6. kolo
26.09.2015 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Málaga CF 0:0

Real Madrid dnes nenašel recept na obranu Malagy a před vlastními fanoušky pouze remizoval s Los Boquerones 0:0. Bílý balet měl místy až drtivou převahu, o které svědčí i třicet střel na bránu, brankář Kameni však udržel čisté konto. Bod ze San Bernabéu má pro Malagu, která hrála v závěru v oslabení, cenu zlata, pro Benítezů výběr je naopak remíza další nepříjemnou ztrátou.

Podle očekávání začali domácí zápas aktivněji a hrálo se především na polovině Malagy, která i v 6. kole stále marně čekala na první vstřelenou branku v novém ročníku. Úporná obrana Malagy dělal bílému baletu velké problémy a na první vážnou šanci si museli diváci počkat až do 33. minuty, kdy se po rohovém kopu mohl prosadit Jesé, Kameni byl však bleskurychle na zemi a míč vyrazil! Blízko skórování měl pak ve 44. minutě Ronaldo, jenž ale těsně nedosáhl na centr Benzemův centr. Sám francouzský útočník pak ještě před přestávkou stačil ohrozit branku Malagy, když ve skluzu mířil na zadní tyč. Bohužel pro domácí nepřesně.

Ve druhém poločase už Real předváděl vyložený festival zmařených příležitostí. Dopředu téměř bezzubá Malaga vyhlížela konec zápasu jako smilování, ale Real ne a ne vstřelit rozhodující trefu. Svou šanci spálil ve 49. minutě Ronaldo, pak na druhé straně zahrozil z přímého kopu Juan Carlos, ale předvedl se i Keylor Navas. V 55. minutě se dobrým pokusem prezentoval Benzema, bez úspěchu - stejně jako o dvě minuty později hlavičkující Ronaldo.

V 76. minutě dělilo domácí od vytouženého vedení jen několik centimetrů, když po Kameniho chybě vykopl míč z brankové čáry Weligton! Jen o minutu později se do trháku dostal hostující Amrabat, jenž neudržel nervy na uzdě proti dotírajícímu Marcelovi a brazilského obránce srazil loktem k zemi. Sudí González okamžitě udělil marockému útočníkovi červenou kartu a Malaga šla do deseti.

Výhodu jednoho hráče na hřišti mohli Los Blancos využít v 84. minutě, kdyby po obětavé přihrávce Isca trefil míč lépe natahující se Cristiano Ronaldo. Domácí mohli strhnout výhru na svou stranu ještě v nastavení, po centru od Marcela z levé strany hlavičkoval před brankou znova Ronaldo, míč však ve stoprocentní gólovce poslal znova nad! Zápas tedy skončil bez branek. Pro Real to byl první zápas po šestapadesáti soutěžních utkáních, kdy na svém hřišti nedokázal vstřelit gól. Real se tak na první příčce dlouho neohřál, Malaga získala svůj třetí bod v sezóně a stále čeká na vítězství i první gól.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
valloire

6-0

Reagovat
smazaný uživatel

a do třetice taky nářez 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip C.Ronaldo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
roberos

Penaldo je skutečný lídr v nové sezóně už 7 zápas ( z devíti) nedal gól. ha,ha........

Reagovat
vanGomm

Nemáš to hochu lehké.Ten C.Ronaldo Ti tedy dává zabrat

Reagovat
roberos

Jen mě dělá radost - dřevák dřevokavitej - bez penalt a přihrávek před prázdnou a ještě dorážek je absolutně průměrnej a často podprůměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

synku synku

Reagovat
vanGomm

Tak roberos pokud nejsi ještě majitelem OP,tak to celkem chápu,že vytrvale pišeš na adresu tohoto hráče ty ubohé komentáře.Občas se totiž podobní jedinci v tomto věku najdou.V opačném případě by jsi se měl nad sebou zamyslet.

Reagovat
roberos

Mrkni se na stránky Realu Madrid.cz - tam spousta fans CR16 kritizují( několik že je pro tým brzda) teď měl 14 střel - to hraní vše na CR16 j Realu dost škodí.Ronaldo už 2 roky zahrává špatně přímé kopy a stejně nikoho k tomu nepustí ( a Real má dost šikovných hráčů) na tomje vidět že mu jde hlavně o jeho statistiky a ne o tým. Huguin to správně řekl - že ho přestalo bavi každý útok zakončovat přihrávkou na Ronalda a že on i na tréninku střílel místo přihrávky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele