semifinále - odvety
25.04.2006 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VILLARREAL - ARSENAL 0:0

Poprvé ve své historii postoupil Arsenal do finále Ligy mistrů, po těsném vítězství na Highbury totiž Kanonýři ubránili na španělské půdě remízu 0:0. Domácí Villarreal byl po celý zápas lepším týmem, ale nedokázal proměnit žádnou z mnoha šancí, navíc v samém závěru neproměnil Riquelme pokutový kop.

Oba celky se musely obejít bez jednoho důležitého hráče, Villarrealu chyběl distancovaný záložník Tacchinardi, hostům zraněný obránce Senderos.

Již po devíti minutách hry se ze hřiště poroučel zraněný Flamini, místo něj přišel Gaël Clichy. Villarreal svého soupeře zatlačil na vlastní polovinu, do vážnějších šancí se však španělský klub v počátečních minutách nedostával. Dvakrát se do slibné střelecké pozice dostal Franco, ale oba jeho pokusy mířily hodně mimo.

V 18. minutě z levé strany centroval do vápna Riquelme, míč zpracoval Senna a šikovně přistrčil dobíhajícímu Sorínovi, jeho střela však mířila pouze do náruče Lehmanna. Sedm minut před poločasovou přestávkou Javi Venta nebezpečně přihrával před bránu a nechybělo mnoho, aby Sorín dostal míč do sítě. Za další tři minuty z pravé strany centroval opět Javi Venta, Franco se zbavil dotírajících stoperů a nebezpečně hlavou zakončil, Lehmann však s velkou dávkou štěstí míč vyrazil.

V první půli jasně dominoval domácí tým, Arsenal ani jednou nevystřelil na domácí branku a trestuhodně spoléhal na defenzívu.

Krátce po zahájení druhého dějství mohli hosté opět inkasovat, když se k hlavičce dostal aktivní Franco, mířil ale těsně vedle. Kanonýři nevěděli kam dřív skočit, hráči "žluté ponorky" hráli s velkou chutí a neustálou kombinační hrou přiváděli obránce londýnského týmu až k šílenství, ovšem i přesto se do samotného zakončení dostával Villarreal spíše zřídka.

V 65. minutě chytrou přihrávkou Forlán poslal do šance Franca, ten ve vápně zpracoval míč a adresoval ho zpátky Forlánovi, který však zaváhal a odkrytou bránu hostů minul. Hosté se prakticky k ničemu nedostávali, Henry byl téměř neviditelný, ale i tak byl postup stále na straně Gunners. Villarreal se hodně snažil, rudá obrana byla ale skálopevná a všechny přihrávky a centry nekompromisně odkopávala.

Když už se zdálo, že se hostům hubený náskok podaří ubránit, přišla 88. minuta, kdy byl ve vápně Campbellem faulován José Mari a rozhodčí odpískal přísnou penaltu. Tu však Riquelme nasměroval přesně do míst, kam skákal Lehmann, a tak mohl argentinský středopolař hodně zpytovat svědomí. Ještě v nastaveném čase si Arsenal vypracoval jedinou šanc, utkání, když Henry utekl už trochu odevzdané domácí obraně, s jeho zakončením si však Barbosa poradil.

Villarreal byl postupu až překvapivě blízko, nabídnutou šanci však odtmítl, naopak hráči Arsenalu budou jistě zítra s napětím sledovat, kdo vyjde ze souboje Barcelona – AC Milán jako vítěz a kdo se tedy proti Kanonýrům představí v pařížském finále 17. května.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal postup, výsledkem 0:0, 0:1, 1:1

Reagovat
antimadrista

2:0

Reagovat
ronaldinho_10

1:0 a pak netipuju....

Reagovat
Marv

4:3

Reagovat
Marv

Vidim,ze sem se netrefil jenom o 7 golu

Reagovat
Shevchenko

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Mr.Jindros

Arsenal jim dá aspoň jednoho fíka a postoupí.

Reagovat
Shevchenko

Je to pravda že když skončí AFC v lize pátý a vyhraje LM že bude hrát LM na úkor Tottenhamu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jo...

Reagovat
HOST*

Jj, pujde na úkor těch ubožáků. Ale doufam, že stejně Arsík skončí čtvrtej, po tom, co Tottenham předved včera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal končí. 2-o Pro Villa.

Reagovat
HOST*

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal postoupí, ale lehké to nebude.

Reagovat
HOST*inzaghi

Snad to nebude pravda,že když Arsenal ligu mistrů vyhraje,že půjde na úkor Tottenhamu...Hotspur bych to přál,hrajou pěkně.Jen at' si jdou od 1.předkola jako Liverpool.To by byli pěkný svině,kdyby šli na úkor Hotspur jen at' si to vytrpěj svině Arsenálský

Reagovat
HOST*kofr

když vyhrajou,tak jdou na úkor Hotspur. Rozhodla o tom ,,vedení" premier legue...loni byl totiž liverpool na vyjímku..

Reagovat
HOST*T.Henry

Arsenal vyhraje T.Henry dá gola a je to doma!!Takže žádne pochybnosti o tom že Arsenal prohraje nemusí být ani zmínka

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

0:0alebo1:1

cista remizka

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych to přál Villarrealu, ale asi na to nemaj. V Londýně si moc nekopli, nebo spíše si snad ani nechtěli kopnout .

Moje tipy jsou 1:1 nebo 1:2

Reagovat
Marv

Bude to vyrovnany zapas.Villarreal taky na Interu nic nehral

a doma je sfouknul jako svicku...To byl paradni vykon!!!

Jestli tak budou hrat i dneska a daj treba nejakej gol nebo 2

tak myslim,ze by to uz nejak ukopat mohli.Vic to preju Arsenalu,ale je mi jedno,kdo postoupi,hlavne kdyz padne hodne golu a budou hrat pohlednej fotbal ne jako posledne, na to se totiz vubec nedalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 2:0 pro Villareal, už se nemůžu dočkat španělského finále

Reagovat
HOST*K1

Myslim si ze by mohl i Villareal prehrat Arsenal v dnesnim zapase ale na goly to skonci nerozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pharrell

1:1 a hotovo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatím se na ten fotbálek dá koukat. Žluťáci jsou o dost lepší. Jestli budou hrát takhle celej zápas, tak by se o postupu mohlo začít uvažovat.

GO VILLA GO

Reagovat
antimadrista

Arsenal se ukazuje jako klasickej tupej stereotipní (hra na jednoho muže) anglickej klub. Finále zvládnem levou zadní

Reagovat
Shevchenko

vy jo ????

Reagovat
PJ

Ještě mi prosimtě řekni - jakej jinej anglickej klub hraje jen na jednoho hráče? Abych byl v obraze...

Reagovat
antimadrista

Chelsea

Reagovat
PJ

A na kterýho?

Reagovat
HOST*Michal

Asi si myslí, že Mourinho běhá po trávníku a ostatní pouze sledují jak mu to jde.

Reagovat
antimadrista

Drogbu

Reagovat
PJ

Aha, tak proto má mnohem míň startů než Lampard, proto v dost zápasech nastupuje až jako náhradník, proto neni nejlepší střelec týmu i když je to útočník... Neřikam že neni pro Chelsea důležitej, to určitě je, ale řikat že Chelsea hraje jen na něj je pěkná blbost. To už můžeš taky říct že Barcelona hraje hlavně na Ronaldinha a myslim že by to byla menší blbost než v případě Drogby...

Reagovat
HOST*aleš

ta penalta, to bylo něco.Přísně písknutá, blbě kopnutá a s přehledem chycená.

Reagovat
Messiáš

do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Pak říkejte, že Chelsea hraje nejhorší podívanou. Takovouto ostudu anglickýmu fotbalu svojí hrou Chelsea nedělala. Když brnánila, tak se vždy aspoň snažila o brajky! Kdežto Arsenal? To radši hrajou na čas nebo si Ljunberg ustele na hřišti Je fajn, že má Anglie zástupce ve finále, ale pokud tam budou chtít zase dělat ostudu anglický lize, tak to bude akorát další trapas....

Reagovat
ronaldinho_10

Když si vzpomenu na Vás na Nou Campu třeba minulou sezónu, tak nevím, v čem je rozdíl. Vždyť jste taky jen čekali u svýho vápna. Sice většinu času o deseti, ale ono by to bylo podobný i v jedenácti. Jinak souhlasím, že Arsenal se dnes ukázal v dost bídným světle, co se týče hry. Ale dalo se to čekat, jde o vše, tak hrajou na postup a na ostatní věci kašlou. Pak z toho diváka bolí oči....

Reagovat
ronaldinho_10

Nečekal jsem, že budou nějak moc útočit, ale tohle? Buď Arsenal tahal čas nebo je Villareal obléhal jak v házený. Nic proti, ale pokud zítra postoupíme, tak na tohle se těším. S takovouhle pro nás není Arsenal soupeř....

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že Villarreal nevyhrál a nešlo se do prodloužení. Ponechám bez komentáře hodnocení nade mnou a zamyslím se nad jednou věcí a to sice penaltou, konkrétně její realizací. Riquelme má excelentní kopací techniku, proč nekope doprostředka nahoru? Už nevím kolik jsem letos viděl takhle blbě kopnutých penalt... Nikde není psáno, že by Villarreal dovedl utkání do vítězného konce. No, nic, tak španělsko-katalánské finále holt nebude. Jestli bude hrát Arsenalu stoperská dvojička jako dneska, tak to bude fičák.

Moc se mi líbil Senna, ještě by mohl zlepšit přihrávky na dálku, ale jinak fakt dobrej? Za kolik je?

Další věc je ten exík, co vběhl na hřiště a DOSTAL se až Henrymu, co kdyby měl nějakou zbraň a ne jen barcelonský dres a pod ním argentinský dres podporující Maradonu (ta čtrnáctka na dresu culos byla teda asi jeho...)?? Bezpečnost fakt na píču, doufám, že ten týpek dostal od bezpečáků někde v koutku pořádnou čočku... Argument, že stadiony nejsou vězení (Kyslík) neuznávám, vždyť by šlo v extrémním případě i o zdraví hráčů

A poslední poznámka: Kde je ta veverka z Highbury? Nepustili ji přes celnici?

Reagovat
ronaldinho_10

Přesně to jsem si říkal taky, ať to dá doprostřed....

A jinak, Henry je snad rychlý dost a utekl by sám, ne?

Reagovat
Xavi

Na fotbálek se rozhodně dalo koukat! škoda, že se Villarealu nepodařila vstřelit branka, kterou by si zasloužil, ovšem né z vymyšleného pokutového kopu. Musím se omluvit Lehmannovi, kterýho jsem vždycky považoval za slabinu, ale musím uznat, že teď (až na jeden odkop včera na tribunu) je fakt ve formě! Jinak Campbell katastrofa, jako vždy pomalý, neohrabaný a včera nebyl ani důrazný Nevím kdo ho může považovat za jednoho z nejlepších obránců Beru, že včera hrál po dlouhém zranění, ale on takhle hrává vždycky, až na ten důraz! Gilberto jasná červená! - to se rozhodčí musel dívat asi na druhou stranu, že to neviděl. Jinak Villareal šlapal celý, až na Franca, kterej v prvním poločase byl na vystřídání a až ve druhém střídal dobré momenty se špatnými. Vyzdvihl bych Ventu, Sennu, Riquelmeho! Prodloužení by bylo zaslouženější! Škoda!

Reagovat
HOST*Thomick

Kamarádi vaše názory mě drtí. Jsem fanda Arsenalu a to ,že stoperská dvojice a zejména campbell nehráli dobře, je logické, vzhledem k tomu, že spolu víc jak pul roku nehráli, kvůli absenci campbella. Je na vás zkrátka vidět komu fandíte, nebo koho nesnášíte!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s tou penaltou jsme si aky říkal. Navíc, když si snad hráč vybere dopředu stranu (kór s takovou kop technikou), tak to musí naprat) přesně k tyči či pod víko, ne to zahrát takhle.

A jak bys to udělal, udělat ploty kolem? Nebo strážníky se samopaly?

Reagovat
HOST*yarda

Rozhodně to zlepšit, provokatéři se dostali k Ronaldinhovi i k Henrymu, co kdyby měl fakt místo vlajky nebo dresu, zbraň, co projde detektorem?

Reagovat
antimadrista

Pokud by někdo chtěl někoho zranit, tak nepomůžou žádný opatření, nějakou tu cestu si vždycky najde.

Reagovat
HOST*yarda

To je teda dost průser, až to nějaký magor skutečně zkusí, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ale to stejné se může stát na ulici, a treninku, všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pokud je to exík, tak bude chtít, aby to vidělo i víc lidí a kde má lepší příležitost než na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ulici? Proč ne? V obchoďáku? Na parkovišti? Proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam u toho není tolik lidí, chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich tam dost a dost, navíc nejde jen oočité svědky, ale ať zabiješ hráče kdekli, bdueš známý do smrti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi ale neodpověděl na otázku...Jak to udělat? Protože jinak než mřížema to neuděláš...nebo vysoké ploty?

Reagovat
HOST*yarda

Víc pořadatelů? Lepší komunikace mezi nimi? Nebo je to taky divadlo pro diváky, když exíka složí těsně před hráčem, ke kterému dotyčný běží?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc pořadatelů...a to jako má pomoct? Porit 30 tisicíům diváků bude stát o padesát pořadatelů více než předtím, to bych byl vážěn zvědav...komunikace? a jak se to přečdstavuješ, že někdo vběhne na trávník a oni si začnou volat vysílačkama kdo ho má chytit?

Reagovat
PJ

Proti 30 tisícům diváků? A oni běhaji na hřiště všichni?

Čim víc pořadatelů bude, tim menší mezery budou mezi nima kolem hřiště a tim menší bude šance, že jim někdo proběhne, ne? Ale ty přece musíš nesouhlasit, ať yarda napíše cokoli, tak čemu se vlastně divim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to je gól, jksi vážně tak necháapvý, nebo to jenom děláš na důkaz podpory yardovi? Bavíme se přece o tom, aby se na ten trávník nedostali, ne o tom, co snima budou dělat, až tam "budou běhat všichni".

Místo lezení yardovi do prdele by ses možná mohl taky zkusit sá mazmyslet a došlo by ti, že pokud někdo bude chtít, tak se na ten trávník dostane, protoež není v možnostech pořadatelů uhlídat třicet tisíc lidí, aby ani jeden nevlezl na hřiště...Ale to chci po toěb asi moc, že?

Tak co teda ty ploty? Dejem tam nějaké ostnaté dráty, to je přece menohem lepší, než aby jende člověk vběhl v dresu na hřiště (ono nci jiného se zatím za několik posledních let nestalo, takže teorie o zbrani jsou stupidní).

Ses zas předved, jen co je pravda...

Reagovat
HOST*yarda

Zato ty ses vycajchnoval na jedničku, Kyslíku. Opět nepodložené řeči a výpady (PJ, stupidita ad zbraň), že radši nedržíš pusu... Až bude pak nějakej hráč ležet v krvi na trávníku, tak se budou všichni divit.

Reagovat
HOST*yarda

Možná by bylo řešení něco jako hodně zúžená atletická dráha, tedy prostor mezi hřištěm a diváky, kam by nikdo nesměl, ale to by bylo drahé jak svině a narušilo by to už postavené... A jinak ta komunikace mezi pořadateli se samozřejmě netýkala jenom toho řetězu kolem hřiště, to si doufám pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, to, co všichni fanoušci nejvíce na stadionech nenávidí bys tam tydal kvůli tomu, aby náhodou nevběhl nějaký fanoušek na hřiště a nezačal tam tančit...

a co tak zařídit osobní ochrank ukaždého hráče i v soukromí? Prostě fut kolem něho aby chodilo deset pořadatelů, pže to je úplně stejné, taky k němu můžou přiběhnout a zastřelit, proč ne...Se trochu zamysli...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, tak super no, to by chtělo tak zařídit i v golfu (tam nejvce, protože tam se můžou vyběhnoput kdy chcou), basketbale, v hokeji by měli být trestné lavice a střídačky zabetnovoané zevšech stran krom té k ledové ploše...a tak bych mohl pokračovat...se zamysli, ve sportu prosět kontatk s diváky je, dkyby nebyl, tak se ani nechodí na stadiony a může se dívat každý doma u televize.

Ach jo ach jo, co je tohle zse za blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

To plácáš, chlapečku, fotbal je nejoblíbenější sport, hráči největší hvězdy, a je na ně soustředěna největší pozornost, rozhodně v Evropě a Lat.Americe. Ono je to těžké, jak těmhle fanouškům zabránit vběhnout na hřiště, ale prostě to nebezpečí zranění hráče tu je, to nepopřeš, tak si odpusť vtipkování...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tím musí počítat, to je tak všude, no a co, že je nejoblbíenější? To jako proto, že golf není nejoblbíenější, tak šance na zranění není? NBA taky ne? Nejsou první na světě, tak jim nikdo neublíže?

Reagovat
smazaný uživatel

U fotbalu je ale kromě toho největší pravděpodobnost, je tam nejvíc diváků

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, když někdo nese zbraň, tak tam jde s jiným záměrem než se dívat na zápas. Tudíž je stejná arpvděpodobnost, že takový fanoušek bude v NBA a ve fotbale...

Reagovat
PJ

To neni pravda. Podle takový logiky by pak musela bejt stejná pravděpodobnost i třeba při šachách... Si vem že máš sto tisíc lidí a mezi nima je jeden magor se zbraní. Když na fotbal přijde 50 tisíc, tak je 50% šance, že tam ten magor bude. Na basket přijde 5 tisíc, šance na magora je 5%.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je síla...

Ano, je stejná šancei při šachách. Ten člověk se samopalem se nejde dívat na fotbal, on neí fanoušek. Prostě tam jde s odhodláním někoho zabít. A to už záleží natom, koho si vybere, jestli kasparova nebo ronaldinha...

Reagovat
PJ

Co je síla? Jedině to že to pořád nejsi schopnej pochopit. Já už ti to vysvětlovat nebudu, nemá to smysl... Zkus s nápadem zrušit bezpečnostní opatření zajít do nějakýho klubu, co ti na to asi tak řeknou...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, ať se to zruší, mně to přidje takhle akorát, nějaká ta ochranka by tam hlavně kvůlůi psychologii být měla, ale to je tak vše, ty tvé teorie, že na každých deset tisíc připadá jeden člvoěk se samopalem a tudíž jich bude ve fotbale více, to je síla..

Reagovat
PJ

Je to logický, což tobě asi nic neřiká...

Reagovat
PJ

A pořád si mi neodpověděl. Čim víc pořadatelů bude, tim menší mezery budou mezi nima kolem hřiště a tim menší bude šance, že jim někdo proběhne. Je to pravda nebo neni?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se ale nikdo nebaví, tímhle ti odpovídám i na otázku dole.

Když uděláme klece a dráty pod proudem, tak taky bdue meněší šance dostat se na hřiště. Osobně bych zázal vstup na stadion všem krom hráčů, funkcionářů a televizi. Však je televize, tak to nidko viědt přímo nemusí, takhle by se určitě jen tak něco nestalo...

Je to pravda nebo není?

Reagovat
PJ

"O tom se nikdo nebaví" - dobrá odpověďna otázku..

A ten tvuj nápad - jo je to pravda. Nepustit na stadión diváky by určitě problémy vyřešilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, stejně jako tam nacpat stovky pořadatelů.

proč bych ti měl odpovídat na zcestnou otázku? Já se tě teĎ taky neptám na něco, o čem se nehádáme. Ale jak říkám, ty jsi hend začal lézt do prdele yardovi a ani si pořádně nepochopil, o čem se hádáš...

Reagovat
PJ

Hmm takže když mam stejnej názor jako někdo jinej, tak mu tim lezu do prdele? Prober se...

Napsal jsem "víc pořadatelů" a ty jsi odpověděl "je to zbytečné". A když se pak zeptam, jestli náhodou víc pořadatelů neznamená menší šanci, že jim někdo proběhne na hřiště, tak je to podle tebe zcestná otázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je. Já se totiž nehádám o tom, jestli to pomůže a to ne, jak říkám, když bdue někdo někoho chtít zabít nebo zranit, udělá to tak jak tak a o párpoadatelů víc tomu nezabrání.

Ale o čem se hádám je to, že nemá cenu tadytomuhle takhle zabranovat. Prostě sport je atkový, je tam kontakt s diváky, podívejte se na premier league. Prostě tyhle zábrany se dělat nemají a ve většině sportů ani vůbec nedělají a oni ví proč.

Podívejte se třeba na oslavy titul uPrta teĎ o víkendu, nebo třeba tensita když jde z kurtu jak rozdává autogramy, basketbalsita co při koši hře spadne mezi diváky. Tiger woods když se blíží k poslední jamce, všichni diváci přiběhnou atd. atd.

Proboha jste normální, co vás to naejndou napadá všechen tenhle kontakt rušit, nasadit tisíce pořadatelů a podobně?

se zbrechejte...

Reagovat
PJ

Jo v tomhle máš pravdu. Kontakt s divákama k tomu patří. Ale jakmile se na stadiónu cokoli stane, kdo za to může? Nedostatečná pořadatelská služba. To je fakt, se kterym nic neuděláš... A až tam fakt někdo vběhne třeba s kudlou a někomu něco udělá, co řekneš potom? Vzpomeň na Selešovou, než řekneš, že se nic takovýho nikdy nestalo a nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsme nidky neřekl, že se nic takovéo nestalo, právě kvůli ní jsem říkal "v poslední době".

To se ale holt nedá nic dělat, s tím hráči trošku musí počítat, stejně jak když jdou nakoupit, to taky ví, že kolem sebe nemají 100 lidí (jsou vyjímky s ochrankami) a že se k nim může kdokoli dostat. Já v tom prostě nevidím logiku. Kdžy to ten vrah nedokáže na stadionu (jakože když bdue chtít, tak to dokáže), tak si počká až půjde hráč třeba do kina...

Reagovat
PJ

Nojo, ale to, že "se to může stát i mimo stadión" přece neni důvod nesnažit se tomu právě na tom stadiónu zabránit... Na 100% ochránit se to samozřejmě ani na tom stadiónu nedá, ale když je pořádná bezpečnostní služba, tak se případný riziko dá rozhodně snížit...

Reagovat
smazaný uživatel

No a mně to jako důvod přijde. To stejné můžu říct o prodavačce v samoobsluze, ež by klolem sebe měla mít třicet liduí ochranky, o každém člověku na světě v každém zaměstnání...Prostě existuej mezilidský kontakt a kor ve sportu. S takovou by se taky mohlo udělat, že nikdo by se nesměl k nikomu přiblížit na dva metry, protože se přece může někou ublížit...

Reagovat
PJ

Zase to vyháníš do extrémů..

Reagovat
PJ

Reagovat
PJ

Bože ty si magor, fakt škoda mluvit... Takže podle tvý logiky vlastně pořadatelé nejsou potřeba, veškerá bezpečnost je taky k ničemu, protože se to vlastně nedá uhlídat...

Napíšu ti to ještě jednou, třeba už to pochopíš. Když bude víc pořadatelů, budou mezi nima kolem hřiště menší mezery a bude menší šance, že jim tam někdo proběhne. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zbytečné. Když budou chtít (a jakože někdo se samopalem ( ) asi chtít bude), tak se tam prostě dostane. Do teĎ se nic takového nestal, když budou chtít, vytipujou si ho na ulici a zabijou ho přímo tam, nechápu, co řešíte. Čeh ose vlastně bojíte? Že někdo vběhen na trávník a zabije/zraní hráče? V tom případě to ale chce ochranku i mimo hřiště, aspoň deset pořadatelů...

Zvláštní, že se nic už dlouho nestalo...ale fajn, nacpěte si tam 2 000 pořadatelů, nejlépe s brokovnicema, diváky bych dal do klece a bylo by. Pak by hráč vyšel nakoupit a někdo by ho zastřelil. Super yardo, prodloužil si mu život o hodinu. A PJ valstně taky, pže bez jehovlezprdelkování by to neprošlo.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, se samopalem se samozřejmě na stadion dostane, běž se zchladit do Beskyd Opět se chováš eklekticky, tedy vybereš si, co se ti hodí... A když má někdo stejný názor jako já, tak je hned vlezdoprdelka, geniální úvaha... V tom případě takový Antimadrista v tvý prdeli už i bydlí

Reagovat
smazaný uživatel

Samopal byla ironie...btw., říká ti to něco?

Nejde jen o to, jak "souhlasí" s tvým názorem, ale jeho řeči okolo, přičemž dje hned vidět, že ani neví, o čem se vlastně hádá, nemá tvůj/svůj názor jak podpořit...

Reagovat
PJ

Že nevim o čem se hádam? A na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si se shodil, aspoň to přiznej, kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

on nepochopí ironii a já se shodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ovšem nemluvil tentokrát o samopalu, ale o tom, že PJ nechápe, o čem se hádáme. Klasický případ tvého povyšování, které tak rád vyčítáš ostatním (hlavně mě). Tak pak, kdo nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom příapdě ty neumíš číst, protože jsem Pjovi na otázku odpvoěděl nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je ironie obecná a pak ta tvoje, třeba ironizování na téma Hitler, ale tomu já neříkám ironie, tolik k terminologii.

Reagovat
smazaný uživatel

No však říkám, že máš s tím chápáním trochu problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jako nestranny fanda som fandil Villarrealu aby vsietil gol a videli sme predlzenie..bohuzial sa tak nestalo a o5 sa potvrdilo to ze v penaltach v ktorych ide o vsetko tieto NAJ hviezdy zlyhavaju.Mal to ist kopnut napr. Qiqo Alvarez a este by sa hralo

Inac ponorka si zasluzula vyhrat,..mala ovela viac sanci,Arsenal sa na nic nezmohol akurat pri konci jedna Henryho strela..

ale uz je ponorka potopena..uprimnu sustrast.

FORZA MILAN!

Reagovat
sansiro

Ten fotbal, co to jako bylo? Kde jsou ti fandové angl. mužstev? Všichni kritzovali italské týmy, jak hrají na defenzívu ve vyřazovákách a ten Arsenal dělá jako co? A navíc to už dělá celá Evropa. Liverpool to minulý rok taky probránil až do finále!!! Proč to ve studiu Svěcený s Čapkem nekritizuje, tak jako to tam dělali dlouhá léta o italech. Ale vždy když hraje AC tak jsou kecy o zabezpečné obraně a přitom to byly většinou gólové hody. Ten Arsenal bych zrušil, jsou to chudáci, nemají ve finále co dělat.

A ta pencle Nechápu jak může někdo takovým způsobem ovlivňovat SF LM. Fakt ne.

Reagovat
ronaldinho_10

Tohle ale nebyla zabezpečëná obrana, to byl zabezpečený celý tým

Reagovat
HOST*PUYOL

Arsenal je nastasnejsi tim na svete.Sice ta 11-ka nemala byt,ale o to nejde.

Ked si zoberieme zreb,tak nikoho silneho nedostali,ved najprv mali v skupine SPARTU

THUN

AJAX-to bola najlahsia skupina vsech dob.A dalej opat.Krizov zmietany Juve,kt.musia rozhodcovia vzdy nastavovat 10 min,aby remizovali u 17-teho......

REAL,to iste.Vyhra doma s Malagou dokumentuje ich silu D:

Villarreal bol z nich najlepsi.

Arsenal mal dnes dost stastia,uuuuplne nic nehrali,nato sa neda pozerat,nech je vo finale ktokolvek,ci uz FCB,alebo ACM,dufam,ze hraci Arsenalu budu plakat.Na branu vystrelili az v 92.min-Henry.-Dnes sa ukazali...

Inak v tejto faze sa uz hra na ukor krasy.Ak si niekto mysli,ze FCB bude hrat zajtra superofenzivu,myli sa.Zapas to bude podobny,ako s CFC.A dufam,ze do finale postupime a neskor LM vyhrame-bolo by to super

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale víš co bylo nejvíc trapný? Jak před tejdnem všichni z Arsenalu nadávali do TV, jak tam na konci Villareal jenom zdržoval a že tak se nehraje. Ono teda válení se na zemi je ještě trochu horší než betonování, ale z obou věcí slzí oči...

Reagovat
HOST*fairplay

Ten kdo na to má může pořád útočit,ale my(myšleno Arsenal) by jsme se s tímhle asi daleko nedostali,srovnej například kádr s Barcelonou atd.Mimochodem proč by se měli vrhat do útočných výpadů,když měli nahráno-to by vedlo jedině k tomu,že by jsme rychle inkasovali.Už jsem viděl plno takových zápasů kde se takhle hrálo,takže některou "kritiku" nechápu. GO ARSENAL WINNER

Uvidíme co zahraje Barcelona a ACM

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Puyole, ty mě vždycky pobavíš, výhra nad Málagou OK, co ještě třeba zmínit remízu u vás Vybíráš si, co se ti hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, remizovali jste u nás, tak jste snad stejně dobří jak my.

Reagovat
HOST*yarda

Konečně to někdo uznal Letos jste Málaze nedali góla, takže na tom něco bude...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, neadl isjem gól tragické Málaze, remizovali s podprůměrným Realem Madrid a přesto jsm první...

Reagovat
HOST*yarda

A řekni, že na tom je všechno v pořádku

Reagovat
HOST*Thomick

Tak chlape nadrženej. Arsenal sice nehrál dobře ale můžou si za to sami, kopyta. Když nedaj 4 stoprocentní šance z toho dokonce penaltu tak promin ale co chtěj víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No to zas bylo, Villareal se mi líbil, postup si i přes bídné první kolo zasloužil, Arsenal hrůza.

Srandovní byl Čapek, jeho "Rohový kop zahrává Reyes...hmmmmmmmmmmm" už je klasika, stejně jako trochu pofiderní výslovnost "Kembel odehrál poslední ligovýzápas s parmousem." Dále mě zujala "hanebná" přihrávka na Henryho...

No já vím, že by se nemělo hodnotit podle jednopho zápasu a ono to tak taky není, ale tenhle zápas mi potvrdil jedno (dvě): Je známo,. ež forlan letos dává málo golů, tka jsme si říkal, že třeba mu to tam jen nepadá a hraje dobře. Na Arsenalu hrál příšerně, tak jsem si říkal, že to se mu jen nevedlo ,ale i včera to byla bída, takže NE! Henryho taky ne...

Reagovat
HOST*fairplay

V první zápase se zas bránil Villarreal a připadalo mi to stejný jak ted hrál Arsenal

Reagovat
HOST*

Kdyby existovala fotbalová spravedlnost tak by do finále postoupil Villareal. Na Arsenalu nehrál zdaleka tak tragicky jako Arsenal včera. Villareal včera zahrál výborný fotbal a dokázal si vytvořit velké množství šancí, kdy Lehmann odolával jen s vypětím všech sil a hlavně měl štěstí. Fantastický zápas odehrál Franco, byl to jeho zápas a chyběl mu opravdu kousek ke golu. Obávám se že Arsenal nebude Barce ve finále LM důstojným soupeřem, ale doufám že se mýlím. A k Riquelmemu, myslím že nikdo z nás si nedovede představit pod jakým byl tlakem, moc dobře si uvědomoval, že je to jedna z jeho posledních šancí postoupit do finále LM, nelze očekávat že Villareal bude hrát semifinále každý rok....

Reagovat
HOST*aleš

Arsenal hrál zhruba to co hrát měl,snad neměl být tak stažený na své půlce, jako většinu zápasu, ale měl hrát ve středu hřiště. Řěči o fotbalové nespravedlnosti jsou nesmysl, Villa dostala tu penaltu jako od ježíška a Riquelme to zahodil, takže co.Hrálo se o postup do finále LM, a ne na krásu.Výsledek a postup se zrodil v normální hrací době, a ne v nějakým nekonečným nastavení nebo penaltou-nepenaltou- jak se to povedlo málem Ville. Franco góly nedal ne proto, že by šlo o štěstí nebo neštěstí, aleprostě to nestřelil dobře(jinak by dal gól), a Lehman stál tam, kde měl stát. Henry možná neměl den, to je celé, jen hrál a neexceloval, jak jsou všichni u něj zvyklí, včetně komentátorů ČT. Villa hrál efektněji, Arsenal efektivněji.

Reagovat
HOST*bruce

pro upřesnění, Zbrojovka není zrovna typický zástupce ostrovního fotbalu, nějaké anglány tam najdeš maximálně mezi provozními zaměstnanci - a to ještě kdoví jestli, bo..

Osama ooohhh,

Osama ooohhh

He comes from the Taliban

He is an Arsenal fan

There’s only one Arsene Wenger

only one Arsene Wenger

With a packet of sweets and a cheeky smile

Wenger is a fucking paedophile

Who likes little boys?

Who likes little boys?

Arsene Wenger,

Arsene Wenger

He likes little boys

Kurva ta Zbrojovka mně fakt sere....

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se to jenom mě nebo Riquelme u té penalty opravdu vypadal jako by šel na smrt.Podle jeho výrazu jsem tipoval,že nedá a on nedal.Myslím si,že i když je hráč největší hvězda týmu,tak není ostuda říct,že to kopat nechci a nechat to na někom,kdo si věří víc.Podobná příležitost se pro Villareal asi hned tak nevyskytne a je škoda,že to končí takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď uvidíme, jestli si yarda stojím za tím, co řekne, nebo jen plácá, co ho napadne...

Reagovat
HOST*yarda

Riquelme je tradiční exekutor penalt za Villarreal, největší hvězda týmu a profesionál, který s něčím takovým, jako penalta v poslední minutě musí počítat. Kopací techniku má skvělou, proto nechápu, proč to dal, jak to dal. Tečka.

Nesnaž se mi nachytat na slívách, Kyslíku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se tě snažil nachytat, tak to tady nenapíšu a počkám, až to pomine a pak ti to připomenu, žes na to nereagoval...

Každopádně jsi neměl reagovat na mě ale na toho nademnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím Arsenal

Reagovat
HOST*yarda

OK, bylo to na oba, tak jsem to dal pod tebe, spokojen. A navíc, on má názor, já mám názor, tak proč bych ho měl hned tupit, když si ho může přečíst nahoře?

Reagovat
HOST*yarda

...spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla narážka na Etooa a to si asi nepřečte...

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o je i tradiční exekutor penalt za Kamerun? To fakt nevím, ale Riquelme je nej hráč Villarrealu a kope i penalty, takže?

Tehdy v té kvalifikaci ale jít kopat Eto´o měl, aby ukázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fakt nechápeš?

On tvrdí, že neznamená, že když je někdo největší hvězda, tak že má jít kopat penalty. A ty zas. ež Etoo je hjvězda, tak kopat penaltu jít musí...

A já ti to tu naznačím a ty to necháepš a arguemntuješ tím, že Etoo není tradiční exekutor.

Reagovat
smazaný uživatel

Se svou posedlostí neustále mi něco (a zřejmě i sobě) dokazovat, neumíš rozlišovat. Chápu až moc dobře, že chceš opět rýt. Riquelme kope penalty pořád a zároveň je nejlepší hráč. Není důvod, proč by neměl kopat neměl. Eto´o je nejlepší hráč Kamerunu a penalty vždycky nekope. Ale právě v tom nejdůležitějším utkání ji kopat prostě měl, nikoli musel, jak sis vtipně dosadil. Prostě to chápu trochu jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokdu to chápeš trochu jinak, tak si se měl ozvat a říci svůj názor "italovi", ale asi si tím až tak jistý nejseš, když ses za něj ani nepostavuil...

Reagovat
smazaný uživatel

Může si ho přece přečíst tady a já jsem svoje řekl, tak se pořád nesnaž rozdmýchávat konflikty, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekls až na mé upozornění, ale to je fuk, potvrdi lsi to, že si az svými názory nestojíš a žes to řekl s tím Etooem jen proto, abys dělal dusno...

A pak kdo vytváří konflikty, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem, co si myslím, ty neumíš, chlapečku, rozlišovat a jak se ti šáhne na Eto´a, tak se můžeš posrat. Byl to můj názor, toť vše, takže se třeba poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor, že si ho aji dokážeš hájit, že? Nebo že ho řekneš jen v příapdě barcy, že? A pak kdo vyhledává kofklikty...

Reagovat
HOST*yarda

Ve všech případech, nemůžu za to, že se tady bavíme téměř výhradně jen o dvou klubech, to se pak ten výběr dost zužuje

Reagovat
HOST*yarda

A Eto´a si v tomhle threadu zmínil první ty, pane rozdmýchávači

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když byla možnost, tak jsi mlčel, což znamená, že jsi neměl na co narážet, tak jsi držel hubu, to znamená, že s tím Etooem to byla jen čistá prokovace...jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná provokace, to je tvůj problém, že každý můj názor považuješ za provokaci. Měl by to ospravedlnit Ital, protože jsem si jist, že on se chtěl zmiňovat pouze Riquelmeho, což ty si promptně rozšířil na Eto´a, aby ses měl zas o co hádat. Smutné, ty bez těch konfliktů asi fakt žít nemůžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyb to byl tvůj názor a tedy to enbyla provokace, reagoval bys podobně na Itala a nereagoval a žpo mém připomenutí...

Reagovat
smazaný uživatel

A co se zeptat přímo Itala, jak to myslel, co? To tě nenapadlo? Jinak viz výše, nebudu se opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se ho ptát? On něco napsal a z toho je naprosto jasné, co myslel, na co se o jako chce ptát? Ty prostě napíšeš něco jen tehdy, podu máš ožnsot se psutit s někým do hádky, jinak bys to napsal i tady a ne jen k etoovi...

Reagovat
HOST*

arsenal hral uplny hovno ,jestli tak bude hrat i ve finale tak dostane klepec od barcy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pharrell

cemu se smejes,jen jses uboha zasrana krysa ktery fandi tymu,kterymu napadity ofenzivni fotbal nic nerika!!

Reagovat
HOST*

arsenal, to je klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem taky přál vic Villarrealua, ale Arsenál bych zas tak neodsuzoval on dal prostě v Londyně gól a to mu stačilo, hlavni byl teď pro něho postup a ne nazory fanoušku, dovedu si představit, že kdyby byl v podobné situaci např. Mlán, hrál by uplně sténě, no a uvidime co dneska Barcelona eši náhodó nebude taky tak trochu betonovat.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal se hodlá rvát i nadále o poháry (zbývá mu možná tak Intertoto, ale i tak) a hodlá dost posilovat.

Chce přivést Pirese, Nihata, prodloužit s Tacchinardim a dále jednoho obránce, brankáře a pravého záložníka.

Pernía (Getafe) má španělskou národnost a může hrát na MS.

A vtip na závěr: Real má prý zájem o Cannavara

Reagovat
HOST*Fugas

pořád nemůžu zamomenout jak si mi tu tvrdil že nou camp je best, atmosféra je neuvěřitelná a další pohádky - na chelsafc odpovídá svěcený na otázky ohledně Chelsea ( i PL) - jedna otázka zní: Komentujete rád zápasy Chelsea????? ODPOVĚĎ:

Obecně komentuju rád zápasy v Anglii, je tam nejlepší atmosféra a ani stotisícový Nou Camp se anglickým stadiónům nevyrovná. =)

PL rulezzzzzzzzzz

Reagovat
HOST*

no zrovna stadiónek u říčky stanford je ubohá ruská krychle..

Reagovat
Marv

Nelhorsi je Cesko

Reagovat
Xavi

No Svěcený je dost zaslepený, jako bouhužel všichni komentátoři, až na Bosáka a velký fanda anglického fotbalu...

Reagovat
PJ

Aha, takže komu se líbí anglickej fotbal, ten je zaslepenej? Zajímavej názor...

Reagovat
Xavi

Tak jsem to nemyslel! Spíš tak, že komentátor v televizi by měl být nestranný, ale to bohužel u nás neplatí. Samozřejmě, že každý je přiznivcem toho svého stylu, to já nikomu neberu, ale když sednu k bedně, tak chci slyšet nestranný komentář a né, že komentátor fandí tomu nebo tam tomu. To je přece neprofesionální.

Reagovat
PJ

Nojo, jenže co to znamená nestranný? V případě atmosféry na stadiónu? Na to objektivní pohled neexistuje, jen subjektivní. Ty máš nějakej, komentátor má jinej. Kdybys to komentoval ty, tak to z tvýho pohledu bude lepší ve Španělsku a všichni komu se líbí anglickej styl budou řikat, že nejsi nestrannej... S tim nic neuděláš

Reagovat
Xavi

V případě atmosféry na stadionu má samozřejmě právo na vyjádření svého názoru, tím spíš, že tam má možnost přímo sedět. Myslel jsem spíš náklonnost k anglickým týmům. Je naprosto neprofesionální říkat, že fandím Arsenalu atd Pak to komentování podle toho taky vypadá. Vím že je to strašně těžké být nestranný, když budu mluvit sám za sebe, tak si myslím, že bych to určitě nezvládl, možná postupem času, ale já taky nekomentuju televizní přenosy. Proto obdivuju Bosáka jak si dokáže držet odstup. Neopak ťakový Čapek když tam má Juve (Nedvěda), Chelsea (Čecha) a podobně tak se prostě neudrží a když vezmu na vědomí jeho věk a zkušenosti, tak jen kroutím hlavou.

Reagovat
HOST*JOHN TERRY

Myslím si že kdyby Barca neměla Ronaldinha tak je totálně v prdeli a byla by někde tam jak byla za dob posledni sezony Patricka Kluiverta v Barceloně....Další příklad nemít Arsenal Henryho tak je nejspíš taky totálně v prdeli...Aby týmy sázeli na jednoho jediného klíčového hráče není moc dobrá taktika podle mě by bylo lepší hru rozvrhnout na více hráčů...Podívejte se třeba na takové zápasy kdy Barca hrála v Primera Division bez Ronaldinha měla obrovské problémy s útočnou fází hry a to si ti lidi tady musí uvědomit...Nevím proč všichni opjevujou Arsenal když má podle mě jen takouvou formu na zakončení sezony...Doufám že jim dá Barca pěkně na frak ve Finále...Jsem sice fanouškem Anglického fotbalu ale to co poslední dobou předvádějí mužstva na špici premier league to se mi upřímně hnusí...Osobně jsem fanouškem Chelsea a chtěl bych aby Mourinho vypadl z Blues určitě by to jejich hře pomohlo...A ne nakupovat každou sezony špílmachry z jiných mužstvech kteří v Chelsea zakrní a pak se nechytnou...To samé bych mohl říci o Manchesteru United SIR Alex Ferguson by měl změnit systém hry která je za posledních 20. let velmi okoukaný dokonce stereotypní...Nebo lépe by měl Ferguson odejít a užívat si důchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Thomick

Odpust si ty výrazy . Nemít Arsenal Henryho, tak někoho koupí . Ty si vážně naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se měli všichni hráči žluťásků postavit do fronty a jeden po druhým by měl Riquelmemu nakopat řiť .

Mužstvo celej zápas dře a on pak odflákne v poslední minutě pentli . Takhle špatně komnutá pentle se jen tak nevidí ...

PS: a to nemluvím o tom, že asi ani neměla být ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
Xavi

Chtěl bych vidět tebe!

Reagovat
HOST*fairplay

Jestli by neměli nakopat spíš tebe

Reagovat
Marv

Bez Riquelmeho by se semifinale nedostali

Reagovat
antimadrista

Však ono ho to mrzí..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele