38. kolo
19.07.2020 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Valladolid doma na závěr sezony zdolal Betis

Real Betis v posledním kole prohrál a podtrhl tak velice nepovedenou sezonu. Svěřenci Alexise Trullija sice byli aktivní na balónu, krom této statistiky ale nic zásadního nevymysleli a od Valladolidu nakonec dvakrát inkasovali. Domácí nejprve poslal do vedení Sergi Guardiola a ve druhém poločase přidal pojistku Ósar Plano.

První velkou šanci měl v 10. minutě domácí celek, ale Sandro Ramírez parádní ranou bez přípravy netrefil branku. Posléze se začal dostávat více do hry Betis a místy měl až drtivou převahu v držení balónu. Po čtvrthodině zkoušel obstřelit domácího brankáře Tello, jenomže také neuspěl. Betisu byla nakonec územní převaha k ničemu. Před koncem prvního poločasu předvedl Valladolid rychlý a dobře sehraný protiútok, který zakončil přesnou hlavičkou Sergi Guardiola. Valladolid tak šel do šaten jako spokojenější z obou celků.

Betis se nechtěl se sezonou 2019/2020 loučit porážkou, ovšem jeho marnost v ofenzivě byla v průběhu druhého poločasu ještě zřejmější. V 65. minutě pak dostal hosty do složité situace Óscar Plano. Ten v pokutovém území stáhl nepovedený pokus, obtočil se kolem obránce a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Bez motivace hrající Verdiblancos se až do konce zápasu na nic nezmohli. Snažit se přestal i Valladolid a utkání se zhruba dvacet minut před koncem už jenom dohrávalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele