21. kolo
12.02.2023 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chimy Ávila (© AFP)

Marné čekání na gól na Estadio José Zorilla, Valladolid se s Osasunou rozešel bez branek

Nedělní mač mezi týmy ze středu tabulky vítěze nepřinesl. Více než 21 000 diváků ve Valladolidu čekalo na vstřelenou branku marně, Osasuna si tak připsala třetí remízu z posledních čtyř střetnutí, Real díky bodu přeskočil alespoň Celtu a je třináctý.

Utkání se od samého začátku neslo v poměrně poklidném tempu a první velká příležitost přišla až po půlhodině hry. Vypracovali si ji hostující fotbalisté, jmenovitě Torró, ten ale svou hlavičku z nadějné pozice nedokázal nasměrovat na bránu.

Druhý poločas s sebou přeci jen přinesl mírně zvýšenou úroveň hry, důkazem budiž například tyčka, kterou po krásné střele z voleje orazítkoval Ávila. Velkou šanci na vstřelení vedoucí branky měl o pár minut později Kanaďan Larin, na rozdíl od minulého kola, kdy vstřelil jediný gól zápasu proti Sociedadu, svojí šancí pohrdnul a vysoko přestřelil svatyni Fernádeze.

V devětašedesáté minutě mohl na stranu domácích strhnout zápas Gonzalo Plata, který se uvolnil a z nadějné pozice vypálil, jenže jeho střelu dokázal zblokovat obránce Osasuny Hernández. Utkání tak bez větších příležitostí dospělo ke svému konci, Osasuna si z regionu Kastilie a León odváží bod za remízu 0:0.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele