7. kolo
03.10.2015 22:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Málaga CF - Real Sociedad 3:1

Malaga protrhla výsledkové trápení a díky hattricku Charlese slaví první gól i tříbodový zisk v sezóně. Jednatřicetiletý Brazilec orámoval svými trefami začátek a konec utkání proti Realu Sociedad, když první dva góly stihnul vstřelit během pouhých sedmi minut. Baskové pokračují v nevýrazných výkonech a vysněné pohárové příčky se pro Moyesovu družinu zdají čím dál větší utopií.

Domácí Charels začal svůj gólový koncert hned, jakmile sudí Carlos Del Cerro foukl do píšťalky. Běžela teprve 4. minuta, když Charles vlétl do rozhozené obrany Basků, nádherně si zpracoval centr Recia a ukázkově zakončil přes hlavu do odkryté branky - 1:0! Skvělý start do utkání potvrdila Malaga o tři minuty později. Gólman Kameni vyslal dlouhým nákopem na zteč znova Charlese, jenž proti Rullimu zachoval chladnou hlavu a nádherným obloučkem zvýšil na 2:0!

Diváci si museli první půli užívat, ovšem hned ve 14. minutě pokazil domácím fandům radost Zurutuza. Ten vyslal z levé strany parádní centr do vápna domácích, kam si skvěle naběhl Agirretxe, jenž hlavou snížil na 2:1! Real se hnal za vyrovnáním a v podobné herní situaci se Agirretxe ocitl ve 27. minutě, tentokrát však přišel centr z pravé strany a osmadvacetiletý útočník zamířil hlavou jen do dobře postaveného Kameniho. Obrovskou šanci znova odskočit na dvougólový rozdíl propásli domácí ve 35. minutě. To se po Dudově dělovce zaskvěl gólman Rulli, jenž si rovněž poradil i s následnou drážkou Čopa!

Hrál se výborný fotbal a to se nezměnilo ani po přestávce. Hned v 53. minutě po centru domácích z levé strany zazmatkoval obránce Realu De La Bella, jenž si míč málem srazil do vlastní sítě a následnou přihrávku svému brankáři posoudil sudí Del Cerro jako "malou domů". Rozehrávalo se z bezprostřední blízkosti Rulliho svatyně, nicméně i v této situaci se borci ze San Sebastianu nakonec ubránili. Navíc mohlo být krátce nato vyrovnáno, kdyby Agirretxe po rychlém protiútoku mířil přesněji ke vzdálenější tyči.

S Malagou to vypadalo špatně v 71. minutě. Tissone nevybíravě zajel do unikajícího Zurutuzy a po zásluze uviděl druhou žlutou kartu, čímž na posledních dvacet minut oslabil svůj tým. Real vycítil šanci na zvrat a vrhnul všechny síly do útoku, přičemž Moyes poslal na hřiště dalšího útočníka Jonathase. Malaga však bránila hubený náskok i za cenu ostrých faulů a všem hostujícím atakům se nakonec ubránila. Naopak v úplném závěru pojistil výhru Los Boquerones třetí brankou v zápase Charles. Doposud jediný střelec Malagy v této sezóně využil další zmatky v obraně San Sebastianu a z okolí penaltového puntíku poslal míč za záda překvapeného Rulliho - 3:1!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
RS

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
RS

Stejna situace jako loni..tym na top7, ale hrajeme to jako v okrese Co je ten David naucil? Vcetne pripravy mame jen 1 vyhru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele