29. kolo
04.04.2021 14:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Iago Aspas (© AFP)

Celta Vigo nasázela Deportivu tři branky a v pohodě vyhrála

Celta Vigo předvedla naprosto parádní vstup do první půle a domácí tým v ní naprosto zesměšnila Alavés a nasázela mu tři branky. Alavés sice ke konci snížil, ale k bodům mu to nepomohlo.

Celtě se povedl začátek utkání naprosto senzačně a velmi brzy vedla. Už po osmi minutách lovil brankář Pacheco míč ze své sítě. Velmi laxní rozehrávka domácích vedla k šanci Nolita, který na malém vápně zakončoval rychlý brejk v podstatě do prázdné brány a nemýlil se - 1:0.

O pouhých pět minut později to už bylo o dvě trefy. Obranu Deporu tentokrát snadno rozebral opět Nolito, který odvedl velký kus práce a nahrál do uličky na Iaga Aspase. Zkušený veterán v barvách Celty běžel prakticky sám na Pacheca a v těchto chvílích si obvykle ví rady velmi snadno - 2:0.

Rioja na druhé straně bránu minul a musel se hodně červenat, protože o pouhé dvě minuty Celta zvýšila na už téměř neúnosných 3:0. Další rychlý brejk do otevřené obrany Deporu vedl Apas, který tentokrát nahrál na volnějšího Santiho Minu a ten ve skluzu přeci jen poslal míč do sítě potřetí!

Pacheco musel zasahovat ještě před koncem první půle, ale to svou práci zvládl bravurně. Celta si celou situaci vlastně zkomplikovala sama. Deset minut po změně stran totiž Jeison Murillo dostal za hloupý faul druhou žlutou a hřiště opustil předčasně. Depor ale vytěžil jen jednu branku. Čtyři minuty před koncem utkání Villar sice ještě vyrazil hlavičku Lejeuneho, ale jeho dorážku už logicky mít nemohl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele