34. kolo
25.04.2017 21:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Villarreal CF 0:1

Devítizápasová šňůra Atlética bez porážky je u konce. Trošku překvapivě madridský celek padl na Vicente Calderón s Villarealem, kterému se v uplynulých kolech ne úplně dobře dařilo, a tak je jeho aktuální třetí příčka řádně ohrožena. O jedinou trefu utkání se postaral Roberto Soriano pouhých osm minut před závěrečným hvizdem.

Oba celky mají pohárové ambice, a zatímco domácí usilují o konečnou třetí pozici, která znamená přímou účast v Lize mistrů, hosté chtějí udržet místo páté. A právě tohle vítězství jim tyhle ambice notně posílilo. Na madridské půdě přitom byli v roli outsidera, neboť jejich minulé výkony v Alavési a proti Leganési nebyly vůbec ideální.

Do jakési první slušné možnosti se propracoval v 11. minutě v poslední době ve slušné formě hrající Correa, nicméně s jeho nebezpečným zakončením si brankář Andrés Fernández poradit dokázal. Jen o pár chvilek později Andrése Fernándeze ohrožoval taktéž Saúl, i v tomhle případě však souboj lépe vyšel hostujícímu muži v rukavicích.

Villareal poměrně slušně bránil, a tak se Los Colchoneros poměrně těžko propracovávali do dalších šancí. Až po půlhodině hry Andrése Fernándeze prověřil Griezmann a jen o dvě minuty později Francouz vystřelil ještě jednou, kýženého úspěchu se ale domácí nedočkali, ani když se během druhé situace snažil dorážet Gaitán.

Do konce poločasu se ještě jednou snažil prosadit Griezmann a po něm také Koke, jenže i nadále prostor brány ovládal jen výtečně chytající Andrés Fernández. V 54. minutě na něj nevyzrál zase Gaitán, a nakonec mužstvu trenéra Diega Simeoneho nepomohly ani příchody ofenzivně laděného Carrasca s Gameirem a Fernandem Torresem.

Závěr zápasu pak možná o něco lépe vyšel Žluté ponorce, která nečekaně strhla výhru na svou stranu. Čtvrthodinu před koncem zamířil mezi tři tyče střídající Soriano, v tomto momentě však gólman Oblak ještě nekapituloval. Ital ve finále skóroval v 82. minutě, to když z brankového území snadno zužitkoval centr od Bakambua.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele