31. kolo
13.04.2024 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sergio Camello (© AFP)

Střelecké strádání Vallecana stvrdila druhá bezgólová remíza za sebou

Rayo Vallecano remizovalo ve 31. kole LaLigy na vlastím stadionu s Getafe 0:0. V souboji madridských celků vyslal vůbec první ránu mezi tři tyče až v 60. minutě Sergio Camello, jehož pomalou dorážku si ovšem s klidem stáhl brankář. Domácí tým tak potvrdil, že se aktuálně gólově hledá, když za posledních šest utkání vsítil pouhé tři branky a podruhé za sebou odešel s bezbrankovou remízou.

Getafe mělo v posledních šesti zápasech poměrně těžký los, což vyústilo pouze v jediné vítězství, které se zrodilo překvapivě proti silné Gironě. Azulones se však navzdory kolísavým výsledkům stále nacházeli v poklidném středu tabulky. To stejné se nedalo říct o Vallecanu, jež bylo jen pět bodů nad sestupovou propastí. Příliš se nemohlo chlubit ani bilancí před vlastním publikem, kde od startu ročníku zvítězilo pouze dvakrát.

I tentokrát mohlo Rayo brzy inkasovat, když se v 10. minutě utrhl Jaime Mata, gólman však jeho dobře mířenou přízemní střelu zlikvidoval. Na druhé straně se k dalekonosné ráně odhodlal Unai López, balon ale proletěl těsně nad břevnem. Los Vallecanos si drželi ve zbytku úvodního dějství mírnou převahu, ke gólu to ovšem nevedlo.

Domácí hrozili i po změně stran, když se ve dvou zajímavých šancích objevil López. Španělský záložník nejprve zakončil těsně vedle pravé tyče, načež procpal míč přes defenzivní linii soupeře na osamoceného Camella, který se střelou z první rovněž nevešel do kýženého prostoru. Vůbec první přesnou ránu mezi tři tyče si tak po hodině hry zapsal Camella, jenž zblízka dorážel centrovaný balon přímo do náruče připraveného gólmana. Frustraci obou celků podtrhly časté fauly i vyostřené výměny názorů mezi hráči.

Vyrovnaná bitva tak nakonec vítěze divákům nenabídla. Vallecano změří v následujícím kole 20. dubna síly s Osasunou, Azulones se o den později střetnou s Realem Sociedad.

Autor: Livesport.cz / Martin Janeček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele