základní skupiny - skupina E, 1. kolo
19.09.2007 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Rangers otočili zápas se Stuttgartem

Glasgowští Rangers nenapodobili městského rivala Celtic a v úvodním utkání si na své konto připsali tři body. Svěřenci Waltera Smithe se nenechali znepokojit úvodní brankou Maria Gomeze a brzy se jim podařilo otočit stav utkání ve svůj prospěch.

Domácí zaspali vstup do utkání a mohli být rádi, že po několika minutách neinkasovali. Hilbertův centr nejprve odvracel Cuellar, Cacauovi poté zkazil radost McGregor a další pokud Gomeze mířil těsně mimo. Až poté se ke slovu dostali také domácí a po střele Whittakera zachránil hosty Tasci. Ten si následně vybral slabší chvilku a po jeho krátké malé domů musel hosty zachraňovat Schafer. Hostující brankář měl s přibývajícími minutami stále více práce, proti hlavičce Fergusona ještě zasahovat nemusel, po ráně Darchevilla už ovšem své kvality prokázat musel.

Německý klub se po změně stran uchýlil k rychlým brejkům a tato strategie slavila úspěch. V 56. minutě odcentroval z levé strany Khedira, do jeho přihrávky vložil nohu kanonýr Gomez a rázem to bylo 0:1.

Inkasovaná branka domácí ještě více nabudila a brzy bylo vyrovnáno. V 62. minutě se k velkému sólu nadechl pravý obránce Hutton, který na hranici pokutového území přihrál Adamovi a jeho rána skončila přesně u levé tyče brány Schafera - 1:1.

Bod za remízu ovšem domácím nestačil, Rangers se i nadále tlačili dopředu a patnáct minut před koncem se dočkali další odměny. To v pokutovém území poslal Meira na zem Huttona a Darcheville se z nařízené penalty nemýlil - 2:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Důležitá výhra pro Jezdce, plný Ibrox Park je dotlačil ke třem bodům!!! Je to zatím předčasné, ale doufám v postup ze skupiny, Rangers na to letos neskromě mají!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele