27. kolo
04.03.2018 12:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Espanyol Barcelona 1:1

Levante znovu nezvládlo závěr zápasu. Stejně tak jako ve vloženém kole v týdnu s Deportivem Alavés inkasovalo v posledních minutách a pouze remizovalo s Espanyolem. Tentokráte proti barcelonskému týmu sahalo po životně důležitých třech bodech, ale marně. Hosté hráli na úvod o něco více aktivněji, ale do první šance se dostali domácí.

Giampaolo Pazzini dostal v 26. minutě hezkou kolmici do vápna a vypálil tvrdou střelou, kterou Diego López vyrazil na roh. Následně se hrálo spíše ve středu pole a bohužel se nic zajímavého na hřišti neodehrávalo. V druhé polovině to bylo o něčem jiném. V 54. minutě zahrávalo Levante zprava přímý volný kop.

V jednom ze soubojů však Navarro fauloval jednoho z útočících hráčů a kopala se penalta, jelikož se celá situace odehrála ve vápně. Tu si tedy vzal na starosti José Luis Morales, i když gólman vystihl směr střely, tak na ni už nedosáhl. Espanyol stále marně čekalo na nějakou výraznější příležitost. Faktem je, že domácí zatím bezchybně bránili. Z nastavených čtyř minut v druhé polovině běžela první.

Možná, že se někteří už viděli ve sprchách, ale právě v tento moment přišel šok v podobě vyrovnání. Katalánci se dostali ke konci k většímu tlaku, z levé strany tedy přišel od Josého Manuela Jurada centr, který našel Lea Baptistãa. Ten nic nečekal a z voleje ihned pálil a rozvlnil brankovou síť. Rozesmutnil tak všechny domácí fanoušky, kteří už skoro počítali s výhrou.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Espanyol a boj o Evropu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele