semifinále - 1. zápasy
19.04.2006 20:45 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Highbury, Londýn

Reportáž

ARSENAL - VILLARREAL 1:0 (1:0)

Arsenal na Highbury porazil nejtěsnějším možným výsledkem Villareal a je blízko svému největšímu úspěchu v Lize mistrů. Obraz hry byl po většinu zápasu stejný, domácí neustále tlačili na hostující obranu a vytvářeli si mnoho slibných šancí, španělský klub spíše spoléhal na protiútoky a možné chyby v defenzívě Kanonýrů.

Poslední utkání evropského poháru na stařičkém stadióny Highbury sliboval duel, který byl s nadsázkou některými označován jako souboj evropského a jihoamerického fotbalu, a to proto, že barvy Villarealu hájí hned osm hráčů z Jižní Ameriky.

Zápas začali podle očekávání domácí, ve 4. minutě se po standardní situaci dostal ve skrumáži těl k míči Toure a hned zakončil, střela však skončila mimo. Ve 12. minutě Henry vstřelil první gól utkání, ten však nebyl uznán pro ofsajdové postavení francouzského útočníka. O několik minut později se hra musela přerušit z kuriózního důvodu - na hrací plochu si totiž našla cestu zbloudilá veverka, která ale naštěstí po chvíli zmizela v útrobách tribun.

Hned po krátkém přerušení se do šance dostal domácí Ljungberg, z velkého úhlu však mířil jen do boční sítě. Ve 24. minutě se poprvé připomněli i hráči Villarealu, když Riquelme z přímého kopu tvrdou střelou otestoval pozornost Lehmanna. Hned z protiútoku zahrozil Pires, jeho střela placírkou mířila mimo.

Arsenal hrozil zejména ze standardních situací, ve 34. minutě mohl po rohovém kopu nasměrovat míč do brány Gilberto, hostující obrana ale z vypětím všech sil odvrátila na další roh. Ve 42. minutě už se ale domácí mohli radovat z vedení – Henry pěknou přihrávkou vysunul Hleba, ten před brankou našel Toureho a obránce Pobřeží Slonoviny ve skluzu vstřelil jeden ze svých nejdůležitějších gólů kariéry. Ještě do poločasu mohli hosté srovnat, Riquelmeho dělovka z přímého kopu však opět mířila do míst, kde stál Lehmann.

Ve druhém poločase Arsenal svůj tlak ještě zvýraznil. V 57. minutě mohl Henry zvýšit na 2:0, přihrávka od Toureho však postrádala větší přesnost, a tak kapitán Arsenalu ve složité pozici nemohl zakončit natolik důrazně, aby míč skončil v síti hostů. O deset minut později měl největší šanci Villarealu ve druhém poločase Senna, jeho střelu z dálky však Lehmann zlikvidoval.

Arsenal se tlačil v závěru do zakončení, další branku se mu vstřelit nepodařilo, ale i přesto mohli být domácí příznivci spokojení, výsledek 1:0 po zápasu doma dává totiž Arsenalu větší šance na postup. Ale jak Villareal v této sezóně několikrát ukázal, svou kůži jistě nedá lacino, a tak odveta bude jistě velmi dramatickou podívanou.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (120)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cesc a Titi... proč to měnit... zůstanem u zaběhlejch firem z čtvrtfinále

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Villarreal

Villarreal postoupí do finále a budeme mít španělské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej nech je tam Arsenal aspon jeden anglicky klub

Reagovat
HOST*

To by se museli hrábě zelenat

Reagovat
Messiáš

1:1 pls.

Reagovat
Shevchenko

55% - 45%

Reagovat
Mr.Jindros

Villareal nedá gól a Arsenal dá aspoň jeden.

Reagovat
Xavi

Ty se moc díváš na Juventus.

Reagovat
HOST*PUYOL

1:1 by bolo super

Reagovat
Marv

Tenhle zapas ta 2:1,ale odveta bude mnohem mnohem lepsi...

Odveta 3:4

Reagovat
Marv

Branky daj za kanonyry Cesc a Henry a za Villarreal Forlan.

Odveta(Eboue,Henry,Reyes-Forlan2,Jose Mari,Tachinardi)

Zluta ponorka se potopi a Arsenal do fineale

Reagovat
smazaný uživatel

Francesc si jí bude šetřit pro finále

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bez golmana (Viera) a obou stoperů (Gonzalo a Peňa) - to se musí projevit

Reagovat
HOST*

Arsenal pustoupí a ve finále prohraje s Barsou

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal postoupí a ve finále vyhraje nad Barcou

Reagovat
HOST*

2:0 a odveta 1:1

Reagovat
HOST*luba

Arsenal vyhraje LM.. na penalty

Reagovat
Marv

Jaky penalty??? Vyhraje v pohode aspon 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal postoupí do finále, ale Barca bude nad jeho síly.

Reagovat
Marv

Nad??? Arsenal vyhraje

Reagovat
ronaldinho_10

Tak ten Čapoun byl úžasnej! Takových perliček, co tam vystřihnul! Třeba, že Riquelme potvrdil svojí světovou třídu, když udržel míč, přestože ho atakovali dva spoluhráči Nic proti, ale se spoluhráčema v zádech bych to zvládnul taky Navíc kromě takovýchto přebrebtů potvrdil, že mu dělají problém i pravidla...

Tak trochu jsem fandil Villarealu, ale ten se ani moc nesnažil. Bylo vidět, že jsou i s prohrou 1:0 celkem spokojeni a spoléhají na odvetu. Tipuju, že to skončí 1:0 pro Villareal a bude se prodlužovat a dost možná by mohlo dojít i na penalty. Každopádně i v prodloužení to je loterie, postup je otevřený...

Budu to přát Villarealu, i když pro Barcu (když postoupí) by byl lehčím soupeřem Arsenal. Naopak Villarealu bych se trochu bál, ale Španělsko-KATALÁNSKÝ finále by bylo krásný

Kdyby tam byla Barcelona s Arsenalem, tak se taky zlobit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal postrádá dva stopery ze základu, Sorín, Riquelme či Senna to mají nahnuté s kartami a Arsenal v LM celkem válí. Bál bych se spíš jich....

Reagovat
Messiáš

Tak jasný Arsenal byl lepší , ale ti rozhodčí to teda místy hrozně přeháněli.

Villarreal měl kopat penaltu a Arsenal hrál mnohem tvrdeji a nedostal kartu a Villarreal dostal 3 - je tohle normální??

Reagovat
ronaldinho_10

Tak dobrý bylo, jak to ukončil. Jsem si říkal, že teď tam pošle Riquelme míč a je vyrovnáno a najednou konec!

Přitom taková krásná pozice na straně na centr, navíc v nastavení bylo střídání a nějaké zdržování, kdy ukazoval, že to stejně nastaví. Sice něco nastavil, ale když hrozilo, že Villareal dá gól, tak to ukončil. Na druhý staně by to neudělal...

Reagovat
HOST*Kapřík

Je to bídák!

Reagovat
PJ

No já myslim, že kdyby mu vadilo, že Villarreal dá gól, tak by nenastavil pět minut, když celkem nebylo za co. A za střídání nebo zdržování v nastavení se obvykle už další minuty nepřidávaji - takže proč by nastavení o minutu přetáh, kdyby nechtěl, aby dal Villarreal gól. Ale ukončil to fakt zajímavě, kouká na hodinky, za pár vteřin odpíská faul a před rozehránim to ukončí.

Reagovat
ronaldinho_10

Rozhodně bych neříkal, že nebylo za co! Často hráči Villarealu polehávali. V obou poločasech. A za střídání v nastavení se nastavovat má, to ne že ne!

Jen jsem řekl, že na druhý straně by ten tresňák nechal zahrát, nic víc....

Reagovat
PJ

Trochu si protiřečíš... Na jednom místě řikáš, že "když hrozilo, že Villareal dá gól, tak to ukončil. Na druhý staně by to neudělal." - z toho chápu, že si myslíš, že Arsenalu připískával. Ale proč by pak teda za polehávání hráčů Villarrealu nastavoval pět minut, když jim "nefandil"?

Reagovat
ronaldinho_10

A proč by nenastavoval? Chtěl nastavit 5 minut, tak je nastavil, to je snad normělní, ne?

Jen říkám, že být ta standartka na druhý straně, tak ji nechal zahrát a až pak by to ukončil!

Nevím, co na tom nechápeš?

Reagovat
PJ

"Sice něco nastavil, ale když hrozilo, že Villareal dá gól, tak to ukončil. Na druhý staně by to neudělal." - chápu správně, že jsi tim myslel, že Arsenalu nadržoval? Pokud to chápu správně, takže si myslíš, že Arsenalu nadržoval, tak pak nechápu, proč by nastavoval tolik, když to mohlo Arsenalu jen uškodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako jen uškodit? Kdo pak už jen udržoval a kdo posílal dva další útočníky nma vstřelení druhého golu???

Reagovat
PJ

Nevzpomínam si že by se Arsenal nějak výrazně tlačil dopředu, spíš se snažil držet míč...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to už vysvětluej všechno. Dokonce i to, že se ti to líbilo více než úterní zápas.

Arsneakl tam pošle dva útočníky, po centru Bergkmapa má skoro tutovku ono ne...ono to byla výhda pro Villareal.

Jen tak pro ověřžení, díval ses určitě na ČT 2?

Reagovat
PJ

V posledních minutách se Arsenal nijak moc dopředu netlačil, na tom trvam i kdyby ses na hlavu stavěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Trvej si na čem chceš.

Reagovat
ronaldinho_10

Nastavením 5 minut snad nemohl pomoc jen Villarealu? Naopak to byl Arsenal, kdo se snažil hrát, kdežto Villareal zdržoval. Během těch 5 minut mohl dát stejně Arsenal i Villareal, takže tam rozhodně nepomohl nikomu. Kdežto z poslední standartky už mohl dát gól jen Villareal! Už ti to dochází?

Reagovat
PJ

Jestli měl kopat penaltu o tom by se dalo dost polemizovat, faul to sice asi byl, ale nebylo to ve vápně, bylo to na hranici, spíš kousek za. Jinak je pravda, že toho Villarrealu písknul nějak víc a Arsenalu odpouštěl, ale zas na druhou stranu ofsajd při Henryho gólu nebyl... Takže asi fifty fifty, výsledek spravedlivej.

Reagovat
Xavi

Co já jsem viděl, tak faul byl normálně v šestnáctce, Henry stál v milimetrovém ofsajdu a při jediném golu nebyli schopni dát opakovačku, tak abych mohl posoudit jestli to ofsajd byl nebo ne! Jinak s kartama má Ronaldinho_10 pravdu a taky dost zákroků, nad kterýma jsem zvedal ruce a říkal si, že bych to rád viděl ještě jednou, tak to vůbec nezopakovali. Ale jinak Arsenal si vyhrát zasloužil!

Reagovat
PJ

Henry v ofsajdu nebyl, podle mě stáli v lajně. Ale je jasný že když je to na hraně, tak já vidim to co chci a ty vidíš to co chceš, takže se asi nedohodnem

Faul byl podle mě ne v šestnáctce, ale na hranici šestnáctky, jen ten hráč pak spadnul do vápna...

A ofsajd při gólu - kam si koukal? Já opakovačku viděl asi třikrát, třeba i pak ve studiu s tou jejich elektronickou tužkou, a ofsajd to stoprocentně nebyl, Hleb byl nejmíň metr před obráncema...

S těma zákrokama máte pravdu, taky sem měl párkrát pocit, že se něco pískat mělo nebo nemělo a vždycky to pomohlo Arsenalu... Ale taky těch odpískanejch ofsajdů, který byly hodně sporný nebo nebyly vůbec, tam bylo víc a většina na straně Arsenalu, u Villarrealu myslim jen jeden.

Reagovat
Xavi

S prvníma dvěma bodama se neshodnem. A opakovačku při golu, tak aby šlo vidět jestli šlo o ofsajd, dávali myslím hned tu první, ale to sem čuměl na obránce a při závěrečném rozboru jsem se zrovna přemísťoval z televize v obýváku k televizi do pokojčku. Takže je možný, že jsem to pršvihnul.

Reagovat
HOST*xxx

Veverka byla nejlepší

Reagovat
PJ

Hmm tak mi budeš muset věřit, že to ofsajd fakt nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický Arsneal. Ještě tragičtější rozhodčí. Ještě mnohem více tragičtější Villareal. A tradičně suveréně nejtragičtější kamera na Highbury...

Reagovat
PJ

Tak já sem asi divnej, ale mě se na to koukalo líp než na Milán s Barcou. Větší rychlost, větší nasazení, sice víc chyb a ne tak pohledný kombinace, ale mě víc baví když se pořád něco děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Středeční zápas byl příšerný, ani jeden tým nehrál na úrovni semifinále Ligy mistrů.

Reagovat
PJ

To je věc názoru - tobě se líbí dlouhý kombinace na jeden dotek s pomalym postupem dopředu, mě zase když se hraje rychle, nahoru dolu a hráči jezdí po zadku. Tvuj názor ti neberu, jen se mě osobně víc líbil středeční zápas...

Reagovat
HOST*

No začínám pochybovat, jestli nesleduješ jiný fotbal než ostatní. Arsenal byl o dva rychlostní stupně rychlejší než Barcelona, která měla v Miláně štěstí. Zatímco Ac mělo 4 tutovky tak Barca jenom jednu a tu proměnila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a o tom je fotbal, o gólech, kdybych tady měl vyjmenvoat zápasy, ve kterých dal soupeř z méně šancí více či stejně gólů než Barca, byl by to docela dlouhý seznam...a taky si o tom nidky nepsal...Rychlost není ani zdaleka všechno, jestli se oba týmy dostanou do finále a odvedou zhruba stejný výkon, Arsneal by dostal trojku...

Reagovat
Mr.Jindros

Taky si myslim že ve středu bylo lepší pokoukání.

Reagovat
Marv

Arsenal hral urcite na urovni semifinaleLM.Je,ale pravda,ze Villarreal hral naprosto targicky.A uterni zapas taky nebyl na urovni semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

No fanoušek Juventusu by se měl co se týče atraktivnosti hry zdržet hlasování...

Nicméně podle ohlasů na diskuzích se líbil mnohem více úterní zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Myslím si, že to je pro Villarreal slušnej výsledek. Angličani totiž umí hrát jen doma, ale jakmile se dostanou z ostrovů, a kort do Španělska,tak hrajou starou belu.

Reagovat
ronaldinho_10

Tak to si asi mysleli i oni. Bylo vidět, že se nikam nehrnou a hrají na udržení výsledku 1:0. Podle mě v odvetě vyhrajou 1:0 a pak bude prodloužení (nějaký už být letos musí). Pak už to bude o štěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

Proto vyhráli v Madridě...

Reagovat
ronaldinho_10

Jenže s Realem. To asi myslel, že se silnýma soupeřema....

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid je pořád ještě ve Španělsku...

Reagovat
ronaldinho_10

Jo, ale není silný soupeř!

Reagovat
Mr.Jindros

To je ale pěkná kravina.

Reagovat
Radin

Tak nevím proč tu všichni píšou o finále kde bude Barcelona a někdo aji když to Barca ještě nemá vůbec jisté a na AC měla aji šťestí.Jinak od té doby co chodím na eurofotbal se mi dost zhnusila Barcelona právě kvůli těm kecům lidí tady.Uvědomte si že nejste Śpanělé a tak hrát se na těžké fanoušky mě přijde směšné,třeba když tu píšete o tom co se kde stalo a stejně v životě většina z vás byla tak na první lize u nás.Zamyslete se.Jo a taky by mě zajímalo kolik z vás hrálo fotbal na nějaké lepší úrovni?

Reagovat
smazaný uživatel

No k tomu se nebudu snad ani vyjadřovat, akorát snad, že jsme rád, že tybě se Barca zhnusila, protože takový vůl jako ty si ji nezaslouží fandit...

Reagovat
antimadrista

Přesně tak, on si nezaslouží fandit NAŠEMU klubu P.S. nejsme španělé, JSME KATALÁNCI

Reagovat
smazaný uživatel

Jste šovinisti

Reagovat
Radin

Tak když jste katalánci tak si založte vlastní ligu a neotravujte v té Śpanělské:-D.to byl opravdu nehezký stěr:-D.Jinak antimadristo:šáhni si na srdce a opakuj toco ti budu psát,chci být nejlepší,chci aby moje srdce patřilo jednomu clubu,chci abych byl pyšný a hrdý,chci být králem,chci být královský-Real Madrid:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Králvoský.

Real Mallorca

Real Espanyol

Real REal

real Soceidead SS

Real Murcia

A proč vlastní ligu? Obyvatelé Monaca taky nejsou žádní francouzi a ligu mají společnou, takže trošku uvažuj ty "stěro"...

Reagovat
Mr.Jindros

Jen doplním, že Monako je, narozdíl od Katalánska, normálně uznaný stát se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

A já doplním, že vůbec nechápeš, o co jde...

To, jestli je to uznávané nebo ne je v tomto případě úplně fuk.

A pak se divíte, že se nad některými povyšuju, když se tady objevují takovýto jedinci...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc, kde a kdy tě napadla ta...ehm...imbecilní myšlenka, že budeme fandit Barceloně? Já se přiznám, že jsem vám v LM fandil hned po Madridu, za časů Rivalda, Figa, L.Enriquea a holandské školky, ale poté, co jsem si tu přečetl, tak už nemám ani chuť. Tak se nedivte, páč si za to můžete sami a hlavně se nevnucujte, až třeba něco vyhrajete, abych vám pogratuloval. Sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdysi se myslelo, že fanoušic fandí dobrémzu fotbalu. Ale jak vidíme, jsou i vyjímky, kteří radši než titul mají radši první příčku v počtu vydělaných peněz.

Reagovat
PJ

Nepovídej, a ty si před těma pár lety, kdy Barca byla v polovině tabulky a nehrála nic extra, fandil Realu, kterej hrál dobře? Že sem si nevšim...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ty mě znáš osobně, že víš, co jsme dělal před čtyřmi lety? Jinak je totiž logické, že sis všimnout nemohl.

Reagovat
PJ

Aha, pravda, to tys tu ještě nebyl. To byli tví bratři v triku antimadrista s Barceloňákem, který i z jedenáctýho místa tabulky hlásali, jak je Barca nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vidíš, jak se doma změnila. Btw., se podívej, že z těch stálejších tady akorát tito dva přišl iv době, dky se nedařilo. Yarda, merengues, rominho, já, ti přišli když se dařilo...

Reagovat
PJ

Já sice nevim, kdy kdo přesně přišel, ale yardu s merenguesem si pamatuju už hodně dlouho, takže ti tu dost možná budou od začátku... A i když se zrovna v tý době Realu dařilo, tak se o nich nedá říct, že přišli, protože se dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč by se to nedalo říct? Prostě přišli když se dařilo a je to tak...

Reagovat
PJ

A co měli dělat? Čekat až se přestane dařit a až pak přijít? Jestli tohle myslíš vážně a strkáš je do jednoho pytle například s hromadou "fanoušků" Chelsea, kteří se vyrojili když tam vlez Abramovič, tak už fakt nevim co si o tobě myslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a já jsem čekat měl nebo co? Nebo jsme si měl zařídit internet už v době, kdy Barca byla desátá? Protože něco podobného mi "vyčítá" yarda, ale mu nenapíšeš, že nevíš, co si o něm máš myslet, že? Se zamysli...

Reagovat
PJ

Co to zase meleš, co do toho motáš to, kdy si přišel ty? Jak já mam sakra vědět, proč ty si přišel v době kdy se Barce začínalo dařit a ne dřív? Končim debaty s tebou, nemá to smysl, musel už bych bejt sprostej. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak fajn. Dosáhl jsme svého, protoež ty to jaksi objasnit nedokážeš. Když napíšu, že yarda přišel, když se dařilo a tak, tak nevíš, co si máš o mně myslet. Když to řekne yarda o mně, je to v pořádku...

Výborně, aspoň že to vše dává smysl.

Reagovat
PJ

Yarda přišel když web začínal, dřív to jaksi nešlo, to snad pochopit dokážeš. Takže když on bude tvrdit, že přišel, když se dařilo, kvůli tomu, že dřív web ještě neexistoval, tak nemam důvod nevěřit. To je všechno co sem chtěl říct. Pak ty do toho přimícháš sebe, že ti yarda vyčítá, že si přišel když se dařilo - a ty to odůvodňuješ tim, že jsi dřív neměl internet, nebo tak nějak. Neřikam že nevěřim, ale rozhodně je v tom menší jistota, než v tom yardovo důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale to není pravda, protože první tady byli docela dlouho dobu osamocení Josifek s Antimadristou, yarda nepřišel hned na začátku, takže je na tom stejně jako já.

Ono tohle jaksi okecat nejde, ale ty to jistě nějak zkusíš, co?

Reagovat
PJ

Já sem napsal, že nevim kdy přesně yarda přišel, že možná na začátku. A od toho se to celý odvíjí. Když si teda věděl, kdy přišel, proč si to nenapsal hned a nechal si mě myslet si, že přišel na začátku? Jenom abys zase vyvolal hádku a na konci ukázal jak máš navrch? Jestli jo, tak klobouk dolu před tvojí vychcaností...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic vyvolávat nechci, jenom se pozastavuji nad tím, že když já něco takhle řeknu o yardovi, ty to hned blbě okomentuješ a když to stejné řekne yarda (a jsme na tom oba stejně přitom), tak neřekenš nic.

Teda já se nedivím, že mu nci enřekenš, když tady občas něco napíše, ale v tom případě nepiš nic ani mně, pže to dopadá takhle...

Reagovat
PJ

Hmm nic vyvolávat nechceš, ale vždycky se ti to povede, čim to bude? Aha, já vim, ty si vlastně ten neomylnej, jehož slovo je zákon a ti všichni volové, co maji názor jinej a nerozumí tomu, vyvolávaji hádky, když si dovolí s Panem Kyslíkem nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, fajn, k tématu už ses nevrátil, coýž je značí, že jsi si toho vědom, ale chybu přiznat nedokážeš, takže fajn, teĎ jsem dosáhl svého.

Reagovat
PJ

Hmm tak o vracení se k tématu opravdu káže ten pravej - mistr v tom odvést pozornost někam jinam seš tady ty, v tom na tebe nikdo nemá..

Já nemam problém uznat chybu. Napsal sem, že sem nevěděl, kdy yarda přišel. Já sem si myslel, že přišel na začátku - tys mi to nevyvrátil. To si mi mimochodem ještě neodpověděl, proč si mi to neřek hned - a pak kdo utíká od tématu. Nechal si mě v tom abys mi to pak hezky dal sežrat.

A protože je mi jasný že budeš pořád mlít svou, tak dobrá - máš pravdu, řek sem o tobě že nevim co si myslet a o yardovi sem to neřek. A neřek bych to ani kdybych od začátku věděl, od kdy tu je a co kde o tobě píše. Proč? Protože on se se mnou nehádá, takže nemam důvod se do něj navážet. Ty se hádáš vždycky a všude, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nedivím, já jsme rád, že to tak je a že to tady tak napíšeš pak.

Nepovažoval jsem za důležité ti říkat, kdy přišel, ostatně měl ybs mít o tom lepší přehled než já...

Reagovat
HOST*

looooool

Reagovat
HOST*yarda

Fanoušci, kteří skáčou od klubu ke klubu podle toho, jak hezký zrovna fotbal ten dotyčný klub hraje, nejsou fanoušci v pravém slova smyslu. Fanoušek je takový, který prokáže svou oddanost i tehdy, kdy se klubu nedaří. Což ty si zatím neprokázal, protože je rozdíl přijít fandit dobře rozjetému mužstvu s perspektivou a fandit týmu, který vyhrává ze setrvačnosti a pak to s ním jde od desíti k pěti...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ani prokazovat nehodlám a nemusím, ty jsi přišel v době, dky Real slavil tituly, já přišel v době, kdy Barca žádný titul už skoro šest let neměla, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil tituly? Jaké? Maximálně superpohár, tak se prober...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, řekni datum, kdy jsi přišel.

Reagovat
PJ

Jasně, všichni jsou volové jen ty si letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

On je spíš problém, že zdejší culos nezhnusili Barcelonu jenom jednomu, ale jak by ve své aroganci řekli "Nás to nezajímá"...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už vidím, jak jste radostí bez sebe že Realu fandí Radin. Gratulu k dalšímu členovi vašeho klubu, skvěle k vám zapadá. A pevně doufám, že se nikdo z vás k fandovství BArcy ani nepřiblíží.

Reagovat
HOST*yarda

Když by viděl s jakou sebrankou tam je, tak fakt asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

jj, super, s mi oddechlo. Fanoušky jako radin, merengues nebo yarda rozhodně nechceme...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s tím bych souhlasil, akorát nejsem letadlo.

Reagovat
PJ

Nejsi? A co teda jsi? Ty si vlastně ten nejlepší, nejchytřejší, ten co má vždycky pravdu a nic než pravdu a všichni ostatní, který si dovolí jen trochu nesouhlasit, jsou ti volové. Aha, už to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně...já věděl, že to nakonec všem dojde.

Reagovat
Radin

no ani bych nechtěl,já fandím od mala Realu Madrid:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to na tobě vidět.

Reagovat
HOST*

Máš pravdu, plně s tebou souhlasím

Reagovat
Radin

jo a nick antimadrista mě příjde dost trapnej,prostě děcko

Reagovat
antimadrista

Devatenáctiletý

Reagovat
Radin

tak to jsme dva:-D.Ale fakt mi příjde tvůj nick blbej.Co by byla Barca bez Realu?a stejně se všichni vždy těší na jejich souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...no myslím si, že někdo s nickem "radin" by vůbec neměl co kritizovat jiné nicky.

Reagovat
PJ

Hm tak to řiká ten pravej...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ty už teprve ne...

Reagovat
PJ

Důvod?

Reagovat
Marv

Antimadridista.Nic proti tomu,ja taky nemam nijak dobrej nick, ale to je jako by si fandil vsem tymum krome Realu.

A Dr.Kyslík kdesi na to prisel???Ne,ze by to nebyl dobrej nick,tak to nemyslim...

Reagovat
antimadrista

Viděl sem to kdysi na jedné barcelonské šále, tak odtuď moje přezdívka...

Reagovat
antimadrista

To je moje věc

Reagovat
Radin

si*

Reagovat
Radin

Většinou jsi tady jen čtu,ale rád se zapojím:-D.Víš kyslíku Radin je jako Radim,podle jména,ale stačí jedno písmeno a už to nechápeš .Jinak Realu se nedaří,ale těším se na příští rok,snad tu nepřestaneš chodit,kdyby náhodou Barca hrála jen o třetí místo .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak já to nechápu, tak to jo...

Reagovat
Radin

Jinak kyslíku já tu chodím hlavně v noci,když už spíš:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi šikovný, gratuluju. Ještěže nefandíš Barce, nočná ptáky nepotřebujem.

Reagovat
Radin

Ahoj kyslíku to jsem rád že si tady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele