14. kolo
20.12.2020 14:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Brais Mendez (© AFP)

Celta díky dvěma gólům Méndeze porazila neškodný Alavés

Skvělá forma Celty Vigo pokračuje, dnes si domácí opět poradili se soupeřem a v tabulce jsou na dostřel k pohárům. Celta udržela čisté konto a díky dvěma gólům dnes fantasticky hrajícího Braise Méndeze zvítězila.

Už po pár minutách se dočkali první šance hosté, ačkoli Celta vstoupila do utkání jednoznačně aktivněji. Po rychlém brejku si Depor vybojoval rohový kop a přetažený míč na zadní tyči hlavičkoval do Blanca Rubén Duarte. Celta ale od té doby na delší čas nepůjčila soupeři balon a naopak se sama dočkala první branky. Už v 19. minutě totiž obrana hostí chybovala, míče se chopil Olaza a krásným centrem našel Braise Méndeze. Pro něj byla hlavička už snadnou.

Ve 45. minutě mohla Celta zvýšit svoje vedení. Nolito se ocitl ve vápně Deporu vlastně úplně sám, jenže než stihl zakončit, skočil mu pod nohy brankář Pacheco. Toho volal do akce také Brais Méndez, který ve 47. minutě pálil z voleje, jenže vybojoval jen rohový kop.

Dvacet minut před koncem utkání se s balonem dostal do vápna Aspas, který snadno oklamal prvního obránce, jenže Pacheca už z úhlu nepřekonal. Na to byl dnes odpoledne expert Brais Méndez. Deset minut před koncem totiž Aspas centroval na zadní tyč a tam Méndeze nikdo absolutně nehlídal - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele