základní skupiny - skupina H, 2. kolo
02.10.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Arsenal zvítězil na hřišti Steauy

První poločas nabídl vyrovnanou partii, kdy obrana domácích nedovolovala londýnskému týmu vážnější šance. V druhém poločase už Arsenal díky Adebayorovi branku Steauy ohrožoval více, i přesto si musel hlídat zadní vrátka. Po spálené tutovce Iacoba však na druhé straně skóroval Van Persie a hráči Steauy odpadli. Série pěti zápasů neporazitelnosti s anglickými kluby na domácí půdě tak je minulostí.

Úvodní dvě šance patřily Valentinu Badeovi, který nejdříve hlavičkoval z penalty mimo, podruhé už gól vsítil, bohužel pro domácí z ofsajdu. Hned z protiútoku mohl skórovat Fabregas, ale ze šesti metrů přestřelil. Míč u nohou měli o něco častěji hosté, a tak se Dica nerozpakoval a z třiceti metrů Almuniu vystrašil skákavou střelou. Oba dva týmy pozorně bránily, větší šance tak přišla až tři minuty před přestávkou, když Flamini nechal střelou zpoza vápna vyniknout Zapatu, který reflexivním zákrokem vyrazil.

V druhé půli mohl otevřít skóre Adebayor, který hlavičkoval z hranice penalty a Zapata vyrazil akrobatickým zákrokem, ani nevěděl jak. Na druhé straně se pak podařilo Dicovi přelobovat Almuniu, ale Touré v pohodě odhlavičkoval. Po závaru před domácí brankou střílel ze slibné pozice Adebayor, v poslední chvíli mu do střely padl Baciua. V 71. minutě mohl dostat domácí do vedení Iacob, když po přesné přihrávce ukázal záda obráncům Arsenalu, ale branku neohrozil. A tak o pět minut později mohl Adebayorovy přihrávky využít Van Persie a střelou pod víko dostat hosty do vedení. Poslední šanci měl zřejmě nejlepší hráč zápasu Adebayor, ale střelou z otočky pouze lízl břevno.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Arsenal je ve skvělé formě, naopak Steaua, té se nedaří. Vychází mi dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Messiáš

Ten Arsenal už bude v televizi pořád ikdyby hráli s kýmkoliv

Reagovat
HOST*

Arsenal není v televizi

Reagovat
HOST*

je na čt 4

Reagovat
HOST*marthas

To je dobře...pořádnej fotbálek

Reagovat
HOST*Peko

Cakal som lepsi futbal. Ale Arsenalu to stacilo na vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

No bukurest hodne dobre presoval,a betonovala.

Hrajes tak jak ti souper dovoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze shrnuti

Rozhodci me pekne nastvali podle myho soudu klidne mohli hned zezacatku pisknout pentli na robina-mebylo to sice nic ostrýho ten zakrok,robin uz nemel mic pod kontrolou,ale ten rumun uklouzl a sundal ho zezadu.A v 16tce se ma jakejkoli faul piskat jako penalta.Pak nekolika zakroku volalo po zluty karte.A taky odpiskany ofsidy se mi moc nelibili,myslim ze MINIMALNE jednu situaci meli pustit,a to minimalne.

Fanousci steaui sou pekny hňupi.Piskat bezduvodne na soupere pri kazdym kontaktu s micem je fakt debilni.Hotova demence,takle se projevujou fakt nejvetsi tupci.V anglii by nam souperi tleskali.

Nekolikrat tam bylo nedorozumneni s hlinikem a obranci.Ale jinak celkove sme je k nicemu nepustili,mozna jedna dve strely z dalky a ten pokus o prehozeni hlinika ktery toure,jako spravny kápo,vyhlavickoval.

Jinak zase tu bylo hrozne moc nepresnosti obcas se mi zdalo ze je ty fanousci fakt znervoznili.

Neumime zahrat poradnej brejk.My ziskame mic a misto aby se podel lajny nekdo rozebeh do rozhozeny obrany tak my je nechame klidne sformovat a utocime do plnejch.Vim ze sme pravy anglicky gentlemani:-D,ale chvilema sem fakt nadaval.

Malo strilime-obcas mi to pripominalo minulou sezonu,protoze sme se to snazili dovist az do kuchyne coz je venku za stavu 0 fakt blbej napad.

Trenovat strelbu by meli vsichni i obranci.A Wenger by mel rvat-strilej,strilej a strilej.

Jinak celkem podareny utkani po takticky strance,jen mi chybelo vic golu,sanci a klidu na nasich kopackach.Pravda je to nebylo lehky souper dobre presoval a betonoval,ale todle mame prave prekonavat strelama zpoza 16tky na ktery sme meli prostor.

Fabregas az moc nezvykle chyboval,ale to se obcas stava,a ta golovka co me na zacatku jezis kdybyste me slyseli

Robin a Ade hrali skvele ale obcas by mohli byt trosku sobectejsi

Obrana bez problemu,ani nebyla moc proverovana-ale ukazuje se ze Senderos na to fakt ma a klidne muze Gallas odpocivatOstani sve kvality prokazujou dlouho.

Alex hral,snazil se ale dvakrat mel snaci vystrelit a pred nim nikdo a on este prihraval(proklinam toho jeho bejvalyho trenera co mu vstepoval aby jen nahraval).

Flamini-bez neho si letosni Gunners uz asi nedokazu predstavit-bojoval a drel.

Eboue-nic moc,ale nic ani nezkazil.Je na nem videt ze nehral,ale kvality rozhodne ma,ale typicky kridelnik to fakt neni.Arsene by moh to prasatko opravdu v lednu rozbit a koupit jedno dve kridla(A. Young,Pedersen,Downi ng).

No ja uz jdu spat,jen se vsem omlouvam sem to trochu stou dylkou prehnal.

Reagovat
HOST*Pavel

bylo to dobrý.ale Arsenal mel i kliku.Přál lsem to Arsenalu kuli Slavii.myslím si že vyhrajou liqu mistrú.

Reagovat
HOST*marthas

Mě naštval rozhodčí na konci prvního poločasu...nepíská se konec poločasu vždycky když je míč ve hře? A Arsenal tam měl kopat roh, aspoň myslím a když ne, tak to měl být odkop. Tohle není normální.

Reagovat
HOST*

si mel vsazeno asi jako ja vid 2 na polocas a ten debil piskne konec a ma byt roh taky sem nadaval

Reagovat
HOST*Devil

Super! Vsichni 4 Anglani musi postoupit!

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL !! nejlepsi tym na svete !! :D ale hraje nejhezci fotbal se musi uznat

Reagovat
HOST*devil

To se takhle neda rict! Ale dobri jsou to jo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele