základní skupiny - skupina F, 6. kolo
12.12.2007 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Řím se s Manchesterem rozešly smírně

V utkání mezi AS Roma a Manchesterem Utd. již o nic nešlo, oba celky si postup do další fáze Ligy mistrů zajistili již dříve. Hosty poslal do vedení Piqué, za domácí na konečných 1:1 vyrovnal Mancini.

Příležitost dostali hráči z lavičky, zejména u Manchesteru. Do jeho branky se postavil Kusczak, do obrany Simpson, Piqué, Evans a O'Shea, do zálohy zase Fletcher nebo Nani. Tým kapitánoval Wayne Rooney a obejevilo se vněm osm hráčů mladších 23 let. V domácí sestavě se objevili zase Ferrari, Portugalec Antunes či Barusso.

Manchester začal dobře, už v první minutě mířil nad Rooney. Řím odpověděl šancí z 11. minuty, kterou měl Totti. Ten dostal míč do sítě, ale byl odmáván ofsajd, v další akci Totti nedosáhl na centr Ferrariho. Na druhé straně zamířil opět nad Rooney. Domácí zpřesnili hru, pokus Antunese vyrazil Kusczak nad, gólman si poradil i s dalekonosnou střelou Pizzara.

Ve 26. minutě se vyznamenal domácí gólman Doni. Z pravé strany centroval Rooney, hlavičkoval O'Shea a Doni musel míč akrobaticky vytěsnit mimo tyče svojí branky. Pak nevyužili domácí velkou šanci. Zprava centroval Cicinho, ale volný Esposito hlavičkoval nepřesně. Stav se měnil v 34. minutě. Na Naniho roh si naskočil nekrytý Piqué a hlavou otevřel skóre.

Další možnost měli domácí. Tottiho střela bylo zblokována, Manciniho dorážka trefila jen břevno. Dokončit akci mohl ještě Esposito, ale poslal míč nad. Další minuty patřily Římanům. Po přihrávce Antunese chytil Kusczak šanci Manciniho.

Do druhé půle vystřídal v domácím dresu Taddeie De Rossi, ale první slovo měli hosté. Carrick tečoval rohový kop, ale jeho volní spoluhráči na zadní tyči nedokázali míč zblízka usměrnit do branky. Blízko vyrovnání byl Řím v 59. minutě, kdy skvěle pálil Barusso, ale jen těsně vedle Kusczakovy branky.

Domácí kouč Spalleti pak poslal na hřiště ještě Vučiniče s Giulym, ve snaze udělat něco s nepříznivým skóre. Manchester hrál na brejky, nepřesně střílel z voleje Eagles, stejně tak Carrick z dálky. Pak Ronney skvěle vysunul Sahu, ale proti němu vyběhl Doni a šanci chytil.

Z protiakce AS vyrovnalo. Mancini si zpracoval přihrávku směrem na střed a střelou k tyči nedal Kusczakovi šanci. Domácí ožili, tyč trefil Vučinič. V další šanci pálil mimo Guily, se střelami Antunese a De Rossiho si Kusczak poradil. V závěru mohly oba celky strhnout výhru na svou stranu. Hostující Nani pálil jen do Doniho, Vučinič nad.

Autor: Radek Nosil / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

Myslim ze tento zapas stratil sve kouzlo tim ze je uz vse rozhodle ! Na vic nej. hvezdy se budou asi setrit na lavicce a hrat budou spise nahradnici . Ale neni se cemu divit byla by skoda kdyby se nejaky klicovi hrac zbytecne zranil. Ale i pres to doufam ze Man.Utd. Priveze 3 body a muze se pisnit tim ze nestratil ani bod ve skupine !Glory Glory Man. United.....

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma doma neprohraje, Man Utd. budou v Římě poloviční. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme do Rima pro dobry vysledek a tim ukazat silu muzstva a suverenitu ve skup.

Sice nenastoupime v plne sile nebot o vikendu nas ceka velky zaps...ale prohrat urcite nejedem. Hraci z lavicky ukazi svoji kvalitu...

Tipovat nebudem...ale bod privezem.

Reagovat
smazaný uživatel

spis verim v neprohru domacich

Reagovat
Pharrell

jj taky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, AS moc chtěli.

Reagovat
Devil

Na to ze za Manchester nastoupili 2 hraci ze zakladni sestavy tak s AS plichta super .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele