základní skupiny - skupina D, 6. kolo
08.12.2004 20:45 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (42)

Přidat komentář
HOST*mistr

Tak Sparta dostane peknou nakládačku. Vidim to tak na 5:0. De jim vo hovno,Lyon je v pohodě a Sparta má hovno hráče. Když si Lyon žádnou šanci nevypracuje,tak mu stejně nákej Spartan na gol nahraje.Jsou to telata. V lize vyhrávaj a v lize mistrů hrajou hovno.Příští rok at se na ligu mistrů vykašlou a hrajou Intertoto cup. Tam by třeba něco uhráli. Takovej Liberec nebo Teplice by v tý skupině určitě nahráli víc bodů.

Reagovat
HOST*drakon5

Tak proč se tam nedostanou,sparta je tam každý rok a když budemít takový rozpočet jako manchester nebo jiný podobný team tak nám taky ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsi u těch rozpočtů. tak kdyby Liberec nebo Teplice měli takovej rozpočet jako Sparta, tak by se tam třeba dostali

Reagovat
HOST*drakon5

Já bych jim to jenom přál,ale po dnešním zápase sám vidíš kam našs liga patří.A hned tak se to nezmění,je to všechno jen o penězích.

Reagovat
HOST*

hovno

Reagovat
HOST*drakon5

si buzík

Reagovat
HOST*mato

ty si aký kokot chod tam hrat tz.Chudák posraný. Tvoje Teplice aj Liberec možuist do riti a ne hrat Ligu majstrov, oni nech hraju Intertoto Cup.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

Tak já nevim. Jsem úplně blbej já nebo ... ? Tohle mi trošku logika nebere. Sparta je v český lize nejlepší, o devět bodů před Teplicema a ještě o víc před Libercem. Můžeš mi teda nějak rozumně vysvětlit, proč myslíš, že by v tý skupině uhráli víc?

Reagovat
HOST*

Máte recht.Sparta mě teda letos fakt nasrala, doufal sem aspoň v to třetí místo ve skupině.A zkuste si tipnout kdo asi dostane křišťálovej míč Letos vyhraje LM Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno Chelsea! Real!!!

Reagovat
HOST*mistr

Přesně tak,ligu mistrů vyhraje Chelsea. Naprosto souhlasim. Ve finále porazí 2:0 juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš 0:0 a 1:0 na penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši zapomínáte na AC Milan.

Reagovat
Mr.Jindros

Nezapomínají.

Reagovat
Mr.Jindros

Spíš na Barcu ... Juve, Chelsea a Barca hrajou zatím nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevímkdo postupuje z 1. pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

No viděl bych dva velmi dobrý týmy v letošním ročníku LM a to Barcelonu a Chelsea, no a kdybych teď měl tipovat vítěze tipoval bych Barcelonu.

Reagovat
HOST*Lama

vyhraje Man....teda myslim, že vyhraje.

Reagovat
HOST*Jano

LYON:SPARTA-0:0 Lyonu nejde o nic,Sparte tiez nie.Chlapci si bodiky rozdelia

Reagovat
HOST*Host Ústí

Spartě by především mělo jít o fotbalovou čest. U Lyonu je jasný, že podá takový výkon, aby získal balík frantíků - a ten vetší je za vítězství. Takže výsledek je jasný - a Spartě se Strakou zústanou oči pro pláč, klubový propadák v Evropě a ty výhonky, nebo čím je to ten Straka cpe.

Reagovat
HOST*

sparta to projede na plne care

Reagovat
HOST*Cracker

Vyhraje Barcelooooona LM a vy kreténi co pomlouváte Spartu ste asi hodně vymaštěný zkuste u toho trochu přemýšlet

Reagovat
HOST*bigger

Sparta hraje fakt hovno, i moje manželka pozná, že venku se hraje jinak než u nás, dokonce to chvílema pokládá za jinej sport, tu naší kopanou :-), celá česká liga by se měla víc zprofesionalovat, vlastně celej národ, jednotlivce máme totiž dost gut. Španělé letos vyjdou naprázdno, taloši s anglánama ukážou, jak se hraje, ale bacha na některýho německýho černýho koně

Reagovat
exmafie

Tak to s tou manželkou ti věřím...Moje přítelkyně jednou náhodně viděla kousek gambrinus ligy a pak když se se mnou dívala na Barca-Real,tak si myslela,že v zahraničí mají jiný pravidla...

Reagovat
HOST*jano

To moja priatelka ked ja pozeram fotbal ma tiez ine pravidla.A mne sa celkom pacia!

Reagovat
smazaný uživatel

No ten kdo tady pomlouvá Spartu by se měl zamyslet, protože Sparta v lize mistrů reprezentuje ČR a taky hraje o body do koeficiantu podle kterého se určuje počet míst pro danou zemi v mezinárodních soutěžích.

Mimo jiné takovej krásnej fotbal, co předvedla proti Manchesteru tak hrála naposled snad proti Realu. Nakonec jí sice Manchester naložil 4:1, ale z toho tři góly dal za Manchester rozhodčí .

Sparta dneska vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tos ne trochu, ale hodně přehnal, ne? Možná ses díval naj iný zápas, ale já o třech golech rozhodčího nevím. Vím jen o jednom golu po offsaidu jinak byli všechny čisté.

Reagovat
Mr.Jindros

Typický ... když nám to nejde, budeme se vymlouvat na rozhodčí. Jako bych to už v našem fotbale "párkrát" slyšel. Straka prostě neni trenér do pohárů, je jenom hodně špatný že mu to na českou ligu stačí. Ještě bych chtěl pochválit Lyon. Hrajou sympatický fotbal a přeju jim postup co nejdál (jenom ne přes Juve ), i když včera to neměli zas tak těžky.

Reagovat
HOST*jano

Si na praskoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne! A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

No koukam, ze jsi asi Slovak, nic proti slovakum, ale co dokazali slovenske kluby v lize mistru???????

Reagovat
HOST*Jano

Mas pravdu,som Slovak.Nehambim sa za to.Slovenske kluby nedokazali v Europe este nic,{tak isto ako Sparta v tomto rocniku}pretoze je tam fotbal na mizernej urovni!Lebsi hraci pochopitelne odchadzaju prec.a uroven ligy sa rovna tej vasej druhej.Mozno prve 3,4 muzstva v tabulke by si u vas tukli.Viem to,predchadzajuce 2 roky som u vas bol a sledujem fotbal stale.Viac si vsak slubujem od nasej repre,maju to dobre rozohrane...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Slováci nemají tak kvalitní týmy jako česká liga, ale za to dávají lepší fotbaly na svých kanálech.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no.

Reagovat
HOST*jano

Myslel som,ze sa Sparta bude chciet s poharovou Europou rozlucit lepsim sposobom,ako prehhrou 0:5.Je to HAMBA!!!

Reagovat
exmafie

souhlas

Reagovat
Mr.Jindros

Sakra nejlepší český tým by neměl poddávat tak votřesný výkony jako včera na Lyonu. Vyslovené fiasko. Náš fotbal je na nic, aspoň že vypadla a budou dávat zajímavější zahraniční matche.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle sem nečekal... A mohlo to skončit klidně tak 8:0!!!

Reagovat
HOST*Slávista

Mělo to skončit 8:0.......

Reagovat
HOST*Gluscevic

JE to buzerantu Sparta, hrajou picu, tak at se do sezony neserou

Reagovat
HOST*

Jo Jo, v lize mistrů prostě sparta nemůže platit zápasy a proto hraje tak jak hraje.

Reagovat
bruchy

osm let poté....snad to nedopadne stejně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele