. Rozhodčí to dneska pěkně zesral..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je vidět, za co dostal Petržela Leův dres.

Parádní kšeft, Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Si trapnej.

Reagovat
soukup

by mě zajímalo co se honilo Petrželovi hlavou jé... já... a sám... a na Valdése, jak je to možný? já si vystřelím na samotnýho Valdése...

Reagovat
smazaný uživatel

On je v koncovce plašan, ikdyž běží na kohokoliv.

Reagovat
soukup

a to ji dost zlepšil, ještě tak dva roky zpátky sme si z něj tady dělali srandu, že vždycky 20 metrů od branky by měl míč povinně odevzdat

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Iniesty to v mezihře nemá šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

není to Iniestou. Je to nasazením. Hráči chodí. Nemají nasazení, pohyb, důraz ... Vidí, co na Plzeň stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Iniestou a basta..

Reagovat
Infi

Reagovat
Josifek

Ale jo, je to hodně i tím Iniestou. On je pro mě vaším nejvíc nepostradatelným a pro vaši hru nejvíc nenahraditelným hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jeho přímočarost a Xaviho rozehra Thiago ani Cesc je nenahrazují ani z poloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nemá tam kdo padat..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
soukup

náhodou tolik střel z dálky na začátku, musel sem se štípnout jestli je to pravda, konečně mě Barca něčím příjemně překvapila

Reagovat
Yanek

"AC Milan asi neni na urovni jako Barcelona podle toho, co proti tem slabsim souperum predvadi."

A uz je to zas tady, jezis me tyhle kecy tak hrozne irituji...

Reagovat
panca

ale maj v necem pravdu. Milan tam mel vyhrat 5:0 a hotovo. Uz doma hral s plzni na pul plynu a mohlo je to mrzet. Kurvej si jmeno jen a jen sami

Reagovat
Yanek

Ne ja u nich mam pocit, ze se chytaji kazdeho stebla, aby mohli AC shodit. Jak tady ten zrzavy, tak Capek. Csaplar to shrnul dobre. Jinak souhlas s tim, ze se melo vyhrat a basta, ale tohle je proste Milan. A bud jsi fanousek a zvyknes si (jakoze ti nic jineho nezbyva) a nebo nejsi no. Ale at na me nechodi s kecama jakoze AC neni na urovni Barcelony kvuli tomu, ze slabym souperum nedava 5, na tu remizu na Nou Campu se moc brzo zapomnelo... a to je zapas, podle ktereho by se mela urcovat kvalita velkoklubu.

Reagovat
panca

ty to vidis z pohledu fanouska ac. Zkus se na to podivat z pohledu nezaujatyho fanouska. Vidi, ze ac pravidelne ztraci s malejma tymama, tak maji duvod se milanu smat. Jak rikam, milan si to dela uplne sam. K cemu je pak remiza z nou campu, kdyz si to podelaj nekde na bate. A uz ted vidim, jak odchodej zapas v praze proti plzni.

Reagovat
Yanek

Ja osobne nepozaduju zvitezit 5:0, staci mi takticky disciplinovany vykon a vyhra treba 2:0, tak jak se to dnes delo do 60. minuty. A myslim si, ze kdyz se vyhraje 2:0 se slabsim tymem, tak lidem, kteri fotbalu rozumi a nemaji zapotrebi do AC kopat dojde, jaky asi zhruba prubeh ten zapas mel. Jde mi tady o ten pristup, ktery maji ve studiu pravidelne. Vzdyt oni i po zapase s Plzni mluvili o tom, jak AC neni co byvalo... vzdycky o tom mluvi. Myslim si, ze timhle je CT specificka. A to mi vadi.

Reagovat
panca

jasne 2:0 ke ok, ale kolikrat jsme za poslednil leta ztratili s outsideram... mockrat. A doma s plzni sice 2:0, ale ... nebyt plzen leva v koncovce, tak to mohlo dopadnout zle. Tam hral jen ibra, zbytek tymu to odchodil a lidi to proste vidi

Reagovat
Yanek

Jo to je pravda, ztraty s outsidery jsou na hovno a neudelame s tim nic...

Reagovat
panca

my dva nic, ale staci hrat hrat ze zacatku naplno a poslednich 30 minut klido odchodit

Reagovat
Yanek

I pres ten dnesek pochybuju, ze se neco zmeni. Takovy Galliani do medii radeji rekne, ze jsme nedali 6 golovek a takovy je fotbal, nez aby rekl, ze jsme se na to vysrali. A Allegri je Carlo hadr, hraje s nama dost podobne jen moderneji, tam nejake radikalni zmeny fakt necekam.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,hlavně,že spolu remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu už stihli zkritizovat AC vidím.

Reagovat
Yanek

Uplna klasika, kreteni...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nepochopim proc trosku nehrajou toho Messiho do tela , pri tom druhem golu jak si s nekym narazil tak stacilo jen aby hrac co stal u Messiho mu tam dal do cesty telo a Messi proste neprojde. Mozna by z toho byl faul, ale takhle si to tuknul a dal gol. Doted nepochopim proc vsichni hrajou proti Barcelone v rukavickach ja bych to rezal az by litali trisky. Samozrejme nic zakernyho , ale kazdej souboj trosku dohrat a dat tem skrckum do tela neuskodi.

Reagovat
smazaný uživatel

šaškárna nejrakouštějšího stupně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jedna chyba v obraně a zápas je prakticky o ničem. Ty tresty za faul v šestnáctce jsou moc velké.

Reagovat
Kenneth

Messiho v tý fantě má taky každej, to je hrůůůza.

Reagovat
Al Capone

to zase musí být nuda, ještě, že se dívám na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Novej MisFit je parádní , jen mi tam chybí Nathan.

Reagovat
vocasisko

Rudy má taky svoje kouzlo, jen je možná jeho chyba, že se ho autoři snaží co nejvíc narvat do role Nathana, občas to vypadá dost zvláštně. Sice tam není taková sranda, ale je to furt super. Nathan byl hold Nathan

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no , ale ty nový schopnosti nevypadají tak dobře jako ty starý ... a navíc , kdo nechá zabít tu nejhezčí holku co tam byla hnedka v prvním díle .

Reagovat
vocasisko

To je fakt, ale to se dalo čekat, takhle se tvůrci zbavují všech vedlejších postav . No nejvíc mě dojebala ta Kellyina schopnost, přijde mi totálně pro děj nezajímavá. No uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro zasmání je dobrá , ale snad to třeba ještě nějak vymění , když tam tu možnost ukázali tak ji snad využijou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědav, co na info, že rudá být měla, řeknou místní plačky s Kennethem v čele.

Reagovat
Kenneth

Rudá být měla? Řekl jaký expert? Bejbl nebo Csaplár?

Reagovat
JozkokozleJ

Ale ved v obdobnych situaciach sa (zial) piska vzdy.

Vzdy prichadza ten tzv. trojnasobny trest. Mali by to zmenit. Nic to nemeni na tom, ze cervena bola udelena podla pravidiel.

Reagovat
soukup

Csaplár je ekvivalent Filipa12

Reagovat
Infi

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

červená to jednoznačne byť nemala, dalšia otázka?

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě říkali experti ve studiu že

Reagovat
smazaný uživatel

na zápas se sice nedívám, ale jak jde o Barc*lonu, tak být červená jednoznačně neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Csaplár a jeho moudra. Jasná červená. Kdyby psal knihy, tak vydělá více než trenováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda rozhodčího... se asi zalekl toho, že Plzeň si proti jižanům i zakombinovala. Opět syndrom neznámého evropského týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona měla kopat 2 penalty, ale ta červená? Sudí tím zápas úplně zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hobit měl na krajíčku když ho tam Bystroň dojel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nadávejte spíš Petrželovi, to prostě měl dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já toho Čaplára nenávidím... chytrej je až na půdu a přitom kecá samé sračky, že ho do té bedny furt taky berou

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar je absolutne nevhodnej clovek do studia. Nechapu proc ho tam stale tahaj , prijde mi ze tomu pridava nulovou informacni hodnotu. Na druhou stranu ne ze by na tom jini hoste byli vyrazne lip. Ale on proste na pul otazek odpovi ze nevi , protoze nezna tu situaci a na druhou pulku nejaky dementni klise ktery bych jim rekl i ja.

Reagovat
soukup

dokáže dát studiu západní střih

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Messi, Messi - to je kapitán do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hodně přicházím na chuť Jiráčkovi. Jeden z mála, na kterých je vidět, že si z nikoho nikdy nic nedělá a hraje stejně jak proti Messimu, tak proti komukoliv v lize. Z tohohle pohledu hodně zajímavej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Jo, je na tom dobre. Pry se okolo nej toci dost vyrazne Juventus, pral bych mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ležérní způsob bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Plzeňáci a Sparťani fandící Plzni, aspoň víte jaké to je, hrát, když rozhodčí není na vaší straně. Aspoň víte jak se v lize cítí vaši soupeři. Nic příjemného že?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumíme si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

taktická žlutá Dani

Reagovat
Yanek

Dani Alves na San Siro vykartovan.

Reagovat
Nuno čomes

Stejně to vám bude k ničemu

Reagovat
Yanek

Mne je to fuk, s cim Barcelona nastoupi. Chci vyhrat. A kdyz jim bude chybet takovy hrac, bude to jednodussi... to je vse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak taky nechápu proč ty cigošky někdo pořádně nedojíždí. Nastoupit proti nim jakýkoliv tým z okresu, kde se to řeže, tak se rozsypou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Cuenca je dobrý, doufám že Arsené číhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko si představit větší nudu, než zápas Barcelony proti deseti, za rozhodnutého stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej výkon Bosáka s Bejblem dneska... Co mělo teď znamenat to o tom béčku? Bejbl opravdovej znalec španělskýho fotbalu

Reagovat
soukup

jj ti znalci co někde hráli před dvaceti lety vždycky pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínám, vždyť je to nuda k pos*rání.

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba pošetřit co nejvíc sil. Na San Mamés je budeme určitě potřebovat

Reagovat
F.Torres

je to už děs, plzen by chtěla hrát fotbal, ale barcelona jim pořád vnucuje házenou...

Reagovat
soukup

já bych na jejich místě taky odpočíval, to není jejich chyba

Reagovat
F.Torres

to dělaj ale skoro pořád, po 20 minutě prostě skončil zápas..

Reagovat
Infi

Vidíš, proč by běhali tam a zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se fotbal hraje pro diváky?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Takže se mají Barcelonští hnát proti těm 10 statickým lidem na 16?

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně si nemají přihrávat 100x mezi stopery

Reagovat
soukup

ale dyť vidíš, že Jiří, Infi, Vocas a další jsou i tak naprosto nadšení a užívají si to

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

No současný Barce bych opravdu fandit nechtěl. Ono sice padne 5 golu na zapas, a ty akce jsou pekny, ale je to 5 hezkych minut z 90. Jinak se da obdivovat akorat neunavny obranny presing. Ale jestli nekoho bavi koukat na precizni prihravky mezi obranci a Messim, ktery se stahuje na libera, tak at, neberu mu to.

Reagovat
soukup

jsme prostě totálně zdegenerovaní z PL

Reagovat
Swarley

tak ty úplně

Reagovat
soukup

náhodou se mi prvních 20 minut líbilo, Barca snad třikrát vystřelila z dálky, přenášela hru křižnýma pasama na křídla, až sem ju nepoznával

Reagovat
Swarley

tak těch 20 minut to byl parádní fotbal, ale jestli to vyplatilo těm lidem za ty prachy?

Reagovat
vodka

Reagovat
Erdovec

jestli si užívají tohle tak to musí brát slušnej matroš

Reagovat
Infi

Podle čeho soudíš, že si to užívám? Taky bych byl radši, kdyby si nenahrávali na půlce, třeba ta jedna dvouminutovka kdy si tam ťukal jen Piqué s Puyolem tak mi skoro až slza ukápla a doslova jsem jim myšlenkama radil, ať už to dají do stran, ale prostě to chápu. Když druhý tým nenapadá, tak se nedivím, že se nikam neženou. Takže si laskavě nech jízlivé kecy, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě to že jsou někteří znechucení kecama o krásné hře Barceloně pak se takovým reakcím nediv

Reagovat
Infi

Takže jak já budu poslouchat pořád kecy o nadržování Barceloně, tak mám taky hned jebat do každého a ten dotyčný se taky nemá divit, ano?

Reagovat
soukup

dobře tak ty ne, promiň, ale už sem byl párkrát přesvědčován, že ty kombinace na půlce, kdy soupeř jen běhá za balónem jsou parádní a je to ukázka neuvěřitelné herní vyspělosti, jen si nepamatuju, kdo mi to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to jako herbage

Reagovat
soukup

Herb, Marty, Jiří, Vocas, ti lidi splývají no

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca je tam pěkně vykoupal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Petržela si ten dres zaslouží i dneska

Reagovat
Swarley

ten bude ten minulej ještě vracet...

Reagovat
smazaný uživatel

Když mu ho seberou, tak mu Leo pošle nějakej poštou. Tohle si poděkování zaslouží.

Reagovat
Swarley

kéž by to dělal schválně

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě mrzí že dal ty góly zrovna Messi snad aspoň pár let si Raúl svůj rekord ještě užije

Reagovat
smazaný uživatel

ten Petržela si snad byl vsadit nebo co

Reagovat
Infi

Aleeeee i v 10 to jde, hlavně že v 20. minutě skončil zápas

Reagovat
Erdovec

však jasně, kdyby hráli v 11ti tak už je to 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, byl by to pěknej kus

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko Jirko, jak vy si dneska koledujete...

Reagovat
smazaný uživatel

dík Fabre

Reagovat
Infi

Messi centr A Jiráček je fakt vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s Pilařem? Má na něj Plzeň opci?

Reagovat
vocasisko

Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca jakože jo

Cesc hraje sice bídně, ale tohle by mu pomoct mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Suprrrr,Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis by to rozběhat mohl

Reagovat
soukup

tomu sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

nooo ... popravdě ... ne

Ale má pro to nejlepší dispozice

Reagovat
smazaný uživatel

jak něco takového může pískat LM

Reagovat
Yanek

V Minsku dneska piskalo daleko vetsi vemeno...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

taky na to čumím, totálně to nezvládá

Reagovat
soukup

co se děje? já už na druhou půlku nekoukám

Reagovat
PaulinhoTheGunner

rozdal hráčům Plzňe asi 3 žluté během 10 vteřin, z toho např. jednu kapitánovy Horvátovy, který si dovolil se ho zeptat za co tu kartu dal...

Reagovat
soukup

aspoň se něco děje

Reagovat
F.Torres

achjo, komik zase řádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Řízek

Reagovat
smazaný uživatel

já být horváthem, kdyby to byl poslední zápas kariéry, v posledním zápase základní skupiny ligy mistrů, kdyby stejnak už o nic nešlo, tak dám rozhodčímu hlavičku dle Zidaneho předlohy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě facku z leva a z prava :

Reagovat
joshua

Barcu by měli pouštět vězňům v base, by se jim trest protáhl na dvojnásobek..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
centos

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

666 pro Barcu

Reagovat
panca

nejdnudnejsi zapas LM, co jsem kdy videl

Reagovat
smazaný uživatel

asi tvůj první

Reagovat
panca

napis jeden nudnejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej zápas sem sice neviděl, ale skore 0:4 na střely 4:21, zase taková nuda to být nemohla

Reagovat
panca

ja ho asi od 40. minuty prestal prakticky sledovat. Mam ho jako kulisu. Nebyl duvod to sledovat

Reagovat
Dejl

Do cca tej 20 minuty se hrál pěknej fotbal, škoda tej červenej.

Reagovat
vocasisko

to tu tobě podobní píšou po každým zápase Barcy a stejně se na to furt čumí

Reagovat
panca

ja nerikam, ze je to barcou, proste pisu, ze tenhle zapas byl totalni nuda

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Góly byly, šance byly. Tempo bylo jistě pomalé. Ale určitě bys napočítal desítky nudnějších mačů.

Reagovat
panca

ale ty jsem bohuzel nebo spis nastesti nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - 25 ran, 13 na bránu ... Opravdu to svědčí o nudě?

Reagovat
Dejl

Co Čisovský dostal červenou se nedalo čekat nic jiného. Prvních 20 minut ten fotbal vypadal úplně jinak, než zbylích 70, kdy Plzeň už více méně neměla šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to souvisí s tím, na co reaguješ?

Reagovat
panca

ten zapas byl od penalty rozhodnut a fotbal bez napeti je proste nuda pro divaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
vocasisko

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle to chtělo. 202.

Reagovat
spider_8

Nemám rád Barcelonu.

Reagovat
vocasisko

Pilař už šel radši za Fábregase

Reagovat
smazaný uživatel

posledních 15 minut sračka

Reagovat
Swarley

no škoda jak sviňa, mohlo to být všechno jinak, ale to už je teď jedno...Plzeň ten dvojzápas s Barcou odehrála důstojně a s trochou štěstíčka to mohlo být o dost lepší...hlavy hore, vyhrát v Bělorusku a na jaře další boje v EL...

díky kucí

Reagovat
smazaný uživatel

No... co říct.... Rajtoral je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

A Jiráček taky. Na začátku měl dvě nedůslednosti, ale to je fakt výbornej hráč.

Reagovat
Swarley

i z toho Pilaře něco bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň se ctí..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Pilař s tím dresem Messi že by opět nejlepší střelec LM ? Má našlápnuto pěkně

Reagovat
Shevchenko

Rajtyyyyyyyyyyy Tys to dneska vyhrál

Reagovat
Infi

Nebyl ten 2. Messiho gól celkově 500. pod Guardiolou?

Reagovat
vocasisko

až ten poslední

Reagovat
Infi

Jo, mi nedošlo že dal 3

Reagovat
Al Capone

jak to tak čtu tak to musel být opravdu velice "zábavný" zápas, nechápu jak někdo může tak zahazovat svuj volný čas

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb01.11.2011 22:38

Tak jinak - 25 ran, 13 na bránu ... Opravdu to svědčí o nudě?

Reagovat
naheCZ

ku*vo Rakušácká už jsem nikdy nejezdi

Reagovat
smazaný uživatel

Te uz tu jen chybi aby jiri fcb zhodnotil zapas ze Barcelona vlastne hrala v treninkovem tempu a setrila sily na ligu(coz dle nej dela asi skoro v kazdym zapasu) a muze byt spokojen.

Reagovat
herbage

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel letos už 22 kusů. Průměr 67 minut na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba Ba 69, tak to neni Messi moc vyjimecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, proč se Dembovi Ba říká "černý Messi" a hraje za "anglickou Barcelonu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Horváth nestíhal

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že to někdo zmínil. Horvy to VŮBEC nedával. A to na něj nehrálo to nejlepší a už vůbec ne naplno.

Reagovat
Lemond Laws

jj..hráli opět na 20%

Reagovat
Swarley

tak to snad není překvapení ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Není, ale bylo to horší než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak a Kolář se mi taky už delší dobu nelíbí, kdyby do takovýhle zápasů postavil Daridu udělal by líp

Reagovat
Lemond Laws

Když Barcelona nemůže, rozhodčí jim pomůže

Reagovat
Swarley

souhlas, zrušit zimní přípravu

Reagovat
Shevchenko

Prý Inter Milán, tos posral Vtbo, a pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, 2 z 1 města,AC-Inter/Slovan-Inter/Sparta-Slavia-ono se to občas plete

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal Pilař ten dres nebo ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

dostal, ale Fabregasův

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ho nedostal?

Reagovat
Infi

Rajtoral má od Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší, jak od teho skřeta

Reagovat
smazaný uživatel

Messi měl po zápase přijít do plzeňské kabiny hodit svůj dres doprostřed a pak jen čekat a bavit se

Reagovat
Milhaus92

Reagovat
REPLIKATOR

Co říkáte na výkon komentátorů?

Reagovat
soukup

že si o Barce našli tolik informací až se jim to plete a říkají toho tak 3x víc než by se dalo snést, hlavně že když hrajo jiný týmy tak většinou končí u jmenování toho, kdo je u míče

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rossoneri89

sice dala Barca 4 goly ale bola to dost nuda ...

Reagovat
herbage

Messi dnes dorovnal Del Piera a chybí mu 4 zásahy na Inzaghiho a 6 na Shevchenka - borec

Reagovat
herbage

dorovnat Pippa na San Siru, to by bylo lákavé. Nereálné, ač u Messiho nikdo neví

Reagovat
Yanek

Na to zapomen

Reagovat
herbage

Reagovat
Infi

32 gólů tuším na historicky nejlepšího střelce Barcelony. A pravdepodobně to překoná ve 24 letech ♥

Reagovat
herbage

těžko říci

Reagovat
Infi

Věřím, že to překoná už v probíhající sezóně.

Reagovat
soukup

neskutečný hrozně sem zvědavej, jestli bude takhle válet i třeba za 5 let, nebo na tom vrcholu nevydrží a půjde v Ronaldinhových stopách

Reagovat
herbage

do takového věku jako Del Piero a podbní jistojistě nevydrží, časem se určitě stáhne na staženější pozici, ale i tam může být gólový. Nejvíce se bojím nějakého vážného zranění, ale tak 4 roky ještě může na vrcholu vydržet, čímž myslím v současné formě. Už prakticky nemá jak se zlepšovat. Jsem spíše zvědavý na vašeho Shottona

Reagovat
soukup

já ho tak kolem 28 vidím v Itálii a pak postupný ústup ze scény, podle mě na současné úrovni do "stáří" nevydrží, ale tak on většinu rekordů překoná dávno před třicítkou

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Alex

Reagovat
herbage

Toho mám rovněž rád, to nebylo nic proti němu Myslím, že on sám mu to hodně přeje

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě přeje, já to Messimu taky přeju. Je to zajímavý sledovat, jak mu to střílí a stále stoupá ve statistikách.

Reagovat
vocasisko

Noc rekordů :

200. zápas Pepka na lavičce A-týmu Barcy s bilancí 144 výher 39 remíz a 17 porážek

500. gól pod Pepkem, obdrželi jsme jich pouze 141

200. Messiho gól ve 24 letech a ve 287. zápasech

Reagovat
X-bano-X

A zároveň 201 a 202

Reagovat
vocasisko

a taky jsem se přehlídl a dokázal to dokonce ve 286. zápasech

Reagovat
madridcan

Valdes by sa urazil

Reagovat
vocasisko

nojo, hlavně že si to číslo ještě počítám a pak to zapomenu zmínit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sleduji po zápasový studio, a je to fakt hrůza, zlatý Buly

Reagovat
Shevchenko

Tak to je dlouho známá pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

je hodně zvláštní jak se to může tak diametrálně lišit

Reagovat
Yanek

Dlouhy rozhovor...

Reagovat
Infi

Mluvíš o Cuencovi nebo už i Guardiola proběhl?

Reagovat
Yanek

Cuenca

Reagovat
Infi

Jsem si říkal že by tak odflákli i Pepa.

Reagovat
Infi

Tak nakonec fakt

Reagovat
Nuno čomes

Od Guardioli čekej taky jen jednu odpověď Cuenca to trošku nepochopil Fakt, studio stojí za prd

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělají srandu s tím rozhovorem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kolik dal Messi gólů za Argentinu?

Reagovat
smazaný uživatel

asi 65/18

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 5. hattrick v sezoně. Už je skoro jako Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatič je letos fenomenálnější. Na toho se ani Messi nechytá.

Reagovat
Kenneth

Ty vole Messi dal hattrick, ten 4.sem nějak propásl. Ach jo, pořád a pořád mu to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat že Barca vyhraje

Reagovat
vocasisko

v boji o zlatý míč Messi zvyšuje na 48:38, co na to Ronaldo?

Reagovat
eibe

Pošle Messiho do PL ať se tam ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tak 80% gólů kolem Messiho, ne? Letos mám spíš obavy z něho, než z Barcelony, což mi potvrdily i ty dva zápasy v létě.

Reagovat
herbage

a to je prý z formy a nedaří se mu. Asi se šetří na finále LM

Reagovat
Infi

Letos má zatím úžasné statistiky, tuším že 17 zápasů, 22 branek, 12 asistencí. Těmi asistencemi si nejsem úplně jistý ale.

Reagovat
vocasisko

máš pravdu

Reagovat
herbage

jinak ten první zápas Superocopy jste odehráli ve velkém stylu a myslel jsem, že je letos konečně porazíte, ale vážně to bude záviste převážně na Messim

Reagovat
smazaný uživatel

messi nesimuluje a neni lonech a neni sobec jak Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

no říct že Ronaldo je lenoch je dost odvážný, ale Czaplár asi ví

Reagovat
Nuno čomes

Proč vůbec ty rozhovory dělají ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhovory jsou výsměch novinařině.

PROBOHA, když už dostanu k mikrofonu Pepka, tak si to vychutnám a pořádně ho zmáčknu. Ne, tenhle imbecil mu dá dvě otázky a ještě stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

to same bylu i u repre je to blb....

Reagovat
smazaný uživatel

když on se víc otázek ve španělštině nenaučil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, on byl nějakej pozápasovej rozhovor s Guardiolou?! Jak to probíhalo a na co se ho ptali?! Já se šel sprchout po fotbale, tak jsem to neviděl...

Reagovat
soukup

to si byl z toho průběhu tak zpocenej jo?

Reagovat
Rssa

A opět ta krásná fotka . Culés, zápas jsem neviděl, stojí za to se na něj kouknout ze záznamu (snad na ČT4 online bude záznam)?

Vyloučení bylo zasloužené?

Reagovat
smazaný uživatel

no tezko rict.... penalta jasna.... ale jeslti za rudou.... sou to 3 tresty za jeden faul.... tezko rict mohl ji dat a nemusel

Reagovat
vocasisko

Vyloučení hodně přísné, vzhledem k začátku útkání dost nevhodné, více-méně to rozhodlo o výsledku. Jestli se na to podívat, no, bylo to odehrané po gólu na 2:0 v tréninkovém tempu, já jsem se teda bavil. Ale záleží na uvážení.

Reagovat
Infi

Tak zápas byl dobrý asi do 20. minuty. Pak přišlo to vyloučení, celkem nezasloužené. Penalta jasná, už předtím měla být jedna na Fabreho, ale jak říkám, červená hodně přísná. Sudí ten zápas absolutně nezvládl. Góly celkem pěkné, Messi geniální, Cuenca dobrý a další.. Valdés výborně zachránil svůj rekord Ale za stavu 2-3 k nule už to byla klasická ťukačka a chvilkama už fakt zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Iniesty to je prostě jen udržovací bago..

Reagovat
X-bano-X

Redka nezmyselná(neviem ako to je v pravidlách keď sa píska pencla po faule), odpustena pencla pre Plzeň a zápas viacmenej odchodený.

Reagovat
Swarley

zábavný jak sex po dvaceti letech manželství...ze začátku náznaky, že by to teda mohlo být zajímavý a jiný než posledně, ale potom se to opět zvrtlo k něčemu strašně nudnému, kdy se jen modlíš, ať už to skončí...

Reagovat
goodbay

ČR - ŠP bylo po výsledku 0:2 ostuda, Plzen - Barcelona 0:4 je spokojenost, omg kde je nějaká soudnost?

Reagovat
soukup

to víš, Plzeň má lepší imidž a není v módě na ní plivat

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že nároďák ESP nemá 150x vyšší rozpočet než ČR.

Reagovat
soukup

150x asi ne, ale základnu mají mnohonásobně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň i v deseti hrála lépe než repre

Reagovat
soukup

Esp repre zase neměla proti české 25 střel, ale tak čtvrtinu

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nehráli tak dlouho v deseti

Reagovat
goodbay

horší je, že jsi zatím jedinej, kdo mi dá za pravdu. Všichni jsou zaslepený a raději si plivnou na repre, která není v optimální formě, než na Plzeň, která zažívá neopakovatelnej ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud si neviděl rozdíl v herním projevu tak se není o čem bavit

Reagovat
goodbay

no taky je třeba vidět, že nehrál villa, xavi, iniesta atd....a když porovnám dnešní zápas s tím v barce, tak dnes to utkání pojali v tréninkovém tempu. Říkej si co chceš, ale o moc lepší to nebylo a navíc s horším výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo? Když si vzpomenu na ten bázlivý výkon repre na to jak se vůbec nesnažily ty naše primadony hrát fotbal a porovnám to s dneškem když se Plzeň snažila i v deseti tak vidím jasný rozdíl v přístupu. Kdyby repre prohrála třeba 0:6 ale po výkonu tak to ocením ale tu holomajznu ne.

Reagovat
soukup

no jasný už vidím jak to zrovna ty oceníš takovej debakl, tohle mě vždycky nejlíp rozesměje

Reagovat
smazaný uživatel

mě je jedno že mě nevěříš ale je to tak

Reagovat
soukup

myslím, že nebude dlouho trvat a v nějakým zápase si to budeme moci ověřit. Já jen porovnávám ze zkušeností, když sem tohle slyšel třeba u Brna i jinde a všichni ti co zvraceli na remízu 0:0 pak při prohře ačkoli se na to dalo dívat nadávali ještě víc

Reagovat
soukup

a teda nechám stranou, že v repre hraje půlka Plzně, takže to jsou taky primadony nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

půlka? Tak to doporučuji zopakovat matematiku na nižším stupni ZŠ

Reagovat
soukup

fajn já si zopáknu násobilku a ty si vygůgli slovo hyperbola

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale použítí slova půlka je zcela zcestné

Reagovat
soukup

no tak 4 jsou v repre vcelku pravidelně do půlky sestavy chybí 1,5 hráče, fakt je to tak příšerně moc, že je slovo půlka i na hyperbolu příliš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Španělsku teď hrál špatný Kolář a obstojný Jiráček. Petržela naštěstí zůstal sedět po té co ve Skotsku předvedl alibistický výkon.

Reagovat
soukup

Kolář se mi nelíbí ani v repre ani v Plzni, hraje nějak divně, ztrácí míče, nepodrží je, nerozehrává, ale přitom to nějakou záhadou funguje, fakt to nechápu

Reagovat
goodbay

když počítáš i rezka, tak záloha proti Ukrajině i Litvě hrála: Rezek, Pilař, Jiráček, Kolář v záloze repre.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, že je u nás v módě nadávat na repre a naopak chválit Plzeň. Na repre se tedy hledají chyby, u Plzně se zase hledají dobrý chvilky.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicer o Messim: "Musí to mít hrozně těžké, s tím jeho obličejem se procházet po městě.." Spolubydlící na koleji vyšel z poza rohu a zeptal se: "O kom to mluví, o Horvathovi?"

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

Reagovat
ACSMan

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

sak smicer vypada ako kar.

Messi je normalny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je pro ostudu. Teď ještě trojku od BATE a sbohem a šáteček

Reagovat
C-M@ster

Snad ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš možná tak na ostudu...Zkus si na to hřiště vlízt sám

Reagovat
Largo

Ty jsi pro ostudu...Plzeň aspoň NĚJAK ČR reprezentuje....navíc, na naše podmínky ne zrovna špatně. Kdyby dostala hratelnější skupinu, třeba by si vedla líp....

Reagovat
minoLFC

to je hanba

Reagovat
niflheim

No ta červená byla strašně na pěst...na pěst pro rozhodčího. Už jsem ani neměl chuť to dál sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to totálně posral...nechápu co to mělo znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vidím tu pentli proti Milánu ... Výsměch.

A prý, že se nadržuje velkým proti "prckům"

Reagovat
smazaný uživatel

ta ruka taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný, tohle nevidět

Reagovat
smazaný uživatel

to si vždycky vzpomenu na ten tv spot kde tvrdí nyní vidíme více

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

Robinho jinak hrozný palič.

Reagovat
F.Torres

tam zase rozhodčí nadržoval BATE, což se celkem dost divím..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo - jenže v tomto případě se nadržuje Bate proti Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Jerome Boateng?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s ním?

Reagovat
vocasisko

no ten komentátor to vyhrkl při reportáži ze zápasu AC-Bate, tak se divím

Reagovat
smazaný uživatel

asi fanda Bayernu

Reagovat
blaugrana

Jediná záchrana pre EF grcalov je ta červená. Nebyť jej, tak by sa nemali čoho chytiť. Mali by ste tým pádom poďakovať rozhodcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj naprosto nedůležitá červená karta která nic neovlivnila a byla 100% že

Reagovat
blaugrana

Kde presne som to napísal? A áno, neovplyvnila by nič. Tak teraz už to tu máš.

Reagovat
smazaný uživatel

pán má křištalovou kouli jak to můžeš vědět

Reagovat
blaugrana

To isté sa môžem opýtať aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nemůžeš ta situace ten zápas rozhodla do té doby to bylo vyrovnané a otevřené a mohlo to dopadnout jakkoliv

Reagovat
blaugrana

Ver čomu chceš. ::smile:

Reagovat
smazaný uživatel

cože ty tady přece tvrdíš že situace která rozhodla zápas ho zároveň neovlivnila to je tvoje víra

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jaký byl průměrný věk hráčů AC při vítězství LM v r. 2007? Teď jsem si na to vzpomněl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dida 33 - Oddo 31,Nesta31, Maldini 39, Jankul 30- Gattso 29,Pirlo 28, Ambro 30, Seedorf 31 - Kaka 25, Inzaghi 33... celkem 340 let takže 30,91

Reagovat
JacoBee

všichni ještě mladý talenti :D

Reagovat
smazaný uživatel

spíš v nejlepších letech

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc :) A bez Kaka to dela 31,5 :D Sila s takovym prumerem vyhrat...dnes ma AC ale hodne jiny tym...

Reagovat
vocasisko

zkušenosti nadevše

Reagovat
smazaný uživatel

bych blil barcelona

Reagovat
vocasisko

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky zvědavej na tu odpověď.

Reagovat
X-bano-X

A to je ako? Bliješ v rytme tiki-taka, alebo niečo červeno-modre?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel rozhodčí v evropě předvádí ještě horší výkony než v GL. ale doufám že "nepříznivci" plzně jsou spokojený...viděli 0-4.... ale já jsem stále hrdý na viktorku, do pentle skvělej výkon...bohužel potom už to bylo moc těžký....doufejme že si to vynahradíme v minsku :)

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Plzně, moc sympatickej výkon, hrozně se mi líbí jejich hra a obzvlášť Pilař,Jiráček a Rajtoral toho bych klidně zkusil vzít do repre na pravýho beka Naopak Horváth na mezinárodní úrovni má problémy, přece jen je to fotbal na mnohem vyšším levelu a jde to vidět...Z Barcelony mě překvapil Cuenca, to může být jednou velkej player a ani mi nevadí, že nehrál můj oblíbenec David Villa

Reagovat
soukup

v repre je na pravým bekovi poslední zápasy skvělej Gebre, až neuvěřitelný, že máme na nějakej post přetlak

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda už se nejmenujou,teď jsou Viktoria

Reagovat
smazaný uživatel

22 goals 11 assists and it's only the 1st of November.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 200 golů - 8 roků

Ronaldo 100 golů 2 roky

ano mám plakát ronalda na zdi a právě nad ním ukájím své potřeby

Reagovat
vocasisko

Reagovat
JacoBee

8 roků?...on pravidelně nastupuje v základu od 16?

Reagovat
Infi

Tak to se máš, já ten Messiho ještě nemám

Reagovat
vocasisko

Tak teda koukám, že má Ronaldo v celé kariéře "jen" o 17 gólů víc a to odehrál o 137 zápasů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

ve fantě mám 34 bodů z toho messi 30

Reagovat
Rssa

Co jsem říkal, madridcane? Už jsem před tebou, i když jen na jeden den .

Reagovat
Swarley

900. pro Plzeň

Reagovat
vitasrp

Ta cervena zabila zapas.. Dlouho jsem se na ten mac tesil, prvnich 20 minut uzasnych, nasledne to vzal do rukou ten blb a bylo po fotbale.. Je to vazne skoda, mohl to byt pekny fotbal..

Kazdopadne ta kombinace penalta + ruda je proste strasne prisna, tym je potrestan 2x a tim je prakticky zapas rozhodnut.. Mimochodem, redka se v takovych situacich dava za zmareni golovky.. A zmari hrac golovou sanci faulem ve vapne, kdyz stejne nasleduje pecka?? Nemyslim si..

Reagovat
JacoBee

to jsou kravina ''mohl to být pěkný fotbal''...plzeň se na začátku se štěstím dostala do šance a každý to hned vidí na drama

Reagovat
vitasrp

Pekny fotbal neznamena drama, kristapana.. Plzen prvnich 20 minut hrala vyborne, dostala se i do utoku, predvedla nejake ofenzivni akce atp.. Barcelona by samozrejme vyhrala, ovsem herni obraz by byl jiny, Viktorla by mela utocnika, mohla utocit ve vice lidech a zapas by v druhe puli urcite nenabidl takovou nudu..

Reagovat
Darren Fletcher

neznášam barcelonu

Reagovat
vocasisko

za to ona ťa miluje

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina poznamka - vy co nadavate na rozhodciho kvuli cervene budte trosku soudni. Dle pravidel, ktere jsou nesmyslne tu cervenou proste dat musel - bohuzel

Reagovat
vocasisko

Tak jasně, stejně tak byla podle pravidel správně udělena Pepemu v jednom z El Clasic, ale prostě, při takovém stavu a v takové situaci je ta červená řekněme, nevhodná.

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde vhodna nevhodna - vylozena sance v pokutovem uzemi, kde je hrac sam pred golmanem a ten rozhodci ji musi dat jak to je v pravidlech. Jsou to vlastne 2 velke tresty, ale tak to je. Sna se to brzo zmeni jak se o otm uvazuje. Ja tam byl na stadione a po tom bylo po fotbale a radost jsem z toho nemel

Reagovat
vocasisko

Samozřejmě, to podle pravidel správně bylo, ovšem neřekl bych, že vždy se ty pravidla v těchto situacích dodržují. Nicméně, už se to nevrátí. Nejhorší na tom je, že se to tu opět bude zmiňovat další rok jako nadržování Barce, přitom v jiných zápasech by se na to hned zapomnělo, ale, budeme s tím muset žít .

Reagovat
Kily

je nevhodná, je nepřiměřená atd., ale je správná v souladu s dnešními pravidly - faul ve vápně = penalta s tím, že pokud soupeře dle soudu rozhodčího připravíš o vyloženou šanci, musí následovat vyloučení a v tom případě se ten verdikt sudího dá pochopit, ale tohle je na prd, když během jedné vteřiny rozhodčí ovlivní zápas hned dvakrát

Reagovat
Kily

to pravidlo o dvojím trestu při faulu ve vápně je na hovno, všichni to vědí a až na pár agilních lidí z Anglie beztak nikdo nedělá nic pro to, aby ze současného fotbalu vymizelo, škoda

Reagovat
herbage

přitom jsem už párkrát viděl, že hráč po penaltovém zákroku nebyl potrestán ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale je penalta a penalta - cervena jen pokud je sam pred golmanem ve vylozene sanci

Reagovat
Kily

tak to spousta z nás, tu žlutou bych k tomu přidal, přece jenom je to nedovolený zákrok v důležité situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl ještě někdo faul na Horvátha těsně před prvním gólem. Podle mě úplně jasný. K penaltě vůbec nemělo dojít.

Reagovat
Kily

já tohle vůbec nekoumal, naopak jsem nadával Čišovskému za jeho přihrávku do špeku, jelikož touhle zbytečností, když musel vidět, že tím spoluhráče dostane pod tlak, to všechno začalo, ale k tomu dalšímu souboji - faul, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čišovský přihrál špatně. Ta chyba ale plyne ze stylu hry Plzně, tj. všechno pokud možno uhrát a nic nekopat "na Kolera". Já jsem ale viděl jasnou ruku kolem Horváthova krku. Horváth v pozápasovém rozhovoru podle mě nechtěl být za uplakánka.

Reagovat
smazaný uživatel

pust si to znovu faul nebyl sam Horvath priznal svoji chybu

Reagovat
vocasisko

no já nevím, nějak na to režie vůbec nebrala ohled, ale vzhledem k tomu, že si nikdo co se týče toho faulu nestěžoval, tak si myslím, že šlo jen o trochu tvrdší souboj... ikdyž když poohlídnu na to jaký mnohem lehčí souboje se pískaly, nevím, to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

plzen bola slaba,barcelona hrala s beckom na pol plynu a v pohode to dala

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hrála sice bez Xaviho a Iniesty, ale v podobné sestavě jako poslední ligu s Mallorcou, čili z dostupných hráčů postavila to nejlepší.

Ale Plzeň byla slabá, no. Až na Jiráčka a Pilaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumann ze Sportu dal Plzni 7/10 a Barceloně 8/10 .

Reagovat
smazaný uživatel

reálně Plzeň 3/10, Barca 5/10

Reagovat
Mr.Jindros

A to hodnocení má být relativní vzhledem k možnostem kádru nebo absolutní?

Reagovat
smazaný uživatel

Než začnu se svým komentářem, rád bych se předem omluvil za vulgarismy.. bohužel však nedokážu lépe vyjádřit to co po tomto zápase cítím.. Když bych chtěl zápas shrnout do jedné věty, zněla by asi takto; " Celý zápas dokurvil a rozhodl ten debil s píšťalkou!!!" Jinak troufám si říct by Plzeň uhrála minimálně bod, protože Barcelona nehrála nic.. a to ani proti deseti.. Tas penalty byla, o tom žádná... ale ta červená karta?? No pardon.. ať si pánové ve studiu říkají co chtějí, ale já se přikláním k Mírovi Bosákovi, že za tohle být neměla.. Byl to rozhodující okamžik celého zápasu, jelikož hrát 70 minut o deseti proti údajně "nejlepšímu týmu světa" (což si po včerejšku rozhodně nemyslím), to je moc... Zkrátka z výkonu jak rozhodčího, tak Barcelony mi bylo na zvracení.. Plzeň do utkání vlítla naprosto neohroženě a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby ten šašek s píšťalkou nevytáhl červy.. Už mi to tak připadá, že prostě pánové rozhodčí těmto velkým týmům dosti připískávají..A že zrovna oni to vážně nepotřebují... Jak pak máme něco uhrát... je mi z tohodle fungování v evropském fotbale na nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeras sa na to prilis jednostranne, cervena karta nemala byt, ale tvrdit ze inak by mala Plzen aspon na bod je hlupost. Barcelona hrala presne to co potrebovala , vobec nepraktizovala svoj drvivy presing, hraci nesli na dno svojich sil. Keby Plzen viac hryzla, Barca by do toho dala tiez viac a nemyslim si ze by Plzen bodovala. Kazdopadne aj ja som chcel vidiet viac, preto ma velmi mrzela ta cervena a nepremeneny Petrzelov najazd.

Reagovat
Infi

Nevím, jestli se dá tvrdit, že by Plzeň uhrála bod. Soudíš to jen díky prvních 20 minut, jenže se naskýtá otázka - jak dlouho by to vydrželi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí kluci.

Reagovat
Stiksxx

Jak Plzeň nezvládla? Sudí to nezvládl!

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola po zápase s Plzní: Myslíte si, že porážka 0:4 je pro Plzeň krutá?

Všechno se odvíjelo od té penalty a vyloučení. Do té doby hrála Plzeň výborně. I v deseti útočila. Chtěl bych vyzdvihnout výkon PILAŘE. Plzeň celkově na mě udělala velmi dobrý dojem a doufám, že se jim bude dařit i dál.

Jak já mu to přeju.

Reagovat
johan14

To sú len také žvásty u Guardiolu bežné.

Reagovat
Yanek

Tyvole, Plzenaci, to nemyslite vazne, ze? Barca vyhrala 4:0 a vyhrala by tak ci tak vysledkem, ktery by pro Plzen prijemny nebyl. Vzdyt si delali co chteli... Jestli mela Plzen nejakou sanci na zvrat predem daneho prubehu, tak to byla Petrzelova megasance v uvodu. Je logicke, ze se Plzni tech prvnich 20 minut darilo vic, kdyz hrali cerstvi, po polacase by jim dosly sily, Barca by zapla vyssi tempo a skoncilo by to podobne. Ano, sudi mel piskat pouze penaltu a uz nedavat cervenou, ale rozhodne tim neposkodil Plzen natolik, aby se na nej mohli vsichni vymlouvat. Narazim na to, co ctu tady na EF, vyjadreni hracu a Vrby jsem necetl, ale nedivil bych se, kdybych tam videl neco podobneho.

Vsem lidem co si mysli, ze byla Plzen neuveritelne zarezana doporucuju highlight z BATE, tomu se rika zarezat tym!

Reagovat
Yanek

Dost mi to pripomina neco, co uz jsem videl. "Kdyby nehral Ibrahimovic, urcite bychom vyhrali!." Co na tom, ze tymu chybelo dalsich 10 hracu a Ibra je jeden z hracu, ktery dela velkoklub velkoklubem. Proste kdyz se neuhraje prijatelny vysledek (jako na Nou Campu), tak zacnou vsichni okolo prskat a vymlouvat se.

To m itrochu kazi dojem z Plzne, protoze hrajou hodne sympaticky...

Reagovat
forrest

Je pravda, že se to nemusí tak přehánět. Ale včera se opět potvrdilo, jakou ma Barcelona protekci. Už se o tom napsalo spousta článků a včerejšek to zase ukázal. V první řadě ale měli dát gól na 1:0, potom by se možná žádná penalta a červená neřešila... škoda.

Reagovat
johan14

100 % súhlas, nechápem prečo im pomáhajú aj v takomto zápase. Je to hanba títo predposratí rozhodcovia.

Reagovat
smazaný uživatel

tady nikdo netvrdí, že bysme je přejeli, kdyby mu nedal redku...akorát to, že tim utnul zajímavej zápas a udělal z toho házenou

Reagovat
forrest

Šmicer o poločace beztak chlastal... nepřišel vám nějakej vysmátej?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcolena . Šílený hnus, člověk dá 5 000 Kč, za to aby viděl jak umí ty hvězdy něco s míčem a místo toho bylo jen samé brečení. Zklamali mě. Jinak Plzeň i v desíti parádní výkon, škoda červené, mohl to být krásný zápas. Sudí , totálně to nezvládl teda. Těšil jsem se na to ten zápas hrozně moc a jsem z něj zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je po výsledku 4:0 neuvěřitelný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem? I když nevím jestli to má cenu se s tebou bavit, už podle nicku asi budeš trochu jednostranný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to opravdu včera líbilo? Včera to nebylo na jeden dotek, ale zpracováním a předání hráči vedle.. V té mezihře tak schází Iniesta, že to není možný.. Bez něj je to soubor profesorů.

Reagovat
smazaný uživatel

to opravdu není nic mezi "líbilo" a "šílený hnus"?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se lidem nelíbí Barcelona i s Iniestou, tak je naprosto chápu, jestli pak křičí "šílený hnus" , když Iniesta nehraje.. Já mám styl Barcelony rád, ale musí to jít rychle od kopaček, přihrávky lítat mezi protihráči, neustálý pohyb, všechno z jedničky, maximálně z dvojky. Když se pak načte to, že kličku tam umí hráči udělat jen na křídle, kamž se dostanou dvakrát za zápas a pak Messi, kterej pak následně nemá komu nahrát, tak se to načítá... Mě to včera taky nebavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem včerejší výkon Barci ohodnotil 5/10, čili průměr. Prostě se hrálo, co se potřebovalo hrát. Hráči se nevyšťavili, nepřetrhli.

Pokud někdo tomuhle napíše "pěkný hnus", tak je to u mě tak 2/10 a na to nebyla zralá ani Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi to pochopil takhle? Vsadím se, že ten koment byl mířený na úroveň zápasu.. A tomu bych klidně tu dvojku z deseti dal.

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem to včera. 25 ran na bránu. 13 střel trefilo prostor brány. Jsem si jist, že je to z tohohle pohledu jeden z nejplodnějších zápasů ...

Reagovat
smazaný uživatel

To není jediné kritérium, dokonce není ani podstatné.. Podstatné bylo, že Plzeň musela parkovat bus a Barcelona s tím ani nic udělat nechtěla, jen Messi a Cuenca (posléze Alexis, ale ten se taky do vápna skoro nedostal) se snažili hrát do vápna.. Jinak nikdo. Možná se chtěli šetřit, určitě to tak i bude.. Na druhou stranu i Barcelona na tréninku podává běhavější výkon než předvedli včera.. Navíc, a to už se opakuju, tam nebylo Tici-taca, ale jen tupé přebírání míče a přidání vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

jediné kritérium to není, ale je to důležité kritérium, které ukazuje aktivitu dopředu. Samozřejmě, že se hráči včera do vápna nenutili. Za rozhodnutýho stavu a proti soupeři, kterej je v první půlce dost pokopal, mi to přijde logický.

Já chápu tvoji rozhořčenost, že nehrála Barca na plný pecky a žes nemohl vidět jízdu králů. Ale pochop i ty Barcu, že tohle pro ni není nejdůležitější zápas v sezoně a že v něm nechce poztrácet síly, co by mohly pak chybět v lize. Buď hned v dalším kole na San Mamés, nebo na konci sezony ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale o to nejde.. Já vím, že pokud by Barcelona zapla, tak by Plzeň nestačil ani chodník vedle při sčítání výsledku.. Jenže je něco jiného dohrávat to v Barca stylu, než to dohrávat jak vítěz krajskýho přeboru nad oslabeným sestupujícím..

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, takhle to vypadalo.. Kromě Messiho se nikdo nesnažil udělat něco pěknýho, pobavit diváky, tici taca.. nic takovýho.

Reagovat
Kily

já myslím, že třeba Cuenca se snažil a dočkal se i odměny, když se mu konečně povedlo obejít protihráče (doma proti Plzni ani v Granadě se mu tohle nepovedlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to píšu výš.. Přesto to dokázal jen z křídla, a jelikož jde drtivá většina akcí Barcy středem, tak je to dost málo.

Reagovat
Rssa

Včera se mu to dařilo dost, v podstatě když chtěl, tak obránce na křídle obešel. Do vápna se ale moc nedostal, a to je rozdíl mezi ním a letošním Pedrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově jste měli křídla strašně nalepená na lajnách, jako kdybych tam viděl Quaresmu, to u vás teď není zvykem a nesvědčí vám to. Hrálo se to vyloženě pro Messiho a bylo prakticky jisté, že většinu tutovek bude mít on.

Reagovat
Rssa

Je to tak. To je taky jeden z důvodů, proč Messi letošní sezónu ztrácí více míčů než tomu bylo loňskou a předloňskou. Nevím, jestli to je záměr Pepka nebo jen prozatímní herní projev Isaaca C., ale tohle by se mělo s nasazováním Alexise zlepšit, ten je přeci jenom více do středu. Hned jak si křídlo zběhlo do středu, hnedka se to zlepšilo - viz Adrianova nahrávka na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - tohle je jeden z největších rozdílů Barcelony a Realu. Barca hraje, když hrát potřebuje. Real se honí za statistikama do konců zápasů a zbytečně ztrácí síly. Loni to bylo v tomhle viditelnější. Letos (mám pocit) už se trochu šetřit silama naučil i Real.

Reagovat
Rssa

Ty jsi vážně poslední dobou nějaký radikální. Na 2/10 to nebylo, zápas nebyl žádný zázrak, ale žádná bída taky ne. Chyběla tomu chuť dostat se dopředu, útočit, jenže nebylo třeba a tak se odvedl dobrý taktický výkon s technickou precizností. A kdo chtěl, našel si i finesy - Cuenca, hlavně Thiago, Piqueho patičková nahrávka na branku (opět výborná, jak proti Realu, Piquenbauer bude na to specialista).

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že jsem radikální.. Už si tady lidi myslí, že jsem Culé Ale já Barceloně fandím hlavně kvůli tomu jak hraje a když se k tomu přidá takový výkon jako včera, navíc bez Iniesty, tak mám zlost.. Včera se nijak moc nemuseli nadřít a stejně by těch branek mohlo padnout klidně deset.. Všechno to bylo hlavně o tom, že se téměř nenahrávalo z jedničky jako je tomu normálně, ale míč se pomalu zpracoval, chvilku u míče stál a pak nahrál vedle stejně blbě postavenýmu spoluhráči.. Až když se balon dostal do křídla, tak z toho vzešla klička, nebo aspoň nějaká pěkná akce.. Ale bylo toho zoufale málo.

Reagovat
Rssa

Já se večer koukl na záznam a nenudil jsem se (možná jen trochu na začátku druhého poločasu). Bída to nebyla, poprvé po dlouhé době spolu nastoupili nepřemožitelní Carles s Piquenbauerem, Adriano hrál na křídle, Cesc se rozehrával, Alexis nastoupil po delší pauze, Cuenca zahrál hodně dobře, Messi dal hattrick. Já ten zápas nemůžu hodnotit negativně. A i akce z jedničky jsi tam vidět mohl.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť většinu druhého poločasu byl míč u poloviny hřiště a přihrávali si ho Puyol s Piquem. Šílený hnus nebyl však jen na Barcelonu, myslím, že rozhodčí to pokazil tou červenou, protože pak to mohl být hezký fotbal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sudí mohl dát jen žlutou. To je jasné. Ale s tím prostě nemůže Barca nic udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není jen na Barcelonu, prostě jsem od toho zápasu čekal více a ještě k tomu, když jsem viděl těch hezkých 20 minut. Pak už to bylo jasný, jo a ještě něco se mi nelíbilo, jak strašně brečeli. Vždyť od té penalty to bylo už jasný a jim se furt něco nelíbilo a furt brečeli. Jinak Messi paráda, jsem rád, že jsem ho mohl spatřit na vlastní oči, to zrychlení je neuvěřitelný.

Reagovat
Mercury

Není to spíš tak, že si Barcelona hrála to, co za daných podmínek a vzhledem ke hře soupeře stačilo k vítězství a postupu ze skupiny? Nemyslím si, že je to absencí Iniesty či Xaviho, že by to snad s něma mělo nějáký spád. Věř, že i tihle profesoři co byli na hřišti mohli zapnout na vyšší rychlost a hned by to bylo o něčem jiném. Problém je, že nebyl důvod, to spíš vyčítej Petrželovi, že nedal prvni gol, pak by to mělo grády a i Barca by musela zabrat. Takhle prostě nehráli pro diváky, proč taky? Přijeli vyhrát, vyhráli, moc se nenadřeli, hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není filosofie Barcelony..

Reagovat
smazaný uživatel

ty Barcu moc nesleduješ, že? Tohle je přesně Pepkova filozofie. Šetřit síly za každou cenu. Proto tak často zápasy jen dohráváme (a několikrát jsme na to už dojeli - loni Arsík, letos Socky a Milán).

Fylozofie je hrát kombinační fotbal se spoustou přihrávek a velkým držením balonu. O nasazení a pohybu ve filozofii není nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.. I když Barcelona vypne, tak nedává přihrávky po 5 vteřinách po zpracování.. Všechno chodí rychle a mezi protihráči, navíc má hráč vždy minimálně dvě možnosti kam přihrát, protože se mu hejbnou spoluhráči. Musí tam být ta mezihra Tici-Taca.. Navíc, když hraje Iniesta, tak tam jsou kličky a pokud udělá kličku, tak se ihned objeví místečko pro nadějnou akci a těch je pak v zápasech daleko víc.. Barcelona je na tom hráči ohromně závislá..

Reagovat
smazaný uživatel

to si vůbec nemyslím. Ale to je asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vidět.. Myslet si to nemusíš

Reagovat
Xavi

Tak to vůbec.

Reagovat
Rssa

To víš, že není. Pokud je na někom závislá, tak je to současný Messi, a i ten by šel nahradit (jen by to nebyla asi taková dominance s nejlepšíma jako to tak je teď).

Reagovat
smazaný uživatel

Na výsledcích třeba ne, protože je Messi génius a dokáže vyplést z hovna hattrick, ale v mezihře je to nejdůležitější hráč Barcy.

Reagovat
Rssa

Spolu s Messim a Xavim určitě. Ale opět! nemůžeš soudit podle zápasu, ve kterém absolutně o nic nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo i minule.. A všímám si toho delší dobu, ani Xavi nemá takový dopad na hru jako Iniesta.

Reagovat
Rssa

Tak ty máš ale často divnou optiku, to je nezpochybnitelné. Tímhle přístupem mi připomínáš přeneseně ty, kteří říkali, že Messi je v krizi, když 3 zápasy nedal branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v jeho pozici to krize byla, to nejde popřít..

Xavi je pořád důležitý, ale jeho hru dokáže dělat i Iniesta + tam dokáže dávat ty svoje překvapivý akce.. Xavi teď střílí, to je taky velký plus, ale pokud hraje Iniesta, tak se člověk nenudí, pořád se něco děje.. I v té mezihře. Minulý zápas s Granadou jsem poprvé za x let Barcu přepínal jak mě to nebavilo..

Reagovat
Rssa

Mně se zdá, že kdyby bylo po tvém, tak Barce dojdou tak v únoru síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť ten kádr je širokej dostatečně.. Může se to prostřídat. Navíc tohle rozhodně nebyl zápas, kde na to aby předvedli tici-taca, se měli nějak udřít.. Naopak.

Reagovat
Xavi

V mezihře je nejdůležitější Xavi.

Reagovat
Rssa

Ale no tak, Juro Fylozofie? Tohle už ti opravuji (zdá se mi) poněkolikáté. Nauč sa to!

Reagovat
smazaný uživatel

se omluvuju

Reagovat
Rssa

To nic, já jen dopředu, aby nepřiběhla Gramatika a nedala ti to sežrat. Takhle je to "doma".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gramatika je podle všeho tady ...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to chápu jasný, jen je mi to líto. Člověk se na to těší, pak přijde červená a je všechno v pr. Přitom do té doby, byli Viktoriani aktivní, škoda . A jinak Barcu mám rád, taky proto jsem na stadion šel.

Reagovat
blaugrana

Dmncia.

Reagovat
Kepy_FCB

dobře ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

to je zvláštní, měl jsem tam plno kamarádů a všichni si ten zážitek jen vychvalují a říkají, že to je nejspíš nejlepší fotbalovej zápase, co kdy zažili

Reagovat
smazaný uživatel

Jo každý na to má názor svůj, když jsem viděl prvních 20 minut, tak to byla famóza a od hráčů Plzně se mi zápas líbil celý. Škoda tý červený prostě, mohl to být lepší. Jinak fanoušci Plzně taky úžasní !

Reagovat
vocasisko

tak jako jasný, ale oni ti kamarádi spíš hodnotí to, že ty hvězdy vůbec měli možnost vidět, ona je ta hra pak docela zkreslená... včera to nebyl nějak super výkon, ale že by se na to zase koukat nedalo se říct nedá, ale 100 lidí -100 názorů

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem z toho "šťastný",protože je asi už neuvidím . Ale mohlo to být lepší, nebýt tý červený no

Reagovat
vocasisko

nojo, ale za tu červenou může jen a jen rozhodčí, tak nechápu ten palec dolu u Barcy, je pravda, že mohli, možná i měli předvést něco víc, na druhou stranu i tento výkon jim stačil ke čtyřem gólům

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, že mě ovládli trochu emoce. Na ten palec mám jedinou výmluvy a tou je to brečení, to se mi fakt nelíbilo. Jasně, že na ně byli tvrdí hráči Viktorie, kteří byli frustrováni. Ale, myslím, že mohli být důstojnější. Třeba Alcantara, který ho mám určitě z Barcelony nejraději, tak šel do špeku jako vůl a pak se tam dohadoval s Jiráčkem jak bulík nebo Alves, tam předváděl taky slušný divadýlko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost lituju teda... hadam, ze nazivo nevideli jeste jinej fotbal nez Gambrinus ligu

Reagovat
Filipow

Tak rozhodčí mač slušně posral, ale líbilo se mi Petrželovo chování, že se nechoval, jako mistr světa.. PS: Petržela umí vyměnovat dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu se mi líbí, jak má tady spoustu lidí dojem, že nebýt té červené karty (bohužel podle pravidel, snad se to změní co nejdříve), tak by Plzeň brala včera body. Ano, dvacet minut to byl vyrovnaný fotbal, ale 90.minut by to takhle nevydrželi. Ano, mám křišťálovou kouli a v ní šlo moc dobře vidět, že při každém sprintu (až na to solo) byli hráči Barcelony na tom fyzicky a rychlostně úplně někde jinde. A že hráli hovno, jak tohle může být nejlepší tým světa? No, ono kdyby hráli s nasazením jako např. ve finále LM, tak by to bylo do poločasu 0:4, né-li více. Jinak jsem použil je jednou KDYBY, nejoblíbenější české slovo.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo historické pořadí střelců LM ? Kolikátý je Messi a kolik mu chybí na další ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři góly ze včerejšího zápasu tam ještě nejsou doplněny? Já si myslel že Del Piera už předstihl Ovšem je to neskutečně jak ve 24 letech má nakročeno

Reagovat
Kily

já nevím, je to z wikipedie a omyly tak jsou možné, jenom mi tohle vyskočilo jako první

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Kily

tak započítané jsou, tady mi taky vychází, že jich celkem má 42

Reagovat
fantomas

Hlavně ty góly ve vyřazovacích fázích.

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukám na ty statistiky Di Stefána a Puskáse.. To je velká paráda, nynější Barcelona má v tomhle zdatnýho konkurenta o pozici nejlepšího klubovýho týmu historie..

Reagovat
vocasisko

jestli dá letos ještě aspoň 8 gólů (čemuž věřím) tak bude na 5. místě a to je paráda, Leo

Reagovat
Rssa

1000. pro Barcelonu a její triumf v LM!

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa !!

Reagovat
Rssa

Vím, pro jistotu jsem si to i printscreennul, kdyby Kily měl námitky

Reagovat
Kily

šoupej nohama a děkuj, že jsem o tuhle tisícovku neměl zájem

Reagovat
Rssa

Tuhle tisícovku jsem si ohlídal, tady by jsi byl i ty bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

krásně

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná trefa. Skoro jako ta Daniho o víkendu.

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro FC Baník Ostrava

Reagovat
Kily

na dně už nejenom v tabulce naší ligy, ale i pod zápasem Plzně s Barcelonou, vy to vedete

Reagovat
smazaný uživatel

hráči mají smůlu , mě dělily vteřiny

Reagovat
Kily

Reagovat
Kepy_FCB

http://i41.tinypic.com/2iqlbva.jpg

Právě dnes je tomu 15 let ode dne, od kterého je oficiálně datovaná družba Baníku s GieKSou (od zápasu GieKSa-Górnik, hraného dne 2.11.1996, na který se tenkrát vydalo 13 chacharů) ... !!! GieKSa&Baník - zawsze razem/navždy spolu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

vím

Reagovat
smazaný uživatel

btw. jedeš na Žižkov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zážitek. Z naší strany to sice nebyl dokonalý výkon, ale o to včera ani tak nešlo.

Atmosféra paradní. Messiho 200. gól za Barçu a nakonec i hatrick, Guardiola 200 zápasů, rekord Valdése atd. No prostě nádhera Škoda jen, že nehrál Villa, jinak dokonalost. Hlavně, že hrál Puyol! ♥

Už sraz před zápasem byl skvělý. Setkání se zástupcem klubu, který nám dal vlajku s podpisy všech hráčů, křest vlajky fanklubu atd no prostě luxus.

Setkání a podání ruky s Rosellem a Zubizarretou už byla jen třešnička na dortu

Visca el Barça!

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kily

Villa má něco proti Edenu, když tam má hrát, tak se vykartuje, nebo vyautuje mizernými výkony

Reagovat
blaugrana

Tuší, že sa mu chceš pomstiť za zo, že odišiel z Vale, tak to Čiech ani len nepáchne.

Reagovat
Kily

to ne, za tou úpravou Vomáčkových genitálií muselo být něco jiného

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Xavi

Reagovat
madridcan

uz si nikdy neumyjes ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

To až se setkám s Cruyffem, Guardiolou nebo Puyolem

A u Messiho, Xaviho a Iniesty bych to taky zvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ta červená být podle mě neměla, penalta jasná ale redku...? Škoda, nicméně Plzeň se nemá za co stydět.

Reagovat
vocasisko

Podle pravidel byla, jak už se tu včera rozebírala udělena správně, ovšem jsou ty pravidla padlý na hlavu. Rozhodčí to mohl rozhodně vyřešit pouze žlutou, kterou by si, pokud by vůbec musel, u komise obhájil. Jinak ten rozhodčí podal dost průměrný, možná i podprůměrný výkon a doufám, že už si LM nezapíská.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Ovrebo vás taky protáhl až do finále LM a potom si pískal nadále dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Valentin Ivanov taktiež poslal Mourinhovo FC Porto ďalej cez MU, Olegario Benquerenca taktiež poslal Mourinhov Inter do finále LM a píska dalej

Reagovat
vocasisko

Reagovat
alcantara

Blbost, ved na jar hovoril na tlacovke, ze on sa narozdiel od Pepa za svoje vitazstva v LM nemusi hanbit, kedze su uplne ciste.

Reagovat
Kenneth

Myslíš jak poslal Inter do desíti? Ale tohle už tu nebudu řešit, jde mi jen o to že nevím proč by neměl rozhodčí pískat dál.

Reagovat
Kily

snad se normální lidé někdy dočkají chvíle, kdy tyhle neustálé hádky s podtitulem "nehodící se škrtněte" vyjdou z módy

Reagovat
vocasisko

ne myslí, jak v Miláně - se nekopala penalta po tom co Sneijder ve vápně sejmul Pedra ze zadu a netrefil ani balón, druhý gól padl po faulu na Messiho, kterej snad musel vidět i slepej a třetí gól padl z offsidu a to jak v Barceloně neuznali regulerní Bojanův gól

Reagovat
Kenneth

Nezajímájí mě ty vaše konspirační teorie, Ovrebo udělal už větší píčoviny a píská dál, nevím proč by tenhle neměl pískat dál. Konec. A vocas, v budoucnu na mě už nereaguj.

Reagovat
vocasisko

opět nemáš argumenty? když uvádíš co udělal rozhodčí v tom zápase v prospěch Barcy, tak proč neuvedeš i to, co neudělal v její neprospěch? nebo se ti to snad nehodí do toho tvého anti-Barcelonského výplodu? mimochodem to nejsou konspirační teorie, to jsou fakta

Reagovat
Kenneth

Takže znova, pěkně polopatě. Zapískal Ovrebo hůře než včera rozhodčí? Zapískal. Pískal Ovrebo nadále, pískal. Takže nechápu proč by neměl tento rozhodčí pískat nadále.

Reagovat
vocasisko

Ty seš dobrej začneš se o něčem přít a když tě někdo přebije svým názorem, tak odbočíš uplně k něčemu jinýmu (zrovna teď ses trefil do toho o čem byla moje původní reakce), ale tak fajn, můj názor je, že De Bleckeere (pískal odvetné utkání Barca- Inter) by taky už neměl v Evropě pískat. Ale ten co pískal včera pískal snad ještě strašněji.

Reagovat
Kenneth

Já se o žádném utkání Barca-Inter nebavil. Vy jste mi tu začali cpát Mourinha,Inter a podobné žvásty.

Reagovat
alcantara

A je to tu zase Boj s veternymi mlynmi, niektorym ludom jednoducho nevysvetlis, ze nebo je modre a zem je gulata. Treba ich nechat popasovat sa s ich imaginarnou a neopodstatnenou ukrivdenostou , ja som sa pokusal o vysvetlenie mnohokrat, zial, neuspesne.

Reagovat
Kenneth

Na co si hraješ? Psal že by ten rozhodčí už neměl pískat LM, já mu dal příklad jiného rozhodčího který udělal větší píčoviny a LM pískal dál. To že jste se zase něčeho chytli jak slepice flusu, už není můj problém.

Reagovat
alcantara

"Ovrebo vás taky protáhl"

Reagujem na tuto hlupost a nepravdu.

Reagovat
Kenneth

Nestranní fanoušci si o tom už názor udělali, dál to netřeba komentovat. Bye.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
vocasisko

ale ne, ber to tak, že já se sem krom toho, že si tu přečtu zajimavé fakta o fotbale, chodím bavit, někdy když je nuda, přispěju i já svou sračkou ale dohadování s Kennethem mě prostě vždycky baví a bavit bude

Reagovat
smazaný uživatel

tim poslednim golem messi pavlika dobre ponizil a vlaste i celou plzen

Reagovat
alcantara

Tri stvrtiny diskusie zavirene komplexkami z Anglicka a milovnikmi konspiracnych teorii, ze som si vobec daval tu namahu citat to

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí včera rozhodně pokazil zápas,červenou vytáhnout neměl,protože Leo nešel přímo k bráně.Také několik jeho dalších rozhodnutí bylo nepřesných,a to na obě strany(např. faul na Pilaře a na Fabregase).

Nevěřím ale ,že by si někdo mohl myslet že ovlivnil bodové rozdělení.Plzeň by i v deseti se stavem 0:1 už nedokázala pohnout k bodovému zisku.Patří jim uznání za dobrý zápas a za to,že v deseti byli schopni i útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám na včerejší fotbal a jsem z toho v řiti. Ta Barca je KOLOS jak sviňa. A Messi . Dyť on si dělá z nich srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pilař Messiho dres nakonec má. Vzal si ho od něj už v poločase a Leo nastoupil na druhou půlku v čistém. To je něco, tohle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem četl na idnesu K tomu uloupil ještě Fabregasuv, takže z toho vyšel jako král.

Reagovat
vocasisko

on si Messi těch dresů asi fakt musel vzít aspoň 10, zajímalo by mě, jestli ho někdo nechtěl už před utkáním

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi trošku trapné "škemrat" si o dres už o poločase, ale je to na jeho úctu

Reagovat
Kily

mně přijde trapná celá ta šaškárna a veřejné ponižování se ohledně Messiho dresů, média a fanoušci v tom hrají taky poměrně velkou roli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

je to pro mě nepochopitelný a beru to jako neskutečnou potupu, čeho jsme zase jako češi schopní...

Reagovat
centos

Reagovat
Kenneth

Ten Pilař je vážně somrák, neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jej, tady zas někdo něco nepochopil.

Reagovat
božský John

Jen jestli ho nechtěl Messi, Pilař je tam solidně motal

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že Marek Čech by ten druhý gól messiho chytil

Reagovat
božský John

Plzeň-Barcelona 0:0

Plzeň-Fogl z Rakouska 0:4

...takhle nasranej jsem ze staďáku dlouho nešel.....ten pískal fauly za překročení pulky a karty dával za přiblížení se k Valdesovi

Reagovat
blaugrana

Ty vole, toto je už moc.

Reagovat
božský John

Copak nadávám na Barcelonu? Ten blb rakouskej úplně zesral zápas

Reagovat
Swarley

jseš neobjektivní hater, nenávidíš Barcelonu, myslíš si že C. Ronaldo je lepší než Messi a myslíš si, že Barcelona hraje házenou...on to pozná

Reagovat
božský John

Poslal bych to všechno na doživotí do kuchyně, ať si tam trpěj s ženskejma....

Reagovat
Swarley

to je aspoň řešení

Reagovat
blaugrana

To síce zosral, ale ta karta bola podľa expertov oprávnená na základe tupého pravidla. Ale ten výsledok bol 0:4, nie 0:0.

Reagovat
božský John

Experti ať jdou do haje. Prostě penalta a červená je nesmysl, to musí bejt všem jasný ....úplně tim zrušil zápas..neřikám, že by Plzeň vyhrála, ale ten zápas by byl zajímavější, daleko. Do tý cca 20. minuty byla Plzeň aktivnější ...

Reagovat
blaugrana

Je to proste v pravidlách a tak tu kartu bez problémov obháji. To že tupci ako Blatter a Platini nič nerobia, za to nikto nemôže.

Reagovat
božský John

A stejně mě to sere....

Reagovat
blaugrana

To sere viacerých. Každopádne to bolo v poriadku.

Reagovat
Kenneth

Zajímavý že sem viděl takové červené karty snad jen dvě.

Reagovat
blaugrana

Omfg.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa dá robiť, moc Barcy nad Platinim je príliš veľká

Reagovat
Infi

Přečti si pravidla, pak začni chytračit.

Reagovat
Kenneth

Potom se ty pravidla docela často neberou v úvahu.

Reagovat
Mercury

To asi dlouho fotbal nesleduješ, takových situací už bylo nespočet. Je to prostě pravidlo, špatné pravidlo, nesouhlasím s ním, ale dokud platí, nemá smysl se vztekat na rozhodčí, že ho ctí. Mimochodem ty tvoje výlevy v diskuzích to je vážně něco. Nebýt věčných provokací a řešení naprostých stupidit ze strany tvé a tobě podobných, bylo by to tady mnohem konstruktivnější. Upřímně moc nechápu, co tě pořád dokola nutí otevírat stejná témata a argumentovat naprosto z cesty v domnění, jak jsi na koni. Zřejmě nemáš nic lepšího na práci, což je škoda pro tebe a hlavně pro všechny normální diskutující.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*rok a půl

Reagovat
Kenneth

A proč mi to posíláš? Já vám věřím že to v těch pravidlech stojí, jen říkám že sem mockrát neviděl, rovnou rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ti to nepřišlo tak zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

odporná barcelona fuuuuj

Reagovat
vocasisko

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč asi?? protože prostě závidí že hrají nejlepší fotbal v historii a běhá tam nejlepší hráč v historii. závist no. s tím nic nenaděláme

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA za to nemuže že je rozhodčí pí.. ale i tak Plzen o 10 dobrý

Reagovat
blaugrana

Ďalší znalec pravidiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte si párek, diváci dejte si párek...

Reagovat
Swarley

1100

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední penalta na nejlepšího hráče planety byla odpískána přesně po 10 měsících a 28 dnech, to je neuvěřitelná doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímala by ma celková štatistika odpískaných penalt na Messiho a Kristínu, nemáš nejaký zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám.

Reagovat
vocasisko

na to ser, důležitá je statistika:

Messi 286 - 202 - 84

Ronaldo 423 - 219 - 75

Reagovat
smazaný uživatel

až tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

=>?

Reagovat
vocasisko

zápasy v kariéře - góly - asistence

Reagovat
smazaný uživatel

To mi doslo, ale co z toho vyplyva, vzdyt v ManU hral na dost odlisne pozici, zkus hodit statistiky jenz PD.

Reagovat
vocasisko

v MU hrál skoro na stejné pozici, dokonce kolikrát i v útoku a rooney na křídle... hodit jen v PD je zase blbost, protože Messi začínal v PD v 17 když byl cucák a Ronaldo ve 24, když byl na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel za to, ze hral spis na kridle, tak to se omlouvam. S tim vekem mas trochu pravdu, kazdopadne by me to zajimalo vice.

Reagovat
vocasisko

co se týká pouze PD tak

Ronaldo 73 zápasů 76 gólů a 21 asistencí

Messi 187 zápasů 132 gólů a 62 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stejne pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele