6. kolo
18.10.2020 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ipurua Municipal Stadium (© AFP)

Eibar přečkal šance Osasuny a remizoval s ní 0:0

Odpolední utkání mezi Eibarem a Osasunou žádnou branku nepřineslo. Mnohem více ze hry měli hosté, ale veškeré jejich příležitosti skončili nezdarem. V samotném závěru neunesl střeleckou smůlu Moncayola a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Do první vážnější šance se dostali hosté, když se po pasu za obranu rozeběhl Calleri, ustál souboj a vypálil těsně vedle. O pár minut později zase hlavičkoval mimo Enrico. Co se týče brankových příležitostí, nic dalšího první poločas nepřinesl. Osasuna musela po půlhodině poprvé střídat, protože se zranil Calleri a na plac šel místo něho Jony.

Bohužel ani ve druhém poločase k žádné změně obrazu nedošlo, tím spíš, že se čekalo na brankovou příležitost hodně dlouho. Až v 71. minutě nedosáhl na nebezpečnou přihrávku Vidal a Eibar si i v tomto momentě mohl oddechnout. Lepší Osasuna chtěla utkání rozhodnout ve svůj prospěch, ale v koncovce neměla štěstí, což platilo i o těsné hlavičce Garcii.

V 86. minutě si málem vstřelil vlastní gól Burgos, nebýt výborného reflexu brankáře Dmitroviće. Frustrace z neproměňování příležitostí vyvrcholila vyloučením Moncayoly, ale na konečný výsledek už to vliv nemělo. Eibar doma ubránil remízu 0:0, přestože jeho soupeř byl nebezpečnější.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele