základní skupiny - skupina G, 6. kolo
12.12.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter výhrou v Eindhovenu potvrdil svou suverenitu ve skupině

Julio Cruz jediným gólem utkání ukončil působení nizozemského klubu v letošním ročníku Ligy mistrů. PSV si zahraje Pohár UEFA, Inter postupuje z prvního místa a doplní jej Fenerbahce, které si výhrou nad CSKA pojistilo druhé postupové místo.

PSV nastupovalo do utkání s tím, že k jistotě postupu potřebuje vyhrát a doufat, že Fenerbahce nezíská v utkání s CSKA ani bod. Eindhoven nevstoupil do zápasu vůbec špatně a už v úvodních minutách si šanci vypracoval Čulina. Ani hosté nezůstali zkrátka a Suazo se dostal do první vážnější šance před brankou domácích. Pro domácí bohužel v 29. minutě červenou kartu dostal Mendez, který už jen faulem z nutnosti zastavil unikajícího Lazoviče. Těsně před koncem první půle ještě Lazovič prověřil brankaře Gomese. Chvíli poté rozhodčí odpískal konec prvního poločasu a s PSV to nevypadalo vůbec dobře.

Ve druhé půli Inter jasně kontroloval hru, hlavně Suazo s Cruzem dělali domácí obraně opravdu velké problémy. Domácím svitla naděje v 56. minutě, ale Farfánova střela z 25 metrů Julio Césara vůbec neohrozila. Naopak v 64. minutě již z několikáté gólové šance prosadil Cruz a Inter mohl slavit úvodní gól utkání. Suazo zatáhl míč po levé straně, namířil si to přímo na branku, udělal diváky hned ze dvou obránců a na malém vápně přihrál Cruzovi, který už jen do prázdné branky doťukl míč.

PSV se v deseti hrálo opravdu těžko a do šancí se prakticky vůbec nedostávalo. Naopak Solari mohl deset minut před koncem navýšit vedení na 2:0, jeho střela z hranice vápna však skončila pouze na tyčce. V závěru zápasu už k významnějšímu vzruchu nedošlo a Inter potvrdil první místo v tabulce, PSV jde pouze do poháru UEFA.

Autor: Vít Nohejl / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

PSV musi vyhrat , ale nevim nevim bude to hodne tezky .

Reagovat
smazaný uživatel

PSV moc chce, ale Inter je ve formě. Domácí to mají velmi těžké. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni prohra v lize PSV byla stejna jako prohra liverpoolu. uz mysli na nejdulezitejsi souboj podzimu.takze se tu nabizi varianta, ze byto mohlo dopadnout jako s liverpoolem. hraji doma, coz je velke plus. ovsem inter neni marseille. vedoucim tym italske ligy nenecha kuzi lacino. urcite neprohra domacich. bylo by krute kdyby se PSV podarilo vyhrat a pak stejne nepostoupilo kvuli vyhre fenerbahce, takze tipuju remizu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se tedy předvedl, letos je opravdu suverénní. Přeji mu, aby došel v LM co nejdál !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele