11. kolo
05.11.2016 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Deportivo La Coruña 1:1

Sobotní várku zápasů španělské ligy odstartovala Granada s La Coruňou a utkání vítěze nepoznalo. Hosté se sice po hodině hry ujali vedení, ale šest minut před koncem zápasu si vstřelil vlastní gól Tytoń a rozhodl o tom, že se body budou dělit. Oba celky si tak výsledkem 1:1 příliš nepomohli. Granada určitě zůstane poslední, La Coruňa zase nejlépe šestnáctá.

Do utkání vstoupili mnohem aktivněji hostující borci. La Coruňa si vytvořila několik náznaků šancí, ale svůj tlak přetavit v úvodní branku vlastně nedokázala. Na druhé straně vedl nebezpečný protiútok Gabriel a výsledkem byla situace, po které se domácí dožadovali pokutového kopu. Agba šel na zem až příliš ochotně a sudí nepískal. Ve 38.minutě hlavičkoval po centru Barrala Andreas Pereira, ale golman Tytoń nemusel zasahovat.

Ve druhém poločase byl obraz hry v podstatě totožný. Nejprve Čolakovu střelu vyrazil Mexičan Ochoa a na druhé straně Tytoń zpacifikoval další a tentokrát přesnější hlavičku Pereiry. Skóre se poprvé pohnulo až v 64.minutě po chybě Agby, který ztratil balón, načež Čolak vyslal do úniku Andoneho a ten nadvakrát překonal Ochou!

V 76.minutě přišel další zlomový okamžik zápasu. Dorážející Ryan Babel rozradostnil fanoušky Deportiva podruhé, ale sudí veškerou radost překazil odmávaným ofsajdem. O ten se však v žádném případě nejednalo. Místo dvoubrankového vedení přišla pro Depor pohroma. V 81.minutě sice Tytońe zachránilo břevno, ale domácí byli v tlaku a po závaru vrátili míč do ohňě a právě golman Tytoń si nakonec vstřelil vlastní gól!

La Coruňa cítila křivdu a vedení si chtěla vzít okamžitě zpátky. Gamovu střelu Ochoa vyrazil, stejně jako o chvíli později pokus Babela. O všechny body se hrálo až do poslední možné minuty nastaveného času, žádná ze stran už ale neinkasovala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele