7. kolo
03.10.2015 18:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Granada CF - Deportivo La Coruña 1:1

Deportivo se dnes s Granadou rozešlo smírně 1:1. Ve vyrovnaném utkání šli do vedení nejprve hosté zásluhou Fajra, po změně stran však Granada dokázala snížit díky brance Pitiho. Granada ukončila smolnou čtyřzápasovou sérii bez bodového zisku, Deportivo naopak nenavázalo na minulá dvě vydařená kola.

Zápas začala obě mužstva ofenzivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nicméně ani jedno mužstvo si dlouho nedokázalo vypracovat čistou gólovou příležitost. La Coruña však působila sympatičtějším dojmem a s daleko větší lehkostí pronikala do vápna soupeře. Do zaslouženého vedení se hosté dostali ve 25. minutě. Z levé strany přišla na střed přihrávka od Navarra, míče se zmocnil Faycal Fajr, jenž napálil míč nekompromisně k levé tyči - 1:0!

Domácí se hnali za vyrovnáním a sahali po gólu. V 36. minutě vyslal na gólmana Luxe dobrý projektil Márquez, ale jeho rána jen o pár decimetrů proletěla okolo levé tyče! Z dalších akcí už se ani jeden tým prosadit nedokázal. Po změně stran znova zahrozili hosté, kteří sahali po důležité brance n 2:0, když mohl po pasu z levé strany doklepnout míč do prázdné branky Rodríguez. Místo toho ale mladý Uruguayec míč poslal mimo tři tyče!

Domácí kontrovali šancí El-Arabiho z 54. minuty, kdy marocký fotbalista orazítkoval vzdálenější tyč! Granada nevzdávala a v 65. minutě se dočkala zaslouženého vyrovnání. Biraghi na levé straně dobře podržel míč, posunul balón na Ibañeze a ten přihrávkou pod sebe našel volného Pitiho. Záložník Granady zamířil na vzdálenější tyč a bez problémů vstřelil svou první branku v sezóně - 1:1!

Obě mužstva se s postupem času smířila s jednobodovým ziskem a výrazné šance se v posledních minutách v závěru utkání ze hřiště prakticky vytratily. Deportivo se po dalším bodovém zisku nejspíš udrží v horní polovině tabulky, Granada zůstane v sestupovém pásmu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ak s nami začne hrať Granada otvorenú partiu, tak vyhráme. Ale pokiaľ bude "betónovať", bude to ťažké, hlavne preto, že doteraz prehrala doma všetky tri zápasy...

Tip : 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele