základní skupiny - skupina F, 4. kolo
07.11.2007 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Řím uhrálo cenný bod na hřišti Sportingu

Sporting Lisabon a AS Řím se rozešly smírně. Na lisabonském stánku Estádio José Alvelade viděli diváci čtyři góly, avšak ani jeden z nich nebyl vítězný. AS Řím si díky bodu udrželo druhou postupovou pozici ve skupině F, Sporting zůstal třetí.

Římané doslova vlétli nebojácně do zápasu. Hned ve čtvrté minutě utkání se na okraji velkého vápna dostal ke střele pravý obránce Marco Cassetti a poslal svůj tým do vedení. Ovšem Sporting neotálel a brzy poskytl divákům na vyprodaném Estadio José Alvelade důvod k radosti. Brazilský gólman Doni vyběhl pro neškodný centr Marata Izmailova, ale do cesty se mu připletl stoper Phillipe Mexes a oba spoluhráči se srazili. Toho využil brazilský šutér Liedson, který se dostal k míči a vyrovnal. Ve 22. minutě tedy svítilo na světelné tabuli 1:1 a nerozhodný stav vydržel až do poločasové přestávky.

Po změně stran se opět ujali slova domácí. A znovu to byl Da Silva Liedson, který po spolupráci s Maratem Izmailovem hlavou rozvlnil síť Doniho brány. Ač se Řím snažil, stále se mu nedařilo dobýt bránu Tiaga. Hosté však měli mocného spojence. Byla jím štěstěna. Na samém konci utkání, kdy vše již spělo do vítězného konce v podání domácího Sportingu, srazil domácí do kolen chilský záložník římského AS David Pizzarro. Jeho dalekonosná rána byla smolně tečována stoperem Andersonem Polgou a bezmocný Tiago s tím již nic nezmohl.

Řím si tak odváží cenný bod z Lisabonu, který mu vzhledem k okolnostem dává velmi dobrou výchozí pozici do příštího utkání. Obere-li v příštím kole AS Řím Dynamo Kyjev o všechny tři body, tak se přidá k Manchesteru United a stane se druhým jistým postupujícím ze skupiny F.

Autor: Pavel Bartl / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No sporting má poslední šanci...ale asi to nevyjde

Reagovat
HOST*bary72

Pokud chce Sporting jít dál, musí vyhrát a navíc AS Roma venku v pohárech nikdy nic moc. Tip 2:2.

Reagovat
HOST*lenny

taky tipuju remizu...1:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*říman

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Doni v poslednej dobe nechyta velmi isto.....este ze ten vlastny gol co si dal rozhodcovia neuznali...uz by mal dostat sancu Curci

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, mel by dostat sanci Curci. Doni se uz parkrat vykravil v poslednich zapasech. Za bodik jinak spokojenost

Reagovat
HOST*CESKE FORUM AS ROMA

www.asroma.wz.cz

Reagovat
HOST*inzaghi

kurva, hulit hovno, ten gól na 2:2 byl trapnej a fakt mě nasrel-ticket do koše, to se nebudu bavit o regulerním gólu Sportingu, který nebyl uznám.merde AS

FORZA AC

Reagovat
Slejdy

nebrec prosimte ..

Reagovat
HOST*Devil

Kurva zese nefer vyhra AS Roma co . Melo to skoncit 3:2 Pro Sporting , ten balon byl tak 10 cm za brankovou carou a mozna i vic ! To se jim pak hraje podvodnikum fuuuj !!!

Reagovat
HOST*Devil

OPRAVA ne vyhra ale plichta ! Ale to je jedno Sportingu ten neuznanej gol asi posral postup !

Reagovat
Slejdy

co tu valis za podvodniky ?? skoc do zdi prosimte radsi

Reagovat
HOST*Devil

Normalne do zdi neskacu a ani s tim nehodlam zacit , ale jestli to tobe pomaha tak prosim ! Skac si jak chces ! Je to proste ubohy dostat gol a zaprit to . Golman to moc dobre vedel ! Proti podobnym situacim by bodla moznost , aby se rozhodci mohli podivat na zaznam ! Asi by se zadnej hrac nepriznal to je fakt ale skodi to fotbalu a Sporting mohl byt ted z body nekde jinde , kor v tak dulezitym spilu . Je to k

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí pískal faul na brankáře, takže gól nemohl být uznán. Jinak AS v Manchesteru taky prohrálo nezaslouženě. Takový je holt už fotbal...

Reagovat
HOST*inzaghi

Slejdy, do té zdi skoč radši ty, tvoje hlášky jsou trapas

Reagovat
Slejdy

any problem ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele