24. kolo
05.03.2023 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Diváci na Vallecas čekali na gól marně

Večerní utkání mezi domácím Vallecanem a Athleticem gól nepřineslo. Diváci příliš atraktivní zápas neviděli, přestože se však šancí urodilo pomálu, téměř každá z nich byla stoprocentně gólová. Ani jeden ze střelců si ale svá mířidla neseřídil a utkání tak skončilo 0:0.

Úvod zápasu příliš vzrušení nepřinesl, až po půlhodině hry se musel zaskvět Dimitrievski v bráně domácích, a to hned dvakrát. Po rohovém kopu Los Leones si obránci Raya nepohlídali na přední tyči hlavičkujícího Nica Williamse, jehož zakončení makedonský gólman dokázal s problémy vytáhnout. Následně si poradil i s dorážkou Sanceta z bezprostřední blízkosti.

Pět minut před pauzou se osmělili i domácí. Konkrétně to byl Álvaro García, jehož tvrdý projektil na zadní tyč Agirrezabalovy branky skončil na tyči.

Do nadějného brejku se čtvrt hodiny po pauze řítil Berenguer, v situaci pět na tři nakonec zvolil střelu z úhlu, jež svatyni domácích o nějaký ten metr minula.

Ve dvaaosmdesáté minutě byli ke kýžené trefě velmi blízko Vallecanos. Zpoza velkého vápna střílel García a jeho ránu ještě těsně před brankou tečoval De Tomás do protipohybu Agirrezabaly, ten si ale skvělým zákrokem s celou situací poradil a udržel tak bezgólový stav.

Že si i domácí brankář dobře postavil tyče ukázala druhá minuta nastavení, po přihrávce Sanceta na něj postupoval osamocený Nico Williams, míč ale pouze napálil do břevna. O poslední vzruch v utkání se pak postaral právě Oihan Sancet, který nešetrně poslal k zemi Mumina a obdržel za svůj zákrok přísnou, ale velmi zbytečnou červenou kartu. Víc už se v duelu nestalo, tabulkoví sousedi se tak rozešli bez branek.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele