základní skupiny - skupina F, 1. kolo
13.09.2005 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Real Madrid 3:0

Lyon přivítal Real a nedaroval mu vůbec nic. Hosté se brankově neprosadili, zvláště když jim pro trest chyběl elitní kanonýr Ronaldo. Bílý balet přitom začal aktivně, po faulu na Robinha střílel Beckham z trestného kopu těsně vedle. Zahřmělo na druhé straně, když Salgado zahrál ve výskoku rukou a Juninho se postavil k trestnému kopu. Carew ho lehce přizvedl a Casillas už nestačil zabránit míči v cestě do sítě.

Real odpověděl dělovkou Roberto Carlose, kterou jeden z hráčů ztečoval na tyč, od ní se míč od Coupeta odrazil k Raúlovi, ale ani ten francouzského gólmana neprostřelil. Lyon byl efektivnější, k dalšímu trestňáku se postavil Juninho, Casillas míč dlouho neviděl a ten zapadl přesně k tyči a stadion vybuchl nadšením podruhé.

Aby toho nebylo málo, po rychlé kombinaci a zpětné přihrávce na velké vápno přidal třetí gól Wiltord. Real byl v krizi, po faulu Salgada na Juninha mohl sám postižený přidat další branku, ale Casillas jeho penaltu vyrazil a částečně si vylepšil pověst. V útoku Realu běhal Robinho, ale na jeho střílený centr Beckham jen těsně nedosáhl.

V druhé půli, i když Real vysunul Baptistu na hrot, si Lyon výsledek pohlídal. Coupet musel zasahovat proti pumelici Roberto Carlose, kterou raději vyrazil podle volejbalového vzoru, střela Raúla branku minula. Casillase provětral přízemní střelou Juninho.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (327)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele