17. kolo
09.01.2017 20:45 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

CA Osasuna - Valencia CF 3:3

Po šesti porážkách v řadě se poslední Osasuně podařilo získat alespoň bod. Proti letos rovněž trápící se Valencii musela hned třikrát vyrovnávat, přitom poslední trefu utkání zaznamenal ve druhé minutě nastavení Carlos Clerc. V tabulce se tak vůbec nic nezměnilo, domácí zůstali poslední, hosté okupují i nadále sedmnáctou pozici.

Oba celky měly před svým vzájemným zápasem jedno společné, naposledy totiž dokázaly v LaLize naplno bodovat v rámci osmého kola, tedy skoro před třemi měsíci. V tabulce je dělilo celkem pět bodů, takže se jednalo o důležitý duel v boji o záchranu. Valencia mimochodem s Osasunou neprohrála už osmkrát za sebou.

A že se Los Che na tohoto protivníka daří, ukázaly už úvodní vteřiny utkání. Sotva rozhodčí Alfonso Álvarez souboj zahájil, už se do velké šance dostal Santi Mina, nicméně svou střelu usměrnil mimo. Další akce již Valencii vyšla gólově. Guilherme Siqueira z levé strany poslal centr do vápna, odkud z voleje zacílil Munir El Haddadi.

Pamplona ovšem vyrovnala záhy. V 7. minutě stál Oriol Riera v brankovém území ve správný čas na správném místě a potrestal velkou hrubici svého soka snadným zakončením z blízkosti. Následující branka na řadu přišla až v závěru první půle. Oriol Riera si pokazil dobrý pocit ze vstřelené branky a tentokráte hlavou zamířil do vlastní sítě.

V 62. minutě se Los Rojillos podařilo upravit průběžný stav podruhé. Torres napřáhl za šestnáctkou, ovšem jeho první pokus byl zablokovaný, balón se k němu ale hned odrazil, a tentokráte ho domácí záložník usměrnil přesně do šibenice. Čtvrthodinu před koncem si Valencia navrátila vedení znovu na svou stranu.

Munir El Haddadi prostrčil přihrávku do vápna na Martína Montoyu, a ten pak balón poslal ke vzdálenější tyči podél vyběhnuvšího brankáře Maria Fernándeze. Osasuna se však nevzdala a dokázala ještě zareagovat. Mario Fernández nejprve zlikvidoval penaltu Daniho Pareja. A o pár chvil na to skóroval Carlos Clerc po krásné kombinaci.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Noustress

2:0, podme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele