základní skupiny - skupina E
01.10.2002 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - Dynamo Kyjev 0:0

První poločas oba týmy odehrály ve vycházkovém tempu. I když domácí dobře bránili a měli hru víceméně pod kontrolou, nedokázali si vytvořit žádné větší šance. Za zmínku stojí jen tři přímé kopy Pierra van Hooijdonka. Nejnebezpečnější byl ten první v 19. minutě. Mířil sice mezi tyče, ale gólman Reva byl připraven. Druhý trestný kop skončil na boční síti a ten třetí zastavila zeď. Ve 34. minutě měli šanci také hosté, kdy Georghi Peev jen těsně nedostihl pas od Melaschenka, a o minutu později byl v dobré střelecké pozici Goran Gavrančič, mířil ale mimo tyče.

Do druhého poločasu vstoupil Feyenoord mnohem aktivněji a vytvořili si i další velké šance. Nejprve se předvedl Van Hooijdonk, Rzasův centr pěkným volejem poslal na branku, míč ještě tečoval Shinji Ono, mířil ale vedle. O dvě minuty později to byl opět Van Hooijdonk, kdo Revu řádně provětral, přímým kopem ale na gólmana Dynama nevyzrál. V 66. minutě měli svou jedinou šanci druhého poločasu také hosté, Melaschenkovu střelu brankář Zoetebier neudržel, ale před dotírajícími hráči Dynama domácí obránci včas odvrátili. V závěru utkání měl dvě šance Paul Bosvelt, nejprve ale pěknou střelu zastavil Reva a pak nedosáhl na nadějný centr Kaloua.

Dynamo remízou na stadiónu Feyenoordu ukončilo černou sérii sedmi porážek v Lize Mistrů na hřištích soupeřů a udrželo se ve hře o postup. Feyenoord je v tabulce druhý za Juventusem, má 5 bodů, třetí Dynamo má o bod méně.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele