38. kolo
14.05.2016 19:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Celta Vigo 2:0

Atlético se rozloučilo s uplynulou sezónou La Ligy vítězstvím nad Celtou Vigo. Rojiblancos vyhráli po slepených brankách Torrese a Griezmanna 2:0 a zakončí ročník se ziskem osmaosmdesáti bodů. Galicijští porážkou v posledním kole ztratili kýženou pátou příčku, a do Evropské ligy se tak musí probojovat přes předkolo.

Simeone si musel odpykávat poslední část disciplinárního trestu a opět sledoval utkání z tribuny. El Cholo mohl bý na své svěřence v prvních minutách hrdý. Dobrou střelu na branku vyprodukoval Saúl. V ješté lepší pozici se pak v 8. minutě ocitnul Godín, jenž se po Gabiho centru za obranu Celty prodral k hlavičce a nastřelil břevno! Na druhé straně mohl v 37. minutě udeřit hostující Orellana, jenže jeho hlavička po standardce Nolita neprošla přes dobře postaveného Oblaka.

Po změně stran se diváci na stadionu Vicente Calderóna konečně dočkali branky svých miláčků. V 51. nešťastně přizedl hostující Wass rohový kop až k úplně nehlídaném Fernandu Torresovi, jenž efektní ranou z voleje rozvlnil síť - 1:0! Netrvalo dlouho a domácí se mohli radovat podurhé. O tři minuty později sehráli madridští povedenou kombinaci, na jejímž konci byl další akrobatický pokus Torrese. Dvaatřicetiltý forvard tentokrát mířil do břevna, ale k odraženmu míči se dostal Antione Griezmann, jenž hlavou dotalčil míč za záda gólmana Álvareze - 2:0!

Atleti kráčeli za vítězstvím a Celta nebyla ve zbytku utkání příliš nebezpečná. Za zmínku tak stojí snad jen hezké individuální umění Nolita, jenž si v 62. minutě pohrál s domácí obranou a střílel k tyči. U míče však byl včas Oblak. Střelou z dálky se pak ještě prezentoval Saúl, ale bezúspěšně. To již nic nezmenilo na zasloužené výhře domácích, kteří se tak příjemně nabuduli před finále Ligy mistrů.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele