základní skupiny - skupina G, 4. kolo
07.11.2007 20:45 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Inter otočil zápas s CSKA a míří za postupem

Inter Milán zvítězil nad CSKA Moskva 4:2 a udržel si vedoucí příčku ve skupině G před Fenerbahce, které také vyhrálo nad PSV Eindhoven 2:0. Oba vítězné týmy jsou velmi blízko postupu ze skupiny do další fáze Ligy mistrů. CSKA Moskva je na posledním místě skupiny s jedním bodem a ve zbylých dvou utkáních bude bojovat alespoň o postup do jarních kol Poháru UEFA

Domácí dokázali otočit nepříznivý výsledek, který svítil na ukazateli skóre po půl hodině zápasu. První gól CSKA vsítil ve dvacáté minutě nádhernou střelou z dvaceti metrů brazilský hráč Jo, když si narazil s Vagnerem Love. Chvíli po obdrženém gólu se dostal do velké šance Ibrahimovič, ale jeho chvíle měla teprve přijít. Než se domácí stihli otřepat z prvního gólu, přišel další šok. Ve 31. minutě poslal Carvalho dlouhý míč za obranu na nabíhajícího Vagnera Love, který předvedl mimořádný kousek. Obešel dva protihráče a prudkou střelou nedal brankáři domácích žádnou šanci.

Domácí fanoušci ovšem dlouho nesmutnili, protože hned o minutu později Inter snížil na 1:2 po precizně zahraném přímém kopu Christiana Chivu, který našel Ibrahimoviče a ten se nemýlil. To ale nebylo vše. Za další dvě minuty vyrovnal Cambiasso po přihrávce Crespa. Do kabin šly týmy za nerozhodného stavu 2:2.

Po přestávce jako první opět zahrozil ruský tým, když měli šance Carvalho a Love. Své šance nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně. V 67. minutě Inter dokonal obrat, když se podruhé trefil Cambiasso. Zdecimovaný tým CSKA už nenašel sílu odpovědět. Účet utkání podtrhl v 75. minutě Ibrahimovič, který vsítil svůj druhý gól a přiblížil svůj tým k postupu do další fáze Ligy mistrů.

Inter předvedl domácím fanouškům nervy drásající zápas se šťastným koncem. Pro CSKA to musí být krutý výsledek, poté, co vedlo o dva góly. CSKA bude muset ještě velmi tvrdě bojovat o třetí místo ve skupině, které by mu zajistilo účast v jarní fázi Poháru UEFA. Interu stačí z posledních dvou zápasu jeden bod, který jej pošle do další fáze Ligy mistrů.

Autor: Aleš Cahlík / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas o ničem. Navíc bez Figáče. No ale CSKA asi po zítřku půjde do kytek

Reagovat
HOST*bary72

Bez debat za 1. Tip 3:1.

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
HOST*Posty

překvapení dnešního večera myslim že CSKA si prijeli pro body a taky si nejake odvezou

Reagovat
HOST*

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol zlatana... klobouk dolu

Reagovat
HOST*Inter

Jj,to byl dost dobrej gól.

Reagovat
HOST*

Nádherný zápas!!Klobouk dolu před oběma týmy.

Reagovat
HOST*

proc neda hernan gola?zase ibra

Reagovat
HOST*Inter

Hernan má ted' smůlu že mu to tam nepadá..Bohužel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele