27. kolo
13.03.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio El Sadar (© AFP)

V Pamploně gól nepadl, Osasuna hrála s Valladolidem 0:0

Bezbranková remíza byla k vidění na El Sadaru v Pamploně. Osasuna i Valladolid si vytvořily některé šance, ale žádná neskončila v síti. Konečný bod je tak na obě strany spravedlivý.

Utkání začalo v dobrém tempu, nehrál se žádný "zanďour", ovšem s velkými příležitostmi to bylo horší. První poločas nabídl jen jednu vyloženou gólovku a o tu se postarali po půlhodině hry domácí. Calleri dokonce překonal brankáře, ale mělo to háček, protože v ofsajdu stojící Budimir se zapojil do hry a tak nemohla být branka uznána. Osasuna měla nakonec o něco více ze hry, ale stejně jako Valladolid se prosadit nedokázala.

Hosté na svojí větší šanci museli čekat až do 64. respektive 67. minuty. Nejprve po rychlém přechodu do útoku zakončoval z vyložené pozice Fabián Orellana těsně vedle a krátce nato těsně minul branku i Roque Mesa.

Valladolid neuspěl ani tři minuty před koncem, když hlavičkoval vedle Fernández a na druhé straně Manu Sánchez přízemní střelou na bližší tyč nepřekvapil brankáře Roberta. S výsledkem 0:0 nepohnulo ani dlouhé šestiminutové nastavení a tak si oba celky připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele