základní skupiny - skupina E, 5. kolo
27.11.2007 20:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Stuttgart poprvé bodoval, přestřílel Rangers

VfB Stuttgart zvítězil nad Glasgow Rangers 3:2 a připsal si první body do tabulky skupiny E. O vítězství rozhodl pět minut před koncem Ciprian Marica. Tato výhra ovšem už nic nezmění na faktu, že Stuttgart skončí na posledním místě skupiny. Skotové mohou dál snít o postupu mezi posledních 16 týmu Ligy mistrů, ale nesmí prohrát v posledním utkání skupiny doma s Lyonem.

První velkou šanci měl DaMarcus Beasley, ale nevyužil ji. Rangers se dostali do vedení ve 27. minutě, když se trefil Charlie Adam, pro kterého to byl první dotyk s míčem, poté, co vystřídal Lee McCullocha. Trefil se hlavou po rohu, který zahrával Beasley. Když už se zdálo, že Glasgow půjde do kabin v dobré náladě, udeřil Stuttgart. Ve druhé minutě nastavení prvního poločasu se trefil Cacau. Gól opět padl po rohu, ale tentokrát po efektní patičce. A nebyla poslední v tomto utkání.

Ve druhém poločase dokonal Stuttgart obrat. V 67. minutě se trefil nádhernou ranou Pavel Pardo. Radost domácích fanoušků ovšem netrvala dlouho. O tři minuty později vyrovnal Barry Ferguson po přihrávce Stevena Naismitha, který vystihl rozehrávku domácích. Stuttgart ovšem dál bojoval a v 85. minutě přišla velká chvíle útočníka Cipriana Marici, který nahradil v dnešním utkání Goméze. Marica napodobil svého spoluhráče a vstřelil gól patičkou. Ve zbytku času se už Rangers nezmohli na odpověď.

Stuttgart předvedl nervy drásající zápas se šťastným koncem a rozloučil se vítězně s domácími fanoušky. Rangers i přes prohru mají velkou šanci postoupit dál. V posledním utkání si to rozdají v přímém souboji s Lyonem.

Autor: Aleš Cahlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí VfB chtějí konečně bodovat a mají k tomu relativně dobrou příležitost. Až na vyjímky zatím opravdu Rangers ( a potažmo i další skotské kluby )na kontinentu nehrají jak by se slušelo. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedemeee Stuttgart!!!! Vyřiďte ty cápky ze Skotska, ať můžeme postoupiti my! Allez OL!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele