základní skupiny - skupina H
10.12.2008 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real jasně přehrál Zenit

Novému trenéru Realu Ramosovi vyšel debut v novém působišti. V závěrečném utkání skupinové fáze Ligy mistrů Bílý balet porazil rozdílem třídy ruský Zenit. Španělský mistr přesto skončil ve skupině druhý za Juventusem.

Jako blesk zapůsobila zpráva o trenérské rošádě na Santiago Bernabéu. Nově jmenovaný trenér Juande Ramos měl minimum času na přípravu utkání Ligy mistrů, přesto se tohoto úkolu zhostil se ctí a dovedl mužstvo k první výhře pod svým vedením. Jeho svěřenci po poměrně jasném průběhu nedali šanci hostům z Petrohradu.

Bývalý kouč Sevilly a Tottenhamu udělal v týmu několik změn, tu nejpodstatnější na postu brankáře, kde jedničku Casillase nahradil veterán Dudek. Místo očekávaného Metzeldera nastoupil Cannavaro a Drentheho nahradil na levé straně Van der Vaart. Kouč Zenitu Dick Advocaat v sestavě žádné změny neprovedl.

Juande Ramos stavěl v utkání hodně na hru po křídlech, presinku a přiblížení jednotlivých řad. Po počátečním oťukávání vystřelil nad Van der Vaart a o minutu později ho napodobil Higuaín, jehož střelu vyrazil na roh Malafejev. Ve 24. minutě už se měnilo skóre. Po centru Van der Vaarta vyrobil kardinální chybu Malafejev a míč dorazil do sítě Raúl.

O pár minut nato střílel vedle Robben. Zenit hrál dost bojácně a jeho hlavní hvězda Arshavin, kterého různé zdroje spojují s přestupem právě do Realu, nebyl vůbec vidět. Přesto si ve 31. minutě vytvořili hosté šanci, ale Cannvaro výborně uklidil míč před Pogrebnjakem. Na druhé straně zahrozil dvakrát střeleckým pokusem aktivní Robben.

Minutu před koncem měl Zenit šanci na vyrovnání, ovšem Anjukov po centru Šírla pálil nad Dudkovu branku a tak šli do šaten s vedením domácí.

Do druhého poločasu se opřeli více domácí a výsledek se brzy dostavil. Po šancích Robbena a Cannavara vymyslel v 50. minutě skvělou přihrávku Raúl a Robben neméně pěkným obloučkem překonal Malafejeva.

O šest minut později si oba hráči role vyměnili. Přihrával Robben a oblouček vyrobil tentokrát Raúl a svým 64. gólem v Lize mistrů upevnil jak vedení Realu, tak vedení své v historické tabulce střelců.

V 65. minutě se předvedl Zenit, když Fajzulin, který vystřídal Arshavina střílel do břevna. Poté zápas mírně upadl a z letargie probralo diváky další břevno, od kterého se odrazil míč po rohu a hlavičce Metzeldera, který si málem dal vlastní gól.

Závěrečnou šanci měl pět minut před koncem nejaktivnější hráč Realu Arjen Robben, ale neuspěl. Real přesto zanechal dobrý dojem a částečně si tak napravil reputaci před veledůležitým "Clásicem", kterého čeká v sobotu proti Barceloně.

Autor: Jaroslav Smrž / marca.es

Komentáře (148)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Prichod Ramose

Reagovat
smazaný uživatel

No tak To už musí REAL vyhrát aspon 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je wažně škoda naprosto nezasloužený postup Realu nu doufejme že petrohrad spravedlivě aspon vyloupí san bernabeu a vyhraje 2:1

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tvoje bába je nezasloužený postup Hala Madrid, jdeme si pro 3 body, hlavně se šetřit spíš na El Classico

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když víš, jak se to píše.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak si to vygoogli lamo, jsou dva způsoby a jdi ze sebe dělat hlupáka jinam;)

Reagovat
smazaný uživatel

Názvy se nepřekládají, chytráku...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Taky můžeme začít psát ruská jména v azbuce že? Ty jsi fakt výkvět inteligence:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby neprisiel Ramos, tak dám remízu, takto nevim

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro vsechny redaktory.... Zenit nehraje 4-1-3-2 .... ale 4-3-2-1 .... Arsavin neni utocnik, hraje spolu s Dannym podhrota Pogrebnakovi. Vidam to dost casto, zrejme podle paskvilu co zobrazuje UEFA pri Lize mistru - ale je to chybne

Reagovat
smazaný uživatel

Tým Petěrburgu jen odpočívá a trénuje, na zápas je zdravotně daleko lépe připravený než jeho soupeř. Real potřebuje po víkendové prohře se Sevillou zvednout sebevědomí, pokud chce v sobotu na Barceloně uspět. Petěrburg má velmi silnou ofenzivní řadu, útočné hře se často podřídí i zbytek týmu. Podobný styl hry ostatně vyznává i Real. Doufejme, že v zápase, kde jde pouze o pobavení diváka, budou hráči tomuto trendu nakloněni.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 pro zenit

Reagovat
smazaný uživatel

....chapu ze uz mame po sezone, ale prijit ten zapas do Madridu doslova ODCHODIT, to je ostuda ten vykon na hristi je prisernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Raul momentálně přeskočil Superpippa v počtu nastřílených branek v evropských pohárech...GRATULACE

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid. Velmi pekny vykon, skvela premiera pre Ramosa. Bolo vidiet ze vylepsil sebavedomie hracov a pocas zapasu bol aktivnejsi ako byval Schuster. Vyborne hrali hlavne Raul a Robben. Obrancovia Barcelony si mozu vydychnut ze nebude moct hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

aj Gago skvely vykon

Reagovat
smazaný uživatel

" Zenit hrál dost bojácně ..."

Mno, to teda nevim ...zadnej respekt nebo bojacnost se v zadnym pripade nekonaly. Hraci uz holt maj nekolik tydnu prazdniny, nekolik z nich se uz i vidi v jinejch klubech a taky to tak na hristi vypadalo. Jednoduse to prijeli odchodit a odflakli to

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sem neviděl, ale přesně kvůli tomuhle jsem dneska nechtěl dávat na Zenit. Je dost zvláštní, že tým z východní Evropy jede na Santiago Bernabeu zápas odchodit. To by měla být otázka prestiže... Vůbec co Arshavin?? Asi si o přestup moc neřekl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

"Tym z vychodni Evropy..." ...kdyz si uvedomis, ze to muzstvo v letosnim roce vyhralo skoro vsechno co na klubovy urovni vyhrat jde (krome Ligy mistru) a mezi tim i nekolik velkoklubu porazilo, tak tam opravdu neni nijaka zvlastni motivace nebo potreba prestize jako kdyz do Madridu prijede treba Sparta nebo na Barcu Sachtor

To samy plati i o Arsavinovi - nema potrebu si nic dokazovat, flakal stejne jako vsichni ostatni. Navic o pulce vystridal

Reagovat
smazaný uživatel

Mno za to co předvedl posledního půl roku by se ukázat rozhodně měl.. zenit vyhrál UEFU, SP... To je moc velký úspěch a to, že přitom porazil tak velké týmy je ještě lepší, ale přece jen je to klub z východní Evropy, který sice poslední rok ukazuje krásný, vyspělý fotbal, ale v LM vyhořel a prostě na SB se nejezdí zápas odchodit a jestli jo, tak hráči zapomněli na to, že je fotbal hra a takový tým není hoden toho, abych mu fandil.. Prostě měli zápas sehrát se ctí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pravda je, ze se to melo odehrat vic se cti. Ale uprime nejak i hrace chapu. Po tech letech kdy se konecne Zenit dostal do LM, tak sem kazdej zapas v tyhle soutezi s tymem prozival, ale ten dnesni, ac byl na Santiago Bernabeu, tak uz sem ho popravde taky sam vypoustel a mel sem pocit spis jako kdyz se jede na pratelak

A ze by Zenit v LM vyhorel? Blbost ...ve vsech peti zapasech (do toho dnesniho) dokazal bejt lepsi nez kazdej souper a nebejt smuly, nebo vic zkusenosti v rozhodujicich momentech, tak by mozna i postoupili. I vzhledem k prubehu souteze ten nepostup je spis neuspech, ale tym rozhodne nevyhorel a jsem na nej hrdej

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli určitě skvělej fotbal moc rád sem na ně koukal... Jenže sám se znám za 3 roky vůbec nebudu vědět, že zenit hrál takhle hezkej fotbal.. a výsledkově vyhořel Škoda, že LM nebude hrát příští rok, třeba by se štěstí otočilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Na vysledky si taky nevzpomenes .... a jenom nepostup ze skupiny (kor s Juve a Realem - ackoliv se vsema se dalo hrat) se podle me automaticky nerovna vyhoreni

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže si to aspoň budu moct vyhledat ve výsledkovym servisu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Navic jak rikam... tem hracum zacala sezona v unoru a pred nekolika tydnama jim ta dlouha a narocna sezona skoncila a dneska uz jim neslo absolutne o nic... tak se holt nepretrhli - ale tak ostudnej vysledek si opravdu mohli odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

No právě sezona končí je to poslední zápas před dovolenou, tak proč si ho neužít, nesehrát s Realem krásnou vyrovnanou partii na jeho stadioně.. Pak by se určitě i krásně popíjelo a oslavovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz uz na to nejsou sily, chut ani motivace ....dikybohu ze uz je konec sezony a uz se tesim az nektery hraci tym opustej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co případný posily?? Vůbec sem žádný jméno nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretne se prestupy budou resit az ted po uplnym konci sezony (tzn. po dnesku).... zatim jenom spekulace. Jednou nohou je v Zenitu (bohuzel ) reprezentant Semšov, ale jeste se uvidi jak se prestup dotahne. Mluvilo se o Hagušovi z BATE, Ignaševičovi z CSKA a návratu Olega Samsonova z hostovani v Nalčiku. Nejaky dalsi a kvalitnejsi jmena urcite budou jeste pribyvat.

Ja osobne bych byl pro Samsonova a zapracovani vlasnich mladejch hracu z juniorek. V tom byla vzdycky sila a kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Z těhle hráčů znám jenom Ignaševiče

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Real,ale proč tam Ramos nedal Casillase!!to je špatný

Reagovat
Gazza.8

taky je mi to divny...snad ho jen nechal odpocnout pred clasicem

Reagovat
smazaný uživatel

urcite.. co jinyho.. casillas zranenej neni.. ale nastval me ze tam dal salgada... a zase stahnul v. der vaarta... ten se v Realu zakopal.. jeden z mejch nejoblibenjesich hracu je v rpdeli

Reagovat
smazaný uživatel

už se na clásico zase těším o hodně víc

Reagovat
madridcan

Bez Robbena to vsak bude ine,ale snad zabojujeme

Reagovat
gonzalesl_is_back

Sláva, jak jsem očekával, tak se stalo! Viva El Clásico!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že už jsi ten google využil...

Reagovat
gonzalesl_is_back

El Clásico, El Classico, používá se oboje, jen pomalejším a otravnějším jako jsi ty připadá nutné řešit, jak to kdo napsal. Můj poslední komentář k tvé skromné hromádce neuronů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ve španělské sekci, takže si odpusť ten anglický makaronismus s určitým šp.členem, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Používá se jenom "El Clásico". Že jsi ten patvar "El Classico" našel na google neznamená, že je správný.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Používá se oboje

Reagovat
Xavi

Až nato, že jedno je správně a to druhé špatně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ano, španělsky gramaticky správně je clasico, používá se však oboje, to na správnosti výroku nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Chápu, že výroková logika je pro tebe něco nepochopitelného

Reagovat
smazaný uživatel

jj, možná jsi chtěl říct "víroková", to se taky občas používá, když někdo nezná pravopis.

Reagovat
gonzalesl_is_back

nechtěl, jen jsem si potvrdil, že z tvé strany se často dočkám patetických a dětinských "džouků" OT - jokere

Reagovat
smazaný uživatel

Po tvém dnešním přístupu "neeeee já neuděal chybuuuu" bych o dětinství opravdu nehovořil.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neudělal, pokud mluvíme v rámci častého používání ve světě. Najdeš použití obou výrazů v téměř shodném počtu. Druhá věc je správnost gramatická podle španělštiny. Jenomže to jsi přesně ty, pořád řešíš naprosté pikachoviny

Reagovat
smazaný uživatel

google:

"el classico" - 107 000

"el clásico" - 2 080 000

Skoro shodný počet, akorát to správné dvacetkrát víc.

Reagovat
gonzalesl_is_back

el classico 531 000

el clásico 2 230 000

4x tolik.... nevim kde jsi vzal ten haluz, dej si facku, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se používat uvozovky a pracovat s vyhledávačem, dobrý trapas sis hodil.

Reagovat
gonzalesl_is_back

už chápu, měl jsem na mysli obecně výrazy všude, nikoli ""

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak či tak, je evidentní, že se poměrně často používá i v blbé diskuzi či článku to druhé. Nebavím se tu, opakuji po několikáté, o gramatice, ale o používání

Reagovat
smazaný uživatel

No používá se dvacetkrát míň, protože je to zkrátka špatně. Takže ti, co o tom nic neví, to píšou jak ty.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já to, pokud si všimneš z různých diskuzí, používám oboje. Takže opět irelevantní. I kdyby 20x méně, tak se to prostě používá a nevidím to jako markantní věc na takové vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli používáš oboje, tím hůř.

Ale nejlepší na této diskuzi je beztak to, jak někoho nazýváš lamou a pak neumíš ani pracovat s vyhledávačem.

Reagovat
gonzalesl_is_back

ach ty můj chudáčku:-) raději ti nebudu prozrazovat co dělám za práci, akorát bych tě ztrapnil, samozřejmě i malé dítě ví, že s uvozovkami vyhledává fulltext slova u sebe dohromady Ty se mi fakt zdáš

Reagovat
$dolar$

Pan je prezident

Reagovat
smazaný uživatel

Každé dítě to ví a tys mi tu argumentoval vyhledáním bez uvozovek, díky čemuž se tam počítaly i výrazy jako "Robert Ryman, Classico IV, 1968".

Reagovat
gonzalesl_is_back

souhlasím, výsledek je stále ale týž používá se oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsem spokojený, opět ses znemožnil.

Reagovat
gonzalesl_is_back

já si totéž myslím o tobě, takže jsme spokojení oba

Reagovat
smazaný uživatel

No myslet si to můžeš, ale v této diskuzi je očividné, kdo se ztrapnil. A hned třikrát.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Diskuze se týkala používání obou výrazů, tento výrok původní si nevyvrátil, nikdo se tu nebavil o gramatické správnosti, o které jsem nemluvil. Takže nevím, jestli považuješ 4x či 20x větší používání za ztrapnění, tak si ho užij.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Víc si myslím, že už není třeba dodávat

Reagovat
smazaný uživatel

1. Neznals, jak se píše utkání mezi Barcelonou a Realem Madrid.

2. Naprosto dětinské chování ve chvíli, kdy jsi mohl v klidu přiznat chybu.

3. Vyhledávání v google je asi moc složité.

Reagovat
gonzalesl_is_back

1. lež

2. 1-1 mezi námi

3. lež

Věru, ty jsi ale vážně lhář

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vysvětlení pro méně chápající - tebe

1. Kdybych ho neznal, nepíši o něm jako o gramaticky správném a ani nevím, že existuje a už vůbec nepíši, že používám oboje jak se mi zachce

2. neřeším (nemá smysl)

3. Vzhledem k tomu, že jsem popsal, jak to funguje a rozhodně ho znám více než ty, akorát jsem považoval uvozovky jako zvýraznění hesel u tebe, nikoli přiklad zadání do Google, jsi opět vedle. Tím si skvěle ukázal, jaký jsi lhář nebo hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

No okecávat si to můžeš, jak chceš. Ale v praxi jsi při vyhledávání naprosto selhal. 500 000 výrazů.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemáš argument že??Myslel jsem, že jsi inteligentnější, opět si zklamal

Reagovat
gonzalesl_is_back

navíc jsem jasně psal, že jsem vyhledával bez uvozovek:))

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoje blbost, ať to napíšeš nebo ne.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
$dolar$

Zbytecne zasirate diskuzi, kdyby to bylo alespon politikou, ale timhle hovnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to otázka používání fotbalových výrazů, rozhodně to tedy má blíže k podstatě těchto stránek než politika.

Reagovat
$dolar$

Je to naprosto dementni OT, a ma to asi stejnej smzsljako hadat se jestli nasi sousedi bydli nad nami nebo my pod nimi

Reagovat
gonzalesl_is_back

OT to u diskuzi k Realu určitě není a to co jsi napsal, nad tím my zůstává rozum stát. Výsledkem je jedno, gramaticky správně je el clásico, používané i když méně a gramaticky nesprávné je el classico...

Reagovat
gonzalesl_is_back

mi:-)

Reagovat
$dolar$

Ja myslim, ze my se v diskuzich pouziva casto

Reagovat
$dolar$

A k cemu jste dospeli?

Reagovat
gonzalesl_is_back

že končíme vlákno?

Reagovat
gonzalesl_is_back

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, toto vlákno jasně dokumentuje, co je to zač. Já se slušně pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.. o jedneho Forresta v nasich radoch viac

Akoby ich uz nebolo dost vo vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pochlebovač2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej a treti gol byli hodne GOOD

Reagovat
stas87

skoda aspon ten gol mohol zenit dat...za svoje vystupenie sa nemusi hanbit snad za ten posledny zapas v ktorom uz o nic neslo real by si nemal vyskakovat na nou campe bude bez marcela a hlavne robbena a aj tak ich barca porazi

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nevíte někdo jak je to s Robbenem? Bude hrát o víkendu? Bez něj to bude velké oslabení.

Reagovat
stas87

nebude dostal redku neviem ci uz rozhodli o jeho trestu ale najblizsi ligovy zapas hrat nebude

Reagovat
gonzalesl_is_back

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl - střely celkem - 2, z toho střely na branku - 2, z toho góly - 2 Tomu se říká produktivita!

Reagovat
stas87

taka efektivita sa nevidi taky byval gerd muller

Reagovat
smazaný uživatel

Sice pro Real novej impulz.Ale na Barce dostanou 2:0 vsadtě se

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, další křišťálokoulovník je tu

Reagovat
stas87

takych tu este bude... ja nic netipujem necham sa prekvapit a hlavne sa tesim na mnozstvo golov a dufam ze to real vzadu nezatvori

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

vies ono to byva tak ze ti co najviac krici ze barca rozjebe real a real vyhra tak oni sa potom schovavaju v kutiku a neni ich moc pocut a ked to bude naopak tak sa budu chvalit aku mali pravdu sice viac prajem barce ale dopredu nic nehovorim aby som nebol za hlupaka

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna tohleje tak typické pro takyfanoušky Realu....

Reagovat
stas87

ty takyfanusici fandi jeden rok realu a druhy cukotke...ja uz dlho(od roku 2002)fandim zenitu a baniku od roku 98 a nikdy by som nefandill inemu klubu ty co to striedaju ako ponozky su uboziaci ty fandis barce dlho ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se pochválit Ramone, tohle byla trefa do černého.

Reagovat
madridcan

Ups iba jedna reakcia na tu trapnost a to odomna,aby som poznamenal,ze to bolo trapne Uz je to otrepane a trapne od zavistliveho valenciskeho idiotka

Reagovat
One-Real

Hlupáku, za 1) nejsem Valencijský fanda a za 2) tohle nebylo myšleno v souvislosti z úplatky či rozhodčími, ale s předvedenou hrou a s výsledkem, ty jsi nejspíš opravdu omezený..

Reagovat
madridcan

och prepac,ze som sa netrafil...Niesom jasnovidec a tak mi odpust,ze som netrafil kto tu ma dobre,ze ne 10 nickov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim trochu stouplo sebevědomí, aby jim ho mohli Messi a spol zase srazit dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Má ho hlídat Salgado, tak to jsem zvědav...

Reagovat
gonzalesl_is_back

mohl ale nemusel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Robben bohužel zatápět nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona rael rozdrtí real nemá šanci eště potom co předvádí

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ber ty prášky po dávkách ju? a jinak ta věta je moc krásná, šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ses tu vzal proboha, ty jsi fakt dement asi...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jakkoli mě to nemohlo urazit, porušil jsi pravidla diskuze, prosím redakci o nápravu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe ,,DEMENT" neni urazka, ale konstatování faktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je neskutečný, že i fanda Realu ti napíše, že jsi dement a ty se nad sebou stejně nezamyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

silná slova...Ale fandím Barceloně a doufám,že to bude jednička jak vyšitá!!!Ale fandím dobrýmu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vše nej Gonzalo k tvým narozkám včerejším

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nevím komu přeje tvá zmatená plantážnická mysl, ale pokud myslíš Raúla, tak ten se narodil 27.6.

Reagovat
gonzalesl_is_back

A pokud Higuaina, vystihl jsi to konstatování faktu výše

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to chcete říct šaškovi, co ani neví kolik hraje v týmu Realu Gonzalů...A taky je hrozně těžký si zjistit když fandíš Realu, kdo ma narozky kterej den....šašku

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pokud si pochopil to zešměšnění mě - sebou samým, tak bys věděl, že jsem si hned implikoval cokoli co začíná s Gonzal - s Raúlem, na Higuaina jsem vcelku pozapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba, že zapomínáš na nejlepšího hráče Realu Madrid v současné době.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já osobně si myslím, že patří mezi nejlepší, ale pro mě osobně celkový největší přínos týmu má stále Raúl..., nic proti Pipitovi, je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spekulativní. V této sezoně ale má Higuaín největší, nebo nejlepší formu. Nejlepší hráč pod Schusterem v tejto sezoně. Včera debut nic moc.

Reagovat
Xavi

Prosím o udělení banu uživateli gonzalesl_is_back, někteří jedinci jsou opravdu smutní.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty jsi věru...katalánec....

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dnes ale opravdu vtipný

Reagovat
Xavi

Můžeš mně prosím tě vysvětlit, jak někoho můžeš ztrapnit tím, že mu řekneš jakou práci děláš?

Reagovat
RMCF

Může, třeba svýho šefa koho to zaměstnává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Výkřik do tmy...

Reagovat
Xavi

To jsem si přesně myslel, takže se na odpověď nezmůžeš. Přitom tak jednoduchá otázka.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jeto únavné a zdlouhavé - Web developer a informační architekt, XHTML, PHP, CSS, JS, SEO analytik....tvořící weby podobné jako tento a i mnohem větší (bankovní)....by mohl znát základní používání Google vyhledávače....

Reagovat
Xavi

Pořád to není odpověď na mou otázku. Je to opravdu pro tebe tak složité?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pro ty slaběji uvažující, to, že tě někdo nařkne z neschopnosti používání Google vyhledávání, které zvládne i cvičená opice, je v tomto případě úplně mimo diskuzi. Viz výše. Ty chytřejší by to již pochopili o příspěvek výše. Tímto končím plýtváním času nad takovými, jako jsi ty.

Reagovat
Xavi

Aha, takže jsi opět neodpověděl. Výše ti akorát Kyslík dokázal, že jsi opravdu v tom googlu špatně hledal. Tím, že tady řekneš co děláš za práci nemůžeš samotným faktem někoho ztrapnit. Ztrapnil bys ho leda tak, že bys použil své znalosti z práce..., ale né samotným faktem co za práci děláš.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je vidět že čteš, ale neumíš číst mezi řádky. Je tam jasně řečeno, že uvozovky jsem od něj chápal jako zvýraznění pojmu, nikoli jako termín vložený do vyhledávače. Tak jako tak je to statisticky šumafuk...Apropo, celá debata se ubírala o tom, zda-li se používá oboje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenix

Real je zpatky Brcelona davej si pozor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele