36. kolo
06.05.2018 12:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo Alavés 0:3

Málaga mohla opustit poslední příčku, jenže doma vůbec nezvládla zápas s Alavésem a tak se pro ní nic nemění. Deportivo se ujalo vedení po 180 sekundách a výhru pak zpečetilo ve druhém poločase dalšími dvěma zásahy.

La Rosaleda zažila další zklamání. O to větší, že domácí inkasovali už po pouhých 180 sekundách. Manuel García se zmocnil centru z pravé strany a střelou k tyči nedal Prietovi šanci. Málaga pak převzala iniciativu, ale pozornou obranu Alavésu neměla čím překvapit. První poločas žádnou další příležitost nenabídl a diváci na La Rosaledě doufali, že se vše s druhým poločasem změní.

A skutečně tomu tak bylo, ovšem k nelibosti domácích fanoušků. Lestienne z dobré pozice minul branku a rovněž Adrián González hlavou mířil nepřesně. Málaga své šance nevyužila a o několik minut později za to pykala. Gómezův oblouček využil rychlonohý Ermedin Demirovič a šikovným lobem zvýšil na 2:0.

To domácí definitivně položilo a Alavés vzápětí přidal třetí branku. Iba Gómez si nádherně přehodil balón na levačku a fantastickou střelou uklidil balón do levého horního rohu branky. Alavés měl ještě další dvě gólovky, ale branku už nepřidal. Málaga se nedočkala ani korigace, proti byl Pacheco, když výborně zlikvidoval hlavičku Bastóna.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele