základní skupiny - skupina A, 3. kolo
24.10.2007 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille remizoval s Portem

Marseille a Porto potvrdily svou letošní neporazitelnost, na Stade Velodrome si rozdělily body a i nadále drží obě postupové příčky.

Vstup do utkání zvládli daleko lépe hosté a už po několika vteřinách pálil nad Assuncao. Jednoznačně největším smolařem úvodních minut byl Raul Meireles. Záložník portugalského klubu vyslal dvě velice nadějné střely, té první pomohl na tyč brankář Mandanda, který pak v 19. minutě mohl znovu poděkovat skvěle postavené brankové konstrukci. Olympique se do utkání dostával pomalu a první příležitost si vypracoval až ve 34. minutě, kdy Zendenův trestný kop vyrazil na roh brankář Helton.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a otěže zápasu třímali v rukou hosté. V první šanci druhého poločasu neuspěl Lopez, střídající Postiga pak sice rozvlnil síť, ovšem pouze z boku. V 70. minutě se opět připomněli domácí a k velké radosti přítomných diváků šli do vedení. Míč do ohně poslal Cisse, v souboji před bránou se pak díky svému důrazu prosadil Niang a šikovnou tečí překonal Heltona - 1:0.

Olympique si už už dělal zálusk na třetí výhru ve třetím utkání, vedení mu však příliš dlouho nevydrželo. V 79. minutě srazil Mandanda v pokutovém území unikajícího Lopeze, dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Na ty je v Portu Lucho Gonzalez, který i tentokráte zachoval pevné nervy a střelou k tyči zajistil svému týmu alespoň bod - 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

to akoze co ma byt si sa zle naveceral?? porto forever......kuva postiga mal dat dva goly chuj je to. a toto druhe bolo trapne....prestrelil branu z 5 metrov a vobec nebola tazka lopta...

Reagovat
HOST*bary72

Tady to svádí k remíze. Moc velké gólové hody to nebudou. Tip 1:1.

Reagovat
HOST*

docela borecek ne? to abych podle tebe sazel

Reagovat
HOST*

Nakopejte jim prdel frantikum

Reagovat
HOST*

achou takých šanci a stejně to nebyla výhra mích oblíbených...škoda mno snad příště stejně máme dost dobře nakročeno na postup,ale chce to z prvního místa

Reagovat
HOST*

a druhej besiktas a treti marseile a posledni .......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele