17. kolo
14.12.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic i přes veškerou snahu gól Eibaru nevstřelil

S bezbrankovou remízou na San Mamés budou pochopitelně spokojenější hráči Eibaru, kteří předvedli dobrý taktický výkon a samozřejmě i s trochou štěstí ubránili šance Basků. Gól v Bilbau nakonec žádný nepadl.

Athletic byl před utkáním favoritem, na druhou stranu Eibar byl odhodlaný v derby uhrát body a udělat pro to cokoliv. V prvním poločase hrál velice dobře takticky, tvrdou hrou i kouskováním času nedovolil soupeři dostat se do tlaku. Na první pohled by se mohlo zdát, že se nehrál pěkný fotbal, ale nebylo tomu tak. Tempo bylo velmi dobré, pro dokonalost ale scházely větší šance a především góly.

Už v prvním poločase museli hosté poprvé střídat a zraněného Bigase nahradil Burgos. Athletic sáhl po první změně hned po přestávce a Córdobu nahradil Gómez. I ve druhém poločase byl obraz hry stejný, ale po hodině hry se konečně naskytla první příležitost. Zakončení Williamse zneškodnil povedeným zákrokem Marko Dmitrović. O chvíli později dokonce Williams vstřelil gól, ale protože byl v ofsajdu, jeho radost byla zbytečná.

Athletic chtěl utkání rozhodnout ve svůj prospěch a pět minut před koncem tomu byl velice blízko zkušený Raúl García, jehož hlavičku zneškodnil Dmitrović. Eibar se bránil náporu a nakonec to skutečně do závěrečného hvizdu vydržel, takže si ze San Mamés odváží velice cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele