12. kolo
10.11.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girona FC - CD Leganés 0:0

Leganés v boji o záchranu získal cenný bod na katalánské půdě v Gironě, kde se domácí příznivci museli spokojit s nudným výsledkem 0:0. Girona sice byla mírně aktivnější, jenže na branku gólmana Cuellára ani jednou nevystřelila.

A pokud nevystřelíte na branku, horko těžko můžete vyhrát. Na druhou stranu ani Leganés nebyl ve střelbě nijak pilný a výsledek 0:0 zcela odpovídá průběhu utkání.

Asi největší příležitost domácích měl po deseti minutách Cristian Stuani, který měl dobře nabito, ale branku těsně minul. Větší příležitost si Girona vypracovala až v samotném závěru! Hosté ve 25.minutě dokonce vstřelili branku, jenže z ofsajdu, takže radost okamžitě přerušil zdvižený praporek. První poločas opravdu nic světoborného nepřinesl, diváci se na stadionu de Montilivi prostě a jednoduše nudili.

A to platilo ještě dlouhou dobu i v průběhu druhého dějství. Až závěrečná desetiminutovka přinesla obrovskou příležitost hostujícího celku. Důležité tři body mohl Leganésu přinést Jonathan Silva, který střelou orazítkoval tyč! A aby to bylo spravedlivé, zvonilo se i na druhé straně po střele střídajícího Lozana. Ve čtvrté minutě nastavení zmařil poslední šanci zápasu vynikajícím zákrokem brankář Bunú, ten nebezpečnou hlavičku vyrazil do bezpečí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele