základní skupiny - skupina A
20.10.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Twente - Werder Brémy 1:1

Werder byl po většinu utkání lepším celkem, ale do vedení šlo domácí Twente. Krátce na to se podařilo hostům vyrovnat a v závěru měli zase dobré šance domácí. Přesto utkání skončilo remízou 1:1.

Pro oba celky byl tenhle duel hodně důležitý, případná výhra by je opět posunula do možnosti bojovat o postup. Čekalo, že hosté z Brém budou od začátku hodně aktivní, ale opak byl pravou. Hru tvořilo Twente a Brémy se vůbec nedostávaly přes půlící čáru.

Navíc ve dvanácté minutě převedl krásnou individuální akci Ruiz, který si hodil míč mezi obránci hostí a pálil kousek vedle Wieseho branky. Zahozená šance domácí ještě více nabudila a ti teď Werderu hodně zatápěli. Po pětadvaceti minutách se hra hodně vyrovnala a z tlaku domácích už moc nezbylo. Ve 27. minutě přišel navíc zajímavý moment na druhé straně. Tiendalli za cenu skluzu zastavil ve vápně Pizarra a hosté se asi právem dožadovali pokutového kopu, který však nebyl odpískán.

O pět minut později se po fatální chybě Tiendalliho do šance dostal Hugo Almeida, který svou střelou jen trefil gólmana Mikhailova. Hostující brankář Wiese si po půlhodině hry poranil kotník a po dlouhém ošetřování ho musel nahradit Mielitz. Tomu se hned nepovedl první zákrok, když před sebe nebezpečně vyrazil pokus Janka. O dvě minuty později navíc střídajícího brankáře hostí protáhl výbornou dělovkou Ruiz. Do poločasu však branka nepadla.

Do druhého dějství vstoupili mnohem aktivněji hosté. K odraženému míči se dostal Wesley a jeho hodně povedenou ránu musel Mikhailov špičkami prstů vyrazit nad branku. Po pětašedesáti minutách hry se přeci jen dostali do šance i domácí, když hlavičkoval jen těsně mimo Janko. Na druhé straně zase v úniku trestuhodně nedal Hunt.

Na první branku utkání si tak diváci počkali až do 75. minuty. Janko vystřelil, trefil jen nohy hostujícího brankáře, ale dorážka Janssena už skončila v síti - 1:0. Dlouho se však Twente neradovalo. Po hrubé chybě Bengtssona se totiž nekompromisní střelou prosadil bývalý útočník domácích Marko Arnautovič - 1:1.

Na konci utkání měli ještě obrovské šance Janssen a De Jong, ale v rozhodujících chvílích selhali a domácí se tak musejí spokojit s remízou 1:1.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (21)

Přidat komentář
cresposuper

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Tomtaf

1:8

Reagovat
smazaný uživatel

opet to vypada ze by mohlo padnout dost golu...over nebo obe muzstva daji gol...remiza nikomu nepomuze takze musi vyhrat bud jeden ci druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy dají gól

Reagovat
Petrinho17

3-2 Janko,Ruiz 2-Arnautovic,Pizarro

Reagovat
HunterRomario

1:3

Reagovat
Lorcan

Arnautovič: "Zatím si nemyslím, že by neúspěch znamenal definitivní konec nadějí pro jednoho z nás."

Osobně mám názor přesně opačný: Kdo v tomhle zápase prohraje, ztratí definitivně šanci na postup

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 rezima ak čert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Twente

Reagovat
Azza

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem jen já tak blbej,že sem dal "oba dají gól"..

Nebo ještě někdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje snad 90 minut ne?

Reagovat
smazaný uživatel

poučení pro mě.Omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovič, ani sa neradoval z g´´olu

Reagovat
Counter

ale dávat ho nemusel...

Reagovat
smazaný uživatel

posrane twetnte mwlo vyhrat!!!3500 za 20 mohlo byt doma!

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy neuznany gol pizzara byl ofsajd?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele