31. kolo
25.04.2023 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aritz Elustondo v souboji s Ayozem Pérezem (© AFP)

Real Betis si jen rozdělil body s Realem Sociedad

Realu Sociedad se povedlo obhájit čtvrtou příčku a doufá, že se na ní udrží. Vypadá to nadějně, protože dotírající Real Betis v přímém souboji šanci nevyužil a zaostává za baskickým celkem o šest bodů.

Béticos věřili, že se jim povede na domácí půdě v Seville jejich soka porazit. Tím by smazali částečné manko na čtvrtou příčku obsazenou právě La Realem na rozdíl tří bodů. Dnešní utkání jim ale moc nevyšlo. Zejména proto, že La Real byl od začátku zápasu aktivnějším týmem a diktoval tempo hry. Potíž pro Basky nebyla v aktivitě, avšak v efektivitě. Svěřenci trenéra Alguacila si vytvořili několik šancí, jenže jejich zakončení bylo mizerné.

Betis byl od úvodu hodně pasivním mužstvem a dopředu se poprvé vydal až téměř po třiceti minutách. Jeho akce však na druhou stranu stála za to. Bek Ruibal se z nečekané pozice pokusil překvapit brankáře Remira, což mu ale nakonec nevyšlo. První poločas pak zakončila spolupráce mezi Carvalhem a Rodrim, kteří vytvořili příležitost pro Sergia Canalese, nicméně jeho rána skončila jen na boční síti.

Druhá půle už se z pohledu Betisu jevila lépe i po herní stránce. V těchto chvílích naopak Real Sociedad tahal za kratší konec. Po hodině hry navíc málem inkasoval, když Miranda našel Péreze a jeho střela skončila těsně nad břevnem. Nakonec každopádně byli domácí rádi za bod. V poslední minutě nastavení totiž nebezpečný pokus vymyslel Mikel Merino a brankář Rui Silva měl pořádně nahnáno, aby ho dokázal zkrotit!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele