34. kolo
30.04.2021 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Celty Vigo (© AFP)

Celta Vigo si poradila s Levante a posunula se na deváté místo

Celta si doma poradila s návštěvou z Valencie a proti Levante se prosadila dvakrát. Branky Méndeze i Solariho počkaly až do druhé půle a Levante na ně nedokázalo reagovat ani jednou.

Už v 17. minutě mohla jít domácí Celta do vedení. Na skvělou nahrávku si naběhl veterán Iago Aspas a pokoušel se hned pálit. Brankář Cardenas ale velmi rychle vyběhl z brány a zmenšil mu střelecký úhel. Celta se stále držela u míče častěji a měla také jeden velký problém. Ani ne ve 30. minutě totiž musela střídat. Zraněného Tapicu vystřídal Fran Beltrán.

Následně Denis Suárez uklouzl u vlastního vápna a nechal Canterovi dosta času, aby zamířil a vypálil. Canterova střela se ale mezi tři tyče nevešla. Ke konci poločasu nařídil sudí Santiago Jaime Latre penaltu pro Celtu po pádu Miny, jenže po nápovědě od VARu svůj výrok změnil a penaltu nepískal.

Jen šest minut po změně stran už se ale Celta opravdu ujala vedení. Iago Aspas našel ve vápně krásnou nahrávkou Braise Méndeze a ten těsně před brankářem Cardenasem obloučkem poslal míč do sítě. Konečnou výhru 2:0 pro Celtu zařídil patnáct minut před koncem střídající Augusto Solari. Ten si nasprintoval do vápna soupeře a krásný pas od Caricola umístil ve skluzu za záda brankáře Cardenase.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele