12. kolo
21.11.2015 18:15 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Debakl v Madridu: Barcelona uštědřila Realu porážku 4:0

Takto si Rafael Benítez své první El Clásico nepředstavoval. Španělský manažer musel z lavičky Realu Madrid přihlížet, jak si Barcelona dělá z jeho týmu dobrý den a neustále zvyšuje svůj náskok až na ostudných 4:0. Jako obvykle se do střelecké listiny zapsalo duo Neymar - Suárez, které ještě doplnil krásnou ranou Andrés Iniesta.

Rafael Benítez tentokrát nezvolil svůj dosavadní opatrný přístup k poskládání základní sestavy a opominul tak třeba poprvé v sezoně defenzivního záložníka Casemira. Na hrotu útoku se po dlouhé pauze usadil znovu Karim Benzema a od počátku nastoupil také James Rodríguez či Marcelo s Ramosem, kteří museli během reprezentační pauzy překonat zdravotní potíže. Na straně hostí naopak navrátilec Lionel Messi zůstal pouze na lavičce a s Neymarem a Suárezem tak naskočil do útoku Barcelony Sergi Roberto.

Real vstoupil do utkání pozitivně, ovšem první slibnou příležitost si pohlednou kombinací vypracovali hosté. Neymar však závěr akce nevyšperkoval přesným zakončením a vysoko přestřelil. Bílý balet záhy kontroval rychlým protiútokem, s nímž si však brankář Bravo zvládl poradit, když vyrazil Ronaldův střílený centr do bezpečí.

Od té chvíle uběhlo sotva pár minut a Barcelonští předvedli další fantastickou kombinaci, kdy dravý průnik Sergiho Roberta poslal do samostatného úniku Luise Suáreze. Uruguayský kanonýr tváři v tvář Keyloru Navasovi se zakončením neotálel a perfektní ranou "šajtlí" poslal hosty do brzkého vedení. Barcelona tak rekordně skórovala již ve dvacátém El Clásicu v řadě.

Tribuny stadionu Santiaga Bérnabeua tak nakrátko zcela oněměly a vzduchem se po úvodní desetiminutovce nesly pouze oslavné chorály barcelonských fanoušků. Barcelona byla v tu chvíli jasně na koni, což jen podtrhl Andrés Iniesta krásným křižným pasem na Roberta, jenž posléze připravil střeleckou pozici Ivanu Rakitićovi. Chorvatský záložník však stejně jako Neymar divoce Navasovu bránu přepálil. Aktivní Sergi Roberto pak pokoušel štěstí z hloubi šestnáctky Realu sám, avšak rovněž svou ránu pod tlakem neukočíroval.

Pouze pětadvacet minut vydržel na trávníku Javier Mascherano, jenž vinou zraněného třísla musel přepustit své místo střídajícímu Mathieuovi. Real si hned záhy vypracoval první střeleckou příležitost, když agresivním napadáním vybojoval míč vysoko na polovině Barcelony, jenže James Rodríguez si střelou zpoza pokutového území na Brava nepřišel. Pak ovšem znovu na míči dominovali hosté.

Šest minut před koncem první půle se pak barcelonští podruhé dočkali gólové radosti. Přihrávku Iniesty převzal na samé hraně ofsajdu Neymar a pohodlně prostřelil bezmocného Navase. Do šaten tak Real odcházel za pískotu tribun a barcelonské dominance za mizerného stavu 2:0. A to přitom mohlo být pro Real ještě hůř, kdyby Suárez s Rakitićem dokázali před odkrytou brankou propálit bloky bránících hráčů Realu.

Hned v sedmačtyřicáté minutě mohl vrátit Real do hry parádním únikem Marcelo, jenže svou ránu nakonec poslal jen do boční sítě. Hned minutu nato pro změnu napřáhl z dvaceti metrů Rodríguez a Bravo měl co dělat, aby jeho jedovku vyrazil na roh. Barcelona tak dostala patřičné varování, že ani s dvougólovým náskokem ještě vyhráno nemá. K navýšení na 3:0 tak měl záhy blízko Neymar ranou z přímého kopu, avšak Navas jeho pokus přes zeď dokázal vytlačit nad břevno.

Co se však nepovedlo Neymarovi, to minutu nato dokázal Andrés Iniesta. Kapitán Barcelony si narazil s Neymarem, jenž mu na hraně pokutového území patičkou připravil ideální palebnou pozici, kterou Iniesta přetavil v krásnou střelu z prvního doteku, na niž neměl Navas sebemenší nárok. Počáteční snaha Realu tak přišla vniveč a navíc Suárez v pětapadesáté minutě málem zvýšil na 4:0 z další dobré šance.

Zatímco Rafael Benítez zareagoval na hrozící domácí debakl nasazením Isca na úkor Jamese Rodrígueze, barcelonští se rozhodli vytasit svůj ofenzivní trumf. Místo Ivana Rakitiće totiž na trávník naskočil uzdravivší se Lionel Messi... Byl to však Real, který se znovu ujal ofenzivních snah v honbě za nepravděpodobným zvratem. Jak střídající Carvajal, tak hlavičkující Varane však se svými pokusy neuspěli a Barcelona tak dostala znovu prostor bavit své cestující fanoušky držením míče, kdy každou úspěšnou přihrávku okořenilo z tribun oslavné "Olé!".

Nejblíže ze všech šancí Realu měl ke snížení Cristiano Ronaldo z rychlého protiútoku, který skvěle založilo duo Isco - Bale. Portugalská megastar však tváří v tvář vyběhnuvšímu Bravovi nezvládla míč dostatečně zvednout a gólman Barcelony tak i z tohoto souboje vzešel vítězně. Na opačné straně se pár minut nato řítil znovu sám na Navase Suárez, ale z úhlu již tentokrát neuspěl, neboť Sergio Ramos míč směřující do brány dokázal včas zastavit.

Ve čtyřiasedmdesáté minutě to už ale Suárez dokázal. Obrana Realu znovu propadla a uruguayský střelec měl moře času na to, aby tentokrát na Navase suverénně vyzrál. Ke cti Realu slouží, že se stále snažil s čím dál horším výsledkem alespoň něco udělat, jenže Benzemův hlavičkový pokus přinesl jen další kvalitní zákrok Claudia Brava. Šest minut před koncem však Iscovi ruply nervy a španělský reprezentant se musel z trávníku předčasně poroučet za nesportovní nakopnutí unikajícího Neymara, které mu přineslo zaslouženou červenou kartu.

Oslabený Real tak již v samotném závěru musel jen odolávat dalším útokům nenasytné Barcelony. Na kulatých 5:0 přesto málem upravil skóre střídající Munir El Haddadi hned ve dvou vyložených šancích, jenže v obou případech minul. Před vyprazdňujícími se tribunami ještě mohl alespoň korigovat debakl Cristiano Ronaldo, jenže Claudio Bravo byl v sobotní večer jednoduše nepřekonatelný. První El Clásico sezony 2015/16 tak skončilo drtivým vítězstvím Barcelony, která vyplenila Madrid v poměru 4:0.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (1956)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real dostane pořádný výprask. Barca letos nemá konkurenci.

1:5

Reagovat
Bastaron

Nemá konkurenci max. tak v Katalánsku.

Reagovat
jjnovo

Jak se to čte po zápase?

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ty srando nebude mít šanci proti triu Benzema, Ronaldo, Bale(bez Messiho, kterej nastoupí na 30 min.)

Reagovat
alegre

Tak tech 30 minut Messiho je to jedine co ti vyslo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
Kucka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

No to trio bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

to je tento týden potřetí, co mu ty jeho psychovýsledky vyšly!

Reagovat
valloire

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak skoro ses trefil

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tuxedo

1:2

Reagovat
N.Gin

Nevi nekdo o nejakym sportbaru nebo nejake hospode v Brne kde by se dala sledovat La Liga? Respektive aspon Clasico?...jinak tip 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys tipovaj jinak, poradil bych ti

Ale abys věděl že nejsem zlý, poradím ti

Poraď si sám

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná sranda, ty hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
N.Gin

Uz jsem si poradil sam. Skoda ze si mi neporadil driv ty. Rad bych takovyho blbecka potkal v hospode jak bude brecet .

Reagovat
smazaný uživatel

jakym způsobem jsi to prosimtě hledal ? Já se něco snažil najít v Praze, ale asi jsem psal blbý hesla do googlu...Zkoušel jsem hospody, co maj Dajto, pak hesla jako "El Clasiko dnes praha" "dnes vysilame el clasico" apod. ale nic kloudnýho

Reagovat
N.Gin

Nakonec me poradil znamej takze v tom ti asi nepomuzu. Ale muzes zkusit nejakej Tipsport bar nebo neco takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo vidis to, to vlastne rikali ze to budou vysilat pres ty svoje streamy a mohli by to hodit nekde na telku...dík za tip

Reagovat
Petřík-FCB

Na antonínské je nějaký sport bar se znaky Reálu, nikdy jsem tam nebyl ale tam by to mohli mít

Reagovat
Bastaron

4:2

Reagovat
roman1978

0:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Nejvtipnější mi přijde ta stížnost té Ukrajinky.

Reagovat
technecium

Ačkoliv delegát zápasu ve svém hodnocení fanoušky Barcy chválil, delegátka UEFA, Bordiugova, podala podmět k disciplinárnímu řízení.

Barca nemůže za neschopnost Ukrajinců udržet si celistvou zem...

Reagovat
Rssa

Reagovat
boryland

0:1.........Leo….....

Reagovat
zekq

2:0 (15 min-Ronaldo,68min-Ronaldo)

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
technecium

2:4 (Ramos 21, Bale 37 - Neymar 12´, 44´, Messi 78´, 81´)

Reagovat
valloire

hrdina

Reagovat
dextroza_m

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Lorcan

2:2

Reagovat
Lorcan

To sem zvědavej jak to půjde Barce v útoku když se vrátí Messi, občas mě přišlo že Suarézovi a (obzvláště) Neymarovi to spíš prospělo když tam nebyl ....

Reagovat
technecium

Jim dvoum to prospělo, ale ne útoku jako celku

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

nechceš tu snad tvrdit, že jsme bez Messiho silnější, že ne

Reagovat
Lorcan

to asi ne, ale přijde mi že Messi chce aby bylo vždycky po jeho a že to celkovou efektivitu útoku snižuje, kdyby potlačil svý ego a hrál 100% pro tým, tak Barca nemá konkurenci. Ale nevím, doufám že Messi bude v El Clasicu hrát a že se uvidí jak to bude fungovat. Lepší než spekulovat bude vidět to na vlastní oči - rád se nechám vyvést z omylu

btw a stejně tak doufám že na druhý straně budou hrát Benzema a James ať je to v plný palbě

Reagovat
10FKK

Reagovat
technecium

Aha hraje se na Messiho, to slyším prvně od 2012/2013

Reagovat
Lorcan

myslím že si asi uplně nerozumíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

vždyt to nebylo zatím poznat

Reagovat
technecium

A co zápas na Atleticu?

Reagovat
valloire

co je s ním?

Reagovat
technecium

Tam nehrál od začátku, nasoupil v 60. minutě a kompletně se změnil vývoj zápasu

Reagovat
valloire

no jistě....

Reagovat
technecium

Nemůžu za to, že jsi to neviděl

Reagovat
Xavi

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

prospělo....když Messi hrál, dával jim tam jednu tutovku za druhou, ale že to oni tehdy neproměňovali byla už jejich tehdejší neschopnost...Prostě se už zlepšili, tak to tam s Messim na hřišti bude padat ještě víc.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

no co se směješ, můžu to doložit videama ze zápasů...Ale kdy Messimu někdo vytvořil tutovku, že by mu nahrál aby šel sám na golmana, to nepamatuju (jen on dal těma svejma křižnejma přesnejma dalekonosnejma přihrávkama desítky, hlavně křídelnímu Neymarovi, nebo Albovi)

Reagovat
madridcan

Prvykrat v tomto storoci bez Casillasa alebo Xaviho...

Reagovat
madridcan

Inak povedane sa to tento vikend odohra na stadione Santiaga Bernabeua bez piskotu a s nekvalitnym travnikom...

Reagovat
smazaný uživatel

no.. aby jsi nebyl překvapený

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 popř. 2:3 02

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje 3:1 - Ronaldo, Benzema, James, Bale, Modrič, Kroos --> ty je roznesou na kopytech! Bez Messiho ani ťuk(30 minut nepomůže) HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

kde to berete furt jako jistotu s 30ti minutama...to byla jen spekulace...Může už hrát od začátku, jemu ta pauza akorát prospěla, v noze to bude mít dál a jen si odpočal a bude teď hladovej..Ale spíš bych to viděl, že příjde na druhej poločas i za stavu, kdyby Barca vedla (on totiž podrží balon perfektně).

Reagovat
smazaný uživatel

Real je třeba nikoli porazit, nýbrž rovnou zeměšnit. Keylor si pro jednou zahraje na rybáře a bude ze sítě lovit jeden kousek za druhým. Ostrovní kopáč se rozpomene jak dobře má ten výlet placený a po zápase pro podívanou všech přítomných zasprintuje barcelonským potřást pravicí. A bůh z Madeiry? Hlasování o jedinou podstatnou trofej pod sluncem je pro letošek již u konce.

0:5 o poločase (pokud se na stadionu nějaký vousáč do té doby neodpálí)

Reagovat
smazaný uživatel

Mega se už těším Navíc DAJTO, tak paráda

Reagovat
smazaný uživatel

dá se někde v česku ta Dajto sledovat prosimtě ??

Reagovat
Bastaron

Normal na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Ronaldo - Neymar)

Reagovat
Pharrell

Snad tip euro fotbalu nevyjde

Reagovat
Pharrell

**eurofotbalu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spasitel

Objektivita autora no Inak 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real už dlouho nebyl větším favoritem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Bez Mourinha to už nemá iskru. ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa dočkať, tieto týždne, keď sa hrajú len kvalifikačné zápasy sú o ničom, celú tú kvalifikáciu na ME/MS by som zrušil a nahradil eliminačným formátom...

Reagovat
misinho7

tak dnes je najvyssi cas pre Ronalda vratit sa spat mal dva tyzdne na pripravu a oddych, tak snad od dnes budeme vidiet streho dobreho Cristiana do nich bestia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti nevyšlo

Reagovat
misinho7

a mam taky feeling ze dnes im James da dalsi jeho wonder gol, vlastne James ked ta gol tak to je vzdy iba nejaky paradny kusok

Reagovat
smazaný uživatel

jen doufám, že bude nějakej dobrej stream...skysports atd...

Reagovat
smazaný uživatel

bude 100%, dávajú to na Sky Sports2 od 18:00, cez acestream bude určite nejaký dobrý prenos..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky...no,teď to chce už jen si pozvat kamaráda s jeho dobrym ntb, byť na fotbal moc neni, ale já mu pustim u sebe v pokoji GTAčko (san andreas, pětku bych fakt nerozchodil :D ) a sám si to tam naladim na tom skysports z HD :)

Reagovat
smazaný uživatel

okej, ale máš nainštalovaný acestream (acestream.org), lebo to budú linky, ktoré sa dajú spustiť len cez ace player príp. sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

no, ja nevim, vzdycky sleduju co sem lidi hazi odkazy na streamy a něčeho se pak chytnu...minule sem koukal na noťáku spolubydlící na HD sky sports sevilla real a bylo to čupr.

Reagovat
pingla

1:0 CR7

Reagovat
misinho7

pekne spravena analyza toho ze prsote jesen je hrozny co sa tyka formy ale toto vsetko sa moze zo dna zmenit spat..napr dnes

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

TO MĚLO BÝT NA MISIŇA

Reagovat
misinho7

neklam

Reagovat
valloire

nene

Reagovat
Ed_Hazard

HA!

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kily

tak to by potom zkompletoval hattrick, který mu jako jediný v kariéře ještě chybí

Reagovat
migwel

.... hodně zoufalá analýza

Reagovat
Free_player

budou to fakt dávat na Dajto ?

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

Jo.

Reagovat
valloire

Jo, ten váš vejprask bude vysílat Dajto.

Reagovat
Free_player

tebe si po zápase zas podám ...

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ed_Hazard

1:1 (James, Suarez)

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 (2x James, Ronaldo, Ramos - Neymar)

Reagovat
dextroza_m

nehrajete s Espaňolem

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, co mě na clásicu bavilo, byly bitky, brutální fauly, strkanice, hádky..a i tohle divadlo bohužel pomalu mizí..takže Schalke vs Bayern jasná volba no..ale 4 roky zpět bych si ještě pustil to clasico

Reagovat
Bastaron

Reagovat
valloire

PUTA BARCA PUTA BARCA HEY HEY rid !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uNBGRNtrtxo

Bíte je

Reagovat
roman1978
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
raduinho
Reagovat
smazaný uživatel

Nejak im dochadza dych..

Reagovat
smazaný uživatel

za mě favorit Barca.. 1:2

Reagovat
misinho7

ze vraj Isco zaklad James lavicka...ten Benitez je strasne mimo... uz minule kecal o tom ze James nie je fit, a on jak dal za kolumboiu gol hned si donho ripol...tam medzi nimi nebude daco v poriadku, a ked Rafa znici jamesa tak nech ide do prdele vazne...

Reagovat
valloire

Pár statističek pod správný článek. V La Lize Real ze 170 zápasů Barcelonu 71x rozdrtil a zesměšnil, 32x byla remíza a pár zbývajících zapasů nějakým zázrakem uhaluzila Barca.

Reagovat
LAM

Že tě to baví ze sebe dělat čím dál většího dementa.

Reagovat
valloire

co je? to je seriozní statistika

Reagovat
roman1978

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

to je pár statističek?

Reagovat
smazaný uživatel

já prve četl statisraček, no, je to zajedno :)

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat, ale valloire pls

Reagovat
Afrokrecek

real jen o 4 vyhry vic? to není moc velký rozdíl.. po dnesku snad už jen o 3

Reagovat
smazaný uživatel

dosť lacný humor.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

ten zápas skončil jak skončil snad jen díky tobě

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

takhle slabouckej real nema sanci, neni treba hrat alibisty 1:4 BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale potenciál furt má a proti Barce se vybičuje....Já v průběhu dne spíš vidim o gól výhru Realu, nebo čistou remízu...1:1 poločas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Boje budou, fotbal spise ne

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru domácích

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos

Reagovat
LAM

Čekám velmi těžkej zápas a dost vyrovnanej výsledek.Doufám že nikoho nenapadá tam dát Lea po 2 měsících od začátku.Tak maximálně 30 minut na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho tam dal...do zálohy místo Raka, ten snad ještě nebude...hrál bych 4-4-2, klidně s dvěma štíťama Busquem a Maschem, nenechat prostě Real aby měl prostor ve středu hřiště rozjet nějakej rychlej protiútok. A trojúhelník Messi Iniesta - Neymar (jakoze je vedle sebe, ale Messi Iniesta záloha...jde mi o to, aby Messi dneska nezkoušel průniky, on bude platnej jen na rozdávání přesnejch přihrávek a pasů za obranu, nerad bych viděl, jak jde do průniku a takovej Marcelo nebo Ramos mu to koleno sjedou a bude mít třeba po sezoně ) ..hlavně by to byl nečekanej tah..fakt dyž to vidim, tak by to podle mě fungovalo...A kdyžtak flexibilně podle potřeby to pak upravit, to už je jedno...Ale nehrál bych dneska na tři útočníky, stejně to tam ve vápnu Real nahustí a bude čekat na protiútoky...Mít pod kontrolou střed=půlka úspěchu.

Reagovat
roman1978
Reagovat
Ed_Hazard

Suarez 8 gólov?

Reagovat
valloire

vole, to je úplně jinej Suarez, ten má Zlatej Míč

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to mi uniklo

Reagovat
Kily

zapracuj trochu na té výchově talentů

Reagovat
valloire

já jim to říkám pořád

Reagovat
roman1978

říkat nestačí. musiš je mlátit

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

činy > slova

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ed_Hazard

a Biggest wins (5+ goals) tabuľka je snad fake

Reagovat
valloire

tak tu dělal nějakej cule Kde je 11-1, 5-0 pro Real z 95? Ale exhibice tam jsou. Možná je to dílo romana

Reagovat
roman1978

tak tak - 11 - 1 bylo z nějakého důvodu a proto se to nepočítá

Reagovat
valloire

Co 5-0 vejprask tzv. Dream teamu? To taky ne?

Reagovat
roman1978

to jsem se tak ožral, že si to nepamatuju

Reagovat
10FKK

ne...

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Už podle vlajky jsi mohl poznat, že jde o 2 rozdílné hráče

Reagovat
Ed_Hazard

Potom som si to už všimol samozrejme

Reagovat
valloire

z kolka zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, co mě včera pobavilo, Bartra byl na Clasico tak natěšený, že si hodil na twitter tohle: https://i.imgur.com/U4Hhyaj.jpg. A Lucho ho ukázkově potrollil tím, že ho ani nenominoval na zápas, takže Bartra se ten tweet rozhodl smazat. Chudák.. až mi je ho regulérně i trochu líto.

Reagovat
smazaný uživatel

je zhrzený, chudák...ale tak s těma výkonama nemůže čekat, že bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

(a z tribuny bude mít lepší výhled)

Reagovat
smazaný uživatel

z Nachom si pokecaju dobre

Reagovat
Pipo123

Bomba zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ISIS? Zruší se ten zápas?

Reagovat
sensei25

Za mňa favorit Real,snáď ma Barca prekvapí. Použijem Chongove slová. Dúfam,že tých kanálnikov(Real) porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nebolo Rafu, tak by aj o niečo šlo ... snáď sa to nejak uhaluzí

Reagovat
valloire

Odcházím s předstihem. Pořádná příprava musí být. Ať vyhraje lepší, snad tedy my. Rafo, trhej !!!

Reagovat
sensei25

a už sa nevracaj...

Reagovat
roman1978

a to sundáš nohy ze stolu? a kdy přijde roberos?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete s roberosem sednout před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

a Vasconcellos ich uz caka v krcme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povedal Rafik na tlacovke: "Hráme doma, sme favoriti". Pre mna je urcite favoritom Real a na Bernabeu vzdy bude. Jednak ma Real naozaj silny kader a vsetkych hracov pripravenych na zapasovej supiske a o druhe, Barca bude hrat v zaklade bez Messiho ktory robi v ofenzive neskutocny rozdiel. Barca sice bez neho vyhrala takmer vsetky zapasy, treba si vsak spomenut ze to neboli moc silne timy, ktore Barcu naozaj moc nepreverili.

Je tu vsak niekolko ALE:

- Rafa je traged a jeho herna taktika, zakladne zostavy a strategia striedani je na urovni Ladislava Jurkemika.

- mnoho hracov Realu (ale aj Barcy) sa vracia po dlhsych zraneniach a tazko povedat v akej si kondocke a forme

- hlavny ťahúň Ronaldo je v najslabsej forme co je v Reale a rovnako ma snad najslabsiu formu zo vsetkych hracov zo zakladu

Necham sa ale prekvapit ako zostavou tak aj vyvojom zapasu. Pre Barcu by mala remizka cenu zlata, tipujem 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

dlhsich*

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT
Reagovat
Ángel di María 22

Snad poprvé před clásicem se na to ani moc netěšim. Je to vážně zvláštní pocit, doufal jsem, že nikdy nepřijde, ale asi je potřeba si zažít všechno.

Sestava, která nastoupí... to snad ani neni důležitý. Sejně je půlka týmu po zranění a druhá půlka díky naprosto chaotickýmu systému vypadla uplně z formy. V clásicu jsou v drtivý většině domácí favoriti, dneska to podle mě zcela určitě neplatí. Barcelona si jede zaběhnutej styl, zatímco my jim to opět ulehčujeme vlastní blbostí. Jedinej proti byl letos Keylor, jen a pouze proto je to jen o 3 body.

Herní progres se od začátku sezóny ani v jednom zápase nezlepšil. Naopak ten závěr před repre pauzou byl totálně zoufalej, tragédie proti PSG a ostudná prostupnost na Seville uplně korunovali Benítézovo show u nás.

Barcelona se v dnešnim clásicu může porazit jedině sama, my jsme uplně mimo a nečekám, že by se něco mělo změnit, to by byl zázrak. Jedině snad, že by ten spasitel byl Bale, to pak mění nějak tak všechno.

Hala Madrid, snad zas bude co nevidět vše lepší, tohle období mě neuvěřitelně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepředpokládám, že by Real dnes předvedl tak bídnej výkon jako se Sevillou (zvlášť ta poslední půlhodinka, kdy se přiznám, že jsem neviděl snad zoufalejší Real za celou dobu co sleduju fotbal)...Spíš se bojim, že je Barcelona podcení na základě jejich současnejch výkonů a dostane tam rychlý dva góly (Benzín a Ronaldo hlavou, po centrech Jamese), pak teprv se konsoliduje, zjistí že hraje proti Realu, vpustí do druhýho poločasu Messiho....jaj kéž bych se jen mýlil... hlavně ať je hodně gólů, málo hádek, žádná simulace...chci si to prostě užít

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě ideálně výhra Barcelony po dvou gólech Messiho a Neymara 3:1

Reagovat
X-bano-X

Dovolím si nesúhlasiť. Tento zápas môže skončiť akokoľvek, od debaklu na jednej strane po debakel na druhej strane. Už dlho som v clásicu nepočítal s toľkými neznámymi ako v tomto. Náš útok je veľmi dobrý, naša obrana veľmi slabá, záloha má kolísavú výkonnosť. Vy zas máte slabú obranu ale v životnej forme chytajúceho brankára, slabší útok, ktorý zas po dlhej dobe môže hrať v zložení v ktorom mu to sype a zálohu s kolísavou výkonnosťou. Tu rozhodnú maličkosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem dnes s tipem výsledku v rozpacích, ale spíš se klonim k výhře Realu (ikdyž je to tak 30:20 - 50% dávám remíze)

Reagovat
Kokesh

To je snad jasny, jen on je zacerneny porad Rafou. Ten uz vidi svet jenom cerne, nechapu jak vubec muze dychat...

Reagovat
madridcan

dojdes dnes?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak na 70% bych to mohl stihnout.

Reagovat
roberos

Dámy a Pánové držte si klobouky - dnes se vratí na hřiště ( aspoń na pár minut) nejlepší fotbalista historie LEO MESSI ! doufám že Barca dnes uspěje a fans Blaugranas to budou moci pořádně oslavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co když nemám klobouk? Můžu si podržet aspoň pinďoura?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš držim pěsti, ať ho tam někdo nesjede ! klidně dnes prohra o 4 fíky, než aby se Messi opět zranil a byl zas v čudu

Reagovat
smazaný uživatel

jo bebíčko Messi to vytrhne, že by Barcelona vyhrála to už je pravděpodobnější, že se na stadionu dneksa odpálí muslim

Reagovat
10FKK

Odpal se...

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire: "Odcházím s předstihem. Pořádná příprava musí být" chapem to asi tak ze Valloire si dal si dal lieky a bum bac, Roberos ide na scenu

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
ZB 07

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
raduinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Sport1 a Sport2 už nevysílají PD?

Reagovat
roman1978

blik

Reagovat
madridcan

Inak bohuzial pre nas bude dneska vela zalezat na Luchovi, ze kolko da priestoru Messimu. Messi sa po zraneniach vkuse vrati neskutocne hladny a pri chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze najvacsi simulant v historii futbalu dnes ebude opat kopat nejaku penaltu.

Reagovat
madridcan

Ked mu Ramos neda prilezitost, tak by Neymar nemal kopat nic...

Reagovat
bartlu

slabe

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne slabe

Reagovat
smazaný uživatel

pravda bolí...

Reagovat
10FKK

Pravda je jiná..

Reagovat
C-M@ster

Co rikate na dokument Ronaldo?

Mne to prislo dost slabe. Jak podle not: 1. Ukazem, ze Ronaldo je starostlivy otec, 2. Ukazem, ze Ronaldo ma skvele vztahy v rodine, 3. Ronaldo chce vyhravat

Neni tam nic o kontroverzi, treninku, ronaldo, kdyz se zrovna nekroti... zadna hloubka. Jen promo video s delsi stopazi.

Reagovat
Kokesh

Proc slabe? Prave ze to byl dokument, pribeh o nem, Jasny, ze ukazes jeho nejvetsi prednosti, me to urcite nezklamalo. Uz dopredu jsem cekal pribej o jeho detstvi, odlouceni od rodiny, pracovitosti a vuli, profesionalitu a v neposledni rade uznani, dulezitost rodiny a pratel.

Kontroverze tam je samozrejme s Messim, ale nemuzes cekat, ze do kin pujde vytah z jeho bitek a hrichu za celou karieru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
C-M@ster

To prave neni jasny. Dokument ma ukazat osobu z co nejvice uhlu. Neni podminka, ba dokonce je to spatne, kdyz ukaze jen ty kladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho je to špatné? Podle tvého názoru?

Reagovat
C-M@ster

Protoze clovek chce mit prehled o vsem. Ne jen o dobrych vecech. Proto sleduje zpravy.

Toto nadchne jen ty nejvetsi fans, kterym staci malo.

Reagovat
smazaný uživatel

To není chyba v dokumentu, ale v tom, co jsi od něj očekával ty. Autoři to pojali nějakým způsobem, který ještě neznamená, že to je udělané špatně.

Reagovat
C-M@ster

Tak v tom pripade je zahada, ze to ma tak nizke hodnoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tu nejde o hodnocení, ale o to, jak má dokument podle tebe vypadat. A to se rozhodně neodvíjí od toho, co jsi v něm TY chtěl vidět. Neberu ti ten názor, neříkám, že je špatně, když ti tam chyběly i negativní stránky jeho života, ale nikde není psané, že se autoři nemůžou zaměřit jen na to pozitivní, jak tu naznačuješ.

Reagovat
C-M@ster

Jasně, ale jde o to, co by obecně měl dokument mít. Jsou nějaká "nepsaná pravidla". Jsou určité věci, co mají úspěšné dokumenty/reportáže/články.

Nicméně jsem třeba nevěděl to, že byl nechtěné dítě a že to věděl od mala, což byl asi ten motor, proč na sobě tak dře.

Reagovat
patas92

Vzdyt z jeho detstvi tam nebylo nic. Furt dokola jen syn, matka, Mendes a to, jak mu zalezi na GB. Jako na tom neni nic spatneho, jen je dost nezajimave a pro celovecerni dokument je toho malo.

Reagovat
smazaný uživatel

mně tam chyběl zdokumetovanej vztah s Irinou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějaký záběry s ní prý natočený měli. Společnou večeři s Ronaldem atd.

Reagovat
10FKK

červená knihovna...

Reagovat
_Blind_

Asi jsem od toho čekal víc, pro fanouška Ronalda možná zajímavé, ale mě osobně tam nic moc nenadchlo, myslel jsem, že tam bude něco víc ze zákulisí před zápasem, něco kolem jeho tréninku ale bohužel. Asi nejzáživnější mi na tom přišlo, když Real vyhrál La decimu. Ale ono je to asi i tím, že tam pořádně do toho dokumentu není co dát, aby to zaujalo i nefanoušky Ronalda a fotbalu, jak tomu bylo třeba u Senny, kde to prostředí je prostě záživnější.

Reagovat
smazaný uživatel

197. Pro Any given sunday a Olivera Stonea

Reagovat
Kokesh

Dnes Rafovi verim, body neztratime. Sance si vytvarime a proti Seville bylo videt, ze dokazeme zahrat i libivy fotbal, i kdyz jen polocas. Kdyz si to sedne, muzeme v klidu Barcu bez Messiho porazit.

Dulezity je verit. Jit proti trenerovi neni nikdy spravna volba, at je jaky chce. Nechci se dozit neceho podobneho, co se deje momentalne v Chelsea. HALA MADRID!

Reagovat
madridcan

200 pre vyhru Realu Madrid

Reagovat
Firkraag

Kdybyste místo týhle šaškárny raději koukali na pořádnej fotbal: Bohemians - Baník

Reagovat
es tut mir leid

http://smag.cz/fotbal/je-tu-el-clasico-predzapasove-novinky-z-obou-taboru-ctete-zde/

Myslíte, že Real nastoupí s trojicí Casemiro-Kroos-Modrič?

Reagovat
smazaný uživatel

aj to je moznost . Ale pokial to da tak mu vsetci mozme tlieskat ze da Garetha na prave kridlo .

Reagovat
es tut mir leid

Kéž by to bylo: Keylor - obrana - Casemiro, Modrič, Kroos - James, Benzema, CR

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to davaji?

Diky

Reagovat
10FKK

Dajto..

Reagovat
technecium

Jsem po půlroce zjistil, že mám doma DAJTO

Reagovat
10FKK

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zahraje Ronaldo další tužku, tak ho příště musí posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá najít nějakej stream v dobrém rozlišení?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
patas92

Mám z toho zápasu divný pocit. Buď to bude herně průser a Real nás přejede, nebo se Messi znova zraní, což by byla ta horší varianta. Jinak podobně jak píše Bano výš, asi nejvíc nevyzpytatelné Clasico za dlouhou dobu.

Reagovat
patas92

Jinak teda to nejspíš neuvidím

Reagovat
Ed_Hazard

Kde sú tie časy, keď bola väčšina fans presvedčená, že vyhrá ten ich klub? Dnes to tu je samí pesimista alebo ešte horšie, alibista

Reagovat
Robbie

nechci se koukat když tam je Benítez, ale neveřím že mi to dá se nato nekoukat

Reagovat
Afrokrecek

nevíte jestli bude komentovat Roy ve spanelsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje dobro, vyhraje Barcelona.

Reagovat
10FKK

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Afrokrecek
Reagovat
10FKK

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len dve hodiny.

Reagovat
Afrokrecek

Co myslíte.. v kolikáté minutě spadnou valloiremu nohy ze stolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si, proč někteří ten fotbal sledujete. Pro požitek ze hry, nebo proto, abyste se vysmáli nějakému anonymnímu týpkovi z diskuzí?

Reagovat
Afrokrecek

neber si toho tolik

Reagovat
10FKK

Kočkování k tomu patří a Vlastík je se svým trolením Messiho dobrej terč...

Reagovat
patas92

why not both?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako speciálně na valloireho jsou fakt nehorázně upnutý. Což je asi známka toho, že to co dělá, dělá velice dobře.

Reagovat
10FKK

67... 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

notak lidi, poraďte jestli se to někde v Praze vysílá (podmínka jediná - ne moc zakouřenej pakzl a samozřejmě aby se tam točilo pivo) ....V popředí diskuze mi někdo poradil, že by to mohlo být v nějakym tipsport baru, nebo fortuna baru, protože oni tam mají přeci ty streamy na stránkách...Nevíte někdo, nejlépe z Prahy 9, resp. v Praze 9, o něčem konkrétním ?

Reagovat
Afrokrecek

zkus trefit v praze nějakej barák kde se pivo netočí..

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim vypadám jak blbec co neumí použít google :D ale myslel jsem to tak, že poradí někdo vlastní zkušenost..Bohužel pravděpodobnost, že je tady v diskuzi někdo další z Prahy 9 je celkem mizivá vzhledem k počtu účastníků diskuze a faktu, že fans madridu mi neporadí (protože je jim většinou 15, maj hromadu gelu na hlavě, na tričku ronalda a pivo ještě nepijou )

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real dostane tak po tlamě, že Ramosovi spadne čelenka a Pepemu začnou růst vlasy!!!

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Bastaron

Si se zapomněl pár let zpátky.

Reagovat
Ed_Hazard

Malá tipovačka.

1. Konečný výsledok (polčas)

2. Strelci gólov

3. Hviezda zápasu

4. Bude červená karta?

5. Chytí sa konečne Ronaldo (po hernej aj gólovej stránke)?

6. Prejaví sa na Messim niekoľkotýždňová absencia?

1 1:1 (0:1)

2 James - Suaréz

3. Keylor

4. Nie

5. Nie

6: Ansolútne nie, pôjde si zase svoju ligu ako celú sezónu

Reagovat
ADM

2:2 (0:0)

Neymar 2x / CR, James

Neymar

Nie

Ronaldo bude lepší ako v predoľlých zápasoch, logicky, je to El Clásico.. bude chcieť každú loptu

Messi bude hrať len 30-40 minút utiahnutejší za Neymarom a Suarezom

Reagovat
Mishko

1. 1:3 (0:1)

2. James - Neymar, Suarez, Raketa

3. Keylor

4. Nie

5. Áno a nie

6. Áno

Reagovat
smazaný uživatel

1 1:3 (0:1)

2 CR - Suarez, Messi 2

3. Messi

4. Nie

5. Po gólovej áno

6: Áno, začne z lavičky, inak nie

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

James, Ney, Rakitic

nikdo

ne

ano

Reagovat
patas92

1. 1:2

2. Ronaldo - Suarez, Messi

3. Neymar

4. Ne

5. Jak se to vezme, gól dá, ale jinak trága

6. Vrátí se jako král

Reagovat
Ángel di María 22

0:1

Iniesta

Iniesta

Ano - nekdo od nas

Ne

Ano

Reagovat
technecium

1. 3:3 (3:0)

2. Bale 3x - Suaréz, Neymar, Messi

3. Bale

4. Ano, Ramos v 46. minutě za potyčku v cestě do kabin

5. Ne, bude vystřídán. Do hry místo něj půjde Varane

6. Trochu ano, ale stále Barce zachrání zápas

Reagovat
el Principito

Unofficial: Sergi Roberto will start against Real Madrid today, Messi won't #fcblive [catradio]

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooo Sergi Roberto

Reagovat
alcantara

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

tak nejak si spomínam na výsmech Busquetsa v začiatkoch.

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

Unofficial: Rakitic will start today

Reagovat
smazaný uživatel

na Sergiho sa neskutocne tesim a som rad ze mu Lucho opat prejavil doveru. V tejto sezone hral zatial fantasticky a po Neyovi a Luisovi je to pre mna hned treti najlepsi hrac v doterajsom rocniku.

Reagovat
smazaný uživatel

To si Busquets nezaslouží..

Reagovat
ADM

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

na Busovu kvalitnu istu hru som asi uz zvyknuty, ale Sergi je pre mna zatial neskutocne prekvapenie

Reagovat
10FKK

Reagovat
patas92

Reagovat
el Principito

Reagovat
alcantara

Messi nenastupi od zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie neni Lucho blby a da mu tak max 20-30 minut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to nech ide do prdele Benzema musi hrat

Reagovat
misinho7

messi zaklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 (Neymar, Suarez - Ronaldo 2x)

Reagovat
alcantara

Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Iniesta, S. Roberto, Rakitic; Suárez, Neymar

Reagovat
el Principito

Line-up Barcelona (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - SergiRoberto Suarez Neymar

Reagovat
10FKK

Přesně tohle jsem si přál!!!

Reagovat
Mercury

nejlepší možná..Leo podle průběhu ve druhém

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid XI: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modric, Isco - Bale, Cristiano, Jesé

Reagovat
misinho7

on ten rafa fetuje? james sedi, karim sedi a jese hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jese.

Reagovat
alcantara

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
10FKK

Bez Casemira...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná? Já to zkopíroval z twitteru, tak nevím jestli je to správně nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Munirov

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na 4-4-2, jak se tu pár týdnů zpátky o tom mluvilo no uvidíme, jak to bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zhuštěný střed, větší držení míče.. Popřípadě Iniesta půjde ke straně, Neymar doprava a Suarez na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Na pravou stranu se bude spíš cpát Roberto, Neymar ať zůstane pěkně nalevo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč Neymar doprava? Tím bysme přišli o největší zbraně. Napravo by se měla točit trojice Alves, Rakitič, Sergi Roberto.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že Roberto půjde osobkou na Bale, aby se nerozběhl.. A Iniesta, Suaréz, Neymar by nahoře hráli společně, podporovaný max. Danim a Raketou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Osobku teda nečekám (už vůbec ne na Garetha), Iniesta je veledůležitý v mezihře, nahoře je poloviční, ztratíme tím jeho největší sílu a v koncovce nikdy nebyl nebezpečný, takže je to asi nejhorší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Iniesta by tam byl na předfinální fázi, na tu je zas nejlepší na světě.. On na tý straně umí otevírat obranu velice dobře, to už víme dlouho.

Osobku čekám, uvidíme jak to nakonec bude, ale rozhodně tam bude pokyn od trenéra, aby v žádným případě nenechal rozběhnout křídla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrá sestava, ten hráč navíc do defenzivy se určitě bude hodit, přece jenom (vy)hrát potřebuje hlavně Real. Čekám opatrnější zápas, tedy minimálně do doby, než dorazí Messi (asi místo Rakitiče).

Reagovat
patas92

Reagovat
10FKK

Čekám hromobití od začátku!!!!

Reagovat
Robbie

link na DAJTO ? Díky

Reagovat
JM

Vždyť jsi včera psal, že se nebudeš dívat...

Reagovat
misinho7

pojde mi online link na dajto aj v cesku? neblokuju to ?

Reagovat
Robbie

já koukám téměř každý kolo na DAJTO na netu

Reagovat
smazaný uživatel

a pošleš link?

Reagovat
Mercury

proc by to jako melo byt blokovane? tohle neni LM

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mi nejde zapnout VLC, i když si to stáhnu, tak mi to hlásí, že to tam není.. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa bez Jamesa

Reagovat
misinho7

hovorim..medzi nimi su problemy a este budu ..posadit teorticky nasho najlepsieho hraca v sucastnosti, hraca ktory ma to X proste pride a vie nieco vymysliet dat gol necakany, nahravku...a on ho necha na lavicke..naj uz ide do pice

Reagovat
Robbie

Benítez, to je strašnej kokot, tohle nemá obdoby, at už odejde, James a Benzema na lavičce, bravo

Reagovat
misinho7

to je ze kokot je jasne uz davno len par ludi to este nevie pochopit..tak jak v Neapole nicil Hamsika tu bude nicit Jamesa..on ma asi averziu voci klasickej AM abo co....

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Barca, City - Liverpool, Schalke - Bayern, Juventus - AC Milan to bude dnes večírek

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Šak J. Rodriguéz jako J. Rodriguéz Rafa

Reagovat
hntlyl

Navas, Marcelo, Sergio Ramos, Varane, Danilo, James, Kroos, Modric, Cristiano, Bale y Benzema.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Ronaldo, Benzema

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už vypadá reálněji, než jsem tady hodil já

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si tu teda narobil bordelu. Culés po novom útočia aj psychickými zbraňami?

Reagovat
10FKK

Reagovat
patas92

Danilo místo Carvajala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Danilo.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

fuuu este ze

Reagovat
Ed_Hazard

Skusil by som radšej Carvajala a uvidíme ako zahrá Benz, to je čisto lotéria. Inak super.

Reagovat
alcantara

Danilo

Reagovat
Aldeano

James.

Reagovat
Visca el barca

nějaký HD stream na el clasico ?

Reagovat
10FKK

Mám nervy, jak kdybych měl nastoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rafa prvy krok zvladol a neposral si to uz tou zakladnou zostavou dufam ze to bude utocny futbal s vela golmi, uz sa tesim

Reagovat
Robbie

posral, Bale na AM vypadá furt strašně směšně

Reagovat
Ángel di María 22

Rafa Benítéz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

2. najsledovanejší zápas roka môže začať. Hráte 18:15, že?

Reagovat
misinho7

a prvy je Tatran Presov vs Kosice..

Reagovat
Manik...

1. je Barcelona - Real

Reagovat
patas92

První je Clasico na Camp Nou, logicky

Reagovat
Manik...

pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten první bylo clásico na jaře. Chápu.

Reagovat
Afrokrecek

Finále LM ?

Reagovat
Kenneth

Zase ten Danilo . Po opici dalsi zbytecny pokemon ktery to jen kurvi. Diky bohu za Jamese aspon.

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
aither

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul

Reagovat
el Principito

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, máte někdo dobrý stream? Čím víc, tím lip. Díky predem

Reagovat
smazaný uživatel

já bych taky poprosil...a klidne i nějakej neHD at se to neseka, musim nakonec koukat na tom svym shitu co mam doma :/

Reagovat
Robbie

tak jak dlouho vydržím koukat na Real, to sem zvědavý

Reagovat
Phillipinho

Nevite kde najdu HD stream s Rayem Hudsonem?

Reagovat
smazaný uživatel

http://latestgoals.x10host.com/simba.html

Ale mně osobně se to seká jak kráva.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ide v pohode bez sekania

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Kroos a Luka to těžko ubrání

Reagovat
smazaný uživatel

Koho si tam chcel dať ešte? Pepeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Casemira

Reagovat
Hristo Stoichkov

¡Visca el Barça i visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

a jee too taady !

Reagovat
aither

Do píče už s tou Francií

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že kontrolovali i plechovky

Reagovat
Robbie

ty vole, se mi to sekne akorát na toho kokota Beníteze

Reagovat
smazaný uživatel

nerikal si ze se nebudes divat?

Reagovat
Robbie

jo, ale nedá mi to

Reagovat
smazaný uživatel

To byla opravdu hnusně zahraná Marseillaisa..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Neymar hattrick a budu spokojený.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel todle vidim na 3:0 v poločase pro Real....pak to ani Messi nezachrání...a ani bych ho tam nedával, zbytečný....teď mě prostě při kouknutí na sestavu Realu polila hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
BBystr

poprosim Vas daky stream ale mimo dajto

Reagovat
off-olda

Rámos unášel 40s

Reagovat
smazaný uživatel

prvni minuta a uz to zacina

Reagovat
Kokesh

Sergioooo

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky odkaz s CZ komentovani nahodou neni? mam jen obycejnou antenu, chytam maximalně čt4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se nemuzu na neco zeptat? :O tak pardon šéfe , aspoň , že sem tě rozesmál :-)

Reagovat
smazaný uživatel

omluvu prijimam, ale nezvykej si to

Reagovat
smazaný uživatel

dam si pozor

Reagovat
patas92

kousek nahoře máš odkaz na Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc!!!!

Reagovat
off-olda

Ty vole Neymare, to šlo dát!

Reagovat
REPLIKATOR

Pique

Reagovat
misinho7

Ronaldo zatial za 9 min lepsi ako za poslednych 5 zapasov hlavne konecne uz obisiel nejakeho hraca

Reagovat
Free_player

Golááááááááááásooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Real 10 Sergiiiiii Robertoooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

RETEE!

Reagovat
Free_player

to bylo rychlejší než jsem čekal

Reagovat
aither

Suareeeeeeeeeeez

Reagovat
bartlu

JOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool Kanibaaaaal

Reagovat
patas92

golasooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Switchback

REAL 10

Reagovat
Aldeano

Už to začíná...

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá akce...

Reagovat
Miguel19

Ramos

Reagovat
Switchback

Ramos Navas

Reagovat
smazaný uživatel

real1021.11.2015 17:03

jooooooooo Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

To bola iba nahoda aj drevakom to niekedy musi padnut

Reagovat
smazaný uživatel

drevaci hraji lepsi fotbal nez tym za miliardu €

Reagovat
Cobra

Ty vole co to má ten Bale na hlavě Madrid ho zničil

Reagovat
off-olda

Proč Benitéz nahlásil do základní 11 Balea, když stejně nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hanba ze Cristano musi obranovat a Gareth nemusi .

Reagovat
patas92

obranovat

Reagovat
Free_player

Raketaaa

Reagovat
Trand

Iniesta

Reagovat
Free_player

povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Iniesta

Reagovat
Afrokrecek

a je po hublovom teleskopu

Reagovat
REPLIKATOR

Real se vůbec nechytá

Reagovat
Kokesh

Zatím nejhorší Clasico co jsem za poslední dobu viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

snad se zacnou aspon poradne prasit no

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je pripraveny.

Reagovat
Afrokrecek

komentator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Ronaldo cejtil na zádech ruku a hned to zkusil klasik

Reagovat
misinho7

? sak ho drzal..

Reagovat
Switchback

Reagovat
Free_player

jo držel, ale pak se složil sám

Reagovat
bartlu

Tak Ronaldo uz zkousi penalticku...

Reagovat
smazaný uživatel

ti komentátoři na tom dajto jsou sice omylní, jejich projev je všelijaký, ale baví mě to stokrát více než na ČTčku...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Ronaldo, no jo

Reagovat
REPLIKATOR

Bale

Reagovat
off-olda

Ježiš, tam se pořád někdo válí...

Reagovat
Kenneth

Někdo by měl tý lidský špíně z Uruguaye ukopnout konečně ten předkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varane čistě...

Reagovat
patas92

no to jistě

Reagovat
smazaný uživatel

varane docela špína

Reagovat
Kenneth

Danilo. Ty jeho výklusy zpátky. At se vrátí zpátky do brazilský džungle.

Reagovat
Free_player

Sergi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

co to hraju ...

Reagovat
bartlu

omg......sergiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa benitez ma najlepsi obranu .

Reagovat
Aldeano

Danilo

Reagovat
Free_player

hmm Masch out ... to není dobrý, bojovník jako on bude sakra chybět

Reagovat
Sali5

No zatím hrozný fotbal teda..

Reagovat
Counter

Ten gól byl lahůdkový.

Reagovat
bartlu

proc ten skaredy frantik a ne tomik?

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Real zrakvil prvního soupeře

Reagovat
ADM

Bus je dnes dosť zlý v niektorých momentoch

Reagovat
bartlu

taky sem si vsiml, dneska uz 2 ztraty + tedka ta situace

Reagovat
misinho7

ze to barci bavi simulovat..

Reagovat
Switchback

děláš si piču ?

Reagovat
ADM

videl si ten laket mimochodom?

Reagovat
Jacks11

nezvládáš že dostavate solidne napicu

Reagovat
Free_player

no jasně loket do palice to je naprosto v poho

Reagovat
off-olda

Zase se válí.

Reagovat
bartlu

ronaldo jaka krysa

Reagovat
bartlu

a samozrejme to bylo uplne nechta, vubec se na nej nepodival a nezvedl ruku

Reagovat
Jacks11

To co si špína portugalska dovoluje???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se mu ten čert plete do cesty? Krásný loket

Reagovat
Counter

CR dobře věděl, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Hlavně nenapádně ten loket

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude prerusen zapas, alvesovi urhli hlavu..

Reagovat
Jacks11

nebrec ze nic nehrajete

Reagovat
smazaný uživatel

proc bych brecel, ja to taky preju barce, jen me iritujou alvesovy eskapady..kazdopadne, koukam, ze po lonskym treblu je ted vsude samej ''barcelonak''...

Reagovat
Heisenberg

Alves are you okay, are you okay Alves?

Reagovat
ADM

Bože to je grc zatial

Reagovat
Robbie

ten Real je absolutně tragický, Barca je vodí

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Free_player

Real hraje zatím nehorázný hovno

Reagovat
bartlu

a zrovna i modric tak prasi? do nej bych to nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo Real se ale vubec nechytá.

Reagovat
misinho7

danilo to co je za hraca boha...

Reagovat
Magic player

Ted lukovi trochu jeblo ne?

Reagovat
Kenneth

Ježiši katalánský špíny. Každých 5 minut se budou válet.

Reagovat
Darren Fletcher

ramos teraz dobry hajzlik

Reagovat
misinho7

alves

Reagovat
off-olda

Zase se válí. To je zápas ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby ho ramos nedohral jako zakerny prase tak by nemel duvod

Reagovat
Jacks11

sere vás to co??? ze nic nehrajete ze 100 přihrávek 90 spatnejch

Reagovat
Ángel di María 22

Nejslabší clásico 21. století co jsem viděl.

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Ramos

Reagovat
Free_player

Bravo

Reagovat
bartlu

jako jo, nasi hraci se docela valeji, ale pokazdy k tomu meli duvod a real hodne prasi...sice me sere, ze se ta hra tak kouskuje, ale ono to ma duvod..

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth to bol center

Reagovat
Free_player

Neymááááááááárek

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Darren Fletcher

jak ja tu barcu nemam rad ale neymar je proste top

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE!

Reagovat
bartlu

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

GO GO GO GO GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
off-olda

Neymáááááááááááááááááááááááááááááááááááárek

Reagovat
aither

Neymaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
Switchback

Co ta postavička v bráně, která neví, jaký je to dostat gól?

Reagovat
Kenneth

Vyjebanec Danilo zase nikde...

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Modricova neskutocna chyba

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je hotovo ne?

Reagovat
Yanek

Benitezova klasika, slabá záloha a bezzubý útok. S takovými jmény je to fakt ostuda.

Reagovat
off-olda

Rámos je hrozně trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca i bez nejlepšího hráče historie dokáže Real zcela potupit na jeho stadionu.

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Ofsajd, ale vinit za to čárového nejde, bylo to hodně těsné.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Manik...

Nebyl.

Reagovat
patas92

Byl

Reagovat
Manik...

Nebyl. Neplatí tělo, ale část těla, kterou se hraje...

Reagovat
patas92

No však jo, a Neymar byl hlavou, se mi zdálo

Reagovat
Miguel19

Podle mě jenom rukou...

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že tam hlavou vyčuhoval.

Reagovat
Miguel19

Je to možný..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

nebyl no

Reagovat
smazaný uživatel

Už vyhodili toho Benitéza?

Reagovat
misinho7

boze vyjebte toho beniteza uz z realu

Reagovat
Free_player

Iniesta ta přihrávka byla neskutečná

Reagovat
Jordi Alba

Zatím krása krása

Reagovat
Miguel19

Modrič s Kroosem jsou tam jak namalovaný.

Barca si s Realem dobře vytírá..

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos taky není žádnej tvůrce hry z hloubi pole.. to si měli v Madridu promyslet, když přicházel..

Reagovat
Robbie

už sem to vypnul, ale zase přes stranu Danila, Benítez at už vypadne

Reagovat
Free_player

Reagovat
dextroza_m

BARCA BARCA BAAARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela trapas ale

Reagovat
REPLIKATOR

Nejslabší Real za poslední roky. Rafa

Reagovat
misinho7

Reagovat
Free_player

ať žije

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nieco strasne slabe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
off-olda

Tohle měl Neymar dotáhnout. Vzít to na sebe a dovést to až do brány.

Reagovat
Jacks11

Navas nej golman mozna realu

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

jan epocohpim ako mozme vyhodit top trenera a zbrat dakoho koho z kazdeho timu vyhanali vidlami vsetko posral a je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

top trenér, který neumí vyhrávat ligu

Reagovat
patas92

Ten Danilo kromě faulů neudělal nic Díky bohu, že nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaze ten Pique nahrat nekomu jinemu nez brankarovi?

Reagovat
Miguel19

Teda ale Danilo je strašnej tragéd..

Reagovat
Miguel19

a zase

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně, co jsem čekal. To ani nemohlo dopadnout jinak, hrajeme nejhorší fotbal za dobu co sleduju Real.

Je to vlastně podobná sračka jako proti PSG, Kroos a Modrič jsou pod Benítézem divný posouvači, neexistuje záloha, nefunguje nic, neni žádnej systém. Neumíme přejít do útoku, neumíme napadat, posouváme se tam jak parta amatérů, nikdo neví co má dělat.

Tohle samozřejmě prohrajeme. PSG u nás hrálo ještě o trochu líp na míči než Barcelona, ale pálilo šance. Barcelona nehraje nic extra, ale momentálně na nás prostě stačí strašně málo.

Jsem zvědavej, jak dlouho vydrží těch pár lidí tady dál obhajovat Benítéze. Btw po tomhle kole nás asi přeskočí i Atlético.

Rafa Benítéz, člověk, kterej udělal z fantastickej hráčů na každym postu....průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, že Barcelona nehraje nič. veď ani nemáte loptu, Barcelona si hraje tento zápas sama

Reagovat
Ángel di María 22

Ne že nic, ale nic extra. Hrajou tradičně dobrej výkon, ale na nás to stačí v klídku.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

V treningovom tempe

Reagovat
smazaný uživatel

ale tie nesportove veci od Ramosa a Ronalda

Reagovat
Robbie

může mi někdo říct včem je Danilo lepší než Arbeloa ?

Reagovat
Trand

Iniesta je skvělý.

Reagovat
Kokesh

Otresna Rafova taktika a infividualni výkony. Zabilo je zatím horsi nákup než Faubert.

Reagovat
Kokesh

*Danilo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sme toho tlsteho picusa vyhodili ???

Reagovat
Atlético de Madrid

Co mi přijde nejzajímavější:

- Ta formace Realu je proti Barcelona strašně defenzivně slabá. Double pivot v tomto složení nefunguje ani dopředu ani dozadu a pro hráče Barcelony je jednoduchý dát si skrz ten prostor přihrávku.

- V důsledku toho pouští hráče Barcy do situací 1 na 1 a ti to nemají problém řešit. Neymar ftw.

- Naproti tomu Barca má v defenzivě super to víření, po ztrátě se rychle vrací a zhušťuje prostor.

- Je fascinující, že Bale, kterej část kariéry hrál i beka, není schopnej uděat krok dozadu. Je to jejich nejhůř bránící hráč.

- Real se znaší presovat a docela často mu to vychází, ale chybí jim pak nápaditost v předfinální fázi.

- Ronaldo neviditelný, vůbec netuší, co hrát. Osobne mi přijde chyba v nedostatečný podpoře, dnešní Ronaldo je zakončovatel, co dává 90% gólů z prvního doteku. A taky mu to jevně nejde v týhle formaci, neumí si najít místo.

- Barcelona má celkem tak 14 hráčů a i tak jí to v tuhle chvíli stačí k pozici nejlepšího klubu v La Lize. Kvalita těch hráčů, když vědí co hrát, je fakt neskutečná.

- Zvláštní point mám pro Beníteze, kterej byl schopnej odstranit z fotbalovýho projevu Realu veškerou pohlednost. Nekontrolujou hru, nedaj si pomalu ani tři pořádný přihrávky v řadě. Tohle se dá odůvodnit efektivitou (Mourinho), ale dneska to plody nějak nenese. Takže neefektivní ošklivá hra.

- Jak dřív Barca umírala na krásu (nebo na házenou, jak chcete), tak dneska je to pragmaatickej efektivní výkon. Vlastně jen čekají na chyby soupeře. A ani se nemusí tolik snažit, Real nedokáže dostát svému jménu a kvalitě hráčů. Zkrátka to pro ně není v tuhle chvíli rovnocenný soupeř. Smutné.

Reagovat
Ángel di María 22

Souhlas. Tohle neni clásico, to je takovej výletní zápas ve stylu Getafe - Barcelona, akorát na Getafe přišlo trošku víc lidí než obvykle.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaprvé... sleduju fotbal už 12 let a pořád pořádně nechápu, jak se do fotbalové terminologie mohl dostat termín: "double pivot" . Čiže fotbal je pořád strašně jednoduchá hra..

Bale by na bekovi zahrál jak pán, ale brání mu v tom jeho ego. jako v celé jeho hře v Realu..

Real hraje strašně. Barca až na pár chyb v rozehrávce ukázkovej výkon.

Nechápu, jak někdo mohl favorizovat Real..

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim jak se to tam dostalo, ale prostě dostalo a přijde mi to docela trefný. A všichni tomu rozuměj

Reagovat
smazaný uživatel

jako já rozumím. ale příjdou mi ty fotbalový rozbory tu daleko daleko komplikovanější a překombinovanější.. čehož si všímám především u PL diskuze a článků.. což osobně beru z části jako zbytečnost a těžení hledání něčeho, co je otázkou spíše náhody než něčeho účelnějšího..

ale zase na druhou stranu jsem rád, že se to tu rozvíjí..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tady u těch rozborů je strašně snaný sklouznout k vykládání blbostí. Ale má to svůj smysl. I ti trenéři na téhle úrovni tráví hodiny analyzováním taktiky jiných týmů a taktickou přípravou vlastního mužstva. Takže když se to snaží rozebírat i lidi v diskuzích, tak mi to přije fajn

Reagovat
Generalní Gladiator

sám bych to líp nevystihnul

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile si Klopp robí prdel z Manchestru City

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

ouuu škoda mohlo to bejt finíto

Reagovat
dextroza_m

Andrés jak za mlada, DEJTE JIM BŮRA!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne . Toto bude manita

Reagovat
aither

TO se musí dávat

Reagovat
Kenneth

Ancelotti se musí válet smíchy pod stolem. Nový impuls. Nejhorší Real co pamatuju...

Reagovat
Ángel di María 22

Naprosto nejhorší co pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal bych, že aspoň proti Barceloně se něco změní, ale tady prostě není vůbec nic.

Reagovat
Swarley

to teda hovno pamatujete

Reagovat
Ángel di María 22

Kdy jsme hráli hůř? A kolikrát jsi letos viděl Real? Samozřejmě já sleduju fotbal od roku 2000, ale tohle rozhodně nejhorší je.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba, když se tu vzpomínalo na Ronaldinha, tak tehdy byl Real snad skoro na dně..

jako dneska je to fakt bída. ale takový kecy jsou strašně unáhlený. byť si myslím, že Benitez není trenér pro Real. a celkově u mě jako trenérská osobnost hodně upadnul..

Reagovat
smazaný uživatel

´2008/09

Reagovat
Ángel di María 22

Ne.

Reagovat
Kenneth

Benítez má papírové nejdražší a nejlepší kádr. Myslím že to mluví za vše.

Reagovat
bartlu

TAK TO MEL BYT GOOOOOL, SAKRA

Reagovat
off-olda

Neymar si z Danila dělá dobrý den.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo.... ale parádní fotbalovej moment

Reagovat
Counter

Real zatím dostává slušnou čočku, Barca hezky pěkně

Reagovat
Ángel di María 22

Benítéz

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar genius Kanibal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ten poločas skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bartlu

kazdopadne dnes taky ney prevalcoval plackynse v souboji o 2.misto ve zlatem mici

Reagovat
Heisenberg

Real je kouzelný klub, i když mají dominantní tým, tak si ho radši rozeserou. Mají Carvalaja jako jednoho z nejlepších beků na světě, tak proč nepřivést Danila, který stojí pálku a hraje močku? Mají zálohu skvěle fungující ve 4-4-2, tak proč to nezměnit na 4-2-3-1 s Balem jako podhrotem?

Mezi zálohou a obranou je taková díra, že by tam mohli Neymar se Suarezem kempovat. Kroos a Modrič sami takový prostor nepokryjí a i když jim pomáhá James, pořád to není ono. Což je ale samozřejmě chyba Beniteze, hráče na zpevnění zálohy na střídačce má a loni Carlovi 4-3-3 s Iscem fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

FANTAZIE! Takový sebevědomý a dominantní výkon sem teda nečekal ani ve snu. Real v ofenzivě působí jako nějaké Getafe, akorát má mnohem horší obranu než Getafe Škoda té Raketovy megašance na konci.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

ten Danilo je neskutečnej dřevák ... lítá všude jinde jen ne tam, kde má

Reagovat
smazaný uživatel

vau. Barcelona

Reagovat
Miguel19

Jak někdo mohl dát za Danila nějaký prachy? Však ten hráč je pomalý, neumí bránit, neumí útočit, pozičně totálně mimo, nechce se mu vracet, neumí přihrát, nemá přehled o hře, žádnej zájem o hru...tragickej hráč.

Reagovat
Free_player

a to se z něj mohli posrat, když přišel ...

Reagovat
smazaný uživatel

39mil.€

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi zvracet!

Reagovat
ADM

Nie som z tých čo sa tu chodia vysmievať, ale keby tam bol dnes Messi .... nebolo by to dobre pre Real. Neskutočné diery po celom ihrisku. Akoby hrali 8-9 hráči.

Reagovat
patas92

OT: Liverpool

Reagovat
bartlu

Coutinho ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny futbal, to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

TYVOLEEE

Reagovat
Aldeano

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zas cisnik vsem pogratuluje ke skvelymu vykonu vcetne sebe.

K smichu je vic jak pulka sestavy, ale nejvic me stejne bavi Danilo, po tom jeho vykonu na Seville Rafa ukazuje i vybornej cit pro sestavu.

Reagovat
vodka

ten danilo je fakt vtip, varane ale taky nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedari se nikomu, Modric s Kroosem zapomneli hrat fotbal.

Reagovat
Kokesh

Na nejdůležitějších postech. Vypadame jak amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Danilovi je ale jeste vtipnejsi to, ze Carvajal byl letos jednim ze tri nejlepsich hracu sezony.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak zabita sezona.

Reagovat
EXoRcIsT

Preco nehraje Carvajal ale Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Real 1 strela za polčas. Van Gaal si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodenie Anceloti bola najvacsia chyba Pereza . Tak snad im daju este viac za Ancelottiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ako fanusik verim v obrat ..ale ako realista to vidim na 0:5..a po zapase snad vyjebu beniteza hned z realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Valoire, co ty kundičko vymrdaná? Že by další trapná uhaluzená výhra Barcelony? Kdo je tu ted na koni, ty zmrde, jsi jenom panic zakomplexovanej. Ty tvoje bílý kundičky jsou na matějskej, ani si ta vaše hovada neumí nahrát na dva metry. Bale má centr hodný sta melounů...... Pojebat vás ...... Barcelona ani nemusí zakládat vlastní katalánskou ligu, ona si tu ligu jede v PD easy.

Puta Valoire.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

boze, teba by mala mama prefackat.. alebo aj ona je tak mimo ?

Reagovat
Afrokrecek

sice trochu přes čáru, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych slyšel nějakýho Lakatoše

Reagovat
Free_player

takovy se na něj těším, ale až po bitvě ...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě horší než neunést porážku je když někdo neunáší vítězství

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

slabota.. do toho golu ani jeden tym nehral nic, ale potom sa Barca zobudila.. teraz uz je to len o tom ci sa podari zdramatizovat

Reagovat
MadMrJacky

Krásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z pohľadu Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3. gol lfc nadhera, gol mesice

akorat ten real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

"Já vedu fotbalová mužstva už mnoho let a nevedl jsem si zrovna špatně. Hodlám jít neustále stejnou cestou."

"Už jsem řekl, že k vám mám respekt, ale myslím si, že nejvíce ofenzivním mužstvem je to, které nejčastěji střílí na branku, které střílí nejvíce branek a tak dále... Nevím, jestli je to u vás v Brazílii stejné, ale pokud si analyzuješ hru Realu Madrid, tak se prostě budeme snažit dělat věci tak, jako tomu bylo do této doby. Jen musíme být efektivnější."

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ fanstastický výkon. O triedu lepší ako Real a mal to dokazovať aj výsledok. Škoda. Najviac sa mi páči Iniesta a Alba. Záloha šlape ako celok výborne a vpredu sme proste nebezpečný. Realu nefunguje vôbec nič a Danilo, ten ma úplne doráža. Hrozný hráč. Som zvedavý na druhý polčas ale zatiaľ veľká spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že tam chytá ten navas, by bylo trapné, kdyby jim David vychytal titul s takovou sračkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial neskutocna dominancia Real pomaly na kolenach, to som naozaj necakal

Reagovat
Robbie

držení míče 37-63 %

střely 1:9

tohle dokáže asi jen Benítez já už se musím fakt smát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a inak keby Iker pustil ten 2. gol tak ho ludia vypiskaju.. tam Navas vobec nepodrzal.. ale cely tym hra o nicom

Reagovat
Jacks11

Hrát Arda a Messi 0:10

Reagovat
Miguel19

Proč Arda? Ta záloha Barcy jede super..

Reagovat
smazaný uživatel

A inak James je otrasný ... K Benzemovi sa ani nemá cenu vyjadrovať ale ten to má ťažké v jeho situácii.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak vsichni do jednoho. Tohle je týmová hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak áno ale všetci ste tu písali, že musí hrať, že momentálne je najlepší hráč realubla bla bla. A pritom hrá úplne otrasne. Ronaldo alebo Modrič hrá o odsť lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

James otrasny ? najlepsi hrac Realu momentalne celkovo.

Reagovat
pepinho2

to se nějak vylučuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hrá strašne dneska ... (zatiaľ)

Reagovat
Robbie

nechápu že tu změnijete výkony jednotlivých hráčů když jim od příchodu Beníteze zakázali hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero dpc Keď dal gól Suarez tak som si hovoril že on je ten lepší, po Aguerovom gole to ale zase mením naspäť

Reagovat
smazaný uživatel

mať tvoje problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zatím není potřeba.

Neymar zase parník nejlepší na place.

Reagovat
patas92

Iniesta

Reagovat
Jacks11

celej tým!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

on a Neymar to je lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda vôbec nieje pravda. Neymar rozhodne nieje najlepší na place.

Reagovat
patas92

Mně do nějaké 30. minuty taky přišel dost neviditelný. Na jeho poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Andres...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celý tým je fantastický, ale ta Neymarova nadstavba, to je fotbalová lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by to vypadalo kdyby hrál. toho zranění je škoda ale na druhou stranu přesně tohle Neymar potřeboval a hodně ho to posílilo

Reagovat
el Principito

Reagovat
blaugrana

Iniesta hra ako pan. Ney ss Luisom bomba a Sergi classa. Sklamanie zatial Ivan a na prekvapenie Bus.

Reagovat
Robbie

vy jste fakt dementi, nefanděte Realu, díky Navasovi má Real nejmín o 9 bodů mín, ted by jste ho nejraději neměli a měli DDG fůj na vás

Reagovat
bartlu

tak kdyby to bylo jak rikas, ze diky navasovi ma o real 9 bodu min, proc si neprat DDG?

Reagovat
bartlu

* o 9 bodu

Reagovat
Robbie

víc tam mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt někdo čekal něco jiného? Dyť nehrajeme pod tím prasetem nic od počátku sezony.... a to že nejsem 5 v tabulce je jen díky Navasovi v kase.... těžko mohou porazit TOP tým když mají zakázáno hrát evidentně fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

ale prestante uz precenovat toho Navasa.. chytal velmi dobre, ale hovorit ze len vdaka nemu nie sme 5. atd je smiesne..

Reagovat
migwel

Reagovat
Kyrill

Tohle je fakt trapnej výkon. Danilo se mi snad jen zdá, tohle není fotbalista. Bránit neumí, útočit neumí, balon nezpracuje, hrozný. A Kroos s Modrićem jsou pod Rafou fakt hodně divná dvojka. Mezi obranou a zálohou díra jak prase, hrát v prvním poločase Messi, tak by se tam vyžíval a děly by se nepěkný věci. BBC velký kulový, akorát nabíhaj všichni tři do stejných prostor. Hrozný Clásico, jsem zvědavej, jestli jsou schopní s tím v druhý půli něco udělat.

Reagovat
misinho7

klopp urobi z liverpoolu zachvilu masinu a my mame tucneho mantaka ktory si ide svoje a hrame najvacsiu sracku za posledne roky

Reagovat
smazaný uživatel

i Kloppovi by se ne moc dobře spolupracovalo s hráči jako jsou Ramos, Ronaldo, Benz..

to prostě tak je.. on není trenér pro takéto kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z El Clásica udělal Mou daleko vyhecovanější zápas, tak Rafa se podle mě snaží oba tábory trochu smířit. Nobelovku pro Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Mourinha ma to nebaví no.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, chces ho von z Chelsea co najskor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za literaturu?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi s tou dírou mezi zálohou a obranou Madridu bude jak prase v žitě.. Jestli to tak bude i dál, tak od něj čekám úžasný věci.

Reagovat
patas92

Jestli to tak pujde dál, tak si myslím, že nenastoupí

Reagovat
off-olda

Snad.

Reagovat
dextroza_m

Kde je Dušan? Šel trhat lístky?

Reagovat
off-olda

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

noco.. po tom posledním doteku před střelou neměl na výběr a musel střílet..

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň se teď Real snaží.

Reagovat
Atlético de Madrid

James ted hraje jakousi desítku a jsou tam náznaky nebezpečnosti (ta střela). Obecně je celkem zvláštní (ne však pod Rafou překvapipivý), že ve 4-2-3-1 nehraje stabilní desítku právě James.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak vopred gratulujem Barce hrajúcej v pokojnom tréningovom tempe, zatiaľ perfektný výkon. To čo (ne)hráme my nemá obdobu, tento bordel nemá absolútne žiaden systém, hráči si zavadzajú, prekážajú a všetko čo robíme, robíme na náhodu. Korunu všetkému dáva ten náš neuveriteľne lenivý pressing. Po dnešku sa vzdávam obhajovania Rafu, ten kokot je fakt naprostý amatér a komediant.

Uvidíme čo druhý polčas. Popravde ale neočakávam zlepšenie a výsledok tak 1:4..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten čtenář Marcy na dajto je hroznej.

Reagovat
X-bano-X

Je to Samo Slovak, ktory hral v Spanielsku celkom dost dlho

Reagovat
REPLIKATOR

jak u nás v okresním přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Free_player

Neymááár parádní střela

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč historie Leo přichází do hry. Hráči Realu přesednou z kolotoče na centrifugu.

Reagovat
off-olda

Neymare tref to!!!

Reagovat
Free_player

iniestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je váááálec

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
X-bano-X

El capitanooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

wow

Reagovat
Miguel19

Alba tedka To je fakt mrdka to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byť na ihrisku tak by som sa asi fakt nezdržal.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho sa za také nasadenie musí v Londýne obracať

Reagovat
smazaný uživatel

RETEE! A další!

Reagovat
Ed_Hazard

Haha len pridajte nech sa Perez napapá svojej polievočky

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
-Carles-

Dajme toho kanára pls

Reagovat
bartlu

ty picoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez obrany, zálohy...

Reagovat
Ángel di María 22

Benítéz out.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

krasa!

Reagovat
off-olda

Neymar je génius!

Reagovat
Free_player

Ten si ten gol zasloužil dneska nejvíííííííííc

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo to byl fíííík

Reagovat
smazaný uživatel

RESPECT

Reagovat
REPLIKATOR

famozni akce

Reagovat
smazaný uživatel

DON ANDREEEESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Heisenberg

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

DON!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smutnej slovenskej komentátor

Reagovat
Miguel19

Zase Kroos-Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Benitéz do toho notýsku napíše, že je nekompetentní debil

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta, hrajúca legenda Barcelony....

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Manita ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nám dá gol tohle tak to je vážně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

I po roce se bavím hrou Barcelony

nádherný gól!

Reagovat
patas92

whoaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kyrill

Modrić s Kroosem se koukaj na běžícího Iniestu, co to kurva je?

Reagovat
smazaný uživatel

Držia si pozície v Benitezovej taktike

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden neni dm

Reagovat
Free_player

Messi na scénu ! .... bůra bůra bůra !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, ten Real absolutně nestíhá, to bránění je uplně strašný

Reagovat
smazaný uživatel

A přesnost přihrávek Realu 68!! procent...

Reagovat
Kincl

Máte někdo stream který se nekouše?

Reagovat
EXoRcIsT

Suarez to si mal davat na Sergiho

Reagovat
aither

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

A Rafa sa na to pozera s usmevom na tvary

Reagovat
bartlu

luisi sakra nahravej

Reagovat
off-olda

Néééééééééééééééééééééééééééééé Messi nééééééééééééééééééé

Reagovat
ADM

messiho niee real je frustrovany

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooooooooooooooooo Messssssssssssssssi

Síla Barcy nyní ještě naroste. Tohle skončí 7:0 pro Barcu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

a Messi na plac......

Reagovat
Afrokrecek

kurva kde má real obranu?

Reagovat
Miguel19

Lol, oni jdou ještě zesměšnit Real Messim...

Reagovat
Heisenberg

Mourinho taky dostal napoprvé Manitu, prozatím Benitez>Mourinho.

Reagovat
mistr129

Proč Messi? Zbytečný dneska

Reagovat
smazaný uživatel

příchází bůh

Reagovat
Ángel di María 22

Perézi vole, prodej všechny naše hráče, ať si ty chudáci někde jinde aspoň zahrajou fotbal. Ať Benítéz koučuje ty stábla trávy na Bernabeu, když za nim si chceš stát.

Reagovat
Hokaido

Tučnák

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda

Reagovat
hntlyl

Manita, nebo kanar?

Reagovat
aither

Proč Messi, mi to přijde naprosto zbytečný

Reagovat
ADM

Tak určite chce hrať..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdy jindy nastoupit než v zápase kde stačí tréninkový tempo a je rozhodnuto. ale poslal bych ho tam až později

Reagovat
smazaný uživatel

Aby bylo potupa Realu totální.

Reagovat
patas92

Kde má Real schované všechny hráče? Však vzadu nikdo není, ve předu nikdo není, uprostřed nikdo není

Reagovat
Aldeano

Jo, to je zajimavý..

Reagovat
Counter

Nehýbou se tolik jako Barca.

Reagovat
REPLIKATOR

Kino v Šanghaji bude za chvílu vylidněný

Reagovat
Generalní Gladiator

kuci, to je zážitek, nádhernej podvečer

Reagovat
Atlético de Madrid

Hm, Ronaldo zatim 14x u míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Oni se ho snad bojej

Reagovat
off-olda

Slyším teď "José Mourinho" nebo se mi to zdálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt strieda Marcela? Ja sa poserem

Reagovat
smazaný uživatel

ten Danilo je strasne hlupy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 a hráči Realu stojí na místě

Reagovat
Heisenberg

Ta proměna zálohy Madridu od loňska je strhující, tady je vidět, co udělá i se super hráčema taktika na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím.. James asi nejlepší hráč Realu.. Marcelo druhej. a oba dole

Reagovat
off-olda

Hraješ dobře? Sedíš. Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spomeniem na jeho pôsobenie v Chelsea...chce sa mi plakať

Reagovat
off-olda

Doufám, že štěstím, že je pryč.

Reagovat
mistr129

šetří na důležitější zápasy s Bilbaem, Málagaou apod. o Evropskou ligu

Reagovat
misinho7

vystrieda dvoch najlepsich hracov..no neni to kokot

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

Teď už fakt chci, ať nám dají co nejvíc. To je jediná, i když malá šance, aby šel Benítéz ještě nekdy v průběhu sezóny do prdele, kam patří.

Reagovat
misinho7

rovno po zapase

Reagovat
Ángel di María 22

Kéž by.

Reagovat
Free_player

fans Realu jsou fakt děsný pozéři

Reagovat
Aldeano

Tak teď už nevěřím, že dokončí sezónu. Nejen, že tam není jakýkoliv progres. Je to snad ještě horší a horší...

Reagovat
Kenneth

Ty střídání dávají smysl ... Čuník ven....

Reagovat
smazaný uživatel

to musíš dávat, Varane..

Reagovat
Robbie

doufám že zítra bude ŠOK !

Benítez odvolán !

Florentino Peréz z okamžitou platností vyhodil Rafaela Beníteze po zneúctění jména Realu Madrid

Reagovat
bartlu

kdyby radeji odstoupil perez...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodit by se měli oba :D Benítez za selhání a Perez za vlastizradu

Reagovat
off-olda

Za tohle chtít penaltu, omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě poslední dobou příjde jako kdyby Beníteze platila Barca místo Reálu :D takový šoky pro nás :D

Reagovat
smazaný uživatel

"Ronaldo je klučový, protože se ho daří eliminovat" Myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

messi se dostává do zápasu

Reagovat
Swarley

jen čekám, kdy začnou lítat hlavy na hřiště

Reagovat
Trand

Reagovat
Ángel di María 22

Máte k tomu ještě někdo něco říct na obranu Benítéze? Přiznejte se.

Reagovat
smazaný uživatel

pod Mourinhem jste první elclasico prohráli 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale v tedy to bol tim tragedov . Rafa dostal TOP 3 tim . A rozjebal ho na kusky . Fakt by som chcel vidiet klavnov co Rafu zastavali .

Reagovat
smazaný uživatel

jakej tým tragédů prosimtě

Reagovat
X-bano-X

Tím tragedov, ktorý prišiel ako líder ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ? Pelle snad vyhral titul ?

Reagovat
X-bano-X

Do toho Clásica ste šli ako líder ligy bez straty bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jeho styl vedení vyloženě těší a jsou tam velký předpoklady pro následujícíc měsíce

Reagovat
off-olda

Slušná pata v pokuťáku soupeře.

Reagovat
misinho7

kde su ti co obhajovali beniteza...sak to je tragedia najvacsia aka je .....

Reagovat
Free_player

Nedaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ronaldo Ale Bravo hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tej prihrávky nemal na výber.

Reagovat
smazaný uživatel

cris nerikam nic

Reagovat
Kincl

taky abys něco říkal

Reagovat
off-olda

Ježiši, je na hřišti 5 minut a už se nasral k přímáku. Kopat to má Neymar

Reagovat
_Blind_

Reagovat
REPLIKATOR

a založil protiútok Realu, který se štěstím neskončil gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

BRAVO JE BŮH

Reagovat
Manau

Ronaldo je celkem v piči

Reagovat
misinho7

kto by pod benitezom nebol

Reagovat
Ángel di María 22

Benítéz na tiskovce: "Klíčový moment zápasu? Ronaldo nedal v 69' na 1:3, to mohl být důležitý kontaktní gól. Po této neproměněné šanci se nám celý systém zbortil."

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ona se mohla kopat penalta. Plus ty dva samostatne najezdy. V podstate mohl dat hattrick

Reagovat
bartlu

messi teda spatne vyresil

Reagovat
off-olda

Messi Měl to dostat Neymar omg.

Reagovat
REPLIKATOR

Messi, proč to nenahrál Neymarovi

Reagovat
bartlu

boji se, aby ho ney nepredskocil ve zlatem mici

Reagovat
ADM

lebo si chcel dať gol no

Reagovat
smazaný uživatel

suarez to pak taky dostal do čistý šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako taky sem se divil že to nedal neyovi krásně na pravačku, ale možná byl už v offsidu (?) ale nechte ho bejt sakra...dva měsíce nebyl v zápase a bylo to za stavu 0:3 ...

Reagovat
Jacks11

co to BEJl zkouší?

Reagovat
off-olda

Bale je hrozná píča.

Reagovat
Afrokrecek

komentator

Reagovat
smazaný uživatel

trapný Bejl, hlavně že měří dva a půl metru a padá jak pi*ka

Reagovat
blaugrana

Od prichodu Lea sa zasa hra vsetko nanho a pekne ma to serie.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

OMG hrá po 2 mesiacoch, kazdy mu chce dopriať gol ..

Reagovat
blaugrana

Aha.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky je potřeba víc podržet míč a uklidnit to. to se daří a on to pak dokáže najednou zrychlit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To co hra real?

Benitez to tam stihol pekne dojebat...

#freegareth to sa nedá na to kukať co tam s nim dorobili. Vyzera jak kokot ale jediný co tam niečo hra no, cr7 totálny drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Manitaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

wow, luxusní akce

Reagovat
I am Mancunian

a to si predstav, ze my hrame podobne

Reagovat
Swarley

uspat a pak je Wazza sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE!

Reagovat
Ángel di María 22

Díky za každý gól. Rafa out

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

ještě jeden ! ještě jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos Varane, komická dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

joooo PODME MANITÁÁÁÁ

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
bartlu

easy, gg, wp

Reagovat
Switchback

Navasa si strašně vychutnal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez NeBenitez! tohle je prostě strašný bránění...za tohle bych dával neskutečný flastry.. tohle není tak uplně asi jen o trenérovi... ti hráči hrají strašný hovno..

A Messi parádní přihrávka!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto práveže je presne a len o trénerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta díra mezi obranou a zálohou je chyba Benítéze..

Reagovat
Jacks11

RIP real

Reagovat
FCSL

Real Madrid

Reagovat
Manik...

Už je to na vyhazov? Kéééžby

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší gólman, nejlepší stoper, nejlepší mladý stoper na světě?

Reagovat
X-bano-X

A všetkých ich vytrolil najlepší mladý útočník

Reagovat
Kokesh

Tiper jsem strašný. Je mi docela stydno za dnešní vykon.

Reagovat
Kincl

Chcete říct, že je to 100% vina trenéra? Vy do toho vidíte teda :D :D :D

Reagovat
misinho7

jak nevyhodi beniteza po tomto zapase ..tak potom neviem kedy...

Reagovat
Kenneth

Snad i s opicí.

Reagovat
misinho7

i s danilom

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo zase Bale preboha? Ten chudák tam ťahal akcie väčšinou do 3-4 hráčov a to len preto, že ten tlstý kokot nemá absolútne žiadny herný systém...

Reagovat
smazaný uživatel

Real 04

Reagovat
off-olda

Fans Realu

Reagovat
Trand

Tak Ronaldinho není jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

až takový to bylo jo?

Reagovat
off-olda

Rázem už to není tak vyjímečné gesto.

Reagovat
mistr129

Teď Munir jak: Kouči, co mám hrát

Nevim, zeptej se Lea

Reagovat
tunkic

Teďka hezky fans Realu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už si to maže jak děcka

Reagovat
REPLIKATOR

Benzema

Reagovat
Kincl

Co měla dělat? vždyť to stěží zpracoval

Reagovat
Swarley

teď se tak dívám, Benzema už není v kriminále?

Reagovat
off-olda

Mohl tam klidně zůstat. Rozdíl nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

využil zmatku po útocích a utekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Free_player

bravo Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Barcelona 0:4

Reagovat
misinho7

diki nevedel som vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Barca o parník lepší, ale rozhodčí ty těsný offsidy mávaj jen na jedný straně.

Reagovat
bartlu

videt isca, jak si tam elegantne povodi tri hrace,a pak ronaldovo tri preslapovacky a nahravka dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

:D krása co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je neskutečný magor dneska

Reagovat
Manau

Záběry do Miami a Shanghaie

Reagovat
off-olda

Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas zodpověděl mnoho otázek

Reagovat
Error

PrayForMadrid

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Reagovat
el Principito

Reagovat
10FKK

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Benitéz vyhodí ho z Neapole a vezme ho Peréz fail. Řekl bych,že Benitéz byla největší letní posila Barcelony.

Reagovat
misinho7

Reagovat
el Principito

na to že jsme nemohli v létě nakupovat, tak jsme posílili výborně

Reagovat
dextroza_m

Poměrně pátého da G.P!

Reagovat
off-olda

Fuj ten kotník

Reagovat
Jacks11

svine zákeřná real nezvládá

Reagovat
Generalní Gladiator

bílé zlo, vypadá to že dozlounělo

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj...jasná

Reagovat
Free_player

Isco buzerant marnej

Reagovat
off-olda

Isco

Reagovat
mistr129

strašně vtipný

Reagovat
off-olda

Vtipný je to, jak neunáší.

Reagovat
mistr129

Jako už to je taková paranoia, vzhledem k počtu zranění

Prostě ve chvíli kdy se náš hráč svíjí na zemi, mi to vtipný nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

za toto redku

Reagovat
bartlu

umyslny a uplne zbytecny zakrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ángel di María 22

Isco červená. Vrchol frustrace u takovýho hráče. Benítéz ven

Reagovat
misinho7

Reagovat
Swarley

zase to nepřeháněj, co má Benitez společnýho s tím, že je Isco mentál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Právě to, že Isco takovej neni.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Swarley

Rafa mu dal pokyn, jo?

Reagovat
Ángel di María 22

Nedělej natvrdlýho. Píšu už v prvnim příspěvku - frustrace. Z čeho asi, z toho jak dobře letos hrajem?

Reagovat
Trand

Nebo třeba z vývoje zápasu a výsledku?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde celkově o předvedenou hru

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

psychika celeho timu ? Boze preco sa pytas ako kokot ?

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a vyúadni ty hovado

Reagovat
_Blind_

Už taková klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
Kincl

Lol jak ho nakouřil :D :D :D :D :D :D

Reagovat
Jacks11

svine zakerné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle udělá opravdu jenom idiot

Reagovat
smazaný uživatel

isco je prase

Reagovat
smazaný uživatel

toto bych čekal od ramose, ale od Isca???

Reagovat
I am Mancunian

isco dobry kokot

Reagovat
bartlu

ale zrovna isco, toho sem chtel driv do barcy, skvely dribleer

Reagovat
smazaný uživatel

nj, nevyjde mu kličečka a už se mstí ještě, že je v Realu

Reagovat
EXoRcIsT

ale ze prave Isco urobi nieco take tomu sa uz asi nechce hrat pod Benitezom

Reagovat
misinho7

isco ked uz toto spravi je toto velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

isco to je špína hnusná

Reagovat
Trand

Aspoň někomu to není jedno.

Reagovat
iamek

Baletky neunaseji

Reagovat
Switchback

Munir, doprdele

Reagovat
blaugrana

Ak za toto Isco nedostane minimalne 3 zapasy, tak to bude vysmech.

Reagovat
Ángel di María 22

A neni to uplně fuk?

Reagovat
mistr129

když nedostane pořádný trest, udělá to znova

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

No nie je to fuk.

Reagovat
bartlu

ale tak zase to nebyl zadny likvidacni, proste ruply nervy...

Reagovat
blaugrana

To ho ma ospravedlňovať?

Reagovat
Kluivert9

Benitez Defenzivní genius

Reagovat
off-olda

Ježiši marja, toho Munira už pošlete do Jihozápadního Uzbekistánu.

Reagovat
off-olda

A zase.

Reagovat
Miguel19

Ten Benitéz může určitě i za ty teroristické útoky..

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

to je škodyyyyyy

Reagovat
misinho7

diki bohu za munira

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, bravurne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Chuj Munirsky. Pique si ide vylozene za golom, aby debilkom ukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Munirovi jebe? zkazil Manitu....

Reagovat
_Blind_

Haddadi

Reagovat
smazaný uživatel

Munir na to opradu nemá

Reagovat
I am Mancunian

munir dobre nemehlo, ten uz mal mat minalne 2 goly

Reagovat
REPLIKATOR

Ty už si za Barcu nekopneš

Reagovat
Ángel di María 22

Munir drží Benítéze v Realu a oni jsou na něj nasraný

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Neymar opět

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Munir je největší tragéd, kterého v dresu Barcelony pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

El Bagdádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam toho Munira pošlem? No hostování, nebo rovnou do anusu?

Reagovat
mistr129

b je správně

Reagovat
celeb

ako Tello, Cuenca boli oproti nemu bohovia. So Sandrom odpalit hoc aj na mesiac, len prec.

Tych sanci mal bambilion a vsetko spalil. Koniec, stop, stacilo, dakujeme.

Reagovat
Heisenberg

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by som pochválil na strane Realu je krásny trávnik a kamera na prenos

Reagovat
Free_player

líbí se mi jak tu zdejší Baletky ventilují slzičky jen Benitézem

Reagovat
teenz

To je divný.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Free_player

no zrovna ty nejvíc

Reagovat
bartlu

Hosi, taky Munira moc nemusim a dle meho na Barcu nema, ale vedeme, totalne sme znicili real a vy tu nadavate na nase hrace, uplne zbytecne.

Reagovat
teenz

To je prdel. Ale konečně, nemohl jsem se na tu naší náhodu výherní koukat donekonečna.

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar > Messi

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar a Suarez taky

Reagovat
ADM

Momentálne je to uplne jasné, nie je sa čomu čudovať, smejem sa len týmto záverom.. Messi bude zas ten najlepší o pár dní

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes áno ale tak to je prirodzené. Celkovo ani omylom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Grilovaný tučňák

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že se těm hráčům ani hrát nechce..Nechápu proč Perez bral Benitezé, když poslední roky nic nedokázal ..V Realu musí být top treneři, ne jen hráči..Tohle má za Di Máriu a Ancelottiho :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude vtipných obrázků Sergio+Karim

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets by nám mohl někdy prozradit, jak velkýho ho Benzema má?

Jinak výkon Realu bez komentáře radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco týpek jak prase, pěkně ho zprasil a odešel..Borec jak cip...

ISCO ISCO ISCO

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co, Real má v lize mistrů 10 titulů :)

Reagovat
blaugrana

Bravo by the name.

Reagovat
smazaný uživatel

Real měl ještě štěstí, že vystřídal Iniestu, tragédem Munirem, ten na co sahl to posral. Kdyby tam byl Iniesta, tak to skončilo tak 5 nebo 6.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB easy Škoda ,že Ronaldo nenatočil ten film až teď

Reagovat
X-bano-X

Ak niekto nájde link na pozápasovú tlačkovku hodte ho sem

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

No, dal bych ten GB za letošek spíš Neymarovi než Messimu teda.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

to je nám jasné, že fanoušci realu nechtěji, aby GB vyhrál zase Leo

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je to u prdele, to jen honiči nad Messim pořád viděj v jakymkoliv komentu, kde neni nejlepší, něco jinýho. Podle mě letos Neymar lepší. Samozřejmě závěr a zranění pomohlo, ale to k tomu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Před tím zraněním nebylo o čem.. a že by to to dvouměsíční zranění až takhle změnilo?

Ale Ney měl samozřejmě úžasnou sezonu a 2. místo by mu nemělo uniknout, ale na první to podle mě ještě není..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on proste lepší počas tohto roka nebol ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
bayern987

Reagovat
-Carles-

Jasné, že je pre vás jeseň dôležitejšia pri hodnotení GB ako jar nie je nič nové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, že to nemá vo svojich rukách ... Keď boli obaja na ihrisku ... tak by sa dali spočítať zápasy na prstoch jednej ruky v ktorých bol Neymar lepší ako Messi. A to som videl všetky zápasy Barcelony ...

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: nemáš

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool Škrťel

Reagovat
C-M@ster

Munir El Haddadi Mohamed

Rodiče: Saida Mohammed Haddou, Mohamed El Haddadi Arbrqui

Ten se dostal do kádru přes sponzora, nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

přes Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
bayern987

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Briggus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
el Principito

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

rodiče sou sourozenci jo?

Reagovat
Mada

Tvoji určitě.

Reagovat
off-olda

Přesně před třemi lety byl Benitéz jmenován jako trenér Chelsea. Díky bohu, že je pryč.

Reagovat
_Blind_

Suarez, Neymar, neskutečné jak jim to gólově šlape

Reagovat
Kenneth

Ronaldo v lize ve 4 zápasech ze 13 gol. Asi je čas na nějaký nový impuls, mohl by představit další film a nebo novou kolekci spodárů.

Reagovat
teenz

Reagovat
migwel

nebo Messi se zase neprosadil že? sra.....

Reagovat
LAM

herně je strašnej a potřebuje prostě nahrávky do jasnejch golovek.

Reagovat
tunkic

Už ani to mu nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší Real aký som ako fanúšik zažil. Visca El Barca Skvelé Clásico pre blaugranas. Veľká spokojnosť a absolutórium pre Iniestu - MotM

Reagovat
Ángel di María 22

Tak skvělý hráče okradem o rok kariéry. Neuvěřitelnej Perézův fail. Za to samozřejmě Benítéz prvotně nemůže. To, že je neschopnej jak nikdo je věc jiná, ale někdo ho sem přivést musel, to je viník č.1.

Nejhorší Real co jsem viděl, ztracená sezóna. Co je nehorší, na ty zápasy mě ani nebaví koukat, koukám jen proto, že Hala Madrid, navždy. Ale holt zase musíme čekat.

Reagovat
misinho7

nemozem inak ako zase.. ..uplny suhlas

Reagovat
C-M@ster

Akce kulový blesk. Mourek k nám, LVG k vám, Benitez do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Prvá veta, ty mi kradneš myšlienky Byť tam nejaký šmatláci, tak jebať sezónu, takto to je zbytočné plýtvanie časom a kvalitou

Reagovat
LAM

Tak tohle bych nečekal.Real hrál opravdu strašně a jasně jsme je zesměšnili.A to taky určitě nehrajem na 100%

Pro mě obrovský překvapení+Messi opět na hřišti,tak teď ještě se dostat do formy a můžem se těšit na další skvělý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco nejlepsi, parkrat to tam vymotal a kdyz videl, ze to nema cenu, tak ahoj.

Reagovat
teenz

Přesně. Co jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia mu aspon zaspievali ze zrakvil toho zmrda

Reagovat
-Carles-

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

madridský sedlák

Reagovat
tunkic

Zmrd, co si s váma vytřel prdel!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infi

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak vymotat, že jdu nesmyslně 1 na 1 a ztratím každý druhý míč, to umím taky

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ahoj... a smer do šatne

Reagovat
smazaný uživatel

Hral dobre ale tá červená bola demencia ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Tak jo zápas jsme viděli všichni, Real hrál legendární hovno a jen škoda, že to neskončilo ještě o 3 fíky víc .... MOTM jednoznačně Iniesta

Jo a ještě něco pro toho nemožnýho tlučhubu valloireho .... Doufám, že ses pořádně koukal a užil sis každou mitu toho '' našeho výprasku '' co jsi mi sliboval HAHA MADRID

Reagovat
Free_player

* minutu

Reagovat
blaugrana

On si to tak skoro neprečíta, lebo na Šumave nebude mať net.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je nový Jiráček

Suárez je bůh

Neymar jede na vlně a vždycky mu tam něco spadne

Messi se šetřil a přesto podíl na gólu

záloha dnes šlapala jako za Xaviho pět let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Boh je Iniesta ...

Reagovat
MadMrJacky

No, každopádně jeden mýtus je vyvrácen. Dneska mi nepřišlo, že by Real nějak bránil...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim na retardovaný bratry Valloireho a CHONGA, to zas budou perly

Reagovat
Gazza.8

nic...jdu to přechlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Real k smíchu, je to tak, když si někdo myslí, že je Benítez dobrej kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - dneska jen potvrdil, jak úžasný je to gólman. Jinak pro mě jako fandu Barcelony naprosto boží zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se ukázalo, že Stegen mu nesahá ani po kontíky

Reagovat
Jacks11

JJ ale tenkrát v odvetě na Bayernu zachytal taky jako bůh tak jsem měl chvílema nervy jak prase

Reagovat
dextroza_m

Real nehraje jako tým, ale nadávat jen Benitéze je alibismus.

Reagovat
misinho7

a kto im urcuje taktiku a vsetko veci ?

Reagovat
Ed_Hazard

Veď tí hráči sú vyslovene vytočení z toho čo musia hrať. Celý zápas sa tam celá záloha a útok rozčulovali, že nemajú na koho hrať v tomto jebnutom systému..

Reagovat
bartlu

Mozna jsou jen vytoceni, jak se vsechno musi hrat na Ronalda a uz je to nebvi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

My ale nadáváme na Pereze a Beniteze ... a občas to dostane i Bale.

Reagovat
misinho7

od dnes aj Danilo

Reagovat
teenz

Ten může Danimu tak maximálně nosit ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

BPB? PBB? BBP?

Reagovat
teenz

BBP, skoro jak BBC. Skoro stejná sračka.

Reagovat
Ángel di María 22

To posledni. BBP strikes again

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

na co jinýho se maj tedka taky vykecávat, když dostali takhle na prdel ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

nadhernej match a jeste nadhernejsi byli ty homosexuali pohledy ronalda a jeho haremu. co co coze tys ho nebranil? branil sem ho byli sme zuzove natesno ale on mi frknul. no to neee....

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
olis

Rafa

Reagovat
Yanek

Kdyby hrál Real v modrých, tak prakticky k nerozeznání od jeho předchozího působení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

toto bolo asi este o trocha horsie

Reagovat
-Carles-

Nádhera, skvelé Clásico

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Mohlo to bejt třeba ještě o 2-3 víc, ale dobrý.

Reagovat
-Carles-

Mohlo, ale viac potešili wonder zákroky Brava ako ďalšie góly.

Reagovat
teenz

No právě, ty 2-3 goly nám udržely toho blba.

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě jste měli vyhrát víc, na to, jak jsme vám to ulehčili. Docela zklamání teda.

Reagovat
Switchback

Nebreč tady všude furt, pls

Reagovat
-Carles-

Jo, nechýbalo vela a mohlo to byt viac. Na druhej strane tam toho Bravo celkom dosť pochytal. Každopádne od Special 5 najtrápnejší výkon Realu v Clásicu.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Tak se mi vyplatilo přivstat si na Zélandě a dívat se na tu krásu

Skvělý výkon, až na Luchův tah s Messim, podle mě zbytečný. Munira bych v zimě poslal na hostovačku, ta koncovka je fakt otřesná.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

CHCH?

Reagovat
DonAndres

V Christu jsem byl měsíc, teď Roxburgh na prunningu jablek, kde ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chystám se do CHCH

Reagovat
DonAndres

good luck jen tak co by tě mohlo zajímat : navštiv Jelly park ( tam jsme omylem zabloudili a je to úžasný místo )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Žiješ na Novom Zélande?

Reagovat
DonAndres

teď ano

Reagovat
REPLIKATOR

A pak?

Reagovat
DonAndres

Procestovat Cookovy Ostrovy a pak mě láka buď Bali nebo Vietnam

Reagovat
X-bano-X

A ako financie a tak, veď to musí byť nenormálne drahé, teda asi skôr na vstupné investície. Kľudne píš do PM celkom ma to zaujíma.

Reagovat
blaugrana

Tak to závisť. Ja by som sa tam chcel odsťahovať. Krásna príroda, málo ľudí a hlavne by som odišiel preč z tejto skurvenej spoločnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat
MadMrJacky

Každopádně je třeba i dodat, že nebýt Brava, tak by to skončilo třeba o gól. Real si ty šance i přes tu mizernou hru vypracoval. Do jaké míry za to mohlo postupem času pozvolné tempo hráčů barcy těžko říct, ale minimálně dva góly padnout klidně mohly.

Co mě nejvíc těšilo, je ten rozdíl jednotlivých hráčů. I když ti naši nejsou na každém postu věhlasnější, než madridští, tak je krásně vidět jedna věc. U nás z nich dokážeme vytáhnout maximum. V realu tak 50%

Pa

Reagovat
DonAndres

Které méně věhlasnější myslíš ?

Reagovat
MadMrJacky

Hele třeba takový Marcelo - Alba, Ramos - Masche, Kdokoliv ze zálohy - S. Roberto, v poslední době určitě Navas - Bravo. Každý ze zmiňovaných dneska jasně přehrál svůj opak v Realu. Jednoznačně.

A není to nutně tím, že jsou to kvalitativně lepší hráči, jen je to jeden velký tým a ne 11 individualit

Reagovat
smazaný uživatel

jedině roberto. jinak jsou na tom srovnatelně a nebo líp

Reagovat
DonAndres

přesně, to nejde fakt porovnat kdo je věhlasnější. Jestli Marcelo nebo Alba. Oba jsou geniální, ale rozhoduje aktualní forma. Btw ten Roberto, nikdy bych nevěřil, co se z něj vyklube. Kor po těch nejistých výkonech z předešlých sezon. Největší překvápko tyhle sezóny so far

Reagovat
X-bano-X

To mohli, na druhej strane aj Barca mala okrem gólov dosť príležitostí na navýšenie skóre. Rozdiel o 4 je ešte celkom milosrdný vzhľadom na dianie na ihrisku.

Reagovat
celeb

o gol urcite nie. Ber do uvahy, ze len Munir spalil 2 lozenky a zdaleka nebol sam. Kazdopadne 1-2 goly Bravo chytil. Jeho 1. nula v EC, navyse po velmi zlej serii.

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA TLUSTEJ CISNIK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně že tu měl někdo kecy, jaký je Real favorit

Reagovat
smazaný uživatel

to by ma zaujimalo kto hovoril ze je Real favorit ?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoji kolegovia tu na webe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tu na EF tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Spoustu lidí na EF.

Reagovat
off-olda

Neymar hraje parádní, efektivní fotbal. Neuvěřitelně mě mrzí, že se vrátil Messi, protože zase všechny přímáky, penalty bude kopat on, přestože v tom lepší opravdu není. Vůbec nejhorší je to, že se zase bude hrát výhradně na něj.

Už aby z Barcelony odešel, protože bez něj mě Barcelona baví mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si vul

Reagovat
DonAndres

To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
off-olda

Proč bych nemohl?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ángel di María 22

Není to první koment od fanouška Barcelony v tomhle duchu dneska, nemůžu říct, že mě to trochu nepřekvapuje. Ale

Reagovat
off-olda

Nejsem fanoušek Barcelony, pouze Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hodně vysvětluje. neymar se tak výrazně zlepšil i díky messimu a z jeho hry může jenom těžit. messimu mu dokáře připravit víc šancíé než on sám a je jenom na něm aby je proměňoval s větší jistotou než minulé sezóny

Reagovat
off-olda

Neymar hraje mnohem lépe, když Messi není na hřišti. Protože dokáže přijmout tu odpovědnost a tahat celý tým. Když je to na Messim, tak není výrazný v takové pravidelnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tomudle blábolu sám nevěříš přece...Tvrdíš teda, že neproměňoval tutovky (a že jich bylo, kolikrát sem tu na Neymara nadával za tu flagrantnost jeho zakončení) minulou sezonu proto, protože byl nervózní z Messiho na hřišti ? Totální kravina...Počítalo se s tím, že se Neymar bude rok co rok zlepšovat, tak to prostě je...stejně s ním se zlepšuje Suaréz, s čímž se taky počítalo, ale rozhodně to není tím faktorem, že tam není Messi ..

Já ti říkám, teďka bude Barca často demolovat soupeře rozdílem třídy a výsledky jako 5:0 doma, 0:3 venku s téměř kymkoliv budou standartem (pokuď bude na hřišti MSNaI a jakž takž nezraněná obrana)a očekávám to už za tejden doma se Sociedadem, kdy si klidně vsadim na Messi 2+ a že minimálně 2 gólovky někomu připraví...si pak vzpomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pockam az na jar, ked to tak Neymarovi alebo Lusiovi nebude tak padat a bude Barcelonu tahat Messi. To su drsty Pane Boze. ::faceplesk::

Reagovat
off-olda

Ježiši... Mě je jedno kdo to bude tahat, Messi mě nebaví, Neymar ano. Nevím, co v tom každý hledá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapni si youtube radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne normálny názor.

Reagovat
Free_player

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Možno by bolo lepšie si tieto myšlienky nechávať pre seba ... nebudeš aspoň za takého kreténa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BBystr

Ja stale nepochopim co vsetci na tom ciganovy tak uzasneho vidite. Ako zly hrac to nie je ale Messiho kvalit zdaleka nedosahuje

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benítéz strašně zamrzl.. Jeho střed hřiště je chabej, neumí se vypořádat s vířením a hrou na jeden dotek. Nemá cit pro zařazení správných hráčů na správná místa, nedokáže hráče vybudit k pořádnému pressingu, všechno to bylo v poklusu. Fakt je hrozně špatnej a Madrid tím trpí.. Fotbal se pořád vyvíjí a Benítéz je 4 roky pozadu, minimálně..

Za to Lucho je pravej opak.

Barcelona výborná, vynikající Navas, Neymar, Iniesta.. Suaréz klasicky špičkovej výkon. Busquets pár zaváhání, ale střed hřiště zas ovládl.. a zas v tak obrovském zápase, neuvěřitelný hráč. Jestli Pogba za 100, Busquets za 250 :)

Reagovat
X-bano-X

Navas....... Bravoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.. chyba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
migwel

to je ještě jeho slušná varianta bývá to horší...

Reagovat
smazaný uživatel

za toto Rafa musi byt vyhodeny .

Reagovat
teenz

Nebude, hrajou pokemoni, tak výsledek nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, tam už by se i mohl sám vejít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako.. takhle to kolikrát vypadalo i za Carla když Realu teklo v zápase do bot.

Reagovat
teenz

Jenže u Carla parkrát a to i kvuli stylu hry (atraktivnějšímu). U Beniteze to je furt a ještě hrajem sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsme jednou hráli v pralese za stavu 1:6

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
_Blind_

To je až neskutečné jak se Real během toho roku změnil, před rokem naprostá mašina, která se od nového roku postupně začala rozpadat a to prakticky se stejnýma hráčema.

Reagovat
Wambasen
Reagovat
Jacks11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to je na mašli

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi trochu luto Rafu po pravde. Tak velky madridista a tak nenavideny. Ked som videl ako po prvom gole chytil farbu a do koca zapasu to len silnelo... Ale nie je mi luto tych hracov. Vobec ziadna snaha a pohyb, uplne to neunasali a to trener tazko ovplyvni. Aj ked pravdaze, motivovat by ich mal. Vtipne boli akurat tie striedania

Barcelona vyborne pripravena, takto na SB nekombinovala uz pekne davno. Sergi skvely zapas, som rad ze sa zacina chytat. Iniesta takisto vyborny. Vlastne vsetci skvelo. Aj Messi spat, co je super sprava. Tie reci tu vyssie nechapem, pretoze Leo isiel na hrisko aby sa hra viac kontrolovala, to preto striedal Raketu. A co mam mrzi, ze citim slaby respekt od vlastnych fans, akoby na vsetko zabudli, len preto, ze maju Neymar a Suarez zivotnu formu. Netreba zabudat, ze Messi bol 2 mesiace mimo sutazneho zapasu.

Lucho ma zas raz prekvapil, ja som mu ako trenerovi velmi neveril. Tak isto som neveril jeho prestupom, ale Suarez priviedol do timu nieco co mu chybalo. Ten hlad po goloch v utoku je s nim neuveritelny. Hrac s takouto mentalitou do timu skvelo zapadol a priniesol mu to co pred tym nemal. Rakitic je tiez velky bojovnik, podobne ako Luis ma k tomu neuveritelnu futbalovu kvalitu a to v kombinacii s ostatnymi prinasa ovocie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Rafa bol hlavne nenavideny vo vsetkych kluboch, kde za poslednych 5 rokov hral.

Navyse to, co 'dokazal' s Neapolom je na sudne konanie. Jeho neschopnost rokmi rastie geometrickym radom.

Reagovat
Ed_Hazard

A mimochodom gratulujem Barce k výhre v tréningovom tempe. Z hry mali 90 min radosť, kombinovali s lahkosťoou a hlavne hrali týmovo. Tu nepomôžu žiadne výhovorky, prroste nás rozniesli herne aj psychicky .Až takú biedu z našej strany nečakal asi nikto. Užite si ten pocit, to čo sa stalo dnes, nemá obdoby a tak skoro sa nemusí opakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny vysledok, Real dostal világoš a Barca ho herne totálne zdemolovala až ponížila.

Genialne vykony od Iniestu, Brava, Busa, Neymara a Luisa a miláčka Sergi Roberta dal by som im 10/10.

Perfektne ale zahrali aj ostatni, Pique a Mathieu neskutocne sebaistí. Rakitic po zraneni tiez super. Dal by som im 9 z 10.

Trosku menej dnes boli vidno na kraji Alba a Dani, ale mali skor defenzivnejsie ulohy a vpredu moc nepomahali. Napriek nemohucnosti Ronalda a Balea vsak nemali moc prace a zahrali standartne dobre. U mna 8/10.

Lea tam Lucho poslal aby sa trosku rozohral a opat sa po dlhej dobe pomaznal s loptou, vykon asi taky ako sa po 2 mesiacoch pauzy dal cakat

Munir to je katastrofa v pohybe pojašený zajac dnes spalil 2-3 golovky, prenho stastie ze uz o "nič" neslo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ramos klasik, ruka nahoře a pohled na postranního

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Franco Time!

Reagovat
smazaný uživatel

ten slavnej real madrid

dneska je na hadry

ronaldo ty kravo

zase je tam bravo

modric zavidi rakete

dres nej tymu na svete

iscovy vasne snad uz schladly

pray for madrid pray for madrid.

a my sme baletky

jedna rodina

samej dylinak

sama dylina

dneska to bylo

zase vesele

christie ronaldo

rafovi couha z prdele

BARCELONA BARCELONA O O O O O OOO!

Reagovat
JM

Kolik ti je? 6?

Reagovat
smazaný uživatel

by se ti libilo ty pedofile.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
JM

Takže ano

Reagovat
10FKK

Tak co říkáš teď na ten váš válec?

Reagovat
JM

A já tady před zápasem něco psal, trenére? Nepsal. Nemám rád to vytahování se před zápasem - potom to dopadá přesně takhle... Pýcha předchází pád!

Reagovat
10FKK

Vzpomněl jsem si na naší debatu, kdy si se strašně vztekal, když jsem napsal, že nevidím ve vaší hře žádný systém a o vašem průchoďáku...

Reagovat
JM

No tak to jasně, to byl výkřik do tmy. Psal jsi to asi po dvou zápasech - to mi nepřišlo fér. Teď po pár měsících a výkonech proti lepším týmům (nejen Barcelona včera) zjišťuji, že jsi měl zřejmě (BOHUŽEL) pravdu.

Reagovat
10FKK

Kouknu a vidím... Bylo to tuším na konci přípravy, kde už mělo být něco vidět, ale to je jedno. Snad se real zmátoří, ať je liga zajímavá do konce!

Reagovat
Free_player

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Žádnej aspoň trošku soudnej člověk nemůže bejt tímhle výsledkem překvapenej. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

sudiac podla jeho vyrazu, mu Munir este neodpustil.

Reagovat
Wat

Suárez!!!

Reagovat
_Blind_

Reagovat
smazaný uživatel

na slovenskym digi sportu ukazovali prostrihy z floridy ciny libanonu jak tam mistni fandi ale ze vseho nejvic doufam ze se koukali lidi na tech bajnych ostrovech jak vypada fotbal... timto zdravim priznivce badgays primeros league!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyknem sa sem moc vyjadrovat lebo je tu dost "expertov" a citat detske nazory kazdeho nebavi. Teraz to ale zaslo pridaleko. Treba konecne zacat nieco robit.

1. Rezignacia Pereza, tento clovek uz pred casom odstupil ked dojebal cely team a rozhodne sa nepoucil. Nestaci byt najbohatsi klub a najvacsia znacka, nato mu seru. Dojebal cely vitazny team z roku 2014 a po vyse roku sa too s predoslym neda porovnavat.

2. Prichod Beniteza a tento system je velky fail. Dojebal kader v Interi, v Neapoli nic moc a teraz hra system, ktory absolutne nepasuje do Realu. Stiahnuta, defenzivna hra na pozicne branenie. toto nech si hra v Anglicku, Na jeho futbal sa neda pozerat, do dalsej sezony to chce nove vedenie. Davat Kroosa ako typicky DM stit a Balea do stredu zalohy, dalsi fail.

3. Kroos musi odist po sezone. Vôbec nie je stavany na spanielsky futbal, nesedi nam do herneho stylu, nema techniku, rychlost, nie je tak obratny,. My musíme zalohu a utok vytvorit z malych, rýchlych, pohyblivých hracov typu Isco. Hrat treba na velky pressing a drzanie lopty a nestahovat sa po strelenom gole! Uy by sa mali konecne zobudit!!!

Reagovat
teenz

Kroos.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne tam nepasuje, nebrani, neutoci, nedribluje, technika zaostala. on musi mat za sebou niekoho ako Casemiro. Sam Kroos neni typicky hrac ako su ti spanielski. Dalej treba predat CR, uz ma svoj vek a na trhu sa da este za neho dostat balik, dalej Balea treba do krídelných pozicii

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tady pises o expertech a deckych nazorech a po par zapasech prodavas ronalda pricemz je problem uplne nekde jinde. ikdyz cr nemam vubec rad tak sem si na 100 procent jistej ze se vrati v plny sile. dneska mohl dat dva goly ale byl tam bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz CR predavam od zaciatku tejto sezony. Preco by mal dostavat tak obrovsky plat ked nedava goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Isteže musí mať za sebou niekoho ako Casemiro, však Kroos vôbec nie je DM! On nem=a na tej pozícii čo robiť, to je len vaša blbosť, že ho tam pcháte!

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No hele ale jestli vyhodíte Kroose, tak my bychom ho možná využili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tréninkových kuželů máme dost.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Sry, ale s tím odstoupením Péreze jste strašně naivní. To dřív bude v pekle mrznout..

Reagovat
smazaný uživatel

2017. To v lete uz ma iba posledne prestupove okno

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu jednou psal. Ty pravidla pro kandidáty jsou nastavený tak, že je asi tak 5% šance, že se vůbec nějaký protikandidát najde. Ve 2017 dostane Pérez další mandát jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň.

Reagovat
teenz

Však právě, proto je lehčí doufat v novýho trenéra.

Reagovat
loki5

Fanoušci furt vyhazují hráče a trenéry a neustále by nakupovali hráče. Také jsem pochybalal že bude Roberto někdy mít na základ a dnes si myslím, že má ale stačí tomu dát čas.

Reagovat
smazaný uživatel

jj treba dat sancu odchovancom ale nie tak casto. Mali by sme sa zbavit Kroosa, Benzemu a uz aj znechuteného CR. Chce to tam poriadneho snajpera, do stredu kvalitného DM. A uplne zmenit taktiku.

Reagovat
migwel

nebylo by jednodušší změnit trenéra s taktikou?

Reagovat
smazaný uživatel

" je tu dost "expertov" a citat detske nazory kazdeho nebavi. "

" Dojebal kader v Interi,"

"Kroos nema techniku,"

chybal si tu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj diky za privitanou Porovnaj si Mourinhov Inter a hned po nom prisiel Benitez a porovnaj si utocne, hlavne technicke schopnosti juzanskych hracov s Kroosom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fakt myslis vazne.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas show. Ale furt zabavnejsi jak ten zapas.

Reagovat
teenz

Já na to poslední dobou koukám vážně jen kvuli Realu, jinak to je naprosto napíču.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja myslim, ze drtiva vetsina z nas. Vzdyt to nemuze bavit nikoho, i Kokeshe to mozna trochu pomalu pousti. Ale to jen hadam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

napicu to je a poradne roztahanou

Reagovat
smazaný uživatel

ked ma Barca pred DM Busquetsom pred sebou technicke, pohyblive typy Iniesta, Rakitic, preco by sme my nemali napr. pred Casemirom Modrica, Isca, Jamesa?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Kroos je 10x lepsi nez Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono celkom na EF ten nezmysleny hyp Casemira je neskutocny . 70 min za sebou vlaci nohy . Zbytocnych faulov ktore zapricinia standartku ma hojne ( Di mariovej brvno doma ) .

Pri rozohravke robi chyby ktore nas mohli stat 3 body to mal velke stastie ze Wass neni Reus inak by dopadol ako Illarra .

V ofenzive je jeho prinos nulovy az ze ziadny tam situaciu vyriesi zbytocnou strelov z 30 metrov na tribunu .

Je fajn ze ma defenzivnych zakrokov vela ale je to uplne zbytocne kedze super ma vzdy aspon 5 tutoviek ktore musi hasit Keylor .

Reagovat
smazaný uživatel

A to co urobil proti Seville u Llorenteho na to nemam slov . Ale snad sa zlepsi .

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Hlavne hraje dobre, protoze jeho hra neni nijak narocna a v te sracce mu to staci na to, aby "zaril". V necem, co by fungovalo, by jeho slabiny sly videt mnohem vic. Kroos je proste jinde, o tom nemuze byt rec, jen je mimo formu jako cela lonska zaloha. Zajimavy, jak rychle nekteri sulinci zapominaji, pritom Toniho lonskej podzim byla uplna euforie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa celkom tesim aj na rozbitie toho mytusu o skvelom Jamesovi ktory pri BBC bude musiet aj tak obranovat a efektivinou neprekona minulorocnu sezonu .

A zase nam chyba niaky hrac ktory by vedel potiahnut loptu ked nehra Isco .Ten system co vymyslel Rafa je sialeny

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave, ze sme vyhravali tituly ked sme mali nejakého "pracanta". Ci uz Makelele, alebo pozri tituly z 2007, 2008 v casoch Diarru s Emersonom

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra a Emerson.

Reagovat
smazaný uživatel

nj vtedy si este nebol na svete ze

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro nato ma, v tejto sezone v niektorých zápasoch patril k najlepsim, vybojoval vela lopt. On dokaze na supera vyvijat tlak, vyhrat suboj, musíme mat podobného hraca ako ma Barca v Busquetsovi alebo Masch. chapes? Do dalsej sezony nejaky svetovy DM pri ktorom by sa Casemiro ucil

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Villarreal ani Atletico takeho hraca nepotrebuju a funguje im to . Ani my sme ho nepotrebovali minulu sezonu .

Reagovat
smazaný uživatel

nieeee Atletico nema Tiaga, Gabiho a rozhodne nema ziadneho pracanta

Reagovat
smazaný uživatel

naco nam je v zalohe na pozicii "posledného" hrac, ktory nedokaze vyborne branit, nevyhrava suboje, je staticky a malo agresivny? na pozicii hlbkoveho tvorcu mame napr. Modrica, Kovacica miesto neho

Reagovat
smazaný uživatel

Pri 4 clennej zalohe takeho hraca nepotrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

jj pod Ancelottim sme valcili na 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Pust si lonsky domaci Clasico a treba uvidis "naco".

Reagovat
smazaný uživatel

ano ked mala Barca krizu a to si snad pustim aj tvojho "milovaného" Balea vo finále CdR ne? minulost je zaujimava

Reagovat
smazaný uživatel

7 vyher a 1 remiza z 8 zapasu se skorem 22:0, krize je slaby slovo.

Reagovat
Ángel di María 22

Krizi? My jsme byli prvni tym, kdo proti nim dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem o El Classico 3:1 pred rokom a to zahrali mimoriadne krizovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tak pod tlakom hrajucu a bezradnu Barcu dlho nepamatam ty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim ta. Po Mourinhovi bol ten kader uplne vystaveny a v rozklad. Rafa tam skusal davat prilezitost mladym ale ten tim bol predurceny neuspechu. Kroos nie je dribler, ale kosntruktivny hrac, hrac s prehladom co pri hre rozmysla a k tomu, techniku ma famoznu. Ved si len pozri ako hral minuli sezonu. Vymenuj mi hracov, ktori by mal hrat na Kroosovom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

v rozklade? mali napr. Sneijdera, ktory pred tou sezonou ziaril na MS 2010, ten team sa po hracskej stranke nejak moc zmenil? Mou z nich dokazal dostat to najlepsie. O Benitezovi vieme svoje, do Realu ho nechceli. Kroos ma skvely prehlad, prihravky ale to ma napr. aj Iniesta, maju to James, Modric, Isco. My tam potrebujem hraca ktory vie branit alebo takého ktory dokaze urobit situaciu 1 na 1. Na Kroosovom mieste by v tejto sezone mal hrat Casemiro.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
minoLFC

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

No musím priznať, že som poriadne prekvapený z tohto výsledku. Je pravda, že Real posledné kolo prehral a my sme mali dobrú formu, ale predsa len sme nehrali proti top týmom. Pred zápasom by som bol rád za remízu, celkom príjemný sobotný šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Som nadseny. Podobny vysledok som vobec necakal, o to sladsie to je. Pred zapasom by som bral aj remizu. My sme hrali dobre, ale bol vsak uplne trapny.

Potesil ma Sergi Roberto. Myslel som, ze bude pre nas brzdou, pri prvom gole to bol on, kto prihraval.

Co ma vsak mrzi, uz to tu zaznelo, je fakt, ze s prichodom Messiho to zacalo byt take nejake divne. Dufam, ze so zlepsujucou formou bude viac behat a menej drzat loptu. Neymar nesmie trpiet Messicentralizaciou, bo si zbali kufre a budeme v buducnosti v riti.

Reagovat
loki5

Skoro by se nabízelo aby se Messi stáhnul do zálohy k Iniestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, naštěstí šel Bale do Realu a Neymar do Barcelony... Nástupce Messiho, příští rok bude GB jeho...

Reagovat
Bayern +

Nádhera, nádhera, nádhera. A ešte k tomu tú mastnú zgelovanú hlavu zostrelil Luisito

PS: 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

tolko sme tusim vyhrali u vas

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
dextroza_m

Teď by Vám Bayern nadělil bůra

Reagovat
OranžováKarkulka

Munir < Jeffrén

Reagovat
blaugrana

Kameňujte koľko chcete, ale po Leovom príchode šiel náš prejav hodne dolu. Je to samozrejme aj tým, že už Barca vo vysokom vedení, ale aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no skoro to vypadá jako by se oboum týmům bez Ronalda potažmo Messiho hrálo líp...

Reagovat
blaugrana

Prosto pokiaľ tam Leo nebol, tak Ney aj Luis tie situácie pred bránou riešili zakončením. Došiel Leo a už sa zase za každú cenu nahrávalo a neskutočne ma to sralo.

Reagovat
smazaný uživatel

njn tak uvidíme jak to bude dál vypadat, Barca se zase rozjíždí, tak snad to bude jako vloni...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi přišel kvůli držení míče, byl tam jasnej pokyn uklidnit zápas. Proto taky šel místo Rakitiče do zálohy.

Reagovat
blaugrana

No ale malo to opačný efekt. Pokiaľ bola na ihrisku záloha v zložení Don-Ivan-Bus a Roberto, tak to bolo lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to agresivnější, s Messim to bylo jistější.

Reagovat
LAM

Messi potřebuje zápasovou praxi a bylo vidět že ještě není ani na 80%.Navíc odešel Rakitič a pak i Iniesta a hodně se tempo zvolnilo.Nevim co tu řešíš.Až tu bude Leo zas na 100% tak to bude válec jako blázen a už se na to těšim.Třeba už v úterý nám něco předvedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoro jako rouhání, ale souhlasím - bez Messiho to bylo nečitelné, živelné, zemité ...

S ním už to bylo učesanější, pomalejší, jistější, sterilnější. Nicméně si myslím, že Messi s tímhle šel na plac - prostě měl kocábku už jen jistě dokormidlovat do trojbodového přístavu.

Reagovat
ADM

Takisto mi ale príde že bez Messiho sa na ten gól musíme nabehať 2x tolko

Reagovat
smazaný uživatel

no právě že messi udělal přesně to co měl a byl až nečekaný přínos po té dlouhé pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt sa bavim hodnotit hru Barcy za takého stavu s Messim ktory bol 1x v kariere takto zraneny

Reagovat
ADM

Reagovat
blaugrana

Je to samozrejme aj tým, že už Barca vo vysokom vedení, ale aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neber si Messiho meno do komentu nadarmo, ty neznaMessi

Reagovat
Spalovač šancí

Neumím si představit, že by Bravo mohl dostat od Realu gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez.

Reagovat
Jacks11

Super jak se ted deti na real fan stránce hádaj a nadávaj si

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím liverpoolu a barce takže jsem právě zažil fotbalový podvečer snů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

horsia kombinacia neexistuje

Reagovat
raduinho

Horší kombinací je ten srandavousatý tragéd, kterého máš v nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně pro dnešek neexistuje lepší.

Reagovat
puji

Schalke 04

Reagovat
Ángel di María 22

El peor partido de la historia del Real Madrid. El Barcelona nos pasó por encima y pudo ser peor. Un Madrid sin alma. ¿Qué han hecho con el Real Madrid? ¡Este no es mí Madrid! ¡¡Qué desgracia!!

Reagovat
CHONG

Tolik k novému impulzu, Benítez do okresního přeboru, Pérez na Sibiř a vyslat expedici, která na kolenou odprosí Carletta.

Reagovat
Switchback

Co Navas?

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez je takovej ekvivalent Franze Straky v top klubech...

Reagovat
Jacks11

AS Roma musí bejt teď posraná a pochcaná strachy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je mi lito akorat toho madristy nadala, jinak at si ten svuj pohar pekne madracky vypijou az do dna

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to prostě nemůžu odpustit:

3

Musi to byt ale hrozny pocit par let vyhlasovat, citit se jako nejlepsi tym sveta. Ze se daji porazit jen sami. A najednou pak prichazi doba, kdy jim jednoduse ujizdi vlak, myslim tim i invividualne...no ale co, jsem jen rad, ze to dokazuje prave Real.

Vystizny milionovy serial / Tak jde cas...

[reagovat]

Kokesh25.10.2014 22:38

Vsak to si dobre uvedomuju. Mne jde spis o priklady jako Dani, Iniesta, Xavi...nebyli zvykli chybovat, prohravat velke bitvy, smirovat se se stridanim. Najednou to prichazi a vicemene se stim neda nic delat. Nemyslel jsem to jako utok, spis se vzit do toho, jak se musi citit...

[reagovat]

Andrés i Dani o rok později vracejí úder.

Reagovat
Switchback

Nejlepší jsou ti jejich výmluvy, nejdřív rozhodčí, pak bejl, teď rafa, uvidíme, na co se budou vymlouvat dál

Reagovat
smazaný uživatel

No Rafa je ale klíčem k neúspěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi úplný šašek hochu, vůbec nevnímáš fakty, jen hanebný výkon Realu vám dovolil vyhrát debaklem...dneska to nebylo o nějaké neporazitelné Barceloně, bylo to o zoufalém a ospalém Realu...v posledních letech jsem viděl x krát lepší Barcelonu, ale nikdy jsem neviděl tak ubohý Real...

Reagovat
smazaný uživatel

vnímám fakty úplně jasně. Ano, rafa s Cristianem mi letos připadají jako nasazení škodiči ...

... ale pravda je ta, že se rok s rokem sešel a dva ze tří, kteří měli výkonnostně končit, nakopali vašim pokémonům řiť a ve vzduchu visela další manita.

Reagovat
smazaný uživatel

u nas je kriza uz odkedy prisiel Benitez, uz ctenari na AS hlasovali aby neprisiel. ja sa tesim ked odide Perez a Rafa a znova sa dostaneme do formy a zlepsime uz aj tak vybornu statistiku vzájomných zapasov a budeme vas nakopavat ako kedysi v najlepsich casoch

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť to nerozporuju.

Ty tam necítíš ten fantastický příběh? "Odepsaní" se zvednou a nakopou pokémonům řiť?

Reagovat
dextroza_m

:D v novém tisíciletí nám moc naprdel nedáváte ty kecálku

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal by som, hlavne vo vzájomných zápasoch na neutrálnej pode kde slo o tituly. nerataju sa zapasy v novom tisicileti ale vsetky. a moc sa nesmej lebo v 2014 Perez dojebal ten team ktory ste mali problem porazit. Ku cti vam sluzi akurát tak ze mate priemerného kouca Enriqueho ktory nerozbil kader ako u nas Perez s Benitezom

Reagovat
10FKK

Reagovat
fenixLFC

tak toto uz su ine vyhovorky

Reagovat
Kokesh

Co vraci? Xaviho nemate, Iniesta hral prakticky celou dobu co jsem to psal hooodne pod svoje moznosti a Dani sice je porad pro vas dost dulezity, ale zkouseli se uz Douglasove, Robertove atp...uz ma svoje leta. Par zapasu s tim nic nezmeni, to na hrace jejich kapacit je normalni...

Reagovat
migwel

čekal jsme rozdíl větší... 1:5 a více... obával jsem se už včera večer že dostaneme šestku... Rozdíl mezi trenérem Barcelony Luis Enrique Martínez García a našim Rafael Benítezem je že García pochopil že pokud nebude příliš kecat do sestavy, Barca pojede na vítězné vlně... Benitéz to prostě nepochopil... vygumoval zálohu, útočníky stáhl do zálohy... a nutí je při útoku útočit do plných a běhat přes 3/4 hřiště... (v současné době by Real trénoval lépe i náš "Franc" ) třeba by ta ta šestka pomohla... když nepomohla na tiskovce jízlivá poznámka...

Reagovat
bayern987

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto, miláčik

Reagovat
smazaný uživatel

dal prihravku do volneho priestoru Suarezovi na cca 10 m, fakt nadherne a mimoriadne zlozite

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to z vašich pokémonu nikdo nedokázal

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blaugrana

Ty si fakt dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Free_player

Reagovat
dextroza_m

udělal víc, než ty těma blábolama za celou tvou éru...

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne. je to priemerny hrac jako Krkic, Munir a ma okolo seba skvelých hracov. tento hrac este nic velke nedosiahol

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude hrát takhle celou sezonu, ta nám příští léto na něj přiletí z PL ohromná nabídka. Nevím, kolik má výkupku, ale pod 40 nepůjde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvely pocit, kdyz takto povstane mladik a posle vsechny uvazovane pokemony k certu.

Reagovat
smazaný uživatel

My po dnešku můžeme zálezt do hodně hluboké díry a modlit se... takhle mizernej, nudnej, trapnej výkon od nás, v největším zápase sezony ? Kdyby bylo po mém, do posledního fanouška na stadionu by hráči vyplatili cenu vstupenky za tu ubohost co předvedli.

Obrana nulová, střed nulovej, útok jeden velkej vtip, hráči jakoby si ani neuvědomovali za co mají hrát, Barcelona ukázala srdce a touhu po výhře a nám to bylo uplně jedno....

Hodně smutnej a hořkej večer, nicméně nezbývá nic jiného než do budoucna HALA MADRID.

Reagovat
Beči

Slušný klepec Isco se zachoval jako idiot

Reagovat
puji

Ronaldo má víc v hlavě svůj film, značku bot,parfém než fotbal.Už je víc obchodní značka než fotbalista.

Reagovat
fenixLFC

nechapem preco sa tu nadava na beniteza...ved len plni co si priali fans...chceli dostat stvorku, tak im to splnil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona keeper Bravo (54) gave today more passes than Madrid forwards Ronaldo (44), Bale (41) and Benzema (26)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave, ze ked vtedy odstupil a prisiel Calderon, dva roky po sebe sme mali tituly ale krasne video

Reagovat
smazaný uživatel

Je na svete lepsi fotbalista, nez Suarez? Neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale mezi nima je to proste stejny, jako se sveho casu srovnaval Messi s Ronaldem. Tak nejak to vidim mezi Neymarem a Suarezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar a Messi

Reagovat
ADM

Dvaja lepší sú

Reagovat
Spasitel

Muller

Reagovat
Spasitel

Aby som upresnil Messi-Muller-Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta byl podle me nej na hristi. Veril jsem mu, po nepresvetsivych vykonech z minule sezony. Ukazal, ze je stale top.

Reagovat
blaugrana

On vo veľkých zápasoch nikdy nesklame. Dnes to bol ten Don, ktoré všetci chceme vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tak kde začít? Možná bych začal už v době kdy se nám dařilo, vše vypadalo především očima fanoušků soupeřů fantasticky, Real do sezóny vlétl, žádná prohra a kritika čísníka měla být neoprávněná. Ti bystřejší z nás viděli průser už dávno před touhle krizí. Každopádně si za to můžeme jen my, vymlouvat se na los, rozhodčí, je irelevantní a jediný pádný argument je demence našeho prezidenta. ..

Je pro mě naprosto nepochopitelný, jak se ve španělském velkoklubu milujicím technické fotbalisty může stát, že hráč jako Isco (nikdo mi to nevymluví, jeden z mála kdo měl zájem hrát a bít se) sedí na úkor netechnického běžce. Argumentujte jak chcete, ale další dva zápasy s vředem v sestavě, další dvě prohry. Pro jeho bilanci neexistuje omluva, ale nechci házet vinu na něj, dostanu se k dalším.. Každopádně při 4-3-3 hrajeme jako banda individualistů, při 4-4-2 jako tým a při 4-2-3-1 ve variantě, kdy číšníkovi nejebe v hlavě a nepochopitelně neucpe Jamesem lajnu a na AM hraje snad nejméně technický hráč v PL to taky nevypadá nejhůře.

Tohle jednoznačně padá na triko číšníka. Nefunguje nic. Ze začátku sezóny nás držel Navas, dneska si vybral průměrný den a hned se ukázalo vše v plné nahotě. Danilo je do vyrovnaných zápasů nepoužitelný, absolutně nevybíravě se vytahuje a pak chybí vzadu, dneska z toho byli minimálně dvě branky. Stoperská dvojice působí nesehraně s krajními beky a nefunguje mezi nimi komunikace. Marcelo šel dolů za odměnu, protože jako jedinej z Jamesem něco předvedl. Za co však mám pro číšníka neskutečný obdiv je totální destrukce záložní řady. Modrič, Kroos, Isco, James loni působilo jako zjevení, první dva vypadají jako sabotéři, se třetím a čtvrtým se vymetá celou sestavou. Co je neskutečný je proměna z týmu na bandu individualistů. Kroos s Modričem absolutně nepropojují zálohu a jak je to taky možný, když vepředu jsou tři odříznutí hráči a někde na lajně se potuluje James. Pro ofenzivní trojici se těžko hledají slova, chápu že Karim má těžký životní období a celková fazóna týmu mu nepřidá, ale se dvěma stojáky vepředu to má každopádně těžké. K běžcovi už se víc vyjadřovat nemá cenu, pro mě něco nepochopitelného.

Daleko složitější je to u Ronalda, není na místě ho v současných několika uběhnutých měsících stavit mezi světovou špičku. Top 3? Top 5? V současnosti to není ani top 50. Omlouvaly ho góly, které mu nikdo nebere, ale je na místě se ptát, opravdu mu šlo jen o překonání Raúla a v tuto chvíli je pro něj hotovo? Carla hráči milovali, a daleko snažší je naučit kouče rotovat, než skládat dohromady rozložené mužstvo individualit, které očividně nestojí za svým koučem.

Pressujeme jak žáčci v 5ti a absolutně chybíme v mezihře, Barce patřil celý střed pole a vůbec se na to nenadřela. Nemáme nejlepší útočnou trojku, obrana haprujeme, loňská záloha nejlepší byla a teď? Za mě je tohle sabotáž z naší strany a fanoušci Neapole o tvrdohlavosti číšníka nevedli řeči nadarmo.

Velká gratulace Barceloně. Nemuseli předvést svých 100 procent a přesto nás smetli. Stačilo kompaktní výkon, kdy makali všichni od Brava po Suaréze a k individuální kvalitě přidali tu nejdůležitější a nám letos neznámou přísadu, týmovost. Nemůžu si pomoct, a aniž nepochybuju o faktu, že je Leoš v současný době daleko vejš jak ty naše hvězdy, tak mi bez něj Barcelona přijde občas strojovější a na spoustu týmů platnější, jakmile se rozdělí úlohy mezi více hráčů a občas ho zbytečně nehledají.

Hrdí když se vítěží, věrní když se prohrává. Hala Madrid y nada mas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

souhlas se vším a hlavně poslední větou.

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

zároveň nechápem, ako ste mohli ísť do tohto zápasu bez klasického DM. Aj keď máte vôbec niekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

vo futbal takeho ziadneho nepotrebujes

Reagovat
Leo Rekordman

to sme videli,ze nie

Reagovat
Mada

Reagovat
One-Real

Pokud máš TÝM a ne skupinu individualit, tak někdo takový nemusí být nutný. Loňská záloha Isco, Kroos, Modrič, James budiž demonstrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi zbytocne cakat ci Rafa najde idealnu 11 ci Rafa vytvori niaku taktiku , myslienku ktora bude fungovat .

Hraci pod nim nechcu hrat a neobetuju , nerespektuju a neveria mu . Mal by odist .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
migwel

ano je to sabotáž jak dostat Rafaela Beníteze z Realu - mimochodem CR7 hraje to co mu koumák Benitéz naordinoval což taky CR7 demonstrativně u několika zápasů zahrál a mluvil o tom s novináři že to nebude fungovat... a dnes na tiskovce o tom jeden z novinářů mluvil což Rafa nesl nelibě... pořád je CR7 nejlepším střelcem Realu v současné době...

Reagovat
tunkic

Myslíš, že mu ordinuje nemohoucnost přejít přes jekýhokoliv obránce??

Reagovat
loki5

I prohrávat se musí umět.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí jsme poslední dobou v zápasech s Barcou mohli hodně trénovat :)

Reagovat
loki5

No já na to koukám už dlouho a takhle jednoznačné E clasico už tu dlouho nebylo. loni jsme první projeli a letos vyhráli takže je to stále takové nahoru dolů.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Bayern +

Inak ako je to u vás s Carvajalom? Bol by reálny jeho odchod?

Reagovat
Manik...

Jen to ne. Ten musí do základu

Reagovat
el Principito

Reagovat
Manik...

Rafa nemá podporu -> OUT

Reagovat
Mada

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

kefa jak sa patrí, kurva taký debakel doma real neviem ani kedy dostal. neviem či nie ten 2:6 od Barcy a to k tomu výsledku nechýbalo veľa., REAL dnes veľmi slabý . Barca suverjne

Reagovat
puji

valloire

20.08.2015 18:41

Jaj, těším se jak Messi na nějaký titul s reprezentací. Taky mám pár otázek. Kolik euro pošle na konci sezony MU za Balea? Kolik euro pošle do Barcelony po sezoně City za Messiho? Jak si poradí Barca bez lídra v kabině Xaviho? Dá Iniesta gól? Dá Ronaldo 50 gólů? Bude přemlouvat Bartomeu Lucha, aby pokračoval, když Barca skončí 3.? Kolik gólů dostane obrana Barcy? 70? 80? Pokouše někoho Suarez? Přijde letos De Gea? Nezraní se zase Luka? Bude jirka stavět? Unese psychicky Bola debakl v Clasicu aniž by dostal ban? Jak dlouho budu mít nohy na stole? Jak moc se bude Pelé smát, když ho nějaký pomatenec bude srovnávat s Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeden fail vedle druhého

Lidi okolo něj by se mohli docela dobře živit sázením. Stačí jen sledovat jeho tipy a sázet to pak opačně.

Reagovat
bartlu

Reagovat
Generalní Gladiator

co to je za mimoňe ten valloire, on se někde vyskytuje?

Reagovat
smazaný uživatel

ále, jeden takovej starej troll tady :) specializovanej na Barcelonu a Messiho...Ale teď se tu dlouho neukáže

Reagovat
Free_player

vyskytuje .... ale jen, když se mu to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkový příspěvek, aby na něj méně inteligentní reagovali...Nemyslí to vážně, jen chce reakce...něco podobného jsem dělal na českém webu Barcelony tak před 5 lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaký hoax, Ronaldo a Messi jsou velcí přátelé :) https://www.youtube.com/watch?v=9x54NLprBLs

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Ten Messi top

Reagovat
smazaný uživatel

three one three fuck free real!

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!!!!! Je to fantazie, nevěřil jsem,že je na tom Real tak zle,před zápasem bych bral bod. Má někdo odkaz na celý zápas,prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc!

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš? Máš tam Real i Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi fandí Realu a Barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ty,ale já si to neumím představit.

Reagovat
smazaný uživatel

já se o to ani nepokouším, jen to byla zjevná odpověď na tvou otázku...na druhou stranu, většinou může slavit dvakrát za víkend, kdo z nás to má :)

Reagovat
off-olda

A Atlético tě tam nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si ani nevšiml.

Reagovat
Switchback

Barce

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tam máš i Real a Atlético?

Reagovat
One-Real
Reagovat
_Blind_
Reagovat
smazaný uživatel

Skvele som sa dnes bavil hrou Barcelony, predovšetkým kombináciami Suareza, Neymara a Iniesty. Naposledy som zažíval podobne pocity pri hre Etoa, Henryho a Messiho naspäť v roku 2009.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta a Neymar něco neskutečného, já bych Neymarovi snad i dal ten GB tenhle rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vážně se necháváte strašně unést všichni...ale zapomínáte, že minulou sezonu udělal Messi...todle hodnocení po několika aktuálních zápasech je přezíravý, hodnoťte to období, za který se dává GB jako celek a tam Messi nemá konkurenci a jestli Neymar i minulou sezonu sázel góly, tak výhradně díky Messimu a jeho skvostnejm nahrávkám...Je dobrej, už si mě získal, ale GB si musí zasloužit...má na to čas...ikdyž si myslim, že s odcházejícím Ronaldem (výkonově už bude asi stagnovat) nebude mít Messi do svejch třiceti ještě konkurenci a udělá celkově alespoň těch 7 míčů ,)

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

messi jednoznačně a Neymar druhé místo a třetí bych dal Suarezovi. Ronaldo podle mě nemá být v top 3. Neymar má čas a s tim jak se změní Messiho úloha v týmu na to bude mít dost příležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
off-olda

OT: Dominik Mašek prvních 15 minut v Nizozemsku a hned proti Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

já už se lekl kam zas vlez do branky

Reagovat
smazaný uživatel

On baví... přece

Reagovat
Uwe háže buly

Už jednou hrál A na to že je v předposledním klubu tý ligy, tak teda nic moc.

Reagovat
Generalní Gladiator

Na záčátku sezony jsem fcb na podzim vůbec něvěřil.Těžká a náročná sezona předtím, mistrovství JA, zranění, pak následně stopka piquemu, další zranění alves, iniesta, vermahlena,odchod pedra,prakticky vůbec žádná náhrada za MNS...Superpohár se sevillou-tragická obrana...s bilbaem též....těžkej úvod ligy...vše jsme nakonec nějak přežili, a najednou 6.b náskoku....spousta z vás před sezonou psala, že by brala i ztrátu 5 bodů na real po podzimu...myslel jsem,že bude vícc...tohle je fantaziie

Hodně tomu napomohl benítéz a ronaldo, z něj už letos není defakto ani stín toho dřívějšího hráče...zbyly mu pouze simulace, rozhazování rukama, úšklebky a nepěkné chování ke svým spoluhráčům.Jistě se ještě někdy zvedne,ale tenhle rok se v očích mnoha fanoušků odkopal...

Liga ovšem jede dál, 6b. je příjemných, ale není to ani poštář na nějakou případnou krizi..Titul je velmi daleko a bude se rozhodovat v těžkých jarních kolech,kdy se střídají těžké zápasy play off LM a LaLigy.

Pro real zápas může být velmi klíčový,pokud by znamenal konec benitéze a příchod carla nebo mourinha..jsem přesvědčen,že oba by real zvedli, mají asi nejlepší kádr na světě..

Reagovat
dextroza_m

Neymar > Ronaldo, Suarez > Benzema, Messi > Bale, Iniesta > Modric, Busq > Kroos, Rakitic < James, Alves > Danilo, Pique = Ramos, Mascherano = Varane, Alba = Marcelo, Bravo = Navas...

Takže, jak můžou mít nejlepší kádr na světě? Myslím, že Bayern má také lepší kádr a to má ještě nabušenou lavku, narozdíl od nás..

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa tomu rozumies jak hovno v kybli toto su naprosto vyrovnani hraci a rozhoduje kto ma aku formu. my mame kvalitnejsiu lavicku ale v teame su problemy a takto sa neda vyhravat zapasy aj keby sme mali 10 Ronaldov

Reagovat
10FKK

Reagovat
dextroza_m

vy máte maximálne kvalitní kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Ronalda odpovídají tomu že se víc věnoval natáčení než tréninku.

Dnes byla Barcelona nezastavitelná.

Zasloužená výhra.

Reagovat
roberos

Ronaldo nepatří ani do top 10 ! ale hlasující ve zlatém míči z Kambodže apod. si občas přečtpu noviny a vnich bylo že dal 5 gólů ( Espaňol) v lize mistrú 3 ( Šachtar - 2 z pentle) a dají mu hlasy . A že se ve 13 ze 20 zápasů v letošní sezóně netrefil na to nikdo nemyslí a navíc ty jeho výkony ! on je chodicí reklama - fotbalově slabota ale jeho egovrcholek Himalájí!!

Reagovat
20fredy20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis, to je proste pan excelentny

Reagovat
Switchback

Top top top, fakt škoda, že mu ten titul s Liverpoolem nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Ronaldo jednoznacne najlepsi hrac a zlata lopta ? karma karma :D

Reagovat
20fredy20

Ronaldo jednoznacne najlepsi hrac a zlata lopta ? karma karma :D

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez u Realu je jedna z nejnepochopitelnějších věcí, co jsem ve fotbale zažil. I tu korupci a Blattera chápu víc.

Reagovat
ADM
Reagovat
ADM

Klud co si v strese

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mě baví, jak si tady někteří fanoušci Barcelony honili triko, jak je skvělá a jak Real smetla, když i oni musí vidět, že ti hráči na to prostě kašlou...Barcelonu s takovou obranou potrápí v CHL jiné týmy, o tom nepochybuji...

Reagovat
alegre

Tak pani profesionalove na to kaslou? Zakerny a neskodny Ronaldo, bezmozek Sergio Ramos, ztraceny Bale, atd., atd. Oni se na to dnes nevykaslali, oni na Barcu dnes proste a jednoduse nemeli.

Reagovat
smazaný uživatel

hochu vzpamatuj se , si směšný jak Jiří, tihle ti borci co mají asi tak 1000x větší plat než ty se na to můžou vysrat kdykoliv se jim zamane, stejně se jim nic nestane...Real to dneska vypustil. tečka...nevím z jakého důvodu, ale vypustil

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem si myslel,že jsme lepší a on ten výsledek byl způsoben vlastně jen tím ,že hráče Realu nebavilo hrát s takovým slabým soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště nemysli a otevři oči ty jeden ňoumo.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště to tak slibuji udělám ,teď ještě dovol ,abych gratuloval lepšímu týmu domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se na to mohli vykašlat i z toho důvodu ,že jsou stejně pořád věčně první(Barcelona věčně druhá).

Reagovat
Generalní Gladiator

Kdyby se na to vyplkli, tak ramos s rakveným ramenem se nenechá obstříkat a vysere se na to hned před zápasem.to stejné benzema po zranění tam nemusel chodit..isco?že by mu to bylo jedno?ten,kdo to má v prdeli je v klidu,tenhle hráč diagnóze mám to na háku zjevně neodpovídal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím zle, jen několik lidí co sleduje Real podrobně dopředu říkalo, že to tak nějak dopadne a netěšilo se..Stalo se, není to asi takové překvapení..Prostě si myslím, že je tam něco špatně a ti hráči nechtějí hrát maximum..Źe byla chyba odchod kouče a Di Márii je jasné..Navíc nechápu, proč pořád nepřichází nějaký top hrot k Benzemovi, i když těch je všude nedostatek :-)

Reagovat
Spasitel

Určite by kašlali na najväčšie derby a ešte doma pred vlastnými fanúšikmi Ale s tou obranou súhlasím hádam sa dočkáme zápasu s Bayernom.

Reagovat
alegre

Pro Bacila jsem směšný, Barca1 je ňouma. Ale obhajuje ty svoje "hvezdicky", ktere vydelavaji 1000x vic nez ja a zaroven pro sve ego pospini jmeno klubu a naplivou do tvare milionum fanousku...

Reagovat
Free_player

jdi radši spát ....

Reagovat
alegre

Ty fandis Barcelone a me posilas spat za to co jsem napsal? Dobre, mas na to pravo, ale spat bys mel ty! Ja mam na hodinkach 19:46 a uzivam si sobotniho vecera po krasnem vitezstvi!!!

Reagovat
Murena

on nereaguje na tebe

Reagovat
Free_player

reakce byla jinam, mrkni na to znova

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Suarez !!! Puta Messi !!! Vivat Liverpoool !!! Bye Spanielska sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je nula. Dostane tělo v první minutě a hned simuluje. Místo obvazu na ruce by si měl obvázat čelist.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je Suaréz nula, co jsi potom ty?

Reagovat
madridcan

Rok mala stastie iba Chelsea a aj to bolo iba v Lige Majstrov. Aby mal nejaky tim stastie cely rok? To sa stat nemoze.

Prave preto uz od zaciatku sezony vidim, ze ta sezona bude skurvene dlha. Mohol som sa utesovat prvymi miestami, ale pride nieco silnejsie a my sme skoncili. Damy a pani, vitajte v sezone 08/09, kde sa rakvil futbal a v klucovych zapasoch s nami bola vytreta podlaha. Liverpool 4:0, Barca 2:6. Na to som upozornoval uz po PSG, zacina sa to naplnat. Cez zimu musi prist neskutocny impulz v podobe klucoveho hraca, ktory nas zachrani. Aktualne mavame bielou vlajkou a pomaly sa lucime s Cristianom.

Barcelona sa ohana tym, ze Viac bez klub. My sme Biely balet, ktoremu nikdy neislo o to len vyhravat, ale aj ukazat tu krasu, to potesenie, tu radost z futbalu(R.I.P Capello 2007). Teraz? Ziadne vyhecovanie, ziadna vnutorna sila, ziadna bojovnost, ziadna hrdost a ucta nosit na prsiach kralovsky znak. Aj ked sme prehrali 2:6, tak bola vacsia chut s tym nieco spravit ako teraz. Krasne otocenia so CIty, Sevillou(Vaart) a snaha sa pobit s Barcou(3:4) su navzdy prec.

Preco ma to vobec prekvapuje ako fanusika Realu Madrid? Pretoze sa mi tazko zvyka nato aku mame nevdacnu hyenu v prezidenstkom kresle a ako sme hlavne stroj na peniaze, kde ide uplne vsetko bokom. Som fanusik, chcem trofeje, chcem krasny futbal, chcem vyhravat. Nepotrebujem sa pozerat na krasne vysmiate ksichty ako robia reklamu na japonsku pomocku na precvicovanie ust alebo nato ako vas vsetci nenavidia, lebo ste slavny z coho tazil Adidas. Jebal ma odchod Robinha, Robbena, Angela...Kto toto pochopi? Robinho v TOP forme, Robben tahun a Angel styl futbalu, ktory bol krasne pre Real. Treneri? Titul bol malo, cau Fabio. Zrazu sme isli na hodnoty a Bernd bol vyhodeny za pravdu o forme. Ramos bol panacik, ktory ohrial miesto Manuelovi, aby bol vyrazeny za krasny utocny futbal, ktory nas prezentoval. Potom si sadne na lavicku smrad,ktory potreboval klub vyzmykat na svoje vlastne uspechy, aby sa nasledne vyhodil trener, ktoreho vsetci milovali a dali sme to do ruk odbornikovi na EL, ale hlavne MADRIDISTOVI. Radsej to mali skusit so Zidanom.

Zbrane zlozene nie su, ale to zatrpknutie, ta zufalost, ta beznadej je citit vsade...Santiago Bernabeu by zaplakal. O chvilu si vsak ani nanho nikto nespomenie, ked sa budeme MC BUrger KFC Microsoft Stadium

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Vdaka, lepsie ako ty s Rakbym

Reagovat
smazaný uživatel

v sezóne 2008-09 ste aspoň tie zápasy vyhrávali často 4:3 a podobne a hrali ste ofenzívne teraz vyhrávate 1:0 prípadne 2:0 a to len vďaka fantstickému Keylorovi a hráte hru ktorej chýba akákoľvek identita. Real si proste nemôžte dovoliť hrať takýto "mišung" ktorý nemá poriadne ani hlavu ani pätu

Reagovat
madridcan

Ano, lebo vtedy to vedel na seba zobrat Robben alebo Higuain. Teraz? Teraz to mozno citit z Isca, ktory sa, ale nakoniec utopi v svojich kluckach.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Iscovi bola aj dnes vidieť snaha zároveň pod vplyvom výsledku aj frustrácia ale ako jeden z mála hráčov Realu dnes vyzeral že mu na tom dnes záleží. Ramosa alebo Ronalda si podobne rezignovaných ani nepamätám Benitez by mal ísť okamžite preč byť Perezom tak by okamžite po zápase letel ale všetci vieme aký Perez je a že si svoju chybu len tak neprizná.

Reagovat
raduinho

Krásné zhodnocení toho vašeho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

za Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*včera

Reagovat
roberos

Chybí mě tady Valloire a ty jeho žvásty - tipoval kanonádu Realu ale nějak zapoměl že Penaldo dává hattricky jen slabochům!

Reagovat
Kokesh

Na Rafu se porada hon jako na Bale minuly rok.Samozrejme to jde na vrub Pereze a vyhazovat neuspesne trenery je pro nej jednodussi, nez megalomanske hrace s trapnou vykonnosti. Jen tajne doufam, ze pro tohle individum z Walesu je to posledni sezona v bilem dresu. A uz nikdy, nikdy vice Anglicana.

Reagovat
I am Mancunian

snad toho skrachovanca od vas nikto nebude chciet kupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

H O V A D A. Neexistuje trefnější slovo, které vystihuje "výkon" skvěle placených hráčů nejslavnějšího klubu na světě. Z přístupu těchhle zasranejch hovad k největšímu zápasu planety je mi regulérně na blití. 0-3 a one man show v podání nejgeniálnějšího hráče století? Dobrá. 2-6 a tančící hráči Barcelony místo těch Realu? Dobrá. 0-5 a první Clasico Mourinha proti Barceloně na vrcholu výkonnosti? Dobrá. 0-4 a tenhle výkon a přístup? Hovada. Nebudu kritizovat Beniteze, jak by se čekalo. Kritiku si zaslouží za to, že ustoupil tlaku těch našich primadon a nepostavil sestavu podle sebe. Není to překvapení, on je takovej španělskej Bílek ala budem hrát na 2 útočníky, protože to lidi chtěj Známka slabýho trenéra, kterej se nedrží toho, čemu věří. Což není překvapení. Bílkovi určoval sestavu lid a Rafovi hráči. Kde to sakra jsme, aby si hráči určovali, jak se bude hrát? Jedinej hráč v celý historii Realu Madrid tohle mohl dělat. Ale ten se nejmenuje Cristiano Ronaldo nebo Iker Casillas. Prvně jmenovaný, když není po jeho, dává najevo nezájem a druhý zas rozjebe kabinu poslednímu trenérovi, kterej si dokázal prosadit svou, protože nenastupuje. Hovada. Nic jinýho.

Další. Rozjebat během roku tým, kterej vyhrál podesátý LM tím, že nedá blbý 2 mega E navíc hráči, kterej si to zaslouží a na druhou stranu rozhazuje E tam, kde nemusí, umí jenom další hovado. Perez. Nekoupil Ronaldinha, koupil Beckhama....Poučí se? Nepoučí. Nekoupí Neymara, koupí Balea. Nechce dát za Neymara o 30 mega víc.....za to je Danilo a to se vyplatí. Ancelotti loni nevyhrál nic, tak přivede Rafu a myslí si, že to zválcuje. Výsledek je včerejších 0-4. Hovado. Tenhle Real Madrid já odmítám sledovat. Může se prohrát, ale musí se bojovat. S tímhle jděte do prdele jako Německo v čele s Angelinou.

Reagovat
madridcan

Slabo si sa pripravil na zapas!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle dlouhej příspěvek a ani zmínka o tvým miláčkovi Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

To hledíme,co? Zatímco dosud byly příspěvky tohoto ,jak vidno "fandy" vždy jen proti Barce a Messimu ,tak dnes čteme úplně něco jiného. Není možné aby to psal nějaký anonymous?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to nepsal roberos

Reagovat
smazaný uživatel

,nevím jak a proč to spojení s roberosem vzniklo.

Reagovat
10FKK

Stejná IP...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to je fakt jeden člověk?

Reagovat
10FKK

Vlastík tvrdí, že Roberos je jeho soused...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastík je onen sám velký,dělající ze sebe stále většího ...?

Reagovat
10FKK

Áno, sám velký Vlastík Plamínek alias Valloire a jeho pověstné předpovědi!

PS: Mám ho rád, protože je s ním prdel a nebere se tak strašně vážně, jak někteří zdejší jelimani.. Včera jsem si na něj vzpomněl a bylo mi ho líto..

Reagovat
Free_player

tak, že to je mulťáček to už předvedl hodněkrát .... PJ ho tady parkrát pěkně ztrapnil

Reagovat
roberos

Já valloireho neznám a ani znát nechci ! On píše báchorky jak Real rozdrtí Barcu 5:0 jak jí už 71x rozdrtil , jaký Ronaldo bůh apod nesmysli.

Reagovat
10FKK

Soused s krosnou a cepínem...

Reagovat
technecium

Reagovat
PP

no já spíš zírám co napsal o Ronaldovi!

Reagovat
patas92

tl;dr

Reagovat
puji

A to je Barca ještě bez Messiho poloviční

Reagovat
Manik...

Více méně souhlas, ale co jsi čekal?

Reagovat
roberos

No konečně si dostal rozum a přestal se zastávat toho dřeváka Ronalda ! To on jeden z hlavních důvodů jak teď na to je Real .CR16 jeho sobeckost a vtekání už asi nebaví celej Real s výjimkou Marcela kterej mu dává každou přihrávku i když je obsazen a jak všichni vidí Ronaldo nedokáže s míčem nic - stačí na něj jeden hráč ! Prodejte Penalda a tým postavte okolo Jamese on je o 2 třídy fotbalově výš než dorážka Penaldo!

Reagovat
technecium

Reagovat
Free_player

zahořklost a zhrzenost ..... to máš za ty tvý kecy před zápasem !

Reagovat
smazaný uživatel

To s tema dvema hrotama byl Rada a ne Bilek..

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší Messi nebo Ronaldo?

Včera se to jasně potvrdilo. Messi je, byl a bude vždy lepší a to dokonce i když sedí na lavičce jako včera do 55 minuty.

Barça je nejlepší na světě.

Reagovat
Ángel di María 22

BTW příští zápasy venku - Eibar, Villareal, Valencia. O kolik nám uteče Atlético?

Reagovat
Rssa

Krásný výkon, i když Real nám to hodně ulehčil. Od nás nejlepší Legenda a Ney, v závěsu Bravo a zbytek týmu.

Fanoušci Realu za potlesk ve stoje pro Iniestu.

Reagovat
madridcan

Krasny vecer pre teba...chudak Ribery22. Tak za toto dufam, ze ta SPectre sklame/sklamal

Reagovat
minoLFC

horší než Skyfall

Reagovat
Rssa

Včera se vyvedlo, krásné výsledky

No,zklamal, bohužel. Takové lepší Quantum...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo El Classico s Dinhem.

S tím Bravem bych se nebál jít klidně výš. Chytil několik jasných gólů.

Reagovat
madridcan

Valbuena bol zatknuty za vydieranie Benzemu...ma zaznam El Clasica.

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Benteke, Sturridge ready. Kto pôjde z kola von?

Reagovat
blaugrana

Sturridge sa zraní po 20 minútach na ihrisku...

Reagovat
božský John

Ten Iniesta je tak strasne dobrej. Na to se strasne hezky kouka

Reagovat
10FKK

Reagovat
Hristo Stoichkov

Včera byl naprosto geniální, ovládl celou hru jako za své největší slávy. Celkově hraje letos hodně slušně, vrátil se po menším výpadku na svůj level.

Reagovat
božský John

Ja na spanelskou ligu moc nekoukam, ale tedka jsem udelal vyjimku a bylo to dobry rozhodnuti. Jako ta souhra Andrese a utocniku je uzasna. Mne se na nem vzdycky libilo v jaky rychlosti je schopnej vsecko resit s hlavou nahore a s uplnym prehledem. To je fantasticky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zahrnul bych tam i Sergia, který ale včera vyrobil pár hloupých ztrát. Ten klid na míči je úplně úžasný, to člověka neomrzí ani po letech sledování. Těžko bych si dokázal představit, že jsme schopni předvést bez Messiho takový výkon. Ale ta týmovost a souhra je neskutečná, tam je oproti Madridu největší rozdíl. Oni na papíře rozhodně nemají horší hráče, ale dlouhodobě jsme přitom mnohem úspěšnější.

Reagovat
božský John

Souhlasim, Barcelona je momentalne o parnik jinde a je to jenom tim, jak ti hraci jsou sehrani a hraji jako tym. V utoku to je samozrejmy, ale dozadu to je hrozne videt, jak o sobe vedi a ten system dodrzuji, to je hlavni rozdil. Real mi prijde uplne rozlozenej, odevzdanej, coz je skoda. Co se tyce Lea, tak pro vas fanousky Barcelony musi bejt hrozne potesujici, ze to jde i bez nej a ten tym mi dokonce prijde takovej hravejsi, s Messim mate ohromnej drive dopredu, bez nej to ma vic kudrlinek mi prijde.

Reagovat
božský John

Jinak na oba tymy koukam v Lize mistru, tak abych nevypadal, ze si vymyslim, kdyz vejs pisu, ze na spanelskou ligu prakticky nekoukam

Reagovat
el Principito

děláš chybu

Reagovat
božský John

Tak ja sleduju primarne tu nasi sranda ligu a bundesligu, na zbytek nemam cas

Reagovat
el Principito

kapr ligu už jsem úplně vypustil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Včera jsem dal na oddech po Clásicu Plzeň s Boleslaví a strašný zápas úplně bez tempa. Ale jinak se myslím liga docela zvedla, aspoň co se týče atraktivity.

Reagovat
Kily

rozhodně šla nahoru a nejedná se o krátkodobou záležitost několika týdnů nebo měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ona formace Sergio,Iniesta,Messi,Suarez,Neymar je neuvěřitelná když je to baví.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Don Andres

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl Perez vyhod toho saska a daj tam hoci aj Zidana Takto to bude iba stratena sezona a zabity cas pre hracov..

Reagovat
blaugrana

Ináč ak Ivan nezačne niečo hrať, tak sa permanentne posadí na lavičku. Don, Bus sú tutovka, Roberto vo forme, Arda v januári, do toho sa pomaly vráti Rafinha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po zranění odvedl solidní práci, asi nikdo nečekal zázraky. Rafinha se letos těžko vrátí a je super, že Sergi Roberto vyřešil problémy (nejen) v záloze.

Reagovat
blaugrana

Ale u neho to nebolo valné ani pred zranením.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jmenoval ten šulin co tu psal že real ma lepší hráče na všech postech?

Reagovat
patas92

Kde se můžu online kouknout na celý zápas?

Reagovat
10FKK
Reagovat
patas92

Díky

Reagovat
Visca el barca

Chlapci, nic ve zlém. Vyhrálo se, jsem šťastný!!! Ale mám jinou otázku. Můj kamarád se trapně zastává Garetha. Můžete mi napsat jak včera hrál? A kdo byl nejhorší na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna vcera tam mel aspon dve golovy nahravky. Danilo, Kroos, Benzena,

Reagovat
Visca el barca

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

a Keylor taky nechytl vlastně nic

Reagovat
-Carles-

Ten Neymarov priamy kop celkom šikovne vyškrabal.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Ed_Hazard

Ale nepreháňaj, s gólmi (možno až na ten druhý) nemohol absolútne nič robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nevylučuje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zařadil bych tam i střed obrany a Modriče. Navasova rozehrávka taky týmu moc na klidu nepřidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz tam muzes napsat vsechny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byla ale taková zoufalost, že se tomu snad nemůžeš divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nedivim. Ale uprimne, nekteri udelali aspon neco dobre, meli tam nejakej moment, ta trojka nahore vubec nic.

Reagovat
LAM

řekl bych že z Real klasicky nejlepší Marcelo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Modriče bych tam zařadil určitě, víceméně všechny góly šly přes jeho prostor, druhý (a dost možná klíčový) gól padl po jeho nesmyslné ztrátě. Ramos taky několik individuálních chyb a nicneřešících tvrdých zákroků, po kterých mohl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane byl horsi, si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sudí foukl pentli, jak podrazil Ramos Suáreze, tak byl Ramos venku. Jsem si v tu chvíli říkal, aby nám to nechybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce je anketa (93 k hlasů):

1. Bale

2. Cristiano

3 Danilo

Reagovat
LAM

Místo Balea Benzema.I když ten to má teď těžký.

Reagovat
Ed_Hazard

Bale určite nebol najhorší. A ani v najhoršej trojke..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je proste malo na to ze koli nemu sa zmenil cely system Realu Madrid a kazdi hrac v zostave sa mu prisposobuje .

Reagovat
LAM

Včera se z tý útočný trojky určitě nejvíc snažil.Benzema byl hrozně jalovej a CR klasicky neviditelnej.Ten potřebuje přihrávku do 100% šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší byl isco, za ten faul by si neměl zahrát tři měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane jeden zápas,vyšší tresty jen hráčům mimo Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/lcM0mW42U1M

Vcera za tu chvilku nejlepsi hrac.

Reagovat
el Principito

jo, a pak nám ukázal že má v hlavě nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

krasne vidiet ako nam chyba niaky hrac ktory potiahne loptu ak Isco sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pred tou tutovkou Cristiana (1:25). Iniesta na parku, Messi s jeslema.

Reagovat
teenz

Isco se na tý lavičce s Danim musí vyloženě bavit, když vidí kdo hraje místo nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje opravdu bezvadně. Ten zkrat bych mu až tolik nevyčítal.

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

Jako já bych byl asi celkem špatnej, kdybych věděl že jsem o tři letadlový lodě lepší jak 2 borci ze základu, beru asi tak 20x míň a ještě sedim ve španělskym velkoklubu na úkor nešpanělských hráčů.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

nic zakerne klasicke podkopnutie zo zadu .

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně karta udělená v pořádku.

Reagovat
Ed_Hazard

Pri takomto zákroku nikdy človek nevie, ako vážne môže skončiť. Tak či tak to bola sviňárna a ako píšeš, karta úplne v poriadku.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Rssa

No nebyl to brutal zakrok, ale zakerne to bylo. Do kolena, mohl mu ho poskodit, nebo vazy....

Kazdopadne i za tak kratkou dobu se ukazal lepe nez vetsina za cely zapas dohromady. Jak jsem videl, ze natoupi James, tak jsem si docela oddychl.

Reagovat
herbage

zrovna James je mnohem nebezpečnější hráč než Isco, který je sice výborný v mezihře, ale ve finální fázi není moc nebezpečný. Spíš by pro vás bylo větším nebezpečím, kdyby ti dva hráli spolu a seděl Bale. Zajímavé, že před rokem vás Real v takřka podobné sestavě přehrál a naopak unaveným a nemohoucím projevem se prezentovala Barcelona i s Messim v základu

Reagovat
smazaný uživatel

pokial hra BBC tak James v tej zalohe je zbytocny . vsetky jeho silne vlasnosti sa stracaju .

Reagovat
Rssa

S temi hraci, co vcera hrali, by byl vhodnejsi Isco nez James. Beru, ze Balea neposadi a je pevnou soucasti tymu.

A to srovnani nemuzes myslet vazne, protoze vykon to je naprosto nesrovnatelny. Videl jsi vubec ten zapas?

Reagovat
herbage

jo, viděl a byť ten rozdíl nebyl takový jako včera, tak Real byl jasně lepším týmem a bylo to po dlouhé době el clásico, kde jste nedominovali držení míče

Reagovat
Rssa

Presne tak, nebylo to jako vcera. Byl to jen zapas, kdy jeden tym byl lepsi nez druhy...Nejde srovnavat.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne keby mu nemieril na koleno a na pistalu kde ma chranic tak potom by ta cervena bola velmi prisna .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zákeřný to bylo, ale Iscovi to vyčítat nebudu. Myslím, že tento moment nejvíce svědčí o tom, co se v Madridu děje. Měl by přemýšlet o své budoucnosti, je to hráč, kterýho by si všude jinde vážili.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim o com tu hovoris on ma vacsiu podporu fanusikov ako Cristiano Ronaldo .

Reagovat
Rssa

Podpora fanousku mu do zakladu nepomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

o hernej vytazenosti nemoze byt ani rec tento rok ide na 150 zapas za Real a spolu s Crisom a Varanom navytazenejsi hraci tento rok .

Takze jedine v com si Real ho nevazi je aj ked ma formu vzdy dostane niaky pokemon prednost . A to si myslim je iba otazka casu kedy zlomi Flore nad Garethom palicu .

Reagovat
Rssa

To je mozne, ale stejne neni vniman jako hrac zakladu a neni prezentovan jako hrac, na kterem bude Real stavet pristi leta.

Reagovat
smazaný uživatel

A to usudzujes podla coho ? Posobenia Rafu v Reale ?

Reagovat
Rssa

Celkove z pozice Isca, kdy si za ty sezony, co tam je, nedokazal vybudovat takovou pozici jakou by mel.

Reagovat
smazaný uživatel

za Ancelottiho ako LCM aj pri DBS ( ale on je specificky pripad kludne tam posle na Euro Ikera do chytat a DDG bude sediet ) .

Za Ancelottiho mal hodne silnu poziciu .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pořád bude hráčem, kterýho je nejsnadnější posadit. Slabý agent, slabá smlouva, beuproblémový hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

4 mega je slaba zmluva ? alebo do 2018 ? Agent ma svojho brata tak ako ja Ramos - to neni arguemnt .

To mas pravdu ale v lete tam mas odchod Crisa snad uz Garetha a pokial si James vypyta 10 mega tak aj on si moze hladat novy klub . Jeho situacia sa moze hned zmenit aj ked ratam s 1 pokemonom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ta smlouva je slaba. Agent je slaby na to, aby mu vybojoval pozici, kterou si zaslouzi. Ten zbytek je jenom jakasi predpoved, ktera muze a nemusi vyjit.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial myslis plat tak porovnaj si to ze James , Kroos , Modric , Benzema maju 5 mega cca a pokial riesis dlzku tak u vas ma tiez Neymar "iba" do 2018 .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už je to dlouho, co jsem viděl vaši platovou politiku, ale pochybuju, že tyto hvězdy hrajou za tak málo peněz, pokud to nebereš v čistým. Délka smlouvy není podstatná.

Reagovat
smazaný uživatel

berem to v cistom . Florentino platove podmienky drzi pevnou rukou . Angel tu za cele posobenie mal 3.2 mega . Kovacic ma tiez 3 mega .

Ramosovi mal problem o tak dlhych rokoch dat 9 mega ( pokial by nevyhodil Ikera a Ancelottiho tak by mu ich nedal ) Jediny kto tu zaraba strasnu dardu je Cris a Bale .

Reagovat
Kokesh

Reagovat
loki5

Jeden z nejlepších techniků v Realu a sedí na lavičce. A di Mariu prodají stejně jako Ozila. Já to moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez proste jiny trener, to se musi nechat

Reagovat
LAM

Co myslíte?Nebylo by pro Real teď lepší hrát 4-2-3-1-Modrič,Kross-Bale,Isco,James-Benzema?

Reagovat
CHONG

Lepší by bylo, kdybychom měli trenéra a náš prezident nebyl culé.

Reagovat
teenz

Neraď.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis jak, Cristiano byl vcera vylozene problem.

Reagovat
teenz

Na něm je vyloženě vidět to znechucení ze všeho. Ani já se um nedivim. On by zase ty branky sypal, kdyby tu byl Carlo a normální system. A mimochodem, nestal Gareth při nástupu s Crisem a Karimem na konci ?

Reagovat
misinho7

tak tak, ono sa teraz riesi ze nam formu..ale cely system je o nicom a on sa ani nedsotava do tych sanci..za Carla by mal o 15 golov viac v tomto obdobi...

Reagovat
Kenneth

Chudacek je znechucen . Ja sem znechucenej z toho jeho valeni, z jeho ublizeneckejch ksichtu kdyz se mu neco nelibi a z tech vykonu na urovni Gambac ligy.

Reagovat
CHONG

Ať už ten senilní zmrd konečně táhne do prdele a toho tlustéto neschopného troglodyta si vezme sebou a to ještě dneska, protože jestli tam ti dva kryplové budou smrdět do konce sezóny, tak se z těch sraček budeme hrabat roky.

Reagovat
Free_player

nezvládáš rejžožroute

Reagovat
smazaný uživatel

ale zvitezil fotbal a to je dulezite, protoze Benitez a jeho takticky fotbal, ja se tem hracum ani nedivim, ja bych pod nim taky hrat nechtel a sabotoval by jsem to

Reagovat
technecium

Doufám, že se Peréz poučil, a při první známce neúspěchu nevyhodí trenéra, ale prokáže mu důvěru, aby mohl naplnit svou vizi a koncepci.

Reagovat
LAM

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Magic player

Kdyz nema trener podporu u hracu, musi odejit, tam neni o cem.

Ono u nas je to pro trenera slozite, tam si ty hrace neziska na svou stranu jen tak nekdo, musi to byt clovek, ktery ma charisma, je pro ty hrace prirozenou autoritou, tak jako Carlo, za kterym ti hraci sli a udelali by pro nej cokoliv.

Je strasna skoda, ze Perez neni dost proziravy na to, aby nechal sportovni stranku na lidech, kteri tomu rozumi a staral se jen o financni a marketingovy chod klubu, v tom se vyzna. Pak by to byl nejlepsi prezident na svete, takhle je z Realu Madrid jen smutna tovarna na penize, kde jde sportovni stranka uplne do hajzlu. Je to skoda nejen pro nas, fanousky kralovskeho klubu, je to skoda pro cely fotbal.

Reagovat
roberos

JInak zlatý míč za rok 2015 - 1.Messi,2.Neymar,3.Lewandowski,4.Ibrahimovič,5.Muller,6.Buffon,7.Sanchez,8.Suarez,9.Aguero,10.Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

jako vtip dobrý

Reagovat
bartlu

Messi, ney, suarez, lewa, (pak asi fnukynho aka doklepinho), muller, ...

Reagovat
smazaný uživatel

reálně to letos vidím na 1. Messi, 2. Ronaldo, 3. Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.oddschecker.com/football/football-specials/ballon-dor/player-of-the-year

Ronaldo, Pogba, Hazard, Bale...

1. Messi, 2. Neymar, 3. Suárez,... Lewandowski, Muller,

Reagovat
smazaný uživatel

věříš, že takové bude letos opravdu pořadí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele asi ne, Ronaldo v top 3 bude určitě... jako tohle není žádnej hate (loni jsem třeba psal že si CR GB zaslouží), ale letos prostě Neymar se Suárezem podle mě hrají/hráli líp než Ronaldo.

Reagovat
loki5

Loni o tom myslím nepochyboval nikdo. Ronaldo měl skvělou sezónu. letos je ale hodně ve stínu Barcelonského tria.

Reagovat
ADM

Ronaldo tam bude určite, ta anketa uz nie je to čo bola, tam určite taha za nitky Adidas a Nike..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

no já se právě pokusil napsat pořadí tak, jak ho reálně odhaduju, ne jak bych ho chtěl :)

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba, Hazard, Bale

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Benitez se po sezone bude pakovat. Skoda ze se s nim nemuze pakovat i ten senilni magor, opicak a ten pokemon z Brazilie. To ze Danilo a Opicak hrajou misto Isca a Daniho, to je mozny jenom v Realu.

Reagovat
Rssa

Mel jsem vcera pocit, ze Ramos se hlasil ke vsem brankam. Strasny zlozvyk...

Reagovat
10FKK

On mával útočníkům...

Reagovat
Murena

Reagovat
el Principito

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Murtago

Když už koupí Real defenzivního záložníka? Modrič s Kroosem jsou v tomhle ohledu k smíchu. Ramos katastrofální výkon , měl lví podíl na všech gólech.

Reagovat
el Principito

však se k nim, jak píše Ríša, hned hlásil

Reagovat
el Principito
Reagovat
10FKK

Reagovat
Murtago

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beniteza som si zastaval no s tymto futbalom a ked pozriem na hracov teraz a pred rokom, no otras. Mal by sa pakovat aj s Perezom. Uz vraj silnejsu hlasy, ze bude odvolany. Som zvedavy kto miesto Beniteza pride.

Reagovat
Afrokrecek
Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Afrokrecek

Byl by ale velký vtip kdyby se Lewa dostal do top 3 díky dobrým dvoum měsícům?

Reagovat
vocasisko

Spíš bude velký vtip, když tam bude Ronaldo.

Reagovat
Afrokrecek

tak Ronaldo prvního půl roku si myslím, že hrál dobře, nebo ne?

Reagovat
10FKK

Ne..

Reagovat
Afrokrecek

Trochu objektivity prosím

Reagovat
ADM

dával goly ale nehral dobre..objektivita 100%

Reagovat
10FKK

Reagovat
Afrokrecek

od fanouška Barcy tý objektivitě moc nevěřím

Reagovat
10FKK

Reagovat
ADM

Bol som roky fanúšik CR takže viem ako hrával v MU a na svojom vrchole. Podla mna to jednoducho nie je ono. Možno niekomu stačí že dáva toko golov, ale neprinášal tomu tímu to čo zvykol. Neskutočnú dynamiku, nepredvídateľnosť atd. Proste posledné mesiace len čaká na loptu a ked ju nedostane, rozhadzuje rukami. Na druhej strane je to jediný futbalista na svete ktorý stále dokáže dať gól z absolútne ničoho a zároveň všetkého.

Reagovat
Robochelsea

Ale nie sú 3 lepší hráči.

Reagovat
10FKK

Jen Barca má min. 4 lepší...

Reagovat
ADM

narazal skor na tu poslednu vetu si myslim

Reagovat
ADM

Momentálne je v tom lepší snád len Suarez ale keby bol Ronaldo vo forme nemá v tom konkurenciu

Reagovat
fenixLFC

aguero

Reagovat
ADM

Keby nebol neustále zranený ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

On má ale pravdu, CR je v piči už dobrých 10 mesiacov, ak nepočítam tie cca 3 týždne v marci alebo apríli, kedy mu to sypalo a šlo mu to aj herne. Ja fakt neviem čo sa s ním stalo

Reagovat
Ed_Hazard

Ono to ale teraz bude aj tou súčasnou situáciou v klube, proste sa to Ronaldovi nejako nazbieralo a vcelku z toho vyšlo sakramentsky dlhé obdobie bez formy

Reagovat
fenixLFC

no, formy....bez formy si ked ti nic nevychadza..on proste ide vykonnostne dole, uz to nie jte nte hrac co kedysi, teraz na seba necha makat tim a len chce davat goly...

Reagovat
ADM

Bol by to velký úlet..

Reagovat
blaugrana

Tak Masche nakoniec nie je zranený. Paráda.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

A dovolte, abych se k tomu vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja sa tesim az zase prehrate boj o nejaku trofej, tak vsetky tieto komentáre vytiahnem v tom case. kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepsie

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy je to naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jak se asi žije Messimu s Ronaldem v době Suareze a Neymara ?

Reagovat
10FKK

Messimu dobře!

Reagovat
misinho7

nech si to chlapci uzivaju tych par mesiacov...ale asi sa im zle zilo tych 7 rokov predtym... Neymar teda az tak nehral, ale Suarezovi urcite ....

Reagovat
puji
Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to bylo po tom 4. golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

https://www.youtube.com/watch?v=pYPNiGztH4s

K tomu není snad nic třeba dodávat.

Jsem rád, že se opět potvrdily moje slova, že letos ten titul bude easy. Takže snad už nenastane nijak velkej zvrat.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad moc brzy a i přesto,že to máme skvěle rozehrané ,tak je do konce tak daleko,že mluvit v tuto chvíli o titulu je naprosto předčasné. I kdyby se Real nevzpamatoval(čemuž nevěřím),tak nám klidně může zatápět Atlético nebo někdo jiný.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Dr. Admess

Už jsem tohle řešil někde jinde (v reportáži z nějakého zápasu), takže znovu nebudu. Jen snad to, že jsem tohle předpovídal už před začátkem sezóny a i zopakoval po té ostudné prohře na Celtě. A nemám důvod si za tím nestát, protože zatím vše nasvědčuje tomu, že na má slova dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn ,budu rád,ale nemyslím ,že je nutné tyhle odhady hlásat tak jednoznačně. Připomíná mi to nabubřelost fandů z opačného tábora.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
madridcan

Rivaldo odporuca Zidana ako trenera...

Reagovat
Kokesh

Od Rivalda bych si moc radit nenechal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
puji

ale nemá kozy

Reagovat
smazaný uživatel

No v porovnaní s Rafom má čo ponúknuť. Je krásna a deravá.

Reagovat
valloire

kolik ti je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalová cesta velkých talentů a kamarádů z Příbrami - Černý a Mašek

http://martintran7.blogspot.nl/2015/11/fotbalova-cesta-velkych-talentu.html

Reagovat
alcantara

Krasny vecer, jeden z pamatnych, na ktory sa bude dlho spominat. Rafa ma za sebou solidnu karieru a nie je to traged, ale asi mu usiel vlak pred desiatimi rokmi. Nie je mozne, aby taki skveli hraci hrali taku strasnu sracku. Tolko priestoru nam snad nedal ziadny tohotrocny super. Futbalovo to bolo najslabsie clasico za posledne roky, ale nie nasou vinou, my sme si svoju robotu robili ako vzdy stopercentne a poctivo. Ta timovost tejto hracskej ery je uzasna, to je to, co robi z genialnych hracov tych najlepsich na svete. Mysliet v prvom rade na tim, potom na seba. A je jedno, ci je to Messi alebo Masip. To si na hracoch cenim najviac.

Visca el Barça!!!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká, že kdyby tenhle výsledek uhrál Rafa s Barcelonou, tak ho hodnotíš o dost jinak :)

Reagovat
alcantara

Co konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stale mam pocit ze ste hrali pod svoje moznosti keby ste hrali na 100% tak by ste nam dali este viac . Cize od vas sklamanie

Aj PSG by nam tolko nasupalo keby Cavani neni taky drevak

Reagovat
alcantara

Nie je potreba dat vam viac. O par dni sa hra dalsi zapas, kde sa sily zidu.

Reagovat
puji

O El Clasicu na ČT ani na Nově ani slovo.Toto se může stát jedině v ČR a KLDR

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to uz nikoho nezajima, vsichni mluvi jeste o minulem NLD a o tom, jak Harry prostřelil péťu

Reagovat
Mimalu

vždyť to ani nedokázali prodat někomu, kdo by to chtěl vysílat

Reagovat
smazaný uživatel

No, co na to s odstupem času říct. Bohužel přišlo EC v době, kdy jsme byli dost dole. Forma nulová, výkony špatné, body se ztratili v Seville, Ronaldo totálně z formy, ke Garethovi škoda se vyjadřovat. Isco frustrovaný z toho, jak se s ním v Realu zachází a nedivil se, kdyby požádal o přestup. Jestli odejde, tak Florentino nemá šanci to u fanoušků přežít.

Každá akce barcelony smrděla nebezpečím, každá naše byla jen "tak u koho ta akce skončí teď".

Benitez mohl před sezonou jen překvapit. Nevěřil mu skoro nikdo. A on bohužel ukázal to, co se očekávalo. Totálně se nehodí do Realu. Jediné jeho plus je rotace sestavy. Což se ukázalo zároveň jako největší chyba v Clasicu. Jinak si nedovedu představit, proč nehrál Casemiro, na kterém to do té doby dost stavěl a hrál nadstandartně...

Jedině gratulace barceloně k vítězství a k titulu, protože z toho kde se nacházíme, se jen tak nezvedneme. Pokud budeme ve hře o titul tři kola před koncem tak to bude zázrak.

Reagovat
valloire

proč nehrál Casemiro? Vždyť hráči chtěli hrát útočně přece.

Reagovat
puji

Chtěli hrát útočně ale neměli míč.

Reagovat
valloire

Ale houby, normálně se na to vysrali. Jasná sabotáž. Čekal jsem, že se na Barcelonu aspoň hecnou, ale vypadalo to, že to maj na salámu a je jim to fuk. Což mě sere víc než ta porážka.

Reagovat
X-bano-X

To sú ale srance

Reagovat
valloire

Fakt jo? Máš pocit, že do toho dali všechno? Ale proč mě to překvapuje, asi jsi viděl nadpozemský výkon Barcelony, která přehrála do krve bojující hráče Realu.

Reagovat
puji

Pokud tým sabotuje El Clásico tak je klub ve sračkách.

Reagovat
valloire

Vždyť jo.

Reagovat
X-bano-X

Dostali ste rýchly gól s ktorým sa nepočítalo a celá vaša stratégia na nulu vzadu sa rozsypala. Ak by ste to sabotovali, tak nemáte tie 3 šance ktoré mohli v pohode skončiť gólom. Váš výkon nebol oveľa horši ako proti PSG či Seville, lenže PSG to tam proste nepadalo, inak by to skončilo rovnako ako včera s Barcou a Sevilla Vám ukázala, že tá obrana nie je ani náhodou nepriepustná.

Trebárz za tie individuálne chyby určite nemôže tréner ale tých 11 žoldákov na ihrisku.

Reagovat
valloire

Myslíš, že jsem prvně viděl výkon "trenér musí vypadnout, protože..."

Reagovat
X-bano-X

Ak je to naozaj tak ako vravíš, tak si ani jeden z tej 11 nezaslúži už nikdy hrať za Real.

Reagovat
valloire

taky jsem nasranej

Reagovat
valloire

A rychlej gól jsme dostali i před rokem...

Reagovat
X-bano-X

To síce áno ale tam ste vedeli čo máte hrať. V tejto sezóne čo som Vás pár krát videl je to celkom o náhode a individuálnej kvalite jednotlivcov a nie o niečom premyslenom. Ten hráčsky materiál je pripravený a poskladaný na iný typ futbalu ako momentálne produkujete. Záloha je úplne v lese. Obrana nikdy nebola nejak istá. Útok nemá podporu zálohy a preto to súper s dobrým presingom stíha bez problémov pokrývať. Jediné čo Vás ako tak drží hore je Navas, ktorý chytá neskutočne. Hold včera nechytil prakticky nič naviac (možno Neyov priamak) ale bez neho by to bolo oveľa oveľa horšie ako v LM tak v lige.

Reagovat
valloire

Já to taky vidím, neboj, jenže když už si vydupali hráči útočnější pojetí, tak to tedy měli vzít do vlastních rukou, protože to umí. Místo toho to byl paskvil bez chuti s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem něco dělat.

Reagovat
Kokesh

Oproti Seville ten vykon samozrejme horsi byl. Vcera neexistovala zadna mezihra, stredaci byli na dovolene a herne to byl jeden z nejhorsich vykonu za sezonu, a to uz je pod Rafem co rict. Doted nechapu, proc nehral Case v tak dulezitem maci, kdyz si tu duveru buduje od zacatku sezony a zrovna bez defenzivniho stitu to pod Rafem asi nepujde. Misto toho vletela trojka BBC plus James, tri z nich prakticky nerozehrani a po zraneni a svete div se, bylo to spise k placu...za individualni chyby treba Danila a jeho tristni hru Benitez urcite nemuze, ale za to ze hraje na ukor Carvajala urcite ano.

Reagovat
X-bano-X

Casemirovu neúčasť by som hľadal v snahe "zavďačiť" sa kritikom, ktorí chceli útočnejšiu zostavu. Ronaldo sa k tomu vyjadroval, James sa vyjadroval že je zdravý a môže hrať a proste na Casemira neostalo miesto. Rafa zjavne neunáša ten tlak, ktorý sa na neho vyvíja nielen od novinárov ale už aj zvnútra klubu. Predstavoval si to asi diametrálne rozdielne.

Reagovat
Kokesh

Ja prave taky. Plus take jak se do nej pousteji novinari po celou sezonu, ale ted pred Clasicem to vygradovalo. ..

Reagovat
valloire

To jsem taky říkal. To je jeho chyba. Něčemu věří, hraje nějakej styl a pak to neudělá dle sebe. To je známka slabosti. Má si stát za svým. On je odpovědný.

Reagovat
Kokesh

Zadna sabotaz. Na Crisovi ze zacatku bylo videt az moc jak chce, ale nejde to, no...Bale je liny prase, ktery bych hnal az do Walesu, ten neudela dozadu krok navic, nema v sobe uz zadnou motivaci. Karim po zraneni, prekazel mu mic coz je s jeho technikou nemozne, nemohl se na sto procent ani rozbehnout...James je James, ten bude vzdy bojovat a chtit hrat. O obranne fazi se nechci ani bavit, tam horime od zacatku sezony...tohle nebyla sabotaz, ale nulova pripravenost Rafy na Clasico, na kterou mel dva tydny, nevhodna zakladni 11 a slabe individualni vykony.

Reagovat
valloire

To se rozcházíme v názoru. Nemusí se dařit, ale bojovat se musí, kór v Clasicu. Nic z toho jsem tam neviděl. Jenom chladnej výkon.

Reagovat
Kokesh

To souhlasim. Jen by musely hrat bojovne typy, aby jsi tu bojovnost videl...tzn. Carvajal, Casemiro, Isco ci Pepe na ukor Danila, v letnosni sezone Kroose, Bale a Varane. Verim, ze tihle ctyri by nevypustili ani jeden souboj a do vseho sli po hlave. Jen je zrejme, ze se v Realu poslednich par let nehraje za vykony ci bojovnost...ale za agenty, jmeno a smlouvy.

Reagovat
valloire

pořád to ale i na tu sestavu nebyl takovej bojovnej výkon.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
loki5

Dobrá je ta tabuje se strategií.

Reagovat
loki5

tabule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, také bych rád přispěl svou troškou do mlýna. Mám potřebu zde napsat, že byl královský klub jak se patří ROZMRDÁN klubem, který je z dloooooouhodobého hlediska o třídu lepší. Madrid = peníze, Barca = fotbal a fuj všem, kteří si lžou do kapsy a neuznají katalánskou nadvládu pupínci

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo v kolik je dnes ta mimořádná konference? o.O Popřípadě nějaké stránky kde by se dala sledovat ???

Reagovat
smazaný uživatel

19:30

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

lol ? :D cože ? to fakt neni fake ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele