36. kolo
25.05.2023 19:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Vedat Muriqi (© AFP)

Valencia si to znovu komplikuje, na Mallorce prohrála gólem Muriqiho

Zdá se, že si fanoušci Valencie až do závěrečného kola neoddychnou. Netopýři prohráli na Mallorce 0:1 a od sestupu je dvě kola před koncem dělí jen dva body. Jedinou branku vstřelil v 64. minutě útočník Vedat Muriqi.

Po výhře nad Realem Madrid to vypadalo s Valencií dobře, jenomže čtvrteční porážka znovu míchá kartami. Hosté přitom měli v prvním poločase slušné šance a zejména ve 31. minutě selhal v tutovce Diego López. Koncovka mu na malém vápně vůbec nesedla. Mallorca měla jen jednu příležitost a s tou si bez problému poradil gólman Mamardašvili.

Ospalý první poločas žádnou branku nepřinesl, a divákům tak nezbývalo nic jiného, než doufat, že se to po změně stran zlepší. Valencia měla o trochu větší držení balónu, ale nebylo to nic platné. V 64. minutě přišel jediný gólový okamžik zápasu. Lee odcentroval na hlavu úplně volného Vedata Muriqiho a ten zajistil Bermellones vedení.

Los Che byli v problémech, ovšem ve zbývajícím čase měli možnosti na vyrovnání. Deset minut před koncem zachránil Mallorcu od vyrovnání skvělý brankář Rajković, který jednou rukou vychytal tutovku Kluiverta. I v závěru se Valencia tlačila do ofenzívy, jenomže Bermellones ji už do ničeho nepustili. Valencia si tedy porážkou znovu zkomplikovala situaci, co se udržení v LaLize týče.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele