10. kolo
29.10.2016 13:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Sevilla FC 1:1

Sevilla si i přes výraznou převahu odvezla z Gijónu pouze bod a to je pro ní ztrátou. Na El Molinón byl k vidění ofenzivní fotbal plný šancí, ale branky viděli diváci jen na začátku prvního poločasu.

Sevilla vstoupila do zápasu dle očekávání aktivněji a už po čtyřech minutách se ujala vedení. Ben Yedder vyslal do úniku Luciana Vietta a ten přehodil Cuéllara! Sporting mohl po necelých osmi minutách vyrovnat, sám na Rica postupoval Viguera, ale nepovedla se mu finální klička a z akce nakonec nic nebylo. Na druhé straně připravil zajímavou příležitost Nasri a Ben Yedder ramenem netrefil zařízení. Zajímavý začátek prvního poločasu vygradoval vyrovnávací trefou Sportingu ve 20. minutě. Centr Canelly nalezl Gómeze a ten srovnal na 1:1. Hosté z Andalusie si mohli vzít vedení okamžitě zpátky, ale Vázquezově ráně se postavila do cesty tyč!

Hosté měli více ze hry, ale nedá se říci, že by se Gijón pouze bránil. Po půlhodině hry mířil těsně mimo jak Nasri, tak i domácí Viguera. Přehlídka zahozený šancí pokračovala až do konce prvního poločasu, ale průběžné skóre 1:1 se neměnilo.

I po změně stran byla aktivnější Sevilla, Ramiho hlavička po rohovém kopu zamířila těsně vedle a Mercado orazítkoval další tyč. Svěřenci trenéra Jorgeho Sampaoliho se dál tlačili do zakončení a před Cuéllarem bylo pořádně živo, jenže Yedder ani Vitolo ne a ne domácího brankáře překonat. Sevilla nakonec kýženou druhou branku nevstřelila a ze hřiště Gijónu si odváží jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
Pospovič

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele