24. kolo
05.03.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vinícius Júnior (© AFP)

Bílý Balet nevyhrál ani na třetí pokus a v boji o titul tak opět ztratil

Real Madrid se v poslední době nenachází v úplně optimálním rozpoložení a po senzačním úspěchu nad anglickým Liverpoolem v osmifinále Ligy mustrů (5:2) nedokázal nyní zvítězit potřetí za sebou, když se v Seville s Betisem neprosadil a získal jen bod za remízu 0:0. V tabulce La Ligy se stále nachází na druhém místě s třiapadesáti body, nicméně za vedoucí Barcelonou již zaostává o propastných devět bodů.

Domácí celek sice nenavázal na předchozí tři výhry, avšak nerozhodný výsledek s jedním z největších favoritů soutěže rozhodně není k zahození. V tuto chvíli mu patří pátá pozice s jednačtyřiceti body. Přitom nedělní utkání se mohlo vyvíjet zcela jinak, neboť svěřenci trenéra Carla Ancelottiho rozvlnili síť už po necelých dvanácti odehraných minutách.

K přímému volnému kopu těsně před hranicí pokutového území se postavil Benzemy a díky teči Rüdigera stojícího ve zdi zapadl balón přímo ke vzdálenější konstrukci, ovšem video následně odhalilo, že Rüdiger tečoval míč rukou a tento gól proto nebyl uznán. Další možnost se zrodila krátce po odehrané půlhodině, jenže dělovka Valverdeho z necelých třiceti metrů proletěla o decimetry nad břevnem.

Ani ne pět minut po přestávce byl blízko ke skórování francouzský kanonýr Benzema, avšak jeho pohotovou ránu ze středu pokutového území parádně odvrátil do strany brankář Bravo. Hosté se mohli z ničeho nic prosadit v 53. minutě, nicméně Iglesias ve stoprocentní pozici nevyzrál na famózního gólmana Courtoise.

Madridský gigant si ve zbývajícím průběhu vytvořil ještě dvě solidní příležitosti, ale Rodrygo po centru z pravého křídla v podání Valverdeho trestuhodně mířil příliš vysoko a pak Ceballos minul pravou tyč zhruba o půl metru.

Autor: Viktor Sandev / goal.com, livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele