22. kolo
02.02.2020 14:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Eibar se rozešel smírně s Betisem

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Eibarem a Betisem, přičemž z výsledku nemá radost ani jedna strana. Oba góly padly v úvodní čtvrthodině, což diváky muselo nutně nabudit, ovšem na třetí zásah už pak čekali marně.

Eibar potřeboval vyhrát aby se více vzdálil sestupovým příčkám, Real Betis zase aby konečně prorazil do první poloviny tabulky. Nestalo se ani jedno, remíza 1:1 je ztrátou pro oba.

Nutno podotknout, že Betis měl v utkání trvalejší převahu i více možností. Však už ho také v 7. minutě poslal do vedení nádhernou střelou ze střední vzdálenosti Nabil Fekir. Bohužel pro Andalusany to nemělo dlouhého trvání a o osm minut později vyrovnal z pokutového kopu Fabio Orellana. Sudí se rozhodl odpískat pokutový kop po zákroku Edgara Gonzáleze zcela po právu. Bezprostředně před tím, než k vyrovnání došlo, zahodil obrovskou příležitost Moreno a to se ukázalo být jako klíčový okamžik. První půle ještě některé zajímavé momenty nabídla, předně nebezpečnou střelu Sergio Enricha, která skončila těsně vedle.

Po hodině hry si Betis vypracoval zajímavou možnost dokonce s gólovým koncem, ovšem pohotová dorážka Iglesiase nemohla pro ofsajdové postavení platit. Vše z pohledu domácích dobře rozkryl systém VAR. Skóre se neměnilo ani v samotném závěru, kdy vypálil Fekir a výtečný zákrok předvedl Dmitrović. Nic dalšího už se v utkání nestalo, takže oba celky získaly po jednom bodu za celkem spravedlivou remízu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele