8. kolo
02.10.2021 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči a fanoušci Mallorky (© AFP)

Mallorca se dočkala vítězství, čtvrthodinu před koncem rozhodl Iddrisu Baba

Po čtyřech kolech bez vítězství se RCD Mallorce podařílo získat tři body. Ve vyrovnaném utkání s Levante se čtvrthodinu před koncem prosadil Iddrisou Baba a to byla zároveň jediná branka za devadesát minut, protože hostující Morales neproměnil pokutový kop. Hosté si tak na svojí premiérovou výhru musí ještě počkat.

Levante cestovalo na Mallorcu s vědomím, že se mu od začátku nové sezony ještě nepodařilo zvítězit. Nelichotivou bilanci chtělo změnit, ovšem to se znovu nepodařilo.

Mallorca byla jednoduše lepším týmem a tři body si zasloužila. Ve 13. minutě selhal v první velké šanci domácí Niňo, jehož přízemní pokus vyrazil brankář Aitor Fernández. Podobně dopadl i přímák Galarreta a gólem neskončily ani další závary v hostující šestnáctce. Mallorca měla v prvním poločase navrch, ale gólu se zatím nedočkala.

Necelých dvanáct tisíc diváků čekalo na gólový moment až do 75. minuty. Ještě než se tak stalo, promarnili zajímavé možnosti hostující Rober, kterého na brankové čáře zablokovala obrana i na druhé straně Lee, jehož pro změnu vychytal Fernández. A pak to konečně přišlo, čtvrthodinu před koncem si naskočil na Maffeův centr Iddrisou Baba a hlavou rozhodl o vítězství "bermellones".

Levante ještě mělo šanci vyrovnat, ale pokutový kop nařízený po Mboulově ruce neproměnil Morales.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele