9. kolo
07.11.2020 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Huesca natáhla sérii bez vítězství, s Eibarem remizovala 1:1

Huesca ani tentokrát nevyhrála a s Eibarem jenom remizovala 1:1. Hosté se na El Alcorazu ujali vedení, ale domácí srovnali po hodině krok a v další fázi zápasu už se výsledek nezměnil.

Pro domácí je to jednoznačně další ztráta. Na vlastním stadionu byli o něco aktivnějším týmem i pilnějším ve střelbě, avšak na vítězství to nestačilo.

Huesca chtěla vstoupit do zápasu aktivně a střílet pokud možno ze všech pozic. O něco podobného se pokusil Rico, ale z velkého úhlu rozvlnil jen boční síť. Opravdu výraznou šanci měl až ve 27. minutě Eibar a proti Mirovi už musel zasáhnout brankář Fernández. Tutovku měla i Huesca a střelu Rica nejprve vyrazil Dmitrović a následně zachraňoval místo brankáře situaci takřka na brankové čáře Oliveira. Neproměněná šance domácí mrzela, protože vzápětí Eibar vstřelil úvodní gól. Oliveira karatistickým způsobem prodloužil balón na malé vápno a tam Esteban Burgos jen nastavil nohu a dostal balón do sítě.

Eibar vedl po první poločase 1:0 a hned po změně stran měl velkou možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Oliveira po kontaktu s Mosquerou upadl a sudí odpískal pokutový kop. Celou situaci ale ještě zkoumal VAR a nakonec došel k závěru, že kopat se nebude. Huesca si mohla oddechnout a dál vyvíjet snahu za vyrovnáním. Dlouho to však nešlo, až v 67. minutě rozehrál standardku Pedro López a Rafael Mir hlavičkou od země překonal Dmitroviće.

Bohužel závěrečná půlhodina včetně nastavení nic zásadního nepřinesla a duel skončil remízou. Huesca tak na první vítězství stále čeká.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele