základní skupiny - skupina D, 2. kolo
03.10.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Šachtar vyhrál v Lisabonu a vede skupinu

Šachtar Doněck dokázal vyhrát na Benfice a se šesti body vede skupinu D, zatímco Benfiva je bez bodového zisku poslední. O výsledku rozhodl jediným gólem uzdravený playmaker Jádson na sklonku první půle. Domácí přitom hráli dobrý zápas a většinu prvního poločasu měli ve své režii.

Už po třech minutách otestoval hostujícího gólmana Pjatova Cristian Rodríguez. Dobře hrál především lisabonský Oscar Cardozo, vedl útoky svého týmu a zkoušel také střílet zdálky. Ale opravdové šance si Benfica nevypracovala. Ve 27. minutě střílel nad břevno domácí Angel di Maria. Doněck spoléhal na rychlé protiútoky, nejlepším z jeho hráčů byl zřejmě Fernandinho. Tak padl i první gól, když akci potáhl Fernandinho, pak byl u míče krajní bek Rat, který přihrál zpětně na Jádsona a ten ve 42. minutě zařídil Šachtaru vedení.

Do druhé půle vystřídal obránce Nelsona Nuno Gomez, ve snaze zužitkovat větší tlak Benfiky. Příležitost si ale vypracoval bývalý hráč Livorna v dresu hostí Lucarelli, když střílel z trestného kopu, ale Quim zasáhl dobře. Na větší šanci čekali domácí do 70. minuty. Hlavička Óscara Cardoza ale byla odvrácena na brankové čáře, ve své šanci neuspěl ani Katsouranis. Doněck hrál ale dobrý zápas a inteligentní hrou už Benfiku do žádné další šance nepustil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*

Jasná jednička!

Reagovat
HOST*

-doufam, že sis vsadil

Reagovat
HOST*michaelll

musí dnes benfika vyhrát doma.jakuž jsme slyšeli šachtor je silný jen doma 9 z 10 zápasu doma prohrál.benfika se dneska potřebuje chytnout.nuno gomez

Reagovat
HOST*bary72

Benfica je favorit, Š. Doněck sice není průměr, ale jede ven a tak tip 2:0.

Reagovat
HOST*bary72

Velké zklamání !!!

Reagovat
HOST*bistinko

rokov

Reagovat
HOST*bistinko

Nejaky som neskonsolidovany

Reagovat
HOST*bistinko

Šachťar napodoby Dinamo s pred par rovo

Reagovat
HOST*rokov

Reagovat
HOST*bistinko

rokov

Reagovat
HOST*Jardel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Šachťor je zdárnej příklad toho, že kdyby neměl žádný peníze, tak je v ryti, páč s ukrajincema by uhrál prdlajz.

Reagovat
HOST*bistinko

To iste by sa dalo povedat o Barce,Arsenale,Liverpoole a vlastne skoro o kazdom klube...

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nepochopil jak jsem to myslel, barcelona,liverpool atsd maji vlastní mládežnické základny, kde mají strašně moc talentů, kteří nikdy nedostanou šanci ale hráli by skvěle. Kdežto šachtor by s ukrajincema uhrál prdlaiz.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi piča.

Reagovat
HOST*

Šachtor je lepši klub.

Reagovat
HOST*max

Benfika má větší rozpočet naž šachtar doněck,tak zavři hubu prosím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele